Kürtajdan sonra hamile kalma şansı ne kadardır ?

• Konu Sahibi Konu Sahibi aylin_fatih
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
canım zaten kabızlık problemim oluyodu iki hamilelikde de fazlasıyla oldu şimdi de kuru kayısı yiyorum wc işkence oldu bana salı günü utancımı yenersem göstermeyi düşünüyorum..
inşallah canım artık daha fazla istiyorum ilk kayıbımda bu kadar değildi ama şuan herkesin gözünde sağlıksız konumundayım aslında üzülmamak gerek biliyorum sabrın sonu selamet gelecek sıpa da işte elimizde olmuyo sen kendine dikkat et canım buarada yarn pazartei ve ben kendimi hiç ii hissetmiyorum her pazar gecesi yaşarım bu duyguyu aklıma senin evde olacağın geldi bak bu günlerinde kıymetini bil yat keyfine bak :) neyse canım geç oluyo öpüyorum seni ben kaçar ii geceler

günaydın kızlarrr mutlu haftalarr geçmişi okuyamadım okuyayım müsait oluncaöptüm herkesii

Günaydın kızlar

Geçmişi okudum öncelikle.Candaşcığımdan hala daha umutluyum.Nazlım senide büyük bir sabırsızlıkla bekliyorum.

Ben haftasonu boyunca yattım.Ömrüm boyunca geçirmediğim kadar ağır bir grip geçiriyorum.Hayırlısıyla iyileşip sahalara dönmek istiyorum artık

Antibiyotik kullanıyorum yine.Bu seferde bademciklerim şişmiş.Bu kadar nane molla değilimdir ben ama bünyem bu sefer kaldıramıyor

Minikler;yeni evinde mutlumuşsun.Umarım yeni evin sana yeni bir umut olur.Ve bebeğine İnşallah o evde sahip olursun.

Chnb;Ablacığım hayırlısıyla bebek yolculuğun başlıyor.Bu yolda biz hep yanında olacağız.Güzel güzel haberlerini bekliyoruz senden.

Hello Kıtty;Öncelikle sakin olmalısın ki bebeğin etkilenmesin annesi.Tansiyonunu takip ettirmeye çalış.Riskli birşey olduğunda doktorunla görüşürsün.Doğumuna az bir zaman kaldı.Biraz daha sabır annesi.

Yamateke;Tanışmıyoruz ama Allah sağ salim yavrunuza kavuştursun İnşallah.Dualarımız sizinle.

Günlük;Bu bulantı hissi ne kadar iğrenç birşey az-çok hatırlıyorum.Ama çok şükür ki yavrun seninle.Biraz daha çekeceksin ve sonra gidecek bulantılar.İştahla herşeyi yiyeceğin günlere az kaldı.

Renkliatlas;Yeni yıla girmeden Nazlımla beraber sendende bekliyoruz müjdeyi.Umut hep var unutmayalım.

Unuttuğum arkadaşlar varsa kusura bakmayın ne olur.Grip beni fena vurdu

bilmiyorum ki canım aam gecikmem var şöyle, kimi zaman 28 de oldum, kimi zaman 32 de, 28 saymaya başladığımda tekrar 32 ye gecikiyo filan.bu şekilde benimki.eğer cuma günü de adet olmazsam o zman acaba derim.şimdilik erken yani, bugün 30.günüm çünkü.
canım benim ya, allah yardımcın olsun dualarımız seninle olsun.inş görüşeceğiz, biz senden haberleri kızlara getirirz :)
candaş :))) dur bakalım ben iki gebeliğimide günüm geçtikten 3. günde almıştım idrar olayında.
belki öylede olabilir tabide, ben normal gecikme diye düşünüyorum.ihtimal verdiğimde sonrası kötü oluyo çünkü.
canım inşallah sıradan bi gelişme değildir. bebiş yapılan testlerden vesaireden korkar da kendinde gelmek ister.
inş canım ya, dileim korkup göstermemiş olsun ama pek sanmıyorum :)
inş canımi dilerim kendini göstermemiş olsun.ama adet olcak gibiyim, ağrsı var da.benim kürtajdan sonraki adetim nasıldı inan unuttum, üzerinden resmen asır geçti :))
günaydın kızlarrr mutlu haftalarr geçmişi okuyamadım okuyayım müsait oluncaöptüm herkesii

günaydın canım, nasılsın ? bata kaç kaldı ?

canım günaydın, hayırlısı olur şnş ve olmayan umudum var olur.Sanada çok geçmiş olsun.havalar fena ya, hasta olmamak ne mümkün, işte misin şimdi ? dikkat et kendine ...

günaydın canıımmm ya inceleye inceleye artık kendimi öğrendim ben o yüzden gebeliğe hiç ihtimal vermiorum hayırlısı olsun diye dua ettim hep olmazsa üzülmem doktora flanda gitmicem bi kaç ay serbest takılcas bakalım
günaydın canım, nasılsın ? bata kaç kaldı ?
günaydın kuzu 30 günden sayarsak 3 gün kaldı ama biliosunki geçen ay geciktim 34.gün adet oldum sağım solum belli diil benim hayırlısı ama bütün adet belirtilerini yaşıorum o yüzden gebelik yok aylardır inceliorum kendimi öğrendim artık adet öncesi neler oluyo:)
off senin gecikme inşallahhh bebiştendir

kızlae cumartesi akşamı yakın bi arkadaşımın nişanı vardı oraya gittik eşim annem kardeşim onun nişanlısı falan neyse baya kalabalıktık arkadaşlarla anam bi oynadık bi oynadık benim eşim sevmez fazla oynamayı o bile coştu dans ettik falan çok eğlendik çok neyse nişandan sonra çay içmeye gidelim bi yerlere dediler bursada müthiş kar vardı cumartesi akşamı dağ yolu diye bi yer var cafeler gece bi orda açık oluyo bide fsm de orasıda acaip kazık maksat çay içmek olduundan cafe arıos dağ yoluna çıkamıos yollar kar dolu kocam demezmi hadi bize gidelim diye :):):

biz hemen eve gittik toparladık 3 demlik çay demledik :) tam 23 kişi benim 16 mt2 lik odama sığdık kapının önündeki ayakkabıları gören korkmuştur ama çokkk eğlendik nasıl mutlu oldular eşim dedi bi yere gitseniz bi sürü para harcancak ev var nasıl olsa yarında tatil gelin bize gidleim kızlarla hep beraber hallettik süperdi ama yaaa biz kendi nikahımızdan sonra bi yere çay içmeye gitmiştik ve çok fazla hesap ödedik o eşimin içine yara olmuş demekki:)

canım ya, seveceksin çok az kaldı.o insanların bakışları yok mu zaten, iyiyi hasta ederler.allah merhamer versin hepsine.olacak ama inanki.inş yakında o miniklerin sesleri evimizde yankılanacak.sende bi umut abidesinin biliyoruz, yıkılmazsın :) çok öptüm seni.
valla bende düşünüyorumda önce aşılamayı, ama gel gör ki eşim istemiyor şu anda.gerçi beraber değiliz bizim için acelesi ykta.belki yazın olabilir.
gerçekten tuhaf insanlaronlar ya !
bende iyiyim canım...erkenden uyanıverdim sonrada uyuyamadım..ama uzanıyorum sabah haberlerine bakıyorum ...kahvaltı hazırlayacam üşeniyorum göğüs ağrılarım başlamadı halaa
oo bunu bi gösterge olarak kabul ediyorum ben :) çifte müjde geliyo :)
anlayışsız insanlarla başetmek ne zor ya, ama bizlerinde bebekleri olacak.ama onlar gibi anlayışsız olmayacağız, örnek olacağız.bizde seni çooook seviyoruz :))
yiğitin annesi özledik seni :))
hadi bismillah, olacak inşallah.
canım her şeyde bi hayır var, çınar paşa sağlıkla gelsinde erken gelsin yeterki, strese sokar evet ama olsun, karnında saklamaktansa dünyada emanete sahip çıkmak sana kendinide iyi hissttirebilir, hayırlısını diliyorum senin için.haftaya normale dönecek bence herşey :)
canım hadi hayırlsı olsun inş, kendimiz tanıdık valla, ama inş süpriz bebekleri olsun bu bebeklerimiz.haftasonuda süpermiş ne güzel, tabi düğnden sonra bahşişide içine dahil ettiyseler bayağı pahalıya mal olmuştur ki :) akıllı kocanın hali başka oluyo :)))

200 lira falan hesap ödemiştik:)çay ve bi kaç kişinin yediği tost gözleme falan helal olsun sonuna kadar da insanı kazıklıolar işte ama ev süperdi görmen lazım gece 3 e kadar bizdelerdi ev çay ocağı gibi oldu :)4 demlik çay içmişiz cafe açasım geldi

keyfinize diyecek yokmuş desene :) arkadaşlarla gece muhabbetleride süper oluyo ya .
Candaşcığım işyerindeyim.

Bugün akşam olsun istiyorum hemen:2:
canım zor oluyo işyerinde grip, umarım çabuk atlatırsın.

atlas, günaydın canım.nasılsın ?

Son düzenleme:
keyfinize diyecek yokmuş desene :) arkadaşlarla gece muhabbetleride süper oluyo ya .

aynen süperdi hiç tanımadıımız insanlarda vardı kocamı görmen lazım bi hizmet bi hizmet çayı biten varmı falan sürekli tetikte kapı önünde arnavut gelinleri gibi bekledi bende oturdum laklak yaptım heheheh gecenin en ilginç olayı 2 kızın 7 şekerli çay içmesiydi şaka yapıolar sandım bldiin ufak bardağa 7 şer şeker attılar :)

vay ateşe bak yükselişe geçmiş hadi hayırlısı kız sen 2 keremi yumurtladın yoksa:)günaydın

günaydın canımm iyiyim adet belirtileim başladıı..nazlımcım 2 kere yumurtlamadım ama gripten dolayı sanırım ateşim güvenilir değil..senin ateşin iyi durumda..siz nasılsınız kızlarrr??? benim arkadaşım var yabnımda fazla yazamıyorum bende kaldı dün..öpüyorum

yuh ya 7 şeker mi şaka gibi hakikaten ...

görüşürz canım müsait olunca ozaman.

günaydın arkadaşlar...

veeee bir mutlu son daha yok kızlar doğurmadım daha çooookkkk:)) biricik kocam, canım, herşeyim, hayatımın anlamlarından biri olan eşim geldi:)) çok şükür darısı eşlerini bekleyenlere...

minicikumut, geçmiş olsun canım benim havalar birden nasıl soğudu yaa...senden kısmetini almışsın bundan tez kurtulursun inşallah...canım mide bulantılarına alıştk artık kızımda 3 ay deyince bitmişti bunda hala devam ediyor bakalım eskiler bebek oynayınca bitermiş diyorlarya şimdi onu bekliyoruz bakalım:))

candaş, vallahi ne yalan söyleyeyim sanki bu defa bebeğin seninle diye geçti hemen aklımdan...

nazlım, ayyy bazen değişiklik çok güzel oluyor...ne güzel eğlenmişsiniz...insan mutlu günlerinde hiç önemsemiyor parayı tak diye veriyor ama yıllar geçince içine oturuyor eşin bu konuda çok haklı...kızıma hamileyken istanbula amniyosentez yaptırmaya gitmiştik...çıktık hastaneden eşim dediki herkeze benden yemek oturduk bir yere garson ne söylese eşim getir diyor hesap geldi kabarık tabii:)) benim eşimdede bir huy var yanımızda kim olursa olsun hayatta elini cebine attırmaz tamam bekarken bişey demiyordum ama artık bir aileyiz ve herkezin ailesi var hepsini bizimki öder bu yüzden çoğu zaman tartışmışızdır...bazı arkadaşlarına sinir oluyorum eşimin huyunu bildikleri için parayı öyle br çıkarıyorlarki eşim çoktaaannn ödemiş oluyor zaten...bizde o tür kişilerle artık takılmıyoruz ben sağolayım:)) yaa o şeker atan arkadaşlardan bizim burda çok var ama dişler fora olmuş tabiii...kızıma hep bunları örnek gösteriyorum görümcem hangi bardak olursa olsun yarısına kadar kesinlikle şeker doldurur:)) ben herşeyi şekersiz içerim...

renkli atlas, sende eşini bekliyorsun dimi inşallah sağsalim kavuşursun canım...

ayy benimkide öyle abla rabbim bereketini versin ama kullanıldığını anladıında insanın sinirleri bozuluyo bende kızıorum ama dinlemio henüz:)allah ayırmasın kocanla bidaha inşallahh darısı candaşla renklinin başına ve başka bekleyen varsa

evet canım eşimi bekliyorum...cuma günü hayırlısıyla gelicek...sen nasılsın nasıl gidiyor hamilelik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…