bilmiyorum ki canım aam gecikmem var şöyle, kimi zaman 28 de oldum, kimi zaman 32 de, 28 saymaya başladığımda tekrar 32 ye gecikiyo filan.bu şekilde benimki.eğer cuma günü de adet olmazsam o zman acaba derim.şimdilik erken yani, bugün 30.günüm çünkü.bende vakit varsa yapmaya çalışıyorum..canım isterse felan ..ama artık annem le aynı şehirdeiz yapmama gerek kalmayacak :)
ay tatlım yaa içime bir umut dolduu inankii hamile olabilir misin acabahiç gecikmezdi senin hadi hayırlısııı
canım benim ya, allah yardımcın olsun dualarımız seninle olsun.inş görüşeceğiz, biz senden haberleri kızlara getirirz :)veeeee işte sonnnn......artık çok uzun süreden sonra insallah arkadaşlarım 28 aralık sabahı kızıma kavuşacağım,bu kadar az kalmışken bile o hani hiç kafadan atamadığımız korkular varya devam ediyor ama bir bakıma endişeli olmak kendimize ve bebişlerimize dikkat etmek belkide bizim için en hayırlısı diye düşünüyorum...
inanılmaz duygusalım sizlere yazı yazarken bile şu anda hüngür hüngür ağlıyorum bebek getirmek bu dünyaya senden bir parça çıkarmak içinden değişik geliyor heyecan var herşey varyaaaa ne desemki sizlere bütün duygular hat safhada....insallah 28 aralık sabahı doğuma giderken hepiniz için dua ediceğim hiç merak etmeyin okadar gönülden istiyorumki ve insallah biz kızımla büyüyorken kardeşleride peş peşe gelicek ben buna inanıyorum....
ve hamiş arkadaşlarım bir sona yaklaşan olarak son aylar ne geçmek biliyor ne uyku gözünüze giriyor çoookkk zormuş ama ucunda bu müthiş duygu olmasa hiç kimse dayanmaz diyorum ama ahhhhhh annelikkkkkkk varyaaa ne kutsalmış beee......annemi daha çokkkk seviyorumm canım annem benim....
taf ve candaşla büyük ihtimal görüşürüz gibime geliyor benden haberleri verirler sizlerin dualarına ihtiyacım var şimdilik daha fazla ağlamadan ben çıkıyorum beni tanımayan arkadaşlarada allah hep yanlarında olsun ve karınlarını bebişle doldursun diliyorum
chnb canım hadi insallah bebekk sana sımsıkı tutunur,nazlımmm hadi candaş ve sen favorimsin 2012 anneleri olunnnn insallah
hellom korkma benim kızda çokkk aheste bişeydi keyfi iyiyse oynardı az haraketliydi kötü şeyler aklına getirme geç döllenmişsindir 1 haftadan bişeycik olmaz 3 hafta gerilik risk tamammı heyecan ve panik olmasın sakın sağsağlim oğlusunu alıcağın güne odaklan tammmı canım,
minikler minikumut vee daha ismini sayamadığım arkadaşlarım hepinizi çokkk öpüyorummm
hadi artık benden bu kadar, size bilgi veririm doğumdan sonra insallah resimlerimizi koyacağız dualarınızııı bizim için olsun kızlarrrr.......
belki öylede olabilir tabide, ben normal gecikme diye düşünüyorum.ihtimal verdiğimde sonrası kötü oluyo çünkü.candaş :))) dur bakalım ben iki gebeliğimide günüm geçtikten 3. günde almıştım idrar olayında.
inş canım ya, dileim korkup göstermemiş olsun ama pek sanmıyorum :)canım inşallah sıradan bi gelişme değildir. bebiş yapılan testlerden vesaireden korkar da kendinde gelmek ister.
inş canımi dilerim kendini göstermemiş olsun.ama adet olcak gibiyim, ağrsı var da.benim kürtajdan sonraki adetim nasıldı inan unuttum, üzerinden resmen asır geçti :))kim milyoner istere bir bayan katıldı kazandığı parayla tüp bebek yaptıracakmış dua ettim ama 1000 lira alabildi 8 bin lazımmış aklıma chnb sen geldn canım inşallah verdiğin emeğin en önemlisi sabır ve direnişinin karşılığını alırsın..
hellom canım benim üzme kendini sen yaramaz çınar seninle oyun oynuyo dediğin gibi hepimizin duası hepimizle bu çok önemli rahat ol (demesi kolay biliyorum ama rahat olmamız lazım)
candas canım bir iki gün sonraya bir daha takrarlarsın inşallah kırmızılar yerine çift çizgi görürsün
yamatake canım benim bende iki gözüm iki çeşme okudum buara çok çok duygusalım
pileo iyi olduğunuzu yazmışsın sevindim canım
taf canım sabah yazamadım ama aynı durumdaydım ben kalkıyorum aç uyanıyorum yiyorum içiyorum kahvaltıya eşimi bekliyorum :) sonra tekrar bişeyler hazırlıyorum onu uyandırıyorum bi de onunla kahvaltı yapıyoz 62 kilo olmuşum yarın diyete başlıyorum :)
renkli canım tafın yorumunu okudum inşallah dediği gibidir de yerleşme düşüşüdür yani ve bize müjdeyi verirsin öyle umut ediyorum
günlük ceza nazlım loneliness dr. alp minicikumut öpüyrum sizleri kızlar yarın çok kaynatmayın annemler geliyor yemekti dertleşmekti derken belki okuyamam sonrası da zor oluyor biliyosunuz..
günaydın kızlarrr mutlu haftalarr geçmişi okuyamadım okuyayım müsait oluncaöptüm herkesii
Günaydın kızlar
Geçmişi okudum öncelikle.Candaşcığımdan hala daha umutluyum.Nazlım senide büyük bir sabırsızlıkla bekliyorum.
Ben haftasonu boyunca yattım.Ömrüm boyunca geçirmediğim kadar ağır bir grip geçiriyorum.Hayırlısıyla iyileşip sahalara dönmek istiyorum artık
Antibiyotik kullanıyorum yine.Bu seferde bademciklerim şişmiş.Bu kadar nane molla değilimdir ben ama bünyem bu sefer kaldıramıyor
Minikler;yeni evinde mutlumuşsun.Umarım yeni evin sana yeni bir umut olur.Ve bebeğine İnşallah o evde sahip olursun.
Chnb;Ablacığım hayırlısıyla bebek yolculuğun başlıyor.Bu yolda biz hep yanında olacağız.Güzel güzel haberlerini bekliyoruz senden.
Hello Kıtty;Öncelikle sakin olmalısın ki bebeğin etkilenmesin annesi.Tansiyonunu takip ettirmeye çalış.Riskli birşey olduğunda doktorunla görüşürsün.Doğumuna az bir zaman kaldı.Biraz daha sabır annesi.
Yamateke;Tanışmıyoruz ama Allah sağ salim yavrunuza kavuştursun İnşallah.Dualarımız sizinle.
Günlük;Bu bulantı hissi ne kadar iğrenç birşey az-çok hatırlıyorum.Ama çok şükür ki yavrun seninle.Biraz daha çekeceksin ve sonra gidecek bulantılar.İştahla herşeyi yiyeceğin günlere az kaldı.
Renkliatlas;Yeni yıla girmeden Nazlımla beraber sendende bekliyoruz müjdeyi.Umut hep var unutmayalım.
Unuttuğum arkadaşlar varsa kusura bakmayın ne olur.Grip beni fena vurdu
günaydın canıımmm ya inceleye inceleye artık kendimi öğrendim ben o yüzden gebeliğe hiç ihtimal vermiorum hayırlısı olsun diye dua ettim hep olmazsa üzülmem doktora flanda gitmicem bi kaç ay serbest takılcas bakalımGünaydın kızlar
Geçmişi okudum öncelikle.Candaşcığımdan hala daha umutluyum.Nazlım senide büyük bir sabırsızlıkla bekliyorum.
Ben haftasonu boyunca yattım.Ömrüm boyunca geçirmediğim kadar ağır bir grip geçiriyorum.Hayırlısıyla iyileşip sahalara dönmek istiyorum artık
Antibiyotik kullanıyorum yine.Bu seferde bademciklerim şişmiş.Bu kadar nane molla değilimdir ben ama bünyem bu sefer kaldıramıyor
Minikler;yeni evinde mutlumuşsun.Umarım yeni evin sana yeni bir umut olur.Ve bebeğine İnşallah o evde sahip olursun.
Chnb;Ablacığım hayırlısıyla bebek yolculuğun başlıyor.Bu yolda biz hep yanında olacağız.Güzel güzel haberlerini bekliyoruz senden.
Hello Kıtty;Öncelikle sakin olmalısın ki bebeğin etkilenmesin annesi.Tansiyonunu takip ettirmeye çalış.Riskli birşey olduğunda doktorunla görüşürsün.Doğumuna az bir zaman kaldı.Biraz daha sabır annesi.
Yamateke;Tanışmıyoruz ama Allah sağ salim yavrunuza kavuştursun İnşallah.Dualarımız sizinle.
Günlük;Bu bulantı hissi ne kadar iğrenç birşey az-çok hatırlıyorum.Ama çok şükür ki yavrun seninle.Biraz daha çekeceksin ve sonra gidecek bulantılar.İştahla herşeyi yiyeceğin günlere az kaldı.
Renkliatlas;Yeni yıla girmeden Nazlımla beraber sendende bekliyoruz müjdeyi.Umut hep var unutmayalım.
Unuttuğum arkadaşlar varsa kusura bakmayın ne olur.Grip beni fena vurdu
günaydın kuzu 30 günden sayarsak 3 gün kaldı ama biliosunki geçen ay geciktim 34.gün adet oldum sağım solum belli diil benim hayırlısı ama bütün adet belirtilerini yaşıorum o yüzden gebelik yok aylardır inceliorum kendimi öğrendim artık adet öncesi neler oluyo:)günaydın canım, nasılsın ? bata kaç kaldı ?
canım ya, seveceksin çok az kaldı.o insanların bakışları yok mu zaten, iyiyi hasta ederler.allah merhamer versin hepsine.olacak ama inanki.inş yakında o miniklerin sesleri evimizde yankılanacak.sende bi umut abidesinin biliyoruz, yıkılmazsın :) çok öptüm seni.güzel haber yamatakeden gelmiş allah sağlıklıca kavuşmayı nasıp etsin inşallah arkasından hellomm
hello cnm sitresin artmış anlaşılan çınar şimdi sana şunu diyor: oynasak kabahat oynamasak kabahat anne ya bi rahat ol az kaldı gelecem daha çok yaramazlık yapıp daha çok kızdıracam seni şimdiden başlama ama
nazlım canım ev sahibi konusunda ben de kendimi şanslı hissediyorum senin yazdıklarını okurken çocuk gibi mutlu oldum en çok da sizin hakkınızda söyledikleri beni mutlu etti farkedilmek çok güzel bir duygu inşallah bebiş de anne ve babası hakkında söylenenleri duymuştur ve çıkmıştır yola bu arada rüyan da hayır olsun inşallah
ceza cnm sen de rüya görmüşsün ben de senin gibi olumsuz bir rüya gördüm kalktım gece ağladım ağladım rahatladım bir kız çocuğu gözü yapışıktı küçük bir delik vardı annesinin kucağındaydı öpmeye yaklaştığımda ben görmüyorum die utandı benden sarıldım kocaman öptüm kokladım allah herkese bir dert veriyor benim yaramda kalbimde dedim sonra ağlamaya başladım annem orda ve kalabalık bir ortam annem çok neşeli kızıyor insanların içinde bağırarak ağlamaya utanmıyormusun diyor felan daha uzun ayrıntı da fazla.. sıkmayım uyandım o kız çocuğunun sıcaklığı vardı hala sanki gerçekti eşim de bilinçaltındakileri atmışsın dedi sana da öle diyelim cnm bilinçaltı temizliği olsun bunlar.. hayırlısıyla sağlıkla sıhatle ve bekletmeden gelsin bebişlerimiz....
candas kuzum haftasonu test yaparsın umarım ve bu haftasonu seninle şenlenecek die düşünüyorum.. güzel haberle gel cnm
günlük gözünaydın tekrardan canım inşallah kalan testlerde de güzel sonuçlar çıkacak hayrlısıyla kavuşmayı nasip etsin rabbim (önce eşine sonra bebişine :) )
loneliness dr. alp taze annecikler nasılsınız??
renkli daha iyisin değil mi bu batma olayını hayra bebeğe yoruyoruz 30una ne kaldı şurda çifte bayram yapıp yeni yıla sevinçle gireceğini umuyorum cnm liste de harika olmuş eline yüreğine sağlık
peppe cnm nerelerdesin yazmıyosun uzun zaman oldu
hilal canım nasılsın biraz olsun toparlandın sanırım değil mi akşama kadar onca çocuğun arasında çocuk düşnmemek gibi bi şansımız olmuyo maalesef ama gelecek bizim miniklerimizde..
minicik umut canım vardır bir hayır belki beklemen gerekiyordur cnm çok zor biliyorum hele bu ara bana sor beklemeyi
öyle çocuk sevesim varki anlatamam iki gündür eve gelip ağlıyorum eşim teselli ediyor bizim de çocuğumuz olacak üzülmek yok diyor şimdi düşüğü öğrenenler hikayelerini payaşıyorlar dün de eşimin müdürü eşimle konuşmuş izin işinde felan yardımcı olmuş saolsun onların da bir oğulları var tüp bebekmiş yaşayan biliyor gerçekten diğerlerine hikaye ya da ağızlarına sakız oluyo ceza cnm sen de takma okuldakileri bizimkilerde (bazıları) neşeyle hamişimize isim arıyorlar aslında iki gündür etkilendiğim olay da bu daha dün yanlarında yıkılmış dünyası kapkaranlık olmuş bir minikler vardı biraz dikkat etmek bu kadar zor mu öğretmenler odasına gitmek istemiyorum sırf bu sohbetlerin ortasında ezilmeyim die
valla bende düşünüyorumda önce aşılamayı, ama gel gör ki eşim istemiyor şu anda.gerçi beraber değiliz bizim için acelesi ykta.belki yazın olabilir.hayırlısı allahtan canım valla bu ay çok bebeğe odaklanmadım kafam çok karışık çünkü...inşallah 30 unda çifte müjde alırım..üzülme canım hepimiz yaşadık bu olayları..ama atlatıcaksın inşallah inanki tüp bebek bana da çok mantıklı geliyor,birikmiş param olsa kenarda normal yolla olacağını bilsem bile gider tüp bebek yaptırırdım ,çok cazip geliyor bana..artık tıp çok ilerledi herşeyin çözümü mutlaka var kendize dert edip üzülmeye değmez..kısacık hayatımızı zehretmeye ne gerek var
gerçekten tuhaf insanlaronlar ya !canım hayır olsun rüyan. seni çok iyi anlıyorum canım. ben de böyle konularda resmen gözlerimi kaçırırdım ya da kendime bir iş uydurur oradan tüyerdim. gerçekten çok zor.yaşamayan anlayamıyor canım malesef. en çok da bebekleri yok ağlıyomuş, yok uyumuyomuş, uyutmuyomuş diye mız mız edenlere sinir olurdum okulda. biz o kadar uğraşıyoruz. neler yapıyoruz çocuk sahibi olabilmek için. bir de cinsiyet beğenmeyen arkadaşlarım. bir arkadaşım oğlu olacak diye havalar uçmuştu, adını rüzgar koymuşlardı. 1 ay sonra cinsiyet kız olunca o kadar üzüldü anlatamam. niye kızmış.sonra da melteme çevirdiler ismi. erkekleri anlıyorum da hem cinslerimin inatla erkek tutkularını anlayamıyorum. hem de ilk çocukta. hadi 2. bebek olsa değişik, farklı olsun istersin.
Allah daha başka acılar göstermesin, dermanı olmayan dertler vermesin. herşey güzel olacak inşallah canım. zaman herşeyin ilacı.
oo bunu bi gösterge olarak kabul ediyorum ben :) çifte müjde geliyo :)bende iyiyim canım...erkenden uyanıverdim sonrada uyuyamadım..ama uzanıyorum sabah haberlerine bakıyorum ...kahvaltı hazırlayacam üşeniyorumgöğüs ağrılarım başlamadı halaa
anlayışsız insanlarla başetmek ne zor ya, ama bizlerinde bebekleri olacak.ama onlar gibi anlayışsız olmayacağız, örnek olacağız.bizde seni çooook seviyoruz :))günaydın kızlar.
günlük gözün aydın canım, test sonuçları güzel çıkmış.
teşekkür ederim minikler. çok şükür daha iyiyim canım. haklısın bazen öyle şeyler yapıyorlar ki. mesela nöbetçiyim katta dolaşıyorum.arkamdan gizlice gelip bi sarılıyorlar belime. ya da eğiliyorum konuşmak için yanaklarımdan sıkıyrlar ya başımın tatlı belaları. böyle olunca benim çocuğum da olsa sarılsam ona doya doya öpsem miniklerimi öptüğüm gibi demekten kendimi alamıyorum. canım benim düşüncesiz insanlara gelince öyle çoklar ki etrafımızda ne yazık ki. geçenlerde bir güne gittim gitmez olaydım. 4-5 tane hamile.allah evlatlarını onlara bağışlasın ancak bi anlatıyorlar. içim gitti içim.tuvalete zor attım kendimi onların yanında ağlamamak için. okulda da aynı. yanımda sürekli çocuk muhabbetleri.mümkün oldukça yanlarından uzaklaşıp sinirimizi bozmamamız lazım. onlardan arkadaş olsa nolur.sıkma canını tatlım. dediğin gibi burdaki bebek muhabbeti bizi öyle mutlu ediyor ki, birlikte seviniyor birlikte üzülüyoruz umudumuz artıyor. bu yüzden bu topikteki HERKESİ ÇOOOOOOOOOOOOOK SEVİYORUM.İYİ Kİ VARSINIZ....:)))))))))))
hamilelelerimiz nasıl, inşallah herşey yolundadır.
nazlım, renkliatlas durun şimdiden umutsuz olmayın. kırmızı kartı görmden üzülmek yok. güzel haberler alırız inşallah
herkese güzel haberli, mutlu, taptatlı, dolu dolu bir hafta sonu diliyorum, öpüyorum...
yiğitin annesi özledik seni :))slm kızlar. işteyim hemen bi fırsat bulup yazayım dedim.
herkes iyidir, herşey yolundadır umarım...
biz dün dra gittik çok şükür sıkıntımız yok. dr sadece bol bol su iç kan ilacını ihmal etme dedi. bu aralar idrara sıkışma durmu yaşıyorum. dün dersane çıkışı önce lavaboya gittim. sonra aklıma ilk günler geldi. ne kadar çok su içsem o kadar net keseyi görürüm, bebeği görürüm diye düşündüğüm günler....hala mucizeme inanamama durumu var bende... belkide diğerleri gibi başından beri hamileliğimizi ilan edemediğimizden, korkularımızın etkisiyle doya doya yaşayamadığımızdan...ve bugün olmuş daha kıyafet almadım yavruma. bu hevesim bile yarım. eşim daha dur 1 ay daha geçsin diyip duruyo. o bendende temkinli korkulu sanırım....neyseki beşiği arabası abladan görümceden var:)onlarla avutuyorum kendimi. ve hep söylüyorum yine söylüyorum allahım isteyen herkese yaşatsın anneliği. sonuna kadar inşallah. kızlar girmesem yazmasamda dualarımdasınız.. hepinizi öpüyorum.
günlük senin pıtırcık nasıl hala bulandırıyo mu mideni? o iyi olsunda varsın bulandırsın. az daha eçkersin sonrası rahat döneme geçeceksin nasılsa..teyzesi onun minik ellerini ayaklarını yesin
kityy senin doğuma az kaldı? neyaptın hazırlıklar tamam mı? doğum şeklini konuştunuz mu drla ne dedi. kittyyy ben korkuyorum her iki doğumdanda :))) oğlumla ben böyle iyiyiz. heeep yanımda en güzel yanı bu:)
kızlar derse giriyorum öptüm hepinizi. bu arada yeni hamiş var mı nazlıımm tablo nerdeeee? umarım güzel gelişmeler vardır.
hadi bismillah, olacak inşallah.Kızlar internet cafeye geldim internet bozuldu. Dr me pasta yapmıştım onu götürdüm. Bakayım dedm. Şöyle bir baktım çıkıyorum merak etmeyin beni. 3 gün sonra adet geciktiriciye başlayacağım. 10 gün gecikip sonra adetle tüp bebek tedavisine başlıyoruz. Hayırlısıyla inşallah...
canım her şeyde bi hayır var, çınar paşa sağlıkla gelsinde erken gelsin yeterki, strese sokar evet ama olsun, karnında saklamaktansa dünyada emanete sahip çıkmak sana kendinide iyi hissttirebilir, hayırlısını diliyorum senin için.haftaya normale dönecek bence herşey :)herkese selamlar,
pileo uzun zamandır görüşemedik, herşeyim hazır canım bir gecelik birde sabahlık kaldı o kadar. Valize yerleştirme gerekecek belki bu akşam belki de yarın yerleştiririm valize.
dr gittik zaten bu hafta gergindim hepten gerildim geldim.
1) Kuçunami popo aşağıda kafa yukarıda oturuyor yani şu anda ters durumda.
2) tansiyonum hala çok yüksek naptıysak düşmüyor, 2 hafta sonra yine dr kontrolü sonrada tahlil eğer idrarda protein çıkarsa o zaman erken almak gerekbilir dedi.
3) asıl bomba :)) DR gelişim bozuklığu yok fakat 1 hafta geri dedi.
Bir sinirlilik var üzerimde.
canım hadi hayırlsı olsun inş, kendimiz tanıdık valla, ama inş süpriz bebekleri olsun bu bebeklerimiz.haftasonuda süpermiş ne güzel, tabi düğnden sonra bahşişide içine dahil ettiyseler bayağı pahalıya mal olmuştur ki :) akıllı kocanın hali başka oluyo :)))günaydın canıımmm ya inceleye inceleye artık kendimi öğrendim ben o yüzden gebeliğe hiç ihtimal vermiorum hayırlısı olsun diye dua ettim hep olmazsa üzülmem doktora flanda gitmicem bi kaç ay serbest takılcas bakalım
günaydın kuzu 30 günden sayarsak 3 gün kaldı ama biliosunki geçen ay geciktim 34.gün adet oldum sağım solum belli diil benim hayırlısı ama bütün adet belirtilerini yaşıorum o yüzden gebelik yok aylardır inceliorum kendimi öğrendim artık adet öncesi neler oluyo:)
off senin gecikme inşallahhh bebiştendir
200 lira falan hesap ödemiştik:)çay ve bi kaç kişinin yediği tost gözleme falan helal olsun sonuna kadar da insanı kazıklıolar işte ama ev süperdi görmen lazım gece 3 e kadar bizdelerdi ev çay ocağı gibi oldu :)4 demlik çay içmişiz cafe açasım geldicanım ya, seveceksin çok az kaldı.o insanların bakışları yok mu zaten, iyiyi hasta ederler.allah merhamer versin hepsine.olacak ama inanki.inş yakında o miniklerin sesleri evimizde yankılanacak.sende bi umut abidesinin biliyoruz, yıkılmazsın :) çok öptüm seni.
valla bende düşünüyorumda önce aşılamayı, ama gel gör ki eşim istemiyor şu anda.gerçi beraber değiliz bizim için acelesi ykta.belki yazın olabilir.
gerçekten tuhaf insanlaronlar ya !
oo bunu bi gösterge olarak kabul ediyorum ben :) çifte müjde geliyo :)
anlayışsız insanlarla başetmek ne zor ya, ama bizlerinde bebekleri olacak.ama onlar gibi anlayışsız olmayacağız, örnek olacağız.bizde seni çooook seviyoruz :))
yiğitin annesi özledik seni :))
hadi bismillah, olacak inşallah.
canım her şeyde bi hayır var, çınar paşa sağlıkla gelsinde erken gelsin yeterki, strese sokar evet ama olsun, karnında saklamaktansa dünyada emanete sahip çıkmak sana kendinide iyi hissttirebilir, hayırlısını diliyorum senin için.haftaya normale dönecek bence herşey :)
canım hadi hayırlsı olsun inş, kendimiz tanıdık valla, ama inş süpriz bebekleri olsun bu bebeklerimiz.haftasonuda süpermiş ne güzel, tabi düğnden sonra bahşişide içine dahil ettiyseler bayağı pahalıya mal olmuştur ki :) akıllı kocanın hali başka oluyo :)))
keyfinize diyecek yokmuş desene :) arkadaşlarla gece muhabbetleride süper oluyo ya .200 lira falan hesap ödemiştik:)çay ve bi kaç kişinin yediği tost gözleme falan helal olsun sonuna kadar da insanı kazıklıolar işte ama ev süperdi görmen lazım gece 3 e kadar bizdelerdi ev çay ocağı gibi oldu :)4 demlik çay içmişiz cafe açasım geldi
canım zor oluyo işyerinde grip, umarım çabuk atlatırsın.Candaşcığım işyerindeyim.
Bugün akşam olsun istiyorum hemen:2:
keyfinize diyecek yokmuş desene :) arkadaşlarla gece muhabbetleride süper oluyo ya .
canım zor oluyo işyerinde grip, umarım çabuk atlatırsın.
atlas, günaydın canım.nasılsın ?
353782 Ovulation charts on FertilityFriend.com
ahanda benim tablom
vay ateşe bak yükselişe geçmiş hadi hayırlısı kız sen 2 keremi yumurtladın yoksa:)günaydın
keyfinize diyecek yokmuş desene :) arkadaşlarla gece muhabbetleride süper oluyo ya .
canım zor oluyo işyerinde grip, umarım çabuk atlatırsın.
atlas, günaydın canım.nasılsın ?
yuh ya 7 şeker miaynen süperdi hiç tanımadıımız insanlarda vardı kocamı görmen lazım bi hizmet bi hizmet çayı biten varmı falan sürekli tetikte kapı önünde arnavut gelinleri gibi bekledi bende oturdum laklak yaptım heheheh gecenin en ilginç olayı 2 kızın 7 şekerli çay içmesiydi şaka yapıolar sandım bldiin ufak bardağa 7 şer şeker attılar :)
günaydın canımm iyiyim adet belirtileim başladıı..nazlımcım 2 kere yumurtlamadım ama gripten dolayı sanırım ateşim güvenilir değil..senin ateşin iyi durumda..siz nasılsınız kızlarrr??? benim arkadaşım var yabnımda fazla yazamıyorum bende kaldı dün..öpüyorum
günaydın arkadaşlar...
veeee bir mutlu son daha yok kızlar doğurmadım daha çooookkkk:)) biricik kocam, canım, herşeyim, hayatımın anlamlarından biri olan eşim geldi:)) çok şükür darısı eşlerini bekleyenlere...
minicikumut, geçmiş olsun canım benim havalar birden nasıl soğudu yaa...senden kısmetini almışsın bundan tez kurtulursun inşallah...canım mide bulantılarına alıştk artık kızımda 3 ay deyince bitmişti bunda hala devam ediyor bakalım eskiler bebek oynayınca bitermiş diyorlarya şimdi onu bekliyoruz bakalım:))
candaş, vallahi ne yalan söyleyeyim sanki bu defa bebeğin seninle diye geçti hemen aklımdan...
nazlım, ayyy bazen değişiklik çok güzel oluyor...ne güzel eğlenmişsiniz...insan mutlu günlerinde hiç önemsemiyor parayı tak diye veriyor ama yıllar geçince içine oturuyor eşin bu konuda çok haklı...kızıma hamileyken istanbula amniyosentez yaptırmaya gitmiştik...çıktık hastaneden eşim dediki herkeze benden yemek oturduk bir yere garson ne söylese eşim getir diyor hesap geldi kabarık tabii:)) benim eşimdede bir huy var yanımızda kim olursa olsun hayatta elini cebine attırmaz tamam bekarken bişey demiyordum ama artık bir aileyiz ve herkezin ailesi var hepsini bizimki öder bu yüzden çoğu zaman tartışmışızdır...bazı arkadaşlarına sinir oluyorum eşimin huyunu bildikleri için parayı öyle br çıkarıyorlarki eşim çoktaaannn ödemiş oluyor zaten...bizde o tür kişilerle artık takılmıyoruz ben sağolayım:)) yaa o şeker atan arkadaşlardan bizim burda çok var ama dişler fora olmuş tabiii...kızıma hep bunları örnek gösteriyorum görümcem hangi bardak olursa olsun yarısına kadar kesinlikle şeker doldurur:)) ben herşeyi şekersiz içerim...
renkli atlas, sende eşini bekliyorsun dimi inşallah sağsalim kavuşursun canım...
günaydın arkadaşlar...
veeee bir mutlu son daha yok kızlar doğurmadım daha çooookkkk:)) biricik kocam, canım, herşeyim, hayatımın anlamlarından biri olan eşim geldi:)) çok şükür darısı eşlerini bekleyenlere...
minicikumut, geçmiş olsun canım benim havalar birden nasıl soğudu yaa...senden kısmetini almışsın bundan tez kurtulursun inşallah...canım mide bulantılarına alıştk artık kızımda 3 ay deyince bitmişti bunda hala devam ediyor bakalım eskiler bebek oynayınca bitermiş diyorlarya şimdi onu bekliyoruz bakalım:))
candaş, vallahi ne yalan söyleyeyim sanki bu defa bebeğin seninle diye geçti hemen aklımdan...
nazlım, ayyy bazen değişiklik çok güzel oluyor...ne güzel eğlenmişsiniz...insan mutlu günlerinde hiç önemsemiyor parayı tak diye veriyor ama yıllar geçince içine oturuyor eşin bu konuda çok haklı...kızıma hamileyken istanbula amniyosentez yaptırmaya gitmiştik...çıktık hastaneden eşim dediki herkeze benden yemek oturduk bir yere garson ne söylese eşim getir diyor hesap geldi kabarık tabii:)) benim eşimdede bir huy var yanımızda kim olursa olsun hayatta elini cebine attırmaz tamam bekarken bişey demiyordum ama artık bir aileyiz ve herkezin ailesi var hepsini bizimki öder bu yüzden çoğu zaman tartışmışızdır...bazı arkadaşlarına sinir oluyorum eşimin huyunu bildikleri için parayı öyle br çıkarıyorlarki eşim çoktaaannn ödemiş oluyor zaten...bizde o tür kişilerle artık takılmıyoruz ben sağolayım:)) yaa o şeker atan arkadaşlardan bizim burda çok var ama dişler fora olmuş tabiii...kızıma hep bunları örnek gösteriyorum görümcem hangi bardak olursa olsun yarısına kadar kesinlikle şeker doldurur:)) ben herşeyi şekersiz içerim...
renkli atlas, sende eşini bekliyorsun dimi inşallah sağsalim kavuşursun canım...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?