ooooo gözünüz aydın yaa :)) süper :)) destinayla senin keyfine diyecek oktur, allah ayırmasın inş hiç bir zman, ama geri gidecek mi tekrar ? eşinin huyu kötüymüş, hesap ödeme konusunda.bazı durumlara göre tabiki olmalı ama dediğin gibi cılkını çıkaranlar için asla... bende de vardı bi ara, artık toparladım :) bebekte inş benledir ablacım da ne bileyim hiç öyle gelmiyo bana.günaydın arkadaşlar...
veeee bir mutlu son daha yok kızlar doğurmadım daha çooookkkk:)) biricik kocam, canım, herşeyim, hayatımın anlamlarından biri olan eşim geldi:)) çok şükür darısı eşlerini bekleyenlere...
minicikumut, geçmiş olsun canım benim havalar birden nasıl soğudu yaa...senden kısmetini almışsın bundan tez kurtulursun inşallah...canım mide bulantılarına alıştk artık kızımda 3 ay deyince bitmişti bunda hala devam ediyor bakalım eskiler bebek oynayınca bitermiş diyorlarya şimdi onu bekliyoruz bakalım:))
candaş, vallahi ne yalan söyleyeyim sanki bu defa bebeğin seninle diye geçti hemen aklımdan...
nazlım, ayyy bazen değişiklik çok güzel oluyor...ne güzel eğlenmişsiniz...insan mutlu günlerinde hiç önemsemiyor parayı tak diye veriyor ama yıllar geçince içine oturuyor eşin bu konuda çok haklı...kızıma hamileyken istanbula amniyosentez yaptırmaya gitmiştik...çıktık hastaneden eşim dediki herkeze benden yemek oturduk bir yere garson ne söylese eşim getir diyor hesap geldi kabarık tabii:)) benim eşimdede bir huy var yanımızda kim olursa olsun hayatta elini cebine attırmaz tamam bekarken bişey demiyordum ama artık bir aileyiz ve herkezin ailesi var hepsini bizimki öder bu yüzden çoğu zaman tartışmışızdır...bazı arkadaşlarına sinir oluyorum eşimin huyunu bildikleri için parayı öyle br çıkarıyorlarki eşim çoktaaannn ödemiş oluyor zaten...bizde o tür kişilerle artık takılmıyoruz ben sağolayım:)) yaa o şeker atan arkadaşlardan bizim burda çok var ama dişler fora olmuş tabiii...kızıma hep bunları örnek gösteriyorum görümcem hangi bardak olursa olsun yarısına kadar kesinlikle şeker doldurur:)) ben herşeyi şekersiz içerim...
renkli atlas, sende eşini bekliyorsun dimi inşallah sağsalim kavuşursun canım...
amiiinnnnnnayy benimkide öyle abla rabbim bereketini versin ama kullanıldığını anladıında insanın sinirleri bozuluyo bende kızıorum ama dinlemio henüz:)allah ayırmasın kocanla bidaha inşallahh darısı candaşla renklinin başına ve başka bekleyen varsa
evet canım eşimi bekliyorum...cuma günü hayırlısıyla gelicek...sen nasılsın nasıl gidiyor hamilelik
aç karınla sabah kalktığımda kuru kayısı çokiyi geliyor bana da.canım zaten kabızlık problemim oluyodu iki hamilelikde de fazlasıyla oldu şimdi de kuru kayısı yiyorum wc işkence oldu bana salı günü utancımı yenersem göstermeyi düşünüyorum..
inşallah canım artık daha fazla istiyorum ilk kayıbımda bu kadar değildi ama şuan herkesin gözünde sağlıksız konumundayım aslında üzülmamak gerek biliyorum sabrın sonu selamet gelecek sıpa da işte elimizde olmuyo sen kendine dikkat et canım buarada yarn pazartei ve ben kendimi hiç ii hissetmiyorum her pazar gecesi yaşarım bu duyguyu aklıma senin evde olacağın geldi bak bu günlerinde kıymetini bil yat keyfine bak :) neyse canım geç oluyo öpüyorum seni ben kaçar ii geceler
aç karınla sabah kalktığımda kuru kayısı çokiyi geliyor bana da.
canım bazıları iik çocuğu sağlıklı doğuruyor, ikinci de proplem yaşayabiliyor.insanın başına ne zaman ne geleceği hiç belli olmuyor.
canım çalışma konusunu hiç sorma. hamileyken okul ortamı aklıma gelince mide bulantım artıyor. doktor raporu yenilmezse yandık. müdürüm de kesinlikle okula gelmemi istemiyor. yerime ücretli bulmuş. raporunu yenile bana haber ver dedi. ben seni bu sene gözden çıkardım dedi:)tabi uğraşmak istemiyor hamile biriyle okulda. midem bulanıyor diye sınıftan çıkarım. 15 günde bir doktora giderim. okulda fenalaşırım falan diye korkuyor herhalde. bir de sicilim bozuk ilk gebelikten. bunu da düşük yapmanı istemem dedi. bu sefer iyi konuştu ama herkesin kendi çıkarı.
özel sektörde olsam herhalde çoktan kapının önüne konmuştum. devlette bile istenmeyen öğretmen olduğuma göre.
arkadaşlar beklenen doktor randevum yarın. öğleden sonra.çok heyecanlıyım. inşallah iyi geçer. ve doktor amcamız raporumuzu uzatır.şurda kaldı 25 gün dönemin bitmesine.
günlük gözün aydın. eşin temelli mi geldi?
candaş, her geçen gün ümidi arttıyor. inşallah hiç gelmez:)
chnb, hadi hayırlı olsun. inşallah iyi olur canım. lütfen olumsuzluları düşünme. iyi düşün, iyi olsun. hamile kaldıktan sonra şöyle olacak böyle olacak diye düşünme hiç. önce kendini hamile kalmaya telkinle. gerisi hallolur bir şekilde.
nazlaım ne güzel eğlenmişsiniz. moral olmuştur. canım acılarını deşmek istemem ama senin 15. haftada düşük mü olmuştu kalbi mi durmuştu orayı karıştırdım. doktor şimdi 12 haftalık oldum diye düşük riskin kalmadı diyebilir mi bana?14-15 haftalarda da düşük olabiliyor değil mi?
evet canım ben de gerekirse yalvarmayı planlıyorum. hatta kendimi tutamazsam ağlarım bile:)diğerinde de tam iyi oldum dedim kalktım ve kaybettim. o yüzden ayaklarım geri geri gidiyor yani. hiç istemiyorum. doktora söyleyeceklerimi liste yaptım. eşime de diyorum ki hep ben konuşmayayım sen de konuş. çok konuşan kadın tipinde olmayayım diyorum. o da bana yıkıyor, sen daha iyi konuşuyosun diyor.bizim çocuk son ana kadar yaşadı canım 15 haftanın içindeydik düşük oldu doğum yaptım aklına kötü şeyler getirme lütfen bebeğin seninle kalacak yat dinlen evinde doktora yalvar gerekirse uzatsın raporunu
evet canım ben de gerekirse yalvarmayı planlıyorum. hatta kendimi tutamazsam ağlarım bile:)diğerinde de tam iyi oldum dedim kalktım ve kaybettim. o yüzden ayaklarım geri geri gidiyor yani. hiç istemiyorum. doktora söyleyeceklerimi liste yaptım. eşime de diyorum ki hep ben konuşmayayım sen de konuş. çok konuşan kadın tipinde olmayayım diyorum. o da bana yıkıyor, sen daha iyi konuşuyosun diyor.
mantıklı canım. çünkü hormonlar değişken olabiliyor. istemesi lazımdı gerçekten.doktorlara sesini çıkarcan canım biraz silik sessiz kaldınmı hemen başından savıyolar benim kocamda doktoru değiştirelim diyo ben kararsızım ziya bey çok iyi bi insan ama artık hastanede değil tahlil falan istemedi benden hiç istese özel bi yerde yaptırmak zorunda kalcam hastaneye gidelim iyi bi doktor bulup diyo ben henüz karar veremedim bi adet olayım bakıcam of o kadar kararsızımki bi diyorum hiç doktora gitmiyeyim bi kaç ay gitmezsem de içim rahat etmicek gibime gelio yani şu adetin 3.günü yapılan testler varya prolaktin hormonu falan benim hiç birine bakılmadı direk rahim filmi istedi kafam allak bullak dün sinirlendim ağladım bi ton eşim uyumuştu yanlız kaldım daha çok yeni biliorum daha 7 ay oldu ama bişey varsa bileyim en azından dimi
doktorlara sesini çıkarcan canım biraz silik sessiz kaldınmı hemen başından savıyolar benim kocamda doktoru değiştirelim diyo ben kararsızım ziya bey çok iyi bi insan ama artık hastanede değil tahlil falan istemedi benden hiç istese özel bi yerde yaptırmak zorunda kalcam hastaneye gidelim iyi bi doktor bulup diyo ben henüz karar veremedim bi adet olayım bakıcam of o kadar kararsızımki bi diyorum hiç doktora gitmiyeyim bi kaç ay gitmezsem de içim rahat etmicek gibime gelio yani şu adetin 3.günü yapılan testler varya prolaktin hormonu falan benim hiç birine bakılmadı direk rahim filmi istedi kafam allak bullak dün sinirlendim ağladım bi ton eşim uyumuştu yanlız kaldım daha çok yeni biliorum daha 7 ay oldu ama bişey varsa bileyim en azından dimi
mantıklı canım. çünkü hormonlar değişken olabiliyor. istemesi lazımdı gerçekten.
istersden tahliller için herhangi bir doktor bul. arada yine ziya beye de gidersin. bursada elini sallasan doktor.
7 ay geç değil canım. yani endişelenecek kadar geç değil. içini ferah tut. olacak inşallah yakın zamanda.
doktora gitmemezlik yapma. insanı piskolojik olarak rahatlatıyor. gitmek heyecanlı stresli olsa bile, gittikten sonra rahatlıyorsun bişeyler yaptığın için bebek adına.
valla kızlar boş boş durursam bende rahat edemem bide eşim saolsun çok pipirikli tıp adamı :)herşey bütün tahliller yapılmalı içimiz rahat etmeli diyo benimde işime gelio açıkcası bakalım zaman neler gösterecek şimdi bi an önce adet olmak istiyorum yeni ay yeni umut diye diye seneleri bitirces galibatabi erken kızım :)) dur bi bismillah :) demiyorum tabi, gitmeden için rahat etmez.git rahatla, zaten bi sıkıntı çıkmayacaktır diye düşünüyorum.
valla kızlar boş boş durursam bende rahat edemem bide eşim saolsun çok pipirikli tıp adamı :)herşey bütün tahliller yapılmalı içimiz rahat etmeli diyo benimde işime gelio açıkcası bakalım zaman neler gösterecek şimdi bi an önce adet olmak istiyorum yeni ay yeni umut diye diye seneleri bitirces galibacancan yine yanlız bırakmadım kız seni çok vefakarım bak ayy senden ümidimi kesmiyorum özürrrr
yamatakeye bizlerden de çokkk selam söle canım rabbim yardımcısı olsun inşallah dualarımız onunla isim de harikaaaa
valla kızlar boş boş durursam bende rahat edemem bide eşim saolsun çok pipirikli tıp adamı :)herşey bütün tahliller yapılmalı içimiz rahat etmeli diyo benimde işime gelio açıkcası bakalım zaman neler gösterecek şimdi bi an önce adet olmak istiyorum yeni ay yeni umut diye diye seneleri bitirces galibacancan yine yanlız bırakmadım kız seni çok vefakarım bak ayy senden ümidimi kesmiyorum özürrrr
yamatakeye bizlerden de çokkk selam söle canım rabbim yardımcısı olsun inşallah dualarımız onunla isim de harikaaaa
canım dur :) daha adet günün gelmedi ble, minicik umutun dediği gibi belki bebeğin varsa küser sana annesi :) umarım bu ay hepimizin umudu sonsuz sürer.9 ay kadar :)
canım dur :) daha adet günün gelmedi ble, minicik umutun dediği gibi belki bebeğin varsa küser sana annesi :) umarım bu ay hepimizin umudu sonsuz sürer.9 ay kadar :)
Ya sana ne demeli Candaş.Sen en yakın adaysın bu konuda.İkinizde umudunuzu koruyun.Sırasıyla bu ay sizde sıra.Sonra bizde.
oo herkes birbirine küsmüş hee :) ama anneler küsmez canm unutma, kaçırmayalım sıpaları :)bende ona küstüm yaaaa kızlar:)napayım geldinde barışalım o zaman zaten kuşumuzda küstü bize eşim gagasını kesti accık trip atıyo hanfendi yüz vermio ötmüyo kocamı pek seviodu ona bile yüz vermio :)
Ya sana ne demeli Candaş.Sen en yakın adaysın bu konuda.İkinizde umudunuzu koruyun.Sırasıyla bu ay sizde sıra.Sonra bizde.
canım 7 aydır kendimi o kadar çok inceledim ki memein boyutundan ne zaman şişeceğine belimin adete kaç gün kala ağrımaya başlıcana sivilcemin yüzümün neresinde çıkacağına kadar :)bütün adet öncesi sendromları ezberledim bu yüzden umudum yok malesef umarım yanılırım candaşta öyle
oo herkes birbirine küsmüş hee :) ama anneler küsmez canm unutma, kaçırmayalım sıpaları :)
canım ama ben test yaptım ya :) yoktu bişey, azcık bi ihtimal olabilir ama o ihtimalle kendimi umutlandırıp sonrasında üzülmek istemiyorum.keşke öyle olsa.biraz önce eşime netten yılbaşı hediyesi sipariş ettim.hediyem, oscar ödüllerinden :) tüm zamanlartın en iyi eşi yazısıyla, ama dedimki tüm zmanların en iyi babası olanı alsam keşke, hamile kaldığımda verip anı özelleştirmiş olurdum .. ama kısmet .. inş en yakında olur, umarım ki o yakın zaman bu zmandır ve test yanıltmıştır.
oo herkes birbirine küsmüş hee :) ama anneler küsmez canm unutma, kaçırmayalım sıpaları :)
canım ama ben test yaptım ya :) yoktu bişey, azcık bi ihtimal olabilir ama o ihtimalle kendimi umutlandırıp sonrasında üzülmek istemiyorum.keşke öyle olsa.biraz önce eşime netten yılbaşı hediyesi sipariş ettim.hediyem, oscar ödüllerinden :) tüm zamanlartın en iyi eşi yazısıyla, ama dedimki tüm zmanların en iyi babası olanı alsam keşke, hamile kaldığımda verip anı özelleştirmiş olurdum .. ama kısmet .. inş en yakında olur, umarım ki o yakın zaman bu zmandır ve test yanıltmıştır.
ay canım inş dediğin gibi olur ben ilk gebeliğimdede adet olcam diye bekledim gerçi hep tek hatırladıım kasıklarımda ağrı vardı çok fazla adet sancısı gibi birazcık umudum olsa gitcem kan testi yaptırcamNazlım biliyorsun ben hemşireyim.Hamile kaldığım ay adet olacağım diye 3 gün pedle gezdimAnlayamadım bir türlü.Bir tuhaflık vardı ama kesin adet olacağım diye beklerken birde baktım hamileyim.Anlaşılamıyor bazen.Benim topic yeğenlerimin haberleri geliyor İnşallah yakında
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?