Kürtajdan sonra hamile kalma şansı ne kadardır ?

• Konu Sahibi Konu Sahibi aylin_fatih
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
ooooo gözünüz aydın yaa :)) süper :)) destinayla senin keyfine diyecek oktur, allah ayırmasın inş hiç bir zman, ama geri gidecek mi tekrar ? eşinin huyu kötüymüş, hesap ödeme konusunda.bazı durumlara göre tabiki olmalı ama dediğin gibi cılkını çıkaranlar için asla... bende de vardı bi ara, artık toparladım :) bebekte inş benledir ablacım da ne bileyim hiç öyle gelmiyo bana.
amiiinnnnnn
evet canım eşimi bekliyorum...cuma günü hayırlısıyla gelicek...sen nasılsın nasıl gidiyor hamilelik

canım sen Tr. de miydin ?

aç karınla sabah kalktığımda kuru kayısı çokiyi geliyor bana da.
canım bazıları iik çocuğu sağlıklı doğuruyor, ikinci de proplem yaşayabiliyor.insanın başına ne zaman ne geleceği hiç belli olmuyor.
canım çalışma konusunu hiç sorma. hamileyken okul ortamı aklıma gelince mide bulantım artıyor. doktor raporu yenilmezse yandık. müdürüm de kesinlikle okula gelmemi istemiyor. yerime ücretli bulmuş. raporunu yenile bana haber ver dedi. ben seni bu sene gözden çıkardım dedi:)tabi uğraşmak istemiyor hamile biriyle okulda. midem bulanıyor diye sınıftan çıkarım. 15 günde bir doktora giderim. okulda fenalaşırım falan diye korkuyor herhalde. bir de sicilim bozuk ilk gebelikten. bunu da düşük yapmanı istemem dedi. bu sefer iyi konuştu ama herkesin kendi çıkarı.
özel sektörde olsam herhalde çoktan kapının önüne konmuştum. devlette bile istenmeyen öğretmen olduğuma göre.
arkadaşlar beklenen doktor randevum yarın. öğleden sonra.çok heyecanlıyım. inşallah iyi geçer. ve doktor amcamız raporumuzu uzatır.şurda kaldı 25 gün dönemin bitmesine.
günlük gözün aydın. eşin temelli mi geldi?
candaş, her geçen gün ümidi arttıyor. inşallah hiç gelmez:)
chnb, hadi hayırlı olsun. inşallah iyi olur canım. lütfen olumsuzluları düşünme. iyi düşün, iyi olsun. hamile kaldıktan sonra şöyle olacak böyle olacak diye düşünme hiç. önce kendini hamile kalmaya telkinle. gerisi hallolur bir şekilde.
nazlaım ne güzel eğlenmişsiniz. moral olmuştur. canım acılarını deşmek istemem ama senin 15. haftada düşük mü olmuştu kalbi mi durmuştu orayı karıştırdım. doktor şimdi 12 haftalık oldum diye düşük riskin kalmadı diyebilir mi bana?14-15 haftalarda da düşük olabiliyor değil mi?

bizim çocuk son ana kadar yaşadı canım 15 haftanın içindeydik düşük oldu doğum yaptım aklına kötü şeyler getirme lütfen bebeğin seninle kalacak yat dinlen evinde doktora yalvar gerekirse uzatsın raporunu

evet canım ben de gerekirse yalvarmayı planlıyorum. hatta kendimi tutamazsam ağlarım bile:)diğerinde de tam iyi oldum dedim kalktım ve kaybettim. o yüzden ayaklarım geri geri gidiyor yani. hiç istemiyorum. doktora söyleyeceklerimi liste yaptım. eşime de diyorum ki hep ben konuşmayayım sen de konuş. çok konuşan kadın tipinde olmayayım diyorum. o da bana yıkıyor, sen daha iyi konuşuyosun diyor.

doktorlara sesini çıkarcan canım biraz silik sessiz kaldınmı hemen başından savıyolar benim kocamda doktoru değiştirelim diyo ben kararsızım ziya bey çok iyi bi insan ama artık hastanede değil tahlil falan istemedi benden hiç istese özel bi yerde yaptırmak zorunda kalcam hastaneye gidelim iyi bi doktor bulup diyo ben henüz karar veremedim bi adet olayım bakıcam of o kadar kararsızımki bi diyorum hiç doktora gitmiyeyim bi kaç ay gitmezsem de içim rahat etmicek gibime gelio yani şu adetin 3.günü yapılan testler varya prolaktin hormonu falan benim hiç birine bakılmadı direk rahim filmi istedi kafam allak bullak dün sinirlendim ağladım bi ton eşim uyumuştu yanlız kaldım daha çok yeni biliorum daha 7 ay oldu ama bişey varsa bileyim en azından dimi

mantıklı canım. çünkü hormonlar değişken olabiliyor. istemesi lazımdı gerçekten.
istersden tahliller için herhangi bir doktor bul. arada yine ziya beye de gidersin. bursada elini sallasan doktor.
7 ay geç değil canım. yani endişelenecek kadar geç değil. içini ferah tut. olacak inşallah yakın zamanda.
doktora gitmemezlik yapma. insanı piskolojik olarak rahatlatıyor. gitmek heyecanlı stresli olsa bile, gittikten sonra rahatlıyorsun bişeyler yaptığın için bebek adına.

lonelines, canım inş randevudan çok güzel haberlerle dönersin, umarım dr raporuda uzatır.müdürde saolsun, inş aynı hassasiyeti dr da gösterir, benim içimde doğru diyosun her ne kadar umutsuzda olsam gelmediği her an için umut var.

kızlar bu arada, yamatekeyle görüştüm.slmı var sizlere.hepinize dua etcem doğumda diyo :) kızımızın adı değişmiş, ben bunu çok daha beğendim açıkcası, kendine dedim.Topiğimizin 2. prensesi "Neva" inş çarşamba günü dünyada :)) umarım tafla ayarlayıp görmeyede gideriz hemen, fotolarını da ancak ertesi güne koyabilirim dedi, haliyle.bende sizle paylaşayım istedim :)

tabi erken kızım :)) dur bi bismillah :) demiyorum tabi, gitmeden için rahat etmez.git rahatla, zaten bi sıkıntı çıkmayacaktır diye düşünüyorum.

tabi erken kızım :)) dur bi bismillah :) demiyorum tabi, gitmeden için rahat etmez.git rahatla, zaten bi sıkıntı çıkmayacaktır diye düşünüyorum.
valla kızlar boş boş durursam bende rahat edemem bide eşim saolsun çok pipirikli tıp adamı :)herşey bütün tahliller yapılmalı içimiz rahat etmeli diyo benimde işime gelio açıkcası bakalım zaman neler gösterecek şimdi bi an önce adet olmak istiyorum yeni ay yeni umut diye diye seneleri bitirces galiba cancan yine yanlız bırakmadım kız seni çok vefakarım bak ayy senden ümidimi kesmiyorum özürrrr
yamatakeye bizlerden de çokkk selam söle canım rabbim yardımcısı olsun inşallah dualarımız onunla isim de harikaaaa

Nazlım ne oldu kuzum sana?

Daha hiç birşey belli değilken adet olmak istiyorum diyorsun.
Minik kuzu gelecekse küstürürsün annesi.

canım dur :) daha adet günün gelmedi ble, minicik umutun dediği gibi belki bebeğin varsa küser sana annesi :) umarım bu ay hepimizin umudu sonsuz sürer.9 ay kadar :)

canım dur :) daha adet günün gelmedi ble, minicik umutun dediği gibi belki bebeğin varsa küser sana annesi :) umarım bu ay hepimizin umudu sonsuz sürer.9 ay kadar :)

bende ona küstüm yaaaa kızlar:)napayım geldinde barışalım o zaman zaten kuşumuzda küstü bize eşim gagasını kesti accık trip atıyo hanfendi yüz vermio ötmüyo kocamı pek seviodu ona bile yüz vermio :)

Ya sana ne demeli Candaş.Sen en yakın adaysın bu konuda.İkinizde umudunuzu koruyun.Sırasıyla bu ay sizde sıra.Sonra bizde.

Ya sana ne demeli Candaş.Sen en yakın adaysın bu konuda.İkinizde umudunuzu koruyun.Sırasıyla bu ay sizde sıra.Sonra bizde.

canım 7 aydır kendimi o kadar çok inceledim ki memein boyutundan ne zaman şişeceğine belimin adete kaç gün kala ağrımaya başlıcana sivilcemin yüzümün neresinde çıkacağına kadar :)bütün adet öncesi sendromları ezberledim bu yüzden umudum yok malesef umarım yanılırım candaşta öyle

Bu arada altta açık görmüşken yazayım dedim.

Sevgili Loneliness;hiç endişe etme.Doktora durumunu güzelce izah ettiğinde mutlaka raporunu uzatacaktır.Bunda çekinecek birşey yok ki.Doktorun senin psikolojini mutlaka anlayacaktır.İyice kendine gel ve işe öyle başla.Müdürün falanda ne düşündüğü önemli değil.Önmeli olan senin sağlığın.Bir bebeğe ne kadar zor kavuşulduğunu görüyoruz hepimiz.İşler bir türlü yürüyor görüyorsun seninle yada sensiz.Ama bebeğin sağlıklı bir anneyle varolabilir ancak.Sen dinlendikçe o büyüyecek içinde

Bunları içini rahatlatmak için söylemiyorum.Doktorunun seni anlayacağına eminim.Yarın güzel güzel haberlerle bekliyoruz seni:112:

oo herkes birbirine küsmüş hee :) ama anneler küsmez canm unutma, kaçırmayalım sıpaları :)

canım ama ben test yaptım ya :) yoktu bişey, azcık bi ihtimal olabilir ama o ihtimalle kendimi umutlandırıp sonrasında üzülmek istemiyorum.keşke öyle olsa.biraz önce eşime netten yılbaşı hediyesi sipariş ettim.hediyem, oscar ödüllerinden :) tüm zamanlartın en iyi eşi yazısıyla, ama dedimki tüm zmanların en iyi babası olanı alsam keşke, hamile kaldığımda verip anı özelleştirmiş olurdum .. ama kısmet .. inş en yakında olur, umarım ki o yakın zaman bu zmandır ve test yanıltmıştır.

Nazlım biliyorsun ben hemşireyim.Hamile kaldığım ay adet olacağım diye 3 gün pedle gezdimAnlayamadım bir türlü.Bir tuhaflık vardı ama kesin adet olacağım diye beklerken birde baktım hamileyim.Anlaşılamıyor bazen.Benim topic yeğenlerimin haberleri geliyor İnşallah yakında

Candaşcığım;Yılbaşı için sipariş ettiğin ''Tüm zamanların en iyi eşi'' yazısı daha isabetli bence.Haziran ayında karnın burnundayken babalar gününde verirsin En iyi baba Oscarınıda

Eşinin ilk babalar günüde taçlandırılmış olur İnşallah.

ay küsmedim şaka yaptım benimle olsun lütfennn keşke yanılsam candaş senin gibi bende çok istiyorum bunu çokkk

ay canım inş dediğin gibi olur ben ilk gebeliğimdede adet olcam diye bekledim gerçi hep tek hatırladıım kasıklarımda ağrı vardı çok fazla adet sancısı gibi birazcık umudum olsa gitcem kan testi yaptırcam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…