Kürtajdan sonra hamile kalma şansı ne kadardır ?

• Konu Sahibi Konu Sahibi aylin_fatih
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
inşalllaahhhhhhh ... dilerim minicik umudun sendromu bizde de olsun :)

saol canım desteğin için :) umarım babalar gününde o hediyeyi verebilirim.. umarım anneler ve babalar gününde hepimizin umudu ya karnında ya kollarında olur ... umarım ilk gebeliğindeki yanılgı bizlerde de olur .... sende kendine çok dikkat et, bu akşamda yalnız mısın ? eşin yok mu ? hastasın ya, tek başına zor olur çünkü.

kızlar ben kaçtım.hepinize ii akşamlar.

Biraz daha sabır bakalım nazlım.Cumartesi günü baktırırsın canım.Kesine yakın bir sonuç almak için bekleyelim bu sefer.Canın bir sefer yanmış olur.Ama Candaşcığım seni en geç Çarşamba veya Perşembe kan tahliline göndereceğiz.Candaşcığım sorması ayıp olacak ama eşinle ovulasyonunun kaçıncı günlerinde beraber oldunKan tahlili açısından net birşeyler söylemek adına soruyorum.

Yok candaşım eşim yanımda şimdi.Hatta bu akşam babamda bizimle.

Sanada iyi akşamlar:80:

keşke işe gitmeseydin en ben 2 gün yatak döşek yattım terledimde rahatladım işe gelmedim rapor aldım ben sabrediom canım çünkü geçen ayda 34.gün oldum sağım solum belli diil artık beklicez bakalım hafta sonuna kadar yolu var

Rapor almak hiç sorun değilde.Evde yanlız kalacağım diye işe geldim.Çünkü doktor 1,5 metre ötemde işyerinde.
Haftasonu eşim ıhlamur kaynatıp durdu.İçine limon falan attı.Limonları içtikçe benim tansiyon düştü

Ama bugün daha iyiyim.Yarına birşeyim kalmaz İnşallah

nşallah canım havalar çok acaip cumartesi akşamı lapa lapa kar yağdı bursaya pazar sabah bi kaltım günlük güneşlik bugünde öyle dikkat etmek lazım bana da dün bi titreme geldi eyvah dedim yine hastamı olcam acaba ama iyiyim şükür eve gitmek istiyorum bi an önce feci acıktım

Ohh ohh ne güzel iştahımızda yerinde

Beslenmene ve hareketlerine extra özen göster bu sıra.Biliyorsun bir umudumuz var

Ohh ohh ne güzel iştahımızda yerinde

Beslenmene ve hareketlerine extra özen göster bu sıra.Biliyorsun bir umudumuz var

:)valla beslenmeme dikkat etmiom bi haftadır evde yemek yapmadım hep kahvaltı tost falan yaptık hep yorgun gittim eve eşim kıyamadı saolsun ne yices diom kavalyı yaparıs diyo ne yices diom ben sana tost yapatrım diyo:)bende kırmıyayım diyorum eşimi bu akşamda annemlere gidios mutfak olayını sevemedim bi türlü

Benimde aramın mutfakla çok iyi olduğu söylenemez.Ama yavaş yavaş öğreniyorum yemekleri.

Annem yanımda olduğu için bende şanslıyım.Yemek yoksa annem var

Benimde aramın mutfakla çok iyi olduğu söylenemez.Ama yavaş yavaş öğreniyorum yemekleri.

Annem yanımda olduğu için bende şanslıyım.Yemek yoksa annem var

bende yemek varmı diye aradım annemleri teyzemler oraya gidiomuş bizide çaardılar hemen atladım tabi evde bi sürü ütü beni beklio güya bugün ütü yapcaktım hem çalışıp hem ev kadını olmak çok zorrr

tansiyon olayını çok duyuyorum hamilerlerde canım. bunlar da son hafta sorunları demekki. inşallah hayırlısıyla kucağına alırsın canım.
inşallah canım teşekkür ederim sen naptın dr gidip rapor işini uzatacaktn

geçmiş olsun canım, öpüyorum çok

geçmiş olsun canım, benimki hala geçmedi :) iyi dileklerin için teşekkürler.

candaş regl olmadın ya umutluym ben çokkkk :)

günlük gözün aydın kızınında gözü aydın

herkese selam.

slm kızlar geçmişe şöyle bi göz atabildim.nasılsınız. bugün yine pazartesi. hayatımın en kötü günü. adet ağrılarına benzer ağrılarım da başladı 2 gündür ama hala yok. sabırsızlıkla bekliyorum adetin gelmesini.

minicikumut çok geçmiş olsun canım. umarım biraz daha iyisindir.

nazlım, candaş ne bu umutsuzluk sonuna kadar karamsarlık yok.

günlük canım gözün aydın kavuşmuşsunuz.

yamatake arkadaşı tanımıyorum ancak çok sevindim adına. sayılı günler kalmış. allahım sağıcakla kucağına almayı nasip etsin. bizde bebişiyle o güzel resmini görüp umutlarımızı yeşertelim. hayırlı ve kolay doğumlar diliyorum.

hellokity allahın izniyle inşallah ters bi durum yoktur, sıkma tatlı canını. az kalmış sana da.sağlıcakla kavuşursun inşallah bebeğine merak etme.

herkes iyidir umarım.herkese selam.

ay canım çok sevindim. inşallah. bir hemşire görüşü almak iyi geldi. müdür beni zaten okulda istemiyo:)yani benle uğraşmak istemiyo:)hem de ne zor bulmak canım. çok anlattım arkadaşlar bilir. bize tüm doktorlar tüp bebekle ancak diyodu. aşılama bile olmaz dediler hep.Allah isteyen herkese versin.

candas renkli ve nazlım inşallah bebişler gelirde sizleri utandırır (adet belirtisi kendimi tanıyorum dediğiniz için diyoum :) )
nazlım ne güzel eğlenmişsin ya en son üniversitede öyle kalabalık ve doyasıya eğlendiğimiz toplantılarımız olurdu
lonelines canım yarın senin de kontrol varmış herşey gönlünce olsun canım öncelikle bebişini görüp mutlu ol sonrada izin işi hallolsun..
günlük canım gözün aydın darısı eşlerini bekleyenlerin başına inşallah herkes eşine kavuşur ve bir ömür birlikte olurlar..
minicikumut geçmiş olsun cnm dikkat et kendine
hilalcim inşallah biran önce gelsin kırmızılar ve biran önce çalışmalara başla bu aydan itibaren başlıyor musun yani süren doluyo mu
chnb ablacım nasılsın oğluşun nasıl öpüyorum çok
hello canım seni ve çınarımızı da öpüyorum biran önce rahatlaman dleğiyle..
ceza nerde kızlar yazmıyor bi yere mi gidecekti ?
yamatakenin kızını çok merak ediyorum topiğimizin ikinci prensesi sağlıkla gelsin ve uğur getirsin topiğimize..

annemler geldi mutluyum yarn da fakülte işi var öpüyorum kızlar hepicacinizi :)

merhaba; çok sık giremiyorum nete, vakit buldukça yazdıklarınızı takip etmeye çalışıyorum. umarım herşey yolundadır...
benim bu aralar adet olmam gerekiyor. geçen haftadan beri hiç olmayan şeyler oluyor bedenimde. bir kere başım dönüyor, lodoslu havada deniz yolculuğu yapar gibi. bu durumu sevgili minik boyun fıtıklarıma bağlayarak rahatlamaya çalışıyorum. sonra midem bulanıyor ve yanıyor, kahveyi mi abarttım diyorum. bir de hiç olmayacağı şekilde iştahım açık. bozmamaya çalışıp 3 aydır yaptığım diyette kocaman delikler açtım resmen. karnımın alt kısmında hassasiyet var, göğüslerimde de aynı şekilde..
bunlarla 3-4 gündür bahaneler bularak baş etmeye çalışıyordum. dün akşam öyle bir sancı girdi ki karnım, belim kopuyor sandım. hamileyken kanamam başladığında da benzeri ağrılarım olmuştu. ufacık lekelenme gibi birşey oldu. düşündüm taşındım, öğlen kan testi yaptırmaya karar verdim. alternatif hastane olarak düşündüğüm bir yer vardı (-di'li geçmiş zamanda kaldı evet). gidip orda kanda gebelik testi yaptırmak istediğimi söyledim. görmeyeli çok değişmiş merkez. testi yaptırdım yaptırmasına da bir daha oraya adım atmamaya karar verdim.
sonucu telefonda öğrendim; gebelik yok dedi görevli bayan..
şimdi rahatsızlıklarımla birlikte uyuyacağım.. kan testinin en güvenilir sonuç olduğunu biliyorum, herhalde doğru yapabilmişlerdir testi değil mi? sanırım bilinçaltım vücudumun altını üstüne getirmeye çalışıyor. psikolojik olarak hamilelik belirtilerini vermeye başladı bedenim. işin ilginci ben kafama takmadığımı düşünmeye başlamıştım. ama sanırım fena halde yanılıyorum...

yok tatlım ben kürtaj olalı 1 ay olacak daha. adetim düzene girer gecikmezse 2 düzenli adetten sonra başlamayı düşünüyorum. yarıyıl tatilinde ankaraya gideceğim doktora.test falan gerekirse onları yaptıracağım. doktor herşey normal, bi sıkıntı yok derse tatil sonrası şubatta başlayacağım inşallah. geçmiyor geçmiyor....((

Minikler,Hilal ve Hello Kıtty geçmiş olsun dilekleriniz işe yaradı sanırım bugün daha iyiyimTeşekkürler kızlar.

Loneliness;bugün senin günün topicte.Güzel haberlerini bekliyoruz.

Sevgili Peppe;Adet günün 1-2 gün geçsin bakalım.O zaman baktırmak daha doğru sonuç olacaktır.

Minicik umut, canım iyileşmene sevindim.Eşinde yanındaymış en çok şifa odur sana :)) bizimde 14 / 15,5/ 17 / 19 / 21 de çalışmalarımız vardı.Umarım tutmuştur.

Minikler, kıtty, hilal, umarım bizi yanıltır ufaklıklar, ben hala adet olmadım.Fakat dünden bu yana sinyalleri aldığımı hissediyroum adet gelcem diyor gibi.ama sizi haklı çıkarmayı çooook isterim.

Peppe, inş hamilesindir.

Günaydın bu arada herkese....

günaydın cancan minicik sana da günaydın canım kızzz sen hala adet olmadınmıııı ya benimde ateşim yükseldi bugün umutlanmakta istemiorummm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…