olmadım canım ya.inş olmamda.ya süper ateşin, inş düşmez ve bebeğin gelir artık :)günaydın cancan minicik sana da günaydın canım kızzz sen hala adet olmadınmıııı ya benimde ateşim yükseldi bugün umutlanmakta istemiorummm
olmadım canım ya.inş olmamda.ya süper ateşin, inş düşmez ve bebeğin gelir artık :)
günaydın kızlar nasılsınız?anca vakit buldum da geldim...haftasonu annemlerdeydim..dün eve gidince temizlik yaptım..akşam film izledik derken bensaat 10 gibi sızdım...candasım inşallah gelmez o kırmızılar..nazlım seninde tablonu göremiyorum...açılmıyo..sen kan testi yaptırsana..bugün çatlatma iğnesinin kaçıncı günü?
canım açılması lazım denesene bida bugün 15.günüm iğneyi yaptırdığım gün dahil hiç umudum yokki kuzum yaa bi şüpelensem bişeyden anında gitcem de
okuldayım ya engel var ondan açılmıyo..bugün adet olman lazım canım..normalde 15.günde adet oluyosun..ama benim gibi istisnalarda var..ben 19.günde oldum..bizde 9-11-13-15. günlerde çalışma oldu..bakalım hayırlısı bugün adetimin 17 günü bekliyorum sabırla..bu arada bu ay hayıt incir bal tarçın falan dene..eğer ara vereceksen doktora..yada 3.kez dene benim gibi sonra doğal yolları dene..ben çok inanıyorum..
aylardır kırmızı var ya ondnadır, ateşin inş devam ederse umutsuzluğun yanıltacak seni :)inşallah kuzummmmmmmmmm ya cancan benim neden hiçççççççççççç umudum yokkk
canım hoşgeldin, nasılsın ? gelmedi de kesin gelcek :) senin bata ne kadar var ? ya bişey değilde yılbaşında adetli olcam kesin.günaydın kızlar nasılsınız?anca vakit buldum da geldim...haftasonu annemlerdeydim..dün eve gidince temizlik yaptım..akşam film izledik derken bensaat 10 gibi sızdım...candasım inşallah gelmez o kırmızılar..nazlım seninde tablonu göremiyorum...açılmıyo..sen kan testi yaptırsana..bugün çatlatma iğnesinin kaçıncı günü?
Nazlım kan testi baktır diyeceğim erken olmasından dolayı negatif çıkarsa diyede tavsiye edemiyorum.Bu konuda sen kalbinin sesini dinle.En geç cumayada kan testi baktırırsın.Güzel haberleri alacağız İnşallah sırayla.
Candaşcığım sende istersen bir kan tahlili baktır.Vallahi içim kıpır kıpır oldu kızlar.
Nazlım kan testi baktır diyeceğim erken olmasından dolayı negatif çıkarsa diyede tavsiye edemiyorum.Bu konuda sen kalbinin sesini dinle.En geç cumayada kan testi baktırırsın.Güzel haberleri alacağız İnşallah sırayla.
Candaşcığım sende istersen bir kan tahlili baktır.Vallahi içim kıpır kıpır oldu kızlar.
aylardır kırmızı var ya ondnadır, ateşin inş devam ederse umutsuzluğun yanıltacak seni :)
canım hoşgeldin, nasılsın ? gelmedi de kesin gelcek :) senin bata ne kadar var ? ya bişey değilde yılbaşında adetli olcam kesin.
Hastane çok yakınımda canım da, % 90 adet olcam, akşama kalmaz herhalde.Fena sızlıyor.Sızı geldikçe üzülüyorum tabide, nasipten öte yol yok ya.Canımız saolsun deriz artık bizde.
aylardır kırmızı var ya ondnadır, ateşin inş devam ederse umutsuzluğun yanıltacak seni :)
canım hoşgeldin, nasılsın ? gelmedi de kesin gelcek :) senin bata ne kadar var ? ya bişey değilde yılbaşında adetli olcam kesin.
Hastane çok yakınımda canım da, % 90 adet olcam, akşama kalmaz herhalde.Fena sızlıyor.Sızı geldikçe üzülüyorum tabide, nasipten öte yol yok ya.Canımız saolsun deriz artık bizde.
önümüzdeki cuma değil ondab sonra ki cuma kanda baktıracağım..
ceza ben ne zaman yaptırayım kan testi sence
doktorum iğneden sonra 14 gün say sonra yaptır dedi.yani 15.günde zaten .iğne yaptırdığında adet döndün 28 oluyo.canım hamile isen bugün çıkar ..
sence ben çalışmaya devam edeyim mi..9-11-13-15 devam ettirmemin gereği var mı acaba..12.günde yaptırdım iğneyi...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?