Kürtajdan sonra hamile kalma şansı ne kadardır ?

• Konu Sahibi Konu Sahibi aylin_fatih
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
günaydın cancan minicik sana da günaydın canım kızzz sen hala adet olmadınmıııı ya benimde ateşim yükseldi bugün umutlanmakta istemiorummm
olmadım canım ya.inş olmamda.ya süper ateşin, inş düşmez ve bebeğin gelir artık :)

günaydın kızlar nasılsınız?anca vakit buldum da geldim...haftasonu annemlerdeydim..dün eve gidince temizlik yaptım..akşam film izledik derken bensaat 10 gibi sızdım...candasım inşallah gelmez o kırmızılar..nazlım seninde tablonu göremiyorum...açılmıyo..sen kan testi yaptırsana..bugün çatlatma iğnesinin kaçıncı günü?

canım açılması lazım denesene bida bugün 15.günüm iğneyi yaptırdığım gün dahil hiç umudum yokki kuzum yaa bi şüpelensem bişeyden anında gitcem de

canım açılması lazım denesene bida bugün 15.günüm iğneyi yaptırdığım gün dahil hiç umudum yokki kuzum yaa bi şüpelensem bişeyden anında gitcem de

okuldayım ya engel var ondan açılmıyo..bugün adet olman lazım canım..normalde 15.günde adet oluyosun..ama benim gibi istisnalarda var..ben 19.günde oldum..bizde 9-11-13-15. günlerde çalışma oldu..bakalım hayırlısı bugün adetimin 17 günü bekliyorum sabırla..bu arada bu ay hayıt incir bal tarçın falan dene..eğer ara vereceksen doktora..yada 3.kez dene benim gibi sonra doğal yolları dene..ben çok inanıyorum..

peki normal döngündemi adet oldun 19.gün olduunda ben ara vericem doktora önümüzdeki ay eğer hamile değilsem bitkisel yollara başvurcam canım artık 8.gün başlarıs 28.güne kadar 2 günde bir:)gögüslerim felaket acıyo belim ağrıyo hepsi adet belirtisi umarım yanılırım sen kan testi de yaptırmıştın dimi ziya bey dün kan testi yaptırmamı söledi ama ben cesaret edemedim canım güsel çalışma olmuş hadi hayırlısı bakalım

Nazlım kan testi baktır diyeceğim erken olmasından dolayı negatif çıkarsa diyede tavsiye edemiyorum.Bu konuda sen kalbinin sesini dinle.En geç cumayada kan testi baktırırsın.Güzel haberleri alacağız İnşallah sırayla.

Candaşcığım sende istersen bir kan tahlili baktır.Vallahi içim kıpır kıpır oldu kızlar.

merhaba arkadaşlar bende 4 ay önce kürtaj oldum ve şimdi bir bebiş istiyorum ama bu ay olmadı gene denicem bir kızım var bide erkek istiyorum
inşallah olur ama şunu bilimenizi isterim kürtajdan sonra hamile kalınıyo benim konsum vardı o 4 defa kürtaş oldu bebekleri hep 2 aylık kan ölüyodu olmuyodu yani ve enson kaldı
şimdi ikizleri var ama biz işte bir türlü emin olamıyoruz ya olmazsa ya olmazsa hep diyoruz ben bile allah herkezin gönlüne göre versin

inşallah kuzummmmmmmmmm ya cancan benim neden hiçççççççççççç umudum yokkk
aylardır kırmızı var ya ondnadır, ateşin inş devam ederse umutsuzluğun yanıltacak seni :)
canım hoşgeldin, nasılsın ? gelmedi de kesin gelcek :) senin bata ne kadar var ? ya bişey değilde yılbaşında adetli olcam kesin.

Hastane çok yakınımda canım da, % 90 adet olcam, akşama kalmaz herhalde.Fena sızlıyor.Sızı geldikçe üzülüyorum tabide, nasipten öte yol yok ya.Canımız saolsun deriz artık bizde.

o sıfırlı rakamları görmek istemiorum canım sabredip beklicem cumaya kadar

Ne kaldı ki zaten cumaya..Yatcaz kalkcaz,yatcaz kalkcaz,yatcaz kalkcaz gideceksin doktora

günaydın canlarr...nsılsınız?? benim çok işlerim var çamaşır yıkıyorum bol bol çarşaflar nevresimler...

nazlım tablon süper hadi inşallah bu ay...candaşım senden acaip umutluyum bacım inşalla bebek varr ...kızlar benim her ay ki gibi belirtilerim devam edyo göğüs ağrılarım feci...yani hamilelikle ilgili hiç bir enstantene yok..ateş tablomda burda

My Ovulation Chart

Kader işte.Nasılda umut denen en güzel duyguyu bile yaşatmıyor bize.Siz böyle umutsuzca konuşurken diyorum ki içimden ''Kız deli gibi istiyor zaten,ama umutlanmamak adına yoktur diyor ya yoksa bende umut verici konuşuyorum'' diye kendime kızıyorum ama ne yapayım içimde hissettiklerimi söylüyorum

önümüzdeki cuma değil ondab sonra ki cuma kanda baktıracağım..

ceza ben ne zaman yaptırayım kan testi sence

doktorum iğneden sonra 14 gün say sonra yaptır dedi.yani 15.günde zaten .iğne yaptırdığında adet döndün 28 oluyo.canım hamile isen bugün çıkar ..
sence ben çalışmaya devam edeyim mi..9-11-13-15 devam ettirmemin gereği var mı acaba..12.günde yaptırdım iğneyi...

benden başka kimse yok kuzum bana kaldın:) yavru ben sana çalışmaları sölüyeyim örnek al dermişimö
5-8-11-14-15-16-18 bence devam et bu çalışmalar bebek içindi bundan sonrakileri yazmıom onlar bizim içindi:) 17.günde yap sonra rahatlayabilirsin bence benim doktordA 14 GÜN SAY DEDİ BUGÜN 15.GÜN kocamda sabret perşembe yaptıralım dio

bu ay topik çok heyecanlı.
herkes elinden geldiğince emek sarfedip beklemeye geçti. bu kısım çok heyecanlı oluyor. ben de sizlerle beraber heyecanlanıyorum.
doktor kontrolüm çok geç. 4te. ancak alabildik. akşama yazarım inşallah iyi şeyler yazmak kısmet olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…