Kürtajdan sonra hamile kalma şansı ne kadardır ?

• Konu Sahibi Konu Sahibi aylin_fatih
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

bende seni öptümm çınarıda sorma yavrum ya bu harçlar fena ikimiz 450 verdik 2.dönemde verces toplam 900 2 aylık kiramızdan fazla :)insan evlenince zoruna gidiomuş harç ödemek nasılsın cuma senin içinde büyük gün he doğumu falan konuşcanızmı o zaman normalmi sezeryanmı nasıl olcak heycanlandım bak

canım bildiğin gibi çok mükemmel geçmiyor hamileliğim :) tansiyonum hala yüksek ayrıca bebek 1 hafta geri ayrıca yemek yiyemiyorum iştahım yok. Bunlara bakacak. Heyecanlanamıyorum ben, dereyi görmeden paçaları sıvamam, ağzım yandı bir kere. Umarım hepimizi için güzel bir ay olur. Eli ayağı düzgün sağlıklı olsunda neremden çıkarsa çıksın modundayım
900 lira çok harbiden, bu sene bitecek ama inşallah.

günaydın bacılar...bugn geç uyandım ama hala uykum var kocam yüzünden gece 4te mi ne ay eli kolu heryerimde,uyanmış herif beni kurcalıyo bi tepikledim .. küstü..ama uykumuda kaçırttı valla..uykumu alamadım..adama içirdim içirdim keçiboynuzlarını sonuç bu arkadaşlar adam gecenin bi yarısı uyanmış bana sarıyoo

allahım yardımcın olsun dün eşimin arkadaşının karısıyla netten konuşuryoruz bir şikate bir şikayet yeterrr diyesim geldi hiç uyumuyo durmuyo sürekli karnı acıkıyo yılbaşındada evde oturmak zorunda kaldık bi yere gidemiorum bu çocuk yüzünden amann daha neler en sonunda patladım elindekinin kıymetini bil saçma sapan konuşma yavrun sağlıklı kucağında daha ne istiyosun dedim bişey diyemedi bide bana şikayet etmesi sinirimiz bozdu baksana bizler hiç bişeyin tadını çıkaramıos canım benim dualarımız seninle allahım yanında olsun inşallahhh

manyak yine güldürdün beni :)adamı sen bu hale sokmuşun :)napsın adamcaaz çalışma zamalnları tepesine çıkarsın ama :)

of of o spermleri ziyan etmemiz lazım yumurtlama haftası dışındaki ilişkilere haayyııırrr.....

kız nazlım dün annem gil geldi...dün sana bi rüya anlatmıştım ya , annem de dün bi rüya görmüş benimle aynı rüya,oda rüyasında ikizleri olduğunu görmüş emziriyormuş sonra yatırıyormuş ..düşünsene ikimizdee aynı gece aynı rüyayı gördük... bide annem bi inek görmüş doğuruuyormuş hayvan doğururken arkasında aslanlar yavruya saldırıyormuş yemek için, hayvan hemen içeri çekmiş doğurmamış,annem gitmiş ineğin yanına demiş sen doğur ben yavruna bakarım,inekde annemle konuşmuş ,doğurmasına yardım etmiş ineğin..ne ilginç demi anneme demedim aslanpençesi felan içiyom ya kadının rüyasına mı girdi ki ben kendi rüyamı anlatmadım anneme snra umut bağlar torun geliyo diye

hayır olsun kızzz ne güzel ikinizin rüyasıda ay alahım hadi inşallah aslan pençeleri aslan gibi bi torun verir anacıına :)dün akşam başladım çörek otunu yemeye kuru incirde aldım 2 tane yedim akşam ayy pek tatlı oda içim kalktı valla

candas sen beni dinlemiyon muuuuuuuuuuu..test cuma günü anacığım...
nazlım öksürük ve hıçkırık belirtileri yok malesefff:26:
hellom cuma büyük gün ama pek umudum yok..umarım tansiyonun düşmüştür ve açığı kapatmışsınızdır caanım...
chnb şarkıyı ben yükledim...anlatırım bi ara......şimdi dersim boş yazılı okuyacağım...

renkliatlas rüyanız hayrolsun....biz eşimle birbirimizden uzak duruyoz..o kadar çok olunca sıktı bizi........

cezacım siz çalışmaları yaptınız uzak durun biz daha yeni kavuştuk adet oldum ondan bizim sıkıntılar..çalışma dönemi gelsin canına okurum onun bu arada kızlar bu hayıt aslanpençesi ve adaçayı bana çok iyi geldi,karnımdaki şişlikler gitti,çok rahatlamış hissediyorum kendimi..belkide çörek otundanda olabilir..ama iyi yanii ..
nazlım bende inciri pek sevmem,dün zorla yedim havuçta yedim..kocamada içirdim keçiboynuzlarını...
hellocum geçmiş olsun canım ister istemez stres yapıyorsun,tansiyonun en çokta stresten çıkıyordur..başka bişeylerle ilgilenme imkanın yok mu? ne bilim bebişin için belki odasına boyamalar felan yapsan,kapısına kendin süslemeler yapsan,yada lohusa erbeti felan yapacaksınız ya bardaklara şimdiden boncuktan süsler hazırlasan,onlarla uğraşırken unutursun sakinleşirsin belki..mümkün olduğunca sakin olman lazım canım...

canım inş bir sıkıntı olmaz, erkek olmak zor.bir kere bende işten çıkartıldım, o günde eşim askere gidip teslim olmuştu, zor bigündü.dedim ben bekarken zoruma gitti, evli adamlar napsın.inş allah korktuğunuzdan esirgesin.doktordan güzel haberlerle gelir inş canım ya ...
evet araştırmak lazım, umarım haklı çıkarsın kıtty, 3 aylığı geçtim 1 aylık hamile olmaya dahi razıyım inanki :)
inş dr dan güzel haberlerle ge, vay bee topiğimizin ilk erkeğide gelecek ya maşallah
kaşınmışsın ama :) yedirmeyecektin :)

canım ben rüyalarınızdan çok etkilendim, hayıra yoruyorum. hz.ibrahimmiydi bi hayvanla konuşmuştu kertenkeleydi galiba,inş sizinde işaretiniz olsun.torunu gelsin annenin.

ya canım çok özür dilerim ya, benim algı problemim var galiba :) yada jeton köşeli, biraz bekletiyo :) ben dün yapacan diye okudum allah seni inandırsın ki :)
İyi olmaya çalışıyorum canım.Bu sıra ne oldu bana bilmiyorum

şimdi daha iyi oldun mı ?

candaş tahlilleri temiz çıkmış şükürler olsun öğleden sonra doktora gitcek yine şimdi eve gitti paşamız dinlenmeye yıllık izninden kullanmış bugün giderkende keçi boynuzu pekmezi al akşam eve gidince görcem onu dedim :)alcak bakalım inşallah şifa olur bide bitkisel deniyelim bakalım nolcak

minicikumut dikkat et kuzum kendine işe gittinmi bugün

ya canım çok özür dilerim ya, benim algı problemim var galiba :) yada jeton köşeli, biraz bekletiyo :) ben dün yapacan diye okudum allah seni inandırsın ki :)

şimdi daha iyi oldun mı ?

Keşke dün olsaydı..şimdiye çoktan öğrenmiş olurdum...takılıyom haaa....fen yazılılarını okudum:)sonuç yüz güldürücü...2 tane 100 2 tane 99 alan öğrenci var...1 kişi 1 aldı diğerleride iyi..keşke hep böyle olsalar....

günaydın arkadaşlar,

sağol chnb'cim. ben bir kez ölçülüyo sanıyordum. akılımda bulunsun.

nazlım, kız senin koca senden nazlı:)geçmiş olsun canım. inşallah öenmli bişey yoktur.

candaşçım, için nasıl rahat ediyorsa öyle davran tabi. senin hayatın.
ama biz ilk bebek denememiz hüsran oldu diye eşim koşa koşa bir üroloğa gitmişti. ben daha korunmayı bırakmadan önce gitmiştim. ben de bişey çıkmamıştı. eşim iyi ki beni dinlemiş hemen gitmiş, çünkü tam 2 yıl boyunca tedavisi için uğraştık. ya doktorların dediği gibi 1 yıl bekleseydik. o bir yıl bekleme olayı hiç sorunu olmayan çiftler için. belki sizde de sorun çıkmaz. ama en azından içiniz rahat bir bekleyiş olur. bence olduğun yeren bi doktor bul canım. sen de büyük şehirdesin sonuçtaç doktor işi çoğuı zaman öyle 1 günde bitmiyor. yarın gel deniyor, ya da haftaya tekrar deniyor. sen de azçok bilirsin bu işleri.

kittycim, seninle aynı fikirdeyim. çıksın da nerden çıkarsa çıksın:)yeter ki sağlıklı olsun.
çoğu gitti azı kaldı canım, kurtulcan inşallah hayırlısıyla. daha önce yazmıştın zaman geçmiyor diye. gerçekten geçmiyor. güya şimdi 3 aylığım. takvim yapraklarını çeviriyorum. önümde dolu dolu 6 ay daha var benim de. bir temmuzun ortasına geliyor beklenen doğum tarihi. bir 15 günde ordan gelirse. sayılı gün çabuk geçer diye kendimi teselli ediyorum.sağlıklı olsunlar yeter ki bekleriz biz.
sonçta heyecanlı bi bekleyiş.

datlum, normal kanama olması. ama devam ederse doktora git. hormon düzensizliği olabilir.

ve cezaaa, az kaldı kız. hadi inşallah bu ay olmuştur. merak içinde bekliyoruz biz de.

o 1 alana üzüldüm sınıfta seslimi okuyosun sınav sonuçlarını ben hep iyi not alıodum tembellere üzülüodum küçücük yaşımda acaba evde sorunlarımı var diye düşünüodum:)bi kez 4.sınıfta düşük not almıştım öğretmen bana bağırdı gece beşikmi salladın sen iyi bi öğrenciydin diye ama sorunlarım vardı benim:)

sorma yaa benim eşim hastalık konusunda çok hassas ben yine çok rahatımdır benimde hassas olcaam bi nokta varmış demek gördük bebek konusu:)canım allah kurtarsın sizleri bizede nasib etsin inşalalhhh

kızlar merhaba kürtajdan sonra ne kadar zamanda hamile kaldınız yada deniyosunuz fikri olanlar varmı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…