Kürtajdan sonra hamile kalma şansı ne kadardır ?

• Konu Sahibi Konu Sahibi aylin_fatih
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

:)) Belki de ben vereceğim haberi dediğin gibi... Olsun uğraşmak da güzel ben severim bitkileri... Deneyin bu ay bakalım ne olacak...

Siz bilirsiniz tabi canım ama Lonelinesin dediği de doğru. Ben evhamlı ve detaycıyım her zaman. Ben olsa kesin gitmiştim ama tabi seçim sizin:)) Ankarada iyi dr ler vardır tabi ama araştır istersen. Ben pek bilmiyorum orayı. Ben teşhis için demiştim. Önceden randevu alırsın dr seni yönlendirir. Ama bu durumlarda sanırım infertileye randevu almak daha doğru ona göre testler istenir bence.

Bayadır demiyordun. Yin başladı demek:))

İnek yavrusuna bakma kısmına güldm canım. Hayırlısı...

Güzel haberleri bekliyorum vallahi sürekli dinliyorum. Hatta dr me de sözlerini yazdı faceden. Yüklemeyi bilmiyorum dedim:) Faceye nasıl konur?

Ne tahlili canım? Geçmişolsun...

Özellikle 18. haftadan sonra problem varsa başlıyor. Yoktur inşallah. Ama dr ler tedbirli olsun. 100 de 17 oranında erken doğum oranı var ciddi bir rakam...

ablacım eşimde irtabıl bağırsak sendromu diye bi haftalık var bebekten sonra yapıştı yakasınamutsuz bağırsak sendromu diye geçio tamamen piskolojk bağırsaklar işlevini tam olark görmüo buda bğırsak hastalıklarına neden oluyo o yüzden afedersin dışkıda kan varmı falan diye tahlil yapmışlar temiz çıkmış şükür geçen ay kan çıkmıştı ilaçlar kullndı şimdi temiz çıkmış işte

Geçmiş olsun Nazlım.
Bir düzeltme yapayım. Yüzde 12.5 erken doğum oranı. Yüzde 17 yazmışım(

slm kızlar nabersiniz?

iyi canım ne olsun bi günü daha bitirdik..evdeyim şimdi dinleniyorum..birazdan mutfağa giriş yapacağım:)Allahtan eşim bugün geç gelecek..yemek yapma derdim yok..ben mutfak temizliği yapcam..dün yemek yaparken her yeri mahvettik...
yotube giriş yap şarkıyı bul çalmaya başlasın videonun altında share yazıyo onu tıkla sonra facebookun f harfi var onu tıkla ordan yükleyebilirsin...hatta ben yükleyeyim face sen ordan paylaş..

ben de kasık batması olunca belki diyorum..inşallah pozitif çıkar...bu arada arkadaşlarım bize gelmeecek iptal ettiler kızlar.....ya siz gelin olmaz mı:)

ya çok sorumsuz bi öğrenci...çok kızdım..içten gelcek..bak yıllar önce öğretmenin söylediklerini hala hatırlıyon..benim ki öylemi o an kulağından çıkıyo

kolay gelsin canım.evet 1 gün daha bitti.tatile biraz daha yaklaştık:)))) nazlım devrin öğrencileri çok farklı. biz yerin dibine girerdik öğretmen kızsa, kötü not alsak.şimdikilerin umrunda değil. öğretmen kızıyor alınmıyor üstüne.bizimkilerin evleri hep sorun(((çoooook yoruldum çooooook...

cezam bu arada mümkün olsa da toplaşsak yaaaa ne güzel olurdu. inşallah sonuç iyi çıkar da kimseye ihtiyacın olmaz.

Son düzenleme:

Sağ ol canım. Yaptım galiba. Dr mle bu ara facede akşamları yazışıyoruz. Bu ildekiyle. Ona gönderdim:))

özünüz aydın canım, hadi rastgele.pekmezler şifasını gönderir inş.artık hamile kalırsan ben ona şifa diyeceğim haberin olsun :)) kız erkek farketmez.
inş geç olsun güç olmasın, cuma umudumuz seninle, ilk hamişimiz olursun inş.ilk olmayı sversin sen hem :)
çok haklısın canım ya, inan benimde içim içimi yiyor, tembelliğimde var.ama büyük etkenlerden biride ortak bi şehrimizin olmaması, vakit sıkıntısı.artık nisan gibi izne ayrılır yaptırırz.eğer bi sıkıntı çıkarsa çok pişman olcam da dilerim çıkmasın.çok küçük değilim tamamda biraz da yaşıma güvenerek sallamıyo olabilirim.eşimde çok çocuk derdinde değil şu aralar, çok istiyo ama uzaktan baba olmak istemiyorum diyor.dr a gerek kalmadan gelsşn diye vakit geçiyoruzdur belkide ama dr a uğramadan olmayacak bu iş.ama seni ve chnb yi çok takdir ediyroum.böyle olmamzı gerekte tembeliz ya ben yarından itibaren dr araştırmasına başlayım.
infertilite uzmanı olarak mı araştırcağım yani abla ?

slm kızlar nabersiniz?

canım ben iyiym kendi adıma sen nasılsın ?

sağol canım iyiyim ben de. okuldan sıkıldım sadece biraz. tatili bekliyorum sabırsızlıkla.

facede dolanırken ortak bi arkadaşın yazısını gördüm.işte aynen bu yaıyor.

Canım oğlum, hayatımın aşkı EMİR im hayatıma girişinin yirmi birinci ayı, dünyaya gelişinin ise bir senesi doldu bu gün. Ailecek sevincimiz, coşkumuz tarifsiz derecede yoğundu. Ultrasonda yarım yamalak gördüğünüz surat gelmiş bir yaşına , size tepkiler de veriyor üstelik. Sadece tepkiyle kalsa iyi; kızmalar, eller iki yana açık hesap sorar gibi “dıgıl”lamalar, kıkırdamalar vb. Söylenen o ki, bu ay...lar itibarıyla belleğine aldığı otuza yakın kelime olur ama çok azını telaffuz edebilirmiş. Bizimkinin anladığı “Al- Ver”, “Git- Gel”; anlamadığı ise “Yapma”. Yapmamasını belirli sesler çıkararak söylesen de (Cıssss, I-ıh vb.), cümle kurarak konuşsan da, yavaş yavaş eller havada muhtesem emektarı yuruteciyle dokunmaması gereken nesnenin karasularına girip, itiraz edene dönüp, bir de güzel sırıtıp yola devam eder benim oğlum. İki ihtimalin var o sırada: Güvenliğini tehdit eden bir durum yoksa yerinden kalkmaya üşenerek, “Dağıt oğlum, şanındandır” da diyebilirsin ki bu durumda ya gider devirir ya da sıkılır elini bile sürmez. Ama “N’apıyorsun sen? Sürme elini” dediğin anda koşar adım o cisme (artık her neyse o) doğru gider, saniyede sonsuz kez vuruşla onu devirir. Ama hersey sana deger güzel oğlum,iyiki doğdun ,iyiki varsın. Seni her zaman sevecek olan annen...

kızlar ya adetim bitti çok şükür ancak hala karnımda,belimde ağrılar var. bi de bacaklarım ağrıyor uyuşuyor. hamileyken de böyle ağrılarım oluyordu.neden olabilir?

slm kızlar nabersiniz?

hoşgeldin canım sen nasılsın biz bildiiğin gibi antremanlara hazırlık aşamasındayız:):):)

ama ağlarımmmmmmmmmmmm nasıl güzel bi yazı olmuş yüreğine sağlık mükemmel annenin ellerine sağlık dağıt oğlum şanındandır etkilendim bizimkininde erkek olacağını öğrendiimizde ben dedimki erkek çocukları dahamı şımarık olur sanki bizim ev küçücük nasıl oynucak o çocuk evde oğluma feda olsun kırsın döksün demişti kocam

şifayıda sevdim:):):)

valla allah yardımcınız olsun canım eskiden velilerde öğretmenlere müdahale etmezlerdi öğretmen naparsa yapsın ses etmzlerdi babam anlatıyo köyde okumuş ilkokulu bi düğün olmuş içenler varmış babamlarda o adamların arkasından oynayanları izliomuş ertesi gün okulda öğretmen almış bunları pataklamış sebepi soramıolar tabi yemiyo:)sonra öğrenmişlerki o sarhoşların arkasında neden duruyolar diye dövmüş öğretmen ben utandıımdan öğretmenizmin yüzüne bakamamıştım be kaç gün :)

allah yardımcın olsun canım çok zor valla onca ayrı karakterli ayrı hayatları olan çocukla uğraşmak

Geçmiş olsun Nazlım.
Bir düzeltme yapayım. Yüzde 12.5 erken doğum oranı. Yüzde 17 yazmışım(
sağolasın ablacımmm

kızlar merhaba kürtajdan sonra ne kadar zamanda hamile kaldınız yada deniyosunuz fikri olanlar varmı

Son düzenleme:
Benimde 1 haftalık kanamadan sonra 2 gün durmuştu kanamam.Sonra 2-3 gün daha devam etmişti.Bence normal görünüyor canım

bilmiyorum canım tekrar başlayınca hiç bitmiycek bu durum gibi bi hise kapıldım saçma ama( çabucak bitse de normale dönebilsem..

hormon düzensizliği derken canım bu konuda biraz cahilim sanırım..

günaydın kızlar mutlu günlerrrr

Günaydınlar...

Candaş dün sana uzun mesaj yazdım trafo patladı gece elektrikler kesildi. Oğlanın başı çok ağrıdı hastaneye gittik geldik yine kesildi yazamadım.

Canım illa infertiliteye gerek yok ama iyi bir dr olsun. Cezanın dr si gibi en azından takip yapsın klomen filan başlatsın. Yine olmazsa rahim filmi çeksin. Yaşın genç tabi. Ama bir sorun çıkarsa da ayrıca süre kaybedeceksin. Bence eşin gitsin spermiyogram yaptırsın. Özelde 40 tl tuttu bu test. 1.5 saatte de çıktı. Aklıma geldi. Buraya Ankaradan bir dr gelmişti ben beğendim onu. Ona bile gittim düşün:)) Adı da Doç. Dr. Serdar Ceylaner. İntergen diye bir yerde çalışıyor araştır istersen. Bir görün...

Şimdi ben süreçle ilgili genel şahsi fikrimi söyleyeyim. Ben şimdiki bilgiye sahip olsaydım ilk düşüğümde kesinlikle pıhtılaşma bağışıklık ve preferik kanda kromozom analizi testlerini yaptırırdım. Evet genelde ilk gebeliklerde olur. Sonra birçok insan sorun yaşamaz. Ama azınlıkta bir gurup yine sorun yaşar. Kim verebilir ki şu an azınlıkta guruptan olmayacağımızın garantisini. Bu testlerin toplam ücreti inanın sizin yaşadığınız travmanın yanında 0 kalıyor. Ben bu konuda harcadıklarımın hepsini sonuna kadar helal buluyorum. Bu testleri yaptırmasaydım ben yine düşük yapacaktım bilmeden belki de defalarca daha. Şu ana biliyorsunuz ki tıp gelişmiş ve pgt ile tüp bebek yaptırıyorum. Çocuğum doğal yolla olduğu halde. Nerelere masraf yapmıyoruz ki devlet yapmasa bile ben sizin yerinizde olsam mutlaka yaptırırdım. Ki siz zaten düşük yaptınız fakülteye gidip 2 tane düşük yaptım derseniz zaten ücretsiz yapar ama biraz uzun sürer. Burada yazdıklarınızı okuyorum hasret çekiyorsunuz üzülüyorum. Allah korusun tekrara yaşansa o zaman daha çok üzülürsünüz. Bence neden hamile kalmıyorumun yanında niye düştünün de cevabını bulun ki yeni hamilelik sağlam olsun...

Umarım kızmamışsınızdır. Benim başıma geldi diye herkesin başına gelecek diye bir şey yok tabi. Ama tedbir lazım bence...

günaydın ablacım geçmiş olsun iyimi oğlun şimdi

günaydın herkese, chnb yazını okudum, birazdan yazcam.

öptüm hepinizi kızlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…