- 8 Ocak 2011
- 17.643
- 1.866
- 223
- Konu Sahibi aylin_fatih
-
- #12.941
ablacım nasılsınnn ne kadar kaldı bebeğine kavuşmana inşallah sen hepimizden önce hamile kalcan sanırım:):):)sağlığıyla gelsin inşallahh bu sefer biz renkliyle sardık ota çöpe abla ben dün kuru incir aldım bal aldım çörek otu bal tarçın karışımı yaptım bide incir yicem günde 5 tane falan onlarda pek tatlı mis gibi kilo alırım ben şimdi kocam kitap alcakmış bana karatay diyeti kitabı:)bi doğurayım ondan sonra diyet yapcam dedim şimdi saldım malesef aklımda bebek varken başka bişeye odaklanamıorum
:)) Belki de ben vereceğim haberi dediğin gibi... Olsun uğraşmak da güzel ben severim bitkileri... Deneyin bu ay bakalım ne olacak...
biz bir araba parası kesin verdik ya :))
haketti ama :)
kaderdaşım benim, tembellikte güzel şey ya :))
chnb, ablam dün yazamadım.dr a gitmem gerek çok farkındayımda bi ayağım gitmiyor.eşim kesin kararlıymış nisana dek bekleyecekmiş, olmazsa beraber gidecekmişiz.eğer aksi bbi şey çıkarsa dr a gidişimi ertelediğim için çokta pişman olurum ama inş korktuğum olmaz.senin ısrarına aslında çok hak veriorumda gidemiyorum işte.dr da araştırmıyorum.bebeği evet istiyorum ama sanırım istediğim kadarda sorumluluğundan çekiniyorum galiba...şimdi ben ist.da senin dr una haftasonu gidebilir miyim ? işlerimi 1 günde halledebilir miyim ? ank da biri aklıma yatmazsa oraya giderim, burda da iyi drlar vardır mutlaka da konu sıradan bişey değil ki, aynı şeyi yaşamış birinden öğrenmem lazım ki içime sinsin.etrafımda öyle biri yok maalesef.olmasında o da ayrı.
nuray, özledik seni.tr ye gelip gitmediniz değil mi daha ?
Siz bilirsiniz tabi canım ama Lonelinesin dediği de doğru. Ben evhamlı ve detaycıyım her zaman. Ben olsa kesin gitmiştim ama tabi seçim sizin:)) Ankarada iyi dr ler vardır tabi ama araştır istersen. Ben pek bilmiyorum orayı. Ben teşhis için demiştim. Önceden randevu alırsın dr seni yönlendirir. Ama bu durumlarda sanırım infertileye randevu almak daha doğru ona göre testler istenir bence.
günaydın bacılar...bugn geç uyandım ama hala uykum var kocam yüzünden gece 4te mi ne ay eli kolu heryerimde,uyanmış herif beni kurcalıyo bi tepikledim ..küstü..ama uykumuda kaçırttı valla..uykumu alamadım..adama içirdim içirdim keçiboynuzlarını sonuç bu arkadaşlar adam gecenin bi yarısı uyanmış bana sarıyoo
Bayadır demiyordun. Yin başladı demek:))
of ofo spermleri ziyan etmemiz lazım yumurtlama haftası dışındaki ilişkilere haayyııırrr.....
kız nazlım dün annem gil geldi...dün sana bi rüya anlatmıştım ya , annem de dün bi rüya görmüş benimle aynı rüya,oda rüyasında ikizleri olduğunu görmüş emziriyormuş sonra yatırıyormuş ..düşünsene ikimizdee aynı gece aynı rüyayı gördük... bide annem bi inek görmüş doğuruuyormuş hayvan doğururken arkasında aslanlar yavruya saldırıyormuş yemek için, hayvan hemen içeri çekmiş doğurmamış,annem gitmiş ineğin yanına demiş sen doğur ben yavruna bakarım,inekde annemle konuşmuş ,doğurmasına yardım etmiş ineğin..ne ilginç demianneme demedim aslanpençesi felan içiyom ya kadının rüyasına mı girdi ki ben kendi rüyamı anlatmadım anneme snra umut bağlar torun geliyo diye
İnek yavrusuna bakma kısmına güldm canım. Hayırlısı...
candas sen beni dinlemiyon muuuuuuuuuuu..test cuma günü anacığım...
nazlım öksürük ve hıçkırık belirtileri yok malesefff:26:
hellom cuma büyük gün ama pek umudum yok..umarım tansiyonun düşmüştür ve açığı kapatmışsınızdır caanım...
chnb şarkıyı ben yükledim...anlatırım bi ara......şimdi dersim boş yazılı okuyacağım...
Güzel haberleri bekliyorum vallahi sürekli dinliyorum. Hatta dr me de sözlerini yazdı faceden. Yüklemeyi bilmiyorum dedim:) Faceye nasıl konur?
candaş tahlilleri temiz çıkmış şükürler olsun öğleden sonra doktora gitcek yine şimdi eve gitti paşamız dinlenmeye yıllık izninden kullanmış bugün giderkende keçi boynuzu pekmezi al akşam eve gidince görcem onu dedim :)alcak bakalım inşallah şifa olur bide bitkisel deniyelim bakalım nolcak
minicikumut dikkat et kuzum kendine işe gittinmi bugün
Ne tahlili canım? Geçmişolsun...
günaydın arkadaşlar,
sağol chnb'cim. ben bir kez ölçülüyo sanıyordum. akılımda bulunsun.
nazlım, kız senin koca senden nazlı:)geçmiş olsun canım. inşallah öenmli bişey yoktur.
candaşçım, için nasıl rahat ediyorsa öyle davran tabi. senin hayatın.
ama biz ilk bebek denememiz hüsran oldu diye eşim koşa koşa bir üroloğa gitmişti. ben daha korunmayı bırakmadan önce gitmiştim. ben de bişey çıkmamıştı. eşim iyi ki beni dinlemiş hemen gitmiş, çünkü tam 2 yıl boyunca tedavisi için uğraştık. ya doktorların dediği gibi 1 yıl bekleseydik. o bir yıl bekleme olayı hiç sorunu olmayan çiftler için. belki sizde de sorun çıkmaz. ama en azından içiniz rahat bir bekleyiş olur. bence olduğun yeren bi doktor bul canım. sen de büyük şehirdesin sonuçtaç doktor işi çoğuı zaman öyle 1 günde bitmiyor. yarın gel deniyor, ya da haftaya tekrar deniyor. sen de azçok bilirsin bu işleri.
kittycim, seninle aynı fikirdeyim. çıksın da nerden çıkarsa çıksın:)yeter ki sağlıklı olsun.
çoğu gitti azı kaldı canım, kurtulcan inşallah hayırlısıyla. daha önce yazmıştın zaman geçmiyor diye. gerçekten geçmiyor. güya şimdi 3 aylığım. takvim yapraklarını çeviriyorum. önümde dolu dolu 6 ay daha var benim de. bir temmuzun ortasına geliyor beklenen doğum tarihi. bir 15 günde ordan gelirse. sayılı gün çabuk geçer diye kendimi teselli ediyorum.sağlıklı olsunlar yeter ki bekleriz biz.
sonçta heyecanlı bi bekleyiş.
datlum, normal kanama olması. ama devam ederse doktora git. hormon düzensizliği olabilir.
ve cezaaa, az kaldı kız. hadi inşallah bu ay olmuştur. merak içinde bekliyoruz biz de.
Özellikle 18. haftadan sonra problem varsa başlıyor. Yoktur inşallah. Ama dr ler tedbirli olsun. 100 de 17 oranında erken doğum oranı var ciddi bir rakam...