- 8 Ocak 2011
- 17.643
- 1.866
- 223
- Konu Sahibi aylin_fatih
-
- #12.981
chnb cim çok sağol desteğin için.... bu arada hala bizim spermiogram sonucu gelecekgözünü seveyim ülkemin... aslında sadece sayım değilmiş canım isveçte yaptırdığımız ,başka şeyelrede bakıyorlar üstelik fiyat 7 tl aslında test yapılmıştırda sonuçları raporlamak felan onları salllıyorlar dedi eşim,yıl başı tatilide orda 2 hafta felan o yüzden uzadı yanii hayırlısıyla bi geleydi bizde önümüzee bakardık... eşime senin dediğin tahlilleri dedim , eşim dediki heyecan yapıp gidiyorsun abuk subuk bir dr a sonra ilgilenmiyor dr da havanı alıp geliyorsun diyo bi doçent varmış tanıdık, eşimin sonuçları gelince , eşim ben giderim konuşurum , sonra seni götürürüm ne gerekiyrsa yaparız dedi, eşimin görüşmesi banada daha mantıklı geldi..hem fak. personeli ya öncelik tanımasada daha iyi ilgilenebilir.. öncelik istemiyoruz çünkü ,yeterki ilgilensin yol göstersin bize..
Evet eşin personel olunca yardımcı olurlar tabi... Her şe y gönlünce olsun...
nazlım, dün ki yazının sahibi olan anne gerçekten çok güzel şeyler yazmış ama bence duyarlı olmakta fayda var.sevinci dışarıyada yansıtmalıl elbette ama olmayanları düşünmek gerek.ben kendimi umutsuz vak'a gördüğüm için değil gerçekten imkansız olanlar için söylüyorum.evet o şanındandır kısmına bende bayıldım.ama kötü hissetme kendini, inş o günler yeniden gelecek.bizde umarım böyle duyguları yaşayacağız.
atlas, canım allah yolunda utandırmasın inş.erçekten zor bir karar umarım layığıyla yaşamak nasip olur.duygularını çok iyi ifade etmişsin, çokta haklısın aslında müslümanlığımız bile belli değil.maalesef ki ülkede şuanda yanlı bakışlar var evet ama seni tanıyanlar zaten yadırgamayacaktır, tanıyacaklarda fikirlerini öğrenince ön yargısı olsada kendilerinden farklı olmadıklarını bilecekler.siyasi ve cemaat amaçsız kapalılara gerçekten bende hayranım.inş aldığın bu güzel kararlarla allahımda sana hediyeni verir, karşılıklı değil elbet ama inş çok güzel şeylere vesile olur.Her zorluğu kolaylıkla aşacaksın inanıyorum ben.Ayrıca, nedense ben senin kapaanacağını tahmin etmiştim önceden, oysaki hiçte düşündüğünü dahi dememiştin galiba.dediğin gibi ertelemekle gerçekleşmiyor maalesef.hayırlı olsun canım :)
chnb, ben sana asla kızmam, burdakiler kızmam.tecrübeyle konuşuluyor çünkü.açıkcası bu topikten değil ama kk dan kızdığım bazı insnalr var, sürekli şunu diyorlar, kesinlikle problem var olmasa çoktan doğururdun.bu cümle acımasız.biliyorum iyilik için deniyor ama denmemeli.ki siz asla bu grupta değlsiniz.o dr a bakıyorum şimdi, ilk fırsatta gideceğiz.diyorum ya bizim zmana sorunumuzda çok ha deyince izin alamıyoruz.para konusunda çok haklısın, açıkçası yok değil zaten.elimde olan para biter en fazla, açılmadan birikmişimi kullanmış olurum.o da ona değer, zaten herşey onlar için değil mi ? senide defalarca uğraştırmışım yazıyla ya özür dilerimoğlun hasta mı oldu yazmıştın ? yanlış mı hatırlıyorum ? neyi vardı ki abla ?
Canım bazen ısrarla yazıyorum belki içlerinden kızıyorlardır diyorum. Ama şunu istiyorum biz her şeyi yaptırdık sorun yok. Sadece zamanı gelmemiş naz yapıyor bebişler. Diyorum ya büyük oranda bir şey olmuyor,çıkmıyor; ama tersinin olmadığını ispatlamak lazım gibigeliyor bana... Kesin bir şey vardır demek hiç doğru değil...
kızlar merhaba hastaydım ara tatilde tahlil yaptıracağız diye ilaç almadan atlattım ama bittim yani bugün de ilk adetim başladı yine çok ağrısız ve bol bol :)
ilk sayfadan anladığım kadarıyla renklinin kapanma kararını okudum çok sevindim birileri bişey demiş gibi anladım daha geçmişe bakmadım ama aslına bakarsanız ben açık biriyim kültür olarak da açığız ama ben inanarak ve hakkıyla kapanan insanların hayranıyımişini yaptırmak için kapanan ya da açılıp saçılan yanar dönerler zaten belli ediyor kendini.. yeni kararını tebrik ediyorum allah niyetini kabul etsin cnm tüm kalbimle hakkını verebileceğine inanıyorum
yamatake nin meleğini gördüm ne güzel bir kız bu allahım analı babalı büyümeyi nasp etsin hayırlı ferah bir ömür versin..
candas cnm bizim için ne hissediyorsun ? :):):):)
Geçmişolsun canım ben de merak ettim seni.