- Konu Sahibi aylin_fatih
-
- #1.301
kesinlikle zaten önceki yazımda da belli etmiştim, yanlış yer, yanlış kişi, ve ben olsam seni men ederim demiştim, yani doğru anlamışız birbirimizi ne güzell...
herkese ii akşamlar...ben kırmızıları ha gördüm ha göreceğim karnım ağrıyor ve kahverengi akıntım başladı..21. gün en koyu çizgi o gün yumurtlamışım saydığımda yarın adet tarihim oluyor bu arada ben 3 aydır 21.günlerde yumurtluyormuşum..adetim 38 günde bir geliyormuş..ya rabbim kendimden haberim yok..iyi ki bu ay ovulasyon testini yapmışım..yakında yan branşım doktorluk olacak
senemcim bu arada başın ssağolsun yengeni kaybetmişsin..bu erkekler çok dygusuz...
kızlar 3 gün önce laboq..diye bir hamilelik testi vardı ve silik çıktı ikinci çizgi bizde hemen kan testi için gittik 1.20 çıktı..üzüldüm azcık ama hemen topladım kendimi:)yapmayın o testten
diğer kızlar sizler nasılsınız...listeye benide ekleyin daha çok ama...
neyse öptm hepinizi
valla ne güzel olur hee :))Çok iyi olur yaaa. Ne güzel, biraz da tatlı hayaller kuralım di miBen diyorum işte, hazır yaz da geliyo, kocişini alan gelsin Bodrum'a Hele bir de mayıs ayı bereketli geçerse oooohhhhhh! Değmesinler keyfimizeeeeee
canım ya kızların dediğğ gibi önemli olan sağlıklı bir gebelik geçirmemiz, sık dişini sabret, geç olsun güç olmasın değil mi ama ?kızlar biraz önce geldim drdan. kaşıntım var demiştim ya mantar ve iltihap olmuş dedi dr. 15 gün önce kürtaj sonrası kontrolde tertemizdi herşey.bu dr örnek bile alıp patolojiye yolladı.ilaçlarımı iş çıkışı alacam.sanırım fitil ,antibiyorik yazdı.bu arada ne gelen yumurtadan bahsetti ne rahim toparlanmış dedidedim yokmu yumurta, bu ay hamile kalsam nasılsa kürtaj olalı 1 ay oldu. bu iltihapla hamile kalmana izin vermem unut bi kaç ay dedi. valla en başta 2 aya pazarlık yapmıştık kaldı 1 ayım dedim çıktım
günaydın kızlaaarrrr.soruma cevap ver canımyaaa bu benim hep merak ettigim birşeydi
canım peki sen yumurtlama gününü yanlış biliyormuşsunya canım eger dedigin gibiyse yani akıntın felan olmuyormuydu normalde akıntıyla anlaşılıyorya yumurtlama ondan sordum bilgi almak amaçlı yani gerçekten yumurtladıgına işaretmi yoksa akıntı olmadanda yumurtlama olabiliyormu?
Sen Fazla Agrasifsin Bence Siteyi Kendinin Falanmı sanıyosun Nedir Anlamadım Ben Kafamı Meşgul eden Bişey Sordum Sadece Sen Cevap Vermek Zorunda Değilsin
kızlar merhaba ben bişey sormak istiorum kürtaj olduğumuz tarih adet tarihimiz oluyor değilmi ben geçen ayın 31 de kürtaj oldum ama korunmadım ben kürtajdan önce hep 28 gün aralıkla adet oluyordum.acaba değişklik oluyormu adet tarihinde falan
Senemcim , canım birde alakasız olacak ama bişey sorcam sana, bu preseedler 1 aylık kullanım içinmiş sanırım öyle mi? Birde nasıl ve ne vakit kullancaz ? (Gerçi öbür aya daha çok var adet olursam 14-20 mayıs arası yumurtlamam olacak ama olsun şimdiden öğrneyeim değil mi ? :) İnş aksilik olmazsa eşim 3 gün rapor alacak bende 1 gün izin alcam haftasonları ile beraber 9 gün beraber olcaz, o sürede de bebek yakalama şansımız var işte yakaladık yakaladık, yakalayamadık rastgele ....
Canım sende arkadaşının konusuyla fazla ilgilenme bence kendi çözsün problemini.hello kitty e de çok tepki verme bence, çünkü bu topikteki herkesin bi kalp (bebek) yarası var ve kürtajın doğum kontrol yöntemi olarak kullanılmasına tepkiliyiz.Burası böyle görünsün istemiyoruz, onlarla aynı kateoride yer almaktan rahatsızlık duyuyoruz. Böyleleri yüzünden de kendimizi kötü hissediyoruz ve eksik görüyoruz anlatabilmişimdir umarım ! .... Allah senden ve herkeslerden esirgesin mecburi kürtajları, bu durumu yaşamış olan anlar bizi başkası değil ...
Senemcim , canım birde alakasız olacak ama bişey sorcam sana, bu preseedler 1 aylık kullanım içinmiş sanırım öyle mi? Birde nasıl ve ne vakit kullancaz ? (Gerçi öbür aya daha çok var adet olursam 14-20 mayıs arası yumurtlamam olacak ama olsun şimdiden öğrneyeim değil mi ? :) İnş aksilik olmazsa eşim 3 gün rapor alacak bende 1 gün izin alcam haftasonları ile beraber 9 gün beraber olcaz, o sürede de bebek yakalama şansımız var işte yakaladık yakaladık, yakalayamadık rastgele ....
yok canım kapak açıldıktan sonra 1 ay kullanılıyomuş açılmazsa sorun yok...canım ilk kez duydum?? 1 aylıkmıymış bu jel ben taaaaaaaaa kurban bayramında aldıgım jeli kullandım???
Valla cenım açılmadıktan sonra son kullanma tarihine kadar bişey olmaz. Tüpün içinde sonuçta. Ben de benimkini bir kez kullandıktan sonra buradan bir arkadaşa gönderdim, o da kullandı. Sorun olmaz. Ben 3 veya 4 kez kullandım sanırım bir ay içinde. Öyle her çalışmada kullanmadık. Ben tahmini yumurtlamadan 2 gün önce, testin pozitif çıktığı gün, o günden iki gün sonra kullandım. 4.kez kullandım mı hatırlamıyorum. Sanırım 3 kezdi.
herkese ii akşamlar...ben kırmızıları ha gördüm ha göreceğim karnım ağrıyor ve kahverengi akıntım başladı..21. gün en koyu çizgi o gün yumurtlamışım saydığımda yarın adet tarihim oluyor bu arada ben 3 aydır 21.günlerde yumurtluyormuşum..adetim 38 günde bir geliyormuş..ya rabbim kendimden haberim yok..iyi ki bu ay ovulasyon testini yapmışım..yakında yan branşım doktorluk olacak
senemcim bu arada başın ssağolsun yengeni kaybetmişsin..bu erkekler çok dygusuz...
kızlar 3 gün önce laboq..diye bir hamilelik testi vardı ve silik çıktı ikinci çizgi bizde hemen kan testi için gittik 1.20 çıktı..üzüldüm azcık ama hemen topladım kendimi:)yapmayın o testten
diğer kızlar sizler nasılsınız...listeye benide ekleyin daha çok ama...
neyse öptm hepinizi[/QUOTE
selam ceza , hormonlarının sağlıklı çalıştığına çok seindim, regl olmanada üzüldüm, ama olsun can sağlığı olsun, inşaalllah mayısta,
ceza biliyor musun bebek yaşasaydı ben mayısta doğuracaktım :) neyse düşünmüyoruz,
o testin ovulasyonunu beğenenler var hamilelik testi bu ay 4.kişi falansın duyduğum yanlış çıkıyormuş kara listeye alalım, gelecek güzel günler inşallah,,,
ben akapunktura başladım bakalım faydası olacak mı?
öpüyorum çok
polyanna olduk hamile olmadığıma üzüldüm ama adet olduğuma sevindim:) evet 21.gün yumurtladığımda ne öncesine nede sonrasında bişey olmamıştı..ama mayıs ayında değerlendireceğim..ovulasyonu doğru çıktı ..keşke hamilelik doğru çıksaydı.. etrafım hamile dolu ya face bi giriyorum..aaaaaaa hamaileymiş.......aaaaa bebeği olmuş...bendeee istiyorum:84::84::84:
bende spora başladım..arkadaşlarla rejime girdik(ucunda iddia var)okul da bir arada hareket etmek güzel oluyor..
gelecek güzel olacak inşallah...bende öptm canım
canım peki sen yumurtlama gününü yanlış biliyormuşsunya canım eger dedigin gibiyse yani akıntın felan olmuyormuydu normalde akıntıyla anlaşılıyorya yumurtlama ondan sordum bilgi almak amaçlı yani gerçekten yumurtladıgına işaretmi yoksa akıntı olmadanda yumurtlama olabiliyormu?
selam kzılar....
nasılsınız....
beni yavaş yavaş heyecan basıyor......
adetin 15. ve 17. günü ovulasyon testi pozitif verdi...
geç adet olma ihtimalim var...
ama gün yaklaştıkça heyecan artmaya başladı...:18::18::18::18:
allahım bizide mucizelerimiz yeniden bulsun sana ettiğimiz dualarımızı kabul eyle....
17.günden itibaren 14 gün sayıyormuşuz canım..geç adet olmaaaaaaaaaaaaaa ama erken de olmaamin inşallah bulsunlar da bırakmasınlar.
canım benim zaten enteresan oldu bu ovulasyon testi...
dijital olanlardan 15. gün pozitif çıktı...
16. gün negatif...
bende neden boyle sadece 1 gün pozitif oldu diye..
17. günü sabahı yeniden baktım yine pozitif çıktı.
sanırım benim yumurta çatlayıp çatmamak arasında tereddütte kaldı...
inşallah adetim 9 ay gibi uzunca bi dönem gecikir canım....
Sen Fazla Agrasifsin Bence Siteyi Kendinin Falanmı sanıyosun Nedir Anlamadım Ben Kafamı Meşgul eden Bişey Sordum Sadece Sen Cevap Vermek Zorunda Değilsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?