Kürtajdan sonra hamile kalma şansı ne kadardır ?

• Konu Sahibi Konu Sahibi aylin_fatih
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
kesinlikle zaten önceki yazımda da belli etmiştim, yanlış yer, yanlış kişi, ve ben olsam seni men ederim demiştim, yani doğru anlamışız birbirimizi ne güzell...

Sen Fazla Agrasifsin Bence Siteyi Kendinin Falanmı sanıyosun Nedir Anlamadım Ben Kafamı Meşgul eden Bişey Sordum Sadece Sen Cevap Vermek Zorunda Değilsin

Son düzenleme:

günaydın kızlaaarrrr.soruma cevap ver canımyaaa bu benim hep merak ettigim birşeydi
canım peki sen yumurtlama gününü yanlış biliyormuşsunya canım eger dedigin gibiyse yani akıntın felan olmuyormuydu normalde akıntıyla anlaşılıyorya yumurtlama ondan sordum bilgi almak amaçlı yani gerçekten yumurtladıgına işaretmi yoksa akıntı olmadanda yumurtlama olabiliyormu?

Çok iyi olur yaaa. Ne güzel, biraz da tatlı hayaller kuralım di mi Ben diyorum işte, hazır yaz da geliyo, kocişini alan gelsin Bodrum'a Hele bir de mayıs ayı bereketli geçerse oooohhhhhh! Değmesinler keyfimizeeeeee
valla ne güzel olur hee :))
canım ya kızların dediğğ gibi önemli olan sağlıklı bir gebelik geçirmemiz, sık dişini sabret, geç olsun güç olmasın değil mi ama ?

ya bende de akıntı hiç olmuyo gibi birşey, çok nadiren akıntım olur.Ama mesela yumurtladığım günlerde da varla yok arası bi akıntım vardı.Akıntı şart mı şimdi bend merak ettim ?

Sen Fazla Agrasifsin Bence Siteyi Kendinin Falanmı sanıyosun Nedir Anlamadım Ben Kafamı Meşgul eden Bişey Sordum Sadece Sen Cevap Vermek Zorunda Değilsin

Canım sende arkadaşının konusuyla fazla ilgilenme bence kendi çözsün problemini.hello kitty e de çok tepki verme bence, çünkü bu topikteki herkesin bi kalp (bebek) yarası var ve kürtajın doğum kontrol yöntemi olarak kullanılmasına tepkiliyiz.Burası böyle görünsün istemiyoruz, onlarla aynı kateoride yer almaktan rahatsızlık duyuyoruz. Böyleleri yüzünden de kendimizi kötü hissediyoruz ve eksik görüyoruz anlatabilmişimdir umarım ! .... Allah senden ve herkeslerden esirgesin mecburi kürtajları, bu durumu yaşamış olan anlar bizi başkası değil ...

Son düzenleme:
kızlar merhaba ben bişey sormak istiorum kürtaj olduğumuz tarih adet tarihimiz oluyor değilmi ben geçen ayın 31 de kürtaj oldum ama korunmadım ben kürtajdan önce hep 28 gün aralıkla adet oluyordum.acaba değişklik oluyormu adet tarihinde falan

evet canım kürtaj olduğun gün adetin ilk günün kabul ediyor, adet düzenin gibi ilk adetini olman gerekiyor ama 40 güne kadar uzayabiliyor bazen dahada uzun sürebiliyor... eğer 40 günü geçerse bi dr. a görün her ihtimale karşı, burdaki arkadaşlar görünmüştü.... kimisinin adeti ilaçla geldi kimisi kendiliğinden ...

İnş sağlıklı bi bebek olacaksa sıkıntı olmayacaksa adetin gelmez meleğin gelir de sende bizim gibi bekleyenler kervanına katılmazsın ....

Kızlar bugün neden kimseler yok ya Ses verin az ??

Senemcim , eşinin yaptığı şeyi okudum dün yazacaktım unutmuşum.Erkekler tuhaf ya çok hassas bile olsalar bazen bizi cidi anlamda şaşırtıyolar.Yengene allahtan rahmet diliyorum, burda olamasada çocuğunun üzerinde olsun inş her daim eli.Rabbim evladına daha başka acı keder göstermesin (( Senin hassas olman çok normal canım hamile olmayan bi insan bile duyguklanır bu anda, hamile olan bi kadının etkilenmesi çok daha fazla olur.Rabbim senin ve herkesin, vakti gelince bizlerin evlatlarını bizlere, bizleri onlara bağışlasın inş.Zorluk göstermesin kimsenin evladına .....

Son düzenleme:
Senemcim , canım birde alakasız olacak ama bişey sorcam sana, bu preseedler 1 aylık kullanım içinmiş sanırım öyle mi? Birde nasıl ve ne vakit kullancaz ? (Gerçi öbür aya daha çok var adet olursam 14-20 mayıs arası yumurtlamam olacak ama olsun şimdiden öğrneyeim değil mi ? :) İnş aksilik olmazsa eşim 3 gün rapor alacak bende 1 gün izin alcam haftasonları ile beraber 9 gün beraber olcaz, o sürede de bebek yakalama şansımız var işte yakaladık yakaladık, yakalayamadık rastgele ....

canım ilk kez duydum?? 1 aylıkmıymış bu jel ben taaaaaaaaa kurban bayramında aldıgım jeli kullandım???

Haklısın Canım Hak Veriyorum ama Benim anlamadığım Arkadaşın Uslubu Neyse Zaten Sorun Halledildi Teşekkür Ederim Herkese Tekrar

Valla cenım açılmadıktan sonra son kullanma tarihine kadar bişey olmaz. Tüpün içinde sonuçta. Ben de benimkini bir kez kullandıktan sonra buradan bir arkadaşa gönderdim, o da kullandı. Sorun olmaz. Ben 3 veya 4 kez kullandım sanırım bir ay içinde. Öyle her çalışmada kullanmadık. Ben tahmini yumurtlamadan 2 gün önce, testin pozitif çıktığı gün, o günden iki gün sonra kullandım. 4.kez kullandım mı hatırlamıyorum. Sanırım 3 kezdi.

canım ilk kez duydum?? 1 aylıkmıymış bu jel ben taaaaaaaaa kurban bayramında aldıgım jeli kullandım???
yok canım kapak açıldıktan sonra 1 ay kullanılıyomuş açılmazsa sorun yok...

anladım canım teşekkürler :)

selam kzılar....
nasılsınız....
beni yavaş yavaş heyecan basıyor......
adetin 15. ve 17. günü ovulasyon testi pozitif verdi...
geç adet olma ihtimalim var...
ama gün yaklaştıkça heyecan artmaya başladı...:18::18::18::18:
allahım bizide mucizelerimiz yeniden bulsun sana ettiğimiz dualarımızı kabul eyle....

canım benim akıntım hep geliyor.adet bittikten 1 hafta sonra bi başlıyor takii adet olacağım güne kadar.sadece bu ay 21.gün beyaz akıntı geldi onu farkettim.ama günlük ped koyup sık sık değiştirdiğim için daha önceden dikkat etmemiştim.ama diğer zamanlarda normal akıntım hep geliyor.ben ovulasyon testi ile anladım günümü bence sende dene.

17.günden itibaren 14 gün sayıyormuşuz canım..geç adet olmaaaaaaaaaaaaaa ama erken de olmaamin inşallah bulsunlar da bırakmasınlar.

17.günden itibaren 14 gün sayıyormuşuz canım..geç adet olmaaaaaaaaaaaaaa ama erken de olmaamin inşallah bulsunlar da bırakmasınlar.

canım benim zaten enteresan oldu bu ovulasyon testi...
dijital olanlardan 15. gün pozitif çıktı...
16. gün negatif...
bende neden boyle sadece 1 gün pozitif oldu diye..
17. günü sabahı yeniden baktım yine pozitif çıktı.
sanırım benim yumurta çatlayıp çatmamak arasında tereddütte kaldı...
inşallah adetim 9 ay gibi uzunca bi dönem gecikir canım....

benimde öyle oldu..hatta kızlara sormak için fotolarını koymuştum..üç kere çift çizgi gördüm ara ara ama en koyusu 21.gün olanıydı ama diğerleride koyuydu...inşallah canım hepimizin temennisi aynı..süre ne kadar hızlı geçiyor..şimdilerde doğum iznine ayrılmış olacaktım..nasip işte..

uzun uzun yazamadım, evet agresifim doğrudur, 100 kişiyle konuyştuysam 2 kişi agresifsin dedi ,
yok sahibi değiim çok büyük sorumluluk, yıllardır tıkır tıkır işleyen bir sistem o yüzden sahibi olmayı hiç düşünmedim haa dersen ki nedir KEYFİ KÜRTAJ diye bölüm açılsın o mantıkta olanlar orada takılsın.
dahada uzatmak istemiyorum arkadaşlarım gerilsin tatsızlık olsun istemiyorum, istersen özelden devam edelim ama bence bunada gerek yok, haklıydın cevap vermek zorunda değildim ama verdim bir kaç kere,
arkadaşın niye yazmıyor sen yazıyorsun, yoksa sen misin hamile olup bebeğini aldıracak olan.

şimdi daha sakinim ve cevap verim :) herkesin kendine ait yaşam biçimi var, onun evliliği kişiliği karakteri yaşam şartları kürtajı uygunsa olacak kürtaj, yani başlığı gördün okudun insanlar zoraki kürtj olmuşlar işte hamile kalmaya çalışıyorlar senin istediğin gibi cevap vermeyebilrim sen bunu göze alarak soru sormalıydın yada hellokitty cevap vermesin yada olumsuz cevaplar agresif cevaplar yazmayın duymak istediklerii yazın diye belirtseydin keşke, daha sana cevap vermicem özelden mesaj gönderirsen konuşuruz tatlı tatlı,

allah hepimizin yar ve yardımcısı olsun, mevlam şaşırmasın. sağlıklar

Merhabalar kızlar daha öncede bahsetmiştim. 25gün oldu ben kürtaj olalı. Ama sonrasında bide parça kaldığından şüphelenip kamerayla girip baktılar 2hafta sonrasında.. Yani hem kürtajdan hemde 2hafta sonraki kameralı operasyon yani histereskopiden sonra kanamam oldu.. Adet tarihim falan iice şaşacak sanırım. Buarada bu doktoruma hiç sormadım kaç ay yasaklıcak acaba, buarada hevesim kursağımda kaldı,bende herkes gibi hayırlı,tez vakitte bi bebiş istiyorum. Doktorla bende bi pazarlık yaparım artkk

merhaba kıslar,

bugün dışarıda işlerim vardı giremedim bir türlü, yarında teyzeme gitcem minnoşları sevmeye giremeyebilirim, 1 mayıs kimin regllisi bir o kaldı :)) galiba yok mu hamile arkidişlerrr ,
candaş sen işle ilgili konuyu belirttiğinde dedim ya kuzum önce can sonra canan diye, tabiiki duramazdık öyle bir durumda ama işte insanlar kurnazlık sinsilik ve stratejinin adını profesyonellik koymuşlar, müdüründe bu olayı iyi yönetemiyor belli strestendir, herkes yönetici olamaz düzelir sen pozitif yaklaş empati yap dicem ne kadar zor olsada :)

ceza kolay gele iddanın ucundaki nedir diye sorsam özel mi?

ovulasyon testi digital olan hangi marka,

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…