Ben toparlandiktan sonra kan şekeri,kan sayımı,tsh,prl ve sedimantasyon testi yaptiricam.Simdilik bunlari istedi doktor.Insallah cok kotu bisey cikmaz
öncelikle oğlum umarım daha iyidir..
süreçle ilgili fikirlerine aynen katılıyorum arkadaşım. hatta duyar duymaz pgt yöntemini araştırmıştım. önce tahlillerimi yaptırıp sonuçlarına göre hareket etmek niyetindeyim ben. malum yaşım ve daha önce sağlıklı bir gebelik yaşayamamış olmam bendeki ilk risk faktörleri. bu noktada zaten tetkik yaptırmadan tekrar hamile kalmak çılgınlık olur. benim kafamda başka başka soru işaretleri var. bakalım tahlilleri yaptırayım, öyle karar vereceğim ne yapılacağına..
güzel bir haber vereyim: annemin kardiyoloji tetkiklerini sonuçlandırdık bugün. doktorumuzla da görüştük. damarlar açık, kalpte büyüme yok, tansiyonumuz ara ara sıçrasa da ortalama değerini iyi buldular, azıcık ritm bozukluğumuz var.onun için de günde bir küçük hap kullanacak annem. 3 ayda bir sevimli doktorumuzu ziyarete gideceğiz. ailecek hepimizin içi rahatladı.
sanırım artık benim tahlil olayıma başlayabiliriz. annemin tetkikleri bitti, reglim bitti bitecek, bir de zaman bulabildim mi tamamdır bu iş
candascim yok canim gitmedim daha. gidis 17 ocak. benim yilbasindan beri misafirim var. bende kaliyorlar. bolbol gexiyoruz. acaba diyorum bu lekelenmeler cok gezmekten mi kaynaklaniyor . yatsam mi azcik ama doktorda bisi demiyor canim. Neyse sen nasilsin? Iyi gordum seni. gecmisi okudum birazcik. ertelemissin galiba dr isini. icin nasil rahat ediyorsa oyle yap canimnuray, özledik seni.tr ye gelip gitmediniz değil mi daha ?
renklicim inan cok sevindim. Allah layigiyla yapmayi nasip etsin insallaj. Rabbim utandirmasin. bende Ocak ayinda kapandim. sukurler ediyorum rabbime ki bana nasip etti. Sanada etmis. Boyle daha cok mutlu olacagina eminim canim. Insallah kapanmani ibadetlerinle pekistir bak o zaman nasil askla sevkle yapacaksin herseyi.. Rabimin bize sundugu okadar sey varki, O'na bu kulluk vazifelerimizi yapmak insana buyuk mutluluk veriyor. gercekten cok sevindim. Okuldada bir sorun olacagini sanmiyorum. kimin ne dedigine hic bakma . Benim ablamda kapali. Ve babam hic sevmez boyle seyleri. Ablamin pardusesini bile yakmisti. Bende kullanmiyorum pardesu . ama soyle dizlerimde olandan almayi dusunuyorum Turkiyeye geldigimde. Tekrar hayirli olsun canim. :)))günaydın kızlar..chnb candaş nazlım nasılsınız? geçmişi okumadım bişey yazdıysanız cevap yazmadıysam kusura bakmayın..dün çok dolandım çarşıda..hayatımın dönüm noktalarından biri oldu dün benim için..kızlar hepiniz şaşırcaksınız ama ben dün kapandımnerden çıktı demeyin ani bişey oldu, sürekli rüyalar görüyordum son zamanlarda, özellikle isveçte rüyamda sürekli kapandıgımı pespembe bir örtü ile başımı örttüğümü görüyordum, rüyada yanımda hep teyzem oluyordu... teyzem o sırada hacdaydı.. hac dönüşü geçen isveçten 6 günlüğüne gelmiştik ya o zaman ziyaretine gittim bana aynı rüyamda gördüğüm gibi bir şal getirmiş bi kaçtane daha verdi. dediki sana daha çok aldm belki kapanırsın lazım olur dedi..o zaman şok oldum ..kapanmaya karar verdim , tedirgindim nasıl yapacam diye ailem ne tepki verecek diye , dün başımı örttüm şal tarzı böyle iğneli felan örtmedim, gittim annemlere annem anlamadı dedim anne ben kapandım şaşırdı..soğuk diye öyle örttün sandım dedi..okulda nasıl yapacan dedi hemen,bilm,yorum dedim şimdi düşünmüyorum bunu dedim ..hayırlı olsun dedi,babam gelince zaten açtım sonra görür annem söyler zaten..tepkilerden korkuyorum daha çok eşim çok olgun karşıladı senin tercihin dedi..
az önce kan testi yaptırdım..negatif..
üzüldüm yaaa kaç çıktı değerin
günaydın kızlar herkese nuray pipili geliomuş hadi hayırlısı bakalım canım madem lekelenmen var neden gezion bu kadar yat dinlen bol bol sen tedbirini al yorma kendini çok
Yaaaa, üzüldüm şimdi( Hayırlısı olsun diyelim canım...
1.20 ÇIKTI GALİBA..NEGATİFİ görünce ağlamaktan tam bakmadım..saatlerce ağladım..bu sefer çok moralim bozuldu.geçen ayın acısı çıktı...
günaydın kızlar
ah kuzum ne zor bigün geçirmişsin allah şifa versin hasta çocuğa ailesine sabır dayınla yengene merhamet versin genelkurmaya benimde yorumum yok dicek söz yok olan bitene kayıtsız kalmak çok acı gözümüz görüyo herşeyi ama elimizden bişey gelmio yanlışları düzeltmek yerine dahada kötü oluyo herşey allah bu milletin yardımcısı olsun inşallhMinikler, senin için yaz tatilinde bi kızın olacağını öğreneceğin bir dönem olduğunu hissediyorum :)) inş yani :) yalnız şaka maka ben ikizlerimiz olur diyodum ama öylesine, valla oldu :))
Chnb, çok haklısın aksi durumlar olmadığını ispatlayıp şanssızlık demk gerekli.bugünden itibaren ciddi dr araştırmaya başlıyorum.senin dediğin dr a az bi göz attım dün, ilk orayı iinceleyeceğim.teşekkürler desteğin için.
atlas, canım arabanız hayırlı uğurlu olsun, kazasız belasız sürüşler inş.eşinde anlamamış hee :)) madem giyimde çok farklı değildi, yadırganmayacaksın canım.güzel adımlara başlangız olacak inş sizin için.
lonelines, senin kapalı olduğunu düşünmemiştim hiç ama değilsende yakında kapanırsın demiştim, sende duyarlısın çünkü dini anlamada.yalnız gerçekten trakyada zor gerçekten, yıllardır gidip geliyorum doğru dürüst örtülü yok bile ... allah gönlüne göre yaşamayı nasip etsin...
sezzay, sanırım bende de o ağrı oldu birkaç ay.en fazla 3 ay diyelim, ama ben önemsemedim pek, zaten sonra geçtide.soğuklardan da sızlama yapıyo olabilir diye düşünüyorum.bende o zamn daha çok ağrı oluyodu.
ceza, canım canın saolsun ya( of ne kadar nazlılar bunlar ? bu 2. ayınmıydı klomenle ?
kızlar herkese günaydın.dün gerçekten tuhaf birgünmüş, özellikle akşam saatlerinde resemen şoklar yaşadık
dayımın eşi hamileymiş, menopoza girmek üzereydi ama keşke hamile kalsam diyordu.dün gebe olduğunu öğrenmiş, 8 haftalık.dayım 38 yaşında, yendegm 43.dayım çok küük baba olmuş, dünde dayımın kızı bizdeydi, kız 21 yaşında.dayım ben kaldıramam babalığı bu saaatte diyo, yengemde dr riskli gebelik olabilir dediği için tedirginmiş, aldıracağız galiba diyolar.hamile olduğunu duyunca geçrekten çok sevinmiştim, ama kendimi düşünüp üzülmedimde değil.aldırcaz deyince annemde kızdı bende yapmayın dedim, anneme sıkı sıkı tembih ettim sabah ara söyle günahına girmesinler, allah aldı onlar alamaz de dedim, ayrıca uğraşıpta olmayanları düşünsünler yaptıkları bencilliktr dedim ki dayım çok büyük kazalar atlattı, bundan öncede 2 tane aldırdılar galiba.dedim bak belalar buluyo belkide onların vebalidir, düşerse allahtan yaşarsa alllahtan diye.tabi kimsenin işine karışmamak gerek ama belki o esnada düşünülmeyebilr, hatırlatmak gerek diye düşünüyorum.
2. şok; akşam saat 00,20 gibi tel geldi, kuzenim arıyo biz hastanedeyiz, kuzenimin kızı felç geçirmiş ! 12 yaşında.. geçenlerde bahstmiştim çok zeki ama aile pek ilgilenmiyo ders konusunda diye.apar topar annemler hastaneye gittiler, uyuyamadık tabi bizde, aradılar, beyne oksijen gitmemş, oksijen veriliyomuş.felç bitmiş, ama kalacak mı bşey diyemeyiz zaman gösterecek denmiş.bilmiyorum ama bence bu kesinlikle nazar.70 kere dedik ki övmeyin şu çocuğu, iyiler kadar fesattlarda var yani,görüşemedimde daha kuznimle.inş iyi olur.
3.şok; genel kurmay başkanı tutuklanmış.yorum yapamıyrum bile bu konuda.
ah kuzum ne zor bigün geçirmişsin allah şifa versin hasta çocuğa ailesine sabır dayınla yengene merhamet versin genelkurmaya benimde yorumum yok dicek söz yok olan bitene kayıtsız kalmak çok acı gözümüz görüyo herşeyi ama elimizden bişey gelmio yanlışları düzeltmek yerine dahada kötü oluyo herşey allah bu milletin yardımcısı olsun inşallh
saolasın canım benim, inş çocuk iyileşir, dayımlarda doğru olan kararı verirler.demekki istemekle olmuyomuş aynı zmanda hazır olmak lazımmış.kendini yaşlı hissediyo ama millet anca o yaşta baba oluyo ki artık.genel kurmay aşkanı içinde gerçekten haklısın , allah milletimizin yardımcısı olsun.
dünde ben bi haber okudum 11 yaşında bi kız hastaneye kaldırılmış hamile dedim nasıl oluyo meğer nufusa göre 11 miş aslı kaç yaşında kimbilir evliymiş bide kız buda çok kötü bşi ama aklıma ilk gelen tecavüz olayının olmasıydı şükür dedim rabbim herşeyi hayırlı zamanda versin inşallahh o yavrucakda iyileşir felç kalmaz inşallah canım
Minicik umut, sen nasıl oldun ? evde misin ?
teşekkürler canım bizleride unutmadığın için..candascigim kuzeninin cocugu icin gecmis olsun yasi da kucukmus neden olabilir ki boyle birsey :26: dayinin yasi baba olmak icin cok gec degil benim esim 37 yasindaama yengenin yasi buyukmus riskli gebelige giriyor yani aldirip aldirmamak kendi kararlari tabi ama 8. haftaya girene kadar nasil farketmemis menopozagiriyorum diye dusunse bile adeti 10 gun gecnce test yapsa ogrenirdi gebe oldugunu o zaman da 6 haftalik filan olurdu :26:
Sen nasilsin buarada?
Citaknuraycigim oglun olacakmis hayirli olsun ama cinsiyet ogrenmek icin 17. Gebelik haftasi en ideal hafta biliyorsun ondan once yapilan tahminler yaniltir erken ogrenmek iyi degil o yuzden siz kiz olacagini ne zaman ogrenmistiniz de simdi degisi :26: ben de bu cinsiyet tahmini degisikliklerini duyunca endiseleniyorum her doktor kontrolunde oglumun pipisini gormeden rahat edemiyorum goruyorum emin oluyorum doktorun teyit etmesine gerek kalmiyor
Cezacigim kan testin negatif cikmis yeni adetinle yeni umutlar baslasin senin icin insallah allah hayirli zamanda verecek ona inan bugun 4. Cumam olacak isminize dua ediyorum
Renkliatlascigim ailenden herkes kapaliymis e sen de zaten cok kapali giyinen biriymissin tepkilerden neden cekindin bukadar anlayamadim :26: benim ailem hepsi acik sadece anneannem ortulu ama o da esarp gibi takiyor ben de cok acik olmasam da universitede rahat giyinen biriydim okul bitince esimle tanistik ve evlendik esimin ailesinin hepsi turbanli esim de kapanmami istiyor annemler de sana baski yapiyorlar mi kapanman icin diye beni strese sokuyor yani olur da kapanirsam bizimkilerden acayip tepki gelir ondan eminimben de basimi ortme konusunda zaten kendim de pek istekli degilim kapali giyinmeye alistiriyorum kendimi 3 senedir cunku esim oyle istiyor ama yaptigim ibadetlerim kendi istegimle oluyor kimsenin zoruyla olmaz bu isler cunku
hemen hayıta başladım canım..bu ay son kez klomen kullanacağım...hamile kalamazsam rahim filmi düşünüyorum sonra yaza kadar serbest kalmayı planlıyorum..olmazsa yaza aşılama..inşaallah gerek kalmazsaolasın canım benim, inş çocuk iyileşir, dayımlarda doğru olan kararı verirler.demekki istemekle olmuyomuş aynı zmanda hazır olmak lazımmış.kendini yaşlı hissediyo ama millet anca o yaşta baba oluyo ki artık.genel kurmay aşkanı içinde gerçekten haklısın , allah milletimizin yardımcısı olsun.
Ceza( canım haklısın üzülmekte ama işte elden hiçbişey gelmiyoki, off keşke gelebilse ( Allah yardımcımız olsun ya, her ay ümit ve hayal kırıklığı gerçekten zor.bi sonraki aşama için düşündüğün bişey var mı ? eninde sonunda anne olacağız biliyoruz bunu, ama sabretmek zor gerçekten..allah sabır versin.
Nuray, oğlumuz mu geliyo muymuş ? valla hep kız bekliyoduk şaşırttı bizi.ee şimdi sıra 0 dan isim aramakta :)) canım belki lekelenme yorgunlıktandır da tabi, az dinlen.dualarımız senle.allahın izniyle bişey olmayavak minik delikanlıya.
Kıttym, canım nasılsın ? moralin ve tansiyonun daha iyi mi ?
Minicik umut, sen nasıl oldun ? evde misin ?
şok üstüne şok yaşamışsın canım..Minikler, senin için yaz ttilinde bi kızın olacağını öğreneceğin bir dönem olduğunu hissediyorum :)) inş yani :) yalnız şaka maka ben ikizlerimiz olur diyodum ama öylesine, valla oldu :))
Chnb, çok haklısın aksi durumlar olmadığını ispatlayıp şanssızlık demk gerekli.bugünden itibaren ciddi dr araştırmaya başlıyorum.senin dediğin dr a az bi göz attım dün, ilk orayı iinceleyeceğim.teşekkürler desteğin için.
atlas, canım arabanız hayırlı uğurlu olsun, kazasız belasız sürüşler inş.eşinde anlamamış hee :)) madem giyimde çok farklı değildi, yadırganmayacaksın canım.güzel adımlara başlangız olacak inş sizin için.
lonelines, senin kapalı olduğunu düşünmemiştim hiç ama değilsende yakında kapanırsın demiştim, sende duyarlısın çünkü dini anlamada.yalnız gerçekten trakyada zor gerçekten, yıllardır gidip geliyorum doğru dürüst örtülü yok bile ... allah gönlüne göre yaşamayı nasip etsin...
sezzay, sanırım bende de o ağrı oldu birkaç ay.en fazla 3 ay diyelim, ama ben önemsemedim pek, zaten sonra geçtide.soğuklardan da sızlama yapıyo olabilir diye düşünüyorum.bende o zamn daha çok ağrı oluyodu.
ceza, canım canın saolsun ya( of ne kadar nazlılar bunlar ? bu 2. ayınmıydı klomenle ?
kızlar herkese günaydın.dün gerçekten tuhaf birgünmüş, özellikle akşam saatlerinde resemen şoklar yaşadık
dayımın eşi hamileymiş, menopoza girmek üzereydi ama keşke hamile kalsam diyordu.dün gebe olduğunu öğrenmiş, 8 haftalık.dayım 38 yaşında, yendegm 43.dayım çok küük baba olmuş, dünde dayımın kızı bizdeydi, kız 21 yaşında.dayım ben kaldıramam babalığı bu saaatte diyo, yengemde dr riskli gebelik olabilir dediği için tedirginmiş, aldıracağız galiba diyolar.hamile olduğunu duyunca geçrekten çok sevinmiştim, ama kendimi düşünüp üzülmedimde değil.aldırcaz deyince annemde kızdı bende yapmayın dedim, anneme sıkı sıkı tembih ettim sabah ara söyle günahına girmesinler, allah aldı onlar alamaz de dedim, ayrıca uğraşıpta olmayanları düşünsünler yaptıkları bencilliktr dedim ki dayım çok büyük kazalar atlattı, bundan öncede 2 tane aldırdılar galiba.dedim bak belalar buluyo belkide onların vebalidir, düşerse allahtan yaşarsa alllahtan diye.tabi kimsenin işine karışmamak gerek ama belki o esnada düşünülmeyebilr, hatırlatmak gerek diye düşünüyorum.
2. şok; akşam saat 00,20 gibi tel geldi, kuzenim arıyo biz hastanedeyiz, kuzenimin kızı felç geçirmiş ! 12 yaşında.. geçenlerde bahstmiştim çok zeki ama aile pek ilgilenmiyo ders konusunda diye.apar topar annemler hastaneye gittiler, uyuyamadık tabi bizde, aradılar, beyne oksijen gitmemş, oksijen veriliyomuş.felç bitmiş, ama kalacak mı bşey diyemeyiz zaman gösterecek denmiş.bilmiyorum ama bence bu kesinlikle nazar.70 kere dedik ki övmeyin şu çocuğu, iyiler kadar fesattlarda var yani,görüşemedimde daha kuznimle.inş iyi olur.
3.şok; genel kurmay başkanı tutuklanmış.yorum yapamıyrum bile bu konuda.
benim umudum yok canım ya..yükselmezkuzum geçen ay kaç çıkmıştı 1 in üzerindeya sanki umut var gibi mi acaba olsun istyorum ağlama canım benim kıyamam velşetler çok nazlı çıktı çokkk
ah kuzum ne zor bigün geçirmişsin allah şifa versin hasta çocuğa ailesine sabır dayınla yengene merhamet versin genelkurmaya benimde yorumum yok dicek söz yok olan bitene kayıtsız kalmak çok acı gözümüz görüyo herşeyi ama elimizden bişey gelmio yanlışları düzeltmek yerine dahada kötü oluyo herşey allah bu milletin yardımcısı olsun inşallh
offffffffff....günüaydın minnoşlar...candaşcım çok üzüldüm kuzeninin kızına Allah şifa versin içim cız etti bi anda yavrum sağ salim kalksın ayaağa nazar mı oldu acaba? küüüçük çocuk nasıl felç geçirir ?
Nuraycım maşallah oğlun geliyor hep kız diye düşündük bide avatar resminde pembe patik var ya hep kız diye geçti içimden..rabbim sağlıklı hayırlı evlat versin kızı erkeği önemli değil,en güzel yetiştirirsen kız çocuğunu aratmaz her konuda destek olur sana..inşallah, sende yeni kapanmışsın şaşırdım,hepimiz için hayırlı olsun...arkadaşlarım seferber oldu az önce aradı bi tanesi sema sana şal alıorum ama nasıl kapanıyorsun tarzın nasıl bilmiyorumdiyo... aman dedim benim tarzım yok öyle yamuk yumuk doluyom kafama iğne bile takmıyom dedim... bi diğer arkadaşımda alacakmış bana ne renk alsam diyo anam dedim iyiki kapandım gelsin şallar hediyeler
cezacım üzülme bebeğim hayırlısı olsun artık alıştık yaaaa.kırmızılara..off.... hayırlısı diyelim canım üzme tatlı canını
candascigim kuzeninin cocugu icin gecmis olsun yasi da kucukmus neden olabilir ki boyle birsey :26: dayinin yasi baba olmak icin cok gec degil benim esim 37 yasindaama yengenin yasi buyukmus riskli gebelige giriyor yani aldirip aldirmamak kendi kararlari tabi ama 8. haftaya girene kadar nasil farketmemis menopozagiriyorum diye dusunse bile adeti 10 gun gecnce test yapsa ogrenirdi gebe oldugunu o zaman da 6 haftalik filan olurdu :26:
Sen nasilsin buarada?
Citaknuraycigim oglun olacakmis hayirli olsun ama cinsiyet ogrenmek icin 17. Gebelik haftasi en ideal hafta biliyorsun ondan once yapilan tahminler yaniltir erken ogrenmek iyi degil o yuzden siz kiz olacagini ne zaman ogrenmistiniz de simdi degisi :26: ben de bu cinsiyet tahmini degisikliklerini duyunca endiseleniyorum her doktor kontrolunde oglumun pipisini gormeden rahat edemiyorum goruyorum emin oluyorum doktorun teyit etmesine gerek kalmiyor
Cezacigim kan testin negatif cikmis yeni adetinle yeni umutlar baslasin senin icin insallah allah hayirli zamanda verecek ona inan bugun 4. Cumam olacak isminize dua ediyorum
Renkliatlascigim ailenden herkes kapaliymis e sen de zaten cok kapali giyinen biriymissin tepkilerden neden cekindin bukadar anlayamadim :26: benim ailem hepsi acik sadece anneannem ortulu ama o da esarp gibi takiyor ben de cok acik olmasam da universitede rahat giyinen biriydim okul bitince esimle tanistik ve evlendik esimin ailesinin hepsi turbanli esim de kapanmami istiyor annemler de sana baski yapiyorlar mi kapanman icin diye beni strese sokuyor yani olur da kapanirsam bizimkilerden acayip tepki gelir ondan eminimben de basimi ortme konusunda zaten kendim de pek istekli degilim kapali giyinmeye alistiriyorum kendimi 3 senedir cunku esim oyle istiyor ama yaptigim ibadetlerim kendi istegimle oluyor kimsenin zoruyla olmaz bu isler cunku
bu arasa kurtajdan sonra adeti azalan var mi diye sorulmus bende bir degisiklik olmamisti normalde 4 gun yogun sonraki 3 gun leke tarzinda adet oluyordum 8. gun tamamen normale donuyordum :26: kurtajdan sonra 29. gun adet oldum. Ama sonraki adetim 8 gun gecikmeyle geldi cunku 8 gun gec yumurtladim doktor takibi ve atesimi olcerek teyit ettik gec yumurtladigimi. Ondan sonraki adetlerim de hic 28 gunde bir olmadim bazen 30 bazen31 bazen 29 gunde bir oldum kurtajdan sonra 7. adetimi gordugum ay yani hamile kaldigim ay ilk defa 14. gun yumurtlamistim ve hamile kaldim allahin taktiri o zamana kadar da hep yumurtlama gunumu tespit ederek iliskiye giriyordum ama hamilelik olmuyordu herseyin bir zamani varmis se ne yaparsan yap O ol dedikten sonra oluyor Allah sizlere de en hayirli zamanda nasip etsin insallahbizler de bu sefer hayirlisiyla yavrularimizi kucagimiza alabiliriz insallah Allah nasip ederse
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?