Ne güzel hayırlı olsun biz de alamadık bir türlü(
Malesef fikrim yok ben yaşamadım canım... İyi yapmışsın randevu almakla...
Amin... Allah herkese nasip etsin...
mrb rolle nasılsın arkadaşım geçen kanamam bitti demiştim sana tekrar başladı benim sende durumlar nasıll.sanki hiç bitmeyecek gibi..
renkliatlas benim zaten azdir reglim iyice azalmaz insallah( Azaldikca hamile kalma sansim azaliyor gibi hissediyorum cunku.
Gercekten cok uzuluyorum ya nerden geldi basimiza bunlar(
Kurtaj olup, Reglisi azalipta hamile kalan varmi aramizda ya?
canım eşimin işine gitmesi için araba şart gerçi 15 dk lık yer otobüsle ama zor oluyor işte.. bide gezmeye tozmaya meraklıyız sağa sola gitmemiz gerekiyor,hazır bebekte yokkken keyfini çıkaralım zaten 4 seene ayrı kaldık biraz evliliğin tadını çıkarırız diye hemencek aldık.. sonraki iş benim atama olsun okul belli olsun ona göre ev tutup eşyalarımızı düzmek olacak çok borca girecez hayırlısı artık... inşallah sizde alırsınız canım...
bu arada rolle sezay arkadaşlar benimde kürtajdan sonra hemen adetim oldu 30 gün sonra ama gerçekten benimde azaldı,şuanda daha az gibi 3 gün oluyorum 1 ped anca doluyo..şuan 5. günümdeyim leke gelmiş dünde lekeydi..8. güne kadar hafif pembemsi bi leke geliyo o kadar.. bom boş pedleri değiştiriyorum inşallah bir problemimiz yoktur kızlar.. en kısa zamanda iyileşirsiniz sizde.. benim 1 buçuk yıl oldu düşük yapalı, 5 aydırda başladık çalışmalara hayırlısıyla gelsin bebelerimiz...
günlüğü göremedim bende inşallah iyidir..
renkliatlas benim zaten azdir reglim iyice azalmaz insallah( Azaldikca hamile kalma sansim azaliyor gibi hissediyorum cunku.
Gercekten cok uzuluyorum ya nerden geldi basimiza bunlar(
Kurtaj olup, Reglisi azalipta hamile kalan varmi aramizda ya?
ağrım yok allaha şükür canım arada gaz sancısı gibi bi sancı oluyo daha önce bu sıklıkta yaşamazdım bunu bilmiyorum neden patoloji raporunu bekliyoruz işte doktora haftaya gideceğiz sen tahlil yaptırmayı düşünüyomusun canım yaptıracaksan hangi tahlilleri yaptıracaksın..Merhaba canim iyi olmaya calisiyorum sen nasilsin?
Kurtajda kanama olabiliyor bana doktorum oyle soyledi.Ama sen yinede her gelismeden mutlaka haberdar et doktorunu herseyi sor.
Belki gormek ister.Biraz agrilarim var benm ozellikle kasiklarimda.Oturunca bazen yurunce fazlalasiyor.
Moral sinir bozuklugumda var tabi ustumde.Iyi oluruz insallah..
benimde çok az korkuyorum valla hele şu son 2 3 aydır çok daha az..tedirginim inşallah bi problem yoktur annem 50 yaşında daha yeni giriyo menapoza ama hala adet görüyor çok azalmış menapoz belirtileri yeni başladı...inşallah bende öyle bi sorun yoktur canım
Ben suraya yazıyorum olurda birgun hamile kalırsam dunyada herkes kalır arkadas.Boyle sanssız talihsiz bir insanim ya.
Zaten az oluyordum reglımı yani hic umudum kalmadi.
chnb hayırlı ugurlu olsun kardesim tup bebegin.Insallah saglık ve mutlulukla gelir sana.
ağrım yok allaha şükür canım arada gaz sancısı gibi bi sancı oluyo daha önce bu sıklıkta yaşamazdım bunu bilmiyorum neden patoloji raporunu bekliyoruz işte doktora haftaya gideceğiz sen tahlil yaptırmayı düşünüyomusun canım yaptıracaksan hangi tahlilleri yaptıracaksın..
az önce kan testi yaptırdım..negatif..
minnooooşuuumm bu sene hepimizinn senesii olsuuuunn bu 2012 nin çift rakamları çifter çifter bebeler getirsin ikize üçüze bile razıyım rabbim ol desin bakarız bi çaresineee
saol canım hepinize destekleriniz için teşekkür ederim... benim ailemin hepsi kapalı bi açık benimyani düşünün ona rağmen tepki çekerim diye korkuyorum, sanki eşimin kararıyla olmuş gibi düşünebilirler ama öyle değil bu benim kararım, ailemden böyle bi tepki gelir diye çekindim eşin mi zorladı derler, hoşlanmazlar çünkü öyle bişeyden, kapanırsam kendi isteğimle olmasını isterler.. eşime bile süpriz yaptm ben dün bi ipek şal aldım sardım kafama hadi annemlere gidiyoruz dedim böyle mi geliyorsun dedi evet dedim kapandın mı sen dedi ohooo dedim kocamsın ama anca öğreniyorsun kapandığmı dedim bugün bankaya giderken dedim ki canım yanında böyle kapalı geziyorum artık garipsemedin mi dedim yooo sen zaten çok kapalı giyinen bi kadınsın bi tek kafana bi şal dolamışsın ,tek fark o dedi..haklı gerçekten ,ben hep kapalıydım herkes sorardı neden hep uzun kollu giyiyorsun neden hep uzun tunikler giyiyorsun derlerdi , bende ben dindar bi bayanım derdim,sadece başım açıktı...hayırlısı gecikmiş bi karardı 30 yaşıma nasipmiş...30 yaş benim için bi dönüm noktasıydı...
teşekkür ederim herkese tekrar ...inşallah hepimizin senesi olsun bu sene verdiğimiz kararlar daim olsun, hayallerimiz gerçekleşsin...minikler nazlım chnb ceza minikumut chnb peppe hepinizin karnı bu sene bebişlerle dolsun2012 bizim senemiz olsun
Günaydınlar...
Candaş dün sana uzun mesaj yazdım trafo patladı gece elektrikler kesildi. Oğlanın başı çok ağrıdı hastaneye gittik geldik yine kesildi yazamadım.
Canım illa infertiliteye gerek yok ama iyi bir dr olsun. Cezanın dr si gibi en azından takip yapsın klomen filan başlatsın. Yine olmazsa rahim filmi çeksin. Yaşın genç tabi. Ama bir sorun çıkarsa da ayrıca süre kaybedeceksin. Bence eşin gitsin spermiyogram yaptırsın. Özelde 40 tl tuttu bu test. 1.5 saatte de çıktı. Aklıma geldi. Buraya Ankaradan bir dr gelmişti ben beğendim onu. Ona bile gittim düşün:))Adı da Doç. Dr. Serdar Ceylaner. İntergen diye bir yerde çalışıyor araştır istersen. Bir görün...
Şimdi ben süreçle ilgili genel şahsi fikrimi söyleyeyim. Ben şimdiki bilgiye sahip olsaydım ilk düşüğümde kesinlikle pıhtılaşma bağışıklık ve preferik kanda kromozom analizi testlerini yaptırırdım. Evet genelde ilk gebeliklerde olur. Sonra birçok insan sorun yaşamaz. Ama azınlıkta bir gurup yine sorun yaşar. Kim verebilir ki şu an azınlıkta guruptan olmayacağımızın garantisini. Bu testlerin toplam ücreti inanın sizin yaşadığınız travmanın yanında 0 kalıyor. Ben bu konuda harcadıklarımın hepsini sonuna kadar helal buluyorum. Bu testleri yaptırmasaydım ben yine düşük yapacaktım bilmeden belki de defalarca daha. Şu ana biliyorsunuz ki tıp gelişmiş ve pgt ile tüp bebek yaptırıyorum. Çocuğum doğal yolla olduğu halde. Nerelere masraf yapmıyoruz ki devlet yapmasa bile ben sizin yerinizde olsam mutlaka yaptırırdım. Ki siz zaten düşük yaptınız fakülteye gidip 2 tane düşük yaptım derseniz zaten ücretsiz yapar ama biraz uzun sürer. Burada yazdıklarınızı okuyorum hasret çekiyorsunuz üzülüyorum. Allah korusun tekrara yaşansa o zaman daha çok üzülürsünüz. Bence neden hamile kalmıyorumun yanında niye düştünün de cevabını bulun ki yeni hamilelik sağlam olsun...
Umarım kızmamışsınızdır. Benim başıma geldi diye herkesin başına gelecek diye bir şey yok tabi. Ama tedbir lazım bence...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?