Kürtajdan sonra hamile kalma şansı ne kadardır ?

• Konu Sahibi Konu Sahibi aylin_fatih
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Bu aralar Günlük nerelerde? İyidir inşallah...

bu topikte okumuştum yine aynı konuyu bu aralar tv de hangi diziye baksam ne izlesem ya hamile olduğunun haberini alıyo ya hamilelik sürecinde ya da doğum yapıyo ya belgesellerde hayvanların bile doğum görüntülerine denk geliyorum algıda seçicilik bu olsa gerek...ahh ahhh

Ne güzel hayırlı olsun biz de alamadık bir türlü(

Malesef fikrim yok ben yaşamadım canım... İyi yapmışsın randevu almakla...

Amin... Allah herkese nasip etsin...

canım eşimin işine gitmesi için araba şart gerçi 15 dk lık yer otobüsle ama zor oluyor işte.. bide gezmeye tozmaya meraklıyız sağa sola gitmemiz gerekiyor,hazır bebekte yokkken keyfini çıkaralım zaten 4 seene ayrı kaldık biraz evliliğin tadını çıkarırız diye hemencek aldık.. sonraki iş benim atama olsun okul belli olsun ona göre ev tutup eşyalarımızı düzmek olacak çok borca girecez hayırlısı artık... inşallah sizde alırsınız canım...

bu arada rolle sezay arkadaşlar benimde kürtajdan sonra hemen adetim oldu 30 gün sonra ama gerçekten benimde azaldı,şuanda daha az gibi 3 gün oluyorum 1 ped anca doluyo..şuan 5. günümdeyim leke gelmiş dünde lekeydi..8. güne kadar hafif pembemsi bi leke geliyo o kadar.. bom boş pedleri değiştiriyorum inşallah bir problemimiz yoktur kızlar.. en kısa zamanda iyileşirsiniz sizde.. benim 1 buçuk yıl oldu düşük yapalı, 5 aydırda başladık çalışmalara hayırlısıyla gelsin bebelerimiz...

günlüğü göremedim bende inşallah iyidir..

mrb rolle nasılsın arkadaşım geçen kanamam bitti demiştim sana tekrar başladı benim sende durumlar nasıll.sanki hiç bitmeyecek gibi..

Merhaba canim iyi olmaya calisiyorum sen nasilsin?
Kurtajda kanama olabiliyor bana doktorum oyle soyledi.Ama sen yinede her gelismeden mutlaka haberdar et doktorunu herseyi sor.
Belki gormek ister.Biraz agrilarim var benm ozellikle kasiklarimda.Oturunca bazen yurunce fazlalasiyor.
Moral sinir bozuklugumda var tabi ustumde.Iyi oluruz insallah..

renkliatlas benim zaten azdir reglim iyice azalmaz insallah( Azaldikca hamile kalma sansim azaliyor gibi hissediyorum cunku.
Gercekten cok uzuluyorum ya nerden geldi basimiza bunlar(
Kurtaj olup, Reglisi azalipta hamile kalan varmi aramizda ya?

Son düzenleme:
renkliatlas benim zaten azdir reglim iyice azalmaz insallah( Azaldikca hamile kalma sansim azaliyor gibi hissediyorum cunku.

canım benimde önceden azdı mesela 3 gün normal oluyordum 2 3 ped değiştirirdim. kürtajdan hemen sonraki aylarda az oldum sonra arttı ilk gün çok oluyordu şimdi yine 3 gün ama 1 ped anca doluyor..yani iyice azaldı..hayırlısı artık bilmiorum burda hamile kalanlar çok onlara sormak lazım nasıl oluyorlardı..

Nasıl sorucaz okuyup yazsalar hamile olanlar keske
Niye azlaiyor acaba ya insallah normale doneriz insallah hepimiz
Valla moralim bozuldu yine

Ben de çok az olurum. Dr ye 3.günü gittiğimde o bile farketti. Ben ısrarla az oluyorum acaba bir şey mi var dedim İstanbuldaki dr ye o da amh, fsh ve e2 istedi ve amh değerim malesef 0.3 çıktı ve 35 yaşında olmama rağmen. Hemen tüp bebeğe başladık biliyorsun ben yaza yaptıracaktım... Bizde erken menopoz var ailede. Korkuyorum o yüzden hemen yaptıracağız bakalım ne olacak...

Canım ben 2 ay korunmadım kürtaj sonrası hamile kalmadım sonra sorunlar çıktı o yüzden korunmak zorunda kaldım bilmiyorum...

ağrım yok allaha şükür canım arada gaz sancısı gibi bi sancı oluyo daha önce bu sıklıkta yaşamazdım bunu bilmiyorum neden patoloji raporunu bekliyoruz işte doktora haftaya gideceğiz sen tahlil yaptırmayı düşünüyomusun canım yaptıracaksan hangi tahlilleri yaptıracaksın..

benimde çok az korkuyorum valla hele şu son 2 3 aydır çok daha az..tedirginim inşallah bi problem yoktur annem 50 yaşında daha yeni giriyo menapoza ama hala adet görüyor çok azalmış menapoz belirtileri yeni başladı...inşallah bende öyle bi sorun yoktur canım

Benim bir de aralığı değişmişti. 28 günde olurdum. 33-34 güne çıktı...

Canım benim annem de 53 de girdi ama babannem 37 de halam 38 de girdi.( O yüzden ben korkuyorum ailede yoksa endişelenme... Bizde var. Tüp bebek dr si de zaten rezervin yaşına göre az demişti. Fazla bekleme demişti. Ben de ticari bir kurum sandım o yüzden demiştir diye düşündüm ama testlerde sorun çıktı ne yaptırdıysam sorun çıktı.Ne talihsizim43:

Ben suraya yazıyorum olurda birgun hamile kalırsam dunyada herkes kalır arkadas.Boyle sanssız talihsiz bir insanim ya.
Zaten az oluyordum reglımı yani hic umudum kalmadi.
chnb hayırlı ugurlu olsun kardesim tup bebegin.Insallah saglık ve mutlulukla gelir sana.

Canım herkesin durumu farklı. İnsanlar 45 te bile doğum yapıyorlar.Umutsuzlanma. dR YE GİTMİŞSİN SORUN OLSA DER ZATEN... Endişelenme...

Ceza nasılsınnnnnnnnnnnnnnnnnn? İdrar testi mi yapacaksın yarın...

Ben toparlandiktan sonra kan şekeri,kan sayımı,tsh,prl ve sedimantasyon testi yaptiricam.Simdilik bunlari istedi doktor.Insallah cok kotu bisey cikmaz

atlascığım, hayırlı olsun kararın. önemli olan insanın iç dengesini, huzurunu bulması, kendi kararlarını verecek ve uygulayacak güce sahip olabilmesi...
inşallah bebiş müjdesini de böyle ansızın verirsin bize..

öncelikle oğlum umarım daha iyidir..
süreçle ilgili fikirlerine aynen katılıyorum arkadaşım. hatta duyar duymaz pgt yöntemini araştırmıştım. önce tahlillerimi yaptırıp sonuçlarına göre hareket etmek niyetindeyim ben. malum yaşım ve daha önce sağlıklı bir gebelik yaşayamamış olmam bendeki ilk risk faktörleri. bu noktada zaten tetkik yaptırmadan tekrar hamile kalmak çılgınlık olur. benim kafamda başka başka soru işaretleri var. bakalım tahlilleri yaptırayım, öyle karar vereceğim ne yapılacağına..

güzel bir haber vereyim: annemin kardiyoloji tetkiklerini sonuçlandırdık bugün. doktorumuzla da görüştük. damarlar açık, kalpte büyüme yok, tansiyonumuz ara ara sıçrasa da ortalama değerini iyi buldular, azıcık ritm bozukluğumuz var.onun için de günde bir küçük hap kullanacak annem. 3 ayda bir sevimli doktorumuzu ziyarete gideceğiz. ailecek hepimizin içi rahatladı.
sanırım artık benim tahlil olayıma başlayabiliriz. annemin tetkikleri bitti, reglim bitti bitecek, bir de zaman bulabildim mi tamamdır bu iş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…