- 3 Mart 2009
- 2.344
- 269
- 123
- 39
- Konu Sahibi aylin_fatih
-
- #1.321
Valla cenım açılmadıktan sonra son kullanma tarihine kadar bişey olmaz. Tüpün içinde sonuçta. Ben de benimkini bir kez kullandıktan sonra buradan bir arkadaşa gönderdim, o da kullandı. Sorun olmaz. Ben 3 veya 4 kez kullandım sanırım bir ay içinde. Öyle her çalışmada kullanmadık. Ben tahmini yumurtlamadan 2 gün önce, testin pozitif çıktığı gün, o günden iki gün sonra kullandım. 4.kez kullandım mı hatırlamıyorum. Sanırım 3 kezdi.
Merhabalar kızlar daha öncede bahsetmiştim. 25gün oldu ben kürtaj olalı. Ama sonrasında bide parça kaldığından şüphelenip kamerayla girip baktılar 2hafta sonrasında.. Yani hem kürtajdan hemde 2hafta sonraki kameralı operasyon yani histereskopiden sonra kanamam oldu.. Adet tarihim falan iice şaşacak sanırım. Buarada bu doktoruma hiç sormadım kaç ay yasaklıcak acaba, buarada hevesim kursağımda kaldı,bende herkes gibi hayırlı,tez vakitte bi bebiş istiyorum. Doktorla bende bi pazarlık yaparım artkk
merhaba kıslar,
bugün dışarıda işlerim vardı giremedim bir türlü, yarında teyzeme gitcem minnoşları sevmeye giremeyebilirim, 1 mayıs kimin regllisi bir o kaldı :)) galiba yok mu hamile arkidişlerrr ,
candaş sen işle ilgili konuyu belirttiğinde dedim ya kuzum önce can sonra canan diye, tabiiki duramazdık öyle bir durumda ama işte insanlar kurnazlık sinsilik ve stratejinin adını profesyonellik koymuşlar, müdüründe bu olayı iyi yönetemiyor belli strestendir, herkes yönetici olamaz düzelir sen pozitif yaklaş empati yap dicem ne kadar zor olsada :)
ceza kolay gele iddanın ucundaki nedir diye sorsam özel mi?
ovulasyon testi digital olan hangi marka,
Merhabalar kızlar daha öncede bahsetmiştim. 25gün oldu ben kürtaj olalı. Ama sonrasında bide parça kaldığından şüphelenip kamerayla girip baktılar 2hafta sonrasında.. Yani hem kürtajdan hemde 2hafta sonraki kameralı operasyon yani histereskopiden sonra kanamam oldu.. Adet tarihim falan iice şaşacak sanırım. Buarada bu doktoruma hiç sormadım kaç ay yasaklıcak acaba, buarada hevesim kursağımda kaldı,bende herkes gibi hayırlı,tez vakitte bi bebiş istiyorum. Doktorla bende bi pazarlık yaparım artkk
canım ben açtım kullandım hatta kullandıgım ay hamile kalmıştım yani ben bu ay boşunamı kullandımçok canım sıkıldı çok üzüldüm.peki bir zararı olmuşmudur bana.gününn geçtigini zannetmiyorm ama sonuçta kapagı açılalı nerden baksan 6 ay olmuş
canım tekrar tekrar geçmiş olsun ama inan hatırlayamadım, canım ya kürtaj sonrası sapıtabiliyor adetler hormonlar, kimi ilk ay kimi 2 ay sonra kimi 6 ay sonra normale dönüyor, histeroskopi yapışıklıklar için ilaç su flaan değil miydi canım. neyse hiçbişi çıkmasın da azıcık bekleyelim ne olcak
ben pazarlık yapmadan doktor korunmana gerek yok dedi..ama ne gelen var ne giden..bence vücudun toplasın bir iki ay kendini..geçmiş olsun
Doğru sölüyosun hem vakti saati var bunun ya.... Mesela ben hamileyim die gezerken ortada boş gebelik çıktı. Vakti deilse, kısmet nasip deilse hamile kalmakta yetmiyo.. Allahım şu güzel mübarek cuma gecesi hatrına isteyen herkese, bizlere hayırlı, sağlıklı sıhhatli evlatlar nasip etsnnnnnnnnnnn inşallah
ya bilmiyorumda düz mantık yapıyorum bu tüpün içinde ne kadar krem var, her ilişkide ne kadar enjekte ediyoruz. birde 150 lira falan galiba bu krem, her ay kullanmaya çok az insanın gücü yeter diye düşünüyorum. ne dersiniz aslında bebeğim 01 presed kullanannlar diye topik var oraayada yazalım burada garibim bir tek senem var, ne dersin
aynen canım haklısın zaten kızda dedi, canım boşver bundan sonra benide kimseyide savunma.Ama bundan sonra başına gelecekelrde yanındayım diye:) evet müdürde yöneticilik vasıf yok, birde zaten asosyaldi, böyle olur diye söylemiştim ben oysaki ... Neyse inş daha fazla büyümze, şimdi biraz daha sakinledik ekipcek.....merhaba kıslar,
bugün dışarıda işlerim vardı giremedim bir türlü, yarında teyzeme gitcem minnoşları sevmeye giremeyebilirim, 1 mayıs kimin regllisi bir o kaldı :)) galiba yok mu hamile arkidişlerrr ,
candaş sen işle ilgili konuyu belirttiğinde dedim ya kuzum önce can sonra canan diye, tabiiki duramazdık öyle bir durumda ama işte insanlar kurnazlık sinsilik ve stratejinin adını profesyonellik koymuşlar, müdüründe bu olayı iyi yönetemiyor belli strestendir, herkes yönetici olamaz düzelir sen pozitif yaklaş empati yap dicem ne kadar zor olsada :)
ceza kolay gele iddanın ucundaki nedir diye sorsam özel mi?
ovulasyon testi digital olan hangi marka,
Tatlım tüpün içinde 40 gr. var. Enjektör gibi 9 tane de aparat var. 3-4 gram kullanılması tavsiye ediliyor her seferinde. Zaten 3 gr. 4gr. diye ölçü çizgileri var. Ben 3 gram kullandım her seferinde. Bu hesapla en az 10 kullanımlık çıkar. Tüpün içinde de kalır bir miktar, hepsi çıkmayabilir. Bir ayda, en verimli 3 günde kullansanız, en az 3 ay gider.
çok geçmiş olsun... kürtaj sonrası adetlerimiz sürpriz gibi bişe oldu.ne zaman geleceğini kestirmek zor ilk aylarda.mesela benim ilk reglim 20. günde olduki benim normalde 35 günde felan olurdu.bakalım 2. yi ne zaman olacam.kimide 2 ayda -3 ayda ancak olabiliyo.sonuçta hormonlarımız dengemiz şaşırmış durumda... bu arada dr.la pazarlık yapan bi tek ben değilmişim:)) hayırlı zaman ne zamansa o zaman olsun inşallaah...ama çokda bekletmesin
ya bilmiyorumda düz mantık yapıyorum bu tüpün içinde ne kadar krem var, her ilişkide ne kadar enjekte ediyoruz. birde 150 lira falan galiba bu krem, her ay kullanmaya çok az insanın gücü yeter diye düşünüyorum. ne dersiniz aslında bebeğim 01 presed kullanannlar diye topik var oraayada yazalım burada garibim bir tek senem var, ne dersin
Doğru sölüyosun hem vakti saati var bunun ya.... Mesela ben hamileyim die gezerken ortada boş gebelik çıktı. Vakti deilse, kısmet nasip deilse hamile kalmakta yetmiyo.. Allahım şu güzel mübarek cuma gecesi hatrına isteyen herkese, bizlere hayırlı, sağlıklı sıhhatli evlatlar nasip etsnnnnnnnnnnn inşallah
herkese iyi akşamla
tyzemdeydim orada net yok, bebekleri sevdim geldim, sizden bahtsettim bebek isteyenti arkadaşlarım diye teyzem de dua etti,
pressed bende senem gibi düşünmüştüm,bahsedilen miktarlar 3 ay yeter :) prospektüs nediyor, açıldıktan sonra ne kadar diyor
sardunya aynen moral moral :) inşallahh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?