Kürtajdan sonra hamile kalma şansı ne kadardır ?

• Konu Sahibi Konu Sahibi aylin_fatih
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

canım ben açtım kullandım hatta kullandıgım ay hamile kalmıştım yani ben bu ay boşunamı kullandım çok canım sıkıldı çok üzüldüm.peki bir zararı olmuşmudur bana.gününn geçtigini zannetmiyorm ama sonuçta kapagı açılalı nerden baksan 6 ay olmuş

canım tekrar tekrar geçmiş olsun ama inan hatırlayamadım, canım ya kürtaj sonrası sapıtabiliyor adetler hormonlar, kimi ilk ay kimi 2 ay sonra kimi 6 ay sonra normale dönüyor, histeroskopi yapışıklıklar için ilaç su flaan değil miydi canım. neyse hiçbişi çıkmasın da azıcık bekleyelim ne olcak

yok canım özel değil kaybedenler kazanana kişi başı 50 tl verecek yani kazanan 200 tl gibi bişey kazanacak benim ovulasyon testi dijital değildi

ben pazarlık yapmadan doktor korunmana gerek yok dedi..ama ne gelen var ne giden..bence vücudun toplasın bir iki ay kendini..geçmiş olsun

ya bilmiyorumda düz mantık yapıyorum bu tüpün içinde ne kadar krem var, her ilişkide ne kadar enjekte ediyoruz. birde 150 lira falan galiba bu krem, her ay kullanmaya çok az insanın gücü yeter diye düşünüyorum. ne dersiniz aslında bebeğim 01 presed kullanannlar diye topik var oraayada yazalım burada garibim bir tek senem var, ne dersin

Benmki tanı amaçlı yapıldı. Çİft rahimden şüphelendi bide parça kaldığından kamerayla girip baktı girmişkende aldı kan pıhtısı gibi bişi kalmış kürtajın ardından. Bekleyelimde anacım hamileliğin tadı damağımda kaldı:)

ben pazarlık yapmadan doktor korunmana gerek yok dedi..ama ne gelen var ne giden..bence vücudun toplasın bir iki ay kendini..geçmiş olsun

Doğru sölüyosun hem vakti saati var bunun ya.... Mesela ben hamileyim die gezerken ortada boş gebelik çıktı. Vakti deilse, kısmet nasip deilse hamile kalmakta yetmiyo.. Allahım şu güzel mübarek cuma gecesi hatrına isteyen herkese, bizlere hayırlı, sağlıklı sıhhatli evlatlar nasip etsnnnnnnnnnnn inşallah

amiiiiiiiiiiinnnnnnn.....

Tatlım tüpün içinde 40 gr. var. Enjektör gibi 9 tane de aparat var. 3-4 gram kullanılması tavsiye ediliyor her seferinde. Zaten 3 gr. 4gr. diye ölçü çizgileri var. Ben 3 gram kullandım her seferinde. Bu hesapla en az 10 kullanımlık çıkar. Tüpün içinde de kalır bir miktar, hepsi çıkmayabilir. Bir ayda, en verimli 3 günde kullansanız, en az 3 ay gider.

aynen canım haklısın zaten kızda dedi, canım boşver bundan sonra benide kimseyide savunma.Ama bundan sonra başına gelecekelrde yanındayım diye:) evet müdürde yöneticilik vasıf yok, birde zaten asosyaldi, böyle olur diye söylemiştim ben oysaki ... Neyse inş daha fazla büyümze, şimdi biraz daha sakinledik ekipcek.....

Canım preseedden bahsediyosun değilmi? ama kapak açıldıktan 1 ay içinde bitmesi gerekmiyo muydu ?

çok geçmiş olsun... kürtaj sonrası adetlerimiz sürpriz gibi bişe oldu.ne zaman geleceğini kestirmek zor ilk aylarda.mesela benim ilk reglim 20. günde olduki benim normalde 35 günde felan olurdu.bakalım 2. yi ne zaman olacam.kimide 2 ayda -3 ayda ancak olabiliyo.sonuçta hormonlarımız dengemiz şaşırmış durumda... bu arada dr.la pazarlık yapan bi tek ben değilmişim:)) hayırlı zaman ne zamansa o zaman olsun inşallaah...ama çokda bekletmesin

Amin
biz yakın zmanlarda kürtaj olmuşuz ozman..sen niçin kürtaj olmuştn canım

Son düzenleme:
arkadaşlar bişey sorucam övülasyon gerçekleşmesi ne demek ne anlama geliyor?

prencim; ovulasyon gerçekleşiyor demk, yumurtluyorsun demektir yani gebe kalman için en uygun zaman bu zamandır.

ewet canım yazalım bencede duyunca zaten şok oldum ben 150ye almadım ebayden sipariş verdim 55 e geldi bana ama sonuçta oda az bir miktar deil

selam millet moraller nasıl? ben kendimi çok iyi hissediyorum. bekletiyor bizi zaman bebişlerimizi kucağımıza almak için. biz de bekleriz sağlıklı olsun da biraz daha bekleriz. bu yaz sonu minişlerimizi içimizde hissediriz inşallah. MORAL ,OLUMLU DÜŞÜNCE HEP BİZİMLE OLSUN:82::82::82:

herkese iyi akşamla

tyzemdeydim orada net yok, bebekleri sevdim geldim, sizden bahtsettim bebek isteyenti arkadaşlarım diye teyzem de dua etti,

pressed bende senem gibi düşünmüştüm,bahsedilen miktarlar 3 ay yeter :) prospektüs nediyor, açıldıktan sonra ne kadar diyor

sardunya aynen moral moral :) inşallahh

aminnn inşallahhhhhhhhhhh

bende moral depoladım geldim az önce...yaniiiii alışveriş yaptımmmmmm
teyzenin ağzına sağlık sağolsun

arkadaşlar bana yardım edin yaa uzun süredir yoktum çalışma yapıyorduk:))şimdi salı günü gülen yüz ve çift çizgi gördüm(iki ayrı test) çalıştık.çarşamba günü yine gördüm yine çalıştık.perşembe ne olur ne olmaz diye çalıştık:)).bugün cuma yine silik çizgi çıkıyor anlamadım öncesinde hiç yoktu halbuki ovulasyonda tak diye belirdi şimdi kaybolması lazımmm????????????

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…