- Konu Sahibi aylin_fatih
-
- #13.241
sorma canım saç baş yoluncak cinsten..ama ya sabır çekiyorum canım babannemin kız kardeşi, yaşlı başlı kadın moruk desek daha doğru olurRenkliatlas;Senin akraban hepsinden betermiş.''Ne demek bebeğini çöpe attın''Ben senin kadar sakin kalamaz,kim olursa olsun saçını başını yolardım onun.Ama rabbim çok büyük.Herkes mutlaka ettiğini bulacaktır.
Hello Kıtty;Dişlerdeki çürükler ve diğer problemlerde düşüğe neden olabiliyor.O yüzden riske atmak istemiyorum kendimi.
Loneliness;İnşallah kanaman durdu.Bebeğinde iyimiş çok şükür.Doktorlar hep en kötüsünü söyler.İhtimallere,yüzdelere bakma.Senin bebeğin çok sağlıklı olacak İnşallah.Dualarımız seninle
canım benimde arkadaşlarım gelmedi canları sağolsun... görümcem aramadı geçmiş olsun bile demedi..bebeği olmuştu beni arayıp bebeğinin sesini dinletti oh miiss gibi yavrum felan diye tuhaf sesler çıkardı telefonda,ben daha 2 hafta önce düşük yapmıştım bunu yaptığında ve eşim yurtdışındaydı yabancı bi şehirde yapayalnızdım, eltim aramadı facede slm kelam yazdı cevap vermedim baktım arıyo açmadım, sonra yazmış sema benim geçmiş olsun felan diyo...ama yinede konuştum bişe olmamış gibiHerkese merhaba kızlarcım.Bende sizlerle dertleşmek ve içimi dökmek istiyorum.Eylül ayında bebeğimin kalp atışı durması sonucu kaybettim.Rabbim o kadar büyük ki bana bu olayda dostumu, düşmanımı göstermek istedi bence.Eğer bunları fesatlıkla veya yalan yazıyosamda cezasına razıyım.
1.4 yıllık evli çocuğu olmayan bir arkadaşım her gününde yanında olduğum, pastasına böreğine kadar yapıp götürdüğüm olmaz olasıca bir arkadaşım (çok kızgınım) zar zor tedaviyle hamile kaldı doğum yaptı ve bende elimde kocak dolusu çiçeklerle bebeği görmeye gittim 2 aylık hamileydim beni ilk görünce tepkisi aaaa karnın ne kadar büyümüşş öyleee oldu maşallah bile demedi.Bebeğimi kaybettim aylar sonra beni aradı çocuğunun mevlüdüne çağırmak için gidemeyeceğimi söyledim. Sonra duymuş kiii beni aradı hiç haberi yokmuş gibi laf geveliyo bebğimi kaybettim dedim hıı öylemi neyse geçmiş olsun dedi. Yinede insanlık olsun diye aldım altınımı bebek görmeye gittim üstelik kalbi pamuk olan canım annemde arkadaşım diye babannesinin bile örmediği battaniyeler, hırkalar,yelekler örmüştü onları alıncada hiç utanmadı.
Olayın üzerinden 5 ay geçti beni 3 gün önce aradı ve bana ne dedi biliyomusunuz bunun çocuğu rahatına çok düşkünmüş,yatağını evlerini çok arıyomuş,havalar çok soğukmuş, çocuğu hasta olur diye dışarı çıkmıyorlarmış ve bu yüzden bana geçmiş olsuna gelememişlerrr. Gelmee pek lazımsın lanet olsun diyorum 5 ay sonra gelsen ne gelmesen nee.....
2.Başka bir arkadaşım sandığım babasını ve eşini kaybetmiş çocuğunu tek başına büyütüyo diye içimin her an sızladığı, daha bu yazda çocuğuna arkadaşlarla toplaşıp sünnet düğünü yaptığımız ve bu fikrin sahibi olan beni arayıp geçmiş olsun çok üzülüyorum gelmekte istiyorum ama hiçç vaktim yokk dedi ve dün bana gelmiş 5 ay sonra evde olmadığım içinde üst komşuma kek bırakıp gitmiş sağol varol, o güzel ellerin dert görmesin keke çok ihtiyacım vardı bana güzel bir teselli oldu diyorum.
HAFTA SONU NUMARAMI DEĞİŞTİRİYORUM TABİKİ REHBERİMDE ARTIK BU İNSANLAR OLMAYACAK.RABBİM HERŞEYİ İNSANIN SOL YANINA GÖRE VERİYOR ONLARIN HAYALİNİ BİLE KURAMADIKLARI BİR YAŞAMIM, BİR EVİM, EŞİM VAR BİLİYORUM Kİ ÇOK YAKIN ZAMANDA ALLAHIM MİNİK SAĞLIKLI BİR BEBECİKTE VERECEK.ALLAH HERKESİN GÖNLÜNE GÖRE VERSİN HEPİNİZE DUAM BU İYİ İNSANLAR ÇIKSIN KARŞIMIZA.
rabbim hayırlısını versin canım inşallah sen kötü düşünme risk bütün gebeliklerde var hayatta yaşarken bile herşey rabbimin elinde ol desin olsun inşallah canım
yavrum yoğun işler valla bugün biraz daha rahatım zaten gözlerim kapanmya başladı artık o kadar uykusuzumki hamile kalmaya çalışırken uykusuz kal çalışmalardan hamile kal stresten uykusuz kal doğurunca bebekten uyku bize haram bacım
halamın kızınında 4 sene olmadı çocuğu aşılama bi sürü tedaviyle oldu ama güya o inançlı ben diilim mal sinir etti beni o inançlı insan ben namaz kılmıomuşum adam gibi dua etmiomuşum ay saçmaladı bende altta kalmadım tabi ağzıma geleni saydım dinle inançla ne alakası var bunun sen benim ne kadar dua ettiğimi bilmiosun bana vaaz verme dedim ayyyy yazarken bile uyuz oluyom neyse saçma sapan şeylerle moralimizi bozmayalım ya ne güsel kar varmış orda her sabah kar yağar umuduyla açıorum penceremi ama yağmıo sanırım uludağda gördüüm karla kalcam bu sene teyze fena küfrediyo sakın orda izleme :)
off bu millet var yaaa bunların dilinden çenesinden bıktık