Kürtajdan sonra hamile kalma şansı ne kadardır ?

• Konu Sahibi Konu Sahibi aylin_fatih
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
sorma canım saç baş yoluncak cinsten..ama ya sabır çekiyorum canım babannemin kız kardeşi, yaşlı başlı kadın moruk desek daha doğru olur
canım benimde arkadaşlarım gelmedi canları sağolsun... görümcem aramadı geçmiş olsun bile demedi..bebeği olmuştu beni arayıp bebeğinin sesini dinletti oh miiss gibi yavrum felan diye tuhaf sesler çıkardı telefonda,ben daha 2 hafta önce düşük yapmıştım bunu yaptığında ve eşim yurtdışındaydı yabancı bi şehirde yapayalnızdım, eltim aramadı facede slm kelam yazdı cevap vermedim baktım arıyo açmadım, sonra yazmış sema benim geçmiş olsun felan diyo...ama yinede konuştum bişe olmamış gibio insanları hayatımdan çıkarmadım...hayatımda kötü insanlar vefasız insanlar olabilir onlar var oldukça vefanın iyilğin ne olduğunu anlıyorum, onlara baktıkça oh diyorum ben ne iyi bir insanmışım ...kötüler olmalı ki iyilerin kıymeti bilinsin.. yaşadığım sürece yaptığın iyiliğin karşılığını genelde kötülük olarak aldım..boşver canım keser döner sap döner gün gelir hesap döner sen iyiliğini Allah rızası için yaptın bunu hiç aklından çıkarma , iyilik yaparken Allah rızası için yaptım de ve o insandan bişey bekleme canım çünkü genelde kötülük buluyorsun... unut gitsin kendi hayatına bak canım..üzme kendini...

off bu millet var yaaa bunların dilinden çenesinden bıktık nazlım sen dua ederken yanında mıymış ??? ne biliyormuş dua etmediğini.. aynı benim eşimin dediğine döndü oda diyo ya teeccüte kalk ağla zırla dua et o zaman verir diyo çok bilmiş arkadaşlarınada söyle onlarda yapsın diyo pis gııcııkkkk sanki kendisi teeheccüte kalkıp ağlıyo zırlıyo sanki tek ben bebek istiyorum çok bilmişler

[video=youtube_share;VmQiTGFm--U]http://youtu.be/VmQiTGFm--U[/video]

maşallah ne yazmışsınız yaa okuuyamadım hepsini.....minicikumut özet istesem:)kahvaltıdan geldim,temizlik yapıyorum akşam arkadaşlarım gelecek.....

destekleriniz için sağolun arkadaşlar bugünlerde eşimle duygu patlaması yaşıyoruz..
loneliness iyi olduğunuza sevindim
renkli hayırlı olsun ataman
byeeeeeeeeee
birazdan doktora gideceğim...

Tabi Cezacım ne demek

Nazlım son gaz çalımlara başladıBu ay inşallah kavuşacak bebeğine.

Candaş karlı Ankara'da kaldı bu hafta.Hava muhalefeti nedeniyle kocasıyla kavuşamayacak bu hafta

Taf;karlı Ankarada evinde oğluşuyla keyif yapıyor

Loneliness;Çok şükür kanaması durdu diyebiliriz.Bebişide iyi İnşallah

çok bilirler hep yai, cidden saçlarını başlarını yolduracaklar bigün rahatlayacaklar ondan sonra bak bakalım çıtları çıkıyo mu !allah ıslah etsin hepsini.canım biz burdan yollayalım karı size :)) sabahtan bu yana aralıksız yağdı, halada yağıyo.sanırım kar tutacak.darısı size :)) allah milleti kaza beladan korusun benim düşmelerim pek meşhurdur :) önce allah beni korusun :))) bencile bak :)) ayy yazık ya kadını delirttiler kesin torunlarıdır ama çok tatlı yaa :))
Öncelikle Aras'ı öpüyorum :)) bugün dosyalara bakarken bizim şirketlerden birinin adını gördüm Aras tabiki, sinuanın oğluuuu dedim :)) isim demişken geçen gittiğimiz tiyatro da merdan kelimesi sürekli kullanılıyo, belki duymuşsunuzdurda Hz.Aliyle özdeşleşmiş gibi.anlamı mert ve yiğit adam.kardeşim diyo benim adım olmalıydı :)) güzel aslında da ağır kaçabilr ve her meslek grubuyla uyuşmaz.kendime göre düşünüyorum , mesela ben oğlum olsun pilot olsun isterim Merdan pilot olur mu :)) olmaz tabi :)

neyse ya çok haklsıın çocuk mevzuunda, benimde aynı.bekarken hiç aklıma gelmezdi böyle taklalar atacağım, kolay ulaşamayacğımı düşünmüştüm hepte bu kadar değil.milletin baskısıyla bu hale geldi, ee tabi eşinle birbirinin canı oluyosun sonra diyosun nerde benim minik canım.Olacak elbet inanıyorum er ya da geç.ama işte geçen vakit korkularını ister istemez artırıyor.evlenip + hamile kalıpta bakış açılarımızın değişmemesi ne mümkün ki neyse olanda da olmayanda hayır var, allahın iizniyle olacak.öncelikle eşimle biz kavuşalımda bakarız çaresine, inş bebeğimizde gelir.şuan arada çok taksamda hayrını biliyorum hissediyorum.allah bizler için en güzel planları yapıyor ne de olsa.
canım inş son patlama yaşanan ay olur bee ...

minicik umut;
valla ya kocaylada kavuşamayacağız hee kar davasına :)) napalım canımız saolsun artık.

Son düzenleme:
selam kızlar diyeceğim ama siz gitmişsiniz neyse yarın için olsun bu selam:))

renkliatlas, hayırlı uğurlu olsun evine yakınmı demek yani canım....

cezaaaaa, kopardın beni yaaa nasıl kötü oldum döküldü gözümden yaşlar offf canım allahım duy sesimizi arkadaşlarıma hayırlı ve sağlıklı bebekler ver....

chnb, canım hayırlı olsun o zaman iğnemiz....gelsin bebelerimiz...

loneliness, canım hem sevindim hem üzüldüm...yaa nasıl yazayım bilemedim ama sana umut olmak istiyorum elbette çünkü şu durumda gülmek imkansız moralinin yüksek olması için yaşadığımı bilmen lazım...hiç üzülme dua et...bunları sana drun söylediği sakatlık durumuda olabilir demişya bunun için yazıyorum...kızımın hamileliğindeki o kanamadan sonra 3lü tarama testi yapıldı ve down sendromu tanısı konuldu...kalktık vakit kaybetmeden gittik istanbula amniyosentez yapıldı sonuç allahıma binlerce şükür temiz çıktı hani sanki yaşadıkların benimkiyle aynı gibi bu yüzdende yazmak istedim canım benim üzme kendini allah büyük gün doğmadan neler doğuyor...şimdi drdasın sanırım inşallah iyi haberler duyacağız canım....

candaş, ne oluyor bu insanlara allahım hepsi inançlı herşeyi ne güzel biliyorlarda birtek bizmiyiz günah keçileri yaaa....yengende yaşından başından utanmamış yani dediğine bende çok kızdım ne düşüncesizlik...

nazlım, yani çevrenizdekilere artık diyecek bişey bulamıyorum ama onlar nedense her defasında bizi alt üst etmesini beceriyorlar dengesizler...allah büyük renklinin dediği söz cuk oturdu yani...salla gitsin yaaa inançlı olup arkadan iş çevirenlerinide gördük canım konuşturmasınlar insanı bu ne örümcek kafalılık yarabbim yaaaa....

Tam çıkarken birdaha bakayım dedim günlükMesai şimdi bitti çıkıyorum.İyi akşamlar dikkat et kendine..

günlükcüm daha okul belli değil ama il emrine atandım...

siuna teşekkür ederim canım,yeni okudum yazdığını...bebişin ismini bende çok beğendim hayırlı uğurlu olsun ismiyle yaşasın inşallah..

minikler naber canım?

minicik umut senide gördüm:)) mesain bitmedimi canım...

iyiyim sanrım canım ilk sayfaya göz gezdirdim delirdim insanların dan dun konuşmalarına hele bir arkadaş yazmış adını hatırlamdım yeni yazan kişi arkadaşlarım geçmiş olsuna gelmedi die bana da gelen olmadı canım annemler de dahil içimde koca bir yara oldu sorma gitsin ama dedimki allahım bana nasip et mutluluğumla susturacağım insanları
bugün teftiş vardı kızlar tam bir transit dolusu müfettiş okuldaydı :) birde milli eğitim müdürü de ziyaret için bugünü seçmiş :) okul çıkışı eşim geldi sınıfıma götürdüm öğrencilerimi kandırdım yeni öğretmeniniz ben gidiyorum die :) sonra eve dönüşte biraz araba kullandım özlemişim :)
eşimi okula yollayım da geçmişe bakacam :)

geçmiş olsun arkadaşım ben de daha yeni düşük yaptım 20 gün oldu. çok zor bir durum. Allah bize sabır versin ancak böyle atlatırız inşallah. senin benzeri durumunu ben de yaşadım. hemde ailemden abimin karısı ablamdan hamile olduğumu duyunca. yaaa demiş duraksamış hiç bir şey dememiş. tabi aramadı da hayırlı olsun demedi de. düşük yaptın ondan sonrada hiç haber yok. yalnız değilsin. Allah herkesin niyetine göre versin. üzülme desesmde ben de çok üzlümüştüm. ablam bile kürtajdan 1 hafta sonra ziyaretimr geldi. kaynanamın eline kaldı. saolsun o da kürtaj yaptığın gün baktı. sonra o da yok. kızı olsaydım 24 saat başımı beklerdi. inan seni çok iyi anlıyorum.

Canım ya Edirnede bir arkadaş var 24 haftalık kaybı vardı. 2 ye Cenk'e gitti 5 ocakta 14- 16 hafta arası bebeğini kaybetti. Bence gitme. Arda Beye git pahalı ama olsun istersen ben randevu alırım sana. 270 özeli ama olsun değmez mi? Telin de yok arasam seni... Bence gitme benim ilk düşüğümde daha yard. doçtu çok soğuktu o zaman. Arda Bey çok iyi bence. Hem bak sitesine tam bize göre dr...

kızlar okurken ağlattınız beni allah uslandırsın bu insanları
ceza cnm pazar günü misafirimiz vardı eşimin bekar arkadaş ortamı evlenip hepsi burda ev ocak oldu sadece bu çiftin çocukları var neyse ben misafirden çok çocukla ilgilendim sevdim oynattım gittiler eşim yanıma bile gelmiyor gel lütfennn dedim ne yapacağını biliyorum demeye kalmadı ağlamaya başladım biliyordum o yüzden gelmek istemedim yanına dedi hep diyorumya tavan yaptı duygularım bi tarafta benden bir ay önce hamile kalan arkadaşın karnının büyümesini izliyorum soramıyorum bile allahım sağlık sıhatle kucağına almayı nasip etsin ama bizimde göbüşlerimizi doldursun birde eşlerimize de bize de ferahlık versin öle demek gerekiyormuşya artık sabır istemiyorum çünkü bu durumun devamı gelir uzar die korkuyorum burda biri yazmıştı ferahlık diliyorum o günden beri

nazlım kuzum çalışmalar tekrar başlamış bizim de az kaldı gün sayıyorum ara tatile girer girmez dr. başlıycaz inşallah şubatta ikinci adetimi oluncaya kadar herşey sonuçlanır da korunma sürecim de biter eli kolu bağlı olmak mı zor çalışıp sınıfta kalmak mı inan bunu düşünüyorum ikiside birbirinden kötü tabi ama ben artık deli gibi çocuk isteyip korunmak istemiyorum

candaşım canım arkadaşım renkli kavuştu darısı sana kuzum inşallah eşinle birlikte olduğunda bebişinin müjdesini de alıp o insanlara en güzel cvbı hatta cezayı mutluluğunla vereceksin.. bir derdimiz var o da allahın izniyle olacak bişey elimizden gelen bişey değil bırak elindeyken dertlerine çare bulamayan mutluluğu yakalayamayan insanlar dızlayıp dursun onlardan ancak sivrisinek olur bir faydaları yoktur ısırır kaşındırır fazla muhattap olunca sıtma yaparlar en iyisi uzak kalmaya bakmak..

renkliiiiiiii huhu kocan geldi mi :) gelecek ay başka şekilde soracam soruyu inşallah :) ağzına yüreğine sağlık listeyi de özlemişiz..

chnb ablacım ne yaptın süreç başladı sanırım hayırlı olsun

sinua cnm oğluşunun ismini ben de çok beğendim daha önce yazmıştım ben de henüz bebeğim yok isim arıyorum nedense :) bazen uykularım kaçıyor isim aramaktan :)

minickumut cnm çalışmalara başlayabilirim yazmışsın 3 ay olmuş cnm içini rahat tut ve başla güzel haber vereceğine inanıyorum

loneliness cnm herşey şuan yolunda geleceği de kimse bilemiyor sadece karındaki bebek için değil hayatta olanlar için de öyle bebeğinle geçirdiğin anların tadını çıkarmaya bak biliyorum endişeiz olmak çok zor ama bebeğin bir mucize beklemediğin bir zmanda gelen bir mucize o ve hepimizin duasında..

günlük cnm nasılsın kızın öğrendimi kardeşini ya da hissediyormu neler yapıyosun

hello dralp peppe ve unuttuğum varsa selam olsun kızlar..

Yok canım stres olmaz ama bilirsin ki ben tedbirden yanayım... Dua et, tedbirli ol...

Canım arkadaşlar cevaplamış. Bana soracak olursan dr ye git derim ben kızlar bilir:)) Ama ben düşük yaşamış kişilerin normal dr ye gitmelerini yeterli görmüyorum riskli gebelik uzmanına da gitmeliler bence...

Ben bugün 2.iğnemi de oldum. Hayırlısıyla olur inşallah...

bu konuda yalnız olduğumu düşünüyordum ama dertli insan fazlaymış...yaşadıklarımdan şunu anladım kimseye ödün vermiyceksin yardımcı olmuycaksın sonra onların yaptıklarıyla neye uğradığına şaşırıyosun...eşim ailesine hamile olduğum haberini verdi kaynanam tlf da kendi dertlerini anlatıyo eşimide benide kimse aramadı hayırlı osun die.şimdi kürtaj oldum söylemedik tatile gidince söylüycem.niye söylemediniz derlerse varlığına çok sevindiniz kaybedince üzülürsünüz die söylemedik diycem.zaten hoş umurlarında da deil de işte..

canım ya senin ne cvp vereceğin bile onların umrunda değil o yüzden içine atıp şunu yapacam bunu yapacam diyerek sadece kendini yıpratırsın evinde mutlu olmaya bak.. benim kayınvalidem kürtajdan bir hafta sonra duymuş aradı :) ama oğlunu.. hakkını yemeyeyim bana da selam söyledi :) ha bir de iki gün sonrasında tekrar aradı dediğin gibi derdini sıkıntısını kusmaya aramış :) baktımki sinirlerim oynuyo bak o günden beri bir kez bile aramadım sonucunu söyleyim önce tafra yaptı sanırım sonra baktı dönüt yok :) beni telefona çağırdı mutlu mutlu konuştum ama yinede bir kez olsun aramadım aramayacağımda ikinci bebeğimin müjdesini hiç vermedik doğal olarak düşük yaptığımı da bilmiyorlar bilseler acımı mı anlayacaklar yok dedikodu malzemesi çıkacak onlara gelin hastalıklı bebek tutmuyo vs :) ev değiştirdik kayınvalide arıyo yerleştiniz mi eviniz nasıl bende diyecemki buyrun gelin anne yerleştik :) b.. derim akıllandım kapımı kapatırım eşimle mutluluğuma bakarım diyorumya allah bize bir dert verdi dermanı da yine onda saklı içimizi ferah tutup dua ile bekliycez birilerine cevap vereceksek sadece mutluluğumuzla vermeliyiz çünkü en ağır cevap bizim mutluluğumuz olacak :)

Ben bugün 2.iğnemi de oldum. Hayırlısıyla olur inşallah...

ben yine yoğunluktan nete girmeye fırsat bulamadım. doğumgünün geçmiş, iğnelere başlamışsın. umarım yeni yaşında tedavin sonuç verir ve bebişine kavuşursun arkadaşım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…