canım zaten normalde de aramaz sormazlar ilk zamanlar çok garip gelmişti bu durum bana bende hiç aramam özel günlerin dışında tatile gidince normal sanki hiç bişey yok ama böyle bi durumda aramalarını beklemiştim en azından eşimi 2 hafta sonra ablası arıyo eşimi neden arayıp sormuyosun die aptal kimin araması gerekiyosa artık ya işte sadece kürtaj olayını benden duymalarını istedim surat ifadelerini görmek istiyorum ne kadar acımasız olabiliyolar merak ettim.eşim sağolsun dünyalara değer onlar mutluluğumuzu çekemedikleri için bu haldeler belki de..allah yuvalarımızın tek eksiğini de versin inşallah hepimize de gerisi booş...canım ya senin ne cvp vereceğin bile onların umrunda değil o yüzden içine atıp şunu yapacam bunu yapacam diyerek sadece kendini yıpratırsın evinde mutlu olmaya bak.. benim kayınvalidem kürtajdan bir hafta sonra duymuş aradı :) ama oğlunu.. hakkını yemeyeyim bana da selam söyledi :) ha bir de iki gün sonrasında tekrar aradı dediğin gibi derdini sıkıntısını kusmaya aramış :) baktımki sinirlerim oynuyo bak o günden beri bir kez bile aramadım sonucunu söyleyim önce tafra yaptı sanırım sonra baktı dönüt yok :) beni telefona çağırdı mutlu mutlu konuştum ama yinede bir kez olsun aramadım aramayacağımda ikinci bebeğimin müjdesini hiç vermedik doğal olarak düşük yaptığımı da bilmiyorlar bilseler acımı mı anlayacaklar yok dedikodu malzemesi çıkacak onlara gelin hastalıklı bebek tutmuyo vs :) ev değiştirdik kayınvalide arıyo yerleştiniz mi eviniz nasıl bende diyecemki buyrun gelin anne yerleştik :) b.. derim akıllandım kapımı kapatırım eşimle mutluluğuma bakarım diyorumya allah bize bir dert verdi dermanı da yine onda saklı içimizi ferah tutup dua ile bekliycez birilerine cevap vereceksek sadece mutluluğumuzla vermeliyiz çünkü en ağır cevap bizim mutluluğumuz olacak :)
canım nasılsın diy merak ediyordum, dediğin gibi az kalmış şubat ayına tahlil sonuçları ancak mı çıkar. Eşin nasıl, ev komşular nasıl gidiyor.
chnb hayırlısı olsun uğurlu olsun.
miniikumut özetleme olayı süper ya
cezam hayırlısı olsun uğurlu olsun
candaşım selamlar,
nalım yeni bir ay yeni umutlar.
pepecim en güzel en iyi zamanda nasip olsun :)
pileo nerelerde yahu, sinua ben çok beğendim tekrar söylüyorum hem meteyi hem arası isminyle yaşasın.
kızlar okurken ağlattınız beni allah uslandırsın bu insanları
ceza cnm pazar günü misafirimiz vardı eşimin bekar arkadaş ortamı evlenip hepsi burda ev ocak oldu sadece bu çiftin çocukları var neyse ben misafirden çok çocukla ilgilendim sevdim oynattım gittiler eşim yanıma bile gelmiyor gel lütfennn dedim ne yapacağını biliyorum demeye kalmadı ağlamaya başladım biliyordum o yüzden gelmek istemedim yanına dedi hep diyorumya tavan yaptı duygularım bi tarafta benden bir ay önce hamile kalan arkadaşın karnının büyümesini izliyorum soramıyorum bile allahım sağlık sıhatle kucağına almayı nasip etsin ama bizimde göbüşlerimizi doldursun birde eşlerimize de bize de ferahlık versin öle demek gerekiyormuşya artık sabır istemiyorum çünkü bu durumun devamı gelir uzar die korkuyorum burda biri yazmıştı ferahlık diliyorum o günden beri
nazlım kuzum çalışmalar tekrar başlamış bizim de az kaldı gün sayıyorum ara tatile girer girmez dr. başlıycaz inşallah şubatta ikinci adetimi oluncaya kadar herşey sonuçlanır da korunma sürecim de biter eli kolu bağlı olmak mı zor çalışıp sınıfta kalmak mı inan bunu düşünüyorum ikiside birbirinden kötü tabi ama ben artık deli gibi çocuk isteyip korunmak istemiyorum
candaşım canım arkadaşım renkli kavuştu darısı sana kuzum inşallah eşinle birlikte olduğunda bebişinin müjdesini de alıp o insanlara en güzel cvbı hatta cezayı mutluluğunla vereceksin.. bir derdimiz var o da allahın izniyle olacak bişey elimizden gelen bişey değil bırak elindeyken dertlerine çare bulamayan mutluluğu yakalayamayan insanlar dızlayıp dursun onlardan ancak sivrisinek olur bir faydaları yoktur ısırır kaşındırır fazla muhattap olunca sıtma yaparlar en iyisi uzak kalmaya bakmak..
renkliiiiiiii huhu kocan geldi mi :) gelecek ay başka şekilde soracam soruyu inşallah :) ağzına yüreğine sağlık listeyi de özlemişiz..
chnb ablacım ne yaptın süreç başladı sanırım hayırlı olsun
sinua cnm oğluşunun ismini ben de çok beğendim daha önce yazmıştım ben de henüz bebeğim yok isim arıyorum nedense :) bazen uykularım kaçıyor isim aramaktan :)
minickumut cnm çalışmalara başlayabilirim yazmışsın 3 ay olmuş cnm içini rahat tut ve başla güzel haber vereceğine inanıyorum
loneliness cnm herşey şuan yolunda geleceği de kimse bilemiyor sadece karındaki bebek için değil hayatta olanlar için de öyle bebeğinle geçirdiğin anların tadını çıkarmaya bak biliyorum endişeiz olmak çok zor ama bebeğin bir mucize beklemediğin bir zmanda gelen bir mucize o ve hepimizin duasında..
günlük cnm nasılsın kızın öğrendimi kardeşini ya da hissediyormu neler yapıyosun
hello dralp peppe ve unuttuğum varsa selam olsun kızlar..
ben yine yoğunluktan nete girmeye fırsat bulamadım. doğumgünün geçmiş, iğnelere başlamışsın. umarım yeni yaşında tedavin sonuç verir ve bebişine kavuşursun arkadaşım..
canım nasılsın diy merak ediyordum, dediğin gibi az kalmış şubat ayına tahlil sonuçları ancak mı çıkar. Eşin nasıl, ev komşular nasıl gidiyor.
candaşım selamlar,
pileo nerelerde yahu, sinua ben çok beğendim tekrar söylüyorum hem meteyi hem arası isminyle yaşasın.
Sağ ol canım benim:))
kızlar okurken ağlattınız beni allah uslandırsın bu insanları
ceza cnm pazar günü misafirimiz vardı eşimin bekar arkadaş ortamı evlenip hepsi burda ev ocak oldu sadece bu çiftin çocukları var neyse ben misafirden çok çocukla ilgilendim sevdim oynattım gittiler eşim yanıma bile gelmiyor gel lütfennn dedim ne yapacağını biliyorum demeye kalmadı ağlamaya başladım biliyordum o yüzden gelmek istemedim yanına dedi hep diyorumya tavan yaptı duygularım bi tarafta benden bir ay önce hamile kalan arkadaşın karnının büyümesini izliyorum soramıyorum bile allahım sağlık sıhatle kucağına almayı nasip etsin ama bizimde göbüşlerimizi doldursun birde eşlerimize de bize de ferahlık versin öle demek gerekiyormuşya artık sabır istemiyorum çünkü bu durumun devamı gelir uzar die korkuyorum burda biri yazmıştı ferahlık diliyorum o günden beri
nazlım kuzum çalışmalar tekrar başlamış bizim de az kaldı gün sayıyorum ara tatile girer girmez dr. başlıycaz inşallah şubatta ikinci adetimi oluncaya kadar herşey sonuçlanır da korunma sürecim de biter eli kolu bağlı olmak mı zor çalışıp sınıfta kalmak mı inan bunu düşünüyorum ikiside birbirinden kötü tabi ama ben artık deli gibi çocuk isteyip korunmak istemiyorum
candaşım canım arkadaşım renkli kavuştu darısı sana kuzum inşallah eşinle birlikte olduğunda bebişinin müjdesini de alıp o insanlara en güzel cvbı hatta cezayı mutluluğunla vereceksin.. bir derdimiz var o da allahın izniyle olacak bişey elimizden gelen bişey değil bırak elindeyken dertlerine çare bulamayan mutluluğu yakalayamayan insanlar dızlayıp dursun onlardan ancak sivrisinek olur bir faydaları yoktur ısırır kaşındırır fazla muhattap olunca sıtma yaparlar en iyisi uzak kalmaya bakmak..
renkliiiiiiii huhu kocan geldi mi :) gelecek ay başka şekilde soracam soruyu inşallah :) ağzına yüreğine sağlık listeyi de özlemişiz..
chnb ablacım ne yaptın süreç başladı sanırım hayırlı olsun
sinua cnm oğluşunun ismini ben de çok beğendim daha önce yazmıştım ben de henüz bebeğim yok isim arıyorum nedense :) bazen uykularım kaçıyor isim aramaktan :)
minickumut cnm çalışmalara başlayabilirim yazmışsın 3 ay olmuş cnm içini rahat tut ve başla güzel haber vereceğine inanıyorum
loneliness cnm herşey şuan yolunda geleceği de kimse bilemiyor sadece karındaki bebek için değil hayatta olanlar için de öyle bebeğinle geçirdiğin anların tadını çıkarmaya bak biliyorum endişeiz olmak çok zor ama bebeğin bir mucize beklemediğin bir zmanda gelen bir mucize o ve hepimizin duasında..
günlük cnm nasılsın kızın öğrendimi kardeşini ya da hissediyormu neler yapıyosun
hello dralp peppe ve unuttuğum varsa selam olsun kızlar..
ben yine yoğunluktan nete girmeye fırsat bulamadım. doğumgünün geçmiş, iğnelere başlamışsın. umarım yeni yaşında tedavin sonuç verir ve bebişine kavuşursun arkadaşım..
candaşım selamlar,
Sağ ol canım benim:))
canım geldik.arkadaşının sorunu neydi?Canım ya Edirnede bir arkadaş var 24 haftalık kaybı vardı. 2 ye Cenk'e gitti 5 ocakta 14- 16 hafta arası bebeğini kaybetti. Bence gitme. Arda Beye git pahalı ama olsun istersen ben randevu alırım sana. 270 özeli ama olsun değmez mi? Telin de yok arasam seni... Bence gitme benim ilk düşüğümde daha yard. doçtu çok soğuktu o zaman. Arda Bey çok iyi bence. Hem bak sitesine tam bize göre dr...
Anladım canım. Arkadaş 5-6gün önce kaybetti bebeğini. Önceden ona gitmiyordu yani eski kayıbında. O enfeksiyon da olabilir başka da. Çünkü nedeni doğum bitince net anlaşılmıyor...
Bunda Cenk Bey'e gitmiş. Enfeksiyon kaynaklı büyük ihtimal. Ama bence bu tip hastaları çok sıkı takip etmek gerekir. Sanırım burada sıkıntı oldu... Ben 8 sene önce gitmiştim gençti ve soğuktu. Ama değişmiş olabilir tabi...
Dikkat ediyorsun zaten. Bence bu sene okula gitme...
loneliness canım cok sevindim doktorun iyi bulmasına.Allah yavrunu sana saglikla sagsaglim kavustursun.
Ben herseyin cok iyi olacagina inaniyorum.Allah tum anne ve anne adaylarının yardımcııs olsun.
Umarım artık hic uzulmeyız
üst mesajımı oku bak canım.loneliness banada dua ediyormusun(
annemler benimle konusmuyor.Yok ameliyat sonrası abimler geldigiğinde neden uyanıp yanlarına gitmemişim diye.En zor zamanlarımda beni yapayalnız bıraktılar(
Hiç anlayışları,toleransları yok ben kız cocuguyum diye(
Bir yandan devam eden kasık agrilarim var canım ona cok sıkılıyor.Ya hic gecmezse( Benm reglilerim zaten azdır bu kurtajla iyice azalırsa bilmiyorum herseydne oyle umutsuzumki banada dua et olurmu (
Sagol canm evet yaptiricam doktor benden su testleri istedi: açlık 1 saat 2 satlık tokluk kansekerleri tsh,prl birde kan sayımı.
Esim de sperm testi yaptırcak sanırım kalitesınemı bıseye bakıcakmış.Bilmiyorum artık hayırlısı.Ama ben cok umutsuzum
üst mesajımı oku bak canım.
ediyorum herkese buraya yazan ve genel de ediyorum.
ilk 1 ay ağrım oldu benim de. doktora gittin mi?ne dedi?
tşk ederim hellom çok incesin tabi bedenen demedim :) çınar kucağına gelince olacak ocanım nasılsın diy merak ediyordum, dediğin gibi az kalmış şubat ayına tahlil sonuçları ancak mı çıkar. Eşin nasıl, ev komşular nasıl gidiyor.
.daha tahlil yaptırmadık cnm karney verdiğimiz hafta gidersek 1 ay içinde tamamlanmış olur sanırım eşimle düzzeldik küsme bi daha deyip duruyor çok da ince davranmaya başladı :) komşularla kapıda karşılaştık.a konuşuyoz ama ara tatilde gelirler sanırım hoşgeldine :) yeni evime çabuk alıştım inşallah burda gülecek yüzüm.. sen de kendine ii bak cnm ye iç yat bak az kaldı hep bugünlerin aranacağı söylenir henğüz biz yaşamadık ama sen yine de son zamanların keyfini çıkarmaya bak.. sıkı bir spor bekliyor seni ıngaaaaaaaaaaa:)
canım listeyi özleyin diye hergün koymuyorum....böyle daha datlu oluyor... kız kocam geleli hani olduu 2 hafta oldu canım...çok şükür kavuştuk bebeleri dizecez boy boy
canım ya bugün kafayı yedim artık :) biliyorum çoktan geldiğini bizim okuma metnimiz ve sevilen bir tekerleme var huhu komşu komşu oğlun geldi mi geldi ne getirdi ...yazılanlarda vardı kocan geldimi yazmışlardı benimde hoşuma gitti yazdım :) allah bi daha ayırmasın güzel de bir okula başlarsan değmen keyfne artık bu rahatlığı gören minik de gelir heralde belki minikler gelir
loneliness cnm tekrar geçmiş olsun dr.un anladığım kadarıyla gayet açıklayıcı davranmış ve herşeyin normal olduğunu söylemiş ayrıntılara takılıp ne demek istedi die üzme kendini olurmu gerekirse uzat iznini yat kuzum...
peppe biz birlikte başlıycaz tedaviye anlaşılan hayırlısı olsun cnm işine karışmak değil amacım darılma ama bu işler pek beklemeye gelmiyor başka işlerini erteleyip bebişi öne alsan daha ii olmazmıydı..
tşk ederim hellom çok incesin tabi bedenen demedim :) çınar kucağına gelince olacak odaha tahlil yaptırmadık cnm karney verdiğimiz hafta gidersek 1 ay içinde tamamlanmış olur sanırım eşimle düzzeldik küsme bi daha deyip duruyor çok da ince davranmaya başladı :) komşularla kapıda karşılaştık.a konuşuyoz ama ara tatilde gelirler sanırım hoşgeldine :) yeni evime çabuk alıştım inşallah burda gülecek yüzüm.. sen de kendine ii bak cnm ye iç yat bak az kaldı hep bugünlerin aranacağı söylenir henğüz biz yaşamadık ama sen yine de son zamanların keyfini çıkarmaya bak.. sıkı bir spor bekliyor seni ıngaaaaaaaaaaa:)
canım ya bugün kafayı yedim artık :) biliyorum çoktan geldiğini bizim okuma metnimiz ve sevilen bir tekerleme var huhu komşu komşu oğlun geldi mi geldi ne getirdi ...yazılanlarda vardı kocan geldimi yazmışlardı benimde hoşuma gitti yazdım :) allah bi daha ayırmasın güzel de bir okula başlarsan değmen keyfne artık bu rahatlığı gören minik de gelir heralde belki minikler gelir
loneliness cnm tekrar geçmiş olsun dr.un anladığım kadarıyla gayet açıklayıcı davranmış ve herşeyin normal olduğunu söylemiş ayrıntılara takılıp ne demek istedi die üzme kendini olurmu gerekirse uzat iznini yat kuzum...
peppe biz birlikte başlıycaz tedaviye anlaşılan hayırlısı olsun cnm işine karışmak değil amacım darılma ama bu işler pek beklemeye gelmiyor başka işlerini erteleyip bebişi öne alsan daha ii olmazmıydı..
canım, işleri erteleyemiyorum. maaşlı çalışan değilim ben. kendi işimiz ve eğer çalışırsak para kazanıyoruz. ara tatil benim için de nispeten yoğunluğumun azaldığı bir dönem olacak. en kötü ihtimal o dönem giderim diye düşünüyorum. özele gidiyor olsam da randevu saatleri çok değişebiliyor ve beklemek için vaktim olmuyor. doktor da saat 5den sonra yok..
neyse bu kadar bekledim. bir 10 gün daha durabilirim.
sen nerede yaptıracaksın tahlilleri? fakülteden vazgeçmiştin değil mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?