Kürtajdan sonra hamile kalma şansı ne kadardır ?

• Konu Sahibi Konu Sahibi aylin_fatih
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Canım açıklayıcı olmasına sevindim. Enfeksiyon çok önemli hamilelikte. Rahim ağzı uzunluğuna baktı mı peki? Evet bu hikaye bana da iyi geliyor. Duaların için de sevindim. Sağ olasın... İnşallah güzel olacak her şey. Demek ki plesentadan oluyor kanama. Sonradan bebek yukarı çıkınca kanaman fdurur. Öyle arkadaşlar olmuştu diğer topikte...

Canım benim ya... Allah yardım etsin. Aileler bile böyle yapınca ele kızmamak lazım demek ki... Biraz ağrı olabilir canım. Benim de az olurdu eskiden. Yine az oluyor. Bugün 4. günüm bitti sayılır...2-3 gün leke olur...

Hayırlısı olsun canım. Durumunuz nasıl bilmiyorum ama bu testler biraz pahalı.İlden ile merkezden merkeze değişiyor fiyatlar da...

Normalde ilk düşüklerde bir şey yapmıyorlar. Senin ilk miydi?

Ben ilk de olsa herkese bağışıklık testleri, trombofoli yani pıhtılaşma testleri ve eşlerle preferik kanda kromozom analizi yapılması tarftarıyım. Bunları 2 ve fazlası düşüklerde tavsiye ediyorlar. İlk düşüğü normal kabul ediyorlar. Ben de ilk düşüğümde yaptırmamıştım...

Canım bizden önemli mi içime sinmedi dersin...

günaydın kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr bugün pek bi enerjikim nedense içim kıpır kıpır akşam çalkışam var ondanmı acaba:))

günaydın kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr bugün pek bi enerjikim nedense içim kıpır kıpır akşam çalkışam var ondanmı acaba:))

günaydın canım.....bende aynıyım sabahın köründe dikildim yinee okul başlayınca bu günleri çok ararm ama uyuyasım gelmiyo napiiim...

My Ovulation Chart

kızlar ateş tablom füze gibi çakıldı

kızlar şimdi doktordan geldim kan tahlili sonucumu öğlenleyin alıcam ultrasonda kese gözükmedi doktor anca 3000lerde gözükür normal falan dedi alttan gözükür ama gerek yok dedi bu sırada ben bu ay klomen kullanmıştım çatlatma iğnesş vermedi 2 yumurtam vardı biri bebek olmuş biri 4 cm kist olmuş doktor şimdilik bişey olmaz dedi ya benim çok moralim bozuldu kist ya bişey yaparsa gitgide büyürse bu yüzden bebek büyümezse çok korkuyorum ben biliyodum kist olucağını keşke çatlatma iğnesi verseydi kızlar nolcak şimdi lütfen bilgilerinizi paylaşın

önce herkese günaydın, sonra geçmişe bakcam :) öptüm hepinizi...

Günlük, bende anlamıyorum insanlrı, tuhaflar gerçekten.ama bundan sonra resmiyet koyuyorum herkesle arama.

[minikler, canım çok sağo.evet eşim gelince onlara en büyük ceza yada cevap olacak.inş o günler gelsin biz kçük ailemizi kuralımda gerisi boş.müfettişler varmış yoğun bi gün geçirmişsin.eşini öğretmeniniz diye tanıtmanda süper :)) muzip öğretmen seni :))

chnb, iğnelerin inş ikizlerini sğlıcakla sana kavuştursun canım.

peppe, selmalr. nasılsın ?

[kıtty, nasılsın canım ? minik erkek nasıl ? doğum zmanı aşağı yukrı belli mi ?

lonelines, canım yazdığın bize güzel bi örnek, inş bizlerde isyana varmadan bebeklerimize kavuşuruz.allah dualarını bebeğine şifa olarak döndersin inş.aklımıza geldikçe bizde sana dualarımızı göndeririz.

rolle, neden bu ayrım ya ailen tarafından, senin sıkıntın var.ama önemsenmiyorsa bence sende onları önemseme.seninde canın yandı sonuçta.

[nazlım, atlas, minicik umut günaydın canlar nasılsınız ?

Öncelikle sakin olmalısın sweetpurple.Bu bir çok kişinin başına gelmiş bir olay.

Benim ablamda 11+5 hamile.Ve ondada bebişimizden büyük bir kist var.Doktor demiş ki bebek kistten bile beslenebilir.Canını sıka demiş.

Eğer ki kist büyümeye devam ederse sezeryan doğum olacak ve kist alınacak.Korkulacak hiçbirşey yok.Kalbini böyle şeylerle vesveseye sokma.

Bebeğinde hayırlı olsun

İyiyim Candaşım çok şükür.Sen nasılsın?

Kod:

sıkkın, bi arkadaşıma kırıldım.

canım al benden de o kadar...bende şimdi milli eğitime gittim, il emrine atandım ya açık yok diye.. zaten 4 tane norm fazlası resimci varmış bide ben olduk 5 müdür yrd. atamalarından sonrra, yer açılırsa anca öyle yoksa gidiş geliş yapabileceğim bir ilçeye görevlendireceklermiş merkezde yer açılana kadar git gell wuuu moral sıfır

kızlaaaar biz geldik nasılsınız? herkes iyidir herşey yolundadır umarım. hemen rüyamı paylaşayım sizinle. dra gidiyorum ve dr diyoki pileo bi bebek daha var nasıl yani diyorum ikiz bunlar biri erkekti ya saklanan da kızmış diyo. e şimdiye kadar nerdeymiş diyorum saklanmış o diyo. e nolacak biz ona 2 li 3 lü test yapmadık hiç kilosuna bakmadık diyorum merak etme o da diğeri gibi sağlıklı hiçbişeyi yok diyo. ben şok oluyorum tabi. sonra uyandım:)) eşime anlattım mümkünse uyuma rüyada görme diyo ben şimdi derse giriyorum hepinizi öptüümm

ayyy kitty de burdaymış günlüğümde burdaymış. slm verip öle kaçayım ben. kızlar nasılsınız nasıl gidiyo. günlük fındığım nasıl? sen kaçıncı haftandasın ve cinsiyet belli mi? bulantılar dindi mi.
kityycim az kaldı doğuma değil mi. herşey yıolundadır umarım. çınar bebek annesini üzmeden vaktinde gelsin inşallah.. tek avazda sağlıkla kucağına alman dileğimle.

HERKESE SELAMMMMMMMMMMM..
nasılsınız kuzular..ben iyiyim öğle yemeğindeyim..müzik dinliyorum.dün doktora gittim bi sorun yok dedi..klomene başladım bu dabah itibari ile..tsh tahlili istedi (troid).ama ben daha önceden yaptırmıştım onu götüreceğim..önümüzdeki ay rahim filmi çekecek anestezili...anestezi olunca 1 ay korunuyor muyuz?

hellom bişey kalmamış maşallahgel çınar gellllllllllll

renklim inşallah yakın bi okula verirler daha sonra

minicikumut özet için teşekkürler
sweetpurple bi sorun yoktur umarım.en kısa sürede görürsünüz keseyi...

tünaydınlar....

pileo, canım çok özledik seni yaaa sahalara dönüş ne zaman? çok sağol canım allaha şükür iyiyim fındığımda inşallah iyidir canım biz 15 +3 olduk teyzesi...maşallah sizde 30 u geçmişsiniz bulantılar yine var canım ama eskisi kadar değil akşamları çok rahatsız oluyorum ne yapacağımı şaşırıyorum karnım çok şişiyor...bide havalar soğuk dışarı çıkamıyorum evin içinde bunalım halindeyim:)) rüyanda hayır olsun canım...

loneliness, canım benimde içim ferahladı yaa dr güzel şeyler söylemiş...canım sen yazmışsın ben hep bunu sizinle paylaşmak hep istedim ama yanlış düşünürsünüz yanlış anlaşılırım diye hiç paylaşmadım çünkü bir çok kişi geri kafalılık gibi görüyor...neyse daha fazla uzatmadan yazayım bunu özellikle miniklerle paylaşmak istedim ama yazıp yazıp hep sildim yanlış anlar diyee...benim kayıbım olunca patalojiye gitti tabii hiç bir problem çıkmadı bebekte ve o bebeğimi görmeniz lazımdı o kadar iri yapılıydıki 3,5 aylıktı usgde baksanız 5 aylık derdiniz( onu görünce çok içim gidiyordu öyle hareketliydiki, dr a en son gittiğimde karşımda ayrı bir ekran dr bakıyor adam ağzını bile açmadı bebek bir garip duruyor hiçbir hareket yok haberler hiç iyi değil dedi en son o kocaman bebek değişik bir bebekti sanki neyse kürtaj oldum zaman geçti annem dediki kızım benim dedem derin bir hocaydı en büyüğümüz erkek abim yani sonrasında annemin kızı olmuş ve bebek 2 aylıkken çatlamış bebeği her gören 6 aylık sanırmış aynı benim bebeğim gibi büyükmüş yani neyse annemin dedesi bebek doğunca demişki kızım sende sübyan var sana muska yazayımmı annemde utanmış yaz diyememiş ve kızı zaten iki aylıkken akşamdan sabaha ağzından köpükler gelmiş annem resmen çocuk çatladı diyor...neyse sonra annem muskayı yaptırmış tabii bende bir umut dedim gittik banada sübyan için dua yaptı bende şu anda taşıyorum onu tabiiki ince yüce rabbim herşey o ol derse oluyor...ama buda bir umut vee hoca dediki sendeki erkek sübyandır erkeği kıskanır ve onu boğar dedi bebeğin neydi dedi bende erkekti dedim...ve bu kızımıda etkilemiş bide kızımın yıldızı çok düşük çıktı gerçektende hemen nazar değiyor kızıma onada yazdırdım ama üzerinde taşmaz diye yastığında kızımın ve bunun öncesinde gecelei çok ağlardı kızım değişik ve hırçın hareketleri vardı çok şükür allahıma kalmadı bunlar...işte böyle canım...allahım hepimizin bebeğini kucağımıza sağsalim almak nasip etsin inşallah....çok sevindim canım bebeğinin iyi olmasına...

nazlım, kız adamı yatak odasınamı atıcan akşam...yaa ben bazen gün içinde kocam yanımda olsada yatak odasına gitsek diye düşünürdüm...sonra kocama ateşli bir mesaj atardım adam mest olurdu...akşam eve gelince kızımızı aşağı gönderiridik...yada adamı arardım bir sürü tahrik edici şey söylerdim yanında iş arkadaşları eşim tamam akşam görüşürüz ekmek alayımmı diye saçma sapan konuşurdu ama ses tonu utanmış mahvolmuş gibi gelirdi...akşam gelincede gel bakayım sen kaşındın bugün derdi:)) sonrası bir ben:))))

candaş, kime niye kırıldın canım benim...kıyamam sana...

renkliatlas, bozma moralini herşeyde vardır hayır...belki sonra en güzel yere düşersin...

hellom, bebeğem nasılsın?

tüm kızlar nasılsınız?

canım hoşgeldin, çok şükür bir sorun yok demiş. Cezam inan çok kuvvetli hissediyorum allah çabalarımızı boşa çıkarmayacak. Anestezi oluncat korunuyor muyduk? bilmiyorum.
Rahim filmi için benim gözümü çok korkutmuşlardı cezacım, en son teyzemle konuştuk o anestezi almadan yaptırmıştı tek başına gitme demişti bana birde ağrı oluyormuş ama korkunç derecede değilmiş. Ayrıca bana çatı muayenesi için yok şöle acıdı yok böle acıdı falan diyorlardı eşimin arkadaşları falan ooo yandı falan demişler ben girdim çıktım e dr elle muayene yapıyor o kadar ağrı sızı olacak. Bu arada teyzem rahim filminden sonra hamile kaldı eğer kalmasaydı onun 1 sene olmuştu tüp bebek yoluna gidecekti. Gün doğmadan neler doğar demişler. Hayır olsun bebek olsun inşallah.

bende dün diyorum kafayı daya gel artık Çınar diye, ama gelesi yok illa yardıracak beni :) eşim diyor hiç heyecanlanmıyorsun vss. dereyi görmeden paçayı sıvamam dedim. Dur bakalım dedim.

Çocukları olan arkadaşlar diyor ya doğduktan sonrada kaygılar korkular bitmiyor diye sanırım öyle kızlar bu iş, arkadaş doğum yaptı kız diyor hamileyken görmüyorsun doğunca küçük geliyor ağlayınca bende ağlıyorum diyor. Ve şunu anladım ki, bebek yapmaya karar verdiğin andan itibaren sen sen olmaktan çıkıyorsun.

inşallah kızlar hayırlısı... günlükcüm valla çocuğun olsa bi dert olmasa bi dert,nazardı muskaydı ayy en korktuğum şeyler..banada çok nazar değer hastalanır yatarım çok etkileniyorum kendi kendime okuyorum ,cevşen felan okuyorum rahatlatıyor ,inşallah çocuğum olursa nazar değmesin yıldızı yüksek olsun anasına çekmesin

ceza bacı hayırlısı inşallah bende bi dahaki aya olmazsa gidecez dr a ne gerekiyorsa yaptıracaz ..

ablacım senin yerini aratmıyayım diyorum geçen akşam misafirler vardı 1 de gittiler kapıyı kapattık biz çalışmaya başladık:)bişey falan unutmuş olsalar kapıyı açan olmucak:):): napalım ablam süpermenler kaçmasın dios pazartesi çarşamba cuma cumartesi çalışma günlerimiz hayırlısı bakalım

hellom canım sıkıntılı günlerin bitmesine çok az kaldı dualarımız seninle çınarla hepimiz kocaman bi yürek olup sana dua edicez canım benim

cezacım arkadaşımda rahim filmi çektirdi adeti bitince 2 gün sonra korunmadı o ay gerek yok sanırım korunmaya yeni ay uğur getirsin kuzummü

candaşım kim sıktı canını senin be hayırdır

selam fıstıklar .geçmiş bayağı çok kaynatmışsınız yine. oku oku bitmedi:))))

datlum ben de 1.5 ay önce kürtaj oldum. hangi testleri yaptırmalıyız. devlet bir düşükte yapmıyormuş sanırım,özelde ne kadara mal oluyor acaba.kızlar bir de hangi testleri yaptırayım ben.

ceza tatlım üzülme nolur geçecek bugünler inşallah.

candaşım öyle insanlar ne yazık ki çok.yapmamız gereken onları görmezden gelmek.ben öyle yapıyorum. bu arada kim canını sıktı.

renkliatlas ataman olmuş canım gözün aydın. inşallah iyi bir okula da yerleşirsin. sonra da bebiş gelir.:))))bir de o ne dediğini bilmeyen insanları salla boşver.

loneliness daha iyiymişsiniz canım çok sevindim. inşallah daha güzel haberlerini alırız.

minikler teftiş atlatmışsınız canım geçmiş olsun.nasıl geçti. bize gelmediler daha. aynı zamanda çalışmalara başlayacağız sanırım. inşallah biz de bir daha ki aya listeye ekleniriz canım.

chnb iğnelere başlamışsın yolun açık olsun:)))

rolle canım hepimiz aynı şeyleri yaşıyoruz inan. annem bak hemen çocuğun oldu başına bunlar geldi. sakın bi daha hamile kalma diyor. benim deli gibi istediğimi anlayamıyor. herşey kulağımızı tıkayacağız.hayat bizim hayatımız. madem kötü günümüzde yanımızda değiller. hiç olmasınlar. tabi bu laf annem için değil ama diğerleri olmasa da olur

günlük canım büyümüşsüzün bayağı. bulantıların da azalmış.

nazlım sen nasılsın. çalışmalar başlamış hadi hayırlı olsun.

minicik umut sen başla ben de geliyorum arkadan inşallah:))))

herkes iyidir umarım. kaç gündür karne notları falan derken ne okuyabildim ne yazabildim doğru düzgün.özlemişim sizleri:))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…