- Konu Sahibi aylin_fatih
-
- #13.301
aynada kendime bakıyorum. 1 ayda ne kadar çökmüşüm. saçımda beyaz vardı zaten, iyice artmış. az önce aynaya baktım moralim daha da bozuldu.((((
al benden de o kadar canım..benimde beyazlar yanlarda 6 şar tane olmuş , geçen boyadım kendimkilo da aldım bu 3 ayda ..en çok göğüslerim büyümüş,bende bakınca üzülüyorum
aynada kendime bakıyorum. 1 ayda ne kadar çökmüşüm. saçımda beyaz vardı zaten, iyice artmış. az önce aynaya baktım moralim daha da bozuldu.((((
al benden de o kadar canım..benimde beyazlar yanlarda 6 şar tane olmuş , geçen boyadım kendimkilo da aldım bu 3 ayda ..en çok göğüslerim büyümüş,bende bakınca üzülüyorum
alın benden de o kadar( dairede gelen yaşlanmışsın diyor, boyatmıyorumda .. bende de var bi 20 tane, tamda saçımı ayırdığım yerde. ama benim tesellim :)) bizim ailede saçlar 30 a geldiğinde nerdeyse tamamı beyazlar, kuzenim benim yaşımdayken yarıdan fazlası beyazdı.bir alimher gün saçlarına bakarmış beyazladı mı diye, yıllar sonra tek bir beyaz görmüş ve şükretmiş ya rabbi şükürler olsun ömrümde tek telimi ağartacak kadar olgunlaşmış çile çekmişim diye. şimdi o hesap, bu taraftan bakalım bari :)
aynıymışız desene, artık 30 a gelince beraber nine gibi takılırız :) sen kaç yaşındaydın canım sormuş muydum ? ben 26,5 diyeyim :) Eylül 85 liyim.valla canım bizde de genetik sanırım. babamın saçları erken yaşta bembeyazdı annemin de aynı. 30uma gelince ben de nine olurum artık.((((
Kızlar bende cok mutsuzumHem dediginiz gibi kilo aldim goguslerim buyudu.Ustune birde kurtaj olali kasiklarim agriyor
annemler ameliyat sonrası kalkıp içeri misafirlerin yanına gelmedim diye bana kustuEn kotu gunumde beni yapayalniz birakip
yersiz sebeplerden sirt cevirdiler.Esim yerinde olsam birdaha yuzlerine bakmam diyor.
Yani cok kotu baslaid bu seneAllah beterinden korusun,hepimize guzel yazilar yazsin insallah..
Okudum canim allah razı olsun.Orda anlattigin hikaye cok guzel insallah bizimde hayırlısıyla yuzumuz guler.
Doktora kurtajdan 2 gun sonra gittim şiddetlenrise gene gel dedı.Takip ediyorum kendimi yani.Artık adama telefonla msj atmaktan,maille soru sormaktan utanır hale geldım.
Esime bari 1 hafta gecsınde oyle gıdelim dedim.Sakin olmami tembıhlıyor doktorum ama iste isin ucunda saglik olunca endiselenmeden edemiyor insan.
1 ay surdu agrın sonra gectı senınde oylemi?
canım bir fakülteye git, dahiliye ölümüne. hiç ücret almadılar canım. o testleri iyi ki yaptırmışım.Canim o dedigin testi yaparlarmi bilmiyorum ama ekletirim .Sperm tetsini sorarız zatende trombofoli paneli midir nedir benim doktor inat ediyo
baktırmayın dıyo.Sankı parasını o verecek bizde anlamadık.Pahalı diyor ne kadara yaptırdınız bu testleri Allahaskina ? Ben yaptırırım uygun bır yer bulur mutlakada adam bozulmaz insallah cok eski gittigim
sevdigim bir doktor cunku.
aynıymışız desene, artık 30 a gelince beraber nine gibi takılırız :) sen kaç yaşındaydın canım sormuş muydum ? ben 26,5 diyeyim :) Eylül 85 liyim.
canım hayat senin tabi ama bende olsam belki de aileme iyi niyetli olmazdım bu durumda.eğer sakıncası yoksa neden sana sırt çevirdiler, tek sebep bu mu ? misafir çok mu özeldi ki sana böyle davrandılar ?
Öncelikle sakin olmalısın sweetpurple.Bu bir çok kişinin başına gelmiş bir olay.
Benim ablamda 11+5 hamile.Ve ondada bebişimizden büyük bir kist var.Doktor demiş ki bebek kistten bile beslenebilir.Canını sıka demiş.
Eğer ki kist büyümeye devam ederse sezeryan doğum olacak ve kist alınacak.Korkulacak hiçbirşey yok.Kalbini böyle şeylerle vesveseye sokma.
Bebeğinde hayırlı olsun
HERKESE SELAMMMMMMMMMMM..
nasılsınız kuzular..ben iyiyim öğle yemeğindeyim..müzik dinliyorum.dün doktora gittim bi sorun yok dedi..klomene başladım bu dabah itibari ile..tsh tahlili istedi (troid).ama ben daha önceden yaptırmıştım onu götüreceğim..önümüzdeki ay rahim filmi çekecek anestezili...anestezi olunca 1 ay korunuyor muyuz?
hellom bişey kalmamış maşallahgel çınar gellllllllllll
renklim inşallah yakın bi okula verirler daha sonra
minicikumut özet için teşekkürler
sweetpurple bi sorun yoktur umarım.en kısa sürede görürsünüz keseyi...
kızlar şimdi doktordan geldim kan tahlili sonucumu öğlenleyin alıcam ultrasonda kese gözükmedi doktor anca 3000lerde gözükür normal falan dedi alttan gözükür ama gerek yok dedi bu sırada ben bu ay klomen kullanmıştım çatlatma iğnesş vermedi 2 yumurtam vardı biri bebek olmuş biri 4 cm kist olmuş doktor şimdilik bişey olmaz dedi ya benim çok moralim bozuldu kist ya bişey yaparsa gitgide büyürse bu yüzden bebek büyümezse çok korkuyorum ben biliyodum kist olucağını keşke çatlatma iğnesi verseydi kızlar nolcak şimdi lütfen bilgilerinizi paylaşın
tşk ederim hellom çok incesin tabi bedenen demedim :) çınar kucağına gelince olacak odaha tahlil yaptırmadık cnm karney verdiğimiz hafta gidersek 1 ay içinde tamamlanmış olur sanırım eşimle düzzeldik küsme bi daha deyip duruyor çok da ince davranmaya başladı :) komşularla kapıda karşılaştık.a konuşuyoz ama ara tatilde gelirler sanırım hoşgeldine :) yeni evime çabuk alıştım inşallah burda gülecek yüzüm.. sen de kendine ii bak cnm ye iç yat bak az kaldı hep bugünlerin aranacağı söylenir henğüz biz yaşamadık ama sen yine de son zamanların keyfini çıkarmaya bak.. sıkı bir spor bekliyor seni ıngaaaaaaaaaaa:)
canım incesin desende kimse inanmazzz artıkın :) eşimin kabanını giydim bugün dışarı çıkarken, artık gülle gibi bişi oldum çok şükür yine elden ayaktan düşmedim. iyi olduğuna sevindim. İnşallah yüzün gülsün canım benim.
cancan anladım tabii bilmeden konuşmamak gerekirmiş. Allah bol kazançlar nasip etsin. 10 gün bişi değilmiş ben aylarca falan erteleme var sandım. Allah kolaylık versin.
Tahliller için özel doktora gitcem devlet hastanesine gidemem çok ağırlaştım yahu pepecim. nasıl geçecek bu günler bilmiyorum. :)
Günlük, bende anlamıyorum insanlrı, tuhaflar gerçekten.ama bundan sonra resmiyet koyuyorum herkesle arama.
[minikler, canım çok sağo.evet eşim gelince onlara en büyük ceza yada cevap olacak.inş o günler gelsin biz kçük ailemizi kuralımda gerisi boş.müfettişler varmış yoğun bi gün geçirmişsin.eşini öğretmeniniz diye tanıtmanda süper :)) muzip öğretmen seni :))
chnb, iğnelerin inş ikizlerini sğlıcakla sana kavuştursun canım.
peppe, selmalr. nasılsın ?
[kıtty, nasılsın canım ? minik erkek nasıl ? doğum zmanı aşağı yukrı belli mi ?
tatlıcım selamlar, seni kızdıran arkadaşına kızarız biz :) kuçunaminin keyfi yerindedir umarım yeri kalmadığı için artık nezaketen tekmeler atıyoruz. Cuma günü dr amcasına gitcek umarım kilo almıştır. Doğum da belli değil ama bana öyle geliyorki dr bana kafayı taktı sezeryan yaptıracak adamın konuşmaları falan öyle.
Cuma tahlil vericez idrar 24 saatlik, sonrasında tahlil sonucunda protein çıkarsa çıktığı hafta gelecek gibi. Haftaya çarşamba falan belli olur gibime geliyor.
pileom hayır olsn rüyan, 25 ile 32 hafta arasında görmediğim rüya kalmamıştı süper sonik rüyalar görüyordum sende öyle bir dönemde olabilrisin. 2 ŞUBAT normal tarih 40 haftanın bittiği lakin bizimki yaramazlık yapıyor beslenmiyor benden ben şişiyorum oda azıcık alıyor kg. Şu anda 36+4durumdayım. Bana kalsa bugün gelse güzel olur :) siz ne durumdasınız.
kuzum, en şişeceğin döneme geldin. ama biraz sabır, çok az kaldı bebişine kavuşmana. eşinin paltosunu giymeyi iyi akıl etmişsin. benim takım elbiseyle, ceketle falan giyebildiğim bol bir paltom vardı. kardeşim hamileliğinde tombul kuş dönemine girdiğinde benim paltoyu göndermiştim kargoyla. işi bitince palto bana geri geldi, istersen sana da gönderebilirim :)
ben koşuşturmaya devam ediyorum. kürtaj olduğum dönemde okullar yeni açılıyordu. eşim iyice bunalıma girmemden korkarak hemen işe başlatmıştı beni. o ilk günler çok zor geliyordu bana çocuklarla birlikte olmak. bizim öğrencilerin hemen hepsinde alışkanlık haline gelen bir seremoni var. derse gittiğimizde ne yapıyorlarsa bırakıp yanımıza koşarlar. önce biri atılıp sarılır, sonra bütün sınıf. ilk zamanlar içten içe ağlardım böyle yaptıklarında. sonraları bastırdım hüznümü, keyfini çıkarmaya başladım. resmen insanın üstündeki negatif ne kadar enerji varsa söküp atıyor bu çocuk milleti. bugün eve dönerken konuşuyorduk eşimle, bu sarılma muhabbeti neden ve nasıl başladı diye..bizim onlarla hem öğretmenlik hem arkadaşlık ilişkimiz var, buna bağladık. bir de saçlarımı iyice kestirdim haftasonu. bu hafta özellikle kız öğrencilerimin iltifatlarına maruzumzaten her değişik gördükleri şeyde beğenip beğenmediklerini belli ediyorlar.
haftasonu teyzemin kırkını okutacağız. bu sefer istanbulda olacak her şey. dolayısıyla cumartesi kar kesmezse yolları istanbula gideceğiz. ne kadar çabuk geçiyor zaman...
Candas gelenelr yabancı degil abimlerdi ama erkek cocugu diye okadar ozenli ve degerli davranıyorlari esiyle ona ben karsıalrında kole olsam gene
birseyimi bulup kızıyorlar.
Loneliness canım nasılsın bugun? olur canm o dedigin testi bende sorup yaptırırım insallah.
Kızlar ben napiyim 32 yasidnayim ve henuz hic cocugum yok dusukten baska30 yasinda evlendim ben belkide olmaz artik ne bilim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?