Kürtajdan sonra hamile kalma şansı ne kadardır ?

• Konu Sahibi Konu Sahibi aylin_fatih
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
facede dolanıyorum. benimle yaklaşık aynı zamanda hamile kalanlar var bebeklerine isim düşünüyorlar((bebeklerinin resmini profile koyanlar var.öyle tatlılar ki. imrenmemek, sabırsızlanmamak elde değil((

aynada kendime bakıyorum. 1 ayda ne kadar çökmüşüm. saçımda beyaz vardı zaten, iyice artmış. az önce aynaya baktım moralim daha da bozuldu.((((

aynada kendime bakıyorum. 1 ayda ne kadar çökmüşüm. saçımda beyaz vardı zaten, iyice artmış. az önce aynaya baktım moralim daha da bozuldu.((((

al benden de o kadar canım..benimde beyazlar yanlarda 6 şar tane olmuş , geçen boyadım kendim kilo da aldım bu 3 ayda ..en çok göğüslerim büyümüş,bende bakınca üzülüyorum

kızlar giremedim ya, sizede cevap yazamadım.çok samimi olduğumuz 2 arkkadaşım var, küsme darılma olmaz aramızda.ikimiz aynı kattayız diğeri bi altta, alt katta çalışan arkadaş sürekli diğer arkadaşın yanında, hani aramızda daha iyi anlaşma meselesi yok hepimiz süper anlaşıyoruz.ben şefle oturuyorum yaşı büyük diye genelde bende değil diğer kızların odasında toplanıyoruz, kaçtır bu ark, diğernin yanında ama hiç uğrayıp selam dahi vermiyo, ben gün içerisinde ona uğruyorum sıkça.diğer ark.la pek görüşemiyoruz diye yanına çıkıyorum deddi ama cidden kırıldım uzun zamndır böyle denk geldi, kendine de dedim cidden kırıldım, tamam oturma ama bari bi selam ver çık diye.o da haklısın sen deyince farkettim dedi filan.önemli bi mevzu değil ama bu aralar alınganlığımda üstümde galiba.saolun kızlar, hallettik artık.o da utandı bende dediğime utandım sonra ...

atlas, canım tayin olayı can sıkıcı olmuş ya.inş çok uzamadan çöüzülür de bana sanki bu dönemi böyle kapatırsın gibi geldi.

pileo, canım rüyan hayır olsun, o rüyayı ben görsem keşke gerçek olsa derim.eşimin bi arkadaşının eşi hamileyken 2 bebek olduğunu öğrenmiş ama 9. ayında.ikiz olduğunu dememişlerdi demiş kadın, dr da zaten ikiz değil yeni döllenmiş demiş, sıkıntılı bi doğumla (diğer bebeğe zarar vermemek için sıkıntılı) ilk bebeği alıyolar, diğerinide 8 ay sonra alıyolar.geçen sene yemeğe gittik, çocukları ikiz sandım kadın güldü anlatmadı, eşi eşime anlatmış.

kıtty im canım ok az kalmış çınarımzın dünyaya gelmesine :) şükürler olsun, inş sağlıcakla gelecek.ark bencede çok haklı, anlayamasamda hissedyorum dert tasa biter mi , yeterki baş koy bu yola.allah yinede sağlıcakla tatlı telaşlarını göstersinde.inş dayar kafayı gelir kuçunami, dayamazsada alırlar senden oğlunu verirler kucağına :)) inş....

hilal canım sen nasılsın ?

al benden de o kadar canım..benimde beyazlar yanlarda 6 şar tane olmuş , geçen boyadım kendim kilo da aldım bu 3 ayda ..en çok göğüslerim büyümüş,bende bakınca üzülüyorum

canım senin azmış. benim bu aralar iyive artmış.bi de önlerde deli ediyorlar beni.aynaya bakmaya korkuyorum.

candaşım uğraşıyoruz canım iyiyiz diyelim. arkadaşınla sorunu halletmişsin sanırım.

alın benden de o kadar ( dairede gelen yaşlanmışsın diyor, boyatmıyorumda .. bende de var bi 20 tane, tamda saçımı ayırdığım yerde. ama benim tesellim :)) bizim ailede saçlar 30 a geldiğinde nerdeyse tamamı beyazlar, kuzenim benim yaşımdayken yarıdan fazlası beyazdı.bir alimher gün saçlarına bakarmış beyazladı mı diye, yıllar sonra tek bir beyaz görmüş ve şükretmiş ya rabbi şükürler olsun ömrümde tek telimi ağartacak kadar olgunlaşmış çile çekmişim diye. şimdi o hesap, bu taraftan bakalım bari :)

valla canım bizde de genetik sanırım. babamın saçları erken yaşta bembeyazdı annemin de aynı. 30uma gelince ben de nine olurum artık.((((

Kızlar bende cok mutsuzum Hem dediginiz gibi kilo aldim goguslerim buyudu.Ustune birde kurtaj olali kasiklarim agriyor
annemler ameliyat sonrası kalkıp içeri misafirlerin yanına gelmedim diye bana kustu En kotu gunumde beni yapayalniz birakip
yersiz sebeplerden sirt cevirdiler.Esim yerinde olsam birdaha yuzlerine bakmam diyor.
Yani cok kotu baslaid bu sene Allah beterinden korusun,hepimize guzel yazilar yazsin insallah..

Son düzenleme:
valla canım bizde de genetik sanırım. babamın saçları erken yaşta bembeyazdı annemin de aynı. 30uma gelince ben de nine olurum artık.((((
aynıymışız desene, artık 30 a gelince beraber nine gibi takılırız :) sen kaç yaşındaydın canım sormuş muydum ? ben 26,5 diyeyim :) Eylül 85 liyim.

canım hayat senin tabi ama bende olsam belki de aileme iyi niyetli olmazdım bu durumda.eğer sakıncası yoksa neden sana sırt çevirdiler, tek sebep bu mu ? misafir çok mu özeldi ki sana böyle davrandılar ?

canım bir fakülteye git, dahiliye ölümüne. hiç ücret almadılar canım. o testleri iyi ki yaptırmışım.
bir ay sürdü canım ağrım.2. adetim de çabuk durmadı ama. o zaman d doktora gittim. hormon ilacı kullandım. bence sen de pıhtı kalmış olabilir. benim öyle olmuştu. adetle atılmıştı. korkma ama,parça değil. pıhtı olabilir.

sorma candaşım dert hiç bitmiyor((ben de 25,5 yaşındayım:))) nisan 86.takılırız canım bebiş de geç gelirse anne yerine nine der artık((

rolle canım hepimizde bir hüzün sorma valla. kafana kimseyi takma boşver. hamileyken benim de göğüsler şişmişti hala aynılar ne yazık ki kürtaja rağmen. kasık ve bel ağrıları 1,5 ay olmasına rağmen hala bende de var.ben de çok mutsuzum çoooooook.

Candas gelenelr yabancı degil abimlerdi ama erkek cocugu diye okadar ozenli ve degerli davranıyorlari esiyle ona ben karsıalrında kole olsam gene
birseyimi bulup kızıyorlar.

Loneliness canım nasılsın bugun? olur canm o dedigin testi bende sorup yaptırırım insallah.

Kızlar ben napiyim 32 yasidnayim ve henuz hic cocugum yok dusukten baska 30 yasinda evlendim ben belkide olmaz artik ne bilim.

selam kızlar nasılsınız??? loniless kaç haftalık oldu bebiş? gebelik nasıl gidiyo??

saol canım içim ferahladı doktora öğleden sonra gittim kan değerim 2275 doktor iyi dedi progesteron iğnesinden 1 tane daha yazdı cumartesi vurun dedi göbekten olanada devam pruloton depot diye iğneyi her hafta bir kere olcammı acaba pazartesi keseye bakmak için tekrar çağırdı Allahım hepimiz için hayırlısını nasip etsin kist önemli değil genelde büyümüyo korkma dedi akşamları eve gelince dinleniyorum artık bol bol

inşallah canım hayırlısıyla pazartesi tekrar çağırdı

canım, zaman zaman yumurtalıklarımda kist oluşup kendiliğinden yok oluyordu. kontrole gittiğimde eski doktorum bana bu oluşup duran kistlerim için açıklama yaparken hamilelik takibinde bulunduğu hastalarının büyük bir kısmında böyle zararsız kistlerin oluştuğunu bir çoğuna kafalarını karıştırmamak için hiç söylemediğini anlatmıştı. kimisi bende olduğu gibi kendiliğinden dağılıyormuş. bazen de doğumda kisti de alıyorlarmış.
son hamileliğimde bende rahim içinde kist varmış. doktor ultrasonla inceleyip ikiz mi kist mi olduğunu anlamaya çalışmıştı. kist olmasının hiçbir zararı yok sana demişti. diyeceğim o ki; kafanı takma bu duruma. sıklıkla karşılaşılan bir olaymış. doktorun kontrollerin sırasında mutlaka kistin de takibini yapacaktır. umarım kendiliğinden eriyip dağılan cinsten çıkar da kurtulursun..

chnb ablacim 2. igneyi olmussun hadi bakalim insallah bebisimiz gelecek :)))
lonelines ayy ne guzel dr herseyine bakmis. benimki cinsiyeti bile zor gordu sinir oldum yaaaa... bebegimin hicbiseyini bilmiyorum. boyu nedir kilosu nedir organlari gelismismi.???? 20 haftada detayli ultrasona bakacam dedi gecen hafta doktor. Ama bu haftaya kadar bisi olmadi. sadece bebisi goruyoruz kipir kipir sukurler olsun insanda ama merak ediyor kilosunu falan.

buarada canimizi sIkanlar varmis. herkes ettigini buluyor kizlar ben buna cok inaniyorum. Bizi uzenler mutlaka onlarinda biyerden acisi cikacak.
Bende de bavul hazirlama telasi var. Yarinda gunum var. kizlar bana gelecekler. bugun temizlik yapiyorum. kek borek falan onlarida aksam yapicam. cok isim var cok. Yine bana yorulmak var yanii...

rolle merhaba, sonuçta ailen elbette ama en desteğe ihtiyacın olduğu noktada yalnız bırakılmışsın. onların değer yargılarını ve önceliklerini en iyi bilen sensin. öyle kabul edip yanlış davranışlarından dolayı kendini üzmemeye çalışacaksın tatlım. onlar da anlarlar umarım hatalarını...
ben sanırım bu başlıktaki en yaşlınızım. 37 tane dolu dolu yaşanmış yılım var. o "belki de olmaz" lafını hemen sil bence aklından. bak ne güzel kendiliğinden hamile kalabiliyorsun. inşallah sağlıklı bir şekilde de hamile kalıp bebeğini kucağına alacaksın..umutsuzluğa düşmek için her zaman çok erken...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…