- Konu Sahibi aylin_fatih
-
- #13.321
aşkolsun kızlar....ben 30 uma girdim nene mi oldum şimdi
rolle merhaba, sonuçta ailen elbette ama en desteğe ihtiyacın olduğu noktada yalnız bırakılmışsın. onların değer yargılarını ve önceliklerini en iyi bilen sensin. öyle kabul edip yanlış davranışlarından dolayı kendini üzmemeye çalışacaksın tatlım. onlar da anlarlar umarım hatalarını...
ben sanırım bu başlıktaki en yaşlınızım. 37 tane dolu dolu yaşanmış yılım var. o "belki de olmaz" lafını hemen sil bence aklından. bak ne güzel kendiliğinden hamile kalabiliyorsun. inşallah sağlıklı bir şekilde de hamile kalıp bebeğini kucağına alacaksın..umutsuzluğa düşmek için her zaman çok erken...
ben bu sitede yeniyim henüz tanışmadık ama yaş 37 yazdığını görünce yalnız değilsin demek istedim ben de 37 yaşındayım canım
bende 36
yalnız değilisniz...yıllar geçiyorr
aynıymışız desene, artık 30 a gelince beraber nine gibi takılırız :) sen kaç yaşındaydın canım sormuş muydum ? ben 26,5 diyeyim :) Eylül 85 liyim.
canım hayat senin tabi ama bende olsam belki de aileme iyi niyetli olmazdım bu durumda.eğer sakıncası yoksa neden sana sırt çevirdiler, tek sebep bu mu ? misafir çok mu özeldi ki sana böyle davrandılar ?
selam fıstıklar .geçmiş bayağı çok kaynatmışsınız yine. oku oku bitmedi:))))
datlum ben de 1.5 ay önce kürtaj oldum. hangi testleri yaptırmalıyız. devlet bir düşükte yapmıyormuş sanırım,özelde ne kadara mal oluyor acaba.kızlar bir de hangi testleri yaptırayım ben.
canım rahim uzunluğuma bakmadı. histerekopiyle sadece polip alındıysa sorun olduğunu düşünmüyorum dedi. şu an çok kurcalamak istemiyorum, alttan bakmam lazım dedi. tehlikeye sokmayalım dedi cenk bey.Canım açıklayıcı olmasına sevindim. Enfeksiyon çok önemli hamilelikte. Rahim ağzı uzunluğuna baktı mı peki? Evet bu hikaye bana da iyi geliyor. Duaların için de sevindim. Sağ olasın... İnşallah güzel olacak her şey. Demek ki plesentadan oluyor kanama. Sonradan bebek yukarı çıkınca kanaman fdurur. Öyle arkadaşlar olmuştu diğer topikte...
peppe ve diger moral veren tum arkadaslar iyiki varsiniz.
Umarim hepimizin yuzu guler bu seruvenin sonunda.Ben tekrar hamile kalip ayni seyleri yasamaktan cok korkuyorum
Bunu nasil atlatmayi ve yenmeyi planliyorsunuz?
canım bende kürtaj olalı 15 gün oldu nerdeyse bu cuma gidicem inş doktora sorucam hangi testleri yaptırayım die aslında biraz zorluycam çünkü kürtaj öncesi konuştuğumuzda 2. 3. düşükten sonra önerdiğini söylemişti ama sonuçta bizde deneme tahtası değiliz herşeyin önlemini almak lazım.o yok dese bile burdaki arkadaşların bahsettiği özellikle kan pıhtılaşması testini yaptırmayı düşünüyorum.eşim için sperm testini şimdilik düşünmüyorum çünkü denememizin 4. ayında hamile kalmıştım ben ve yumurtlama günlerini falan fazla takip etmeden burdan öğrendim ki neler varmış neler çok cahilmişim çokk
tünaydınlar....
pileo, canım çok özledik seni yaaa sahalara dönüş ne zaman? çok sağol canım allaha şükür iyiyim fındığımda inşallah iyidir canım biz 15 +3olduk teyzesi...maşallah sizde 30 u geçmişsiniz bulantılar yine var canım ama eskisi kadar değil akşamları çok rahatsız oluyorum ne yapacağımı şaşırıyorum karnım çok şişiyor...bide havalar soğuk dışarı çıkamıyorum evin içinde bunalım halindeyim:)) rüyanda hayır olsun canım...
loneliness, canım benimde içim ferahladı yaa dr güzel şeyler söylemiş...canım sen yazmışsın ben hep bunu sizinle paylaşmak hep istedim ama yanlış düşünürsünüz yanlış anlaşılırım diye hiç paylaşmadım çünkü bir çok kişi geri kafalılık gibi görüyor...neyse daha fazla uzatmadan yazayım bunu özellikle miniklerle paylaşmak istedim ama yazıp yazıp hep sildim yanlış anlar diyee...benim kayıbım olunca patalojiye gitti tabii hiç bir problem çıkmadı bebekte ve o bebeğimi görmeniz lazımdı o kadar iri yapılıydıki 3,5 aylıktı usgde baksanız 5 aylık derdiniz( onu görünce çok içim gidiyordu öyle hareketliydiki, dr a en son gittiğimde karşımda ayrı bir ekran dr bakıyor adam ağzını bile açmadı bebek bir garip duruyor hiçbir hareket yok haberler hiç iyi değil dedi en son o kocaman bebek değişik bir bebekti sanki neyse kürtaj oldum zaman geçti annem dediki kızım benim dedem derin bir hocaydı en büyüğümüz erkek abim yani sonrasında annemin kızı olmuş ve bebek 2 aylıkken çatlamış bebeği her gören 6 aylık sanırmış aynı benim bebeğim gibi büyükmüş yani neyse annemin dedesi bebek doğunca demişki kızım sende sübyan var sana muska yazayımmı annemde utanmış yaz diyememiş ve kızı zaten iki aylıkken akşamdan sabaha ağzından köpükler gelmiş annem resmen çocuk çatladı diyor...neyse sonra annem muskayı yaptırmış tabii bende bir umut dedim gittik banada sübyan için dua yaptı bende şu anda taşıyorum onu tabiiki ince yüce rabbim herşey o ol derse oluyor...ama buda bir umut vee hoca dediki sendeki erkek sübyandır erkeği kıskanır ve onu boğar dedi bebeğin neydi dedi bende erkekti dedim...ve bu kızımıda etkilemiş bide kızımın yıldızı çok düşük çıktı gerçektende hemen nazar değiyor kızıma onada yazdırdım ama üzerinde taşmaz diye yastığında kızımın ve bunun öncesinde gecelei çok ağlardı kızım değişik ve hırçın hareketleri vardı çok şükür allahıma kalmadı bunlar...işte böyle canım...allahım hepimizin bebeğini kucağımıza sağsalim almak nasip etsin inşallah....çok sevindim canım bebeğinin iyi olmasına...
nazlım, kız adamı yatak odasınamı atıcan akşam...yaa ben bazen gün içinde kocam yanımda olsada yatak odasına gitsek diye düşünürdüm...sonra kocama ateşli bir mesaj atardım adam mest olurdu...akşam eve gelince kızımızı aşağı gönderiridik...yada adamı arardım bir sürü tahrik edici şey söylerdim yanında iş arkadaşları eşim tamam akşam görüşürüz ekmek alayımmı diye saçma sapan konuşurdu ama ses tonu utanmış mahvolmuş gibi gelirdi...akşam gelincede gel bakayım sen kaşındın bugün derdi:)) sonrasıbir ben:))))
candaş, kime niye kırıldın canım benim...kıyamam sana...
renkliatlas, bozma moralini herşeyde vardır hayır...belki sonra en güzel yere düşersin...
hellom, bebeğem nasılsın?
tüm kızlar nasılsınız?
Umarim hepimizin yuzu guler bu seruvenin sonunda.Ben tekrar hamile kalip ayni seyleri yasamaktan cok korkuyorum
sağol canım sen nasılsın?tşk ederim hellom çok incesin tabi bedenen demedim :) çınar kucağına gelince olacak odaha tahlil yaptırmadık cnm karney verdiğimiz hafta gidersek 1 ay içinde tamamlanmış olur sanırım eşimle düzzeldik küsme bi daha deyip duruyor çok da ince davranmaya başladı :) komşularla kapıda karşılaştık.a konuşuyoz ama ara tatilde gelirler sanırım hoşgeldine :) yeni evime çabuk alıştım inşallah burda gülecek yüzüm.. sen de kendine ii bak cnm ye iç yat bak az kaldı hep bugünlerin aranacağı söylenir henğüz biz yaşamadık ama sen yine de son zamanların keyfini çıkarmaya bak.. sıkı bir spor bekliyor seni ıngaaaaaaaaaaa:)
canım ya bugün kafayı yedim artık :) biliyorum çoktan geldiğini bizim okuma metnimiz ve sevilen bir tekerleme var huhu komşu komşu oğlun geldi mi geldi ne getirdi ...yazılanlarda vardı kocan geldimi yazmışlardı benimde hoşuma gitti yazdım :) allah bi daha ayırmasın güzel de bir okula başlarsan değmen keyfne artık bu rahatlığı gören minik de gelir heralde belki minikler gelir
loneliness cnm tekrar geçmiş olsun dr.un anladığım kadarıyla gayet açıklayıcı davranmış ve herşeyin normal olduğunu söylemiş ayrıntılara takılıp ne demek istedi die üzme kendini olurmu gerekirse uzat iznini yat kuzum...
peppe biz birlikte başlıycaz tedaviye anlaşılan hayırlısı olsun cnm işine karışmak değil amacım darılma ama bu işler pek beklemeye gelmiyor başka işlerini erteleyip bebişi öne alsan daha ii olmazmıydı..
bugünlerde uzun yazamıyorum, bakamıyorum da. hala karnıma hafif sancı giriyor. korkutuyor. inşallah bunu da atlatırım hayırlısıyla.
öğrenince bana da söyler misin canım. herkes öyle diyor ya. ancak bu testi yapmak için 2-3kez kürtaj mı olmak gerekiyor. bünyemiz psikolojimiz buna dayanır mı? doktorlar bunu önlemini başta almayı neden tercih etmiyorlar acaba. ben de yarıyıl tatilinde yaptıracam inşallah ne gerekiyorsa. bir kürtaj daha kaldıramam. yaşayacaksam bile neden olduğunu bileyim önlemimi alayım elimden geldiğince. doğru söylüyorsun insan başına gelmeden hiçbişey bilmiyor.
tamam canım yarın rapor çıkacak onu bekliyorum en geç pazartesi sorar sanada söylerim.kendileri bu acıyı yaşasa en başında alırlar önlemini de ......dediğin gibi belki testlerde sorun çıkmayacak hamileliklerimizde de inşallah ama önceden önlemini almak en güzeli.. doğuda çalışıyomuşsun okudum canım bende o taraflardaydım 2 yıl önce çıktı tayinimiz darısı başına...
ben bu sitede yeniyim henüz tanışmadık ama yaş 37 yazdığını görünce yalnız değilsin demek istedim ben de 37 yaşındayım canım
bende 36
yalnız değilisniz...yıllar geçiyorr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?