- Konu Sahibi aylin_fatih
-
- #13.341
Günaydııın kızlar hepinize
günaydınnnn kıslarrrr
chnb hayırlısı olsun canım dualarımız sizinle
minicikumut diş tedavisi ne durumda
renkli ohhh afiyet olsun hava soğuk değil mi şeker? ben hala senin tr de olduğuna alışamadım. :)))
kızçeler dünden beri fenalardayım :) yine ne oldu bunalım kitty der dediğinizi duyar gibiyim. Şimcik Salı günü kuçunami azıcık oynuyordu arkadaşlarıma sordum falan dediler yeri daraldı ondan tamam dedim dün 3 kere falan oynadı gece normalde 12- 2 arası hareket en yoğun olduğu zaman böyle hatrıma bir iki tekme savurdu eşime dedim bir sorsak mı dr a şimdi heres diyor ki bebek hareketlerine dikkat e benimde ilk gebelik ilk acemilik normal mi bilmiyorum bir can var önce allaha sonra bana emanet, eşim dedi oynarrr oy arrr ama öyle bir tonda dedi ki sanki ben g...den uyduruyorum dikkat çekmek istiyorum vs. o sırada annesi aradı bizimki bakla ıslatmadı dedi telde dr arayıp soracağız. annedisi ne dese beğenirsiniz? bişi olmaz ilk hamile kalan o değil şımartma o kadar dikkat çekmek istiyordur bende duydum sonra teli kapattı boşver sen annemi dedi, diyecektim ki kendi gibi sanıyor herkesi en ufak bişi olsa hasta olur sanırım 3 erkek çocuğu varya dikkat çekmenin başka yolunu bulamamış neyse büyüklük bende kalsın diyerek geçtim yattım dr aramış dr da bugün gelsin bakalım sabah demiş. Birazdan oraya gideceğim sonrasında ise teyzeme eğer herşey yolundaysa. Aksi bir durum olursa mutlak haber veririm size. Haber yoksa normal demektir sizide merakta bırakmayayım.
bir görseniz yemin eidyorum daha canım hiçbişi çekmedi, yemeğimi yapıyorum, evimi temizliyorum, 2 haftadır birazcık söyleniyorum ağırlaştım ağrılarım oluyor sırt falan birde en çok şişten ve aldığım kilolarla dalga geçiyorum o kadar. Yaklaşık 1,5 senedir yazışıyoruz az çok tanıdık birbirmizi. Birşeyin odak noktası olmayı süperi olmayı zaten sevmem fazla ilgi bunaltır beni.
Sizce ben fazla mı pimpirik yapıyorum. Bilmediğim bir şey belki bir kez daha hamile kalsam bilirim neler olacağını? Bana göre fazla korkuyorum pimpirikten ziyade ve evde olduğum için kendimi biraz fazla dinliyorum. Ama cidden az tekmeliyor hareket ediyor ne yapsaydım beklesemiydim?
hepinizi öpüyorum, mesai alan arkadaşlar kolaylıklar gelsin yarın cumaaa :) onu düşünün.
öpüyorum hepinizi.
canım bende kürtaj olalı 15 gün oldu nerdeyse bu cuma gidicem inş doktora sorucam hangi testleri yaptırayım die aslında biraz zorluycam çünkü kürtaj öncesi konuştuğumuzda 2. 3. düşükten sonra önerdiğini söylemişti ama sonuçta bizde deneme tahtası değiliz herşeyin önlemini almak lazım.o yok dese bile burdaki arkadaşların bahsettiği özellikle kan pıhtılaşması testini yaptırmayı düşünüyorum.eşim için sperm testini şimdilik düşünmüyorum çünkü denememizin 4. ayında hamile kalmıştım ben ve yumurtlama günlerini falan fazla takip etmeden burdan öğrendim ki neler varmış neler çok cahilmişim çokk
:)) saçlardan nine diyebilir tabi :)) ama gelecek ya çok bekletmezler ben en fazla 2 yıl veriyorum hepimize :) benle beraber 1 yılı dolduranlar içinde en fazla 6-8 ay :))sorma candaşım dert hiç bitmiyor((ben de 25,5 yaşındayım:))) nisan 86.takılırız canım bebiş de geç gelirse anne yerine nine der artık ((
rolle canım hepimizde bir hüzün sorma valla. kafana kimseyi takma boşver. hamileyken benim de göğüsler şişmişti hala aynılar ne yazık ki kürtaja rağmen. kasık ve bel ağrıları 1,5 ay olmasına rağmen hala bende de var.ben de çok mutsuzum çoooooook.
anladım canım , maalesef erkek kız ayrımı hala var fakat durumun özel, böyle olmamalıydı.nerde yaşıyosun sen ? memeleket nere ? yaş konusunda takılma bence, espri yapıyoruz ama farkında olmadan üzdüysek özür dilerim canım.olacak ya allahın izniyle, allah esirgesin sonundanda geçenlerde denizde boğulan çiftlerin çocukları vardı kadın 43 yaşında doğum yapmış, tüp bebek olmuş ama olsun.sonuöçta önemli olan dünyaya getirmek.doğal olmazsa tedaviyle oluri nş allah hepimize nasip edecek.üzme kendini.Candas gelenelr yabancı degil abimlerdi ama erkek cocugu diye okadar ozenli ve degerli davranıyorlari esiyle ona ben karsıalrında kole olsam gene
birseyimi bulup kızıyorlar.
Loneliness canım nasılsın bugun? olur canm o dedigin testi bende sorup yaptırırım insallah.
Kızlar ben napiyim 32 yasidnayim ve henuz hic cocugum yok dusukten baska30 yasinda evlendim ben belkide olmaz artik ne bilim.
aşkolsun kızlar....ben 30 uma girdim nene mi oldum şimdi
yok canim renklicim yaaa ne nenesi.. bende 29'um valla .. aramizda fark yok..daha yolun basindayiz insallah herseyin
ben bu sitede yeniyim henüz tanışmadık ama yaş 37 yazdığını görünce yalnız değilsin demek istedim ben de 37 yaşındayım canım
bende 36
yalnız değilisniz...yıllar geçiyorr
canım ya dönem dönem bu sıkıntıya giriyoruz hepimiz, çokta haklısın ama elden de bişey gelmiyo kitopiğe giresim bile gelmiyor artık pofffff.....bebek meselesini düşünmek konuşmaktan bunaldım... hayat enerjim gitti...beklemekten de bıktım..burda sürekli bebekle ilgili şeyler okumaktandaaa....
:)) 26,5 um :)) sen eşimle yaşıtsın, herkes yaşımı duyunca şaşırıyo ya, hayata erken atılmışım galiba :)) küççükten evlenip küççükten işe başlamışım galibeee :)) bu devre göre çok erkenciyim valla kabul ediyom :)) canım ya 31 olayı eşimde de var, yani insanın aklına gelmiyoda değil hani :)) şey diyo ayy şükrediyorum 31 yaşında baba olmayacağım, hiç sevmem o sayıyı diye.ama diyrum ki sen 1 yaş ilerden sayıyosun senin 31 de baba olmaman için 2013 ü beklememiz lazım, yok arkadaş ben 31 e girdiğim gün 31 i bitirdim kabul etcem diyo deliii :)) demek bu 81 lilerde var bi muziplik :))) 81 li deyince eşimde hep şey der, kendince tespitte bulunmuş özellikle 85 liler çok piçmiş, kız erkek farketmeksizin :))allahh sen 26,5 musn maşallahhhh ben seni yaşıtız zannediyordum. 30 bitti bu sene 81 liyim ya 31 oluyor ama 31 yaşındayım demem :))) malum aklıma başka bişi geliyor 31 diyince
peppe canım allah raı olsun göndermiş kadar oldun :) ay sonuna kadar dayansam yetecek çok sağolasın tekrar. Teyzen içinde gani gani rahmet eylesin mevlam. inşallah havalar güzel olur. Mevlüt için allah kabul etsin.
renkli canım iş miş derken uğraşacak bir şey bulursun, kafayı takmamak mümkün değil.
şans gerçekten, kimi çok rahat geçiriyo kimide sıkıntıyla, allah sonlarını hayır etsinde sağlıcakla gelsinlerde bunlarada razı kalırızcanım çaremizi arayacaz. ne duyarsak yapacaz. ben de çok duydum bunu ama güvenilir hoca bulamadım.
burdan bir arkadaş gönderdi bana duayı, arapça. onu bilgisayardan yazdırdım. taa öğrencilik zamanından kalan bi nazar muskam vardı, onun içine koyduk. taşıyorum.
annemi hastaneye yatar yatmaz aradım. hemen geldi. o yokken de sadece yemek yapmıştım. hiç bişeye dokunmuyodum ya.
o da 3 kez falan toplamda. doktor bazıları tarlada doğurur, bazıları böyle hassas olur dedi.
inşallah sağlıkla kucağımıza alırırz bebeklerimizi tüm hamileler.
hamile kalmaya çalışan arkadaşlar da inşallah tez zamanda hayırlı hamilelikler.
canımmm :)) inş güzel haberlerle döneceksin ist dan, biz bekleriz seni, inş herşey güzel olsunda.her yıl yumurta rezervlerinin azaldığını unutmuşum ya, sen demiştin, valla abla iyi ki varsın yani bize cesaret veriyosun ne güzel.Günaydın kızlar. Ben bugün 4. iğnemi olacağım. Yoğunum bu aralar. Ama okumaya çalışıyorum elimden geldiğince...
Loneliness, sanırım kanaman pleseta kaynaklı. Çünkü diğerinde de yoğun kanaman oldu ve durdu. Allah korusun farklı olsaydı kanaman kesilmezdi bence. Enfeksiyon için Cenk Beyin verdiği ilaçları içiyorsun di mi? Kasılmalar için her hangi bir ilaç alıyor musun? Dr ne dedin mi kasılmaları? Bbebek yukarı çıkınca bence bitecek kanamaların ama dikkatli olmakta fayda var. Bol su 3 litre enfeksiyona iyi gelir...
Ben İstanbula gidince yazamayacağım orada bilgisayar ve internet yok. Dönünce inşallah güzel haberler veririm sizlere...
günaydınnn :))Günaydııın kızlar hepinize
ohhh afiyet olsun :)) valla imrenmedim desem yalan olur, ne güzel olurdu dalga sesiyle kahvaltı etmek.ank da ancak göl sesiyle yaparız biz onu :)38f353 Ovulation charts on FertilityFriend.com
günaydın kızlar...bi cee yapıp kaçacam arkadaşlarımla kordona kahvaltı etmeye gidicez...
canım, k.validende kapasite var zaten şaşırmadım.eşlerimizde valla çok saflar tenizler ya, dmeseydi ama neyse.bence sen doğru düşünüyosn nerden bileceksin ilk gebeliğin sonuçta, allah kötüsünden esirgesinden ne vakalar duyup okuyoruz, son zamanlar bencede çok önemli.evhamlı olmaktada fayda olduğunu düşünüyorum.inş güzel haberlerle dönde adın ilgi istiyoda kalsın.gerçekten demekki onun taktiği buymuş, kendinide nasıl ele veriyor.inş herşey yolundadır, bu akşamda sana yasin okuyacağım ya inş.elimden geldiğince hergün okuyum diyorum unutuyorum, 4 gündür okuyorum şükür. okuduğum her gün birinizede gönderirim artık :)) öpüyroum seni, inş çınar sadece annesini test etmiştir, benle ilgileniyo mu ilgilenmiyomu diye :)günaydınnnn kıslarrrr
renkli ohhh afiyet olsun hava soğuk değil mi şeker? ben hala senin tr de olduğuna alışamadım. :)))
kızçeler dünden beri fenalardayım :) yine ne oldu bunalım kitty der dediğinizi duyar gibiyim. Şimcik Salı günü kuçunami azıcık oynuyordu arkadaşlarıma sordum falan dediler yeri daraldı ondan tamam dedim dün 3 kere falan oynadı gece normalde 12- 2 arası hareket en yoğun olduğu zaman böyle hatrıma bir iki tekme savurdu eşime dedim bir sorsak mı dr a şimdi heres diyor ki bebek hareketlerine dikkat e benimde ilk gebelik ilk acemilik normal mi bilmiyorum bir can var önce allaha sonra bana emanet, eşim dedi oynarrr oy arrr ama öyle bir tonda dedi ki sanki ben g...den uyduruyorum dikkat çekmek istiyorum vs. o sırada annesi aradı bizimki bakla ıslatmadı dedi telde dr arayıp soracağız. annedisi ne dese beğenirsiniz? bişi olmaz ilk hamile kalan o değil şımartma o kadar dikkat çekmek istiyordur bende duydum sonra teli kapattı boşver sen annemi dedi, diyecektim ki kendi gibi sanıyor herkesi en ufak bişi olsa hasta olur sanırım 3 erkek çocuğu varya dikkat çekmenin başka yolunu bulamamış neyse büyüklük bende kalsın diyerek geçtim yattım dr aramış dr da bugün gelsin bakalım sabah demiş. Birazdan oraya gideceğim sonrasında ise teyzeme eğer herşey yolundaysa. Aksi bir durum olursa mutlak haber veririm size. Haber yoksa normal demektir sizide merakta bırakmayayım.
bir görseniz yemin eidyorum daha canım hiçbişi çekmedi, yemeğimi yapıyorum, evimi temizliyorum, 2 haftadır birazcık söyleniyorum ağırlaştım ağrılarım oluyor sırt falan birde en çok şişten ve aldığım kilolarla dalga geçiyorum o kadar. Yaklaşık 1,5 senedir yazışıyoruz az çok tanıdık birbirmizi. Birşeyin odak noktası olmayı süperi olmayı zaten sevmem fazla ilgi bunaltır beni.
Sizce ben fazla mı pimpirik yapıyorum. Bilmediğim bir şey belki bir kez daha hamile kalsam bilirim neler olacağını? Bana göre fazla korkuyorum pimpirikten ziyade ve evde olduğum için kendimi biraz fazla dinliyorum. Ama cidden az tekmeliyor hareket ediyor ne yapsaydım beklesemiydim?
hepinizi öpüyorum, mesai alan arkadaşlar kolaylıklar gelsin yarın cumaaa :) onu düşünün.
öpüyorum hepinizi.
kaynanayı napmalı kaynar kazana atmalııı yandım gelin dedikçe altına odun atmalı:)
ah kuzum benim yaa biz seni çok iyi anlıyoruz böyle yazmalarda aklıma hep chnb abla gelio belden aşşamı kımıldatmadan hareket ediodum demişti hiç aklımdan çıkmıyo ben daha hamile kalmadan kalırsam naparım onu nasıl korurum diye düşünüyorum saçma sapan şeyler gelio aklıma umarım güzel haberler alırsın dualarımız seninle canım
kızlar geçmişi okuyamadım cvp yazamıom fazla çok yoğun bu aralar günaydın herkesleree
canım, zaman zaman yumurtalıklarımda kist oluşup kendiliğinden yok oluyordu. kontrole gittiğimde eski doktorum bana bu oluşup duran kistlerim için açıklama yaparken hamilelik takibinde bulunduğu hastalarının büyük bir kısmında böyle zararsız kistlerin oluştuğunu bir çoğuna kafalarını karıştırmamak için hiç söylemediğini anlatmıştı. kimisi bende olduğu gibi kendiliğinden dağılıyormuş. bazen de doğumda kisti de alıyorlarmış.
son hamileliğimde bende rahim içinde kist varmış. doktor ultrasonla inceleyip ikiz mi kist mi olduğunu anlamaya çalışmıştı. kist olmasının hiçbir zararı yok sana demişti. diyeceğim o ki; kafanı takma bu duruma. sıklıkla karşılaşılan bir olaymış. doktorun kontrollerin sırasında mutlaka kistin de takibini yapacaktır. umarım kendiliğinden eriyip dağılan cinsten çıkar da kurtulursun..
Millet şak şak hamile kalıyo herhalde ? işim az bugün, topiklere bakıyorum, herkes hamile.korunurken olanlar çok, şlk gebeliği zor olmuş, şimdi olmaz diye korunmayanlar mı dersin.Acaba bize talih kuşu ne zman konar ? bu ay konmaz, eşim geçen hafta gelmedi, bu haftada gelemiyor. şu rahim filmini hızlanrıdmam gerek, şubatıda testler geçirsekte, artık yolumuza baksak.hızlandırmam lazım ama elim gitmiyo bir türlü.allahım ya az bi gaz verde halledeyim şu işi izninle.
günaydınnnn kıslarrrr
öpüyorum hepinizi.
:)) saçlardan nine diyebilir tabi :)) ama gelecek ya çok bekletmezler ben en fazla 2 yıl veriyorum hepimize :) benle beraber 1 yılı dolduranlar içinde en fazla 6-8 ay :))
anladım canım , maalesef erkek kız ayrımı hala var fakat durumun özel, böyle olmamalıydı.nerde yaşıyosun sen ? memeleket nere ? yaş konusunda takılma bence, espri yapıyoruz ama farkında olmadan üzdüysek özür dilerim canım.olacak ya allahın izniyle, allah esirgesin sonundanda geçenlerde denizde boğulan çiftlerin çocukları vardı kadın 43 yaşında doğum yapmış, tüp bebek olmuş ama olsun.sonuöçta önemli olan dünyaya getirmek.doğal olmazsa tedaviyle oluri nş allah hepimize nasip edecek.üzme kendini.
ayy kızlar ya, yanlış anlattık galiba, özür dilerim valla hepiniziden.bu yaşların ilersinde yaşlanacağız anlamında yazmadım valla, saçlara ak düştü 30 a gelince yarısından çoğu beyazlar bbekte nene der anlamındaydı valla :) zaten artık çağımızda anne olma yaşı 30 civarında, sıkıntı yok normal yani :) benim bir yanım üzülürken bir yanım seviniyor, en azından 27 den önce anne olmayacağım diye, zaten anne olma istediğim yaşta 28 den önce olmasındı.o yoldayım :)) yani çocuk yaşta anne olmaktansa bu yaşlarda anne olmak en güzeli.tabi bence.hakiki fikrim :)) öptüm hepinizi ...
canım ya dönem dönem bu sıkıntıya giriyoruz hepimiz, çokta haklısın ama elden de bişey gelmiyo ki( Allah yardımcımız olsun, bence bu ay senin ayın olacak canım, bu ay değilsede en geç 3 ay veriyroum valla sana.
:)) 26,5 um :)) sen eşimle yaşıtsın, herkes yaşımı duyunca şaşırıyo ya, hayata erken atılmışım galiba :)) küççükten evlenip küççükten işe başlamışım galibeee :)) bu devre göre çok erkenciyim valla kabul ediyom :)) canım ya 31 olayı eşimde de var, yani insanın aklına gelmiyoda değil hani :)) şey diyo ayy şükrediyorum 31 yaşında baba olmayacağım, hiç sevmem o sayıyı diye.ama diyrum ki sen 1 yaş ilerden sayıyosun senin 31 de baba olmaman için 2013 ü beklememiz lazım, yok arkadaş ben 31 e girdiğim gün 31 i bitirdim kabul etcem diyo deliii :)) demek bu 81 lilerde var bi muziplik :))) 81 li deyince eşimde hep şey der, kendince tespitte bulunmuş özellikle 85 liler çok piçmiş, kız erkek farketmeksizin :))
şans gerçekten, kimi çok rahat geçiriyo kimide sıkıntıyla, allah sonlarını hayır etsinde sağlıcakla gelsinlerde bunlarada razı kalırız
canımmm :)) inş güzel haberlerle döneceksin ist dan, biz bekleriz seni, inş herşey güzel olsunda.her yıl yumurta rezervlerinin azaldığını unutmuşum ya, sen demiştin, valla abla iyi ki varsın yani bize cesaret veriyosun ne güzel.
günaydınnn :))
ohhh afiyet olsun :)) valla imrenmedim desem yalan olur, ne güzel olurdu dalga sesiyle kahvaltı etmek.ank da ancak göl sesiyle yaparız biz onu :)
canım, k.validende kapasite var zaten şaşırmadım.eşlerimizde valla çok saflar tenizler ya, dmeseydi ama neyse.bence sen doğru düşünüyosn nerden bileceksin ilk gebeliğin sonuçta, allah kötüsünden esirgesinden ne vakalar duyup okuyoruz, son zamanlar bencede çok önemli.evhamlı olmaktada fayda olduğunu düşünüyorum.inş güzel haberlerle dönde adın ilgi istiyoda kalsın.gerçekten demekki onun taktiği buymuş, kendinide nasıl ele veriyor.inş herşey yolundadır, bu akşamda sana yasin okuyacağım ya inş.elimden geldiğince hergün okuyum diyorum unutuyorum, 4 gündür okuyorum şükür. okuduğum her gün birinizede gönderirim artık :)) öpüyroum seni, inş çınar sadece annesini test etmiştir, benle ilgileniyo mu ilgilenmiyomu diye :)
canım günaydın, kolay gelsin işlerinde.müsait olunca bekleriz.
ben bunu okuyunca ancak moralim bozulur be umudumcandaşım ben bugün şu yazıyı okudum ve içim inanılmaz bir heyecanla doldu.
bir anne; herkesin yerini alabilen, ama onun yerini kimsenin alamayacağı kişidir.
canım camekanla kaplı çay bahçeleri boğaz manzaralı yaptık kahvaltımızı...mis gibi... özendirmek gibi olmasın cnaım ::d
bu arada gereksiz bir pimpiriklilik değil senin ki bende olsam aynı senin gibi stres yapardım..çünkü başımızdan kötü olaylar geçti canım çok normal yani senin davranışın... Inanki sen yine iyisin ben bazı kişiler görüyorum yataktan kalkmıyor ,anlıyorum çünkü onlarda düşük yaşamışlar daha önce,o korku çok beter bişey..inşallah bebişinde sağlıcaklar gelir kaynanıda takma ...ah bi geçmişe kamera olaydıda onuda göreydik bakalım neler ediyordu hamileyken
Cano çok kızdım sana çooooooköyle nene mene neymiş...boyat saçını gitsin beyazlar Bana süre tanıdın ama canım valla ben umutsuz vakayım.. Arkadaşlarım bile alay etti kahvaltıda bikadın bi erkek te ki kadın gibisin O da dereceyle ateş ölçüyorda bebek yapmaya çalışıyor ya Hee tabi dedim bekarsınız siz anlamazsınız hele bi evlenin beni arayıp yalvarcaksınız bizede anlat şu ovulasyon hesaplamalarını felan.. Alay ettipğiniz için ücretli danışmanlık yapacam bedava olmaz dedim Bebek yapmak çok zor dedim Onlarda şaşıyor bekar olduklarından anlamıyolar Yatcaz kalkcaz bebek olcak sanıyolar
Bir de 35 ve üzeri arkadaşlarım bence dr nin 2-3 düşük olayını ciddiye almayın. Biliyorsunuz kii yıldan yıla yumurta rezervimiz de azalıyor. Belki daha genç yaşlardabunları tecrübe edip acı da olsa denemeye zaman vardır ama ben biraz sağlama almak isterim işlerimi. Bence bu konuyla ilgili testlerinizi yaptırın. İlla çıkacak demiyorum kimse beni yanlış anlamasın çok büyük oranda çıkmayacak. Ama ben 2 defadüşük yaptım bir defa daerken doğum. Bir oğlumu da zor daolsa dünyaya getirdim. Buna rağmen testlerimde sorunlar çıktı. Herkes benim gibi olacak değil ama azınlık var benim gibi. Azınlıkta olmadığını bilip sağlam adımlarla adım atmak en iyisi bence...
Bazen bu kadarsöylüyorum antipatik mi oluyorum diyorum ama demezsem de kendimi vicdanen sorumlu hissediyorum...
:)) saçlardan nine diyebilir tabi :)) ama gelecek ya çok bekletmezler ben en fazla 2 yıl veriyorum hepimize :) benle beraber 1 yılı dolduranlar içinde en fazla 6-8 ay :))
anladım canım , maalesef erkek kız ayrımı hala var fakat durumun özel, böyle olmamalıydı.nerde yaşıyosun sen ? memeleket nere ? yaş konusunda takılma bence, espri yapıyoruz ama farkında olmadan üzdüysek özür dilerim canım.olacak ya allahın izniyle, allah esirgesin sonundanda geçenlerde denizde boğulan çiftlerin çocukları vardı kadın 43 yaşında doğum yapmış, tüp bebek olmuş ama olsun.sonuöçta önemli olan dünyaya getirmek.doğal olmazsa tedaviyle oluri nş allah hepimize nasip edecek.üzme kendini.
ayy kızlar ya, yanlış anlattık galiba, özür dilerim valla hepiniziden.bu yaşların ilersinde yaşlanacağız anlamında yazmadım valla, saçlara ak düştü 30 a gelince yarısından çoğu beyazlar bbekte nene der anlamındaydı valla :) zaten artık çağımızda anne olma yaşı 30 civarında, sıkıntı yok normal yani :) benim bir yanım üzülürken bir yanım seviniyor, en azından 27 den önce anne olmayacağım diye, zaten anne olma istediğim yaşta 28 den önce olmasındı.o yoldayım :)) yani çocuk yaşta anne olmaktansa bu yaşlarda anne olmak en güzeli.tabi bence.hakiki fikrim :)) öptüm hepinizi ...
canım ya dönem dönem bu sıkıntıya giriyoruz hepimiz, çokta haklısın ama elden de bişey gelmiyo ki( Allah yardımcımız olsun, bence bu ay senin ayın olacak canım, bu ay değilsede en geç 3 ay veriyroum valla sana.
:)) 26,5 um :)) sen eşimle yaşıtsın, herkes yaşımı duyunca şaşırıyo ya, hayata erken atılmışım galiba :)) küççükten evlenip küççükten işe başlamışım galibeee :)) bu devre göre çok erkenciyim valla kabul ediyom :)) canım ya 31 olayı eşimde de var, yani insanın aklına gelmiyoda değil hani :)) şey diyo ayy şükrediyorum 31 yaşında baba olmayacağım, hiç sevmem o sayıyı diye.ama diyrum ki sen 1 yaş ilerden sayıyosun senin 31 de baba olmaman için 2013 ü beklememiz lazım, yok arkadaş ben 31 e girdiğim gün 31 i bitirdim kabul etcem diyo deliii :)) demek bu 81 lilerde var bi muziplik :))) 81 li deyince eşimde hep şey der, kendince tespitte bulunmuş özellikle 85 liler çok piçmiş, kız erkek farketmeksizin :))
şans gerçekten, kimi çok rahat geçiriyo kimide sıkıntıyla, allah sonlarını hayır etsinde sağlıcakla gelsinlerde bunlarada razı kalırız
canımmm :)) inş güzel haberlerle döneceksin ist dan, biz bekleriz seni, inş herşey güzel olsunda.her yıl yumurta rezervlerinin azaldığını unutmuşum ya, sen demiştin, valla abla iyi ki varsın yani bize cesaret veriyosun ne güzel.
günaydınnn :))
ohhh afiyet olsun :)) valla imrenmedim desem yalan olur, ne güzel olurdu dalga sesiyle kahvaltı etmek.ank da ancak göl sesiyle yaparız biz onu :)
canım, k.validende kapasite var zaten şaşırmadım.eşlerimizde valla çok saflar tenizler ya, dmeseydi ama neyse.bence sen doğru düşünüyosn nerden bileceksin ilk gebeliğin sonuçta, allah kötüsünden esirgesinden ne vakalar duyup okuyoruz, son zamanlar bencede çok önemli.evhamlı olmaktada fayda olduğunu düşünüyorum.inş güzel haberlerle dönde adın ilgi istiyoda kalsın.gerçekten demekki onun taktiği buymuş, kendinide nasıl ele veriyor.inş herşey yolundadır, bu akşamda sana yasin okuyacağım ya inş.elimden geldiğince hergün okuyum diyorum unutuyorum, 4 gündür okuyorum şükür. okuduğum her gün birinizede gönderirim artık :)) öpüyroum seni, inş çınar sadece annesini test etmiştir, benle ilgileniyo mu ilgilenmiyomu diye :)
canım günaydın, kolay gelsin işlerinde.müsait olunca bekleriz.
Millet şak şak hamile kalıyo herhalde ? işim az bugün, topiklere bakıyorum, herkes hamile.korunurken olanlar çok, şlk gebeliği zor olmuş, şimdi olmaz diye korunmayanlar mı dersin.Acaba bize talih kuşu ne zman konar ? bu ay konmaz, eşim geçen hafta gelmedi, bu haftada gelemiyor. şu rahim filmini hızlanrıdmam gerek, şubatıda testler geçirsekte, artık yolumuza baksak.hızlandırmam lazım ama elim gitmiyo bir türlü.allahım ya az bi gaz verde halledeyim şu işi izninle.
çok yanlış anladıık çoookkızlar valla yanlış anlaşıldık herhalde kusura bakmayın. saçımızdaki beyazlardan dolayı bikaç sene içinde nine gibi olacağız dedik yani 40-50ye gelmeden bikç sene içinde bembeyaz olma korkusundan bahsettik. bebiş de o beyaz saçlarımı görür bana nine der artık dedik:))) kendime takıldım yanlış anlaşılmasın((
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?