Kürtajdan sonra hamile kalma şansı ne kadardır ?

• Konu Sahibi Konu Sahibi aylin_fatih
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
günaydınnnn kıslarrrr

chnb hayırlısı olsun canım dualarımız sizinle

minicikumut diş tedavisi ne durumda

renkli ohhh afiyet olsun hava soğuk değil mi şeker? ben hala senin tr de olduğuna alışamadım. :)))

kızçeler dünden beri fenalardayım :) yine ne oldu bunalım kitty der dediğinizi duyar gibiyim. Şimcik Salı günü kuçunami azıcık oynuyordu arkadaşlarıma sordum falan dediler yeri daraldı ondan tamam dedim dün 3 kere falan oynadı gece normalde 12- 2 arası hareket en yoğun olduğu zaman böyle hatrıma bir iki tekme savurdu eşime dedim bir sorsak mı dr a şimdi heres diyor ki bebek hareketlerine dikkat e benimde ilk gebelik ilk acemilik normal mi bilmiyorum bir can var önce allaha sonra bana emanet, eşim dedi oynarrr oy arrr ama öyle bir tonda dedi ki sanki ben g...den uyduruyorum dikkat çekmek istiyorum vs. o sırada annesi aradı bizimki bakla ıslatmadı dedi telde dr arayıp soracağız. annedisi ne dese beğenirsiniz? bişi olmaz ilk hamile kalan o değil şımartma o kadar dikkat çekmek istiyordur bende duydum sonra teli kapattı boşver sen annemi dedi, diyecektim ki kendi gibi sanıyor herkesi en ufak bişi olsa hasta olur sanırım 3 erkek çocuğu varya dikkat çekmenin başka yolunu bulamamış neyse büyüklük bende kalsın diyerek geçtim yattım dr aramış dr da bugün gelsin bakalım sabah demiş. Birazdan oraya gideceğim sonrasında ise teyzeme eğer herşey yolundaysa. Aksi bir durum olursa mutlak haber veririm size. Haber yoksa normal demektir sizide merakta bırakmayayım.

bir görseniz yemin eidyorum daha canım hiçbişi çekmedi, yemeğimi yapıyorum, evimi temizliyorum, 2 haftadır birazcık söyleniyorum ağırlaştım ağrılarım oluyor sırt falan birde en çok şişten ve aldığım kilolarla dalga geçiyorum o kadar. Yaklaşık 1,5 senedir yazışıyoruz az çok tanıdık birbirmizi. Birşeyin odak noktası olmayı süperi olmayı zaten sevmem fazla ilgi bunaltır beni.

Sizce ben fazla mı pimpirik yapıyorum. Bilmediğim bir şey belki bir kez daha hamile kalsam bilirim neler olacağını? Bana göre fazla korkuyorum pimpirikten ziyade ve evde olduğum için kendimi biraz fazla dinliyorum. Ama cidden az tekmeliyor hareket ediyor ne yapsaydım beklesemiydim?

hepinizi öpüyorum, mesai alan arkadaşlar kolaylıklar gelsin yarın cumaaa :) onu düşünün.

öpüyorum hepinizi.

kaynanayı napmalı kaynar kazana atmalııı yandım gelin dedikçe altına odun atmalı:)
ah kuzum benim yaa biz seni çok iyi anlıyoruz böyle yazmalarda aklıma hep chnb abla gelio belden aşşamı kımıldatmadan hareket ediodum demişti hiç aklımdan çıkmıyo ben daha hamile kalmadan kalırsam naparım onu nasıl korurum diye düşünüyorum saçma sapan şeyler gelio aklıma umarım güzel haberler alırsın dualarımız seninle canım

kızlar geçmişi okuyamadım cvp yazamıom fazla çok yoğun bu aralar günaydın herkesleree

Benim doktorum sadece genel birtakim testler istedi kansayımı,seker,kolestrol vs. gibi.Ama
cok detayli seyler varmis.Onlar icinde cok dusuk yapmamizi bekliyorlar ama bizede yazik gunah.
Sagligimizdan oluyoruz.Psikolojimizden bahsetmiyorum bile.
Doktorlarımızın istedigi testleri burada paylasalim haberimiz olsun hepimizin olurmu.

Son düzenleme:
:)) saçlardan nine diyebilir tabi :)) ama gelecek ya çok bekletmezler ben en fazla 2 yıl veriyorum hepimize :) benle beraber 1 yılı dolduranlar içinde en fazla 6-8 ay :))
anladım canım , maalesef erkek kız ayrımı hala var fakat durumun özel, böyle olmamalıydı.nerde yaşıyosun sen ? memeleket nere ? yaş konusunda takılma bence, espri yapıyoruz ama farkında olmadan üzdüysek özür dilerim canım.olacak ya allahın izniyle, allah esirgesin sonundanda geçenlerde denizde boğulan çiftlerin çocukları vardı kadın 43 yaşında doğum yapmış, tüp bebek olmuş ama olsun.sonuöçta önemli olan dünyaya getirmek.doğal olmazsa tedaviyle oluri nş allah hepimize nasip edecek.üzme kendini.
aşkolsun kızlar....ben 30 uma girdim nene mi oldum şimdi

yok canim renklicim yaaa ne nenesi.. bende 29'um valla .. aramizda fark yok..daha yolun basindayiz insallah herseyin

ben bu sitede yeniyim henüz tanışmadık ama yaş 37 yazdığını görünce yalnız değilsin demek istedim ben de 37 yaşındayım canım

bende 36
yalnız değilisniz...yıllar geçiyorr

ayy kızlar ya, yanlış anlattık galiba, özür dilerim valla hepiniziden.bu yaşların ilersinde yaşlanacağız anlamında yazmadım valla, saçlara ak düştü 30 a gelince yarısından çoğu beyazlar bbekte nene der anlamındaydı valla :) zaten artık çağımızda anne olma yaşı 30 civarında, sıkıntı yok normal yani :) benim bir yanım üzülürken bir yanım seviniyor, en azından 27 den önce anne olmayacağım diye, zaten anne olma istediğim yaşta 28 den önce olmasındı.o yoldayım :)) yani çocuk yaşta anne olmaktansa bu yaşlarda anne olmak en güzeli.tabi bence.hakiki fikrim :)) öptüm hepinizi ...
topiğe giresim bile gelmiyor artık pofffff.....bebek meselesini düşünmek konuşmaktan bunaldım... hayat enerjim gitti...beklemekten de bıktım..burda sürekli bebekle ilgili şeyler okumaktandaaa....
canım ya dönem dönem bu sıkıntıya giriyoruz hepimiz, çokta haklısın ama elden de bişey gelmiyo ki ( Allah yardımcımız olsun, bence bu ay senin ayın olacak canım, bu ay değilsede en geç 3 ay veriyroum valla sana.
:)) 26,5 um :)) sen eşimle yaşıtsın, herkes yaşımı duyunca şaşırıyo ya, hayata erken atılmışım galiba :)) küççükten evlenip küççükten işe başlamışım galibeee :)) bu devre göre çok erkenciyim valla kabul ediyom :)) canım ya 31 olayı eşimde de var, yani insanın aklına gelmiyoda değil hani :)) şey diyo ayy şükrediyorum 31 yaşında baba olmayacağım, hiç sevmem o sayıyı diye.ama diyrum ki sen 1 yaş ilerden sayıyosun senin 31 de baba olmaman için 2013 ü beklememiz lazım, yok arkadaş ben 31 e girdiğim gün 31 i bitirdim kabul etcem diyo deliii :)) demek bu 81 lilerde var bi muziplik :))) 81 li deyince eşimde hep şey der, kendince tespitte bulunmuş özellikle 85 liler çok piçmiş, kız erkek farketmeksizin :))
şans gerçekten, kimi çok rahat geçiriyo kimide sıkıntıyla, allah sonlarını hayır etsinde sağlıcakla gelsinlerde bunlarada razı kalırız
canımmm :)) inş güzel haberlerle döneceksin ist dan, biz bekleriz seni, inş herşey güzel olsunda.her yıl yumurta rezervlerinin azaldığını unutmuşum ya, sen demiştin, valla abla iyi ki varsın yani bize cesaret veriyosun ne güzel.

Günaydııın kızlar hepinize
günaydınnn :))
38f353 Ovulation charts on FertilityFriend.com

günaydın kızlar...bi cee yapıp kaçacam arkadaşlarımla kordona kahvaltı etmeye gidicez...
ohhh afiyet olsun :)) valla imrenmedim desem yalan olur, ne güzel olurdu dalga sesiyle kahvaltı etmek.ank da ancak göl sesiyle yaparız biz onu :)
canım, k.validende kapasite var zaten şaşırmadım.eşlerimizde valla çok saflar tenizler ya, dmeseydi ama neyse.bence sen doğru düşünüyosn nerden bileceksin ilk gebeliğin sonuçta, allah kötüsünden esirgesinden ne vakalar duyup okuyoruz, son zamanlar bencede çok önemli.evhamlı olmaktada fayda olduğunu düşünüyorum.inş güzel haberlerle dönde adın ilgi istiyoda kalsın.gerçekten demekki onun taktiği buymuş, kendinide nasıl ele veriyor.inş herşey yolundadır, bu akşamda sana yasin okuyacağım ya inş.elimden geldiğince hergün okuyum diyorum unutuyorum, 4 gündür okuyorum şükür. okuduğum her gün birinizede gönderirim artık :)) öpüyroum seni, inş çınar sadece annesini test etmiştir, benle ilgileniyo mu ilgilenmiyomu diye :)

canım günaydın, kolay gelsin işlerinde.müsait olunca bekleriz.

Chnb;Ablacım iyiyim çok şükür.Bebeğimiz 11+6 günlük oldu İnşallah

saol canım inşallah kaybolurda onunla uğraşmayız bide

günaydın herkeze kızlarr...

hellom, canım çok pimpirikli olmakda ne demek az bile yani:)) çünkü ortada drun söylediği bir problem olma olasılığı var hergün gitsen yeridir yani kaynanalar çok biliyorlar tabii onlara göre hav hoş bizim yediğimiz hormonluları yiyip kirli bir çevrede yaşasalardıda doğursalardı 9-10 çocuk görürdüm o zaman...yok be canım b oşver sen git druna kimseyi dinleme çınarın annesi sensin nasıl istiyorsan yle davranıcaksın....kızımda nişan geldi doğum başladı eşimi uyandırdım dedim hadi gidelim doğum başladı ama ben sakinim duş aldım gayet rahat yürüyorum hiçbir ağrım yok falan eşimde bir işin başında sorumlu adam işe gitme peşinde yok dedi daha 10 gün var sonra bende dedimki sen gelme ben gidiyorum sanki kaç defa doğum yapmışsa başlamamıştır diyo...neyse geldi yolda bana diyorki dr bey doğum başlamadıysa bile gelmişken doğum olsun töbe töbee dedim gittik dr dediki evet açılma var doğum başlamış bu defa sancım başladı eşimi aldı bir telaş hertarafa koşuyor ben ağlıyorum sancıdan hemşire yardım edin falan yani diyeceğim oki anne sensin canım sen nasıl hissediyorsan öyle davran vicdanın rahat olsun son günlerin sonuna kadar haklısın git öğren bebeğin nasıl canım benim...

Millet şak şak hamile kalıyo herhalde ? işim az bugün, topiklere bakıyorum, herkes hamile.korunurken olanlar çok, şlk gebeliği zor olmuş, şimdi olmaz diye korunmayanlar mı dersin.Acaba bize talih kuşu ne zman konar ? bu ay konmaz, eşim geçen hafta gelmedi, bu haftada gelemiyor. şu rahim filmini hızlanrıdmam gerek, şubatıda testler geçirsekte, artık yolumuza baksak.hızlandırmam lazım ama elim gitmiyo bir türlü.allahım ya az bi gaz verde halledeyim şu işi izninle.

Candaşım ben bugün şu yazıyı okudum ve içim inanılmaz bir heyecanla doldu.

Bir ANNE; Herkesin Yerini Alabilen, Ama Onun Yerini Kimsenin Alamayacağı Kişidir.

canım camekanla kaplı çay bahçeleri boğaz manzaralı yaptık kahvaltımızı...mis gibi... özendirmek gibi olmasın cnaım :

bu arada gereksiz bir pimpiriklilik değil senin ki bende olsam aynı senin gibi stres yapardım..çünkü başımızdan kötü olaylar geçti canım çok normal yani senin davranışın... inanki sen yine iyisin ben bazı kişiler görüyorum yataktan kalkmıyor ,anlıyorum çünkü onlarda düşük yaşamışlar daha önce,o korku çok beter bişey..inşallah bebişinde sağlıcaklar gelir kaynanıda takma ...ah bi geçmişe kamera olaydıda onuda göreydik bakalım neler ediyordu hamileyken

cano çok kızdım sana çooooook öyle nene mene neymiş...boyat saçını gitsin beyazlar bana süre tanıdın ama canım valla ben umutsuz vakayım.. arkadaşlarım bile alay etti kahvaltıda bikadın bi erkek te ki kadın gibisin o da dereceyle ateş ölçüyorda bebek yapmaya çalışıyor ya hee tabi dedim bekarsınız siz anlamazsınız hele bi evlenin beni arayıp yalvarcaksınız bizede anlat şu ovulasyon hesaplamalarını felan.. alay ettipğiniz için ücretli danışmanlık yapacam bedava olmaz dedim bebek yapmak çok zor dedim onlarda şaşıyor bekar olduklarından anlamıyolar yatcaz kalkcaz bebek olcak sanıyolar

candaşım ben bugün şu yazıyı okudum ve içim inanılmaz bir heyecanla doldu.

bir anne; herkesin yerini alabilen, ama onun yerini kimsenin alamayacağı kişidir.

ben bunu okuyunca ancak moralim bozulur be umudum ( sebeplerim anne olmamak için yeterli ama üzülmemi engelleyemiyor bazen.aman bide özcan denizin şarkısını dinledim ki tam oldu, hayatta herşey nasip ! Vuzlat muslat bişeler diyodu, al sana her türlü vuslat.sıkıldıımla kaldım.

özür dilerim hocam ya, naptım ben öyle :)) valla umutsuzum bence 4 ümüzde, ceza sen ben nazlım.bilmiyorum ki nolcak halimiz, onlar evlensinlerde görsünler günlerini, öyle şimdi gülmek kolay tabi.aman inş bizim durummuza düşmesinler ya.

canım sen tabiiki haklısın tıp bu imkanlara sahipse muhakkak yararlanmak lazım benim şimdi yaptırmak istemememin nedeni dr.değil ben bir müdettir ara kanama problemi yaşıyordum buna rağmen gebelik oluştu ama devam edemedi dr.bana kürtaj sonu vücudun yeni bir periyod oluşturacağını söyledi düzelip düzelmediğine göre bir yol çizilecek bugün 26.gün tam anlamıyla adetim başladı eğer 26-27 günü yakalayabilirsem kendi sağlığım için çok iyi olacak

kızlar valla yanlış anlaşıldık herhalde kusura bakmayın. saçımızdaki beyazlardan dolayı bikaç sene içinde nine gibi olacağız dedik yani 40-50ye gelmeden bikç sene içinde bembeyaz olma korkusundan bahsettik. bebiş de o beyaz saçlarımı görür bana nine der artık dedik:))) kendime takıldım yanlış anlaşılmasın((

sorma canım ya. Arkadaş vardı korunduğu halde evlendiğinin ilk ayında hamile kalmıştı biliyor musun. şimdi de kucağında 2 aylık. ben de çok istiyorum. bu ay bile zor duruyorum korunmamak için. ama içimde korku büyük. testlerde falan sıkıntı çıkacakmış ben de uzun süre korunmak zorunda kalacakmışım gibi hissediyorum. allahım hayırlısını versin,bize de bebişler versin.

çok yanlış anladıık çoook kızlar yaa öyle demeyin biz hep genç kalacazzzz... bananeeee bananeee.....

candaş bacım valla bi lanet mi vardır nedir üzerimizde of yani valla bıktım , dün gece rüyamda hamile kaldığımıı gördüm , kadınlar kulübüne girmişim kendime hamile tablosu yapıyordum yeni ticker ler varmış böyle git gide karnın büyüyo gösterenlerden onlardan yapıyodum tabloyu

candaşcığım ben bir arkadaşımız 37 yaşındayım deyince bende varım demek için yazdım daha önümüzde güzel uzun yıllar var Rabbim hepimize mis kokulu bir sürü bebecik verir inşallah ben aslında erken anne olanlardanım 23 yaşında anne oldum 14 yaşında bir oğlum var ama lohusalık döneminde çok büyük bir rahatsızlığım oldu normal doğumun ardından yaklaşık 35 gün sonra ameliyat olmak zorunda kaldım oğlum rahatsızlandı bu arada derken toparlandık çıktık hastaneden şükür ama 5 sene doğum yapmayacaksın dedi dr. tabiiki uyduk bu yasağa ardından ben tekrar başka bir rahatsızlığımdan dolayı ilaç kullanmak zorunda kaldım tekrar 2.bebeği ertelemek zorunda kaldık 2011 mayısta ilaçları kestik bu sefer nur topu gibi bir kistim oldu 2 ayda ancak erittik doğum kont.hapı ile ardından ara kanamam başladı bu kanamalarla gebelik oluştu ama bebeğim yaşamadı umudumu kestim mi hayır olacak inşallah hepimizin bebeği olacak inanıyorum

kızlar misafirlerim geliyor yarım saate (eşimin ailesi)ben pazara kadaar pek giremem öptm hepinizi...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…