:)) düzelttik galiba :))kızlar valla yanlış anlaşıldık herhalde kusura bakmayın. saçımızdaki beyazlardan dolayı bikaç sene içinde nine gibi olacağız dedik yani 40-50ye gelmeden bikç sene içinde bembeyaz olma korkusundan bahsettik. bebiş de o beyaz saçlarımı görür bana nine der artık dedik:))) kendime takıldım yanlış anlaşılmasın((
canım galiba içinde bulunduğumuz durumdan kaynaklı bu hisler. ama inş bizlerde anne olacağızda biraz sancılı bi süreçte olacağız gibi.allah nasip etsin yeterki gerisi boş, ne dualar okuyoruz ne kürler yapıyoruz, önce o isteyecek, inş bizlerede dünyada emanetlerini gönderir.sabredelim yeterki.sorma canım ya. Arkadaş vardı korunduğu halde evlendiğinin ilk ayında hamile kalmıştı biliyor musun. şimdi de kucağında 2 aylık. ben de çok istiyorum. bu ay bile zor duruyorum korunmamak için. ama içimde korku büyük. testlerde falan sıkıntı çıkacakmış ben de uzun süre korunmak zorunda kalacakmışım gibi hissediyorum. allahım hayırlısını versin,bize de bebişler versin.
çok daraldık gerçekten ya, rüyana bayıldım :)) karnı büyüyen hamile stikerı hee:)) admine iletsek mi ne :)) of bi olsaydıkta başımız göğe erseydi :)) dün diyroumki anneme, aa şimdi hamile kalsam her çocuk arasında 2 yaş koysam yaş zaten ortayı bulur, kapanışı yaparım :)) hedef 4 yani :)) ama yemiyo :))çok yanlış anladıık çoookkızlar yaa öyle demeyin biz hep genç kalacazzzz... bananeeee bananeee.....
candaş bacım valla bi lanet mi vardır nedir üzerimizdeof yani valla bıktım , dün gece rüyamda hamile kaldığımıı gördüm , kadınlar kulübüne girmişim kendime hamile tablosu yapıyordum yeni ticker ler varmış böyle git gide karnın büyüyo gösterenlerden onlardan yapıyodum tabloyu
candaşcığım ben bir arkadaşımız 37 yaşındayım deyince bende varım demek için yazdım daha önümüzde güzel uzun yıllar var Rabbim hepimize mis kokulu bir sürü bebecik verir inşallah ben aslında erken anne olanlardanım 23 yaşında anne oldum 14 yaşında bir oğlum var ama lohusalık döneminde çok büyük bir rahatsızlığım oldu normal doğumun ardından yaklaşık 35 gün sonra ameliyat olmak zorunda kaldım oğlum rahatsızlandı bu arada derken toparlandık çıktık hastaneden şükür ama 5 sene doğum yapmayacaksın dedi dr. tabiiki uyduk bu yasağa ardından ben tekrar başka bir rahatsızlığımdan dolayı ilaç kullanmak zorunda kaldım tekrar 2.bebeği ertelemek zorunda kaldık 2011 mayısta ilaçları kestik bu sefer nur topu gibi bir kistim oldu 2 ayda ancak erittik doğum kont.hapı ile ardından ara kanamam başladı bu kanamalarla gebelik oluştu ama bebeğim yaşamadı umudumu kestim mi hayır olacak inşallah hepimizin bebeği olacak inanıyorum
canım görüşürüz, kolay gelsinkızlar misafirlerim geliyor yarım saate (eşimin ailesi)ben pazara kadaar pek giremem öptm hepinizi...
haklısın canım ya hemde çok.yenik düşmüyoruz tabi, arada essin geçsin :))Candaşım sıkma canını demek ne kolay ama sıkmamak gerekiyor.Stres ömrümünü yiyip bitiren bir kurt misali..
yok candaşcığım ben kürtaj sonu 2 gün kanama yaşadım bitti 2 hafta da riskli dönem var malum onu da atlattık korunmayı bıraktık dr. bize korunmayın dedi bugün 26.gün adetim başladı
çok yanlış anladıık çoookkızlar yaa öyle demeyin biz hep genç kalacazzzz... bananeeee bananeee.....
candaş bacım valla bi lanet mi vardır nedir üzerimizdeof yani valla bıktım , dün gece rüyamda hamile kaldığımıı gördüm , kadınlar kulübüne girmişim kendime hamile tablosu yapıyordum yeni ticker ler varmış böyle git gide karnın büyüyo gösterenlerden onlardan yapıyodum tabloyu
:)) düzelttik galiba :))
canım galiba içinde bulunduğumuz durumdan kaynaklı bu hisler. ama inş bizlerde anne olacağızda biraz sancılı bi süreçte olacağız gibi.allah nasip etsin yeterki gerisi boş, ne dualar okuyoruz ne kürler yapıyoruz, önce o isteyecek, inş bizlerede dünyada emanetlerini gönderir.sabredelim yeterki.
çok daraldık gerçekten ya, rüyana bayıldım :)) karnı büyüyen hamile stikerı hee:)) admine iletsek mi ne :)) of bi olsaydıkta başımız göğe erseydi :)) dün diyroumki anneme, aa şimdi hamile kalsam her çocuk arasında 2 yaş koysam yaş zaten ortayı bulur, kapanışı yaparım :)) hedef 4 yani :)) ama yemiyo :))
anladım canım, sende sıkıntılı dönemler yaşamaşsıni şükürler olsun yinede bi oğlun varmış.allah hayrını göstersin hep inş.tabi durmak yok yani, allahın izniyle oğlunun kardeşi gelecek.şuan korunma aşamasındamısın ?
flacigim doktorun hemen hamile kalabilirsin mi dedi sana? Bir sakıncası yokmuymus?
yok candaşcığım ben kürtaj sonu 2 gün kanama yaşadım bitti 2 hafta da riskli dönem var malum onu da atlattık korunmayı bıraktık dr. bize korunmayın dedi bugün 26.gün adetim başladı
merabalar flan ben de 17 aralıkta kürtaj oldum .daha adet olmadım. doktorum bana en az 6 ay korun dedi.senin kürtaj tarihin ne zamandı?
evet candasim aynen oyle. Bende eltimin hamile oldugu haberini aldim. Oda korunurken ahmile kalmis. Ne yapicam ben diyip duruyor. bende ayni burda konustuklarimizi iletiyorum. Sukret haline diye falan soyluyorum. Insallah dualrimiz sizlerle kizlar.Millet şak şak hamile kalıyo herhalde ? işim az bugün, topiklere bakıyorum, herkes hamile.korunurken olanlar çok, şlk gebeliği zor olmuş, şimdi olmaz diye korunmayanlar mı dersin.Acaba bize talih kuşu ne zman konar ? bu ay konmaz, eşim geçen hafta gelmedi, bu haftada gelemiyor. şu rahim filmini hızlanrıdmam gerek, şubatıda testler geçirsekte, artık yolumuza baksak.hızlandırmam lazım ama elim gitmiyo bir türlü.allahım ya az bi gaz verde halledeyim şu işi izninle.
kıslar selam
geldim ancak, öncelikle desteğiniz için çok teşekkür ederim Allah razı olsun. Dr pek iç açıcı konuşmadı, bebek yavaş besleniyormuş, yaarın tahlil cuma yani salı çarşamba sonuç sonuca göre belirlenecekmiş.
Candaşım Yasin için de allah razı olsun. Kuzum dr öyle hemen sana rahim filmi çekmez sanmam, sen bir dr bul allahaşkına gaza gel artık sen napıcan anne olmamak için kendine göre haklı sebeplerin var tamamda sen ya allah ya bismillah de :)
renkli nazlım millet diyor ya ceketimi üstüne attım hamile kaldım entresan demi bende hala şaşıyorum millet maşallah tavşan gibi :) bu arada bende bekarken arkadaşım çocuk yapmaya çalışıyordu anlamıyordum sonradan aynen bana yardım etti türk kahvesi olayını banada söylemişlerdi dikkate alalım.
hepinizi çok öpüyorum yarn bol bol görüşüzü.
inşallah bacım bizde yaparız o tablolardan..bebişler gelsin de başka bişey önemli değil valla. rüyanı sevsinler senin. hayır olsun inşallah. o hamile tablosuna ben de girmek istiyorum banane:))
hayırlısı canım inşallah yumoşlar büyümüştür çifter çifter...Kızlar, okudum hızlıca yazdıklarınızı. Pek bir değişiklik yok sanırım hayatımızda. Ben gidiyorum birazdan iğnemi olacağım. Yumoşlara bakacak dr. İnşalla büyüyorlardır hayırlısıyla ve sayı iyidir. Sayıya takılıyorum ister istemez...
Herkese tek tek yazamadım. Öptüm sizleri kocaman...
kıslar selam
geldim ancak, öncelikle desteğiniz için çok teşekkür ederim Allah razı olsun. Dr pek iç açıcı konuşmadı, bebek yavaş besleniyormuş, yaarın tahlil cuma yani salı çarşamba sonuç sonuca göre belirlenecekmiş.
Candaşım Yasin için de allah razı olsun. Kuzum dr öyle hemen sana rahim filmi çekmez sanmam, sen bir dr bul allahaşkına gaza gel artık sen napıcan anne olmamak için kendine göre haklı sebeplerin var tamamda sen ya allah ya bismillah de :)
renkli nazlım millet diyor ya ceketimi üstüne attım hamile kaldım entresan demi bende hala şaşıyorum millet maşallah tavşan gibi :) bu arada bende bekarken arkadaşım çocuk yapmaya çalışıyordu anlamıyordum sonradan aynen bana yardım etti türk kahvesi olayını banada söylemişlerdi dikkate alalım.
hepinizi çok öpüyorum yarn bol bol görüşüzü.
inşallah bacım bizde yaparız o tablolardan..
hayırlısı canım inşallah yumoşlar büyümüştür çifter çifter...
hello türk kahvesi olayı nedir ki ?? ben bilmiyom
renklicim iliskiden 1 saat once esine turk kahvesi icirirsen (az sekerli olacak) sperm sayilarinda artis oluyormus. Onu diyor Hello..Birde daha kaliteli sperm oluyormus sanirsam
kız ben nescafe içiriyordumabooow yanlış iş yapıyormuşum meğerse ama bu ay keçiboynuzu pekmezi ve tozu içirdim inşallah fayda etmiştir...
bende icirmistim keciboynuzu hemde zorla... sen bide tozunuda iciriyosun onun tozudami varmis.. neler cikmis valla masallah :))) o zaman bu ay hadi insallah rastgele diyelim canim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?