Kürtajdan sonra hamile kalma şansı ne kadardır ?

• Konu Sahibi Konu Sahibi aylin_fatih
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
:)) düzelttik galiba :))
canım galiba içinde bulunduğumuz durumdan kaynaklı bu hisler. ama inş bizlerde anne olacağızda biraz sancılı bi süreçte olacağız gibi.allah nasip etsin yeterki gerisi boş, ne dualar okuyoruz ne kürler yapıyoruz, önce o isteyecek, inş bizlerede dünyada emanetlerini gönderir.sabredelim yeterki.
çok daraldık gerçekten ya, rüyana bayıldım :)) karnı büyüyen hamile stikerı hee:)) admine iletsek mi ne :)) of bi olsaydıkta başımız göğe erseydi :)) dün diyroumki anneme, aa şimdi hamile kalsam her çocuk arasında 2 yaş koysam yaş zaten ortayı bulur, kapanışı yaparım :)) hedef 4 yani :)) ama yemiyo :))

anladım canım, sende sıkıntılı dönemler yaşamaşsıni şükürler olsun yinede bi oğlun varmış.allah hayrını göstersin hep inş.tabi durmak yok yani, allahın izniyle oğlunun kardeşi gelecek.şuan korunma aşamasındamısın ?

Candaşım sıkma canını demek ne kolay ama sıkmamak gerekiyor.Stres ömrümünü yiyip bitiren bir kurt misali..

yok candaşcığım ben kürtaj sonu 2 gün kanama yaşadım bitti 2 hafta da riskli dönem var malum onu da atlattık korunmayı bıraktık dr. bize korunmayın dedi bugün 26.gün adetim başladı

flacigim doktorun hemen hamile kalabilirsin mi dedi sana? Bir sakıncası yokmuymus?

kızlar misafirlerim geliyor yarım saate (eşimin ailesi)ben pazara kadaar pek giremem öptm hepinizi...
canım görüşürüz, kolay gelsin
Candaşım sıkma canını demek ne kolay ama sıkmamak gerekiyor.Stres ömrümünü yiyip bitiren bir kurt misali..
haklısın canım ya hemde çok.yenik düşmüyoruz tabi, arada essin geçsin :))
yok candaşcığım ben kürtaj sonu 2 gün kanama yaşadım bitti 2 hafta da riskli dönem var malum onu da atlattık korunmayı bıraktık dr. bize korunmayın dedi bugün 26.gün adetim başladı

anladım canım, inş çok bekletmeden bebeğin gelir...

bebişler gelsin de başka bişey önemli değil valla. rüyanı sevsinler senin. hayır olsun inşallah. o hamile tablosuna ben de girmek istiyorum banane:))

inşallah canım inşallah. allahım bize de göndersin meleklerini.

Kızlar, okudum hızlıca yazdıklarınızı. Pek bir değişiklik yok sanırım hayatımızda. Ben gidiyorum birazdan iğnemi olacağım. Yumoşlara bakacak dr. İnşalla büyüyorlardır hayırlısıyla ve sayı iyidir. Sayıya takılıyorum ister istemez...

Herkese tek tek yazamadım. Öptüm sizleri kocaman...

merabalar flan ben de 17 aralıkta kürtaj oldum .daha adet olmadım. doktorum bana en az 6 ay korun dedi.senin kürtaj tarihin ne zamandı?

merabalar flan ben de 17 aralıkta kürtaj oldum .daha adet olmadım. doktorum bana en az 6 ay korun dedi.senin kürtaj tarihin ne zamandı?

canım yanlış hatırlamıyorsam başka bir topikte karşılaşmıştık kürtaj tarihinden hatırlıyorum çünkü ama karıştırıyorda olabilirim öyleyse kusura bakma benim kürtaj tarihim de 17 aralık canım kabus gibi bir cumartesi sabahıydı neye uğradığımızı şaşırmıştık

venusyildiz neden 6 ay korun dedi biliyormusun?
Her doktor farklı birşey soyluyor

kıslar selam

geldim ancak, öncelikle desteğiniz için çok teşekkür ederim Allah razı olsun. Dr pek iç açıcı konuşmadı, bebek yavaş besleniyormuş, yaarın tahlil cuma yani salı çarşamba sonuç sonuca göre belirlenecekmiş.

Candaşım Yasin için de allah razı olsun. Kuzum dr öyle hemen sana rahim filmi çekmez sanmam, sen bir dr bul allahaşkına gaza gel artık sen napıcan anne olmamak için kendine göre haklı sebeplerin var tamamda sen ya allah ya bismillah de :)
renkli nazlım millet diyor ya ceketimi üstüne attım hamile kaldım entresan demi bende hala şaşıyorum millet maşallah tavşan gibi :) bu arada bende bekarken arkadaşım çocuk yapmaya çalışıyordu anlamıyordum sonradan aynen bana yardım etti türk kahvesi olayını banada söylemişlerdi dikkate alalım.

hepinizi çok öpüyorum yarn bol bol görüşüzü.

evet candasim aynen oyle. Bende eltimin hamile oldugu haberini aldim. Oda korunurken ahmile kalmis. Ne yapicam ben diyip duruyor. bende ayni burda konustuklarimizi iletiyorum. Sukret haline diye falan soyluyorum. Insallah dualrimiz sizlerle kizlar.

hellocum neden beslenemiyoki acaba? ilk defa duydum biliomusun.. plasentadan mi kaynaklaniyor. Insallah canim onemli bir sorun degildir. Zaten nerdeyse kilosu 3'e yakin. Ben bisi cikacagini zannettmiyorum tabiiki tedbiri elden birakmamak lazim. Sen haklisin pimpiriklenmede.HIcbirimiz bilemeyiz icerde neler oluyor. Biz bakalim ne yapicaz cok merak ediyorum. Bende hergun kendimi dinliyorum acaba oynamalari hissedermiyim falan diye. Canim insallah testlerde hicbisi cikmaz.

bebişler gelsin de başka bişey önemli değil valla. rüyanı sevsinler senin. hayır olsun inşallah. o hamile tablosuna ben de girmek istiyorum banane:))
inşallah bacım bizde yaparız o tablolardan..
hayırlısı canım inşallah yumoşlar büyümüştür çifter çifter...

hello türk kahvesi olayı nedir ki ?? ben bilmiyom

inşallah bacım bizde yaparız o tablolardan..

hayırlısı canım inşallah yumoşlar büyümüştür çifter çifter...

hello türk kahvesi olayı nedir ki ?? ben bilmiyom

renklicim iliskiden 1 saat once esine turk kahvesi icirirsen (az sekerli olacak) sperm sayilarinda artis oluyormus. Onu diyor Hello..Birde daha kaliteli sperm oluyormus sanirsam

renklicim iliskiden 1 saat once esine turk kahvesi icirirsen (az sekerli olacak) sperm sayilarinda artis oluyormus. Onu diyor Hello..Birde daha kaliteli sperm oluyormus sanirsam

kız ben nescafe içiriyordum abooow yanlış iş yapıyormuşum meğerse ama bu ay keçiboynuzu pekmezi ve tozu içirdim inşallah fayda etmiştir...

kız ben nescafe içiriyordum abooow yanlış iş yapıyormuşum meğerse ama bu ay keçiboynuzu pekmezi ve tozu içirdim inşallah fayda etmiştir...

bende icirmistim keciboynuzu hemde zorla... sen bide tozunuda iciriyosun onun tozudami varmis.. neler cikmis valla masallah :))) o zaman bu ay hadi insallah rastgele diyelim canim

bende icirmistim keciboynuzu hemde zorla... sen bide tozunuda iciriyosun onun tozudami varmis.. neler cikmis valla masallah :))) o zaman bu ay hadi insallah rastgele diyelim canim

evet canım tozu çıkmış..akşamları yatmadan süte katıyorum çikolatalı süt gibi oluyor seve seve içiyor..sabahları da pekmezinden 2 tatlı kaşığı yediriyorum..tamamdır inşallah hayırlısyla bu ay gelsin bebiş...az önce eşimle kardeşim istanbul otobüsüne bindi, arabamızı almaya gittiler sağ salim gelsinler,bende stres yapıyorum valla...

çokta uykum geldi kim 1 milyon istere bakıyorum soruları merak ediyorum... anaa bitti bile bu arada ilginç bişey öğrendim sorularda chopin in bedeni pariste gömülü,kalbi ise varşovada bi kilisede gömülüymü ne ilginç demi

günaydın kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr bugün patronlar yok bütün gün sizinleyim:):):)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…