- Konu Sahibi aylin_fatih
-
- #13.381
günaydın kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr bugün patronlar yok bütün gün sizinleyim:):):)
Günaydın Nazlım ve diğer kızlar
Hepinizin Cuması hayırlı olsun.
günaydınlarrrrrrrrr millet
güzel hayırlı cumalar olsun.
Citaknuray canım, plesanta eskiyebiliyormuş birde gebelik zehirlenmesi varya ondanda kaynaklanıyor olabilirmiş gebelik zehirlenmesinin olmazsa olmaz belirtisi idrarda protein çıkmasıymış afedersiniz dünden beri 5 litrelik kapta çiş biriktirdim :))) bugün tahlile gidecek. Dr diyor ki bebek işte dışarı çıksa daha çok besin alır sezeryan yolu yapıyor gibide olabilri bilmiyorum artık. Hayırlısı sağlıklı sıhatli olsunda. Süt yumurta ceviz balık balık yağı pekmez kivi vs.. hiç eksik etmedim sodada içiyorum adam küçük adam olacak belkide. :)))) sen ne zamn tr desin. birde senin gideceğin dr nerde?
chnb heyecanlıyım :))) inşallahh sağlıkla sıhatle
renklim türk kahvesi nurayın dediği gibi spermleri hızlandırıyormuş. Sıcak suyla duş almamak gerekiyor benim aklımda kalan bunlar.
minicikumut günaydınnn...
eşimin kuzeni aradı sabah sabah Çınar ismine kafayı takmıştı zırt pırt kız ismi falan diyordu, Herkes her ismi sevmek zorunda değil diyorum geçiyorum. Neyse bugün aradı :))))) biraz evvel bak dedi bebek küçükmüş ismini hala Çınar mı koyacaksınız dedi :) Benim derdim seni gerdi yok ismini değiştirdik maki koyacağız dedim ama nasıl eğlendim anlatamam haset bozuldu hııı ee sana iyi günler dedi kapattı. :)))))))
kitty, bu bebişler doğana kadar nefes aldırmayacaklar galiba bize. sağ olsunlar da ne yapalım. endişe etme canım. çıkmaz inşallah kötü bişey testlerde. hem seninki de doğsa yaşar artık. tabi gününde olması iyi de.hayırlısı olsun.kıslar selam
geldim ancak, öncelikle desteğiniz için çok teşekkür ederim Allah razı olsun. Dr pek iç açıcı konuşmadı, bebek yavaş besleniyormuş, yaarın tahlil cuma yani salı çarşamba sonuç sonuca göre belirlenecekmiş.
Candaşım Yasin için de allah razı olsun. Kuzum dr öyle hemen sana rahim filmi çekmez sanmam, sen bir dr bul allahaşkına gaza gel artık sen napıcan anne olmamak için kendine göre haklı sebeplerin var tamamda sen ya allah ya bismillah de :)
renkli nazlım millet diyor ya ceketimi üstüne attım hamile kaldım entresan demi bende hala şaşıyorum millet maşallah tavşan gibi :) bu arada bende bekarken arkadaşım çocuk yapmaya çalışıyordu anlamıyordum sonradan aynen bana yardım etti türk kahvesi olayını banada söylemişlerdi dikkate alalım.
hepinizi çok öpüyorum yarn bol bol görüşüzü.
Hello;sen konuyu ilk anlattığında aklıma plesenta yaşlanması gelmişti.Umarım gebelik zehirlenmesiyle alakası yoktur..Rabbim hakkında hayırlısını versin.Azıcık bir zamanınız kaldı artıkDoğduktan sonra istediğin gibi beslersin kuzunu sütünle Canını sıkma hiçbirşey için.Adı gibi çınar gibi sapasağlam olacak oğluş İnşallah
kitty, bu bebişler doğana kadar nefes aldırmayacaklar galiba bize. sağ olsunlar da ne yapalım. endişe etme canım. çıkmaz inşallah kötü bişey testlerde. hem seninki de doğsa yaşar artık. tabi gününde olması iyi de.hayırlısı olsun.
herkese hayırlı cumalar.Allah gönlümüzün muratlarını versin.
candaşçcım, hayırlı olsun kararın. korkma canım. anestezili acımıyomuş. ben bilmiyorum. ama ben de niyetine girmiştim.
GÜNAYDIN KUZULAR....HERKESE HAYIRLI CUMALAR...
öptm hepinizi
evet canım acımıyomuş, hatta anestesizde az bi ağrı hissediliyomuş, en şiddetli adet ağrısı gibi.aman bi şu beladan kurtulsam bi.sen nasılsın ?kitty, bu bebişler doğana kadar nefes aldırmayacaklar galiba bize. sağ olsunlar da ne yapalım. endişe etme canım. çıkmaz inşallah kötü bişey testlerde. hem seninki de doğsa yaşar artık. tabi gününde olması iyi de.hayırlısı olsun.
candaşçcım, hayırlı olsun kararın. korkma canım. anestezili acımıyomuş. ben bilmiyorum. ama ben de niyetine girmiştim.
GÜNAYDIN KUZULAR....HERKESE HAYIRLI CUMALAR...
öptm hepinizi
tamam canım teşekkürler, halletcem ya yeter artık sıkıldım.bu ay zaten gebelik ihtimali hiç yok gibi bişey, görüşemedik eşimle. bunun için uygun bi dönem var mı acaba ? yoksa her dönem uygun mudur ?benim aklıma hiç gelmemişti umutcum zaten şöyle bir söz vermiştim kendime hamile kalınca öyle topik topik sayfa sayfa bişi aramıcam diye, :) amin herkes için hayırlısı.
Mevlam hepimize nasip etsin aminnnnnnnnnn
yok anam be nerde :))))) bu kadar yaramaslık olur mu bilmiyorum, resmen bizimle oyun oynuyorlar. İnşallah canım, sen nasılsın.bebişimiz nasıl
bende seni cicim.
candaş, yani ben o kadar çok bilmiyorum ama dr kontrolünde ilk başta sanırım kllomen falan gelir en son rahim filmi ama dur arkadaşım demişti bana diğer dr da ilk rahim filmi çektirip öyle başlıyormuş. Candaşım kolları sıva allahhhhh allahhh
günaydın minnooşş
günaydın canım naberkeyfin nasıl diş tedavisi ne alemde korunma konusunda ne düşünüon anlat bakim:)Günaydın Nazlım ve diğer kızlar
Hepinizin Cuması hayırlı olsun.
süper cvp olmuş ya bu insanlar ne abuklar ya sananeeeeeee sananeeeeeeeeee bebeğimin isminden ay allahım dellendim he iyi yapıştıurmışın kuzu cvbı süper olmuş ders olsun bida abuk sabuk konuşmasın tahlil sonuçları güsel çıkar inşallah kuzum ya bizim ark doğum yaptı bebek 2500 kg doğdu beslenememiş nasıl üzüldü büyürmü bu diye anllattım sanırım az önce resmini gördüm 2 ayda toparlamış kocaman olmuş sağlıklı olsunda kuzum annesi nasıl güzel besler onugünaydınlarrrrrrrrr millet
güzel hayırlı cumalar olsun.
Citaknuray canım, plesanta eskiyebiliyormuş birde gebelik zehirlenmesi varya ondanda kaynaklanıyor olabilirmiş gebelik zehirlenmesinin olmazsa olmaz belirtisi idrarda protein çıkmasıymış afedersiniz dünden beri 5 litrelik kapta çiş biriktirdim :))) bugün tahlile gidecek. Dr diyor ki bebek işte dışarı çıksa daha çok besin alır sezeryan yolu yapıyor gibide olabilri bilmiyorum artık. Hayırlısı sağlıklı sıhatli olsunda. Süt yumurta ceviz balık balık yağı pekmez kivi vs.. hiç eksik etmedim sodada içiyorum adam küçük adam olacak belkide. :)))) sen ne zamn tr desin. birde senin gideceğin dr nerde?
chnb heyecanlıyım :))) inşallahh sağlıkla sıhatle
renklim türk kahvesi nurayın dediği gibi spermleri hızlandırıyormuş. Sıcak suyla duş almamak gerekiyor benim aklımda kalan bunlar.
minicikumut günaydınnn...
eşimin kuzeni aradı sabah sabah Çınar ismine kafayı takmıştı zırt pırt kız ismi falan diyordu, Herkes her ismi sevmek zorunda değil diyorum geçiyorum. Neyse bugün aradı :))))) biraz evvel bak dedi bebek küçükmüş ismini hala Çınar mı koyacaksınız dedi :) Benim derdim seni gerdi yok ismini değiştirdik maki koyacağız dedim ama nasıl eğlendim anlatamam haset bozuldu hııı ee sana iyi günler dedi kapattı. :)))))))
canım tedavi sürecini şöle yapıolar muhtemelen sana da onu yapar hormon tahlilleri ister adetin 3.günü sonrasında klomen verir çatlatma iğnesi 3 ay faland eniolar sanırım sonra rahim filmi ister eşinden sperm testi ister sonra aşılama der ama sen ısrar edersen ben hrşeyi aynı anda yaptırmak istiyorum diye belki yapar adetin 3.günü hormon testleri yapıolar adetini bitip temizlenince rahim filmi çekiolar arkadaş çektirdi anesteziyle olmuş hiç bişi anlamadım sonrasındada canım yanmadı diyo sen elini çabul tutsan biraz hadi ama ceza sen ben atlas valla birimiz güzel haber verek artık bacım yaaGünaydın herkese...
Kıtty, sözümde durdum okudum :) sendende allah razı olsun, sırada atlas, nazlım, ceza var en acilleri :) neden hemen çekilmiyo mu rahim filmi ? birkaç ay denememi yapmak lazım yine ? dr aramaya başladım artık.en azından topiklerin birinde konu açarak adım attım :) nasılsın sen? dr dan kötü haber yok galiba, şükürler olsun :)) ismide milletimi geröiş, ona ne ki ? iyi yapmış kapatmış telefonu :))
nuray, bende ilk duyduğumda üzülmüştüm ama bugünleri yaşamakta nasipmiş, demekki bazı şeyler tecrübe edinmeden anlaşılmıyor, eltine hayırlı olsun inş, sağlıcakla.sen nasılsın ? oğlun nasıl ?
atlas, nazlım, minicik umut, minikler, günlük, taf, hilal, pepp, dr alb, senem, ceza, ismini unuttuğum tüm arkadaşlarım nasılsınız ??
atlas, dün diyemedim sana, profil resmin yoruma kapalı galiba, yakışmış gerçekten örtü.Bi esrarengizlik vermiş sana, hisleri çok kuvvetli olgun insan havası katmış.maşallah :))
hayırlı cumalar canımmm ben çok şlükür iyiyim bu ara fazla çalıştım bedenim iflasda yorgunum hafta sonunu iple çekom sen nasılsın kuzummkitty, bu bebişler doğana kadar nefes aldırmayacaklar galiba bize. sağ olsunlar da ne yapalım. endişe etme canım. çıkmaz inşallah kötü bişey testlerde. hem seninki de doğsa yaşar artık. tabi gününde olması iyi de.hayırlısı olsun.
hayırlı cumalar canımmmmmm naber keyfin nasılGÜNAYDIN KUZULAR....HERKESE HAYIRLI CUMALAR...
öptm hepinizi
tamam canım teşekkürler, halletcem ya yeter artık sıkıldım.bu ay zaten gebelik ihtimali hiç yok gibi bişey, görüşemedik eşimle. bunun için uygun bi dönem var mı acaba ? yoksa her dönem uygun mudur ?
sen nasılsın canım ?
süperrr :)) bizim geleceklerimiz :))
yavrum pazartesi çarşamba cuma cumartesi oluyo çalışmalar yetmezmi:)şiştim valla şükür hafta sonu geldi 15.günümdeyim bugün devam önümüzdeki hafta sonuna kadar cumartesi valla temizlik varcanım iyiyim ben deli divane dolaşıyorum evin içinde çamaşır ev ütü bugünkü program birde 2. baharı izlicem nasipse :)
candaşım her hamile kalan diyor ki keşke daha erken yapsaymışım, senin yaşın maşallah süpermiş (30 ve 30+ ayıp olmasın bende biliyorsunuz 31'im ama 30 dicem ) bacım eminimki çok zor olacaktır, eşinle aynı şehirde değilsin işte annenler yannda falan biz hamileliklte nazını çekeriz. zaten ilk 3 ay eşine gıcık oluyorsun sonraki zamanlarda öyle bir üstüne düşüyorsun ki sanki eşin bebeğin oluyor o zamana kadar mevlam büyük mucizeler gelir bulur bizi inşallah. Bebeğini tam büyütmek tam onla oyun oynama zamanında eşin yanında olacak. Öyle düşün kendini birazda kandır yoksa bu hayat geçmiyor malesef. Ankarada hiç tanıdığım yok malesef ki sorayım ona dr ama topikteki kızlar yardımcı olur. Açtığın başlığı okuyamadım ben sen bir gelişme olursa dr dan haberdar edersin inşallah.
renki vın vın geliyormuş kazasız belasız inşallah
minicikumut senin face var mı? varsa eklemek istersen haberim olsun, eklemek zorunlu değil :))))
minikler napıyor acaba?
nazlım çalışmalar tam gaz mı? bu cmt temizlik var mı bacım.
minicikumut senin face var mı? varsa eklemek istersen haberim olsun, eklemek zorunlu değil :))))
.
yavrum pazartesi çarşamba cuma cumartesi oluyo çalışmalar yetmezmi:)şiştim valla şükür hafta sonu geldi 15.günümdeyim bugün devam önümüzdeki hafta sonuna kadar cumartesi valla temizlik varşimdiden onun derdi var içimde ikinci baharı benim içinde izle bayılrıımmm
Ben Facebook kullanmıyorum Hello.Yani kullanıyordum ama dondurdum.Çünkü bağımlılık halini almaya başlamıştı.Kurtuldum bağımlılığımdan
Bu arada benim adım Kübra.Minicikumut fazla uzun oluyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?