Kürtajdan sonra hamile kalma şansı ne kadardır ?

• Konu Sahibi Konu Sahibi aylin_fatih
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
helloyun bacılar:))

hellom, yaa şükür imşallah bişey çıkmaz test sonucunda....hani biz bayenler çok duygusalızya hep karamsar bakarız...drun çınar için ilk söylediklerini yazdığın gün çok üzülmüştüm eşimle konuşuyorduk istanbuldaki arkadaşın bebeğine böyle demiş dr dedim eşimin ilk dediği para tuzağı bunlar sürekli gelsin son zamanlarında vee dediğin gibi sezeryan için dedi bak görürsün bebeşin hiç birşeyi olmayacak dedi...bende kızdım ona dedimki öyle şey olurmu bir anneye bu yaşatılmaz en mutlu olacağı günlerde...inşallah sağlıkla gelecek kucağına canım...amcamın kızına bebek çok büyük normal doğum yapamazsın dedi dr sezeryana aldı bebek bir doğdu 3,150 gr insan şaşırıyor drlarada bazen:))

nuray, canım sen hissetmiyorsun sanırım bebeğin hareketini benden 2 hafta öndesin bende sürekli bir belirti arıyorum ama yok yok...kızlar her gebelik sanki birinciymiş gibi ben kızımda yaşadığım herşeyi unutmuşum yaa onu 16. haftada hissetmeye başlamıştım ama her çücuk farklı tabii ama benim kızımıda hissetmemek mümkün değildi canım çocuk bildiğin cimnastikçiydi yani daha 2 aylık hamileyken hareketliydi hemde ne hareket kızımı hiçbir kontrolde uyurken görmedim...hatırlarsanız bu bebeğimde hareket etmiyor diye üzülmüştüm ilk zamanlar sanırım bunuda hep uyurken göreceğim..annesi gibi ağır olacak sanırım:)) baksanıza ablasının hareketini hissettiğim haftaya yaklaştım tık yok sağlıklı olsunda zaten az hareket etsin...

nazlım, ne güzeldir dimi patronun olmaması...ben çalışırken bizim şeflerimiz vardı onlarda istanbuldalardı...ama her an gelebilirler diye çok korkardık ben milupada market aktivite elemenı olarak çalışıyordum şefler gelip gidince rahatlardık bazen kaçardık işten ama hep huzursuz olurdum bir tel çalsa korkudan altıma...kadar olurdu yani...ama sen sabit olduğun için ne güzel ayy bir an çalıştığım günler geldi aklıma çok güzeldi yaa o günlerde ...

minicikumut, canım yaa bilirim o duyguları bende bir ara kapılmıştım eşimin kardeşleri vefaat edince sonra aklıma gelince hemen kendimi başka şeye yönlerndirirdim...umarım çabuk çözersin bu olayı canım...

renkliatlas, hayırlı olsun canım... araba almadan önce bilseydim keşke abim galerici yardımcı olurduk sende gelir misafirim olurdun...söyleseydin noluuuuurrrrrduuuu ayyyy çok güzel hareketlerden geldi aklıma akşam çok güldüm kıza yaa....

candaş, sıkma kendini bu kadar canım senin tek yapacağın bir dra gidip eşinle ayrı olduğunuzu ve diğer şeyleri anlatman eminim dr birkaç test isteyip sonrada eşinle birleşmen gerektiğini söyleyecektir...

loneliness, lekelenme yoktur inşallah canım...

nuray,burada gidecekmisin dra?ne kadarlığına geliyorsun canım...dikkat et heyecan yapma sakın...

chnb, hadi canım iğneler hayırlı uğurlu olur inşallah umudumuz hep var öok güzel olacak sende oğlunun kardeşiyle geleceksin istanbullardan...

Umarım bir an önce atlatırım bu durumu.Bu psikolojiden bir an önce kurtulmam lazım.Ki atlatırım güçlüyüm ben:76:

Bebeğin iyidir annesi Rabbimin izniyle.Kontrolün ne zamandı?

cezaaa, kaygana kısmı gelmiş nasıldı akşam nerden geliyorlar canım? yaa benim en iyi iş arkadaşımın eşi aydınlı canım oraya gidince böyle zeytinyağımı dersin doğal şeyler getirir banada verirdi canım öyle hoş oluyorki yaş geçtikçe doğa ile olan ilişkim daha yakınlaşıyor abimin yazlığı izmitin köylerinin olduğu bölgede oraya giderken köylü pazarı var oradan alışveriş yapıp gidiyoruz ama o sebzelerin kokusu karpuz kavun kokuları allahım ne büyük güzellik ne büyük nimet...bende hep böyle ege yçresine gelip doğal ne var ne yok alıp gelmek istiyorum...bide karadenize enişteartvinli bir sene kısmet olursa çıkacağız tura...offf buram buram doğa kokuyor burnuma...

Umarım bir an önce atlatırım bu durumu.Bu psikolojiden bir an önce kurtulmam lazım.Ki atlatırım güçlüyüm ben:76:

Bebeğin iyidir annesi Rabbimin izniyle.Kontrolün ne zamandı?

haftaya perşembe kısmetse canım...güçlüsün tabii bu kadar şeyi yaşamak kolay değil...bir dönem böyle düşünmende normal herşey üst üste gelmiş çünkü ama aşarsın inanıyorum inşallah bebişinle yaşadığın tüm olumsuzlukları unutacaksın...

E az kalmış kontrole.Cinsiyetinide söyler diye tahmin ediyorum.Sağlıklı,hayırlı bir evlat olsun geriside pek önemli değil zaten.

ablacımmm hoşgeldin benim oğlumda çok hareketliydi bi görsen sürekli poposunu attırıyodu manyak aklıma geldi bak
kimseler yok rahatım valla bi iş yapmadım sabahtan beri adam gibi geçtiimiz günlere göre abla evde durmak bana daha cazip gelio şuan çalıştıım için galib abazen çok yoruluyorum düşünsene 1 hafta yıllık iznim var onu bile kullanamadım daha vermiolar uyuzlarrrrrr abla seninde bebek 9.ayda olmuştu dimi benim 8 ay oldu bakalım ne zaman teşrif etxek

bacım biz 28.güne kadar falan devam edios meraklanma bırakırmıyım hiç 15.gün:)zaten ateş ölçüom ya henüz çatlamadı bugün 15.gün çalışma günlerimiz şöyle olacak 8-9-11-13-15-16-18-20-23-23-25-27 yeterrrrrrrrrrrrrrrrrr dices sonundada kuzum benim ilk gebeliğimdede 21.gün çatladı yumurtam o gün doktora gitmiştim akıntım var diye çok fazla iktihaplanma varmış meğer doktor dedi kocaman yumurtan var diye erken çatlamıom ben yani tedbir amaçlı erken ilişkiler oluyo

o filmi izlediğimde bende aynı şeyleri düşünmüştüm.Allah esirgesin, genç yaşta bir arkadaşından bu duruma şahit olmak sarsar.Zor gerçekten.Allah kimselere vermesin, geçen sene bende bi kuzenimi kaybedince aynısını düşündüm, ya biz tayin aldığımızda birimizden birinin ömrü 3-5 seneyse diye.onlar evlendiler, 9. yılında eş öldü.kendini yerine koymamak imkansız ama korkmamak kondurmamak gerek, hani insan üzüldüğünü çeker derler, ben onu çok yaşadım.artık yaşamamk adına üzülmemeye çalışıyorum.bencillik gibi ama mecburum.dediğin gibi eğer kendi başına halledemezsen yardım alırsın canım.gerçekten düşüncesi bile feci.
anladım hocam :)) valla iyiki varsınız.ama sanırım ki bizim vaktimiz yok, yani öyle klomen filan bizim harcımız değil, önce rahimin temiz spermlerin yeterli olduğunu öğrenmemeiz şart, olası kötü ihtimal için erken teşhis misali.sonrasında yine olmazsa eşim zaten gelmiş olur, o zman klomen aşılma vs yollarını deneriz.Allah hepimizin işini rast getirir inş.az kaldı bence o haberleri vermeye allahın izniyle ...
canım saolasın ya, bende bebekle tam uygun zmanda adım attığımı düşünüyrum şu anlamda, olası gebeliğin uzma sürecinde az biraz vaktim var, kuzenim 8. yıl bebeğini kucakladı.benimkide uzasa bile normal bi yaşta anne olurum 30-32 diyelim taş çatlasın.ki bence en uygun zamanlar çağımız için.ben şu durumda erkenci bile sayılıyorum.dediğin gibi olursa memnun olcam benimki züğürt tesellisi olmayana kılıf uyduruyorum esasında :) ilk başlarda baba evinde olmasın dedik, şimi kocadan ayrı gebelik olmasın, yarın gelincede az evliliğin tadı çıksına dönüşür diye korkuyorum :) inş olursa süreç güzel bir döneme gelebilir, eşimle konuştuk dün, sen geldikten 6 ay sonra doğum yapsam güzel olru dedim.3 ay babmlarla kolay geçer en azından yemek problemi uyku açısından.sonrasında eşimle beraber idare ederiz, güzel olur ama nasip olursa tabi.olmazsada önümüze bakar yeni teselli buluruz :)) ama halletcem canım kesin halletcem, artık geriyor benide.direk herşeyi baksınlar olmuyosa o zman olmasın vakit beklesin ama şimdi kimseye kendimden emin cevap veremiyorum bizde sıkıntı yok diyemiyorum ya varsa diye ama tab olmadığınıda düşünüyorum o ayrı.yazan olmamış daha konuya, olunca paylaşırım:)

sizin hazırlıklar tamam şeker ? korkuyo musun doğumdan, sardı mı heyecanı ?
ne güzel adın var, umut diyelim bencede.olur ya özel konu olur tanıyan çıkar.
senin adını çok beğeniyorum ben ya, maşallah valla.geçen tv de duydum hemen diyroum benim arkadalımda var diye :))

benimde 16. günüm ama hala yumurtlamdım, eşim 24. günburda.onu beklerse valla şaşrım :) ama sanırım pazar günü filan yumurtlarım,ağrısı geldi.ben bile anlamaya başladım ya demek o kadr uzun süreç geçirdim :)

günlük, canım yazamdım sana pardon.bende öyle çıkacağını düşünüp umut ediyorum, tek sorun ayrı olmanız ve vaktinizin gelememesi cevabı.duyunca rahatlayacam :))

atlasi sen nerelerdesin bacı bugün ?

ceza, kaygana durumları ne alemde ?

Candaşım Allah sevdiklerimize uzun,sağlıklı ömürler versin diyip geçelim bu tatsız konuyu

Adımı dedem koymuş bende çok seviyorum.Dedemi sevdiğimden olsa gerek.Takip konusuna gelince bu forumdaki en büyük takipcim ablam.Nerde ne zaman ne yapıyorum hepsini takip ediyor MaşallahTanınmak açısından dersen zaten beni çok yakın tanıyan var yani

o zman sıkıntı yok Kübra'da :)

kuzum en iyisini yaparsın özele gidip para bastırdınmı nasıl çekerler bak rahim filmini ben sordum bursada 350 tl anestezili anestezi olmazsa 250 gerçekten korkulcak bişi yokmuş içini ferah tut o manada umarım bişi çıkmaz tahlillerinden bence bu ay git nolur sıra sıra güzel haberleri verelim herkes mutlu olsun artık kimse üzülmesin gözünden yaş düşmesin içi yanmasın allahımmmmmmmmmmm

benim adımıda dedim koymuş bu kız çiçek gibi bişey adı yasemin olsun demiş:)iyi papatya falan koymamış:):)ben dedemi göremedim ben 6 aylıkken ölmüş

hee kızlar aklıma gelmişken anlatayım anam herşeyide yazıom buraya umarım beni tanıyan biri gelmez
benim babannemin 10 çocuğu var ilk eşi ölmüş kötü bi adammıl rahmetli
kumar oynamak için babannemin gelinliğini bile satmış o kadar kumar içki bağımlısıymış genç yaşta ölmüş babannem 32 yaşında falan dul kalmış 3 tane evlatla köy yerinde herkes huzursuz etmiş onu babannemin aklında evlenmek yokmuş ama kimse çocuklarıyla ilgilnmiomuş hepsi itip kakıyomuş başka bi köydede eşini kaybeden bi amca varmı amca diyorum çünkü yaş 60 5 çocuuyla oda dul kalmış babanneme ayarlamışlar onu ::)60 yaşındaki adamla evlenmiş olmuş ortada 8 çocuk köyden şehre taşınmışlar dedem dükkan açmış babannem 34 yaşında dedem 62 falanken babannem halama hamile kalmış halam doğmuş arkasından kazandibi babam :)10 çocuk hepsinin karnını beraberce doyurmuşlar ve biz senelerrce öğrenmedik öz kim üvey kim kim hangi anneden baabdan hepsi paylaşmayı kardeşliği o kadar güzel öğrenmişki dedemi tanımayı çok isterdim babannemde bizimle yaşadı hep en küçük babamdı bizden de kopamadı mubarek insanlarmış ikiside aynı mezara gömüldü çok sevmişler birbrlerini dedem bi kez sesini yükseltmemiş babanneme 5 çocuuma ana oldun sen dermiş hep minnet duyarmış sonra dedem vefat etmiş işte ben 6 aylıkken baabnem de 2007 de vefat etti hastanede kaybettik akşam 7de falan o akşam kardeşleri tutturdu köye gömülsün diye anasının babasının yanına babannem hep derdi bana ben ölürsem dedenin ayak ucuna gömdürüver beni diye
:)kuzum ben bi dellendim hiç bi yere gitmiyo kocasının yanına gömülcek vasiyeti var dedim gömdürdüm onu kocasının dizinin dibine hala kardeşleri trip atar bana sanki gitceklerdi mezara uyzular :)

neyse kızlar burdan neyi çıkarmalıyız gebe kalmakda sorun olmazsa yaşa başa bakmıo:):):):)

nazlım hikayeyi çok beğendim allah gani gani rahmet eylesin, bende şimdi esra erolu izliyordum dedim kızlara bişi yazıcam girdim hikayeyi okudum.
Ana fikre koptum zaten :)))))))) delisin

ben diyecektim millet eş bulmakta ne kadar zorlanıor halimie şükür olsun diye, Bir izleseni koparsınız progamı

insallah renklicim gelsin ikiz ikiz gelsinler insallah.. Araba icinde hayirli olsun canim gulegule kullanin. Bu devirde artik cok lazim oluyor. Rabbim kazasiz belasiz iyi ve bebisli gunlerde kullanmayi nasip etsin insallah

canim neyse nasibimiz onu gorcez belkide senin bu bebisinle imtihanin. Ben eminim hicbisi olmayacak insallah..Senin de etrafinda nasil cekemeyenler var anlamadim. KIskaniyolar seni bence. Bencede yani onumu gerdi. Ama eglendigine sevindim lafinida soylemissin zaten iyi olmus. Kendini uzmelerine izin vermiyosun canim bu superr. Cinarimizda , cinar gibi olacak sen hic merak etme. BUrda onun duacisi birsuru teyzeleri var .. Bende kismetse 18 Ocakta inicem Istanbula. Bizim gaziosmanpasada bir arkadasin varmis. Seni ona gotururum dedi. Oraya giderim herhalde.

bende iyiyim Candascim ne yapalim Turkiye hazirliklari yapiyoruz. BU sene biraz hediye isini abartmisiz bavullarda kendime giysi alacak yer cok az kaldi. Gecelik falan hic almiyorum zaten ablamlardan falan alirim diye. Oyle eksiltmeye calisiyorum. Oglus diyincede bi tuhaf oluyorum hala alisamadim. Profil resmide hala kiz duruyor. Useniyorum degistirmeye ama son bir kontrolden sonra emin olurum artik. Insallah iyididr. Keske iceriyi gorebilsek degil mi:)) Birde buraya bir kar yagdi. Tamam artik Nisan ayina kadar kalkmaz. dun gecen sene aldigim cizmelerde su cekti. Acil cizme almam lazim gitmeden.. sen de iyisin insalah cAndascim ?? :))

nickler anlasilmamasi acisindan iyi hello ama beni goren tanimaz insallah..biraz acik veriyorum gibi. Ilk basta isim acarken bu kadar takilacagimi nerden bilebilrdim degil mi ama

Gunlukcum gercekten bende bi belirti ariyorum . Son kontrolde dansci olacak bu cocuk dedi dr. Bende diyorum galiba hareketli bi cocuk geliyor . Esim kucukken cook yaramazmis baya dayak yemis annesinden. Biz tabiki oyle olmayacagiz ama cokta sabirli bi insan degilim. Evlenmeden once daha daha sabirsizdim huylarim degisti birazcik insallah bebisim geldiginde bende iyi bir anne olurum..Korkuyorum aslinda basarabilirmiyim diye. Ama dedigin gibi hercocukta belli olmuyor. BElki seninki bu sefer sakin bir bebecik olur hayirlisi tabiki canim. Ben 1 ayligina geliyorum gunlukcum. Gidicem insallah Turkiyede Doktora. bu arada benim dr gecen hafta benden kan almisti 5li test icin. Yani 5li testide ilk defa duydum. Neyse aradim dun sonuc nasil diye asistani cikti dosyama bakti. Hersey normal gorunuyor dedi . Acil bisi olursa dr sizi arar dedi. YAni bu kadar sence bebisle ilgili hicbisi bilmemem normal mi? onu merak ediyorum.Yani hersey yolunda cok sukur ama hicbir bilgim yok

nuray, canım benim bende ilk defa senden duydum 5 li testi belki daha teferruatlı bir testtir canım...ne güzel bir sorun yokmuş bebekle ilgili hiçbişey bilmemen normal canım hamileyken görmediğimiz için drun dediğinden başka yapıcak bişey yok önce allaha sonra drlara emanet bebeklerimiz...hayırlısıyla bir doğsun sen asıl o zaman gör neler öğreneceksin neler şimdilik iyi olduğunu bilmek yetiyor...sonrası müthiş ama tecrübeli olunca etrafındaki yeni annelere bildiklerini anlatmak için can atacaksın canım...ohhhh tatilde uzunmuş ne güzel canım herkezi çok özledin tabii inşallah geçirdiğin zaman kaliteli ve eğlenceli olur...bebeğin hareketli olması güzel ama çok yorucu oluyor canım...ben doğumdan 3 ay sonra perde asarken merdivenden düştüm canım belim mahvoldu bide kızım emmediği için mamayla büyüttüm maşallahı vardı kızımın yani onu kaldırmak varya hareketli olduğu için hiç yatmak istemezdi canım kızım o halde taşırdım akşam yatakta duramazdım ağrıdan bende doğum yaptığımda çocuğun ç sinden haberdar değildim canım ama insan tek başına olunca başa çıkmasını mecburen öğreniyor hiiiççç korkma hem çok eğlencelide olacak yeri gelecek çaresiz kalıp ağladığın günlerde olacak ama herşeye değer canım....

hellom, hayırlısı olsun canım...ben tatilemi yok canım gidemem sizdede vardır bebeğin 40ı çıkmadan dışarı çıkılmaz:)) hayırlısıyla sağlıkla alırsak kucağımıza 3 temmuz görünüyor ama bana daha çnce olurmuş gibi geliyor...

nazlım, herkezin hayatı türlü türlü babannenle dedeni allah rahmet eylesin canım ama ilginçmiş gerçekten ve babannenin o kadar çocuğa bakması harika takdir ettim şimdikiler kendi çocuklarına bile tahammül edemiyorlar...canım bende 9 ayımda öğrendim inşallah sende bu ay haebrini vereceksin sevinçten uçacağız canım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…