- Konu Sahibi aylin_fatih
-
- #13.401
memnun oldum bende bahar :))) kübra çok güzel isimimiş ama çok pis dedikodu yapıyoru ya :) umut diyelim bi ne olur ne olmaz.
minicikumut, canım yaa bilirim o duyguları bende bir ara kapılmıştım eşimin kardeşleri vefaat edince sonra aklıma gelince hemen kendimi başka şeye yönlerndirirdim...umarım çabuk çözersin bu olayı canım...
.
Umarım bir an önce atlatırım bu durumu.Bu psikolojiden bir an önce kurtulmam lazım.Ki atlatırım güçlüyüm ben:76:
Bebeğin iyidir annesi Rabbimin izniyle.Kontrolün ne zamandı?
haftaya perşembe kısmetse canım...güçlüsün tabii bu kadar şeyi yaşamak kolay değil...bir dönem böyle düşünmende normal herşey üst üste gelmiş çünkü ama aşarsın inanıyorum inşallah bebişinle yaşadığın tüm olumsuzlukları unutacaksın...
ablacımmm hoşgeldin benim oğlumda çok hareketliydi bi görsen sürekli poposunu attırıyodu manyak aklıma geldi baknazlım, ne güzeldir dimi patronun olmaması...ben çalışırken bizim şeflerimiz vardı onlarda istanbuldalardı...ama her an gelebilirler diye çok korkardık ben milupada market aktivite elemenı olarak çalışıyordum şefler gelip gidince rahatlardık bazen kaçardık işten ama hep huzursuz olurdum bir tel çalsa korkudan altıma...kadar olurdu yani...ama sen sabit olduğun için ne güzel ayy bir an çalıştığım günler geldi aklıma çok güzeldi yaa o günlerde ...
nazlım bişi geldi aklıma yeter tabii aralıklı olması süper olmuş. sen eminsin dimi 15.16. olduğuna.hiç 19.20.22 gün çalıştın mı? eğer çalıştıysan kusura bakma karıştım diye. aklıma geldi belli mi olur :) aptala malum olmuş olur belki. benim bu sefer 22.gün tutmuş geçen hesapladım. izlerim canım izlemem mi? patron yokmuş ya aç sende izle stardaDD :
o filmi izlediğimde bende aynı şeyleri düşünmüştüm.Allah esirgesin, genç yaşta bir arkadaşından bu duruma şahit olmak sarsar.Zor gerçekten.Allah kimselere vermesin, geçen sene bende bi kuzenimi kaybedince aynısını düşündüm, ya biz tayin aldığımızda birimizden birinin ömrü 3-5 seneyse diye.onlar evlendiler, 9. yılında eş öldü.kendini yerine koymamak imkansız ama korkmamak kondurmamak gerek, hani insan üzüldüğünü çeker derler, ben onu çok yaşadım.artık yaşamamk adına üzülmemeye çalışıyorum.bencillik gibi ama mecburum.dediğin gibi eğer kendi başına halledemezsen yardım alırsın canım.gerçekten düşüncesi bile feci.Hello;Karikatüre bende bayıldım.Sanıyorum ki bizler öyle anneler olup 3 parmak bile diyemeyeceğiz.
Bende sabahtan müsaittim.Tekrardan ''KASIMDA AŞK BAŞKADIR''ı izledim.Çok etkileniyorum her izlediğimde.Sevdiğini gözlerin kapalı sonsuzluğa uğurlamak..Düşüncesi bile çok acı geliyor.
Bu sıralar bende sevdiklerimi kaybetme paranoyası başladı kızlar.Kendimi ne kadar telkin etsemde paranoya halinde takılıyor aklıma.Babaannemi kaybettikten sonra başlamıştı zaten ve 3 ay önce bir arkadaşımın eşi vefat etti.Daha 2,5 aylık evliykenBu olaydan sonra eşimi kaybetme korkusu sardı içimi.Ki bu olay eşimide çok etkiledi.Birde üstüne bebeğimizi kaybettik.Sana birşey olursa ben ne yaparım diyip sarıldık kaç defa.Gözünün içine bakarken içim titrerken hala onu kaybetmek düşüncesi bile kahrediyor beni.Zamanla geçecektir öyle umuyorum.Geçmezse mutlaka bir uzman görüşü alırım.Böyle bir sıkıntım vardı ne zamandır kısmet bugüneymiş paylaştım sizlerle.
anladım hocam :)) valla iyiki varsınız.ama sanırım ki bizim vaktimiz yok, yani öyle klomen filan bizim harcımız değil, önce rahimin temiz spermlerin yeterli olduğunu öğrenmemeiz şart, olası kötü ihtimal için erken teşhis misali.sonrasında yine olmazsa eşim zaten gelmiş olur, o zman klomen aşılma vs yollarını deneriz.Allah hepimizin işini rast getirir inş.az kaldı bence o haberleri vermeye allahın izniyle ...günaydın bebeeemmmmm
günaydın canım naberkeyfin nasıl diş tedavisi ne alemde korunma konusunda ne düşünüon anlat bakim:)
süper cvp olmuş ya bu insanlar ne abuklar ya sananeeeeeee sananeeeeeeeeee bebeğimin isminden ay allahım dellendim he iyi yapıştıurmışın kuzu cvbı süper olmuş ders olsun bida abuk sabuk konuşmasın tahlil sonuçları güsel çıkar inşallah kuzum ya bizim ark doğum yaptı bebek 2500 kg doğdu beslenememiş nasıl üzüldü büyürmü bu diye anllattım sanırım az önce resmini gördüm 2 ayda toparlamış kocaman olmuş sağlıklı olsunda kuzum annesi nasıl güzel besler onu
canım tedavi sürecini şöle yapıolar muhtemelen sana da onu yapar hormon tahlilleri ister adetin 3.günü sonrasında klomen verir çatlatma iğnesi 3 ay faland eniolar sanırım sonra rahim filmi ister eşinden sperm testi ister sonra aşılama der ama sen ısrar edersen ben hrşeyi aynı anda yaptırmak istiyorum diye belki yapar adetin 3.günü hormon testleri yapıolar adetini bitip temizlenince rahim filmi çekiolar arkadaş çektirdi anesteziyle olmuş hiç bişi anlamadım sonrasındada canım yanmadı diyo sen elini çabul tutsan biraz hadi ama ceza sen ben atlas valla birimiz güzel haber verek artık bacım yaa
hayırlı cumalar canımmm ben çok şlükür iyiyim bu ara fazla çalıştım bedenim iflasda yorgunum hafta sonunu iple çekom sen nasılsın kuzumm
hayırlı cumalar canımmmmmm naber keyfin nasıl
canım saolasın ya, bende bebekle tam uygun zmanda adım attığımı düşünüyrum şu anlamda, olası gebeliğin uzma sürecinde az biraz vaktim var, kuzenim 8. yıl bebeğini kucakladı.benimkide uzasa bile normal bi yaşta anne olurum 30-32 diyelim taş çatlasın.ki bence en uygun zamanlar çağımız için.ben şu durumda erkenci bile sayılıyorum.dediğin gibi olursa memnun olcam benimki züğürt tesellisi olmayana kılıf uyduruyorum esasında :) ilk başlarda baba evinde olmasın dedik, şimi kocadan ayrı gebelik olmasın, yarın gelincede az evliliğin tadı çıksına dönüşür diye korkuyorum :) inş olursa süreç güzel bir döneme gelebilir, eşimle konuştuk dün, sen geldikten 6 ay sonra doğum yapsam güzel olru dedim.3 ay babmlarla kolay geçer en azından yemek problemi uyku açısından.sonrasında eşimle beraber idare ederiz, güzel olur ama nasip olursa tabi.olmazsada önümüze bakar yeni teselli buluruz :)) ama halletcem canım kesin halletcem, artık geriyor benide.direk herşeyi baksınlar olmuyosa o zman olmasın vakit beklesin ama şimdi kimseye kendimden emin cevap veremiyorum bizde sıkıntı yok diyemiyorum ya varsa diye ama tab olmadığınıda düşünüyorum o ayrı.yazan olmamış daha konuya, olunca paylaşırım:)canım iyiyim ben deli divane dolaşıyorum evin içinde çamaşır ev ütü bugünkü program birde 2. baharı izlicem nasipse :)
candaşım her hamile kalan diyor ki keşke daha erken yapsaymışım, senin yaşın maşallah süpermiş (30 ve 30+ ayıp olmasın bende biliyorsunuz 31'im ama 30 dicem ) bacım eminimki çok zor olacaktır, eşinle aynı şehirde değilsin işte annenler yannda falan biz hamileliklte nazını çekeriz. zaten ilk 3 ay eşine gıcık oluyorsun sonraki zamanlarda öyle bir üstüne düşüyorsun ki sanki eşin bebeğin oluyor o zamana kadar mevlam büyük mucizeler gelir bulur bizi inşallah. Bebeğini tam büyütmek tam onla oyun oynama zamanında eşin yanında olacak. Öyle düşün kendini birazda kandır yoksa bu hayat geçmiyor malesef. Ankarada hiç tanıdığım yok malesef ki sorayım ona dr ama topikteki kızlar yardımcı olur. Açtığın başlığı okuyamadım ben sen bir gelişme olursa dr dan haberdar edersin inşallah.
renki vın vın geliyormuş kazasız belasız inşallah
minicikumut senin face var mı? varsa eklemek istersen haberim olsun, eklemek zorunlu değil :))))
minikler napıyor acaba?
nazlım çalışmalar tam gaz mı? bu cmt temizlik var mı bacım.
ne güzel adın var, umut diyelim bencede.olur ya özel konu olur tanıyan çıkar.Ben Facebook kullanmıyorum Hello.Yani kullanıyordum ama dondurdum.Çünkü bağımlılık halini almaya başlamıştı.Kurtuldum bağımlılığımdan
Bu arada benim adım Kübra.Minicikumut fazla uzun oluyor
senin adını çok beğeniyorum ben ya, maşallah valla.geçen tv de duydum hemen diyroum benim arkadalımda var diye :))nazlım bişi geldi aklıma yeter tabii aralıklı olması süper olmuş. sen eminsin dimi 15.16. olduğuna.hiç 19.20.22 gün çalıştın mı? eğer çalıştıysan kusura bakma karıştım diye. aklıma geldi belli mi olur :) aptala malum olmuş olur belki. benim bu sefer 22.gün tutmuş geçen hesapladım. izlerim canım izlemem mi? patron yokmuş ya aç sende izle stardaDD :
Candaşım Allah sevdiklerimize uzun,sağlıklı ömürler versin diyip geçelim bu tatsız konuyu
Adımı dedem koymuş bende çok seviyorum.Dedemi sevdiğimden olsa gerek.Takip konusuna gelince bu forumdaki en büyük takipcim ablam.Nerde ne zaman ne yapıyorum hepsini takip ediyor MaşallahTanınmak açısından dersen zaten beni çok yakın tanıyan var yani
o filmi izlediğimde bende aynı şeyleri düşünmüştüm.Allah esirgesin, genç yaşta bir arkadaşından bu duruma şahit olmak sarsar.Zor gerçekten.Allah kimselere vermesin, geçen sene bende bi kuzenimi kaybedince aynısını düşündüm, ya biz tayin aldığımızda birimizden birinin ömrü 3-5 seneyse diye.onlar evlendiler, 9. yılında eş öldü.kendini yerine koymamak imkansız ama korkmamak kondurmamak gerek, hani insan üzüldüğünü çeker derler, ben onu çok yaşadım.artık yaşamamk adına üzülmemeye çalışıyorum.bencillik gibi ama mecburum.dediğin gibi eğer kendi başına halledemezsen yardım alırsın canım.gerçekten düşüncesi bile feci.
anladım hocam :)) valla iyiki varsınız.ama sanırım ki bizim vaktimiz yok, yani öyle klomen filan bizim harcımız değil, önce rahimin temiz spermlerin yeterli olduğunu öğrenmemeiz şart, olası kötü ihtimal için erken teşhis misali.sonrasında yine olmazsa eşim zaten gelmiş olur, o zman klomen aşılma vs yollarını deneriz.Allah hepimizin işini rast getirir inş.az kaldı bence o haberleri vermeye allahın izniyle ...
canım saolasın ya, bende bebekle tam uygun zmanda adım attığımı düşünüyrum şu anlamda, olası gebeliğin uzma sürecinde az biraz vaktim var, kuzenim 8. yıl bebeğini kucakladı.benimkide uzasa bile normal bi yaşta anne olurum 30-32 diyelim taş çatlasın.ki bence en uygun zamanlar çağımız için.ben şu durumda erkenci bile sayılıyorum.dediğin gibi olursa memnun olcam benimki züğürt tesellisi olmayana kılıf uyduruyorum esasında :) ilk başlarda baba evinde olmasın dedik, şimi kocadan ayrı gebelik olmasın, yarın gelincede az evliliğin tadı çıksına dönüşür diye korkuyorum :) inş olursa süreç güzel bir döneme gelebilir, eşimle konuştuk dün, sen geldikten 6 ay sonra doğum yapsam güzel olru dedim.3 ay babmlarla kolay geçer en azından yemek problemi uyku açısından.sonrasında eşimle beraber idare ederiz, güzel olur ama nasip olursa tabi.olmazsada önümüze bakar yeni teselli buluruz :)) ama halletcem canım kesin halletcem, artık geriyor benide.direk herşeyi baksınlar olmuyosa o zman olmasın vakit beklesin ama şimdi kimseye kendimden emin cevap veremiyorum bizde sıkıntı yok diyemiyorum ya varsa diye ama tab olmadığınıda düşünüyorum o ayrı.yazan olmamış daha konuya, olunca paylaşırım:)
sizin hazırlıklar tamam şeker ? korkuyo musun doğumdan, sardı mı heyecanı ?
ne güzel adın var, umut diyelim bencede.olur ya özel konu olur tanıyan çıkar.
senin adını çok beğeniyorum ben ya, maşallah valla.geçen tv de duydum hemen diyroum benim arkadalımda var diye :))
benimde 16. günüm ama hala yumurtlamdım, eşim 24. günburda.onu beklerse valla şaşrım :) ama sanırım pazar günü filan yumurtlarım,ağrısı geldi.ben bile anlamaya başladım ya demek o kadr uzun süreç geçirdim :)
helloyun bacılar:
hoşgeldin haftaya perşembe bakacağı artıkın bezelye tanemiz neymiş :) hepimiz aynı şeyi düşünüyoruz artık nasipten öte köy yok diyorum :) bakalım neler olacakbu arada hala popomuzun üzerine oturuyoruz hiçç dönmeye niyeti de yok gibi.
güzel haberlerle gleelim inşallah, sen bu yaz nereye gidiyorsun gidebilir misn 2 çocukla :) birde doğum tariinini ne veriyor dr
bacım biz 28.güne kadar falan devam edios meraklanma bırakırmıyım hiç 15.gün:)zaten ateş ölçüom ya henüz çatlamadı bugün 15.gün çalışma günlerimiz şöyle olacak 8-9-11-13-15-16-18-20-23-23-25-27 yeterrrrrrrrrrrrrrrrrr dices sonundada kuzum benim ilk gebeliğimdede 21.gün çatladı yumurtam o gün doktora gitmiştim akıntım var diye çok fazla iktihaplanma varmış meğer doktor dedi kocaman yumurtan var diye erken çatlamıom ben yani tedbir amaçlı erken ilişkiler oluyo
nazlım 8 ay geçmiş demek, güzel günler gelecek yakın inşallah. Süper çalışma tablosusen işini bilmişsin artık tamamsın
canım kendini öğrenmişsin bu zamanda, yemin ederim olacağından töwbe büyük sözüme çok eminim. Kendimizi avutmak zorundayız yoksa yaşadıklarımız kolay dedğil. Sınavımız bitmiş olsun inşallah. Candaş yine ikiz olursa varya ohhh bir taşta iki kuş. :)))
Doğum korkusu sarmadı canım, nasip neyse ol oalcak. Bakalım umarım güzel geçer herşey. Hazırlıklarda bitti gibi bişi. Dereyi görmeden paçaları sıvamam. Ya yolunda gitmezse ya kuçunamiye bişi olursa ya ben ölürsem vs... gibi bunalım cümleleri geçiyor sonra kendi kendime diyorum olacağın önüne geçemiyoruz malesef.
cezam keyifler nasıl
benim ev işm daha bitmedi malesef, herkese iyi hafta sonları diliyorum. Hafta sonu fırsatım olursa gireceğim güzel haberlerimizi almak nasip olsun. Muck
benim adımıda dedim koymuş bu kız çiçek gibi bişey adı yasemin olsun demiş:)iyi papatya falan koymamış:):)ben dedemi göremedim ben 6 aylıkken ölmüş
hee kızlar aklıma gelmişken anlatayım anam herşeyide yazıom buraya umarım beni tanıyan biri gelmez
benim babannemin 10 çocuğu var ilk eşi ölmüş kötü bi adammıl rahmetli
kumar oynamak için babannemin gelinliğini bile satmış o kadar kumar içki bağımlısıymış genç yaşta ölmüş babannem 32 yaşında falan dul kalmış 3 tane evlatla köy yerinde herkes huzursuz etmiş onu babannemin aklında evlenmek yokmuş ama kimse çocuklarıyla ilgilnmiomuş hepsi itip kakıyomuş başka bi köydede eşini kaybeden bi amca varmı amca diyorum çünkü yaş 60 5 çocuuyla oda dul kalmış babanneme ayarlamışlar onu ::)60 yaşındaki adamla evlenmiş olmuş ortada 8 çocuk köyden şehre taşınmışlar dedem dükkan açmış babannem 34 yaşında dedem 62 falanken babannem halama hamile kalmış halam doğmuş arkasından kazandibi babam :)10 çocuk hepsinin karnını beraberce doyurmuşlar ve biz senelerrce öğrenmedik öz kim üvey kim kim hangi anneden baabdan hepsi paylaşmayı kardeşliği o kadar güzel öğrenmişki dedemi tanımayı çok isterdim babannemde bizimle yaşadı hep en küçük babamdı bizden de kopamadı mubarek insanlarmış ikiside aynı mezara gömüldü çok sevmişler birbrlerini dedem bi kez sesini yükseltmemiş babanneme 5 çocuuma ana oldun sen dermiş hep minnet duyarmış sonra dedem vefat etmiş işte ben 6 aylıkken baabnem de 2007 de vefat etti hastanede kaybettik akşam 7de falan o akşam kardeşleri tutturdu köye gömülsün diye anasının babasının yanına babannem hep derdi bana ben ölürsem dedenin ayak ucuna gömdürüver beni diye
:)kuzum ben bi dellendim hiç bi yere gitmiyo kocasının yanına gömülcek vasiyeti var dedim gömdürdüm onu kocasının dizinin dibine hala kardeşleri trip atar bana sanki gitceklerdi mezara uyzular :)
neyse kızlar burdan neyi çıkarmalıyız gebe kalmakda sorun olmazsa yaşa başa bakmıo:):):):)
evet canım tozu çıkmış..akşamları yatmadan süte katıyorum çikolatalı süt gibi oluyor seve seve içiyor..sabahları da pekmezinden 2 tatlı kaşığı yediriyorum..tamamdır inşallah hayırlısyla bu ay gelsin bebiş...az önce eşimle kardeşim istanbul otobüsüne bindi, arabamızı almaya gittiler sağ salim gelsinler,bende stres yapıyorum valla...
çokta uykum geldi kim 1 milyon istere bakıyorum soruları merak ediyorum... anaa bitti bilebu arada ilginç bişey öğrendim sorularda chopin in bedeni pariste gömülü,kalbi ise varşovada bi kilisede gömülüymü ne ilginç demi
günaydınlarrrrrrrrr millet
güzel hayırlı cumalar olsun.
Citaknuray canım, plesanta eskiyebiliyormuş birde gebelik zehirlenmesi varya ondanda kaynaklanıyor olabilirmiş gebelik zehirlenmesinin olmazsa olmaz belirtisi idrarda protein çıkmasıymış afedersiniz dünden beri 5 litrelik kapta çiş biriktirdim :))) bugün tahlile gidecek. Dr diyor ki bebek işte dışarı çıksa daha çok besin alır sezeryan yolu yapıyor gibide olabilri bilmiyorum artık. Hayırlısı sağlıklı sıhatli olsunda. Süt yumurta ceviz balık balık yağı pekmez kivi vs.. hiç eksik etmedim sodada içiyorum adam küçük adam olacak belkide. :)))) sen ne zamn tr desin. birde senin gideceğin dr nerde?
chnb heyecanlıyım :))) inşallahh sağlıkla sıhatle
renklim türk kahvesi nurayın dediği gibi spermleri hızlandırıyormuş. Sıcak suyla duş almamak gerekiyor benim aklımda kalan bunlar.
minicikumut günaydınnn...
eşimin kuzeni aradı sabah sabah Çınar ismine kafayı takmıştı zırt pırt kız ismi falan diyordu, Herkes her ismi sevmek zorunda değil diyorum geçiyorum. Neyse bugün aradı :))))) biraz evvel bak dedi bebek küçükmüş ismini hala Çınar mı koyacaksınız dedi :) Benim derdim seni gerdi yok ismini değiştirdik maki koyacağız dedim ama nasıl eğlendim anlatamam haset bozuldu hııı ee sana iyi günler dedi kapattı. :)))))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?