- Konu Sahibi aylin_fatih
-
- #1.341
Yok canım hemen kaybolmaz. Vücudunda zaten LH denilen hormon hep var. Sıçrama yaptığında yumurtayı çatlatıyor. Sonra yavaş yavaş düşer.arkadaşlar bana yardım edin yaa uzun süredir yoktum çalışma yapıyorduk:))şimdi salı günü gülen yüz ve çift çizgi gördüm(iki ayrı test) çalıştık.çarşamba günü yine gördüm yine çalıştık.perşembe ne olur ne olmaz diye çalıştık:)).bugün cuma yine silik çizgi çıkıyor anlamadım öncesinde hiç yoktu halbuki ovulasyonda tak diye belirdi şimdi kaybolması lazımmm????????????
sürekli yürürken ayagımı gererken kasıgım agrıyor bu nedir?? hep bükük kalsın ayagım istiyorum sanki:)
pozitif düşünelim
umarım güzel haberler vardır sonunda
hiç aklıma getirmiyorum sonunda üzülmemek için..bu kadar erken belirti olurmu hiç kesin deilim deyip deyip duruyom
ayın kaçı canım...tabii herzaman kendimize kötüye alıştıralım ama negtifide çok düşünmeyelim...
bugun 20. gündeyim adetime bir hafta 10 gün felan var ovulasyondan 3-4 gün geçti.bakalım hayırlısı ya bu ay olmadı gibi geliyo
senemgy maşşallah ya nekadar büyümüş bebişin ALLAH sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.
günaydın kızlar herkese i.pazarlarrr senemcim nasılsın canım.bebbişimiz nasıl 6 tısına da azkaldı d.rkontrolü var.insaallah güzel haberlerle gel canım.bizlerede dualar et rabbim nasip etsin insaallah
selam kızlar nasılsınız ben kürtaj olalı biray oldu dış gebelikten dolayı oldum.önceden 28 günde bir adet oluyordum ki hiç aksatmadan ama şimdi 28. gün geçti test yaptım ama negatif [3.68 sonuç]sorum sizler kürtajdan ne kadar zaman sonra adet oldunuz yani bu geçikme normalmi ayrıca adet için hiç bir belirtim de yok :18::18::18::18:
canım çok geçmiş olsun allah bidaha yaşatmasın...
bende 9 martta kürtaj olmuştum benimde regl düzenim genelde 25 gündü..
ama benim kürtaj sonrası 5 nisanda geldi 3 gün geçti yani...
benden doktorum bhcg takibi falan istemedi..
ama benim 3 nisana kadar yaptığım idrar testleri pozitif çıktı..
4 nisanda negatif çıktı ertesi günde adet oldum..
seninde epeyce düşmüş değerin en kısa zamanda adet olursun...
birde şöyle bişey var kürtaj sonrası 4-6 hafta arası adet olması normal kabul ediliyor..
hakkında hayırlısı olsun canım..
sağol canım benim kan değerim kürtajdan 1 hafta sonra 2.54 e düşmüştü doktor kontrol amaçlı yine kan istemişti o zaman vermiştim bu değeri adetim geçince ben kendim kan verdim o zamanda 3.68 çıktı inşallah hakkımızda hayırlısı beklemek insanı sinir ediyor aceleciyimde biraz allah herkeze kısa zamanda hayırlısından nasip etsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?