Kürtajdan sonra hamile kalma şansı ne kadardır ?

• Konu Sahibi Konu Sahibi aylin_fatih
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Yok canım hemen kaybolmaz. Vücudunda zaten LH denilen hormon hep var. Sıçrama yaptığında yumurtayı çatlatıyor. Sonra yavaş yavaş düşer.

senemgy maşşallah ya nekadar büyümüş bebişin ALLAH sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.

selammm kızlarrr ben geldim aslında dün akşam geldim ama sadece geçmişi okuyabildim.çok yorgundum.offf 2 günlük istanbull:)) her zaman söylerim istanbul yaşanıcak yer değil gezilecek yer...taksime gittik yıllar vardı gitmeyeli dayı kızı orda sinemada çalışıyor.gezdik destinayla çok beğendi orayı anne eve gitmeyelim diyo..bu arada hello kity sormuştunya hangi semt diye öyle uzun zaman olmuşki herşey değişmiş küçük çekmece tarafına gittim durağın adıda florya:)) cennete gittik ilk günde gezmeye dolu dolu geçti geldik..

bebeğim 01 nasılsın nasıl gidiyor günümüz aynıya bir belirti falan varmı? bende 2 hamilelik geçirdim ikisindede belirti yaşamadım.sadece günüm geçiyordu test sonucunda öğrendim her ikisinide.şu anda anlayacağım bişey yok yani hııı bitek şu var kistim tekrar oluşuyor sanırım sağ tarafıma kısa süreli sancı giriyor ve orası şiş yine offff bu kist beini bırakmayacak sanırım hain kist allahım birde kilo almışım sormayın gitsin yaa hamileyken kilo vermiştim kürtaş sonrası kilo almışım 4 kilo oyyy anamm oyyyyy nasıl vericez bu kiloları yaa eşim diyoki ben söyleyeyim nasıl vereceğini bir oturuşta 10 hallayi yemiceksin:))) tabii beni kızdırmak için söylüyor abartıyor neyse 1 pantolonum oluyordu oda şimdi olmuyor offf offff... işte böyleee ...
hadi bakalım listeye az kaldı gelsin bebişler şişko göbüşler:))

sürekli yürürken ayagımı gererken kasıgım agrıyor bu nedir?? hep bükük kalsın ayagım istiyorum sanki:)

sürekli yürürken ayagımı gererken kasıgım agrıyor bu nedir?? hep bükük kalsın ayagım istiyorum sanki:)

hiç aklıma getirmiyorum sonunda üzülmemek için..bu kadar erken belirti olurmu hiç kesin deilim deyip deyip duruyom

ayın kaçı canım...tabii herzaman kendimize kötüye alıştıralım ama negtifide çok düşünmeyelim...

bugun 20. gündeyim adetime bir hafta 10 gün felan var ovulasyondan 3-4 gün geçti.bakalım hayırlısı ya bu ay olmadı gibi geliyo

hadi hayırlısı canım..nasip artık biz elimizden geleni yapalımda gerisi kısmet işi...

kıslar doktorum 2-3ay korunun yeter dedi. bende öle diince pazarlık yapmadım artk. 3ayın neresine pazarlık yapim gari dimi ayıpp:)

senemgy maşşallah ya nekadar büyümüş bebişin ALLAH sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.

Canım çok sağol. Senin de büyümüş :) İnan gün gün sayıyorum. Geçen sefer üzüldük diye şu üç ay bir an önce geçsin istiyorum.

kizlar surpriz!!!!! adet oldumm...
6 mayis diye yazdirmistim Senem'e ama 29 nisanda geldi...
bende anlamadim ters duz oldu butun hormonlar.. ilk adetim 25. gunde , ikinci adetim 23.gunde geldi..
kanda vermistim hala hamilelik hormonlarim yuksekmis.. doktor gel bi kontrol edelim dedi sali gunu gidicem..off ya ne zaman duzene girecek hersey..
bugun burda bi ablayla konustum onunda 2 tane dusugu varmis.. ama suan 8 aylik bi bebegi var...
birinci dusukten 3 ay sonra hamile kalmis onuda dusurmus... ikinci dusukten 6 ay sonra hamile kalmis ve simdi bebegi 8 aylik... yediklerine cok dikkat et dedi artik ben buna yordum dedi..herseyi organik yiyomus sebze ve meyveleri..simdi bende oyle yapmaya baslicam..folicasit hapida aliyorum insallah hersey yolunda gider hepimiz icin.. evet kizlar demem o ki yediklerimize dikkat edelim Rabbimde saglikli sihhatli bebisler versin bizee

günaydın kızlar herkese i.pazarlarrr senemcim nasılsın canım.bebbişimiz nasıl 6 tısına da azkaldı d.rkontrolü var.insaallah güzel haberlerle gel canım.bizlerede dualar et rabbim nasip etsin insaallah

günaydın kızlar herkese i.pazarlarrr senemcim nasılsın canım.bebbişimiz nasıl 6 tısına da azkaldı d.rkontrolü var.insaallah güzel haberlerle gel canım.bizlerede dualar et rabbim nasip etsin insaallah

sana da günaydın canım.......

Son düzenleme:
selam kızlar nasılsınız ben kürtaj olalı biray oldu dış gebelikten dolayı oldum.önceden 28 günde bir adet oluyordum ki hiç aksatmadan ama şimdi 28. gün geçti test yaptım ama negatif [3.68 sonuç]sorum sizler kürtajdan ne kadar zaman sonra adet oldunuz yani bu geçikme normalmi ayrıca adet için hiç bir belirtim de yok :18::18::18::18:

canım çok geçmiş olsun allah bidaha yaşatmasın...
bende 9 martta kürtaj olmuştum benimde regl düzenim genelde 25 gündü..
ama benim kürtaj sonrası 5 nisanda geldi 3 gün geçti yani...
benden doktorum bhcg takibi falan istemedi..
ama benim 3 nisana kadar yaptığım idrar testleri pozitif çıktı..
4 nisanda negatif çıktı ertesi günde adet oldum..
seninde epeyce düşmüş değerin en kısa zamanda adet olursun...
birde şöyle bişey var kürtaj sonrası 4-6 hafta arası adet olması normal kabul ediliyor..
hakkında hayırlısı olsun canım..

Son düzenleme:

sağol canım benim kan değerim kürtajdan 1 hafta sonra 2.54 e düşmüştü doktor kontrol amaçlı yine kan istemişti o zaman vermiştim bu değeri adetim geçince ben kendim kan verdim o zamanda 3.68 çıktı inşallah hakkımızda hayırlısı beklemek insanı sinir ediyor aceleciyimde biraz allah herkeze kısa zamanda hayırlısından nasip etsin

hadi hayırlısı olsun o zaman..
değer artmış ama ..
belki geç döllenme fln oldu..
sonuçta kürtaj sonrası yumurtlama dönemimiz karışıyor...
benim hep 12. gün olurdu..
bu ay ovulasyon testi kullandım..15 ve 17.günler pozitifi gördüm....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…