Kürtajdan sonra hamile kalma şansı ne kadardır ?

• Konu Sahibi Konu Sahibi aylin_fatih
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Canım 5. gün iğne mi oldum? Salıya İstanbuldayız kısmetse... Okuyorum ben de çok yazamıyorum...

Öpüyorum herkesi...

Günlük canım sen ne yaptın canım? Biraz okudum... Kızını öptüm...

selam kızlar nasılsınız

günlük cnm ilk sana yazmak istedim iki gün önce yazmıştın özellikle bana yazdığını da belirtmişsin saol cnm aslında aklımda böyle bir konu vardı ama dile getiremiyordum şimdi paylamşak istiyorum geçen sene görev yerimde 3 bayan hoca bir de temizlikçi kadın 4 kişiydik. üçü önceden birlikte çalışıyormuş ben yeni atandım ve sorumluluklar bana verildi tek kadrolu olduğum için neyse bunlara hiç ısınamadım onlarda bana tabi :) sonra bi hoca eşiyle ayrılık noktasına geldi temizlikçi kadın hocadan falan bahsetti sürekli muskalar felan anlatıp duruyordu ben günah diye inanmak da istemiyordum uzak durun diyordum sonra bunlar benim arkamdan iş çevirmeye kalktılar tabi konuşmaları duyuyorum ama kimseye inandıramadım çünkü üçüde ağız birliği yapıp beni yalancı çıkardılar olay büyüktü sigortasız işçi çalıştırma olayından ceza almam söz konusuyduki 80 bin kadar bir miktardan bahsediliyordu çok gözyaşı döktüm intihar etmeyi planladım eşime veda mektubu bile yazdım şuan yazarken bile o günleri yaşıyorum gözyaşlarım süzülüyor.. milli eğitim saolsun beni kaile almadı görev yerimin değiştirilmesini istedim yanımdakilerden temizlikçi kadına güç veren de ücretli çalışıyordu yani mem onu görevden alabilirdi ama torpilli biri olunca beni susturmaya çalıştılar dağ köyüne atarız seni dediler martın sonuydu bu olaylar olduğunda nisanda kadına hemen sigorta yaptırdık okulun yok bütçesiyle sonra kadına ücret beğendiremedik artacak dedi işi bıraktı mahkemeye verecem sizi dedi sonra köylü susturdu sanırım olay kapandı.. sonra norm fazlası oldum ve tayin hakkım doğdu şükürki görev yerim değişti.. demem o ki bu insanlar bu işi bilen kişilerdi acaba bana bişeyler yaptırmış olabilirler mi ben bu konuda şüphelerimi okulumuzun din hocasına açtım bana bazı dualrı önerdi oku dedi ama yapılan bişi varsa bu şekilde bozulmaz değil mi kimseyi de bilmemki öyle güvenp bu konuyu açacak kimsem de yok.. eski komşularıma sorsam diyorum duyulur die de korkuyorum güvenim yok anlayacağın ama memlekete gttiğimde olur heralde.. gerçi şimdi içimdeki bu şüphe iyice aklımı kurculamaya da başladı ne yapacam henüz bilemiyorum cnm..

minickumut cnm sana da yazmak istedim bugün eşime sabah izlediğim bi haberi paylaştım senin korkularınla alakalıydı bir çiftin yıllarca bebeği olmamış tüp bebek denemişler yine tutmamış en sonunda ankarada bir dra başvuruyorlar tüp bebek tedavisiyle ikizleri tutuyo son kontrol için ankaraya giderken kaza yapıyorlar adam öldü kadın doğum yapıp ikizlerine kavuştu dedimki aşkımm bize bişey olacaksa rabbim vermesin bizim ömrümüzden çalmasın hakkımızda hayırlısı olsun ve anladım allah analı babalı büyütsün demek duaların en güzeliymiş... allah kimseyi sevdiklerinden ayırmasın özellikle de kolumuz kanadımız olan eşlerimizi..

hello kuzum üzülme canım isim konusunda ne güzel cvp vermişsin deli oluyorum ya sizene onun korkusunu da zorluğunu da yaşayan anne isim koymak da en çok annenin hakkı.. abimler bize çok ısrar ettiler isim konusunda özellikle ben odasında çok yardımcı olmuştum halası koysun ismini demişler dedim siz aklınızda belirlediğiniz vardır son seçimde zorlanırsanız fikrimi söylerim ama ben tek başıma isim veremem bu da bir sorumluluk ve ben almak istemedim onlar da benim göbek adımı vermişler kuzuma.. ışıl yeğenimin adı.. annem babam ise hiç karışmadılar zaten

candas cnm kararını vermişsin hayırlı uğurlu olsun göbüşün bebekle dolsun

ceza cnm allah yardımcın olsun nedense kaygana deyince aklımda güzel şeyler canlanmıyor

chnb ablacım allah yar yardımcın olsun nedense içimde büyük bir umut var yüzün gülecek buna inanıyorum..

loneliness cnm ilaç felan vermiş dr.un çok da okuyup yazamıyosun sanırım dualarım seninle cnm allah acil şifa versin biran önce korkularının bitmesin diliyorum cnm..

nuraycım valla içimden valiz hazırlayıp bir yerlere gitmek geldi nedense :) drun ve asistanı herşey normal demiş aslında bunu bilmek yeter fazla şey bilince içimiz rahat etmiyor 5 li testi arkadaşlar gibi bende yeni duydum allah sağlıklı sıhatli kucağına almayı nasip etsin cnm

nazlımmmm kuzum vuuuuuuuuuuuuuu çalışma günlerin için maşallah maşallah bu günlerde biz de hiç olmadığımız kadar ateşliyiz işin gerçeği kürtajdan sonra bu kadar istekli değildik bebek çalşırlken bile günlük ödev gibi oluyo konsantre olamıyorduk :) şimdi ise bu yangınlarda korunuyoruz ama isyan etmiyorum hayırlısyla gelsin ne zaman isterse rabbim o zaman versin.. bugün eşimin teline haber geldi bir arkadaşları doğum yapmış eşimde farkında olmadan sesli okudu mesajı ben böyle haberler duymak istemiyorum dedim ne kadar da hırçın oldum buaralar valla burdan değilde haberler dışrdan geliyor die sanırım.. allahım sizlere de bu ay bebek müjdelemeyi nasip etsin inşallah..

peppe cnm ara tatili değerlendirecekmişsin aynı dönemde hastanelerde olacağız etrafına ii bak belki karşılaşırız :) çocukların sarılma olayını bende hergün yaşıyorum canım arkamdan ansızın sarılıyorlar ders anlatırken bile yapıyorlar bazen kızıyorum yapmayın ders anlatırken olmaz diyorum sonrada kendime kızıyorum sevginin sevmenin zamanı mı olur :)

O haberi bende okumuştum minikler.Kadın 46 yaşındaymış eşi 52.Ne kadar yazık.Yıllarca bir hayal kur tam kavuşmuşken hayatının başrolü kayıp gitsin avuçlarından...Dayanılmaz olsa gerek.Allah eşlerimizle,bebklerimizle huzurlı,sağlıklı yuvalar versin İnşallah.

Eşim şehirdışında yine ben annemlerdeyim.Annemde kardeşimin yanında oda şehirdışında.Biz baba kız takılıyoruz birkaç gündür.Bir bakayım dedim bende varmı güzel haberler diye..Hepinize iyi geceler,mutlu rüyalar

bu okul ortamları neden hep böyle oluyor bizim gibi böyle birbirinin arkasından kuyu kazan meslek grubu var mı bilmiyorum ben rastlamadım bizim gibi böyle birbirine düşman olanlarını bahsettiğin olay bile olmuş olabilir arkadaşım kendine dikkat et bol bol dua et allah böyle insanların şerrinden hepimizi korusun..

Minikler sağ ol tatlım. İnşallah güzel olur her şey...

Günaydın kızlar hastaneye gidiyorum kan vereceğim akşam da yumurtalara bakacak dr. Günler hızla geçiyor. Ocak ayında güzel haberler veririz inşallah hepimiz...

ya annem ev hanımı kız kardeşimde evde bazen izliolarmış o programları sanırım bağımlılık yapıo bazen anlatıolar şaşıp kalıorum hande ataizinin programında bi adam varmış yorumcu teyzemin kıznın komşusu adamı hergün bursadan alıp istanbula götürüolarmış sonunda yerleşmiş oraya hergün 100 tl para veriolarmış şaştım kaldım valla

bayramlarda evimiz nasıl şenlenirdi babam bigün 75 çift ayakkabı saymış annemlerin evi müstakil 2 katlı eski evlerden inan üst kata çıkılan merdivenlerde bile oturduumuzu bilirim sofralar kurulup kurlup kaldırılırdı ne güzel günlerdi babannem ölünce bayramlarda gitmek bize düştü hala gittiğimiz yerlerde bizi görünce halamlar falan ağlama moduna geçerler hemen ahh ahh anacım diyerekten allah bizlerede öyle güçlü olmayı nasib etsin inşallahhh

ah kuzum neler yaşatmışlar sana öyle rabbim yardımcınolmuş söle onları döverim ben heee üzemez kimse benim arkadaşımı ya bu hocaları hiç bilmeme ama yardımcı olurum sana dinlediim insanlar var giden bebek düşmesin diye dua yaptıranlar falan büyü olayından korkuyosun sanırım nas felak dularını oku hep kuzum bizim etrafımızdada malesef uğraşanlar var eşimin tarafından bende çok korkuyodum evlendiimiz zaman bi arkadaşım okudu bişiler evime bide yerleri silerken içine sirke at dedi bende eşimde pek inanmam ama bu gerçek olan bişey kuranda bile geçiyo allah ıslah etsin uğraşanları bende hep okurum nas felak bana çok çabuk nazar değiyo bide biz etrafta şü
kür örnek gösterilen çiftiz adımıza çok konuşuluyo herşeyi kendileri yaptı 10 sene çıktılar ayrılmadılar evlendiler falan korkarım hep nazar değcek diye ateşli günlerinizin devamını diliyorum valla dünde oldu çalışma bu akşamda olcak iflaamız kurudu :)

bendende bi hikaye gelsin madem artvinli bi çiftin yıllarca çocuğu olmamış birinden evlatlık almışlar çocuk ailesini görmesin onlardan uzaklaşmasın diye bursaya göç etmişler neyse çocuk büymüş 18 yaşına gelmiş anlatmışlr gerçeği ailesini merak etmiş çocuk artvine götürmüşler bunu çocuk gerçek annesini görünce dayanamamış onların yanında kalmışbunlar bursaya geri dönmüşler karı koca sürekli ağlamış çok üzülmüşler bizim köye taşınmışlar bu olaydan 2-3 ay sonra kadın doğal yoldan hamile kalmış veeeeeeeeeeeeeeeeeeee ikizleri olmuş rabbim o gözyaşlarına kıyamamıl onların şimdi yaşlı ikiside herkes torunları zannediomuş

günaydın kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

Günaydın kızlar hastaneye gidiyorum kan vereceğim akşam da yumurtalara bakacak dr. Günler hızla geçiyor. Ocak ayında güzel haberler veririz inşallah hepimiz...

ablacım dualarımız seninleeeeeeeee allah işini rast getirsin inşallahhh

chnb hayırlı haberlerle gel..sağlıcakla inşallah

loeniless teşekkür ederim bilmiyordum, ben sütü sabah vereyim bari eşime..akşamda kahve...

candaşcım dün arkadaşıma davetliydim,ordan annemlere geçtim.. eşim ve kardeşim istanbuldan direk annemlere geldiler.. arabamız geldi çok şükür

hayırlı olsun diyen arkadaşlar çok teşekkürler yazdıklarınızın hepsini okudum.. geçmişi okuma özrüm var ama başardım bu sefer hızlı hızlı...

günlükcüm çok sağol bilseydim kardeşinin galerici olduğunu sorardım.. çanakkalede istediğimiz renk kalmamış sipariş etsek üretimide 1 2 ayı bulur gelmesi dedi..bizede acil lazımdı.. eniştemi aradık istanbulda, orda bu kuzey güneyin sponsoru olan otomotiv var eniştemin samimi arkadaşı onlar buldular sağolsunlar , çok şükür kavuştuk arabamıza yihuuuu bugün eşimle sahile kahvaltıya gidecez ordan kipa ya ayy valla kızlar kurtulduk belediye otobüslerinden darısı isteyenlerin başına....

anam kimse tutamaz hüseyin abimle seni artık çanakkale dar gelirse bursaya bekleriz kuzu günaydınn

nazlım hikayen çok güzel buna benzer bir hikaye de benden :) annemin dayısının yıllarca çocuğu olmamış kardeşinin çocuğunu kendi nüfusuna aldı sırf mal mülk çocuğa kalsın die çocuk yine öz anne babasıyla ankarada büyüdü dayı köyde. çocuk okudu baya güzel bir mesleği var neyse adam da eşini kaybetti ve yine hiç çocuğu olmamış dul bir kadınla evlendi adam 50-60 arası kadın da 40-45 arası yaşları.. bunların sonra bir oğulları oldu. adam diğerini nüfusundan da çıkarmadı karısı da kalbi temiz bir insanmış ki kıskançlık yapmadı.. diyeceğim o ki mucizenin ne zaman nerden geleceği bilinmez kalbimizi temiz tuttuktan sonra bir gün ödülümüz verilecektir.. buarada babaannemin de çocuğu sonradan olmuş babam yani :) ama sonrasında 8 tane daha olmuş bunlardan 2 tanesi doğduktan sonra bir tanesi karında bir tanesi de 7-8 yaşlarında yanarak ölmüş babaannem bizlere çok düşkündü hep kucağında ya da sırtında taşırdı konu biz isek yorgunluk nedir bilmezdi..
temizlik suyuna sirke katacam canım içim biraz da olsa rahat olur en azından duaları da hergün okuyacam yine aklıma takılırsa bir yolunu bulup şüphelerimden arınacağım çok saol cnm

renkli tekrardan hayırlı uğurlu olsun iyi günlerde kullanın kullanırken de sayınız artsın arka koltuğa bebek koltuğu yerleştirmek zorunda kalın :) kahvaltı için de afiyet olsun ama kahvaltıya giden var gidemeyen var :)

herkese günaydın

[video]http://www.beyazgazete.com/video/2011/12/16/izlenme-rekorlari-kiriyor.html[/video]

video yüklemeye çalışıyorum ama bakalım doğru mu oldu

Son düzenleme:
Sağolasınız canlarım benim... Allah hepimizin işini rast getire...

kızlar selam

minikler vallahi kul düşmansız olmaz derler, ben muska büyü olaylarından korkarım, felak nas ayetel kürsi ve cevşen. Büyü var biliyoruz allah korusun diyelim.

ayrıca hani kuzey35 diye bir arkadaş vardı ya onunla ben telefonda falan görüşüyorduk bayağı iyiydi aramız 2.kez hamile kaldı sonra malesef düşük oldu sonra ben hamile kaldım sonra biliyorsunuz muhteşem bir kuşadası maceram var o sıralarda topiğe de yazamamaıştım onladagörüşemedim herhalde oda yanlış anladı beni faceden falan silmiş msn den de bende onu sildim neyse işte o demişti sübyan olayını. Okumak lazım dua.

t
chnb inşallah ocak ayı güzel haberlerle geçecek.

nazlım selam

renkli güle güle klullannın arabanısı

candaşım napıyor acaba

evde yatıyorum ben bugün canım sıkıldı. Kar yağıyor hava soğuk dışarı çıkamıyorum. hepinisiz öptüm.

saolun kızlar... minikler canım nazar değirdiniz gidemedik kahvaltıya çalışma yaptık.. sonra kipa ya gittik işte.. kahvaltı yattı minikler canım yazdıklarını okudum sabah üzüldüm canım yaa.. bak ben sana bi tarif verecem onu uygula inşallah ne büyü kalır ne nazar... canım kıbleye doğru oturuyorsun abdestli tabii, eline dualar kitabı felan al yada ezbere biliyorsan yazdıklarımı not et: kıbleye doğru otur , önüne 1 bardak su koy, ayetel kürsi okuyacaksın , önce oku karşıya üfle ,sonra yine okuyup arkana üfle,sonra tekrar oku sağa, sonra yine oku sola üfle, tekrar oku yukarı üfle, tekrar oku aşağı üfle, en son oku kalbine üfle.. sonra yine okuyorsun ayetel kürsiyi, devamında kureyş ,kevser , felak,nas,ihlas en son fatiha oku suya üfle rabbimden şifa iste nazar büyü ne varsa gitsin üstümden de iç suyu..bunu hergün mutlaka yap ..1 haftada göreceksin nasıl rahatlayacaksın...

Son düzenleme:

nazarım da pek değmez ama imrenmedim desem yalan olur :) kahvaltı hazırlamak zor geldiği için yoksa dışarı çıkacak halim olmuyo haftasonları.. ama gezme konusunda gez valla hakettin maşallah maşallah maşallah
dediklerini bugün başladım yapmaya canım dinkültürü hocamız bu duaları oku demişti ama senin tariften yaptım çok saol..

canım kahvaltıya gitmemek daha iyi oldu çünkü dün çalışma günüydü ama eşim yoldan geldiğinden olmadı yorgundu... iyiki nazar değmiş.1: daha makbule geçti

canım o dediğim tarifi, ben üniversitedeyken çok hastalandım heryerimde kabartılar çıkmıştı bide gece uyuyamıyordum ağustos ortasında üşüyordum hırka giyiyordum,dr a gittik kan testlerinde ne alerji nede böcek sokması hiç bişe çıkmadı psikolojik dediler, hocaya gittik nazar ve korku dedi bişeyden korktun mu bişeye üzüldün mü dedi o sıralarda senin anlattığın tarzda çok benzer sıkıntılar yaşamıştım, hoca bu tarifi kağıda yazdı uyguladım çok rahatlattı beni , 7 gün boyunca bi damla uyku uyuyamıyordum esnemiyordum bile, bunu yapınca mışıl mışıl uyudum canım...bide mekan deişikliği yap demişti hoca bi akrabana başka şehire git dedi, istanbula teyzemlere gittim 4 5 günlüğüne, sonra onlar benle geldi derken böyle açıldım işte Allah razı olsun o hocadan..hiç sıkıntı üzüntü yapma.. o bardak suya okuyorsun ya içmeden avcuna dök yatağına da sepele..eşindede varsa oda açılır rahatlar..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…