- Konu Sahibi aylin_fatih
-
- #13.441
kızlar çok şükür kanamam yok ama akşamları hafif sancı giriyor rahimime doğru. doktorum normal dedi. ama ben çok korkuyorum.
yüreğim ağzımda. daha toparlanamadım. dua edin.
günaydın herkese....
miniklerim, canım benim yaa yaşadıkların gerçekten kabus gibi şükür kurtulmuşsun....aslında benim bahsettiğim farklı bişey canım benim bu insanın kendinde olan bişey ümmüsübyan deniyor buna annene bahset bunu mutlaka duymuştur...bunun için dua yazılıyor üzerinde taşıyorsun canım birinin sana yaptırdığı bişey değil yani...şimdi benim bebeğin pataloji sonucunda çıkan bişey olmadığı için bu annemin aklına geldi çünkü ondada varmış...şimdi sen test yaptıracaaksınya eğer bir problem çıkmazsa tokata gidince annene danış orda vardır bir hoca ona gidersiniz...sana yapılan büyü falan değil yani canım bebeği anne karnında boğarmış dişi ve erkek oluyormuş dişiyse kızı erkekse erkeği kıskanırmış allah uzak götürsün inşallah yokturda senin 2 kayıbın olunca sanada bunu söylemek istedim canım benim şimdi anlatabildim galiba:)) ama bu konu vesile oldu sende içindeki sıkıntını dile getirdin çok sevindim canım inşallah renklinin dedikleriyle için ferahlayacak canım benim yaa inanın buradaki herhangibiriniz üzülseninz benimde canım yanıyor ve ne biliyorsam yardımcı olmak adına hemen paylaşmak istiyorum...kızlar sizi seviyorum:))
chnb, ayy nasıl mutluyum bir bilsen maşallah canım inşallah hepsi toplanır...ben hamile kalınca ilk sen gelmiştin aklıma senin mutluluğunuda paylaşıcaz inşallah ama içimde hiç kötü bişey yok çok güzel olacak herşey bu sene sonunda bebeşimiz kollarında olacak sağlıkla inşallah ...hayırlı yolculuklar canım...bende iyiyim canım çok şükür ama içimi kemiren endişe hala devam...allahım korusun....artık elimden bişey gelmiyor...bende senin oğlunu öptüm canım...
nuraycığım, evet canım perşembe kontrol ayaklarım gitmiyor diyorum eşime ya kötü bişey derse dr saçmalama bebeğimiz iyi kötü düşünme diyor adam yazık diye diye dilinde tüy bitti ama :)) napıyım yenemiyorum korkumu...sanada hayırlı yolculuk canım kazasız belasız inşallah....
hellommm, çınarım nasıl attırıyormu göbüşünü çarşambaydı dimi senin test sonucu...hayırlısı inşallah canım...o arkadaşı bende biryerden hatırlıyorum ama ayıp etmiş insan bir dinler önce neyse canları sağolsunlar napalım...pren vardı aselkuzu sonra alin vardı hepsi gitti vaybee....bende sadece buraya yazıyorum...başka topiğe gerek duymadım...
ceza, nerelerdesin yaaa özledik seni kaynanalar gitmedi sanırım...kolay gelsin bacım inşallah güzel zaman geçirmişsinizdir...
nazlım, ooo son gaz hee hamile kalınca artık yapmak yok canım bazen diyorumki nerde o ateşli gecelerimiz heeyyy gidi heyyyy eşim zaten korkuyor adam ben azdırıyorum bazen yapma bak sonrasında vicdan azabı çekiyorum diyor:)) inşallah bu ay tutmuştur canım sizinde söyle dr gittik iyiymiş dediğiniz günlerin gelmesini canı gönülden istiyorum inan...
renkliatlas, ooo araba ayağının tozuyla gezmelere götürmüş sizi hee tekrar hayırlı olsun canım kazasız belasız kullanmak nasip olsun...evet yaaa araba gerçekten müthiş bişey biz kızımla otobüste izmite giderdik eğlenmek bir yana işkenceydi bizim için herşey bebek arabasını arkadan içeri al çocuk benim kucağımda eve dönerken bide uyurdu ee gidiyorsun birkaç bişey almadan gelinmiyor onlar ellerimizde bide kızıma uyurken kesinlikle dokunmayacaksın ineceğimiz durağa gelince kucağımıza alıp inerdik başlardı ağlamaya uyandırdınız diye kışın çok zordu hele durakla ev arası mesafe offf o soğukta çocuk üşürdü ayyy ne rezillikti yaa allah olmayanada versin büyük kolaylık gerçekten...
loneliness, canım okadar olur endişelenme çünkü hem rahimde büyürken sancı oluyorya bazen beimde ağrılarım oluyor kendimi öyle sakinleştiriyorum...dün bir komşunun kuran-ı vardı gittim uzun zamandır kimseyi görmüyorum yaa kadınların hepsi nerdeyse tek tek cinsiyeti bellimi diye sordular:)) kaynanamlar bildiğimizi ve söylemediğimizi düşünüyorlar komikler yaa bilsem neyini saklayacağım diyorum...ama sinir oldum bakalım hayırlısıyla önce iyi olduğunu öğreneyim cinsiyet söylerse dr önce akşam eşimin gelmeisini bekleyeceğim ona söyleyeceğim kaynanamlara söylemicem:)) tabiiki önce eşim dimi ama onada telefonda söylemek istemiyorum değişik bişeyler yapıcam bakalım belkide dr yine göstermedi dicek bellimi olur....
candaşım, nasılsın cano? nasıl geçti hafta sonun?
minicikumut, eşinin mesleği neydi canım ben kaçırdım sanırım kusura bakma...ohh baba kız ne güzel bende babamı çok severim oda beni eşimi ilk duyduğunda benimle 1 hafta konuşmadı evlenicem diye o kadar düşkündü bana halada öyle abimin kızına bakıyorlar nehir demiyor hep benim ismimi söylüyor yiğenime canım babam:))
hilal,canım nasılsın? nerelerdesin gidrmiyorsun?
selam kızlar nasılsınız.
günlük sağol canım iyiyim. bu aralar fazla giremedim .siz nasılsınız.bebiş nasıl?
minikler canım her yerde böyle insanlar var ne yazık ki. sanırım en çok da bizim meslekte çekememezlik. çok üzüldüm yaşadıklarına. allahım seni bütün kötülüklerden, kötü düşünceli insanlardan korusun. bol bol dua et, nas felak oku canım. allah yardımcın olsun. bu arada tokatlımısın sen?
evet canım tokatlıyım.. sen nereliydin?
ben her sabah ve akşam yatarken besmele çeker içimden geldiği gbi dua ederdim ama şimdi ayetel kürsi ve diğer duaları yazdım her gün okuyacam canım önce içimizin rahat olması çok önemli..
allah hepimizi kötü insanların şerrinden korusun..
inşallah hepsi döllenecek canım. hayırlı yolculuklar sana şimdiden.Benim 6 yumurtam olmuş inşallah hepsi de toplanacak düzeye gelir... Dualarınızı esirgemeyin:))
seni takip ediyorum, maşallah baya iş yapıyosun. ben ayaklandım, bir kez çarşıya çıktım böyle oldu. yine yatıyorum. olsun şükür. inşallah daha iyi oluruz.evet gunlukcuk haklisin canim birde burayada kimse gelemezse Turkiyeden falan tek basimiza halletmeye calisicaz. Insallah eglenceli oldugu gunler daha cok olur:)))) Bu arada 2 tane kucuk catlagim olustu bile karnimda anlamadan. Kremde kullaniyorum ama herhalde bu aydan baslarsam catlamaya 9 ayi dusunemiyorum. Bana sorarsan cok mutlu oldum catladigina bebisim buyuyor demekki :)) senin nasil gidiyor hamilelik canim. Kontrol persembe idi galiba. hadi bakalim hayirli haberlerle gel bide cinsiyet ogrennicez dimi insallah. Burda hamile bir arkadasim var benimde. 19 haftalik hamile.
chnb ablacim belki sen anlarsin. Ultrasonda beebgin kalbinde parlalik gormusler. Kromozom eksikligi olabilir demisler. Ben pek ihtimal veremedim ama abla 35 yasinda 2 tanede masallah kizi var. insallah bisi cikmaz. Senin gorumcen nasil ablacim? tup bebek yaptiriyordu galiba oyle hatirliyorum. Senden de insallah hayirli haberler duyariz . Gule gule git insallah gule gulede gel :))) Bende carsamba Istanbuldayim :))
renklicim tekrar hayirli olsun. kahvaltiyada gidememissiniz olsun calismalar daha onemli degil mi? sen simdi evde yaparsin sicacik cayini icersiniz
chnb ablacim yazini simdi gordum ablacim masallah 6 yumurta ..Rabbim hayirlisini versin gobusine kondursunlar bebisi insallah ablacim cok sevindim
lonelinescim dinlen canim. dikkat et kendine zaten ediyosundurda :)) bende iki is yapsam uc oturuyorum valla. Yogunluk hat safhada. nefesim daraliyor. Bugun burnumda kanadi hayirlisi olsun zor anneleriz vesselam bebislerimizde bi nazli bi nazli sorma :)))
günaydın herkese....
miniklerim, canım benim yaa yaşadıkların gerçekten kabus gibi şükür kurtulmuşsun....aslında benim bahsettiğim farklı bişey canım benim bu insanın kendinde olan bişey ümmüsübyan deniyor buna annene bahset bunu mutlaka duymuştur...bunun için dua yazılıyor üzerinde taşıyorsun canım birinin sana yaptırdığı bişey değil yani...şimdi benim bebeğin pataloji sonucunda çıkan bişey olmadığı için bu annemin aklına geldi çünkü ondada varmış...şimdi sen test yaptıracaaksınya eğer bir problem çıkmazsa tokata gidince annene danış orda vardır bir hoca ona gidersiniz...sana yapılan büyü falan değil yani canım bebeği anne karnında boğarmış dişi ve erkek oluyormuş dişiyse kızı erkekse erkeği kıskanırmış allah uzak götürsün inşallah yokturda senin 2 kayıbın olunca sanada bunu söylemek istedim canım benim şimdi anlatabildim galiba:)) ama bu konu vesile oldu sende içindeki sıkıntını dile getirdin çok sevindim canım inşallah renklinin dedikleriyle için ferahlayacak canım benim yaa inanın buradaki herhangibiriniz üzülseninz benimde canım yanıyor ve ne biliyorsam yardımcı olmak adına hemen paylaşmak istiyorum...kızlar sizi seviyorum:))
chnb, ayy nasıl mutluyum bir bilsen maşallah canım inşallah hepsi toplanır...ben hamile kalınca ilk sen gelmiştin aklıma senin mutluluğunuda paylaşıcaz inşallah ama içimde hiç kötü bişey yok çok güzel olacak herşey bu sene sonunda bebeşimiz kollarında olacak sağlıkla inşallah ...hayırlı yolculuklar canım...bende iyiyim canım çok şükür ama içimi kemiren endişe hala devam...allahım korusun....artık elimden bişey gelmiyor...bende senin oğlunu öptüm canım...
nuraycığım, evet canım perşembe kontrol ayaklarım gitmiyor diyorum eşime ya kötü bişey derse dr saçmalama bebeğimiz iyi kötü düşünme diyor adam yazık diye diye dilinde tüy bitti ama :)) napıyım yenemiyorum korkumu...sanada hayırlı yolculuk canım kazasız belasız inşallah....
hellommm, çınarım nasıl attırıyormu göbüşünü çarşambaydı dimi senin test sonucu...hayırlısı inşallah canım...o arkadaşı bende biryerden hatırlıyorum ama ayıp etmiş insan bir dinler önce neyse canları sağolsunlar napalım...pren vardı aselkuzu sonra alin vardı hepsi gitti vaybee....bende sadece buraya yazıyorum...başka topiğe gerek duymadım...
ceza, nerelerdesin yaaa özledik seni kaynanalar gitmedi sanırım...kolay gelsin bacım inşallah güzel zaman geçirmişsinizdir...
nazlım, ooo son gaz hee hamile kalınca artık yapmak yok canım bazen diyorumki nerde o ateşli gecelerimiz heeyyy gidi heyyyy eşim zaten korkuyor adam ben azdırıyorum bazen yapma bak sonrasında vicdan azabı çekiyorum diyor:)) inşallah bu ay tutmuştur canım sizinde söyle dr gittik iyiymiş dediğiniz günlerin gelmesini canı gönülden istiyorum inan...
renkliatlas, ooo araba ayağının tozuyla gezmelere götürmüş sizi hee tekrar hayırlı olsun canım kazasız belasız kullanmak nasip olsun...evet yaaa araba gerçekten müthiş bişey biz kızımla otobüste izmite giderdik eğlenmek bir yana işkenceydi bizim için herşey bebek arabasını arkadan içeri al çocuk benim kucağımda eve dönerken bide uyurdu ee gidiyorsun birkaç bişey almadan gelinmiyor onlar ellerimizde bide kızıma uyurken kesinlikle dokunmayacaksın ineceğimiz durağa gelince kucağımıza alıp inerdik başlardı ağlamaya uyandırdınız diye kışın çok zordu hele durakla ev arası mesafe offf o soğukta çocuk üşürdü ayyy ne rezillikti yaa allah olmayanada versin büyük kolaylık gerçekten...
loneliness, canım okadar olur endişelenme çünkü hem rahimde büyürken sancı oluyorya bazen beimde ağrılarım oluyor kendimi öyle sakinleştiriyorum...dün bir komşunun kuran-ı vardı gittim uzun zamandır kimseyi görmüyorum yaa kadınların hepsi nerdeyse tek tek cinsiyeti bellimi diye sordular:)) kaynanamlar bildiğimizi ve söylemediğimizi düşünüyorlar komikler yaa bilsem neyini saklayacağım diyorum...ama sinir oldum bakalım hayırlısıyla önce iyi olduğunu öğreneyim cinsiyet söylerse dr önce akşam eşimin gelmeisini bekleyeceğim ona söyleyeceğim kaynanamlara söylemicem:)) tabiiki önce eşim dimi ama onada telefonda söylemek istemiyorum değişik bişeyler yapıcam bakalım belkide dr yine göstermedi dicek bellimi olur....
candaşım, nasılsın cano? nasıl geçti hafta sonun?
minicikumut, eşinin mesleği neydi canım ben kaçırdım sanırım kusura bakma...ohh baba kız ne güzel bende babamı çok severim oda beni eşimi ilk duyduğunda benimle 1 hafta konuşmadı evlenicem diye o kadar düşkündü bana halada öyle abimin kızına bakıyorlar nehir demiyor hep benim ismimi söylüyor yiğenime canım babam:))
hilal,canım nasılsın? nerelerdesin gidrmiyorsun?[/QUOTE ]
senin nasıl tarz canım batmaların?bazen yatarken oluyo, bazen ayağa kalktığımda. çok sık değil. bazen kasığıma oluyo, bazen alt bölgeye doğru. doktor da normal dedi.
hadi az kalmış inşallah iyidir bebiş.
bu sefer acele etmiycem bebeği görmek için. geçen sefer doktor 35 gün sonra gelcen dedi, ben duaramam o kadar dedim. keşke demeseydim. zaman gelmeden zorunlu olarak 3 kere ultrasona girmek zorunda kaldım. yeterki iyi olayım, bekliycem bu sefer. sorun olmasın, doktora da gitmiyeyim. benim bi dahaki kontrol şubat 2 gibi görünüyo değişiklik olmazsa. inşallah bebeğim uslu durur o zamana kadar bizi korkutmaz.
canım erkekler daha farklı olabiliyor. bence tartışma. sen en iysi gel buraya yaz canın sıkılınca. biz anlarız birbirimizin halinden.kızlar eşimle tartıştım..ağlıyorum çok fenaherşeye bilimsel yaklaşıyor.. ben düşürdüğüm bebeğimin ruhunun beni cennete bekliyceğine inanıyorum.. eşimde onun ruhu bile yoktu belki diyo neden böyle düşüne düşüne üzüyorsun kendini diyo. belki ruh verilmediği için düştü diyo kalbi atıordu dedim diyoki her kalbi atanın ruhumu var diyo,bazı insanlar ölüyor makinelere bağlanınca yaşatıyolar ama uyanmıyor..felan diyo.. ben bebeğimin tamamen yok olduğuna inanmak istemiyorum onun ruhu vardı biyerlerde yaşıyor ve beni bekliyor ..buunu düşününce rahatlıyorum..ağladım eşimde neden ağlıyorsun diyo,kendini sürekli kandırıyorsun diyo ruhu var rüyama girdi yaşıyor,kızdı felan diyorsun ..kendini kandırıyorsun diyo bilimsel açıklama yapıyor bana ben duymak istemiyorum bilimsel biç birşey bilimsel olan şeyler bana huzur vermiyor ben inanıyorum ve hissediyorum yetmez mi? hissettiğimiz herşey doğru mu diyor..pofff arkadaşımda rüyasında görmüş anlatmıştım...bunlar rabbmden işaret belkide, çok üzüldüğümü görüp beni rahatlatmak için böyle rüyalar gördürüyor bana...bişeyin ölüp yok olduğunu düşünmek korkunç rahatsz edici..11 haftalık bi bebekti ruhu vardı inşalllah hissediyorum..halisünasyonlar görüyrum bazen gece, koridorda bir yaşlarında bi kız bebek annee diyo..rüyalarıma giriyor , arkdaşlarımın rüyasına giriyor,üstelik onlara hiç bahsetmedğim halde..bunlar tesadüf mü ? bilimsel olarak bi açıklama yaplabilir mi? bilim herşeyi açıklayabilir mi? eşim bu konuda çok kızdıyor beni,herşeyin bilimsel açıklamasını yapıyor..nefret ettim bilimden
canım daha önce yazdığını okudum. malesef küçük yerlerde böyle olaylar çok oluyor canım. insanlar birbirini çekemiyor. memleketim ama savunayamayacam malesef. güvenilir hoca bulmak da imkansız neredeyse canım. yardımcı olmak isetrdim ama ben de tanımıyorum.sen içini rahat tut, yine de dualarını oku. aklına kötü bişey getirmemeye çalış.günlük canım hala konuyu araştırıyorum bu bizim oralarda al karısı olarak bilinir şimdi anladım canım uzman tv de konu ile ilgili videoda adam anlatıyor ya düşüğe neden olur ya da hamile kalmasını engeller ya da bebek dünyaya gelince kırklıyken boğmaya çalışır diyor korunmak için babanın metal bişeyi bebeğin yanına koyarlar diyor bizde de bıçak ya da iğne konulur kırklı kadının yastığının altına birde kırklı kadın yalnız bırakılmaz dışarı çıkarılmaz vs idi eskilerde.. ben bunun sadece kırklı kadın ve çocuklar için geldiğini duymuştum tekrar teşekkür ederim cnm..
renkli canım ne diyeceğimi bilemedim ama madem eşin bu konuda seni anlamıyor ve sen buna üzülüyorsun eşine bahsetme ama ben de senin yerinde olsam ki benim ikinci gebeliğimde biliyosun embriyo bile oluşmadı ama ben onun benim bir parçam olduğunu ve evladımı kaybettiğimi kardeşinin yanına gittiğini düşünüyoum.. kötü birşey düşünmüyorsunki bunda engel olunacak b,şey yok belki çok etkilendiğin için seni bu düşüncelerden uzak tutmak için yapıyordur cnm sonuçta biz daha duygusalız ve onlarında daha güçlü durmaları bizi üzüntülerimizden uzak tutmaları gerekiyor..
günlük cnm şimdi baktım googledan ve kkdan böyle bir konuya denk geldim rüyalarında belirti oluyormuş aynılarını yaşadım ilkinde hamile arkadaşım var onun doğumunu görüyorum dr. beni dışarı çıkartıyor bu kız hamile nie izletiyosunuz doğumu diyor mavi gözlü tombiş bir bebek doğuyor wc gidiyorum elimi tutyorum aşağı ve elime yumurta gibi bişey geliyor kabuk bağlamamış bir yumurta aaa düşük yapmışsın sen diyorlar ve ben onun arkasından hamie olduğumu öğrendim arkadaşım ve eşi kahve gözlüler ama mavi gözlü tombiş kızları oldu ben de kürtaj oldumbu hamileliğimde de saçımdan tutup beni götürmeye çalıştılar çok gerçekçiydi bebeğim var diye yalvarıyordum uayndım sanki saçlarım gerçekten çekilmiş gibi bi his vardı hala ağladım eşime anlattım biliyosunuz sonrası düşük oldu yine.. eşime okuttum konuyu bak büyü değilmiş koruyucu dua yapılıyormuş dedim biraz aklına yattı gibi
diğer konu da aklımı hep kurcalıyor ben aklımdan silmeye çalışıyordum. bir arkadaş eğer inanmazsan aklına getirmezsen bana bişey olmaz allahıma sığınıyorum dersen tutmaz üzerinde bişey demişti ama iyiki de yanlış anladım canım sayende o konuda da içimi rahatlatacak bir formülüm oldu çok saol canımmm
renkli canım sana da çok teşekkür ederim dün başladım duayı okumaya.. herşeyi bilimsel düşününce insan çıkmazlara giriyor inanmak herşeyden önce bir ihtiyaçtır ve aklın açıklayamadığı şeylerden kurtulmanın bir yoludur..
ilişki öncesi besmele çekilmesi gerektiğini de ilk bebeğimden sonra öğrendim uyguladıkta sonuç yine hüsran
bir de kızlar dini konularda çok bilgili biri değilim yani başıma gelmeden açıp öğreniyim okuyum derdinde biri değilim o yüzden yardımcı olan tüm arkadaşlarıma çok çok teşekkür ederim.. iyiki varsınız iyiki tanıdım sizi..
günlük canım iyi olduğunuza çok sevindim çok meraklıyım ben acaba bezelye tanesi prens mi prenses mi :)))) beni sardı heyecanı.
Bu arada ben 1 kere ocak topiğine bir kaç kerede şubat topiğine yazdım şubat topiğine 5 kere falandır, ordaki kızlarda iyiler sağolsun ama pek muhabbet kuramadım ben 3 ay sonra hamileyim moduna gelmiştim kaybımdan dolayı onlar almış başını gidiyorlardı ama bir soru sorsam cevap yazarlar ilgilenirler falan sağolsunlar tekrar. Ayrıca aselkuzum bir sürü şey yazıyor şubat topiğine okudukça görüyorum ama selam vermek içimden gelmediği için hiç oralı bile olmuyorum. Lakin hatırladığım kızı olacak ve galiba bu perşembe sezeryanla dünyaya gelecek bebeği inşallah.
Kimseyi yarı yolda bırakmasın mevlam. Hayırlısıyla anne olalım.
Renkli canım, ruh üflendiyse kalbi atar demişti benim bir ablam :) bende senin gibi inanıyorum beni bekleyeceğine özelliklede. Eşimde mühendis olduğu için bilim kafasında gidiyor herkes herşeye aynı bakarsa senin özelliğin nerede kalacak kuzum. Boşver eşin öyle düşünsün, bence birazda sen rüya falan görüyorsun ya maneviyatın yüksek bu sebeple sana gaz vermemek için söylüyordur. Birde yemin ettim bak ben dikkat ediyorum arkadaş eşlerimizle ilgili ne zaman kanımı kaynasa illa bir kavga bir atışma geliyor peşinden.:))) Kavgaları çok üstelememek gerekiyor ben böyle çözüm buldum, atışmlaarda bir sürü cümle kurmak yerine ne hissettiğimi neye sinirlendiğimi anali edip altı çizili olarak cümle söylüyorum.Tek o zaman kafam da rahat ediyor. Hem zaten gönlünü almış eniştemiz.
lonileness canım her hamile aynı olsa keşke senin hamilelik nazlı geçiyor ne zamandı kontrol :)
chnb maşallah yumoşlarına
hillal selam hoşgeldin nasılsın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?