Kürtajdan sonra hamile kalma şansı ne kadardır ?

• Konu Sahibi Konu Sahibi aylin_fatih
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Aminnn canım benim, nazlı bebişimiz nasıl korkutuyor bizleri, Allah herkesin yavrusunu bağışlasın, analı babalı büyütmek nasip olsun. Ağrılarının geçtiğne çok sevindim bir arkadaşımın da çok ağrısı oluyordu günde 2 tane soda tavsiye etmiş dr'u içiyordu oda magnezyum iyi geliyormuş ama işte herkeste farklı.
Yok öyle bir defter tutmuyorum bir tek buraya yazıyorum. Ama ilk bebeğinde idrar testlerini saklıyorum :)) bütün usg resimlerini de arşivledim o kadar :) Öyle duygusal cümleler kuramam yazamam Allahtan eşim ve ailem beni tuhaf karşılamıyor :) Doğum 2 şubat ama bugün yarın tahlil sonucu çıkar normal olacağını sanmıyorum ama nasip kısmet. Günlerdir tek bir şey söylüyorum şimdiki aklım olsa ve hayat izin verseydi evlendiğimin 6.ayında yapmaya çalışırdım çocuğu :)
Hepmiiz inşallah sabrımıın sonunda alacağı bebişlerimizi kucağımıza.

Günaydın kızlar herkese

günaydın
günaydın kızlarrr mutlu haftalar herkesee

günaydın amin inşallah.

günaydın kızlar, giremedim haftasonu.ben iyiyim şükür, sizler nasılsınz ? Eşimle görüşemedik haftasonu, kokrarım bu haftada görüşemeyiz.maşallah bayağı kar yağdı.cumartesi gnü, bi akraba beyin kanaması geçirip ameliyet olmuş ona gittik, sonrada tiyatroya, ama ilk seansı 2 dk geciktiğimz için cd den izledik, çok sinir oldum.hiç beğenmedimde oyunu.Üst katta bi röprezant vardı, ona çıktık.Tanıdığı bi kadın doğumcu varsa gidelim diye, devlette rahim filmi çektirebilirsem çektireyim dedim, sıra almada çok yardımcı oluyodu.o da ahkam kesti, rahim testi diye bişey yok, tüplerin tıkalı olup olmadığı ultarondan anlaşılır diye, dedim işte öyle deil.nefret ediyorum herkes öğrendi u meseleyi ya, utanıyorumda anlatma istemiyorum.bu ablada 35-36 yaşlarında bekar.tabi ben onlara küçük kalıyorum.saolsun kız öyle bişey demedi ama diyenler çoğunlukta acelen ne diye.o da kadın doğumcuyla çalışmıyomuş ama birkaç isim verdi.off ya bi kurtulsam şu dertten ya.

Sizler nasılsınız?

Bende hergün 1000 tövbe istiğaar, 1000 besmele, 1000 salavat çekiyorum.dilek için okunurmuş bunlar, hemde zaten günahlara kefaret amacıda belli.irde şu dua var, gebe kalmak için 3 ay boyunca 1267 tane "inne rabbeke hüvel hallakul alim" (muhakkak ki rabbin her türlü yaratma şeklini bilir) duası okunmalıymış.8 gündürde onu okuyorum.İçim rahatlıyor sadece.

kıtty, nasipten öte yol yok misali, demekki yaşanmalıymış bunlar.bende diyorum ayrılğımıza rağmen yapardım herhalde.ama benim sürecim 15 aydan sonra olurdu.hayırlısı işte, eller kollar diller bağlanıyor.

Son düzenleme:
günaydın kızlar...bugün moralim iyi çok şükür ...
My Ovulation Chart

sanırım yumurtluyorum ...ama emin değilim ...dün gece ve bu sabah çalışma yaptık ne olur ne olmaz diye...hayırlısı olsun inşallah olur bu ya...

candaş nazlım minicikumut hello kity nasılsınız kızlar?

Kızlar yazdıklarınızı okuyorum. Çok teşekkür ediyorumhepinize. Yarın yolculuık var. Şimdi boşderste yazıyorum. Bana dua edin olur mu? Hepinizi seviyorum. Karışık duygular içindeyim...

ceza, atlas, chnb günaydın.chnb dualar senine.

atlas, canım eşinle düzelltiniz mi arayı ? erkekler tuhaf bide bilim girince ektra tuhaf olurlar eminim.sabret sen.bende sinirliyim biraz, sebepte var sayımaz.

Kızlar yazdıklarınızı okuyorum. Çok teşekkür ediyorumhepinize. Yarın yolculuık var. Şimdi boşderste yazıyorum. Bana dua edin olur mu? Hepinizi seviyorum. Karışık duygular içindeyim...

Ben senin adına çok umutluyum ablacım.İnşallah İstabul'dan karnında bir canla döneceksin

Ben iyiyim kendi adıma.Umarım sizlerde iyisinizdir kızlar.

inşallah ayrıldığın o şehre miniğinle beraber geri dönersin abla..hepinize dua ediyorum..senide ayrıca belirtiyorum chnb abla diye:)benimde dersim boş ne güzel

canım karışımlara devam mı?aslanpençesini 15 gün öneriyor saraçoğlu..ben haftasonu bırakmayı planlıyorum..

chnb cim tatilden sonra inşallah 2 tane bebişle gelirsin karnında...

candaşcım kızgınlıktan ziyade kırılıyorum böyle şeyler yaptığında. ama dün gönlümü aldı sağolsun,ağladım diye çok üzüldü..inşallah bu haftasonu görüşürsünüz eşinle..ayrılığı en iyi ben bilirim canım çok zor ...inşallah tez zamanda kavuşun

canım ya offff offff millete dert anlatmak ne zor bişi ya, usg de tüplere bakılmıyor histeroskopi ile bakılıyor aman neyse bende çok biliyorum. :) 35-36 yaşındaki bekar tabii ki der acelen ne diye, evli olmayan anlayamaz diyorum eltimde bana diyordu takma kafana olur diye geçen gün kendi diyor 6 aydır dneiyoruz niye olmuyor. Başına vermesin kimsenin alllah. çeken bilir. Sen hayırlısıyla kendine bir dr bulsan devamı çok güzel gelecek. Bişi dicem ama diyim dur taf yamatake ankarada onlar onların dr özel mi ? ben çok hata ettim bana demişlerdi ki devletten bir dr git tahlillerini bir yol bulur devletten yaptırırsn diye gitmedim :))) varımıı yoğumuzu ortaya koyduk.

selamlar iyidir hadi inşallah gerçekten gelsin artık bebekler çok nazlı çıktı bizimkiler.

Günaydın kızlarrrrrrrrrrrrr

naber cancan, nasıl gidiyor hayat.

iyi canım ne olsun...haftasonu eşimin ailesi vardı pek giremedim...bugünlerdede malum karne heyecanı var..notlar,belgelr derken okul karışık..çarşamba öğrencilerimizi sinamaya götüreceğiz.ilk defa gidecekler..onun heyecanı var..bide ben bu hafta yoğun geçsin istiyorum..neyse teneffüs oldu sonra yazarım...

inş canım ya, gönlünü aldıysa mesele çözülmüştür :) inş tekrarlamaz, maalesef erkeklerin özelliği, hep tekrar hep tekrar.benim gıcık eşim öyledir, gönül alır ama yine yapmaktan geri kalmaz.

zor gerçekten, dedim banada baktı tüpler yapışmamış dedi dedim ama o kürtaj sonrasıydı.öyle olsa bu kadar dert etmem dedim.onlarda aklıma geldide canım benim infertilitede bi dr a gitmem gerek.en kötü ihtiamlle o kızın dediği dr a gitcem, iyiymiş.başlangıç yapsam gerisi gelecekte.şimdi bu rahim filmleri devlette çekiliyor değil mi ? sanırım sıraya epey atarlar değil mi ?

canım karışımlara devam mı?aslanpençesini 15 gün öneriyor saraçoğlu..ben haftasonu bırakmayı planlıyorum..

canım karışımları 12. gün bıraktım.. aslanpençesini dün içmedim bugün içicem.. eğer içmemek gerekiyorsa içmiyim bende

ayyy yerim onların karnenelerini, zayıfı olan var mı Ceza

canım devlette de çekilyor özel de de, sen daha iyi bilirsin, ben 3 kere dr değiştirdim insanın dr kanı ısınacak. Ankarada işler nasıl bilmiyorum ama bizim burada şişli etfal var devlet hastanesi ablam vardı ya bir tane o 3 hafta sonrasına gün almıştı.

kıslar çok tatlısınız ama benim çıkmam gerekiyor, kardeş bende yemek yicez, ev temizliği falan öpüyorum hepinizi.

muck

umarım ank da öyledir, bilmiyorum hepsine sorayım, gazi, hacettepe, atatürk eğitim, ankara bakalım nasıl olur.zaten acelem yok, çünkü 3 martta mersinde olmam gerekiyor, çok yakın bir arkadaşımın düğünü var.yani o zmana kadar hamile kalmasam iyi olur, kız benim düğünümde çok yardımcı olmuştu.görüşşürz canım öptüm seni,

ceza nasılsın ?

renklicim, canım niye kızayım...canım hani hamilelik için kür yapıp içiyoruz soğan suyu içtim hatrlarsan ovulasyon testi kullandım bu duada onlar gibi bir umut yani canım yoksa medet onda değil tabiiki herşey yüce rabbimden o ol demedikten sonra oluru yok canım...bazen tduayı taşıdığımı bile unutuyorum...benim tek duam yüce rabbime, allahım sen bebeğimi koru ,bebeğim sana emanet allahım diyorum....
eee peki senin ehliyetin varmı? bebek olunca daha iyi anlayacaksın rahatlığını canım...inşallah 9 ay sonrada bebeğinizle gezmelere gidersiniz...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…