- Konu Sahibi aylin_fatih
-
- #13.461
kittycim sen çok vefalı bir anne adayısın. bizi hiç yalnız bırakmadın. inşallah ben de öyle olacağım.
haklısın canım biz tam hamile moduna giremiyoruz. ben de genelde soru sormaya yazıyorum anne topiğine.
asel kuzumu hatırlıyorum, ,ilk zamanlar çok yazıyodu. Allah herkese hayırlı doğum nasip etsin.
bu arada ağrılarım konusunda rahatladım birazcık. doktorun verdiği hamile güncesi diye hem ajanda, hem kitap gibi bişey var. o kitapta da benim haftalarımda benzer sancılar tarif ediyor. temmuz annelerine de sordum, benzer ağrılar yaşayan var.korkumdan o günceye bile yazı yazamıyorum ya. bir kaç sayfa yazmıştım, yeni öğrendiğim zamanla ilgili. o da yılbaşından sonra gecikmeli olarak. sonra hastaneye yatınca komple bıraktım. sen böyle bişey yazıyo musun, ya da yazdın mı?bi bebek dergisi almıştım, ondan çıkmıştı. hafta hafta bölümleri var. bi de doktorum verdi, o daha ayrıntılı. sen de son durumlar ne?doğum zamanı falan?bekliyosunuz galiba anladığım, noırmal olacak galiba. sabrının mükafatını alacaksın inşallah, az kaldı canım.
darısı tüm isteyenlerin başına inşallah.
Allahım bana da sabır ve şifa,tekrar ayağa kalkma gücü verir inşallah.
Günaydın kızlar herkese
günaydın kızlarrr mutlu haftalar herkesee
Kızlar yazdıklarınızı okuyorum. Çok teşekkür ediyorumhepinize. Yarın yolculuık var. Şimdi boşderste yazıyorum. Bana dua edin olur mu? Hepinizi seviyorum. Karışık duygular içindeyim...
Kızlar yazdıklarınızı okuyorum. Çok teşekkür ediyorumhepinize. Yarın yolculuık var. Şimdi boşderste yazıyorum. Bana dua edin olur mu? Hepinizi seviyorum. Karışık duygular içindeyim...
günaydın kızlar...bugün moralim iyi çok şükür ...
My Ovulation Chart
sanırım yumurtluyorum ...ama emin değilim ...dün gece ve bu sabah çalışma yaptık ne olur ne olmaz diye...hayırlısı olsun inşallah olur bu ya...
candaş nazlım minicikumut hello kity nasılsınız kızlar?
günaydın kızlar, giremedim haftasonu.ben iyiyim şükür, sizler nasılsınz ? Eşimle görüşemedik haftasonu, kokrarım bu haftada görüşemeyiz.maşallah bayağı kar yağdı.cumartesi gnü, bi akraba beyin kanaması geçirip ameliyet olmuş ona gittik, sonrada tiyatroya, ama ilk seansı 2 dk geciktiğimz için cd den izledik, çok sinir oldum.hiç beğenmedimde oyunu.Üst katta bi röprezant vardı, ona çıktık.Tanıdığı bi kadın doğumcu varsa gidelim diye, devlette rahim filmi çektirebilirsem çektireyim dedim, sıra almada çok yardımcı oluyodu.o da ahkam kesti, rahim testi diye bişey yok, tüplerin tıkalı olup olmadığı ultarondan anlaşılır diye, dedim işte öyle deil.nefret ediyorum herkes öğrendi u meseleyi ya, utanıyorumda anlatma istemiyorum.bu ablada 35-36 yaşlarında bekar.tabi ben onlara küçük kalıyorum.saolsun kız öyle bişey demedi ama diyenler çoğunlukta acelen ne diye.o da kadın doğumcuyla çalışmıyomuş ama birkaç isim verdi.off ya bi kurtulsam şu dertten ya.
Sizler nasılsınız?
Bende hergün 1000 tövbe istiğaar, 1000 besmele, 1000 salavat çekiyorum.dilek için okunurmuş bunlar, hemde zaten günahlara kefaret amacıda belli.irde şu dua var, gebe kalmak için 3 ay boyunca 1267 tane "inne rabbeke hüvel hallakul alim" (muhakkak ki rabbin her türlü yaratma şeklini bilir) duası okunmalıymış.8 gündürde onu okuyorum.İçim rahatlıyor sadece.
kıtty, nasipten öte yol yok misali, demekki yaşanmalıymış bunlar.bende diyorum ayrılğımıza rağmen yapardım herhalde.ama benim sürecim 15 aydan sonra olurdu.hayırlısı işte, eller kollar diller bağlanıyor.
günaydın kızlar...bugün moralim iyi çok şükür ...
My Ovulation Chart
sanırım yumurtluyorum ...ama emin değilim ...dün gece ve bu sabah çalışma yaptık ne olur ne olmaz diye...hayırlısı olsun inşallah olur bu ya...
candaş nazlım minicikumut hello kity nasılsınız kızlar?
Günaydın kızlarrrrrrrrrrrrr
canım ya offff offff millete dert anlatmak ne zor bişi ya, usg de tüplere bakılmıyor histeroskopi ile bakılıyor aman neyse bende çok biliyorum. :) 35-36 yaşındaki bekar tabii ki der acelen ne diye, evli olmayan anlayamaz diyorum eltimde bana diyordu takma kafana olur diye geçen gün kendi diyor 6 aydır dneiyoruz niye olmuyor. Başına vermesin kimsenin alllah. çeken bilir. Sen hayırlısıyla kendine bir dr bulsan devamı çok güzel gelecek. Bişi dicem ama diyim dur taf yamatake ankarada onlar onların dr özel mi ? ben çok hata ettim bana demişlerdi ki devletten bir dr git tahlillerini bir yol bulur devletten yaptırırsn diye gitmedim :))) varımıı yoğumuzu ortaya koyduk.
selamlar iyidir hadi inşallah gerçekten gelsin artık bebekler çok nazlı çıktı bizimkiler.
naber cancan, nasıl gidiyor hayat.
inş canım ya, gönlünü aldıysa mesele çözülmüştür :) inş tekrarlamaz, maalesef erkeklerin özelliği, hep tekrar hep tekrar.benim gıcık eşim öyledir, gönül alır ama yine yapmaktan geri kalmaz.chnb cim tatilden sonra inşallah 2 tane bebişle gelirsin karnında...
candaşcım kızgınlıktan ziyade kırılıyorum böyle şeyler yaptığında. ama dün gönlümü aldı sağolsun,ağladım diye çok üzüldü..inşallah bu haftasonu görüşürsünüz eşinle..ayrılığı en iyi ben bilirim canım çok zor ...inşallah tez zamanda kavuşun
canım ya offff offff millete dert anlatmak ne zor bişi ya, usg de tüplere bakılmıyor histeroskopi ile bakılıyor aman neyse bende çok biliyorum. :) 35-36 yaşındaki bekar tabii ki der acelen ne diye, evli olmayan anlayamaz diyorum eltimde bana diyordu takma kafana olur diye geçen gün kendi diyor 6 aydır dneiyoruz niye olmuyor. Başına vermesin kimsenin alllah. çeken bilir. Sen hayırlısıyla kendine bir dr bulsan devamı çok güzel gelecek. Bişi dicem ama diyim dur taf yamatake ankarada onlar onların dr özel mi ? ben çok hata ettim bana demişlerdi ki devletten bir dr git tahlillerini bir yol bulur devletten yaptırırsn diye gitmedim :))) varımıı yoğumuzu ortaya koyduk.
selamlar iyidir hadi inşallah gerçekten gelsin artık bebekler çok nazlı çıktı bizimkiler.
naber cancan, nasıl gidiyor hayat.
canım karışımlara devam mı?aslanpençesini 15 gün öneriyor saraçoğlu..ben haftasonu bırakmayı planlıyorum..
iyi canım ne olsun...haftasonu eşimin ailesi vardı pek giremedim...bugünlerdede malum karne heyecanı var..notlar,belgelr derken okul karışık..çarşamba öğrencilerimizi sinamaya götüreceğiz.ilk defa gidecekler..onun heyecanı var..bide ben bu hafta yoğun geçsin istiyorum..neyse teneffüs oldu sonra yazarım...
inş canım ya, gönlünü aldıysa mesele çözülmüştür :) inş tekrarlamaz, maalesef erkeklerin özelliği, hep tekrar hep tekrar.benim gıcık eşim öyledir, gönül alır ama yine yapmaktan geri kalmaz.
zor gerçekten, dedim banada baktı tüpler yapışmamış dedi dedim ama o kürtaj sonrasıydı.öyle olsa bu kadar dert etmem dedim.onlarda aklıma geldide canım benim infertilitede bi dr a gitmem gerek.en kötü ihtiamlle o kızın dediği dr a gitcem, iyiymiş.başlangıç yapsam gerisi gelecekte.şimdi bu rahim filmleri devlette çekiliyor değil mi ? sanırım sıraya epey atarlar değil mi ?
canım karışımları 12. gün bıraktım.. aslanpençesini dün içmedim bugün içicem.. eğer içmemek gerekiyorsa içmiyim bende
ayyy yerim onların karnenelerini, zayıfı olan var mı Ceza
canım devlette de çekilyor özel de de, sen daha iyi bilirsin, ben 3 kere dr değiştirdim insanın dr kanı ısınacak. Ankarada işler nasıl bilmiyorum ama bizim burada şişli etfal var devlet hastanesi ablam vardı ya bir tane o 3 hafta sonrasına gün almıştı.
canım yanlış anlama ama bu ümmü sübyan denilen şeye çok inanmayın, aklınıza öyle kötü şeyler getirmeyin olur mu? okurken tüylerm diken diken oldu , cinler insana zarar veremez yeterki sen her işe besmele ile başla Rabbime emanet bebekleriniz..
Kendini haramdan korumaya, helâl ile yetinmeye niyet etmeli, eşiyle cinsel ilişkiden önce, şeytandan Allahü teâlâya sığınıp, "Bismillâhi Allahümme cennibnâ-ş-şeytâne ve cennibi-ş-şeytâne ve mâ razaktenâ - Allahın ismiyle, Allahım, bizi ve bize vereceğin evladımızı şeytanın şerrinden muhafa eyle" demelidir. Bu durumda hamile kalırsa, şeytan ona zarar vermez.
Resulullah efendimiz, "Cima da Besmele söyle. Cünüplükten temizleninceye kadar sana sevap yazılır. Bu cimada çocuğun olursa sana, bu çocuğun nefesleri sayısınca ve onun neslinin nefesleri sayısınca sevap yazılır" buyurdu. (bk. Buhârî, Bed'ul-halk 11; Müslim, Nikâh, 18)
kızlar siz ilişkden önce besmelenizi çekin duanızı edin , ne şeytan gelir ne de cin....
valla canım bu araba çok rahatlık, biz bebek olmadığı halde çok sıkıntı çekiyorduk çok gezen tipleriz..şart olmuştu...zor oluyor ya market işi felan alışveriş ellerde torbalarla otobüslerde...Allah olmayana isteyene ne isteği varsa hayırlısıyla versin...
canım aslanpençesini ne için içiyosunuz?
:44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?