- Konu Sahibi aylin_fatih
-
- #13.481
günlük canım iyi olduğunuza çok sevindim çok meraklıyım ben acaba bezelye tanesi prens mi prenses mi :)))) beni sardı heyecanı.
Bu arada ben 1 kere ocak topiğine bir kaç kerede şubat topiğine yazdım şubat topiğine 5 kere falandır, ordaki kızlarda iyiler sağolsun ama pek muhabbet kuramadım ben 3 ay sonra hamileyim moduna gelmiştim kaybımdan dolayı onlar almış başını gidiyorlardı ama bir soru sorsam cevap yazarlar ilgilenirler falan sağolsunlar tekrar. Ayrıca aselkuzum bir sürü şey yazıyor şubat topiğine okudukça görüyorum ama selam vermek içimden gelmediği için hiç oralı bile olmuyorum. Lakin hatırladığım kızı olacak ve galiba bu perşembe sezeryanla dünyaya gelecek bebeği inşallah.
Kimseyi yarı yolda bırakmasın mevlam. Hayırlısıyla anne olalım.
Renkli canım, ruh üflendiyse kalbi atar demişti benim bir ablam :) bende senin gibi inanıyorum beni bekleyeceğine özelliklede. Eşimde mühendis olduğu için bilim kafasında gidiyor herkes herşeye aynı bakarsa senin özelliğin nerede kalacak kuzum. Boşver eşin öyle düşünsün, bence birazda sen rüya falan görüyorsun ya maneviyatın yüksek bu sebeple sana gaz vermemek için söylüyordur. Birde yemin ettim bak ben dikkat ediyorum arkadaş eşlerimizle ilgili ne zaman kanımı kaynasa illa bir kavga bir atışma geliyor peşinden.:))) Kavgaları çok üstelememek gerekiyor ben böyle çözüm buldum, atışmlaarda bir sürü cümle kurmak yerine ne hissettiğimi neye sinirlendiğimi anali edip altı çizili olarak cümle söylüyorum.Tek o zaman kafam da rahat ediyor. Hem zaten gönlünü almış eniştemiz.
lonileness canım her hamile aynı olsa keşke senin hamilelik nazlı geçiyor ne zamandı kontrol :)
chnb maşallah yumoşlarına
hillal selam hoşgeldin nasılsın.
günlük canım hala konuyu araştırıyorum bu bizim oralarda al karısı olarak bilinir şimdi anladım canım uzman tv de konu ile ilgili videoda adam anlatıyor ya düşüğe neden olur ya da hamile kalmasını engeller ya da bebek dünyaya gelince kırklıyken boğmaya çalışır diyor korunmak için babanın metal bişeyi bebeğin yanına koyarlar diyor bizde de bıçak ya da iğne konulur kırklı kadının yastığının altına birde kırklı kadın yalnız bırakılmaz dışarı çıkarılmaz vs idi eskilerde.. ben bunun sadece kırklı kadın ve çocuklar için geldiğini duymuştum tekrar teşekkür ederim cnm..
merhaba herkesee
Biz oglumla cok iyiyiz cok sukurguzel bir haftasonuydu ankarada cok guzel kar yagdi cumartesi gecesi basladi biz de o sirada disardaydik oglumu canli muzige goturduk 2,5 aylikken de diskoya goturmustuk guya klasik muzik cdleri almistim onlari dinletecegim diye ama onu dinlemek istemiyoruz biiz
Hellom canim testlerinin sonuclari carsamba gunu mu cikacakti :26: çinarin kilosunun az olmasina takilma bunun seninle ilgisi yok o onun ozelligi kimi bebek zayif olu kimi kilolu onemli olan saglikli olmasi son haftalarindasin Allah saglik versin hayirlisiyla kavusmayi nasip etsin
Candascigim rahim filmi cektirmek istiyormussun tikali oldugunu mu dusunuyorsun bence tikaniklik yok ama yaptirirsan icin rahat eder o isi devlette yaptirip ozel takiplerini ozel hastanede yaptirirsan bence iyi olur kendine bir doktor secmis olursun bak benim doktorum medicanaya geciyor bu ay ben de takiplerimi artik orda yaptiracagim demek oluyor. Orda sgk geciyor cok guleryuzlu bir doktor sen de ona devam edebilirsin adaşim benim hic stres olma
Semacigim atesinde yukselme var ama tam olarak catlamamis gibi bakalim yarin daha da yukselirse bu gece catlatacaksin demektir. Eşin haftasonu kalbini kirmis ama gonlunu almis onlara herseyi anlatmamak gerekiyor galiba olaya duz mantik bakiyorlar
merhaba herkesee
Biz oglumla cok iyiyiz cok sukurguzel bir haftasonuydu ankarada cok guzel kar yagdi cumartesi gecesi basladi biz de o sirada disardaydik oglumu canli muzige goturduk 2,5 aylikken de diskoya goturmustuk guya klasik muzik cdleri almistim onlari dinletecegim diye ama onu dinlemek istemiyoruz biiz
Hellom canim testlerinin sonuclari carsamba gunu mu cikacakti :26: çinarin kilosunun az olmasina takilma bunun seninle ilgisi yok o onun ozelligi kimi bebek zayif olu kimi kilolu onemli olan saglikli olmasi son haftalarindasin Allah saglik versin hayirlisiyla kavusmayi nasip etsin
Candascigim rahim filmi cektirmek istiyormussun tikali oldugunu mu dusunuyorsun bence tikaniklik yok ama yaptirirsan icin rahat eder o isi devlette yaptirip ozel takiplerini ozel hastanede yaptirirsan bence iyi olur kendine bir doktor secmis olursun bak benim doktorum medicanaya geciyor bu ay ben de takiplerimi artik orda yaptiracagim demek oluyor. Orda sgk geciyor cok guleryuzlu bir doktor sen de ona devam edebilirsin adaşim benim hic stres olma
Semacigim atesinde yukselme var ama tam olarak catlamamis gibi bakalim yarin daha da yukselirse bu gece catlatacaksin demektir. Eşin haftasonu kalbini kirmis ama gonlunu almis onlara herseyi anlatmamak gerekiyor galiba olaya duz mantik bakiyorlar
taf merhaba nasılsın. ankaradasın sanırım. ben haftaya ankaraya gideceğim. iyi bir doktora gitmek istiyorum. tekrar hamile kalmadan önce yapılması gereken testler için. nereyi önerebilirsin?
tafcım çıkmadan NAZLIM ın tablosunuda yorumlar mısın? şuan giremiyor bana msn den yollamştı yorumlatırmısın dedi
353782 Ovulation charts on FertilityFriend.com nazlımın ilginç bir tablosu var
merhaba canim cok sukur iyiyiz oglumla
Ben de kurtajdan sonra pihtilasma testleri istedim doktorumdan ozel sigortam karsilamadi bayindir hastanesine gidiyordum ben orda sgk gecmiyor. Akay hastanesi var oraya gittim o testleri orda yaptirdim ama sgk karsiladigi halde 500 lira para verdim. İlk dusukte yapilmazmis bu testler ben israrla yapilmasini istiyorum kac paraysa onemli degil dedim yaptirdim cok sukur pihtilasmam cikmadi o yuzden simdi igne filan kullanmiyorum
Bu testler icin devlet hastanelerine gidebilirsin ama orda sira oluyor sonuclar hemen cikar mi bilmiyorum az gunlugune geliyorsan ankaraya sgk nin gectigi ozel hastaneleri tercih edebilirsin ama o kadar para vermiyim zamanim var sabirliyim diyorsan etlik kadin dogum hastanesi, zekai tahir kadin dogum hastanesi gibi devlet hastanelerine gidebilirsin
tşk ederim canım.allah nazarlardan saklasın.
3-4 günlüğüne gideceğim. özele gideceğim zaten. sadece pıhtılaşma testi mi. başka hangi testleri yaptılar. sen özel olarak test mi istedin. onlar yapılması gerekenleri mi istediler.
Benim kurtajdan 7 ay once simir testim yapilmisti doktorum onu da tekrarladi. Ama diger kan sayimi hormon toksoplazma rubella gibi testlerim de 7-8 ay icinde yapildigi icin onlara gerek duymadi. Senin yapilmadiysa onlari da yaparlar. Takibimi hep ayni doktir yaptigi icin butun kaydim onda vardi o yuzden pihtilasma var mi yok mu diye sadece onlari istedi. O testlerin de genetik olanlarini degil de digerlerini istedi isimlerini hatirlamiyorum ama :26:
günaydın arkadaşlar.
tafçım, maşallah oğluna.
senin de az kaldı insallah.
chnb, şimdiden hayırlı yolculuklar. güzel haberlerle döneceksin inşallah. Allah emeklerinin ve acılarının mükafatını verecek sana. ben inanıyorum.
candaşçım, Allah kabul etsin dualarını.
renkli, yarım ay kadar ateş ölçmüşlüğüm var ama zor geldi devam edemedim ben, o yüzdne çok anlamıyorum.
inşallah, bebiş sorunlarınızın çözüldüğü, biraraya geldiğiniz şu dönemde gelir bekletemeden.
nazlım,kitty,hilal,minicikumut,minikler,günlük,nuray,rolle nasılsınız?
ben de iyiyim çok şükür. kendime iyi olduğumu empoze etmeye çalışıyorum. inşallah tamamen iyileşirim de kalkarım ayağa, çalışırım ikinci dönem. en azından denerim diyorum.doktorum 15-20güne bişeyin kalmaz demişti. inşallah öyledir.
günaydın herkeze...hepinizi iyi gördüm canlarım....allah daha daha iyilik versin...
yaaa neden burdada kar yağmıyor canım kızım kar bekliyor azıcık yağmaya başlasa hadi anne dışarı çıkıp kar oynayalım diyor:))
taf, çok güzel yaa maşallah, kızlar bu devirde çocuklar cıvıl cıvıl hiç klasik müzikler dinletilirmi:)) tabiiki canlı ve hareketli müzikler paklar onları...
hellom, canım az kaldı sabır gerek inşallah bişeycik çıkmayacak testlerden canım ...2 haftamız kalmış heyecan dorukta canım benim:)) yaa zaten ilk prens yada prensesi sizinle paylaşıcam canım....
renkliatlas, oyyy bu erkeklerin hepsi bilimsel sanırım benimkide duygusaldır ama kendini duygusalada asla bağlamaz açıklamaları kesin ve bilimseldir:)) bişey anlatmak zor onlara tafın dediği gibi herşeyi paylaşmamak gerekiyor...neyse sorun zaten çözülmüş canım sevindim...
loneliness, canım benimki genelde karın ağrısı yada bıçak batması gibi oluyor kasılmalar ve uyuşmalar için dr banada magnezyum vermişti ama hiç kullanmadım bende soda içiyorum tabii bunuda dra hiç sormadım ama bazen içim yanıyor soğuk soğuk içimi ferahlatıyor...evet canım ben perşembe gidicem kısmetse...
chnb, allah yardımcın olsun...seni anlıyorum ama herşey çok güzel olacak canım yanındayız...
ceza, ceee dedin kaçma gülüm nasıl geçti hafta sonun? ayyy ne güzel karne heyecanı....benim yiğenim 2 ye gidiyor sınıf birincisi olmuş duydum nasıl ağladım sorma gitsin hediye almayı düşünüyorum...bakalım saat düşündüm saati yeni öğrendi çünkü...
hilal, offf yerinde olmak isterdim sıcacık odanın camında karı izlemek yaıyorsa tabii:)) sen kaçıncı sınıfı okutuyorsun canım...bu arada tokatta görev yaptığını yazmışsın hemde yeşilyurtta...annemde tokatlı hemde yeşilyurdun artova kazasından...çok severim bende tokatı....
offffff, benim psikoloji yerlerde yaaa...dün çok kötü bir gündü...sabah güzeldi kalktık kahvaltıya oturacaktık...görümcem yemeğe çağırmışrı içimden hiç gitmek gelmiyordu tabiii neyse kahvaltıyı 12 ye gelirken yaptık dedimki erken gitmeyelim zaten kahvaltıyı geç yaptık eşim sağolsun çok sakin biridir ama birden coştu,kendide pek gitmek istemediği için birde arkadaşına söz vermiş gidemeyeceği için hırsını benden çıkardı sesini yükseltti yeme o zaman gidip 1 saat oturup gelelim dedi...tabii benim çeşmeler açıldı daha sofraya oturmamıştım ekmek ısıtıyordum çıktım gittim çamaşır vardı onları topladım yenileri astım tabii bu arada geliyor gülerek beni çağırıyor falan kızımı gönderiyor...neyse ben oturmadım onlar yedi kızım aşağı indi bende gittim içimdekileri bir bir saydım sonra oturdum kahvaltımı yaptım...evi süpürecekti bana soru soruyor yapma dedim ben yarın yaparım sonra dinlemedi beni tabii süpürdü uyuz yaa...bitti işi başladı hadi hazırlan gidelim bayağı bir ısrar etti kalkmadım sonra sinirlendi gelmezsen gelme dedi kızımı aldı çıktılar ayyyy ben dellendim görümcem hanım kocası kaynanam hepsi hazır bunu bekliyorlar ben nasıl gitmem fıttırdım...kalktım hemen giyindim çöp vardı aldım onu çıktım dışarı arabayla uğraşıyor kaynanam hadi dedi cevapvermedim görümcem hastaymışsın geçmiş olsun dedi cevap vermedim hastamısın dedi bir bağırdım hayır dedim...sonra çıktım bakkala gidiyorum sinirden ağlıcam amasonra çok uyuz oldum onlaraa aradım eşimi çıktınmı dedim yok dedi nerdesin gelip alıyım seni dedi bende daraldım markete gidiyorum dedim bekle orda alıcam seni dedi neyse durdu eşim indi bana doğru geliyor gülüyor bende güldüm...kaynanam hanım öne kurulmuşmu dedim annen arkaya geçsin kadın arabadan inerken çok bozuldu yapıcak bişey yok:)) sonra canım kızım beni görünce çok sevindi...kaynanam ddediki sen nereye gittin bende hiiçç işim vardı dedim:)) yaaa o durumda bile soru soruyorlar allhım gelde sinirlenme yaa baktın moralim bozuk daha neyi soruyorsun dimi...neyse gittik...yaa artık kendimi tanıyamıyorum saçma sapan davranışlar küçücük şeylerden tartışmalar çıkartıyorum...off allah eşime yardım etsin zaten bulantılarım hafifledi dahada korkmaya başladım bebeğim nasıl diyee...
abbowwwwwwwwwwwwwwww ne yazmışınız beeeeeeeeeeee oku oku bitiremedim
tafım bebeem kuzum saolaasın bende çatlamadıını düşünüodum umarım bu hafta çatlar ben çatlıcam yoksa çalışmalardan bıktım itiraf ediorum
kızlar ben siiznle bişi paylaşmak istiyorum ben namaza başladım evde falan ara ara kılıodum ama işin ciddiyetne varamamıştım cumartesi günü oturdum düşündüm allahım ben senden evlat istiyorum benim için bi insan yaratmanı istiyorum ama ben senin için hiç bişi yapmıorum dedim namaz kılmaya karar verdim iş yerinede eşyalarımı getirdim burdada ilk namazımı kıldım şükür içim huzur dolu
kızlar yazdıklarınıza tek tek cvp veremiorum ben o kadar işim varki ama aklım hep sizde canlatımmmmmmmmmmmmmmmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?