Kürtajdan sonra hamile kalma şansı ne kadardır ?

• Konu Sahibi Konu Sahibi aylin_fatih
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

moulinex canım....

Henuz yumurtasi catlamamis 36,5 ve uzerinde seyretmeye baslarsa yumurtayi artik catlatti diyebiliriz :26:
Ah ben de msn programini indiremedim telefonuma indirsem ordan rahat rahat konusurduk yasemincigimle face de kullanmiyorki
saol canım biz nazlımla kendi kendimize yorum yapmaya çalışıyoruz ama çok anlamıyoruz...

şuan felaket kasık ağrım var kızlarrr...çok fenayımmm...günümüz vardı oraya gittim zor oturdum, gün derken babannemde gün bu ay,kendi ailemiz halamlar ben annem yengem babannem körler sağırlar birbirini ağırlar,yasin felan okuyoruz işte..zor durdum kızlar yaa,şimdi geldim uzandım feci sancım varr böyle bu kadar olmazdı benim yumurtlama sancısı

tatlım özledik seni. ne güzel bişey yapmışsın. allah kabul etsin, devamını getirsin inşallah. tabi bize de nasip etsin. allahım dualarını kabul eylesin.

amin canarım benim ay iş yerine bütün eşyalarımı getirdim havlu terlik seccade tesbih hepsi varmış bursa başkasının kullandıı havluyu nasıl kullanayım ben ama dimi kızlar başkasının terliğini ben bittim işler bitmedi tatil istiyorum hep tatil olsun heppp kızlar dün cumalıkızığa kahvaltıya gittik orda resimler çektim sizlerle paylaşmak istiyorum bunları süper bi yer kahvaltıya gittik kahvaltı sofrasını koymuyorum hamilelerin canı istemesin:)

Çok güzel görünüyor CumalıkazıkMimari olarak Safranbolu'yu andırıyor Nazlım.Ohh gezmişsiniz ne güzel

Çok güzel görünüyor CumalıkazıkMimari olarak Safranbolu'yu andırıyor Nazlım.Ohh gezmişsiniz ne güzel

ah karda vardı süperdi kınalı kar diye bi dizi vardı ya emrahın:)onun çekildiği konaktaydık kahvaltıda odalar var 4 er masa vardı odada soba yanıyo hergün gidebilirim haftayada yemeğe gitces dün okeyde biz kaybettik kızlar erkeklere yemek ısmarlıcas

merhaba arakadaşlar ben mayıs ayında 8 haftalık bebeğimi kaybettim kalp atışları durdu kürtaj oldum.üzerinden tam 7 ay geçti hiç de öyle kürtajdan yada düşükten sonra gebe kalmak kolay dedikleri gibi olmuyor henüz gebe kalamadım.ben doğuştan tek tüplü ve tek yumurtalıklıyım ilk bebeğim klomen+ovitrelle ile doğal ilişki ile olmuştu.sonrasında bu kadar aydır hiçç büyüyen yumurtam olmamıştı taki bu aya kadar bu ay 18 mm lik bir yumurtam oldu aşılama oldum ama sonuç negatif.benim eşimde sorun yok.ama aşılama yaptırdık yine de hem de bir kez doğal yoldan hamile kalmama rağmen.acaba kürtajdan sonra tüpümde tıkanıklık olabilir mi diye merak ettim.kürtajdan sonra tekrar rahim filmi çektiren var mı aranızda ve bir yapışıklık yada tıkanıklık sorunu yaşayanlar...?
ben aşılama pozitif olur diye ümit ediyordum neticede doğal yolla yumurtamın geliştiği ilk ayda hemen hamile kalmıştım.şuan gebe kalamamış olmam yumurtanın sağlıksız olmasından da kaynaklanabilir yada her ilişkideki gibi %20 olan gebelik şansını yakalayamamış da olabiliriz ama içime kurt düştü.zaten tek tüpüme bişey olmasından çok korkuyorum.
bu ay tedaviye ara verdim ben istanbuldayım nene hatun hastanesinin infertilite bölümünde tedavi görüyorum.bu ay ilaç kullanmicam zaten iğneler çok pahalı benim de iğnelye gelişiyor yumurtam iğneler için zeynep kamil de heyet raporu çıkartıcam adetimin 3. günü gidicem.şimdi kürtaj oldum deyince benden tekrar rahim filmi isterler mi? bir rahim filmi 5 yıl geçerli oluyomuş benimki geçen şubatta çekildi.biliyorum çok soru sordum ama bana yardım edebilecek birisi varsa çok sevinicem.benim gibi rahim anomalisi olup da düşüklerini bu sebepten yaşayanınız var mı?
benim anomalim uterus unicornius (yarım rahim) yolum çok uzun.düşük, erken doğum ve düşük ağırlıkda bebek doğurma risklerim var.. Allah hepimizin yardımcısı olsun.yaşım 26 bu arada :)

merhaba ercelf, canım çok geçmiş olsun allah bir daha yaşatmasın...sana yardımcı olmayı isterdik ama bildiğim kadarıyla topiğimizde hiç rahim filmi çektiren yok genelde bizde kulaktan duyma şeylerle konu oldu rahim filmi...tedavini bırakma canım ne güzel yaşın genç dualarını eksik etme umudun hiç kaybetme hayatta neler oluyor neler tek tüp önemli değil bence rabbim ol dedikten sonra canım bunu takma kafana sakın herşey allahtan...

renkl ve candaş katı meyve sıkacağı philips 1866 olandanmı bahsediyorsunuz? alıcam bakınıyorum ama herhangibir site güvenilirmidirki sanal reyonumda uygun şu anda...

renkl ve candaş katı meyve sıkacağı philips 1866 olandanmı bahsediyorsunuz? alıcam bakınıyorum ama herhangibir site güvenilirmidirki sanal reyonumda uygun şu anda...

canım numarasını bilmiyorum ama metalik olan benimkisi, hepsiburada dan şaşma derim alacaksan

Canım geçmiş olsun ben de senin gibi mayısta kürtaj olmuştum. Rahim filmini sormuşsun ben çektirmiştim ama kürtajdan önce. Daha açık yazayım. Erken doğumum vardı. Ondan 3 ay sonra. Ama kürtaj olunca çok az da olsa yapışıklık ihtimali olabiliyor. Dr n ne diyor bu konuda? Yaşın nedir? iNŞALLAH TUTAR BU KEZ. tABİ TEK YUMURTADA HAMİLE KALMA ŞANSI AZALIYOR AMA SEN DOĞAL BİLE KALMIŞSIN.Dr n ile bence ayrıntılı konuş bu konuyu...

Yaşın gençmiş gördüm... Ama dr n en iyi kararı verecektir... İstersen ovulasyon testi al. Bir süre öyle takip et...

çok geçmiş olsun arkadaşım. ben bu yaz aşılama için rahim filmi çektirdim. kürtajdan sonra rahimde yapışıklık olursa sanırım adet olamıyorsun die biliyorum. sen gene de bir kadın doğum uzmanına git.

Nazlım ben de Sfranbolu sandım. Ne güzel yerler öyle...

Kızlar yarın İstanbula gidiyorum uçak rotar yapmış, 13.30 da. Dua edin bana olur mu?

çok şükür iyiyim canım.
eşine kahveyi unutma, numune vermeden önce muhakkak içsin.
heyecanlı olmamak elde değil.
ne zaman opu?

Sağ ol canım ben onu normal ilişki de sanıyordum. Şerkersiz Türk kahvesi mi?

Bilmiyorum opuyu canım. Yarın belli olur. 7 yumurtam var şu an...

chnb sağ salim kazasız belasız gidin gelin inşallah canım..hayırlı haberlerle gel.. çok heyecanlı valla..

chnb sağ salim kazasız belasız gidin gelin inşallah canım..hayırlı haberlerle gel.. çok heyecanlı valla..

Sağ olun canım. Ben de heyecanlıyım. İnşallah güzel haberlerle gelirim. Tüm arkadaşları öpüyorum. Sizlere de dua ediyorum... Bu ay inşallah bol hamilelik haberleri ile geçer...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…