- Konu Sahibi aylin_fatih
-
- #13.501
Taf, canım dr un adı nedir ? içimin rahatlaması lazım, devletten yaptırmak şuan için mantıklı olabilir.özeldende takip yaparım.resimleriniz süper bu arada.
[hilal, canım nasılsın ?
günlük, eşinle tartışmanız komik olmuş :)
kıtty, canım çok teşekkürler, inceleyeceğim dr ları.ankara doğumlu olduğunu bilmiyodum :)
atlas, canım aldığın rendenin markası neydi , arkadaşım soruyor.
nazlım, inş ibadetin daim olsun.darısı niyetlenip başlayamayanlara olsun.
saol canım biz nazlımla kendi kendimize yorum yapmaya çalışıyoruz ama çok anlamıyoruz...Henuz yumurtasi catlamamis 36,5 ve uzerinde seyretmeye baslarsa yumurtayi artik catlatti diyebiliriz :26:
Ah ben de msn programini indiremedim telefonuma indirsem ordan rahat rahat konusurduk yasemincigimle face de kullanmiyorki
tatlım özledik seni. ne güzel bişey yapmışsın. allah kabul etsin, devamını getirsin inşallah. tabi bize de nasip etsin. allahım dualarını kabul eylesin.
Taf, canım dr un adı nedir ? içimin rahatlaması lazım, devletten yaptırmak şuan için mantıklı olabilir.özeldende takip yaparım.resimleriniz süper bu arada.
[hilal, canım nasılsın ?
günlük, eşinle tartışmanız komik olmuş :)
kıtty, canım çok teşekkürler, inceleyeceğim dr ları.ankara doğumlu olduğunu bilmiyodum :)
atlas, canım aldığın rendenin markası neydi , arkadaşım soruyor.
nazlım, inş ibadetin daim olsun.darısı niyetlenip başlayamayanlara olsun.
amin canarım benim ay iş yerine bütün eşyalarımı getirdim havlu terlik seccade tesbih hepsi varmış bursa başkasının kullandıı havluyu nasıl kullanayım ben ama dimi kızlar başkasının terliğini ben bittim işler bitmedi tatil istiyorum hep tatil olsun heppp kızlar dün cumalıkızığa kahvaltıya gittik orda resimler çektim sizlerle paylaşmak istiyorum bunları süper bi yer kahvaltıya gittik kahvaltı sofrasını koymuyorum hamilelerin canı istemesin:)Eki Görüntüle 327597 Eki Görüntüle 327608 Eki Görüntüle 327606 Eki Görüntüle 327605 Eki Görüntüle 327604 Eki Görüntüle 327603 Eki Görüntüle 327602 Eki Görüntüle 327601 Eki Görüntüle 327600 Eki Görüntüle 327599 Eki Görüntüle 327598 Eki Görüntüle 327609
Çok güzel görünüyor CumalıkazıkMimari olarak Safranbolu'yu andırıyor Nazlım.Ohh gezmişsiniz ne güzel
renkl ve candaş katı meyve sıkacağı philips 1866 olandanmı bahsediyorsunuz? alıcam bakınıyorum ama herhangibir site güvenilirmidirki sanal reyonumda uygun şu anda...
merhaba arakadaşlar ben mayıs ayında 8 haftalık bebeğimi kaybettim kalp atışları durdu kürtaj oldum.üzerinden tam 7 ay geçti hiç de öyle kürtajdan yada düşükten sonra gebe kalmak kolay dedikleri gibi olmuyor henüz gebe kalamadım.ben doğuştan tek tüplü ve tek yumurtalıklıyım ilk bebeğim klomen+ovitrelle ile doğal ilişki ile olmuştu.sonrasında bu kadar aydır hiçç büyüyen yumurtam olmamıştı taki bu aya kadar bu ay 18 mm lik bir yumurtam oldu aşılama oldum ama sonuç negatif.benim eşimde sorun yok.ama aşılama yaptırdık yine de hem de bir kez doğal yoldan hamile kalmama rağmen.acaba kürtajdan sonra tüpümde tıkanıklık olabilir mi diye merak ettim.kürtajdan sonra tekrar rahim filmi çektiren var mı aranızda ve bir yapışıklık yada tıkanıklık sorunu yaşayanlar...?
ben aşılama pozitif olur diye ümit ediyordum neticede doğal yolla yumurtamın geliştiği ilk ayda hemen hamile kalmıştım.şuan gebe kalamamış olmam yumurtanın sağlıksız olmasından da kaynaklanabilir yada her ilişkideki gibi %20 olan gebelik şansını yakalayamamış da olabiliriz ama içime kurt düştü.zaten tek tüpüme bişey olmasından çok korkuyorum.
bu ay tedaviye ara verdim ben istanbuldayım nene hatun hastanesinin infertilite bölümünde tedavi görüyorum.bu ay ilaç kullanmicam zaten iğneler çok pahalı benim de iğnelye gelişiyor yumurtam iğneler için zeynep kamil de heyet raporu çıkartıcam adetimin 3. günü gidicem.şimdi kürtaj oldum deyince benden tekrar rahim filmi isterler mi? bir rahim filmi 5 yıl geçerli oluyomuş benimki geçen şubatta çekildi.biliyorum çok soru sordum ama bana yardım edebilecek birisi varsa çok sevinicem.benim gibi rahim anomalisi olup da düşüklerini bu sebepten yaşayanınız var mı?
benim anomalim uterus unicornius (yarım rahim) yolum çok uzun.düşük, erken doğum ve düşük ağırlıkda bebek doğurma risklerim var.. Allah hepimizin yardımcısı olsun.yaşım 26 bu arada :)
merhaba arakadaşlar ben mayıs ayında 8 haftalık bebeğimi kaybettim kalp atışları durdu kürtaj oldum.üzerinden tam 7 ay geçti hiç de öyle kürtajdan yada düşükten sonra gebe kalmak kolay dedikleri gibi olmuyor henüz gebe kalamadım.ben doğuştan tek tüplü ve tek yumurtalıklıyım ilk bebeğim klomen+ovitrelle ile doğal ilişki ile olmuştu.sonrasında bu kadar aydır hiçç büyüyen yumurtam olmamıştı taki bu aya kadar bu ay 18 mm lik bir yumurtam oldu aşılama oldum ama sonuç negatif.benim eşimde sorun yok.ama aşılama yaptırdık yine de hem de bir kez doğal yoldan hamile kalmama rağmen.acaba kürtajdan sonra tüpümde tıkanıklık olabilir mi diye merak ettim.kürtajdan sonra tekrar rahim filmi çektiren var mı aranızda ve bir yapışıklık yada tıkanıklık sorunu yaşayanlar...?
ben aşılama pozitif olur diye ümit ediyordum neticede doğal yolla yumurtamın geliştiği ilk ayda hemen hamile kalmıştım.şuan gebe kalamamış olmam yumurtanın sağlıksız olmasından da kaynaklanabilir yada her ilişkideki gibi %20 olan gebelik şansını yakalayamamış da olabiliriz ama içime kurt düştü.zaten tek tüpüme bişey olmasından çok korkuyorum.
bu ay tedaviye ara verdim ben istanbuldayım nene hatun hastanesinin infertilite bölümünde tedavi görüyorum.bu ay ilaç kullanmicam zaten iğneler çok pahalı benim de iğnelye gelişiyor yumurtam iğneler için zeynep kamil de heyet raporu çıkartıcam adetimin 3. günü gidicem.şimdi kürtaj oldum deyince benden tekrar rahim filmi isterler mi? bir rahim filmi 5 yıl geçerli oluyomuş benimki geçen şubatta çekildi.biliyorum çok soru sordum ama bana yardım edebilecek birisi varsa çok sevinicem.benim gibi rahim anomalisi olup da düşüklerini bu sebepten yaşayanınız var mı?
benim anomalim uterus unicornius (yarım rahim) yolum çok uzun.düşük, erken doğum ve düşük ağırlıkda bebek doğurma risklerim var.. Allah hepimizin yardımcısı olsun.yaşım 26 bu arada :)
güle güle git canım. hayırlı yolculuklar. hayırlı haberlerle göbişin dolu gel inşallah.Kızlar yarın İstanbula gidiyorum uçak rotar yapmış, 13.30 da. Dua edin bana olur mu?
güle güle git canım. hayırlı yolculuklar. hayırlı haberlerle göbişin dolu gel inşallah.
çok şükür iyiyim canım.Amin canım. Nasılsın? Ben heyecanlıyım...
çok şükür iyiyim canım.
eşine kahveyi unutma, numune vermeden önce muhakkak içsin.
heyecanlı olmamak elde değil.
ne zaman opu?
chnb sağ salim kazasız belasız gidin gelin inşallah canım..hayırlı haberlerle gel.. çok heyecanlı valla..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?