Kürtajdan sonra hamile kalma şansı ne kadardır ?

• Konu Sahibi Konu Sahibi aylin_fatih
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
yok abla yaaaaa :)ciyak ciyak sesim vardır benim:)

Yok 15-16 yaşında gibi. Bak yazışmalarına göre sesin daha hayat dolu... Karamsar değil, pozitif bir ses...:)

siz telefonla mı konuştunuz ya kızlar bizim suyumuzu kesmişler son faturayı ödedim sanıyordum ama ödenmemiş sanırım:2: internetten ödemiştim hey allahım.. eşim şimdi indi vanasını sökmüşler ingiliz anahtarı sağolsun açacak

Evvah bu soğukta yapılır mı niye haber vermediler ki? Zor durum ya... Evet canım ya telefonda konuştuk evtelefonu da çalınca 3 cümle ancak:))

Evvah bu soğukta yapılır mı niye haber vermediler ki? Zor durum ya... Evet canım ya telefonda konuştuk evtelefonu da çalınca 3 cümle ancak:))

oooo burdaki muhabbet telefonlara da sıçramış:)))) ne güzel.ben de sabahtan beri internette araştırma yapıyorum. özel hastaneler falan. ankaraya gideceğim ancak testler için vaktim yetecek mi onu da bilmiyorum. tabi bide maddi boyutu var. borçlar falan olunca.aslında en önemlisi ben bu test sonuçlarından kötü bişey çıkacak diye çok korkuyorum. tatil bana zahir olacak gibi geliyor.

valla kesilmemiş anaboru patlamış meğerse.. bizim vanayıda öküzün biri sökmüş,heralde suyu kesilen biri bizim vanayı aldı...öyle düşünüyoruz..saat 1 de anca gelir dediler.. kocamda bölüm başkanı oldu bugün saat 2 de toplantı var damacandaki suyu ısttım kızlar fazla ısıtmışım haşladım adamı şimdi uğurladım..

chnb ne heyecandır şimdi senin kisi..çok güzel tatlı bir heyecan...rabbim iyi haberlerle gelmeni nasip etsin inşallah ikizlerle gelirsin 2 kız

günaydın kızlar...

yazışıp kaçmışsınız yaa...

chnb, bende çok heyecanlıyım yaa bende num alıp arayacağım canım ilk konuşma biraz komik olacak ama olsun:)) allahım yüzünü güldürecek inşallah canım benim...

hellom, senide bekliyorum akşama canım...çok sevindim bak demiştik kötü birşey yok diye çok şükür canım bir problem yok...benimde aklıma şey geldi geçen saraçoğlu tv deydi belki izledin ama ben yinede yazayım...incir kürü varmış sütü artırmak için onu şimdiden bir oku hazırlığını yap diyorki öyle bir fışkıracakki inanamayacaksınız canım ben kızımı emziremediğim için çok üzülüyorum hala istiyorumki herkez emzirsin canım süt arttırıcı çaylar var ama onlara gerek yok bence bu artırıyorsa sütü onlar çok para bide canım...

candaş, sağol canım alıcam şimdi...yorumlarıda okudum süper diyorlar inşallah güzel çıkar bir sorun olmaz...

nazlım, ben bayılırım böyle yerlere yok burda hiç bizde ne yapalım evimizin arkasındaki piknik alanıyla yetiniyoruz:))

renklicim, çok sağol canım alıcam şimdi...off sular ve elektrikler yoksa hayat duruyor malesef...neyse az kalmış gelmesine....fotolarındaki sahil kenarını hatırladım vee o günlere geri döndüm canım 2003 yada 2004 de dardanelde çalışıyordum şirket bizi oraya getirmişti deniz kenarında bir panayıra katıldık balık dağıtmıştık herkeze ve orda bir otelde kalmıştık çok eğlenmiştik gecede bir bara eğlenmeye gitmiştik çok güzeldi....

ceza, hilal, minicikumut, lonelines, nuray, pileo,taf nabersiniz?unuttuğum yoktur işallah(

günlükcüm hayırlı olsun memnun kalacağına eminim..2003 2004 de ben üniversitedeydim ama üni. yide çanakkale onsekizmartta okudum ben.. çanakkale güzel yer tam yaşanacak yer...
kızlar hala sular gelmedi öyle pis pis bekkliyorum yaaa offf...

Sağ olun kızlar. Telefonum Helloda var. O da doğum yapacak. Onu da meşgul etmek istemem. Sana özeline atayım canım isteyen olursada verebilirsin:))
bende alırım cezadan.inş 2 kızla dönersin diliyorum bende.ömürlü ve sağlıklı.
canım inş çabuk hallolur o su patlama vana bilmem ne olaylarıda kötü oluyo ya.
hayırlı olsun canım eşinin başkanlığı :) sana kiremit ve hardal rengi çok yakışmış, yeminle bakmaya doyamadım.i

bende liseyi bitirmiş öss ye hazırlanıyodum :)

Son düzenleme:

vay junior vayy... çömez ben 2004 de mezun oldum... saol bacıım beğenmene sevindim bende çok severim o iki rengi...hala su gelmedi bacılar... ay deli olacam ikindi geldi hala cünüp geziyom of of

Yok 15-16 yaşında gibi. Bak yazışmalarına göre sesin daha hayat dolu... Karamsar değil, pozitif bir ses...:)
karamsar değilim evet..etrafıma neşe saçarım:)

tühhhhh kötü olmuş...

hayırlı olsun eşinin başkanlığı canım...

günaydın abla nasılsın...

Allahtan dışarı çıkmaya mecbur değilsin..düşünsene bide okula gideceğini..öğle namazıda kaçtı:)

vay junior vayy... çömez ben 2004 de mezun oldum... saol bacıım beğenmene sevindim bende çok severim o iki rengi...hala su gelmedi bacılar... ay deli olacam ikindi geldi hala cünüp geziyom of of

çok çalışma başa bela.....

Son düzenleme:
junior zmanlarımmış :)) ben 2004 te başladım yani tam çömezinim :) bende soracaktım abdest durumları mı diye :) çok kötü, bizde bi kere o durumda kaldık.çok kötü, hatta daha da beteri oturmaya gitmek zorundaydık biri zorla eşimi namaza durdurttu ... o kadar kızgınım ki o kişye, adam yok dedikçe ısrar etti.neyse inş tez gelir sular canım
çok çalışma başa bela.....

canımcım napıyosun, konuşamadık bu ara, çalışmlar başladı mı ?

Kıtty, dr a gidecektin galiba, naptın acaba ?

Senem, işe başladı mı kızlar ?

Günlük, inş sende beğenirsin meyve sıkacağını.en iyi yanı o ağırlığı taşımayacak olman. ben eve götürene dek ölmüştüm :) kendime yeni kazık yiyecek buluşlar arıyorum :) 1 tane fıssler alacağım, tefal yemekler için, fıssler çorba için. (3,5 lt alcam) hani çok evde durduğum için yemekleri yetiştiremiyorum.dün tabu siparişi vermiştim, şimdi geldi.onunda kargosu amma kazıkmış 11 lira.yuh yani.

Son düzenleme:

kızlarrrr ben şiştim bu işten evimin kadını çocuklarımın anası olmak istiyorum uleynnn bulamadım zengin kocam:):):)
candaş başlamış senem işe canım kasım anneleri topiğinde görmüştüm napıonus bakim

abooo daha beteri varmış.. ne kadar ayıp ya sanane milletin namazından demi ayyy ne insanlar var...yazık olmuş valla eşine ne kötü bi durum ...bu arada hala su gelmedi ay kızlar fena oldum kaşıntı tuttu benihiç başıma böyle şey gelmemişti...banyo kovamda yok..eşime damacandaki suyu ısıttım,ben doldurdum sürahiye verdim yıkandı.. şimdi su sipariş ettim ısıtsam nereye doldurcam full dolu damacana besbeter rezillik..demek ki neymiş evde banyo kovası bulundurmak lazım mış
saol canım eşimin bölümü yeni kuruldu sadece 2 kişiler eşim başkan o yardımcı körler sağırlar birbirini ağırlar başkan oldu denince sanmayın yani adam bi ton kişinin başına geçti mecburi başkan

ah canım hayırlısı...hepimiz istiyoruz ben çifter çifter isterim üçüz bile olsa razıyım...ayyyy

candaşcım arkadaşım tefal nutricook almıştı çok memnundu 4 prograamlı bişey..buharlı pişiricinin pişirdği şeyleride yapıyo..ben de o sıraa buharlı pişirici aldıydım..arkadaşta görünce ah keşke bende nutricook alsaydım dedim..baya güzel bi düdüklü tencere

az kaldı az, olcan inş... bizede yazar o zman senem.
of çok kötü ya, artık duşunu almışsındır diye düşünüyorum canım :) gerçekten kova lazım, benimde aklımda alcam bi ara. o ısrar eden şahısta saolsn görümcem olur ... hayır bide daha 20 günlük evliydik, düşünmeliydi.neyse artık.

yaa, ben pek buhar kullanmam ama olsaydı .belki vardır benimkinde de bi,lmiyorum.çok araştırdım en son çıkan olsun bari dedim arada pek fark yoktu, sitesinde en son çıkan acticook diyodu onu aldım ama var mı ki hiç bilmiyorum.sen alsaymışsın çok rahat edermişsin kesin.kullanıyosun herşeyi maşallah.

ah bacım hala bekliyorum rezillik valla.. eşime dedim bi yerden bidon alıp su dolduracak gelirken of anam of ..5 te gelecek dediler hala su yok...
görümcende az değil ayy ne şeytan yaa bu görümceler off....bende görümce oldum artık kız telefonda gelinle konuşurken bile korkuyorum ağzımdan bişe çıkarda yanlış anlar diye diken üstündeyim.. cadı görümce felan demesin diye dikkat ediyorum...birazda alıngan gelinimiz yandık yanii.. o yüzden bişe derim espirisine yanlış anlar diye dikkat edyorum..
caanım iyi yapmışsın hayırlı olsun benimde bundan sonraki hedefim tefalin düdüklüsü..sen fisler dediğini mi aldın? ama seneye felan düşünüyorum ben ..buharlım var bide normal düdüklüm var çok kullanıyorum ben düdüklü..tavuğu asla normal tencerede yapmam,düdüklüde çok güzel oluyo içine 1 tane patates bi bütün soğan havuç atıyorum bütün bütün, valla nefis oluyor kız suyunu buzluk kalıpları var ya onlara dolduruyorum atıyorum dondurucuya . bulyon almıyorum hiç ,kırıp kırıp buzluklardan 1 2 tane atıyorum çorbalara pilavlara

teşşekkür ederim canım rabbime olan inancım sonsuz ne istiyorsan ondan istiyorum zaten ondan gelen herşeye de razıyım alan da veren de o. ben de tekrar hamile kalacağım zamanı iğle çekiyorum.
sen ne zaman kaybettin meleğini canım 1 tek düşüğün mü var?

zaten rahmim de problem olduğu için çoğul gebelik riskli bende mutlaka tek olmalı onda bile geç dönem düşük yada erken doğum gibi risklerim var doktorum bende 1 yumurtanın büyümesi için uğaşıyor geçen ay 1500 doz iğne vuruldum anca 18 mm oldu o da zorla işte olmadı gebelik.doktoruma henüz sormadım çünkü bir şikayetim yok düzenli adet görmeye devam ediyorum.ama bu ay yumurtaya rağmen gebelik oluşmayınca aklıma takıldı.gittiğimde fikrini alacağım.

adetlerim düzenli canım.devamlı doktordayım zaten :) kürtajdan sonra da kontrole gittiğimde rahim temizlenmişti ama tüp te yapışıklık olabilir mi bilemiyorum.birkaç ay daha denicem eğer olmazsa yumurtlama olmasına rağmen o zaman düşünürüm tekrardan. aşılamanı nerede olucaksın canım.bende aşılama oldum bu ay ama olmadı eşimde sorun yok ama yine de yumurtam zor geliştiği için aşılama da olsun bakalım dedik ama olmayınca öyle de olmuyor böyle de..

mayıs ayında ben de yazmıştım bu topiğe sonra uğramadım birdaha sizler ne güzel arkadaşlığa devam etmişsiniz.bundan sonra ben de varım :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…