Canım ben de pek anlamıyorum... fENA OLMUŞ YA...
oLSUN NE GÜZEL SESİN VAR...
yok abla yaaaaa :)ciyak ciyak sesim vardır benim:)
siz telefonla mı konuştunuzya kızlar bizim suyumuzu kesmişler son faturayı ödedim sanıyordum ama ödenmemiş sanırım:2: internetten ödemiştim hey allahım.. eşim şimdi indi vanasını sökmüşler ingiliz anahtarı sağolsun açacak
Evvah bu soğukta yapılır mı niye haber vermediler ki? Zor durum ya... Evet canım ya telefonda konuştuk evtelefonu da çalınca 3 cümle ancak:))
Evvah bu soğukta yapılır mı niye haber vermediler ki? Zor durum ya... Evet canım ya telefonda konuştuk evtelefonu da çalınca 3 cümle ancak:))
bende alırım cezadan.inş 2 kızla dönersin diliyorum bende.ömürlü ve sağlıklı.Sağ olun kızlar. Telefonum Helloda var. O da doğum yapacak. Onu da meşgul etmek istemem. Sana özeline atayım canım isteyen olursada verebilirsin:))
canım inş çabuk hallolur o su patlama vana bilmem ne olaylarıda kötü oluyo ya.siz telefonla mı konuştunuzya kızlar bizim suyumuzu kesmişler son faturayı ödedim sanıyordum ama ödenmemiş sanırım:2: internetten ödemiştim hey allahım.. eşim şimdi indi vanasını sökmüşler ingiliz anahtarı sağolsun açacak
hayırlı olsun canım eşinin başkanlığı :) sana kiremit ve hardal rengi çok yakışmış, yeminle bakmaya doyamadım.ivalla kesilmemişanaboru patlamış meğerse.. bizim vanayıda öküzün biri sökmüş,heralde suyu kesilen biri bizim vanayı aldı...öyle düşünüyoruz..saat 1 de anca gelir dediler.. kocamda bölüm başkanı oldu bugün saat 2 de toplantı var damacandaki suyu ısttım kızlar fazla ısıtmışım haşladım adamı şimdi uğurladım..
chnb ne heyecandır şimdi senin kisi..çok güzel tatlı bir heyecan...rabbim iyi haberlerle gelmeni nasip etsin inşallah ikizlerle gelirsin 2 kız
günlükcüm hayırlı olsun memnun kalacağına eminim..2003 2004 de ben üniversitedeydimama üni. yide çanakkale onsekizmartta okudum ben.. çanakkale güzel yer tam yaşanacak yer...
kızlar hala sular gelmedi öyle pis pis bekkliyorum yaaa offf...
bende alırım cezadan.inş 2 kızla dönersin diliyorum bende.ömürlü ve sağlıklı.
canım inş çabuk hallolur o su patlama vana bilmem ne olaylarıda kötü oluyo ya.
hayırlı olsun canım eşinin başkanlığı :) sana kiremit ve hardal rengi çok yakışmış, yeminle bakmaya doyamadım.i
bende liseyi bitirmiş öss ye hazırlanıyodum :)
karamsar değilim evet..etrafıma neşe saçarım:)Yok 15-16 yaşında gibi. Bak yazışmalarına göre sesin daha hayat dolu... Karamsar değil, pozitif bir ses...:)
tühhhhh kötü olmuş...siz telefonla mı konuştunuzya kızlar bizim suyumuzu kesmişler son faturayı ödedim sanıyordum ama ödenmemiş sanırım:2: internetten ödemiştim hey allahım.. eşim şimdi indi vanasını sökmüşler ingiliz anahtarı sağolsun açacak
hayırlı olsun eşinin başkanlığı canım...valla kesilmemişanaboru patlamış meğerse.. bizim vanayıda öküzün biri sökmüş,heralde suyu kesilen biri bizim vanayı aldı...öyle düşünüyoruz..saat 1 de anca gelir dediler.. kocamda bölüm başkanı oldu bugün saat 2 de toplantı var damacandaki suyu ısttım kızlar fazla ısıtmışım haşladım adamı şimdi uğurladım..
chnb ne heyecandır şimdi senin kisi..çok güzel tatlı bir heyecan...rabbim iyi haberlerle gelmeni nasip etsin inşallah ikizlerle gelirsin 2 kız
günaydın abla nasılsın...günaydın kızlar...
yazışıp kaçmışsınız yaa...
chnb, bende çok heyecanlıyım yaa bende num alıp arayacağım canım ilk konuşma biraz komik olacak ama olsun:)) allahım yüzünü güldürecek inşallah canım benim...
hellom, senide bekliyorum akşama canım...çok sevindim bak demiştik kötü birşey yok diye çok şükür canım bir problem yok...benimde aklıma şey geldi geçen saraçoğlu tv deydi belki izledin ama ben yinede yazayım...incir kürü varmış sütü artırmak için onu şimdiden bir oku hazırlığını yap diyorki öyle bir fışkıracakki inanamayacaksınız canım ben kızımı emziremediğim için çok üzülüyorum hala istiyorumki herkez emzirsin canım süt arttırıcı çaylar var ama onlara gerek yok bence bu artırıyorsa sütü onlar çok para bide canım...
candaş, sağol canım alıcam şimdi...yorumlarıda okudum süper diyorlar inşallah güzel çıkar bir sorun olmaz...
nazlım, ben bayılırım böyle yerlere yok burda hiç bizde ne yapalım evimizin arkasındaki piknik alanıyla yetiniyoruz:))
renklicim, çok sağol canım alıcam şimdi...off sular ve elektrikler yoksa hayat duruyor malesef...neyse az kalmış gelmesine....fotolarındaki sahil kenarını hatırladım vee o günlere geri döndüm canım 2003 yada 2004 de dardanelde çalışıyordum şirket bizi oraya getirmişti deniz kenarında bir panayıra katıldık balık dağıtmıştık herkeze ve orda bir otelde kalmıştık çok eğlenmiştik gecede bir bara eğlenmeye gitmiştik çok güzeldi....
ceza, hilal, minicikumut, lonelines, nuray, pileo,taf nabersiniz?unuttuğum yoktur işallah(
Allahtan dışarı çıkmaya mecbur değilsin..düşünsene bide okula gideceğini..öğle namazıda kaçtı:)günlükcüm hayırlı olsun memnun kalacağına eminim..2003 2004 de ben üniversitedeydimama üni. yide çanakkale onsekizmartta okudum ben.. çanakkale güzel yer tam yaşanacak yer...
kızlar hala sular gelmedi öyle pis pis bekkliyorum yaaa offf...
vay junior vayy... çömezben 2004 de mezun oldum... saol bacıım beğenmene sevindim bende çok severim o iki rengi...hala su gelmedi bacılar... ay deli olacam ikindi geldi hala cünüp geziyom of of
junior zmanlarımmış :)) ben 2004 te başladım yani tam çömezinim :) bende soracaktım abdest durumları mı diye :) çok kötü, bizde bi kere o durumda kaldık.çok kötü, hatta daha da beteri oturmaya gitmek zorundaydık biri zorla eşimi namaza durdurttu ... o kadar kızgınım ki o kişye, adam yok dedikçe ısrar etti.neyse inş tez gelir sular canımvay junior vayy... çömezben 2004 de mezun oldum... saol bacıım beğenmene sevindim bende çok severim o iki rengi...hala su gelmedi bacılar... ay deli olacam ikindi geldi hala cünüp geziyom of of
çok çalışma başa bela.....
Kıtty, dr a gidecektin galiba, naptın acaba ?
Senem, işe başladı mı kızlar ?
Günlük, inş sende beğenirsin meyve sıkacağını.en iyi yanı o ağırlığı taşımayacak olman. ben eve götürene dek ölmüştüm :) kendime yeni kazık yiyecek buluşlar arıyorum :) 1 tane fıssler alacağım, tefal yemekler için, fıssler çorba için. (3,5 lt alcam) hani çok evde durduğum için yemekleri yetiştiremiyorum.dün tabu siparişi vermiştim, şimdi geldi.onunda kargosu amma kazıkmış 11 lira.yuh yani.
abooo daha beteri varmış.. ne kadar ayıp ya sanane milletin namazından demi ayyy ne insanlar var...yazık olmuş valla eşinejunior zmanlarımmış :)) ben 2004 te başladım yani tam çömezinim :) bende soracaktım abdest durumları mı diye :) çok kötü, bizde bi kere o durumda kaldık.çok kötü, hatta daha da beteri oturmaya gitmek zorundaydık biri zorla eşimi namaza durdurttu ... o kadar kızgınım ki o kişye, adam yok dedikçe ısrar etti.neyse inş tez gelir sular canım
canımcım napıyosun, konuşamadık bu ara, çalışmlar başladı mı ?
saol canımkaramsar değilim evet..etrafıma neşe saçarım:)
tühhhhh kötü olmuş...
hayırlı olsun eşinin başkanlığı canım...
günaydın abla nasılsın...
Allahtan dışarı çıkmaya mecbur değilsin..düşünsene bide okula gideceğini..öğle namazıda kaçtı:)
kızlarrrr ben şiştim bu işten evimin kadını çocuklarımın anası olmak istiyorum uleynnn bulamadım zengin kocam:):):)
candaş başlamış senem işe canım kasım anneleri topiğinde görmüştüm napıonus bakim
az kaldı az, olcan inş... bizede yazar o zman senem.kızlarrrr ben şiştim bu işten evimin kadını çocuklarımın anası olmak istiyorum uleynnn bulamadım zengin kocam:):):)
candaş başlamış senem işe canım kasım anneleri topiğinde görmüştüm napıonus bakim
of çok kötü ya, artık duşunu almışsındır diye düşünüyorum canım :) gerçekten kova lazım, benimde aklımda alcam bi ara. o ısrar eden şahısta saolsn görümcem olur ... hayır bide daha 20 günlük evliydik, düşünmeliydi.neyse artık.abooo daha beteri varmış.. ne kadar ayıp ya sanane milletin namazından demi ayyy ne insanlar var...yazık olmuş valla eşinene kötü bi durum ...bu arada hala su gelmedi ay kızlar fena oldum kaşıntı tuttu beni hiç başıma böyle şey gelmemişti...banyo kovamda yok..eşime damacandaki suyu ısıttım,ben doldurdum sürahiye verdim yıkandı.. şimdi su sipariş ettim ısıtsam nereye doldurcam full dolu damacana besbeter rezillik..demek ki neymiş evde banyo kovası bulundurmak lazım mış
saol canımeşimin bölümü yeni kuruldu sadece 2 kişiler eşim başkan o yardımcı körler sağırlar birbirini ağırlar başkan oldu denince sanmayın yani adam bi ton kişinin başına geçti mecburi başkan
ah canım hayırlısı...hepimiz istiyoruz ben çifter çifter isterim üçüz bile olsa razıyım...ayyyy
candaşcım arkadaşım tefal nutricook almıştı çok memnundu 4 prograamlı bişey..buharlı pişiricinin pişirdği şeyleride yapıyo..ben de o sıraa buharlı pişirici aldıydım..arkadaşta görünce ah keşke bende nutricook alsaydım dedim..baya güzel bi düdüklü tencere
az kaldı az, olcan inş... bizede yazar o zman senem.
of çok kötü ya, artık duşunu almışsındır diye düşünüyorum canım :) gerçekten kova lazım, benimde aklımda alcam bi ara. o ısrar eden şahısta saolsn görümcem olur ... hayır bide daha 20 günlük evliydik, düşünmeliydi.neyse artık.
yaa, ben pek buhar kullanmam ama olsaydı .belki vardır benimkinde de bi,lmiyorum.çok araştırdım en son çıkan olsun bari dedim arada pek fark yoktu, sitesinde en son çıkan acticook diyodu onu aldım ama var mı ki hiç bilmiyorum.sen alsaymışsın çok rahat edermişsin kesin.kullanıyosun herşeyi maşallah.
merhaba ercelf, canım çok geçmiş olsun allah bir daha yaşatmasın...sana yardımcı olmayı isterdik ama bildiğim kadarıyla topiğimizde hiç rahim filmi çektiren yok genelde bizde kulaktan duyma şeylerle konu oldu rahim filmi...tedavini bırakma canım ne güzel yaşın genç dualarını eksik etme umudun hiç kaybetme hayatta neler oluyor neler tek tüp önemli değil bence rabbim ol dedikten sonra canım bunu takma kafana sakın herşey allahtan...
Canım geçmiş olsun ben de senin gibi mayısta kürtaj olmuştum. Rahim filmini sormuşsun ben çektirmiştim ama kürtajdan önce. Daha açık yazayım. Erken doğumum vardı. Ondan 3 ay sonra. Ama kürtaj olunca çok az da olsa yapışıklık ihtimali olabiliyor. Dr n ne diyor bu konuda? Yaşın nedir? iNŞALLAH TUTAR BU KEZ. tABİ TEK YUMURTADA HAMİLE KALMA ŞANSI AZALIYOR AMA SEN DOĞAL BİLE KALMIŞSIN.Dr n ile bence ayrıntılı konuş bu konuyu...
çok geçmiş olsun arkadaşım. ben bu yaz aşılama için rahim filmi çektirdim. kürtajdan sonra rahimde yapışıklık olursa sanırım adet olamıyorsun die biliyorum. sen gene de bir kadın doğum uzmanına git.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?