Canım çok sağol. Senin de büyümüş :) İnan gün gün sayıyorum. Geçen sefer üzüldük diye şu üç ay bir an önce geçsin istiyorum.
selam kızlar nasılsınız ben kürtaj olalı biray oldu dış gebelikten dolayı oldum.önceden 28 günde bir adet oluyordum ki hiç aksatmadan ama şimdi 28. gün geçti test yaptım ama negatif [3.68 sonuç]sorum sizler kürtajdan ne kadar zaman sonra adet oldunuz yani bu geçikme normalmi ayrıca adet için hiç bir belirtim de yok :18::18::18::18:
günaydıııın arkadaşlar:)bugun güzel haberler duyarız inşallah
bu arada dun akşam toprak rengi gibi az bi kanamam oldu yerleşme kanamasımıdır sizce?
agrımdan dolayı cuma günü dr gittim ovülasyon gerçekleşmiş dedi perşembe gunu gel tatlil yapalım dedi perşembeyi sabırsızlıkla bekliyorum arkadaşlar...bu kanamada yerleşme olabilirmi diye düşündüm.
HERKESE GÜNAYDINLAAAAR VE TAPTAZE BAHAR ÇİÇEKLERİNasılsınız bugün bakiim? Passifloraa? Polyannaa? Bi haber edin kızlar. Son durumları öğrenelim? Citaknuray'ım sağlık olsun, yeni beklenmeyen adeti bekleriz biz de gelmesin diye Candas'ım belirtilerini olumlu karşıla azıcık. Olumlu karşıla ki vücudun bebişi yabancı madde sanmasın di mi Benim de cuma günü kontrolüm var. Hadi bakalım mayıs ayı hepimize mutluluk getirsin!
olabilir canım.inşallah öyledir.bu ay güzel haberler gelecek gibi
Ben iyiym kendi adıma :) Bakma ya aslında kendi kendime de olabilrisin değil mi ? allahım inş melek vardır diyerek dua da ediyroum açıkçası :) Hani olmazsa üzülmeyim diye birazda böyle yapıyorum :))
Bu arada topiğimizin nar tanesini kocaman olmuş ya, maşallah inş 12. haftayıda atlattın mı ohların en derinini çekeceğiz :)
Nuraycım; inş haziranda pas geçmez sağlıcakla meleğin gelir canım :))
Ve dilerim ki uğurlu bi hafta olsun ve birilerinde çift kişiyim haberini alalm :))
Takılıyorum Tatlım. İçin nasıl rahat ediyorsa öyle düşün. Valla gün sayıyorum ben de ohhh demek için. Çoğu gitti azı kaldı riskli haftaların. Şu ikili test de sorunsuz çıksa...
İnşallah canım, aynen öyle bende aynıyım.yarın kalp atışları için doktora gidicem onu görsem 1 rahatlıycam.bide 10 haftayı geçersem derinbi ohhhhhhhhhhhhhhhh çekicem ondan sonrası zaten daha kolay tekmelerini hissettikçe yaşadığına emin olucaz ALLAH'ın izniyle. ALLAH kimsenin sevincini mutluluğunu yarıda bırakmasın. (AMİNNNNNNNNNN)
HERKESE GÜNAYDINLAAAAR VE TAPTAZE BAHAR ÇİÇEKLERİNasılsınız bugün bakiim? Passifloraa? Polyannaa? Bi haber edin kızlar. Son durumları öğrenelim? Citaknuray'ım sağlık olsun, yeni beklenmeyen adeti bekleriz biz de gelmesin diye Candas'ım belirtilerini olumlu karşıla azıcık. Olumlu karşıla ki vücudun bebişi yabancı madde sanmasın di mi Benim de cuma günü kontrolüm var. Hadi bakalım mayıs ayı hepimize mutluluk getirsin!
cok gecmis olsun canim bende 11 martta oldum kurtaji ve ilk adet 25 gun sonra geldi..ikinciside 23 gun sonra doktora kan vermistim gecen hafta benimde 6.40 cikti kandegerim yani yuksek..yuksekken nasil adet goruyorum anlamadim yoksa ben mi yanlis biliyorum?
Yani adet olmak mi? olmamak mi? iste butun mesele bu:18:
Merhaba canım.. ben bekliyorum şuan.. düşük sonrası geç yumurtlama olma ihtimaliyle bu hafta sonuna kadar (inşallah kırmızılar gelmezse) beklemeyi düşünüyorum... haber veririm mutlaka iyi veya kötü... Tabi dileğim:
canım insaaallah gelemzzz ama günün yarın evde idrar testidemi yapmayacan canım.belirtiler varmı anlatsanaa
selam kızlar bende henüz adet oladım...
ama sabahtan beri sancılar başladı sanırım gelecek gelmez olasıca...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?