Kürtajdan sonra hamile kalma şansı ne kadardır ?

• Konu Sahibi Konu Sahibi aylin_fatih
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Canım çok sağol. Senin de büyümüş :) İnan gün gün sayıyorum. Geçen sefer üzüldük diye şu üç ay bir an önce geçsin istiyorum.

İnşallah canım, aynen öyle bende aynıyım.yarın kalp atışları için doktora gidicem onu görsem 1 rahatlıycam.bide 10 haftayı geçersem derinbi ohhhhhhhhhhhhhhhh çekicem ondan sonrası zaten daha kolay tekmelerini hissettikçe yaşadığına emin olucaz ALLAH'ın izniyle. ALLAH kimsenin sevincini mutluluğunu yarıda bırakmasın. (AMİNNNNNNNNNN)

cok gecmis olsun canim bende 11 martta oldum kurtaji ve ilk adet 25 gun sonra geldi..ikinciside 23 gun sonra doktora kan vermistim gecen hafta benimde 6.40 cikti kandegerim yani yuksek..yuksekken nasil adet goruyorum anlamadim yoksa ben mi yanlis biliyorum?
Yani adet olmak mi? olmamak mi? iste butun mesele bu:18:

Günaydın herkeslere, eşimin yanından geldim bende bu sabah.

Büyük ihtimal değilimdir ama eğer bi gebelik varsa rahme ekilme süresinden itibaren göğüslerim bomba oldu, ve 2 gündürde sızlıyor.Keşke hamileliğe çıksa diyeceğim ama pek sanmmıyorum :) Eşimde niye böyle olumsuz yorum yapıyosun hep diye kızyo ama beklentiyle beklemek ve sonucun hüsran olması daha kötü .... Neyse zaten benimkide birkaç güne belli olur, şafak 3 :))

Sizler nasılsınız? keyifler yerindedir inş :)

Bu arada dün taksim ne güzeldi öyle ya, orda olmak istedim bir an, bi emekçi olarak :)))

MÜSTAKBEL ANNEMİZ...............................................................BEKLENMEYEN ADETİMİZ

passifloraa..........................................................................1 MAYIS 2011
Pollyannaa..........................................................................3 MAYIS 2011
_CandaS_............................................................................5 MAYIS 2011
citaknuray...........................................................................?????? 2011
taf......................................................................................6 MAYIS 2011
pren....................................................................................6 MAYIS 2011
destina0409........................................................................8 MAYIS 2011
bebeğim_01........................................................................8 MAYIS 2011

HERKESE GÜNAYDINLAAAAR VE TAPTAZE BAHAR ÇİÇEKLERİ Nasılsınız bugün bakiim? Passifloraa? Polyannaa? Bi haber edin kızlar. Son durumları öğrenelim? Citaknuray'ım sağlık olsun, yeni beklenmeyen adeti bekleriz biz de gelmesin diye Candas'ım belirtilerini olumlu karşıla azıcık. Olumlu karşıla ki vücudun bebişi yabancı madde sanmasın di mi Benim de cuma günü kontrolüm var. Hadi bakalım mayıs ayı hepimize mutluluk getirsin!

Son düzenleme:
günaydıııın arkadaşlar:)bugun güzel haberler duyarız inşallah

bu arada dun akşam toprak rengi gibi az bi kanamam oldu yerleşme kanamasımıdır sizce?

agrımdan dolayı cuma günü dr gittim ovülasyon gerçekleşmiş dedi perşembe gunu gel tatlil yapalım dedi perşembeyi sabırsızlıkla bekliyorum arkadaşlar...bu kanamada yerleşme olabilirmi diye düşündüm.

Olabilir Canım.İnşallah öyledir.Bu ay güzel haberler gelecek gibi

Ben iyiym kendi adıma :) Bakma ya aslında kendi kendime de olabilrisin değil mi ? allahım inş melek vardır diyerek dua da ediyroum açıkçası :) Hani olmazsa üzülmeyim diye birazda böyle yapıyorum :))

Bu arada topiğimizin nar tanesini kocaman olmuş ya, maşallah inş 12. haftayıda atlattın mı ohların en derinini çekeceğiz :)

Nuraycım; inş haziranda pas geçmez sağlıcakla meleğin gelir canım :))

Ve dilerim ki uğurlu bi hafta olsun ve birilerinde çift kişiyim haberini alalm :))

Takılıyorum Tatlım. İçin nasıl rahat ediyorsa öyle düşün. Valla gün sayıyorum ben de ohhh demek için. Çoğu gitti azı kaldı riskli haftaların. Şu ikili test de sorunsuz çıksa...

Takılıyorum Tatlım. İçin nasıl rahat ediyorsa öyle düşün. Valla gün sayıyorum ben de ohhh demek için. Çoğu gitti azı kaldı riskli haftaların. Şu ikili test de sorunsuz çıksa...

inş canım inş ikili testte sorunsuz geçerde rahatlarsın allahın izniyle, ilki hüsran olunca ikincide ister istemez daha korkuyoruz değil mi Ama meleğin üzmeyecek bu kez seni annesi :) bide bende sana oğlun olacak diyodum ya, dün aklıma geldin senemin kızı diyerek bişey düşündüm.Sonra dedim ki daha belli olmadı ya :) bakalım neyin olacak onada az kaldı :)

aammiinnnn canım insaaalllahh

polyana geldii bu arada kızlar insaallah güzel haberler getirdi bizlereeee:26:

Toplam 2 kullanıcı konuyu okuyor. (2 üye ve 0 ziyaretçi)

1. bebegim_01
2. pollyannaa

Merhaba canım.. ben bekliyorum şuan.. düşük sonrası geç yumurtlama olma ihtimaliyle bu hafta sonuna kadar (inşallah kırmızılar gelmezse) beklemeyi düşünüyorum... haber veririm mutlaka iyi veya kötü... Tabi dileğim:

Son düzenleme:

Ben düşük sonrası kan değerim 50,2 iken regl olmaya başlamıştım.. Hatta usg.de doktor bu adetinmi kızım demişti :26: ama çok şükür ki içerisi temizdi.. yani bizim gibi istisnalar olabiliyor demekki

canım insaaallah gelemzzz ama günün yarın evde idrar testidemi yapmayacan canım.belirtiler varmı anlatsanaa

canım insaaallah gelemzzz ama günün yarın evde idrar testidemi yapmayacan canım.belirtiler varmı anlatsanaa

Dayanabilirsem yapmıycam canım.. çünkü mart ayında testte negatifi görüp üstüne regl olduğumu sanmıştım, meğer hamileymişim üstüne görüyomuşum.. Ki kanama ve ağrı sebebiyle doktora gittiğimde değer 605 gibi yüksek bi rakam çıkmıştı düşük yapmış olmama rağmen :26::26: o yüzden bu ay temkinli yaklaşıyorum..

belirti olarak söylenebilir mi ama kasık ağrım var biraz.. başka da bişey yok. kafaya takmamak için uğraş buluyorum kendime

selam kızlar bende henüz adet oladım...
ama sabahtan beri sancılar başladı sanırım gelecek gelmez olasıca...

yumurtlama sonrası 11. günüm son 4 günüm kaldı hadi hayırlısı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…