- Konu Sahibi aylin_fatih
-
- #13.601
havanın o kadar soğuk olabileceğini hiç düşünemiyorum ama şu var behzat ç izliyorum bakıyorum oradaki diziye giyinişler vss Ankara harbiden soğuk demek ki arkadaşım askerlik yapmıştı diyip duruyordu Ankara ayazı diye. Yazık niye tatil etmiyorlar.
Krımızı olayına kesinlikle katılıyorum ama renklinin de dediği gibi iştah arttırıyor, benim de herşeyim eskidi ama almadım diyorum kendi kendime evi değiştirirsem bakalım mutfak dolaplarım bu evdeki gibi büyük olacak mı falan diye? bende de şey takıntısı var tüm markalar aynı olacak , evde çok değişik marka oldu mu uyuz oluyorum. Ama mecbur oluyor çünkü aynı hızda yıpranmıyor ömürleri değişik oluyor.
nede güzel anlatılmış bütün duygular ay bi sürü şey yazmıştım yanıma patron geldi sayfayı kapamk zorunda kaldım
baharım dualarımız seninle canım yanındayız önündeyiz arkandayız her yerindeyiz bak okudukça valla duygulanıom ama sevinçten inan senin korkman çok normal ama benim içimden öyle güzel şeyler geçioki seviniorum sadece canım benim
günaydın kızlarrr candaşım bursada böle soğuk görmedi kombi falan ısıtmıyo evi akşam ilk kez 6 da çalıştırdık normalde 2 de hamam olur ev allah dışarda kalanlara evsiz barksız olanlara yardım etsin
kızlar benim yumurtam hala çatlamadı ateşime göre bakalım nolcak hayırlısı olsun
Allah razı olsun Nazlım yemin ederim bende öyleyim, Terlik altına isimleri yazdım :) bugün resmini çekersem pc eklerim. İnşallah güzel şeyler olur amin hepimiz için :)kaçıncı günün bugün ? hiç mukusumsu akıntı oluyor mu sende
Renklim tablo işi sana çok yakıştı, Eline sağlık.
ayy yazık Allah affetsin geride kalanlarına sabır nasip eylesin. Öyle bir olay olduysa niye tatil etmiyorlar iş yerini. Motivasyona bak.Daireden biri intihar etmiş, yangın merdiveninden atmış kendini, 3 yıl evvel biri daha atlamıştı.kurtulma şansı 0 , 18 katlı bina ve yer beton.ÜzüldükAllah kimseyi şaşırtmasın.
merhaba canlar...
hellom, canım benim daha iyisin çok şükür....canım benim bende kızlara katılıyorum dru dinle bırak şimdi kaynanayı falan geldiklerindede dr ne derse o olacak çocuğumu riske atamam dee ha bir hafta önce ha bir hafta sonra sağlıklı olsun canım benim..küveze girsede tedbir amaçlı canım aylarca kalacak değil çok şükür herşeyi tamam çınarımızın...kaynananı kullanma zamanı canım moralini sakın bozma ne olur bak doğumdan sonra hiiiççç istifini bozma canın ne isterse yaptır benim gibi salaklık yapma sakın birisine çok ihtiyacı oluyor insanın çınarı kimseye bırakma bakımı senin olsun kaynanan pişirme taşırma işleriyle ilgilensin bırak evde ne yaparsa yapsın moralini bozarsan sütünde problem yaşarsın bunu yaşamanı hiç istemem sonra benim gibi vücdanen rahatsız olursun canım o yapsın sen yee biraz yüzsüz olmak gerekiyor malesef ben yapamadım ama pişmanım şimdi bak sütüm olmadı kızımda...moral çok önemli o gidince sen yavaş yavaş değiştirirsin olmayacak şeyler değil problem etme bunları hiç zayıf çocuk şöyle çocuk böyle çocuk desinleeeerrrrr o senin çocuğun kimseye laf düşmez bunlar moral bozma politikaları sakın aldanma canım...dualarımız seninle canım allahın izniyle çınarımız kucağında olacak bu mutluluğu düşün sen asıl....incir almayı unutma canım saraçoğlunun şu anne sütü artırıcı kürüne bir bak doğum sonra yapıp bol bol iç canım benim....
candaş, intihar diyince bir hoş oldum böyle olaylar beni çok etkiliyor...yazmıştımya daha incedende kaynımda intihar ettiği için bu çok çok acı bişey allah affetsin yakınlarınada sabır versin canım...ooo yeni gelin candaş sinemalarda:)) bu sene herşey eyni ve yeni bir bebişde gelir artık canım...ayyy şu soğuk için yazdıklarınada çok güldüm ben olsam bende çok kızardım insanarın düşmesi komik oluyor ama acıda oluyor bazen...burdada sabah buzlarnma vardı ama güneşle beraber hepsi eridi şükür...
renkli, canım sonunda kurtulmuşsun susuzluktan:)) bebişlere bakınya ne hale koyuyor yaramazlar bizi...
nazlım, kolay gelsin canım....
nuray, iyi yolculuklar allah sağlıkla kavuştursun sevdiklerine canım benim...
lonelines naber nasılsın canım?
chnb, hastanede yatacakmı şimdi?
ceza,iyiyim canım benim sende iyisin inşallah...okul hala varmı ders yani çalışkanlar nasıl seviniyordur şimdi ayyy yine ağlayasım geldi kızımda seneye başlıyor hep istiyorum başarılı ve mutlu bir öğrenci olsun bakalım nasıl olacak....
minicikumut, sen bu ayda korunuyorsun dişin içinmi?
hilal, kar tatili bitti galiba..
benimde, 4 gündür sağ boşluğum çok ağrıyor...yatamıyorum o tarafa...akşamları hafif hareket hissediyor gibi oluyorum çocuk gibi öyle bir seiniyorumki görmeniz lazım:)) sonra bağırsak hareketi gibi geliyor tekrar sönüyor umudum( yarın dr var offf ayaklarımda gitmiyor gidiyor allahım sen uzak götür yarabbim...
günlük canım :) benim yerimi sen aldın bu dr kontrolleri ve pimpirik konusunda. Yarın minik bezelyeyi görünce dünyalar senin olacak :) Ben takip ederim yarın cinsiyet öğreneceğiz.
Kayganam keşke evle yetinse öyle bir ruh yapısı yok evi bebeği eşimi hepsinin yönetimini almak isteyecek alsın anasını satayım :) bende sizinle bol bol yazışırım :) şişiririm sizi. Aman kuçunamim sağlıklı sıhatli gelsinde napalım artık başa gelen çekirli. Bu arada açtı bugün tel sen haklısın kusura bakma falan dedi artık bişi diyemedim bende. Ne hali varsa görsün :) Bebek strese girmiş konsantrasyonumu bozmayayım ben olacağın önüne geçemiyoruz.
en önemli haberi vermedim size :) ben 88 kilo olmuşum 2 senede 28 kilo aldım pepecim sen bir yardım edersin artık şu bahtsız kardeşine :))
CHNB aradım :) herkese selamı var. Cuma günü yumoşları toplanacakmış.
ben şimdi yemek yiyim evi süpür sil yapim, toz alim ama pc açık cevap yazarım size.
mucuk
candaşcım annemle babam çok fazla türkü programı ozan atışması izleerler ben kendimi bildim bileli nerde türkü programı onu bulur izlerler,evimizde bi ton türkü ozan kasetleri felan..babam aşıkları çok sever telefonunun zil sesi aşık veysel veya aşık reyhani çalarheralde onları dinlemekten bilinçaltıma yerleşşmiş,çocukluğuma inmek lazım helede eskiden aşıkların atışması olurdu dudaklarının arasına dik şekilde iğne koyar öyle atışırlardı.. ne merakla izlerdim acımıyor mu acaba diye düşünürdüm
havanın o kadar soğuk olabileceğini hiç düşünemiyorum ama şu var behzat ç izliyorum bakıyorum oradaki diziye giyinişler vss Ankara harbiden soğuk demek ki arkadaşım askerlik yapmıştı diyip duruyordu Ankara ayazı diye. Yazık niye tatil etmiyorlar.
Krımızı olayına kesinlikle katılıyorum ama renklinin de dediği gibi iştah arttırıyor, benim de herşeyim eskidi ama almadım diyorum kendi kendime evi değiştirirsem bakalım mutfak dolaplarım bu evdeki gibi büyük olacak mı falan diye? bende de şey takıntısı var tüm markalar aynı olacak , evde çok değişik marka oldu mu uyuz oluyorum. Ama mecbur oluyor çünkü aynı hızda yıpranmıyor ömürleri değişik oluyor.
ayy yazık Allah affetsin geride kalanlarına sabır nasip eylesin. Öyle bir olay olduysa niye tatil etmiyorlar iş yerini. Motivasyona bak.
mucuk
bize normal geliyo tabi o giyimler :) ayazı çok gerçekten.renkliyede cevap yazcaktım unutmuşum, kırmızı güzel gerçekten ama iştah olayı girince engelleyebilir tabi. bende de var o aynı marka takıntısı, ama ister istemez başka markalar giriyor içine.keşke çok geniş evlerimiz olsa . Yok ya tatil etmeyi geçtim bilgilendirmede yok.öptüm seni.
Geçen bahsetmiştim ya bi arkadaşa kırıldım bana uğramıyor diye, yine öyle denk geldi.bende kırıldığımı ikinci kere belirttim bu sefer diğer arkadaş üsütüne alındı.ben mi abartıyorum acaba ? sonuçta ben ona günde 2 kere uğrardım bu olaydan sonra biraz çekildim açıkçacı beklediğim için.diğer ark. uğramaz pek, ama sonuçta aramızda 4 oda var.beklerdim.o da bana küsmüştür belki.ama napabilirim ki sahte davranamam ben.konuşmadan çıktım.
bize normal geliyo tabi o giyimler :) ayazı çok gerçekten.renkliyede cevap yazcaktım unutmuşum, kırmızı güzel gerçekten ama iştah olayı girince engelleyebilir tabi. bende de var o aynı marka takıntısı, ama ister istemez başka markalar giriyor içine.keşke çok geniş evlerimiz olsa . Yok ya tatil etmeyi geçtim bilgilendirmede yok.öptüm seni.
Geçen bahsetmiştim ya bi arkadaşa kırıldım bana uğramıyor diye, yine öyle denk geldi.bende kırıldığımı ikinci kere belirttim bu sefer diğer arkadaş üsütüne alındı.ben mi abartıyorum acaba ? sonuçta ben ona günde 2 kere uğrardım bu olaydan sonra biraz çekildim açıkçacı beklediğim için.diğer ark. uğramaz pek, ama sonuçta aramızda 4 oda var.beklerdim.o da bana küsmüştür belki.ama napabilirim ki sahte davranamam ben.konuşmadan çıktım.
bacım boşver yaa kırıldıysan uzak dur.. bende konuşmamayı uzak durmayı tercih ederdim.. sana uğramıyorsa demekki gelmek istemiyor salla gitsin iyi etmişsin söylemekle..
kız hello bacı doğuracan daha temizlik yapıyon yaa ,yat azcık dinlen canım kocan yapsın... benimde aynı marka takıntım büyük eşyalarda var küçüklerde her telden çalıyom hangisi iyiyse alırım ama genelde tefal ve arzum takılıyorum
Arkadaslar merhaba.
Ben hala toparlanamadim moralim sifir.Biliyorsunuz 1 senedir cocugum olmuyordu.Tam cocuk oldu diye sevindik 8 haftalikken
kalbi durdugu icin kurtaj oldum.Esimin sperm testi sonucu cikti.
Bazi degerler normal degerlerin disinda.Mesela bas anamolisi diye birsey %86 cikmis.Bunun ne oldugunu bilen varmi?
Neye yol acar tedavisi varmi?
Arkadaslar merhaba.
Ben hala toparlanamadim moralim sifir.Biliyorsunuz 1 senedir cocugum olmuyordu.Tam cocuk oldu diye sevindik 8 haftalikken
Bazi degerler normal degerlerin disinda.Mesela bas anamolisi diye birsey %86 cikmis.Bunun ne oldugunu bilen varmi?
ya eskiden mesajlarda beğen butonu vardı neden aldılarki bak ihtiyaç duydum :) renkli, minikler son mesajını beğendi :)
haydi bakalım allah gönlüne göre versin......
bir de candaşım canım allah sizleri de biran önce kavuştursun mesajını görünce çok üzüldüm ben 1 hafta kaldım ayrı valla gündüz vakit geçti de gece başımı yastıa koyduğumda hissediyordum yokluğunu... ben de haftasonu sıcak olsun kar kalksın die dua ediyorum cnm hiç belli olmaz haftasonuna kadar ne olacağı..
Arkadaslar merhaba.
minikler çok hoşmuş öğrencilerin...tabi hep onlar mı gidecek bide öğretmenleri gitsin... ben geçen sene marankinin arınma programını yaptım hani şu dolunayda başlanıyor, 5. sınıflardaydı dersim.. çok su içtiğimden durmadan wc ye gidiyordum, 5 a da dersim vardı anamm bi sıkıştım öyle böyle değil, başkanı çağırdım sen konuşanları yaz ben hemen geliyom dedim nasıl koştum çıktım dersten hahahahahah...öyle koşunca çocuklar korkmışlar ,hemen sınıf öğretmenlerine birini yollamışlar, öğretmenim resim öğretmenimize bişe oldu bakar mısınız wc ye ? hahahaha sonra bi baktım aynur hocam kulakları çınlasınsemacım bişey mi oldu diye sesleniyo wc ye ay dedim bişe olmadı marankinin detoksu beni bozdu baya dedim sonra sınıf öğretmenleri genelde hepsi yaşı başı var,bana kızmışlardı hocam kendini hasta edecen felan diye hiç unutmam o günü rezil olmuştum..
hello yaa valla söyle kocana yapsın,bugün yapmayacakda hani gün yapacak.. bu arada o terliğin altına benim de adım yazılsınlütfeeeennnn
hello cnm sorma ya bir de ses öğreniyorlar bazıları o diş (dişsizlik yani ) yüzünden zor anlar yaşıyor t derken örneğin defteri tükürüğe boğuyor :) bazı çocukların ilk diş düşürmesine bizler şahit oluyoruzokulumuz belediye işbirliği ile öğrencilere tatil kitabı aldılar bende ufak tefek hepsine birer hediye aldım çok şanslılar iki hediyeleri var :) bir de bugün karnelerini stickerlarla süsledim çok hoş oldu.. bizim hediyemizde senden
en kötü notum 3 :) ama tabi hakettiler hepsi okumaya geçti maşallah.. buarada dünki toplantıya son anda müdür bey de geldi ilk günki korkularınız devam ediyormu dedi velilere (veliler benim diğer okulumdan haberleri almışlar tabi nasıl anlatıldıysam endişe duymuşlar) hepsi hakkımda öyle güzel şeyer söyledilerki en büyük ödüldü benim için..
renkli canım ya seninki daha komikmiş koptum valla çocukarın düşünceli davranışlarını da gözden kaçırmamak gerek
minikler, canım yerim ben o öğrencileri yaaa hayalim hep öğretmen olmaktı olmadı...bende inşallah öğretmenlik hayallerimi çocuklarımın üzerinde gerçekleştireceğim:)) canım hem yumurtlama hemde üşütmektende olur canım o akıntı...yiğenim sınıf birincisi oldu çok duygulandım ağladım, ben öğretmen olsam hep salya sümük ağlardım bee öğrencilerim napardı kimbilir:)) demek tahminin erkek, candaşda, minicikumutda erkek dedi bakalım hayırlısı belkide göstermez ama kızlar ben kızıma kız kardeş gelecek diyorum yani öyle hissediyorum bakalım kimin tahmini doğru çıkacak?
candaş, haberlerdede ankaranın bu kadar soğuğu uzun zamandır ilk defa gördüğünü söyledi ayyy allahım dışarda kalanlara yardım etsin...sizede canım...ayy eşinle görüşmeyeli bayağı olmuş canım yaa allahtan telefon ve net var...onlarda olmasa...biz eşimle ermenistandayken tel çok fazla konuşmadık çünkü tel çok yazıyor diye 3 -4 günde bir konuştuk oda 2- 3 dakika 175 tl fatura geldi:)) napalım canımız sağolsun...inşallah karlar erirde eşinle bu hafta görüşürsün canım...eşyaları değiştirmen iyi olacak canım çünkü bebek sonrası fazla değişikliğe yer kalmıyor oyuncaktı kıyafetti eğitimsel şeylerdi:))
minicikumut, inşallah canım bebeğim iyidir bu gece biraz zor uyuyacağım gibi çok şeyim annem miden nasıl dedi bulantılar bitti korkuyorum bişey oldu diye dedim kadınında içine kurt düşürdüm bugün arıyor nasılsın diye kaçgündür seni düşünüyorum diyor kadınıda telaşa verdim...allahım korusun başka diyecek bişey yok canım...demek sende erkek diyorsun yarın inşallah sağlıklı olduğunu öğrenirsem dr cinsiyetide söyler heralde tabii bebeşim gösterirse:))
hellom, hehhh şöyle canım yaa bırak ne hali varsa görsün neyse tel açması iyi olmuş...sağol canım inşallah iyi haberlerimiz sırasıyla gelsin canım...ben, sen ve chnb allahım hayırlısını versin...
renkli, sende alemsin yaa okula giderken yapman iyi olmamış ama başka zamanda yokki dimi:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?