Kürtajdan sonra hamile kalma şansı ne kadardır ?

• Konu Sahibi Konu Sahibi aylin_fatih
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
herkese iyi geceler..hilal4040 minicikumut ve ablan isimleriniz lazım kızlar..hilal4040 gerçek adın hilal mi?

günaydın kızlar... cezacım cumaya kadar 4444 bitecek mi? çok az bir süre ..ben şuan o kadar yoğunum ki p.tesi yabancı dil sınavım var , bugünde yine şikayet dilekçemi yazdım milli eğitime gidecem.sonra ingilizce öğrt. arkadaşım var ona gidecem beni biraz çalıştıracak..çok okuyamayacam...

günaydın kızlarrr
cezacım iğnen hayırlı uurlu olsun kuzum sana evladını getirsin inşallahhh
nesrin ablaya çokkkkkkkkkkkkk üzüldüm hayırlısı olsun hakkında inşallahhhhh
minikler ziya beyi sevddiğine çok sevindim kuzummm inşallah iyi gelir sana çok tatlı dimi:)yakışıklı ve genç yaşını hiç göstermiyo 49 yaşında
hellom çınar sizi yoruyomu kız aman sağ salim geldi ya şükürler olsun alışırsın o tempoyada insan nelere alışıyo yeterki huzur sağlık olsun kuzummm keşke yakın olsakda gelsek görsek çınarı
cezacım ben bu akşam okucam allah izin verirse
herkese mutlu günlerrr kızlar benim gögüseler acımaya başladı bu ayda gebelik yok yani hayırlısı bakalım ne zaman teşrif etcek benimde kuzum

nazlım canım dediğin gibi hiç göstermiyor şaka felan yapması samimi davranması hoşuma gitti
nazlım cnm benim ateş ölçüyordun ya o nasıl ben hamileliklerimde müthiş göğüs acısı yaşadım çünkü moral bozma hemen belki senin yumurcakta çınar gibi anneye oyunlar ede ede gelecek

hellom herkes bebek doğduktan sonra siteme başlar yaşadıklarımızda böyle bir hayır varki evlatlarımıza hiç sitemde bulunmayacaz bu zorlu maratona çabuk adepte olacaz sen ve senem bunu gösteriyorsunuz maşallah kuzum çok tatlı bir bebek ve onun için düzen değiştirmeye değer ...... allahım sağlık sıhat versin sarılık için de korkma ben de her yeni doğan çocuk da duyuyorum yeğenimde hastanede kalmadı ama git gel yapmıştı sarılık yüzünden..

loneliness dediğin gibi bişeyler yapmak sanırım beni mutlu etti. eşim bu konularda pek bilgisi yok hoş bende bu kulüpte topladım bu bilgileri :) kontrol çıkışında eşim korktunmu cnm dedi :) yok cnm yumurta çatlamayıp kiste çeviriyo bizim kızlarda da olmuştu çözümsüz bişey değil dedim :)

buarada hepimizin günü güzel geçsin günaydın kızlar

[günaydın herkese.

Ceza, mesaj at demişsin yeni gördüm ama attın mı ? yinede atayım bende.

nasulsınız kızlar ?

rüyamda eşim beni 1 değil 3 kızla aldatıyodu.Uykuda çıldırdım resmen.Biri okuldan düşmanım diyeceğim bir kız, asansörde sevişiyolardı.Çığlıklarını 6-7 kat üstten duyuyoruz.Diğer 2 kız evinde.Allahım ne rüyaydı yaaa

kaan için tecrübeniz doğrudur hocam :) Nisa için evet öylede düşünülebilir.Hani 2 ayrı isimde olabilr mi dedim ;? isra kızada erkeğede konuyor, ama daha çok erkekte.Zaten yeni konulan bi isim.Kuran'dan birde Duhan'ı çok beğenirim bende.Ama duman anlamında filandı sanırım pek iyi bi anlamı yoktu.Biliyo musun anlamını merak ettim ?
maşallah ana kız :) özledik sizi, ve maalesef güzel haberler yok.
yumurta tembelliği derken ? anlamdım ben ? kist çabuk düzelir inş.peki çalışmalara ne zman başlayabileceksiniz temiz çıkarsa ?

atlas, sınavın güzel geçer inş...

abooo kız nasıl rüya o öyle... bi tarafın açıkta kalmış bacım senin..itibar etme o rüyaya.... evlerden ıraakk.....!

nazlım benimde başladı memiş ağrısı bu ayda fos valla hacıı! anamın memiş ucu testini yaptım oda fos... hayırlısı olsun...

herkes hoşgeldiii!

gunaydin
Nerdeyse 1 haftadir pek takip edemedim esim zorunlu yillik izine ayrildi muduru gecen yilki iznini kullan gelme bu hafta demis. Biz de hazir evdeyken islerimizi halledelim dedik bebek odasi mobilyasini siparisi verdik 1 ay sonra gelecekmisodasini bosalttik ordaki esyalari misafir odasi/gunluk gibi kullanilan odaya yerlestirdik ordaki cekyat eskiydi onu kayinvalideme gonderdik onun yerinde kose koltuk aldik yeni hali aldik avize aldik kitaplar icin raf aldik esim dun butun gun matkap isleriyle ugrasti. Pazar gunu de altin gunum var cumartesi gunum temizlik pasta borek faslinin bir kismini halledecegim her ne kadar temizligi ben yapmayacak olsam da yorucu bir gun olacak kar erise de bari gun iptal olmasa

sorma ya, bide diyoru m ki rüyamda, allahım ben bu adama kendimden çok güvenirdim şuna bak neymişte haberim yokmuş diyroum :) bide pişkin pişkin bana geliyo hadi odaya gidelim diyo, dedim asansör ve çifte kız faslında doymadın herhalde ? abartma diyo :)) açıkta kalmış valla ..allah korusun ya, aldatılan eşleri şimdi azcık anladım.allah vermesin...

ooo hayırlı olsun oğluşunun odası, köşe takımınız.erir canım karlar, gelir misafirlerin.güzel bi oturma olur inş.benimde kullanmam gerekn mecburi iznim var 5 gün .. keşke daha uzun olsaydı :) nasılsın onların dışında ? büyüyosunuz gün be gün ...
ya merak ettim köşe takımını ne kadara aldınız ? bizde eşim gelince alcaz, köşe istemiyorum ama evin durumu sanırım ancak onu kaldırır.

Son düzenleme:

oh yaa ne güzel yeni eşyalar felan...kolay gelsin canım..bende temizlik yapacam ama serildim yatıyom...

kız candaş rüyası bile kötü yaaa Allah göstermesin insan delirir..!

bu arada gecmisi okuyabildigim kadariyla chnb nin emriyolari tutmamis cok uzuldum gercekten Allah ogluna uzun saglikli omur versin onu bagislasin

renkli ve nazlim tablolariniza baktim yumurtaniz catlamis ve atesiniz cok guzel ilerliyor.

Ceza canim catlatma ignesi mi oldun :26: insallah bu ay hakkinda hayirlisi olsun 2012 de yavrunu kucagina almak nasip olsun

Candascigim ay ne kotu bir ruya gormussun evlerden uzak unut gitsin ruya sadece... Bu arada biz oglumuza isim konusunda hala karar veremedik.
Loneless cinsiyet ogrenecekmissin hayirlisi olsun insallah

Dun aksam hellom ile telefonda konustuk hepinize selami var

anaaaa chnb nin embriyoları tutmamış mııı?? ay ben yeni öğrendim tühh yaaa üzüldüm valla şimdi..ne kadarda umutluyduk..hayırlısı olsun ne yapalım...

saol cnaım ateşler iyi ilerliyorda adet belirtileri başladı

günayddın kızlar....
sağol taf bu son çatlatma iğnem..olmazsa yaza kadar doktora gitmeyeceğim..odanız hayırlı uğurlu olsun canım...
candas ne yaptın öyle yaaaaa...aaman rüyası bile kötü...
kızlar bitirdiğinizde buraya okudum yazar mısınız?kimler bitirmiş görebiliriz...

Biz iyiyiz oglumla cok sukur epeyi buyumustur heralde ay basinda aylik kontrolum olacak allah izin verirse insallah iyi olarak gorecegim

aldigimiz kose takimi degil de canim L koltuk. 2,30-1-60m ebatinda buyuk olanlardan degil istanbul yolundaki mobilyacilardan bakindik yatastan 1200 liraya aldik. Herseyim krem oldugu icin bu koyu olsun dedik mor aldik

Canım çok sıkkın kızlar.Diş doktoru 6 ay gebelik düşünme dedi.Dişlerimdeki enfeksiyon kanıma karışıp bebeği etkilermiş.Belkide bebeğimide o yüzden kaybettim.Kendi vurdumduymazlığım yüzünden..

Canim gecmis olsun belki 6 ay degil de dis tedavin suresince korunursun 6 ay cok uzun :26:

Canim gecmis olsun belki 6 ay degil de dis tedavin suresince korunursun 6 ay cok uzun :26:

Gerçekten uzun bir süre.Sorunlu dişleri alana kadar zaten hiç düşünme dedi.2 tedavi yöntemim var biri 2-3 ay diğeri 6 ay sürecek.Sanırım ben 2-3 ay olanı seçeceğim:26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…