Kürtajdan sonra hamile kalma şansı ne kadardır ?

• Konu Sahibi Konu Sahibi aylin_fatih
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

ayy inşallah hayırlı haberler verirsin bizlere

iyi haber ver tabii..hadi inşallah güzel haberlerini bekliyoruz...

cok sagol Senem'cim.. bu benim beklenmeyen adet hep gelecek gibi..duzene girmeden calismalara baslamiyim diyorum tabi kendimce ... seninde masallah gunler ne cabuk geciyor ne kadarda buyumus canim benim kiyamam..
cok sagol Candasim insallah bu ay senden bekliyoruz 2. minigimizi hadi bakalim hayirlisi olsun insallah..sen herseyi iyiye yor oyle ciksin insallah

günaydın kızçeler...
benim regl bu sabah geldi....
umutlar başka bahara kaldı...
listeden çıkarabilirsiniz...
yada liste devam edecekse..1 haziran olarak değiştirebilirsiniz....
sevgiler..

günaydınlarrrrr güzel bayanlar:79::79::79:bebişimin kalp atışlarını gördüm çooookkkkkkkkk şükürrrrrrrrrrrrrrrrr.

Son düzenleme:
MÜSTAKBEL ANNEMİZ...............................................................BEKLENMEYEN ADETİMİZ

passifloraa..........................................................................1 HAZİRAN 2011
Pollyannaa..........................................................................3 MAYIS 2011
_CandaS_............................................................................5 MAYIS 2011
citaknuray...........................................................................?????? 2011
taf......................................................................................6 MAYIS 2011
pren....................................................................................6 MAYIS 2011
destina0409........................................................................8 MAYIS 2011
bebeğim_01........................................................................8 MAYIS 2011

Umutlar bitmez, ertelenir ancak Herşeyin hayırlısı, en hayırlı zamanda gelsin, bulsun bizi

canım çok güzel yazmışsın ağlattın beni......

canım ya inş keşke güzel bi haber verebilsem, ama işte biz eşimle kırk yılda bir görüşünce kendimden çok umutlanamıyroum ama umud etmek içinde ama diğerinde olmuştu kırk yılda bir görüşmeye ve korunmaya rağmen diye teselli ediyorum, bakalım ne olur.Rabim hepimizin gönlünce versin inş....
günaydın kızçeler...
benim regl bu sabah geldi....
umutlar başka bahara kaldı...
listeden çıkarabilirsiniz...
yada liste devam edecekse..1 haziran olarak değiştirebilirsiniz....
sevgiler..

Canım ya hayırlısı olsun İnş diğer aya umut olsun, melek konsun göbeğine :)
günaydınlarrrrr güzel bayanlar:79::79::79:bebişimin kalp atışlarını gördüm çooookkkkkkkkk şükürrrrrrrrrrrrrrrrr.
maşallah canım rabbim sizlere bağışlasın kucağına sağlıkla almayı nasip etsin :) gözün aydın :))

az kaldı hayırlısıyla bekliyoruz güzel haberleri:18:

Selam arkadaşlar, alt karın bölgemde ağrı, kasıklarımda ve vajinada kramp gibi şeyler var

Rabbim hayırlısını versin inşallah..

Selam arkadaşlar, alt karın bölgemde ağrı, kasıklarımda ve vajinada kramp gibi şeyler var

Rabbim hayırlısını versin inşallah..

bugün beklediğin günmüş hayırlısı olsun inşallah:18:

selam herkese,

geçmişeri okudum kasık ağrıları bebek olsun inşallah
maviş arkadaş gözün aydın allah tamamına erdirsin

senemcim cuma büyük gün,

taf hadi bakalım,

öptüm herkesi

sağol candaş çım teşekkür ederim .ALLAH herkese nasip etsin inşallah

merhaba arkadaşlar bende siteye yeni üye oldum bir süredir sizin yazılarınızı takip edip mutlu haberler duyunca sanki kendim hamiş olmuş gb seviniyodum.inş. bende sizlere mutlu haberler veririm.simdilik çok uzun yazmayayım.iyi aksamlar dilerim

vay be cemile hamile(öyle bir geçer zaman ki) aslı hamile(kavak yelleri)....filmlerde herşey ne kadar kolay...

Günaydıın arkadaşlar benim ümidim bir sonraki aya kaldı arkadaşlar çok üzülüyorum...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…