günaydıııın arkadaşlar:)bugun güzel haberler duyarız inşallah
bu arada dun akşam toprak rengi gibi az bi kanamam oldu yerleşme kanamasımıdır sizce?
agrımdan dolayı cuma günü dr gittim ovülasyon gerçekleşmiş dedi perşembe gunu gel tatlil yapalım dedi perşembeyi sabırsızlıkla bekliyorum arkadaşlar...bu kanamada yerleşme olabilirmi diye düşündüm.
Merhaba canım.. ben bekliyorum şuan.. düşük sonrası geç yumurtlama olma ihtimaliyle bu hafta sonuna kadar (inşallah kırmızılar gelmezse) beklemeyi düşünüyorum... haber veririm mutlaka iyi veya kötü... Tabi dileğim:
selam kızlar bende henüz adet oladım...
ama sabahtan beri sancılar başladı sanırım gelecek gelmez olasıca...
HERKESE GÜNAYDINLAAAAR VE TAPTAZE BAHAR ÇİÇEKLERİNasılsınız bugün bakiim? Passifloraa? Polyannaa? Bi haber edin kızlar. Son durumları öğrenelim? Citaknuray'ım sağlık olsun, yeni beklenmeyen adeti bekleriz biz de gelmesin diye Candas'ım belirtilerini olumlu karşıla azıcık. Olumlu karşıla ki vücudun bebişi yabancı madde sanmasın di mi Benim de cuma günü kontrolüm var. Hadi bakalım mayıs ayı hepimize mutluluk getirsin!
MÜSTAKBEL ANNEMİZ...............................................................BEKLENMEYEN ADETİMİZ
passifloraa ..........................................................................1 HAZİRAN 2011
Pollyannaa ..........................................................................3 MAYIS 2011
_CandaS_ ............................................................................5 MAYIS 2011
citaknuray ...........................................................................?????? 2011
taf ......................................................................................6 MAYIS 2011
pren ....................................................................................6 MAYIS 2011
destina0409 ........................................................................8 MAYIS 2011
bebeğim_01 ........................................................................8 MAYIS 2011
Umutlar bitmez, ertelenir ancakHerşeyin hayırlısı, en hayırlı zamanda gelsin, bulsun bizi
canım ya inş keşke güzel bi haber verebilsem, ama işte biz eşimle kırk yılda bir görüşünce kendimden çok umutlanamıyroum ama umud etmek içinde ama diğerinde olmuştu kırk yılda bir görüşmeye ve korunmaya rağmen diye teselli ediyorum, bakalım ne olur.Rabim hepimizin gönlünce versin inş....cok sagol Senem'cim.. bu benim beklenmeyen adet hep gelecek gibi..duzene girmeden calismalara baslamiyim diyorum tabi kendimce ... seninde masallahgunler ne cabuk geciyor ne kadarda buyumus canim benim kiyamam..
cok sagol Candasim insallah bu ay senden bekliyoruz 2. minigimizi hadi bakalim hayirlisi olsun insallah..sen herseyi iyiye yor oyle ciksin insallah
günaydın kızçeler...
benim regl bu sabah geldi....
umutlar başka bahara kaldı...
listeden çıkarabilirsiniz...
yada liste devam edecekse..1 haziran olarak değiştirebilirsiniz....
sevgiler..
maşallah canım rabbim sizlere bağışlasın kucağına sağlıkla almayı nasip etsin :) gözün aydın :))günaydınlarrrrr güzel bayanlar:79::79::79:bebişimin kalp atışlarını gördüm çooookkkkkkkkk şükürrrrrrrrrrrrrrrrr.
MÜSTAKBEL ANNEMİZ...............................................................BEKLENMEYEN ADETİMİZ
passifloraa ..........................................................................1 HAZİRAN 2011
Pollyannaa ..........................................................................3 MAYIS 2011
_CandaS_ ............................................................................5 MAYIS 2011
citaknuray ...........................................................................?????? 2011
taf ......................................................................................6 MAYIS 2011
pren ....................................................................................6 MAYIS 2011
destina0409 ........................................................................8 MAYIS 2011
bebeğim_01 ........................................................................8 MAYIS 2011
Umutlar bitmez, ertelenir ancakHerşeyin hayırlısı, en hayırlı zamanda gelsin, bulsun bizi
Selam arkadaşlar, alt karın bölgemde ağrı, kasıklarımda ve vajinada kramp gibi şeyler var
Rabbim hayırlısını versin inşallah..
Selam arkadaşlar, alt karın bölgemde ağrı, kasıklarımda ve vajinada kramp gibi şeyler var
Rabbim hayırlısını versin inşallah..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?