bencede , aminnnn aminn :)oh yaa ne güzel yeni eşyalar felan...kolay gelsin canım..bende temizlik yapacam ama serildim yatıyom...
kız candaş rüyası bile kötü yaaa Allah göstermesin insan delirir..!
kötüydü valla :)) ee o zman isim planlarınız var ?bu arada gecmisi okuyabildigim kadariyla chnb nin emriyolari tutmamis cok uzuldum gercekten Allah ogluna uzun saglikli omur versin onu bagislasin
renkli ve nazlim tablolariniza baktim yumurtaniz catlamis ve atesiniz cok guzel ilerliyor.
Ceza canim catlatma ignesi mi oldun :26: insallah bu ay hakkinda hayirlisi olsun 2012 de yavrunu kucagina almak nasip olsun
Candascigim ay ne kotu bir ruya gormussun evlerden uzakunut gitsin ruya sadece... Bu arada biz oglumuza isim konusunda hala karar veremedik.
Loneless cinsiyet ogrenecekmissin hayirlisi olsun insallah
Dun aksam hellom ile telefonda konustuk hepinize selami var
valla allah göstermesin kimslere.günayddın kızlar....
sağol taf bu son çatlatma iğnem..olmazsa yaza kadar doktora gitmeyeceğim..odanız hayırlı uğurlu olsun canım...
candas ne yaptın öyle yaaaaa...aaman rüyası bile kötü...
kızlar bitirdiğinizde buraya okudum yazar mısınız?kimler bitirmiş görebiliriz...
hmm anladım canım, iyiymiş ya boyutuda fiyatıda çok uygun.bi ara fotosunu koysana merak ettim.güle güle oturun güzel günlerde.Biz iyiyiz oglumla cok sukurepeyi buyumustur heralde ay basinda aylik kontrolum olacak allah izin verirse insallah iyi olarak gorecegim
aldigimiz kose takimi degil de canim L koltuk. 2,30-1-60m ebatinda buyuk olanlardan degil istanbul yolundaki mobilyacilardan bakindik yatastan 1200 liraya aldik. Herseyim krem oldugu icin bu koyu olsun dedik mor aldik
Canım çok sıkkın kızlar.Diş doktoru 6 ay gebelik düşünme dedi.Dişlerimdeki enfeksiyon kanıma karışıp bebeği etkilermiş.Belkide bebeğimide o yüzden kaybettim.Kendi vurdumduymazlığım yüzünden..
duhan ismina bayıldım. bir veya iki kez duymuştum. çok hoşuma gitti, bizim soyisim de duman:)anlamı çok iyi değilmiş ama sure ismi olarak konulabilirmiş. sonuçta yasin isminin de anlamı yok, ama en önemli sure.kaan için tecrübeniz doğrudur hocam :) Nisa için evet öylede düşünülebilir.Hani 2 ayrı isimde olabilr mi dedim ;? isra kızada erkeğede konuyor, ama daha çok erkekte.Zaten yeni konulan bi isim.Kuran'dan birde Duhan'ı çok beğenirim bende.Ama duman anlamında filandı sanırım pek iyi bi anlamı yoktu.Biliyo musun anlamını merak ettim ?
maşallah ana kız :) özledik sizi, ve maalesef güzel haberler yok.
yumurta tembelliği derken ? anlamdım ben ? kist çabuk düzelir inş.peki çalışmalara ne zman başlayabileceksiniz temiz çıkarsa ?
atlas, sınavın güzel geçer inş...
güle güle kullanın canım herşeyinizi. senin az kalmış. hayırlısıyla gelir inşallah.gunaydin
Nerdeyse 1 haftadir pek takip edemedim esim zorunlu yillik izine ayrildi muduru gecen yilki iznini kullan gelme bu hafta demis. Biz de hazir evdeyken islerimizi halledelim dedik bebek odasi mobilyasini siparisi verdik 1 ay sonra gelecekmisodasini bosalttik ordaki esyalari misafir odasi/gunluk gibi kullanilan odaya yerlestirdik ordaki cekyat eskiydi onu kayinvalideme gonderdik onun yerinde kose koltuk aldik yeni hali aldik avize aldik kitaplar icin raf aldik esim dun butun gun matkap isleriyle ugrasti. Pazar gunu de altin gunum var cumartesi gunum temizlik pasta borek faslinin bir kismini halledecegim her ne kadar temizligi ben yapmayacak olsam da yorucu bir gun olacak kar erise de bari gun iptal olmasa
çekirge bu defa yakalanır inşallah.günayddın kızlar....
sağol taf bu son çatlatma iğnem..olmazsa yaza kadar doktora gitmeyeceğim..odanız hayırlı uğurlu olsun canım...
candas ne yaptın öyle yaaaaa...aaman rüyası bile kötü...
kızlar bitirdiğinizde buraya okudum yazar mısınız?kimler bitirmiş görebiliriz...
Canım çok sıkkın kızlar.Diş doktoru 6 ay gebelik düşünme dedi.Dişlerimdeki enfeksiyon kanıma karışıp bebeği etkilermiş.Belkide bebeğimide o yüzden kaybettim.Kendi vurdumduymazlığım yüzünden..
aynen ya bi açık adres vermedin gibi oldu :) düzenli okuyan aderes çıkarır, benim içinde çoğumuz içinde aynısı geçerli galibe :) canım baktım bende, anlamında kararsız kaldım, aslında bakışa göre değişebilr sanki, yoruma açık gibi.ama allah katında yoruma açık kabul müdür bilemiyorum :) birilerine danışmak gerek ihtisas alanından.Bedir in anlamı daha güzelmiş ama Duhanın havasıda ayrı geldi banada.Bende bu işin peşine takılayım, akşama bi eşime de diyeyim.onun erkek isimleri çok ağır ya, Hamza, atilla, tuğrul, hasan, hüseyin gibi.tuğrulu beğeniyorumda olmaz yani.erkek ismimiz sabit biri inanç, diğeri de ağır olmamalı gibi.duhanı beğenebilir, sorar durur artık hocalara :) hoş inançla da ne kadar uyar o da tartışmaya açık :) bakarsın oğlumuz olursa isimdaş olurlar :)duhan ismina bayıldım. bir veya iki kez duymuştum. çok hoşuma gitti, bizim soyisim de duman:)anlamı çok iyi değilmiş ama sure ismi olarak konulabilirmiş. sonuçta yasin isminin de anlamı yok, ama en önemli sure.
açık adres vermedim bi:)
ama araştırmalarıma göre anlamı pek iyi çıkmadı canım.
SORU: Allah nasip ederse yakında bir oğlum olacak. Adını, “Duhan” olarak belirlemiştik. Ancak “Duhan”ın anlamının “kıyamet günü ortaya çıkacak duman” olduğunu öğrendik. Tereddüde düştük. Sizce “Duhan” ismini koymamız uygun mu? (Dr. Ş. Alpay)
CEVAP: Arapça Duhan, duman demektir. Bu, bir surenin adıdır: Duhan Suresi. Sureye bu adın verilmesinin nedeni, bir felaket gününde insanları bir dumanın kaplayacağının anlatılmasıdır. İnsanları kaplayacak olan bu dumanın kıyamet olayında vuku bulacağını söyleyenler olduğu gibi büyük bir kıtlık, yoksulluk gününde insanların bitkin düşmesinden ötürü gözlerinin her şeyi puslu göreceği bir dehşet zamanı olarak anlayanlar da vardır. Benim kanaatime göre insanları kaplayacak olan duman, surenin inişinden birkaç yıl sonra vuku bulacak Bedir Savaşı’na işaret etmektedir. Kumsal bir vadide olan bu savaşta rüzgarın ve atların savurduğu kumlarla etraf toz duman olmuş, göz gözü görmez duruma gelmiş ve İslâm, düşmanı büyük bir bozguna uğramıştır. İşte Kur’ân’daki Duhan kelimesinin anlamı budur. Ama bir surenin ismi olan bu kelimeyi çocuğunuza ad olarak vermekte bir sakınca görmüyorum. Fakat bana göre bu dumanla ilgili olarak çocuğunuza Bedir ismini verseniz daha iyi olur. Bedir, İslâm’ın ilk ve en büyük zaferi olduğu gibi dolunay anlamına da gelir.
bunu bu sitede buldum. biri anket açmış oğlunun ismi için. oraya yazmışlar.http://www.kadinlarkulubu.com/bebek...li-degisik-kulaga-hos-gelen-4-erkek-ismi.html
akşama eşime bi danışayım ben, kabul edeceğini pek sanmıyorum ama olsun.
candaş, öyle bir şüphen mi var canım. senin aklına ufak da olsa bişey takılmış sanki. 3 kız birden.
insan ne düşünürse onu görüyor çünkü.
ben de her akşam rüyamda farklı bir cinsiyet görüyorum. bir akşam kız görüyorum, bir akşam erkek. bu akşam yine başka bir iş için sağlık ocağına gidiyorum. ebeler karnıma bakıp, senin kaydını yaptık mı, aşıya gelecek misin diyolar. ben de diyorum aşıya daha zaman var. (4.5 aylıkken tetenaz vuruyorlar, daha önceden aşı kartı verdiler şubatın sonlarına doğru gün verdiler.)karnıma bakıp kız kesin senin diyolar. ben de bilmiyorum, daha belli değil, ikisini de söylüyorlar diyorum, ama çok seviniyorum.biz anlarız, günde kaç tane hamile görüyoz dediler. hayır olsun öyle bir rüyaydı işte.
canım mesaj olayları tamam mı devam edeyim mi bende ?günlükcüm faceden mesaj attım aldın mııııııııııııı...
aa ne güzel hoşgelin inş, kazasız belasız.zaten misafir olarak kısa süreliğine geliyomuşssun görüşelim desem zor olur.canım süre uzun gerçekten ama onun sağlığından önemli değil, beklemeye değer bence.Candaşım destek için sağol.Bakalım önümüzdeki süreç ne gösterecek.Ama senin rüyan güldürdü beni.İyi hoş rüya değil kabus seninkiBu arada yarın Ankaradayım Candaş.Kayınvalidemin yanına geleceğiz haftasonu için.Pazar günü döneriz sanırım
Elif süper zaten, Berra içinde şöyle bir şey okumuştum.Ne derler, hadis değilde.Peygamberimiz bir kadınla konuşuyor adı Berra, diyor ki Berra ismi yasaktır, imanlı bir kadın bu ismi koymasın gibi bişey diyor.Tam hatırlayamıyoum yanıltmayımda ama içerik böyle.Neden diyor ? çünkü Berra da çok kadınsı bir anlam var, iç gıdıklıyor, erkekleri ismiyle etkilyor diyor.Koymayın diye.Netten okumuştum.Ama gerçekten çok güzel bir isim, eğer gerçekte böyleyse fikrinizi değiştirir mi bilemiyorum ama bildiğimi paylaşmak istedim.Muhtemelen biliyosunuzdur da Toprak, Ateş, Bereket bu isimlerde yasaklı.Toprak ve berekt aynı anlamda düşünülerk ona küfür edilmez, allaha isyan sayılır deiyor.Ateş se yangundır, o evladın kıyamette ateşler içinde olmasını ister misiniz diyor ...Loneliness;
Önce çürük olan 2 diş var önce onları çekecekmiş.2'sinin doku iyileşmesi 2 ayı bulur dedi.Ondan sonrada köprü yapacakmış.Sanıyorum ki 3 ay içinde biter bu tedavi.
Ablam bebeğine yeni hamile kaldığında rüyasında bebeğinin kız olacağını ve isminin Elif Berra olması söylenmiş.Doktoru büyük ihtimalle kız dedi.Bir sonraki kontrolde kesin sonucu söyler ama biz kızımız oluyor diye seviniyoruz.Adıyla gelecek İnşallah kuzum
selam kızlar...
candaş, bende öyle rüyalar bazen görüyorum hayır olsun rüyan...ben öyle rüya görünce gece kalkıp bir yumruk çakıyorum eşime:)) adam gece gece neye uğradığını şaşırıyor...o kızın yanında ne işi var falan diyorum ne kızı yaa hayatım iyimisin diyor bende anlatıyorum rüyayı sonra sarılıyor uyuyoruz:))
taff, hayırlı olsun gülüm allah güle güle kullanmayı nasip etsin...
ceza, canım yazdım cevap...
minicikumut,geçmiş olsun...geç olsun canım bebeğin zarar görmesin yeterki...
nazlım ve renkliatlas, ateşler bu defa tavan yapsın yere düşmesin....
chnb, çok çok üzüldüm aceba tekrar şans yokmudur...çok şükür oğlu var allahım ona sağlıklı ömür versin...
hello,evet canım bir ara geldi geçti eşile ilgili sıkıntım...birzda abarttım galiba...ben şimdi bebeğimin hareketleriyel ilgiliyim canım yaa hala pek bişey hissetmiyorum korkularım devam ediyor yani allahım korusun...çınar sarılık olmuş benim kızımda olmuştu canım benim yeni doğan sarılığı o geçer üzülme ben seni arıcam konuşuruz o zaman....
loneliness, bende sabaha kadar rüya görüyorum saçma sapan vee sürekli artık uyandığımda dinlenmiş değil beynim yorulmuş uyanıyorum...hala dah hissetmiyorum bunu düşünerek uyuduğum için sürekli rüyalar görüyorum diye düşünüyorum...hayırlısı bakalım...seninde 2 gün kaldı dimi heyecanlısındır inşallah güzel haberlerle dönersin...
hilal,canım testler ne durumda inşallah için rahatmış dönersin evine...
minikler, canım ohhh içinin rahat etmesi druna bağlı canım druda sevmişsin ne güzel...kisti hiçççç takma kafana önemli değil canım inşallah herşey daha güzel olacak...
canım inş güzel haberlerle dönersin, bilgim olmadığı çin yorum yapamıyorum.merhaba herkese;
doktora gitmeden önce size yazayım istedim. Bugün trombofili panelinin sonucunu aldım. MTHFR A1298C Heterozigot (Taşıyıcı) çıkmış. diğerleri normal.. yarın doktoruma gideceğim sonuçlarla, bakalım ne yorum yapacak...
kızlar bende çok yoğunum arada bakıyorum yazılanlara tekrar kaçıyorum yarın misafirlerim var biraz hazırlık yapacam biraz da işlerim vardı çarşı işi felan da vardı yoruldum valla duada ise 250 tane kaldı yatmadan tamamlarım ceza tarifini verdiğin patates salatasından yapacam öğrendiğim iyi oldu kurtarıcım oldu valla :)
kızlar bu isim olayına ben de çok takıntılıyım sevdiğim isimler vardı bunları kullanırım die düşünürdüm hep sonra o isimde öğrencin oluyor öğrencinin tavır ve zeka durumuna göre o isimden uzaklaşıyorumsevdiğim öğrencinin ismi ilgimi çekmeye başlıyor onlar da eşim tarafından beğenilmiyor çünkü o da aynı şekilde o isimde öğrencim var ona benzemesin olayına giriyoruz :) ben çocukların isimleriyle geldiklerine inanıyorum bir kaç isim belirleyip doğduğunda gözlerine bakıp hangisinin yakıştığına karar vermek daha kolay olur die umuyorum allahım o günleri göstersin inşallah .......
rüya olayında candaşım açık kalmış diyelim :) biz kadınlar da fenayız ha hem rüyamızda kendimizi aldattığını görüyoruz onlara bu durumu yakıştırıyoruz hem de acısını onlardan çıkartıyoruz :):)
o zman pazartesiye erteleyelim canım....ben almak isterim ama bende yarın yolculuğa çıkacağım günü birlik annemlere gideceğim..
pazartesi akşamı olsun o zman herkeste tamamlamış olur ben faceten mesaj atarım kızlar.....umarım uygundur sizin için
p.tesi olsun canım... anneme versem hemen okur ama niçin okuduğumu sorar yalan söyleyemem.. bebek olsun diye okuyoruz demek istemiyorum kimseye yansıtmıyorum bebek istediğimi uğraştığımı.. anneme bile!
bende söylemiyorum canım..birşey rica etsem yarın intere girersen kızlara tekrar hatırlatırmısın...ben yarın sabahtan geceye kadar yokumm..nazlım minicikumut hilal4040 a bunlara söyleyemedim...faceleri yok...dilekçe işini ne yaptın....
inşallah canım. önce bi sağlıklı olduğunu görelim. sonra da cinsiyetini görelim.selam kızlar...
candaş, bende öyle rüyalar bazen görüyorum hayır olsun rüyan...ben öyle rüya görünce gece kalkıp bir yumruk çakıyorum eşime:)) adam gece gece neye uğradığını şaşırıyor...o kızın yanında ne işi var falan diyorum ne kızı yaa hayatım iyimisin diyor bende anlatıyorum rüyayı sonra sarılıyor uyuyoruz:))
taff, hayırlı olsun gülüm allah güle güle kullanmayı nasip etsin...
ceza, canım yazdım cevap...
minicikumut,geçmiş olsun...geç olsun canım bebeğin zarar görmesin yeterki...
nazlım ve renkliatlas, ateşler bu defa tavan yapsın yere düşmesin....
chnb, çok çok üzüldüm aceba tekrar şans yokmudur...çok şükür oğlu var allahım ona sağlıklı ömür versin...
hello,evet canım bir ara geldi geçti eşile ilgili sıkıntım...birzda abarttım galiba...ben şimdi bebeğimin hareketleriyel ilgiliyim canım yaa hala pek bişey hissetmiyorum korkularım devam ediyor yani allahım korusun...çınar sarılık olmuş benim kızımda olmuştu canım benim yeni doğan sarılığı o geçer üzülme ben seni arıcam konuşuruz o zaman....
loneliness, bende sabaha kadar rüya görüyorum saçma sapan vee sürekli artık uyandığımda dinlenmiş değil beynim yorulmuş uyanıyorum...hala dah hissetmiyorum bunu düşünerek uyuduğum için sürekli rüyalar görüyorum diye düşünüyorum...hayırlısı bakalım...seninde 2 gün kaldı dimi heyecanlısındır inşallah güzel haberlerle dönersin...
hilal,canım testler ne durumda inşallah için rahatmış dönersin evine...
minikler, canım ohhh içinin rahat etmesi druna bağlı canım druda sevmişsin ne güzel...kisti hiçççç takma kafana önemli değil canım inşallah herşey daha güzel olacak...
eşime bi sevinçle söyledim ama eşim öyle değişik isimlerden hoşlanmıyor. o yüzden olmaz dedi.erkekte fikri sabit; salih. bence de güzel ama alternatifleri de değerlendirmek lazım ama dimi.aynen ya bi açık adres vermedin gibi oldu :) düzenli okuyan aderes çıkarır, benim içinde çoğumuz içinde aynısı geçerli galibe :) canım baktım bende, anlamında kararsız kaldım, aslında bakışa göre değişebilr sanki, yoruma açık gibi.ama allah katında yoruma açık kabul müdür bilemiyorum :) birilerine danışmak gerek ihtisas alanından.Bedir in anlamı daha güzelmiş ama Duhanın havasıda ayrı geldi banada.Bende bu işin peşine takılayım, akşama bi eşime de diyeyim.onun erkek isimleri çok ağır ya, Hamza, atilla, tuğrul, hasan, hüseyin gibi.tuğrulu beğeniyorumda olmaz yani.erkek ismimiz sabit biri inanç, diğeri de ağır olmamalı gibi.duhanı beğenebilir, sorar durur artık hocalara :) hoş inançla da ne kadar uyar o da tartışmaya açık :) bakarsın oğlumuz olursa isimdaş olurlar :)
rüyada aslında evet bilinç altımdan, dün burda bi memur bi olay anlattı.duurm biizm gibi, tayin mağduriyet, var. adam evli çocuklu gidiyor tekirdağa, dönüyor yanında bir kadın bir çocuk.tanıştrayım eşim oğlum.ee sen evli değil miyidin ? evet halada evliyim bu da 2. si.ordada yalnız olmuyor demiş.blmiyorum yalan bilmiyorum doğru.ordan çıktı bu rüya bence.o asansördeki çığlk çığlığa bağıran kız da okuldan resmen düşmanımdı. bide aldım senden öcünü bakışını attı bana.onun aşık olduğu çocuk bana teklif etmişti, bende kabul etmedim, oğlanın içinde uhde oldu kız düşman.aman ya allah esirgesin valla.
seninde rüyan hayır olsun.sabit değil yani diyosun rüyalarda cinsiyet ? ben senin için nedense çok güçlü erkektir diyorum.cumartesi öğreneceğiz inş :) ,nsanın rüyalardan etkilenmemside mümkün değil ya.akşama eşime çatmayım bari :))
canım mesaj olayları tamam mı devam edeyim mi bende ?
aa ne güzel hoşgelin inş, kazasız belasız.zaten misafir olarak kısa süreliğine geliyomuşssun görüşelim desem zor olur.canım süre uzun gerçekten ama onun sağlığından önemli değil, beklemeye değer bence.
Elif süper zaten, Berra içinde şöyle bir şey okumuştum.Ne derler, hadis değilde.Peygamberimiz bir kadınla konuşuyor adı Berra, diyor ki Berra ismi yasaktır, imanlı bir kadın bu ismi koymasın gibi bişey diyor.Tam hatırlayamıyoum yanıltmayımda ama içerik böyle.Neden diyor ? çünkü Berra da çok kadınsı bir anlam var, iç gıdıklıyor, erkekleri ismiyle etkilyor diyor.Koymayın diye.Netten okumuştum.Ama gerçekten çok güzel bir isim, eğer gerçekte böyleyse fikrinizi değiştirir mi bilemiyorum ama bildiğimi paylaşmak istedim.Muhtemelen biliyosunuzdur da Toprak, Ateş, Bereket bu isimlerde yasaklı.Toprak ve berekt aynı anlamda düşünülerk ona küfür edilmez, allaha isyan sayılır deiyor.Ateş se yangundır, o evladın kıyamette ateşler içinde olmasını ister misiniz diyor ...
Canım yaa :)) çok tatlısın :)) bende olsam çakabilrdim :)) adam iyi delirmiyo ama :) uyurken bi yumruk geldiğini düşünsene kendinde :)) ne trajikomik yani :)) aldanmıyorum rüyama, yapmaz o yapmaz diyim yine :)) ben yine pazar günü kerbelaya gidiyorum.aklıma sen geldin :) eşimle gideriz diye almıştım o da bu hafta gelmşyomuş.artık başka zmana kaldı.
çak elden arkadaşım. moralini bozmak istemem canım ama bu az da olsa bir risk. benim durumumda aynen böyle. 2. hamile kalınca çok araştırdım bu konuyu, gebelik bölümünde kan pıhtılaşması diye bir topik var,orayı okudum. riskli gebelik uzmanı doktorlara gittim.merhaba herkese;
doktora gitmeden önce size yazayım istedim. Bugün trombofili panelinin sonucunu aldım. MTHFR A1298C Heterozigot (Taşıyıcı) çıkmış. diğerleri normal.. yarın doktoruma gideceğim sonuçlarla, bakalım ne yorum yapacak...
canım sen üdsye mi gireceksin?hatırlatırım canım merak etme... dilekçe için gittim ordada epey bekledim milli eğitim müdürü okumadan havale etmeden kayda almıyorlarmış,müdür toplantıdaydı ..bekleyemedim annemin misafirleri var diye..yarın götürecem yine...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?