Kürtajdan sonra hamile kalma şansı ne kadardır ?

• Konu Sahibi Konu Sahibi aylin_fatih
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

canım sağol site için, üds formatında bir sınava giricem,üds den daha basit. yüksek lisansım vardı ya dili geçmem gerekiyor bu sene.. sınav pazartesi ve ben hiç çalışmadım koşturmacadan..çeviri ağırlıklı bir sınavmış,sanırım kelime ezberlemem gerekecek...teşekkür ederim..çalışsamda umut az çünkü 3 günde bişe olmaz..yaza tekrar var o zamana daha sıkı çalışırım. umut yok yani şuan off off

günaydın kızlar
dün bütün gün netim yoktu giremedim işlerde vardı onları halletttim bugün patronlar yok benim özgür günüm yaşasın bursada kar var ve bu bana müthiş huzur veriyo mutlu günler herkeseee cumanız mubarek olsun rabbim dualarımızı kabul etsin inşallahhhhh

ben 250 tanesini okudum.yetiştiremeyecek varsa biraz daha alabilrim.haberleşiriz faceden.hilale ulaşmak zor bence ank ya gelip ordan ailesine gidecekti.
p.tesi olsun canım... anneme versem hemen okur ama niçin okuduğumu sorar yalan söyleyemem.. bebek olsun diye okuyoruz demek istemiyorum kimseye yansıtmıyorum bebek istediğimi uğraştığımı.. anneme bile!
canım ben devam edebilrim senin yerine sıkıntı yapma, haklısında.inş sınavdanda geçersin çıkmadık candan ümit kesilmez.
eşin istemediyse o zman boşver, ama tabi yinede bakmak lazım belki ikinizinde çok beğeneceği bi isim olur.bende dün eşime dedim, beğendi.tahmin ediyodum beğeneceğinide bu kadar değil.Hamza da Hamza diyodu, Duhan deyince benim için Hamza niteliğinde bi isim.Araştırcam inş anlamı uygundur ve koyarız dedi, ama 2. isimsiz diyo.yanına pekte uymuyo bizim isimler.yani hamileyim ye doğurcam ya yana yana isim araştırayım :) amin canım inş en yakın zmanda hem eşime hem bebeğimize kavuşmak nasip olur.
yaa özledik be seni hiç girmiyosun.Ankarada süper ya, eski iklimine döndü.Dün yağmur yağdı eridi karlar.bugün tekrar lapa lapa kar :) bende huzur buluyorum ve belki Kar romanındandır ahireti de hatırlatıyo bana.nasılsın ?
Günaydın kızlar

günaydın, nasılsın canım ?

Candaşım Ankara'daçok kar varmış.Yollarda kalmazsam iyi:18:

yeminle otobüste aklıma geldim aynen bu mevzudan :) ama kalmazsın allahın izniyle, çünkü sulu kar bu kez.gece ayaza çekmezse sıkıntı yok.çeksede gerçi yollar gölet olmuş yine buz tutmaz gibi.Bugün iyi gelirsiniz de inş, pazar gününü bilemiyroum.ankara eski halinde :) boludan geçecek misinizz ? orda geçen hafta hafif gizli buzlanmalar vardı ama yiinede rahat geldik sıkıntısızdı.Hayırlı yollar yolculuklar olsun inş canım ya.

Bolu Gerededen geçiyoruz canım.Ki orası Türkiye'nin en soğuk yerlerinden biri ve sürekli kar yağıyor.Allah'ın izniyle varırız İnşallah Ankara'ya..Ben iyiiym candaşım sen nasılsın?İsmi hazır olsun bebişinin gelir Allah'ın izniyle oda.İsmini beğenirde gelir İnşallah

gEREDENİN SOĞUK OLDUĞUNU BİLMİYORDUM, İNŞ SAĞ SALİM GELİRSİNİZ.İSTANBUL GEÇİŞİ YOKMUŞ YA KORKU YOK SAYILIR :) TV LERDE NELER DİYOLARI DÜN.BENDE İYİYİM CANIM, İNŞ BEBEKTE İSMİNİ BEĞENİRDE GELİR YA.SENİN MORALİN NASIL ? EŞİN NE DEDİ 6 AY OLAYINA ? ÜZÜLDÜ MÜ ?

günaydın kızlar..

candaşım ok sağol canım... ay sınavın stresi fena sardı beniii..! eşimde asla geçemeyecen diyo 2 gün çalışmayla nasıl geçeceksin diyo kızıyo...hyırlısı olsun ne yapalım..minicik umut ve hilalll40 size özel msj attım ceza bugun giremeyecek sizde okursanız tefriciye tamamlarız p.tesiye kadar..

Doktorla konuşuruz en hızlı şekilde yaptırırız dedi.Üzüldü tabi ama sağlıklı olsunda gerisi önemli değil diyor oda..Yolculuk gözümü korkuttu ama herşey Allah'tan.Önce Allah'a sonra Şoförlere emanetiz.

Günaydın kızlar

günaydın canımmmm

en az zam alan ve en çok çalışan zavallı bi emekçi kardeşin var karşında senin asla tamammül edemicen bişi:)zamlar açıklandı herkese saçma sapan nedenlerden dolayı tavan tavan zam yapmışlar çocuğu oldu evlendi biz 2 arkadaş zavallı kaldık:)allah bereketini versin inşallah canıma okuyolar valla bi an önce doğurup evimde oturmak istiyorum canım bende anneme falan da okutcam dua tamamlarız inşallah pazartesiye kadar şuan elimde çayım müziğim önümde kocaman bi cam lapa lapa kar yağıyo ben iyiyim şükürler olsun sen nasılsın bat ne zaman belirtiler varmı

yavrukuş naber kocanı salla sen herşeyi becerirsin maşallahhhhhhh

nazlım sağol canııımm inşallah geçerim diyorum ama benimde umudum az...

candaş bacı karı buzu burayada yollayın yaaa...kara hasret kaldık

ya inş eşini yanıtlırsın olmazsa da canın sağolsun
inş Allaha ve şoförlere emanetsiniz, eşin haklı, inş süreç hızlanır sağlıcakla bebeğine kavuşursun.
canıım kıyamam ben sana emekçi arkadaşım , patronlar hiç adil değil gıcıklar.evet tahammül edemezdim ben, ama bazen boyun bükmek zorunda kalıyoruz işte bende ya çocuk doğurup evde oturmak istiyorum ( tez gelsin artık sıpalar.sen ne kadar okuycan dua ? allah kabul edenlerden eylesin cümlemizinkini.manzara süper burda da içersi çok sıcak banada sıcak çikolata içme gazı veriyo ama yandım yani, bu kadarda yakılmazki kalorifer.bende iyiyim canım sanırım adet olmaya başladım.zaten bu ay hiç denk gelmedik eşimle ya.
nazlım sağol canııımm inşallah geçerim diyorum ama benimde umudum az...

candaş bacı karı buzu burayada yollayın yaaa...kara hasret kaldık

valla ya yollasak keşke, kız türkiye karlar altında çanakkalede yok.talih yani :))

kızlar karlı bir günde kocaeliden merhaba....

bende bugün bitirmeye çalışıcam kızlar 200 oldu...yarın eşim erken geliyor pazarda evde iş güç derken vakit kalmaz...cezaya faceden atarım msaj...allah hepimizinkini kabul etsin...amin...

günaydın.
hayırlı cumalar herkese.
hayırlı cumalar olsun inş canım, geldin mi dr dan ?

merhaba, naber ? benimkide bitmek üzere inş.bitirince yazarım yeniden.

slm kizlar telden giriyorum ara sira.telden yazmak znr oluyor ancak okuyabiliyorum.hephnizi cok ozledim.kendinize iyi bakn.benim testler pazartesiye kaldi.opyrum hepinizi.

slm kizlar telden giriyorum ara sira.telden yazmak znr oluyor ancak okuyabiliyorum.hephnizi cok ozledim.kendinize iyi bakn.benim testler pazartesiye kaldi.opyrum hepinizi.

canım dua okuyoruz, ceza yada atlas mesaj atmış olmalı sana, bakıp bi yazarmısın, telden zor ama azcık zorlayacağız seni bizde seni çok özledik inş sonuçlar iyi çıkar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…