Kürtajdan sonra hamile kalma şansı ne kadardır ?

• Konu Sahibi Konu Sahibi aylin_fatih
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
kızlar ben felaket grip oldum gözüm başım şişti...arka arkaya 10 kere hapşuruyorum... bugün saat 10 da sınavım var hiç çalışamadım perişanım...dua edin valla..kendi öz has ingilizce bilgimle gircem ssz olmayan bilgi yani

günaydın kızlarrr gelir gelmez işlere daldım geçmişi okuyamadım sadece lonelinesin oğluşu olcaanı gördüm:):)iyi tahmin etmişim bu sene erkek senesi sanırım öptüm herkesi
353782 Ovulation charts on FertilityFriend.com
ateşim güsel gidiyo ama son anda çakılır kesin geçen ay 31.günümde adet olmuştum bu ay yumurtam geç çatladı sanırım geç adet olcam hayırlısı inşallahhhh

lonelines, oğlumuz geliyormuş hayırlı upurlu olsun inş sağlıcakla doğsun büyüsün canım arkadaşım.duygularını yazmışsın sormuyorum tekrar :) keyfin

Chnb, bende aradım seni aynı gün akşam ama tekrar arayacağım.açamayacağını düşünerek aradım mesajda atmadım sonra.Allah gönlüne göre versin hepimiz şok olduk ama Allahtan ümit kesilmez, zaten sen doğall hamile kaşabiliyosun, dualarımız bol olsun senin için sağlıcakla kavuşasın.

[minikler, allah şifa versin o kadına, durumu ne şimdi ? okuruz tabi ...kayınvalide geliyormuş allah kolaylık versin.

yamateke, seni görmek ne güzel, kızında çok tatlı :)

cezanın, arkadaşının kızı vefat etmiş, 2-3 yokmuş.allah sabır versin ailesine

Nazlım, nerden biliyon adet olcanı ? olmazsın inş, ben oldum bitiyorum bile.

Atlasi sınavda bol şanslar.geçmiş olsun çok, dikkat et kendine, hasta haldede sınavda çekilmez ki be kardeşim :)

Günlük, dualarımız kabul olsun inş.

Tüm kıızlarr nasılsınız :) iyi haftalar olsn inş...

Son düzenleme:

kuzum günaydın yeniden her ay adet öncesi yaşadığım herşeyi yaşıyorum gögüslerin şişmesi bel ağrısı kasık ağrısı falan hiç umudum yok o yüzden bi kaç güne gelir kırmızılar umarım bu ay gelir meleğin bebemmm

hayırlısı diyelim, inş gelmez ama gelirse de yıkılmadım ayaktayım :) işlerin hafiflemedi mi ? Cezanın hepinize selamları var bu arada.

çok sağolun kızlar ya. Allah size de nasip etsin bebişlerinizin cinsiyetini öğrenmeyi. insan daha çok bağlanıyor, daha gerçek bişey oluyor sanki. daha çok benimsemeye başlıyor.
nazlım gerçekten umudunu kaybetme. tüm adet belirtilerini yaşadım ben de bu gebeliğimde. hiç belli olmuyor. adet olmadan moral bozmak yok. olursan da sadece ilk gün üzül. 2. günü yeni umutlara, yeni kürlere başlama zamanı. doktorun da demiş, ümitsiz olacak bişey yok diye.
candaş, haftasonu geldin mi bu taraflara?okumadım. ne yaptın?
renkli, başalarılar. geçmiş olsun.
nuray nasılsın? kesinleşti mi senin, erkek demiştin en son?

amin .. canım gelemedim bu haftasonu, eşimde gelemedi.kar mağduru olduk.sen nasılsın ?

kizlar herkese merhaba..
Geldigimden beri yazamadim kusura bakmayin.. insallah herkes iyidir . cok az ustunkoru okumaya calistim.
lonelines hayirli olsun canim cok sevindim oglusumuz geliyormus. Bu sene valla erkek senesi galiba. Kiz hic yok gibi :))) Allah saglikla kucagina versin canim
chnb ablacim hayirlisi olsun Allah ogluna saglikli uzun omurler versin insallah.. mutlaka uzgunsundur ama Rabbim en guzelini verir. Ser gordugumuzde hayir vardir .

bende iyiyim kizlar. suan Ankaradayiz. Oglusumuzda iyiydir insallah. en son 5 Ocakta muayenemiz vardi. Bugun yada yarin burda bir hastaneye kontrole gidicem. Gorumcem Fatih hastanesine gitmis iyi dedi. Oraya giderim heralde. Candascim iyidir degilmi? birde disim kirilmisti. Iki tane kaplama yaptiriyorum. insallah bisi olmaz. dis dr dis eti tedaviside yapalim dedi. BIraz kotu olmus dis etlerim halmilelikten dolayi. Kayinvalidemlede alisverise cikicaz . Bebise bisiler almak istiyo bakalim bi gezicez onlada. yani gunler yogun geciyo burda. insallah kontrolden yazarim size.
Bu arada hellocum oglusun cok tatli masallah. bende dedigin gibi uyuyom valla erken yatip gec kalkiyorum. sonradan uyku falan hakgetire :)))
opuyorum herkesi

amin .. canım gelemedim bu haftasonu, eşimde gelemedi.kar mağduru olduk.sen nasılsın ?

çok şükür iyiyim canım. tatilin son haftası. yatarak enerji toplamaya çalışıyorum:) uyku depoluyorum.malum haftaya okul var:)

çıtaknuray, hayırlı alışverişler. aldıklarını yaz. resim çek. fikrimiz olsun.
ben de heves ediyorum ama daha bekliycem. şu an sadece netten bakıyorum bişeylere. fikir ediniorum.

hayırlısı diyelim, inş gelmez ama gelirse de yıkılmadım ayaktayım :) işlerin hafiflemedi mi ? Cezanın hepinize selamları var bu arada.

ya canıma okuyolar biliomusun bide sinir bozucu şeyler yaşıorum burası çok sıcak neden klimayı bu kadar açıyosun lambaları kapatsana hava aydınlık falan gibi sıkıldım kuzum ama onlar laf söledikçe ben klimanın derecesini yükseltiyorum benim canımdan kimse kıymetli diil girişteym ben bi odam yok kocaman alan nasıl ısısnır anlayan yok sürekli bişiler istiyolar ben sana iyi para veriorum sende çalış der gibi evime attığımda kendimi huzur buluyorum inan nefes alıorum bugünümüze şükür çok zor şartlar altında çalışanlar var kardeşimi sevgili halamın kocası bi işer soktu iş yerinin dandikliğini biliodu sanırım kız 2 hafta zor dayandı sabah 7 akşam 7 sadece 20 dakika yemek molası var asgari ücret ssk yok yemekler kötü servis uzaktan alıo çık dedim günah kızcaaza inan 2 haftada çöktü cumartesi bıraktı işi şimdi evde :)para kazanmak zor allah yardımcımız olsun hepimizin

amin kuzum rabbim huzurunu sağlığınızıı daim etsin inşallahhh ben aynen dediğin gibi oluyorum adetin 1.günü dünya başıma yıkılıo sanki çokkkkkkk üzülüorum ama 2.gün yeni ay yeni umut diyerek dualarımla yeni aya başlıorum hayırlısı bakalım

gözün aydın memleketine kavuştun canım dikkat et kendine ankara soğuk bildiğim kadarıyla dün behsat ç yi izledim de baya kar var:)allah sağlık versin oğluna sana öptüm

ya taf gelsinnnnnnnnnnnnnnnnnnnn ateşime yorum yapsın o yorum yapınca içimi bi hzur kaplıyo nedense:)

evet lonelinescim banada erkek dedi ama hic %95 gibi bir oran kullanmadi hatta emin olamadi . bende senin gibi 16. haftamda gitmistim en son. bakalim burdada gidince kesinlesecek insallah. simdi biz nerdeyse 20 gun sonra donuyoruz . Annemler kayinvalidemler falan simdiden alalim birdaha belki gorusemeyiz diye almak istiyolar. Turkiyede yasasam benimkilerde daha almaz, bende almazdim herhalde. Aldiklarimi gosteririm insallah. ilk cocuklarda insan hevesli oluyor. birbirimiza gosteririz artik :)))

cok sagol canim kavustuk sukur ama daha annemleri cok goremedim. Annemde 1 gece kaldik sonra hop Ankaraya. insallah ayin 7-8 gibi gidicez Istanbula. evet buras baya karli ama yollar acik. KAyinpederin arabasida var. Esimle alip alip kaciyoz geziyoz. Bende bolbol yiyom disarda :)) sen nasilsin? kizlarin dedigi gbii her ay bir umut.. umudumuz bu ayda cok sizden bende cok opuyorum canim

Canim kac gundur dogr takip edemedim bu haftam cok yogundu esim yillik izne ayrilmisti evdeki islerimizi hallettik. Simdi tablona baktim ff 22. gun yumurtan catlamis diyor buna gore 4 gun sonra atesin en az 36,5 cikarsa umutlanabiliriz ama yine de yumurtlaman ates durumuna gore sanki 25. gun de olabileceginden bir 3 gun daha bekleyip adet gelmediyse ve atesin hala 36,5 ustunde seyrediyorsa yapacagin idrar testinde cift cizgiyi gorursun. Cok degil eeen fazla 1 haftan kaldi mujdeyi alman icin hayirlisi olsun insallah canim

tafı gördüm hemen ateş tablomu yazıyorum 38f353 Ovulation charts on FertilityFriend.com malum felaket grip oldum ateşim yüksek seyrediyor...

kızlar sınavım berbat ötesi geçti... çok zordu sürekli hapşurdum hava -5 C ,konferans salonundaydı ve buz gibiydi ayaklarımı altıma topladım buz kesti ayaklarım ellerim... berbattı o yüzden..zaten çalışmamıştım...ama yinede candaşımın dediği gibi çıkmadık candan umut kesilmez... ssz....
sizler nasılsınız ? cinsiyetler belli olmuş genelde erkek galiba bu sene.. ama ben marjinal biri olaraktan görün bahhıınn hacılar bu sene ahan buraya yazıyom kıza gebe kalacam inşallah... rüyamda bu gece bana emanet bi kız bebek verilmiş pış pışlıyorum devamlı öyle tatlı ki ! kimin olduğunu bilmiyorum , kızıyorum annesi nerde bunun diye..

iyi bir hastane bildiğim kadarıyla canımi genelde memnunlar.iyi alışverişler size :)
bencede bol bol dinlen :)
allah yardımcın olsun canım ya, karseşin için iyi olmuş inş çok daha iyisini bulur.senin patronlarda gıcık, gerçi çoğuda öyle.burda devlette bile yapılan millete batıyosa iş sahibinin batması çok normal.allah memurluğunla beraber bebeğini göndersin inş.
canım, ne umutlu bi konuşma bu :) koltuk çok güzel güle güle kullan, senin dr medicana ya geçti mi ? orda ücretler diğerlerinden yüksek diye duymuştum öyle mi ?

hadi hayırlısı, sen çok hastalanmışsın canım.rüyanda hayır olsun.kıtty de seni rüyasında görmüş, bebeğin olmuş :) inş gerçeğe döner dedik :)
sanırım bu gece bende rüyamda testten çift çizgi gördüm :) gerçeği olur mu ki ?

kıtty nin hepinize çook selamı var kızlar.

Son düzenleme:

hadi yaaaa ayy rabbim hayırlara çıkarsın.. sende gördün helloda gördü ayy inşallah doğru çıkar..ama ben bugün test yaptım negatiff adetim 1 şubatta..olsa en azından silik çizgi çııkması lazımdı sen ne yapıyorsun canım gittin bu hafta sonu ?

nazlım kardeşinn işten ayrılma olayını yeni okudum aman iyi olmuş..inşallah daha relax bi iş bulur,paraya ihtiyacı var..tefriciyelerde onuda sayalım arada,hayırlısıyla iş bulsun para biriktirsin...

Canim gecmis olsun grip olmussun ve sinavini da kotu bile gecmis olsa atlatmissin.
Atesine gelince grip oldugun icin bugunku atesin saglikli olmayabilir ama bir onemi yok. Yumurtlaman 18 degil de 20. gun olmus olabilir bu demek oluyor ki adetine 4 gun var yaptigin test gecersiz bu durumda yani 3 subatta adet olmadiysan ve atesin yuksekse ruyalar gercek olur

kızlarr nasılsınız?

nuray canım seni merak etmiştik...iyi oldu yazdığın merak etme iyidir bebeğin küstüm sana kız yok gibi dedin ama benim prensesimi sen bilmiyorsun tabii sizin prenslerin arasında bir gül var canım benim prensesim...daha kontrole gitmeme 2 hafta var ve ben çok özledim onu...ooo cicileriniz hayırlı olsun şimdiden...evet canım ilk çocuklarda kıyafet büyük bir heyecan oluyor...kızımda bende gidip toptan almıştım 7 aylıktım araba ve kıyafetler şimdi hepsi beniim yeni prensesimin olacak sadece alacağım şey ilk hastane çıkışı ilk elbisesi sıfır olsun isterim gerçi bebek mevlüdü yapıcam allah kısmet ederse yeni cicileri olacak prensesiminde kızıma da yapmıştım mevlüt tam 50 takım kıyafet hediye gelmişti allah hepsine sağlık versin kıyafet gani gani oluyor....

minikler canım geçmiş olsun allah şifa versin offf ne kötü bir kaza yarabbim allah ailesine bağışlasın inşallah ve evlatlarına tabii...şimdi nasılmış? şimdi gezme sırası sana gelmiş ne güzel bu haftada dinlenirsin inşallah...

ceza,canım çok sağol allah kabul etsin cümlemizinkileri...amin....başınız sağolsun allahım bu tür konular beni yıkıyor allah sabır versin kimseye göstermesin...

chnb, bende lonelinese katılıyorum senin doğal yolla 2. mucizen gelecek diye düşünüyorum canım...

yamatake, canım seni çok iyi anlıyorum o kadar yoğunsunki başını kaşıyacak vaktin yok dimi işte ufacık boyuyla 24 saatini dolduran varlık sevgili kızın ama ne kadar güzel duygular maşallah çokda şirin canım allah size bağışlasın...süt olayı üzücü olmuş sizlerden bunu duydukça çok üzülüyorum bende emziremedimya bu bende bir yara neyse sağlıklı olsunlar önemli olanda bu bu arada bende 2 ay emmişim annemin sütü varmış ama almamışım:)) ama maşallahım var çok hasta falan olmam:))

candaş,face yazmıştım ama burayada yazayım foto süper çok yakışmış ellerine bağlama canım...kızımında hep böyle aktivitelerde bulunmasını istiyorum bakalım neler göreceğiz...

renkliatlas, ben yazana kadar sınava gidip gelmişsin bile:)) hayırlısı olsun canım...hava bu arada gerçekten çok soğuk...

nazlım, ateşli hatun ateşin sönmesin inşallah...kardeşinin çalıştığı şartlarda maşallah yani insafsız insanlar bu tür işyerlerinin sahiplerinden nefret ediyorum insanda çalışma isteği bile bırakmıyorlar...sizin ordada merchandising elemenları vardır canım bu iş çok rahat market aktivite elemanı olarak firmaya bağlı çalışıyorsun keşke öyle bir tanıdığınız olsa yardımcı olsalar size ben dardanelde çalışırken çanakkaleye gitmiştik şirket götürmüştü otelde kaldığım oda arkadaşım bursadan geliyordu bursadaki dardanel elemanıydı yani...neyse hayırlı olsun kardeşin için daha iyi bir iş bulur inşallah...

loneliness, tatil sanada bitiyor demek olsun zaman daha çabuk geçer senin için canım siz şimdi hep fikir ediniyorsunuz ya aklıma şey geldi canım bebek için banyo seti sebamed ürünlerini almanızı tavsiye ederim...en azından bir yaşına kadar bunu kullanın derim...ben ilk onlardan kullanıyordum sonra 3 aylıkken jansınmı almıştım tam hatırlamıyorum ama alerji oldu kızım dr sebamedi önerdi pişman olmuştum ozaman değiştirdiğime....şimdi diceksinizki kızında amma çok şey yaşamışsın ama insan tecrübesiz ve pipirikli olunca yaşıyor işte :)) herşeyle başetmesinide yaşayarak öğreniyorsun...

canım, ne umutlu bi konuşma bu :) koltuk çok güzel güle güle kullan, senin dr medicana ya geçti mi ? orda ücretler diğerlerinden yüksek diye duymuştum öyle mi ?

Tesekkur ederim adasim insallah senin de ruyan gercek olur en hayirli zamanda
Doktorumla konustum bugun hangi hastaneye gectigini ogrenip randevu almak icin medicanaya degil 100. Yil Hastanesine gecmis. Medicana olsaydi cok sevinecektim cunku orayi biliyorum . 100. Yil hastanesini hic bilmiyorum odalari nasil orda dogum yapanlar memnun mu ? Gerci ben doktorumdan memnunum dogum sonrasi ozel odam olursa benim icin hastane farki olmayacak. Ucret konusunda bayindirdan daha pahali olmayacagini dusunuyorum :26: cuma gunune kontrol icin randevu alacagim gittigimde imkan olursa odalarini gormek isteyecegim.

Kızlar ablamda bende dualarımızı bitirdik.Rabbim hepimizinkileri kabul etsin.Hepimizin kalbindeki muradı nasip etsin İnşallah

taf, oğlun nasıl canım senin doğumun marttamıydı canım...ama senden çnce pileo var dimi?karlar erimedimi canım oğlunla sıcacık sıcacık oturun bende kızlarımla oturuyorum kızımın canı her ne kadar sıkılsada:)) dergü yapıyoruz evcilik oynuyoruz tv izliyor pcde oynuyor yinede canı sıkılıyor düşünün artık halimi:)) benimde nasıl uykum geldi ama uyuyamıyorum ben uyanıkken bile yaramazlıklar yapıyor ben uyusam ne yapar kim bilir?

renkliatlas, canım çok geçmiş olsun...sen bu kış hastalıktan kurtulamadın canım benim yaa o gribi hiiiççç olmak istemem burnunun akmasına mı yansan sonra tıkanmasınamı offf offf öksürük varmı canım kızıma uyguladığım bitkisel karışımı yazayım sana varsa öksürüğün...

loneliness, sen çin takvimine baktınmı hiç cinsiyet için...benim ilk kızım doğru oğlum doğru ve şimdiki kızımda doğru çıktı ilk dafa baktım bende...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…