Kürtajdan sonra hamile kalma şansı ne kadardır ?

• Konu Sahibi Konu Sahibi aylin_fatih
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
ayyy ağzın bal yesin canım...valla ilaç gibi geldi bu yorumun gribimin üstüne...
kız sorma valla ben bu sene gripten kurtaramadım üstelik evdeyim çalışmıyorumda anlamadım gitti...

hava feci soğuk kızlar yaaa...ankarada nasıldır düşünemiyrum.. burda bi fırtına var az az kar sepeliyo ama karlar yere konmadan uçuyo
çanakkalenin rüzgarıı evde kalmış kızlarıııı meşhurdur

sağol canım. senin değerli tecrübelerin çok lazım olacak bize. hele 2 ay daha geçsin. temmuz annelerine hiç yazmıyosun galiba sen. bend e pek yazmıyorum da bakıyorum. ay ne abartıyolar öyle kıyafetleri ya. cinsiyet belli olamdan unisex bile alan çoktu. çekip çekip koyuyolar.inanırmısın şu andan araba alan bile var. ben şu an sadece netten bakıyorum. o kadar abartmam ya. batıl inanç ama korkuyorum yine de. annem çok şey iyi değil diyor. doğunca da alınır bazı şeyler diyor. abartmadan alırım inşallah o günler de gelecek.
çin takvimi işi benim tutmadı canım ya. kız diyodu bana. ben hu haliyle de çok mutluyum. ilk göz ağrım olacak inşallah. eşim şimdiden kıskanıyor, erkekler anacı olur, seni daha çok sevecek diyip duruyor şakayla. ama haliyle en çok sevinen o oldu erkek olduğunu öğrenince. ama şimdi bana diyoki 2. çocuk istemiyodum, ama şimdi istiyorum, bir de kızımız olsun diyor. benim gönlümü yapmaya çalışıyor. gerçekten farketmiyor ya, yeterki sağlıklı olsun gerçekten.

merhabalar ben çok yeniyim aranızda ama baya konu geçmiş belki tecrübe olur diye yazıyorum bende ilk bebegimi 30 eylülde kaybettim kürtaj oldum doktorum iki ay beklememi söyledi ama nedeni olmayan bi bekleleme süreci bekle dedi sadece rahimle hiç alakası yok beklemenin emin olun rahim toparlansın olayları falan hep hikaye araştırdım tamamen annenin piskolojisi düzelsin diye verilen bir zaman rahminizle hiç alası yok bu işin o yüzden her doktor ayrı ayrı bekleme süreci veriyor en fazla 6 ay ama bebek istiyorsanız boşuna beklemeniz gereken bi 6 ay bence 6 ay bekleyip ondan sonra bebek yapmaya başlamayın kendinizi ne zaman hazır hissederseniz o zaman bebek yapın ben ilk bir ay bile beklemek istemiyordum hemen tekrar istiyordum ama eşim istemedi korktu biraz bide kürtaj sonrası adet düzensizliğimi olcakmı bakalım diye bekledik çok şükür öyle bi sorun yaşamadım ve tekrar ikinci ayımda kürtajdan sonra ilk bebek denememizde rabbim bize o duyguyu birdaha yaşattı şimdi 3,5 aylık hamileyim doktorum bebegimin çok saglıklı bir kız oldugunu söylüyor rabbim kucagıma almayıda nasip eder inşLLh ve allah isteyen herkeze nasip etsin bide ilk bebekden sonra spora gittim bilmiyorum faydası oldumu hamile oldugumu ögreninceye kadar haftada 4 gün spor yaptım ve incir kürü yaptım birde tabi şunu söyliyeyim ilk hamileliğimdede iki ay denedik ikinci ayda tuttu ilk ay pek birlikde olamamıştık ikinci ay düzenli olunca kalmışdı yapısalsa eger çabuk hamile kalıyor olabilirim ama ben herşeyin allahdan oldugunu düşünüyorum...

inş canım allah hayırlısıyla bu haberi duymayı nasip etsin.umutlanmayalımda yine o testler çok güvenilir olmuyo ya her zman.ben gidemedim eşimin yanına, karlar malum
canım çok sağol, moral verdiniz valla, pek çalamıyorum yeniden kursa başlayacağım.nisan gibi, inş destinanında ilgisi olur ve virtüöz derecesinde çalar kuzum :) ama annesi imkan olursa 10 yaşlarında filan gönder, kafa boşken eller kıvrılırken usta olmaması için engeli kalmaz.
amin canım inş.inş 100, yıl içine siner, bizde şubat sonu yada mart başı izinli olacağız eşimle, o arada gideceğiz dr a.onun için sordum sana.şimdi kaçıncı haftadasın canımi, hakikaten az kaldı doğuma.
Kızlar ablamda bende dualarımızı bitirdik.Rabbim hepimizinkileri kabul etsin.Hepimizin kalbindeki muradı nasip etsin İnşallah
allah kabul etsin canımi yolculuk nasıldı ?
wooouuuw ne güze, çin takvimi üçünüde bilmiş :)

ankarada yollar buz ya, hemde tümsekleşmiş, sabah yürüyemedik, arabalarla yayalar aynı yolu kuulanıyodu düşün, şimdide ayaza çekmiş yarın nolur kimbilir aman canım ya hastasın çok dikkat et kendine, bu dönem başlıymuydun okula ? hep soruyorum özür dilerim, en son başlayacaksın diye konuşmuştuk gibi hatırladım ama ?

Candaşım karlı,tipili ama güzel bir yolculuktu.Dün akşam döndüm zaten.Ankara gerçekten feci durumdaydı.

Allah yardımcınız olsun canım ankara yı düşünemiyorum.. bende bu dönem başlıyorum aslında 1 haftadır görevdeyim ama tatil olduğu için evdeyim.. 2. dönem başlıyorum inşallah ama daha okulumu belirlemediler.bu hafta belli olacakmış..

kızlar nazlım la benim tefriciyeler bitti.. saolsun nazlımın kardeşi benim için okumuş..bitmiş olduu ..dualarımızı edelim ..

Canım ben doğal hamile kalıyorum sorun o değil ki canım benim. Sorun kalsam da yüzde 50 sağlam olacak yüzde 50 düşecek ya da sendromlu olacak. 5 embriyomdan 2 si sağlıklı biri down sendromlu biri de daha bir sürü sendromlu çıkmış. Bir de hiç işleme girememiş. Hamile kalabilirim biliyorum bakalım artık Rabbim hayırlı sağlıklı evlatlar versin... Oğlana da baktıracağız genetiğine...

Geçmiş olsun canım...

Canım farketmemişimdir kusuruma bakma. Sen iyisindir inşallah...

Canım ne güzel. Ülkemizdesin. Oğluşunu da öpüyorum...

Olsun canım ya. Belli olmaz bu işler....

Kızlar ablamda bende dualarımızı bitirdik.Rabbim hepimizinkileri kabul etsin.Hepimizin kalbindeki muradı nasip etsin İnşallah

Allah kabul etsin canım...

Dualarını bitirenler kim?Ben ve ablam bitirdik.

mrb,ben cumartesi günü bebeğimi kaybettim kalbi durmuştu çok ama çok üzgünüm ne yapacağımı bilmiyorum

mrb,ben cumartesi günü bebeğimi kaybettim kalbi durmuştu çok ama çok üzgünüm ne yapacağımı bilmiyorum

geçmiş olsun canım çok doğru bi yerdesin, burda bi aile ortamı var hepimiz aynı şeyi yaşadık..
kaç haftalıktı? normal düşük mü yaptın yoksa kürtajta yaptılar mı?

geçmiş olsun cnm inşallah çabuk toparlanırsın ve tez zamanda tekrar annelik duygusunu tadarsın

kızlar yazamıyorum ama okuyorum bende değişen bişey yok ilaçlara devam adet olunca 4. günü kontrole çağırdı bende sabırsızlıkla adet olmayı bekliyorum..NAZLIM VE RENKLİ adet ve hamişlik belirtilerini ayırt etmek kolay değil TAF da ateş tablolarını güzel yorumlamış haydi bakalım kızlar rast gele :)
duaları bitirdiğimi dün yazmıştım yine tekrarlayım.. buara atkıya merak saldım abimin kızına yaptım yolladım eski komşu çocuğuna yaptım bu haftaiçi verecem bir de okuldaki hamiş arkadaşımın kızı olacakmış ona başladım :) isteyen olursa yapar kargolarım yiğenlerim için ama :)

CHNB ablam yazmayı unuttum sana çok çok teşekkür ederim dr. a yazdıklarını not etmiştim gösterdim nerden duydun sen bunları dedi bir arkadaş bunları yaptır aklında soru kalmasın demişti dedim çok iyi tespit etmiş dedi bunlar yapılmış dedi preferk kanda kromozom analizi testi kalmış yaptırmak istersen dedi eşimde bende yaptırdık bakalım iki haftaya çıkar dediler sonuç.. sen hep bizlere destek oldun yanımızda oldun allahım yüzüne gülsün oğluşun gibi bi mucizen daha olsun ablacım..

HELLO nabersin cnm çok mu yoruyor yoksa çınar bey seni :)
CANDAŞ kuzum yollar çok fena buralar bile öyle soğukki aman geç olsun güç olmasın görüşmeniz cnm inşallah haftaya karlar erir.... adetin de bitiyormuş yeni ay yeni umut cnm

RENKLİ buarada çok çok geçmiş olsun dikkat et cnm nane limon kaynat ılıyınca bal kat iç çok iyi geliyor ben de ağır atlattım giribi üstelik ilça da kullanmamam gerekiyordu ark. verdi bu tarifi bende etkili oldu.

GÜNLÜK-LONELİNESS-MİNİCİKUMUT kızlar nabersniz
ha son olarak bahsettiğim kadının dün ölüm haberi geldi çok çok üzüldüm.. insan neye üzüleceğini de şaşırıyor çocuklar şimdi küçük ama ilerde babalarının kazayla annelerini öldürdüğünü nasıl karşılayacaklar acaba ya da adam bu vicdan azabıyla nasıl hayata tutnacak allahım hakkımızda ne yazdıysa hayırısını versin..

yazmaya tam başladım Çınar ağladı arkadaş süt de yok :)))

kızlar yazamıyorum kayganam surat asıyor tribe giriyor sizleri özledim. Gönül koymayın bana. Öptüyorum.

yazmaya tam başladım Çınar ağladı arkadaş süt de yok :)))

kızlar yazamıyorum kayganam surat asıyor tribe giriyor sizleri özledim. Gönül koymayın bana. Öptüyorum.

ayy çınar bey hemencek büyüsün kaygana evine ditsin..bebişine bak canım sen valla biz gönül koymayız, senin için önemli olan şuan o sana ihtiyacı var...beni rüyanda görmüşsün çok merak ettim?? hayır olsun inşallah

minikler bende ilaç kullanmıyım dedim ama dayanamadım thylol hot , thera flu diye bişeyler içtim valla...şuan iyiyim sanki maranki nin sarımsak çorbasını yaptım diriltti beni...hortlak gibiyim ama yaşayan ölü canım testleri bi ara bana da yaz bizde bu ay adet olunca 3. gün gidecez...

günaydın kızlarr dün bütün gün ayakta çalıştım ay allahım sıkıldım işten tatil stiyoru işe istemeyerek geliorum bugünde bi sürü işim var akşamdan planını yapıorum şu saate kadar şunu bitirsem yapsam falan diye ateşim düşmeye başladı geçmişi okudum cvp yazcak vaktim bile yok özür dilerimmmmmm

Günaydın kızlar, okuyorum yazdıklarınızı.

Yeni bir arkadaşımız katılmış. Geçmiş olsun. Buradaki arkadaşlar çok destek olurlar. En yakın zamanda inşallah yeniden olur...

Renkliatlas inşallah yeni yer, yeni bebek getirir sana canım.
Candaş canım nasıl gidiyor hayat. Hala numaranı tespit edemedim(

Lonelines hayal kurmak en doğal hakkınız canım. Çok engelleme kendini, tedirginlik normal...

Günlük canım, ben de oğlumun kıyafetlerinin çoğunu saklamıştım şimdi veriyorum kardeşimin bebeğine. Allah güle güle giydirmeyi nasip etsin...

Minicikumut Allah kabul etsin ben kaçırdım bu kısımları.

Ceza ailenle vakit geçirmek güzel ben de ailemleyim...

Minikler faydan olduysa ne mutlu. Ziya Beye mi gittin canım. İnşallah bir şey çıkmayacak ama biz tedbir alalım sonra tesadüfmüş deyip rahatlayalım...

Hello emzirme işi zor canım. Allah kolaylık versin... Gelemedim yanına da.
Nazlım sen de yoğunmuşsun.

İnşallah herkes iyidir Peppe, Dralp, Taf, Nuray...

Chnb ablacım;Dualarımız hepimiz için.Sen umudunu kaybetme ne olursun.Umut hep var olsun hayatında..

günaydın canlar.. canım msn den yazdım ama çok yoğunsun ,ateşin düşmüş ama dahavar bekleyelim görelim..inşallah yine yükselir..
38f353 Ovulation charts on FertilityFriend.com benim ateş bu durumda

chnb iyi dileklerin için teşekkrler..biizim iiçin dilediğin iyi şeylerin kat ve katı senin içinde olsun canım

Ateş tablon gayet iyi gidiyor RenkliatlasTest baktım yazmıştın dün.Ben testlere inanmıyorum.Hatırlarsan 2 ay önce bendede silik çıkıyordu hepsi.Sonuç negatifti

Tavsiyem cumaya kadar kırmızıları görmezsen git bir kan tahlili yaptır derim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…