- Konu Sahibi aylin_fatih
-
- #13.901
ayyy ağzın bal yesin canım...valla ilaç gibi geldi bu yorumun gribimin üstüne...Canim gecmis olsun grip olmussun ve sinavini da kotu bile gecmis olsa atlatmissin.
Atesine gelince grip oldugun icin bugunku atesin saglikli olmayabilir ama bir onemi yok. Yumurtlaman 18 degil de 20. gun olmus olabilir bu demek oluyor ki adetine 4 gun var yaptigin test gecersiz bu durumdayani 3 subatta adet olmadiysan ve atesin yuksekse ruyalar gercek olur
kız sorma valla ben bu sene gripten kurtaramadım üstelik evdeyim çalışmıyorumda anlamadım gitti...taf,oğlun nasıl canım senin doğumun marttamıydı canım...ama senden çnce pileo var dimi?karlar erimedimi canım oğlunla sıcacık sıcacık oturun bende kızlarımla oturuyorum kızımın canı her ne kadar sıkılsada:)) dergü yapıyoruz evcilik oynuyoruz tv izliyor pcde oynuyor yinede canı sıkılıyor düşünün artık halimi:)) benimde nasıl uykum geldi ama uyuyamıyorum ben uyanıkken bile yaramazlıklar yapıyor ben uyusam ne yapar kim bilir?
renkliatlas, canım çok geçmiş olsun...sen bu kış hastalıktan kurtulamadın canım benim yaa o gribi hiiiççç olmak istemem burnunun akmasına mı yansan sonra tıkanmasınamı offf offf öksürük varmı canım kızıma uyguladığım bitkisel karışımı yazayım sana varsa öksürüğün...
loneliness, sen çin takvimine baktınmı hiç cinsiyet için...benim ilk kızım doğru oğlum doğru ve şimdiki kızımda doğru çıktı ilk dafa baktım bende...
minicikumumut, allah kabul etsin canım ...amin..
kızlarr nasılsınız?
nuray canım seni merak etmiştik...iyi oldu yazdığın merak etme iyidir bebeğin küstüm sana kız yok gibi dedin ama benim prensesimi sen bilmiyorsun tabii sizin prenslerin arasında bir gül var canım benim prensesim...daha kontrole gitmeme 2 hafta var ve ben çok özledim onu...ooo cicileriniz hayırlı olsun şimdiden...evet canım ilk çocuklarda kıyafet büyük bir heyecan oluyor...kızımda bende gidip toptan almıştım 7 aylıktım araba ve kıyafetler şimdi hepsi beniim yeni prensesimin olacak sadece alacağım şey ilk hastane çıkışı ilk elbisesi sıfır olsun isterim gerçi bebek mevlüdü yapıcam allah kısmet ederse yeni cicileri olacak prensesiminde kızıma da yapmıştım mevlüt tam 50 takım kıyafet hediye gelmişti allah hepsine sağlık versin kıyafet gani gani oluyor....
minikler canım geçmiş olsun allah şifa versin offf ne kötü bir kaza yarabbim allah ailesine bağışlasın inşallah ve evlatlarına tabii...şimdi nasılmış? şimdi gezme sırası sana gelmiş ne güzel bu haftada dinlenirsin inşallah...
ceza,canım çok sağol allah kabul etsin cümlemizinkileri...amin....başınız sağolsun allahım bu tür konular beni yıkıyor allah sabır versin kimseye göstermesin...
chnb, bende lonelinese katılıyorum senin doğal yolla 2. mucizen gelecek diye düşünüyorum canım...
yamatake, canım seni çok iyi anlıyorum o kadar yoğunsunki başını kaşıyacak vaktin yok dimi işte ufacık boyuyla 24 saatini dolduran varlık sevgili kızın ama ne kadar güzel duygular maşallah çokda şirin canım allah size bağışlasın...süt olayı üzücü olmuş sizlerden bunu duydukça çok üzülüyorum bende emziremedimya bu bende bir yara neyse sağlıklı olsunlar önemli olanda bu bu arada bende 2 ay emmişim annemin sütü varmış ama almamışım:)) ama maşallahım var çok hasta falan olmam:))
candaş,face yazmıştım ama burayada yazayım foto süper çok yakışmış ellerine bağlama canım...kızımında hep böyle aktivitelerde bulunmasını istiyorum bakalım neler göreceğiz...
renkliatlas, ben yazana kadar sınava gidip gelmişsin bile:)) hayırlısı olsun canım...hava bu arada gerçekten çok soğuk...
nazlım, ateşli hatun ateşin sönmesin inşallah...kardeşinin çalıştığı şartlarda maşallah yani insafsız insanlar bu tür işyerlerinin sahiplerinden nefret ediyorum insanda çalışma isteği bile bırakmıyorlar...sizin ordada merchandising elemenları vardır canım bu iş çok rahat market aktivite elemanı olarak firmaya bağlı çalışıyorsun keşke öyle bir tanıdığınız olsa yardımcı olsalar size ben dardanelde çalışırken çanakkaleye gitmiştik şirket götürmüştü otelde kaldığım oda arkadaşım bursadan geliyordu bursadaki dardanel elemanıydı yani...neyse hayırlı olsun kardeşin için daha iyi bir iş bulur inşallah...
loneliness, tatil sanada bitiyor demek olsun zaman daha çabuk geçer senin için canım siz şimdi hep fikir ediniyorsunuz ya aklıma şey geldi canım bebek için banyo seti sebamed ürünlerini almanızı tavsiye ederim...en azından bir yaşına kadar bunu kullanın derim...ben ilk onlardan kullanıyordum sonra 3 aylıkken jansınmı almıştım tam hatırlamıyorum ama alerji oldu kızım dr sebamedi önerdi pişman olmuştum ozaman değiştirdiğime....şimdi diceksinizki kızında amma çok şey yaşamışsın ama insan tecrübesiz ve pipirikli olunca yaşıyor işte :)) herşeyle başetmesinide yaşayarak öğreniyorsun...
Bende 3 aylık hamileyken düşük yaptım ve kürtaj oldum.Üzerinden 1 sene 4 ay geçti ve hala hamile kalamadım.Ama düşük yapıp hemen hamile kalıp doğum yapan arkadaşımda var.Bu durum herkeste farklı oluyor ümidimizi kaybetmeyelim herşeyde bir hayır vardır mutlaka.
Herzaman hakkımıkzda hayırlıysa olsun diye dua ediyorum.
inş canım allah hayırlısıyla bu haberi duymayı nasip etsin.umutlanmayalımda yine o testler çok güvenilir olmuyo ya her zman.ben gidemedim eşimin yanına, karlar malumhadi yaaaaayy rabbim hayırlara çıkarsın.. sende gördün helloda gördü ayy inşallah doğru çıkar..ama ben bugün test yaptım negatiff adetim 1 şubatta..olsa en azından silik çizgi çııkması lazımdı sen ne yapıyorsun canım gittin bu hafta sonu ?
nazlım kardeşinn işten ayrılma olayını yeni okudum aman iyi olmuş..inşallah daha relax bi iş bulur,paraya ihtiyacı var..tefriciyelerde onuda sayalım arada,hayırlısıyla iş bulsun para biriktirsin...
canım çok sağol, moral verdiniz valla, pek çalamıyorum yeniden kursa başlayacağım.nisan gibi, inş destinanında ilgisi olur ve virtüöz derecesinde çalar kuzum :) ama annesi imkan olursa 10 yaşlarında filan gönder, kafa boşken eller kıvrılırken usta olmaması için engeli kalmaz.kızlarr nasılsınız?
nuray canım seni merak etmiştik...iyi oldu yazdığın merak etme iyidir bebeğin küstüm sana kız yok gibi dedin ama benim prensesimi sen bilmiyorsun tabii sizin prenslerin arasında bir gül var canım benim prensesim...daha kontrole gitmeme 2 hafta var ve ben çok özledim onu...ooo cicileriniz hayırlı olsun şimdiden...evet canım ilk çocuklarda kıyafet büyük bir heyecan oluyor...kızımda bende gidip toptan almıştım 7 aylıktım araba ve kıyafetler şimdi hepsi beniim yeni prensesimin olacak sadece alacağım şey ilk hastane çıkışı ilk elbisesi sıfır olsun isterim gerçi bebek mevlüdü yapıcam allah kısmet ederse yeni cicileri olacak prensesiminde kızıma da yapmıştım mevlüt tam 50 takım kıyafet hediye gelmişti allah hepsine sağlık versin kıyafet gani gani oluyor....
minikler canım geçmiş olsun allah şifa versin offf ne kötü bir kaza yarabbim allah ailesine bağışlasın inşallah ve evlatlarına tabii...şimdi nasılmış? şimdi gezme sırası sana gelmiş ne güzel bu haftada dinlenirsin inşallah...
ceza,canım çok sağol allah kabul etsin cümlemizinkileri...amin....başınız sağolsun allahım bu tür konular beni yıkıyor allah sabır versin kimseye göstermesin...
chnb, bende lonelinese katılıyorum senin doğal yolla 2. mucizen gelecek diye düşünüyorum canım...
yamatake, canım seni çok iyi anlıyorum o kadar yoğunsunki başını kaşıyacak vaktin yok dimi işte ufacık boyuyla 24 saatini dolduran varlık sevgili kızın ama ne kadar güzel duygular maşallah çokda şirin canım allah size bağışlasın...süt olayı üzücü olmuş sizlerden bunu duydukça çok üzülüyorum bende emziremedimya bu bende bir yara neyse sağlıklı olsunlar önemli olanda bu bu arada bende 2 ay emmişim annemin sütü varmış ama almamışım:)) ama maşallahım var çok hasta falan olmam:))
candaş,face yazmıştım ama burayada yazayım foto süper çok yakışmış ellerine bağlama canım...kızımında hep böyle aktivitelerde bulunmasını istiyorum bakalım neler göreceğiz...
renkliatlas, ben yazana kadar sınava gidip gelmişsin bile:)) hayırlısı olsun canım...hava bu arada gerçekten çok soğuk...
nazlım, ateşli hatun ateşin sönmesin inşallah...kardeşinin çalıştığı şartlarda maşallah yani insafsız insanlar bu tür işyerlerinin sahiplerinden nefret ediyorum insanda çalışma isteği bile bırakmıyorlar...sizin ordada merchandising elemenları vardır canım bu iş çok rahat market aktivite elemanı olarak firmaya bağlı çalışıyorsun keşke öyle bir tanıdığınız olsa yardımcı olsalar size ben dardanelde çalışırken çanakkaleye gitmiştik şirket götürmüştü otelde kaldığım oda arkadaşım bursadan geliyordu bursadaki dardanel elemanıydı yani...neyse hayırlı olsun kardeşin için daha iyi bir iş bulur inşallah...
loneliness, tatil sanada bitiyor demek olsun zaman daha çabuk geçer senin için canım siz şimdi hep fikir ediniyorsunuz ya aklıma şey geldi canım bebek için banyo seti sebamed ürünlerini almanızı tavsiye ederim...en azından bir yaşına kadar bunu kullanın derim...ben ilk onlardan kullanıyordum sonra 3 aylıkken jansınmı almıştım tam hatırlamıyorum ama alerji oldu kızım dr sebamedi önerdi pişman olmuştum ozaman değiştirdiğime....şimdi diceksinizki kızında amma çok şey yaşamışsın ama insan tecrübesiz ve pipirikli olunca yaşıyor işte :)) herşeyle başetmesinide yaşayarak öğreniyorsun...
amin canım inş.inş 100, yıl içine siner, bizde şubat sonu yada mart başı izinli olacağız eşimle, o arada gideceğiz dr a.onun için sordum sana.şimdi kaçıncı haftadasın canımi, hakikaten az kaldı doğuma.Tesekkur ederim adasim insallah senin de ruyan gercek olur en hayirli zamanda
Doktorumla konustum bugun hangi hastaneye gectigini ogrenip randevu almak icin medicanaya degil 100. Yil Hastanesine gecmis. Medicana olsaydi cok sevinecektim cunku orayi biliyorum . 100. Yil hastanesini hic bilmiyorum odalari nasil orda dogum yapanlar memnun mu ? Gerci ben doktorumdan memnunum dogum sonrasi ozel odam olursa benim icin hastane farki olmayacak. Ucret konusunda bayindirdan daha pahali olmayacagini dusunuyorum :26: cuma gunune kontrol icin randevu alacagim gittigimde imkan olursa odalarini gormek isteyecegim.
allah kabul etsin canımi yolculuk nasıldı ?Kızlar ablamda bende dualarımızı bitirdik.Rabbim hepimizinkileri kabul etsin.Hepimizin kalbindeki muradı nasip etsin İnşallah
wooouuuw ne güze, çin takvimi üçünüde bilmiş :)taf,oğlun nasıl canım senin doğumun marttamıydı canım...ama senden çnce pileo var dimi?karlar erimedimi canım oğlunla sıcacık sıcacık oturun bende kızlarımla oturuyorum kızımın canı her ne kadar sıkılsada:)) dergü yapıyoruz evcilik oynuyoruz tv izliyor pcde oynuyor yinede canı sıkılıyor düşünün artık halimi:)) benimde nasıl uykum geldi ama uyuyamıyorum ben uyanıkken bile yaramazlıklar yapıyor ben uyusam ne yapar kim bilir?
renkliatlas, canım çok geçmiş olsun...sen bu kış hastalıktan kurtulamadın canım benim yaa o gribi hiiiççç olmak istemem burnunun akmasına mı yansan sonra tıkanmasınamı offf offf öksürük varmı canım kızıma uyguladığım bitkisel karışımı yazayım sana varsa öksürüğün...
loneliness, sen çin takvimine baktınmı hiç cinsiyet için...benim ilk kızım doğru oğlum doğru ve şimdiki kızımda doğru çıktı ilk dafa baktım bende...
ayyy ağzın bal yesin canım...valla ilaç gibi geldi bu yorumun gribimin üstüne...
kız sorma valla ben bu sene gripten kurtaramadım üstelik evdeyim çalışmıyorumda anlamadım gitti...
hava feci soğuk kızlar yaaa...ankarada nasıldır düşünemiyrum.. burda bi fırtına var az az kar sepeliyo ama karlar yere konmadan uçuyo
çanakkalenin rüzgarıı evde kalmış kızlarıııı meşhurdur
canım nasılsın?
gerçekten senin doğal yoldan olur canım. tekrar söylüyorum biraz toparlan, doğal denersin. bu arada keçiboynuzu falan devam et. en geç 2-3 ayda senden güzel haber alırız inşallah. oğlun nasıl?bu olup bitenlerden haberi var mı?
kızlar ben felaket grip oldum gözüm başım şişti...arka arkaya 10 kere hapşuruyorum... bugün saat 10 da sınavım var hiç çalışamadım perişanım...dua edin valla..kendi öz has ingilizce bilgimle gircem ssz olmayan bilgi yani
lonelines, oğlumuz geliyormuş hayırlı upurlu olsun inş sağlıcakla doğsun büyüsün canım arkadaşım.duygularını yazmışsın sormuyorum tekrar :) keyfin
Chnb, bende aradım seni aynı gün akşam ama tekrar arayacağım.açamayacağını düşünerek aradım mesajda atmadım sonra.Allah gönlüne göre versin hepimiz şok olduk ama Allahtan ümit kesilmez, zaten sen doğall hamile kaşabiliyosun, dualarımız bol olsun senin için sağlıcakla kavuşasın.
[minikler, allah şifa versin o kadına, durumu ne şimdi ? okuruz tabi ...kayınvalide geliyormuş allah kolaylık versin.
yamateke, seni görmek ne güzel, kızında çok tatlı :)
cezanın, arkadaşının kızı vefat etmiş, 2-3 yokmuş.allah sabır versin ailesine
Nazlım, nerden biliyon adet olcanı ? olmazsın inş, ben oldum bitiyorum bile.
Atlasi sınavda bol şanslar.geçmiş olsun çok, dikkat et kendine, hasta haldede sınavda çekilmez ki be kardeşim :)
Günlük, dualarımız kabul olsun inş.
Tüm kıızlarr nasılsınız :) iyi haftalar olsn inş...
kizlar herkese merhaba..
Geldigimden beri yazamadim kusura bakmayin.. insallah herkes iyidir . cok az ustunkoru okumaya calistim.
lonelines hayirli olsun canim cok sevindim oglusumuz geliyormus. Bu sene valla erkek senesi galiba. Kiz hic yok gibi :))) Allah saglikla kucagina versin canim
chnb ablacim hayirlisi olsun Allah ogluna saglikli uzun omurler versin insallah.. mutlaka uzgunsundur ama Rabbim en guzelini verir. Ser gordugumuzde hayir vardir .
bende iyiyim kizlar. suan Ankaradayiz. Oglusumuzda iyiydir insallah. en son 5 Ocakta muayenemiz vardi. Bugun yada yarin burda bir hastaneye kontrole gidicem. Gorumcem Fatih hastanesine gitmis iyi dedi. Oraya giderim heralde. Candascim iyidir degilmi? birde disim kirilmisti. Iki tane kaplama yaptiriyorum. insallah bisi olmaz. dis dr dis eti tedaviside yapalim dedi. BIraz kotu olmus dis etlerim halmilelikten dolayi. Kayinvalidemlede alisverise cikicaz . Bebise bisiler almak istiyo bakalim bi gezicez onlada. yani gunler yogun geciyo burda. insallah kontrolden yazarim size.
Bu arada hellocum oglusun cok tatli masallah. bende dedigin gibi uyuyom valla erken yatip gec kalkiyorum. sonradan uyku falan hakgetire :)))
opuyorum herkesi
tafı gördüm hemen ateş tablomu yazıyorum 38f353 Ovulation charts on FertilityFriend.com malum felaket grip oldum ateşim yüksek seyrediyor...
kızlar sınavım berbat ötesi geçti... çok zordu sürekli hapşurdum hava -5 C ,konferans salonundaydı ve buz gibiydi ayaklarımı altıma topladım buz kesti ayaklarım ellerim... berbattı o yüzden..zaten çalışmamıştım...ama yinede candaşımın dediği gibi çıkmadık candan umut kesilmez... ssz....
sizler nasılsınız ? cinsiyetler belli olmuş genelde erkek galiba bu sene.. ama ben marjinal biri olaraktan görün bahhıınn hacılar bu sene ahan buraya yazıyom kıza gebe kalacaminşallah... rüyamda bu gece bana emanet bi kız bebek verilmiş pış pışlıyorum devamlı öyle tatlı ki ! kimin olduğunu bilmiyorum , kızıyorum annesi nerde bunun diye..
Kızlar ablamda bende dualarımızı bitirdik.Rabbim hepimizinkileri kabul etsin.Hepimizin kalbindeki muradı nasip etsin İnşallah
Allah yardımcınız olsun canım ankara yı düşünemiyorum.. bende bu dönem başlıyorum aslında 1 haftadır görevdeyimama tatil olduğu için evdeyim.. 2. dönem başlıyorum inşallah ama daha okulumu belirlemediler.bu hafta belli olacakmış..
kızlar nazlım la benim tefriciyeler bitti.. saolsun nazlımın kardeşi benim için okumuş..bitmiş olduu ..dualarımızı edelim ..
mrb,ben cumartesi günü bebeğimi kaybettim kalbi durmuştu çok ama çok üzgünüm ne yapacağımı bilmiyorum
mrb,ben cumartesi günü bebeğimi kaybettim kalbi durmuştu çok ama çok üzgünüm ne yapacağımı bilmiyorum
yazmaya tam başladım Çınar ağladı arkadaş süt de yok :)))
kızlar yazamıyorum kayganam surat asıyor tribe giriyor sizleri özledim. Gönül koymayın bana. Öptüyorum.
günaydın kızlarr dün bütün gün ayakta çalıştım ay allahım sıkıldım işten tatil stiyoru işe istemeyerek geliorum bugünde bi sürü işim var akşamdan planını yapıorum şu saate kadar şunu bitirsem yapsam falan diye ateşim düşmeye başladı geçmişi okudum cvp yazcak vaktim bile yok özür dilerimmmmmm
günaydın canlar.. canım msn den yazdım ama çok yoğunsun ,ateşin düşmüş ama dahavar bekleyelim görelim..inşallah yine yükselir..
38f353 Ovulation charts on FertilityFriend.com benim ateş bu durumda
chnb iyi dileklerin için teşekkrler..biizim iiçin dilediğin iyi şeylerin kat ve katı senin içinde olsun canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?