- 29 Mart 2010
- 6.066
- 72
- 163
- Konu Sahibi aylin_fatih
-
- #13.921
günaydın canım, saol.hadi hayırlı olsuun yeni dönemin yeni görev yerin.tatil ne güzelll :))Allah yardımcınız olsun canım ankara yı düşünemiyorum.. bende bu dönem başlıyorum aslında 1 haftadır görevdeyimama tatil olduğu için evdeyim.. 2. dönem başlıyorum inşallah ama daha okulumu belirlemediler.bu hafta belli olacakmış..
kızlar nazlım la benim tefriciyeler bitti.. saolsun nazlımın kardeşi benim için okumuş..bitmiş olduu ..dualarımızı edelim ..
bende bitirdim canım, kendiminki bitmişti, cezanın bir kısmınıda okuyacaktım, okudum.onunkide bitmiştir sanırm.Dualarını bitirenler kim?Ben ve ablam bitirdik.
canım geçmiş olsun en zor zmanlar.biz hep burdayız sabır gerek şimdi moral gerek...mrb,ben cumartesi günü bebeğimi kaybettim kalbi durmuştu çok ama çok üzgünüm ne yapacağımı bilmiyorum
canıımgeçmiş olsun cnm inşallah çabuk toparlanırsın ve tez zamanda tekrar annelik duygusunu tadarsın
kızlar yazamıyorum ama okuyorum bende değişen bişey yok ilaçlara devam adet olunca 4. günü kontrole çağırdı bende sabırsızlıkla adet olmayı bekliyorum..NAZLIM VE RENKLİ adet ve hamişlik belirtilerini ayırt etmek kolay değil TAF da ateş tablolarını güzel yorumlamış haydi bakalım kızlar rast gele :)
duaları bitirdiğimi dün yazmıştım yine tekrarlayım.. buara atkıya merak saldım abimin kızına yaptım yolladım eski komşu çocuğuna yaptım bu haftaiçi verecem bir de okuldaki hamiş arkadaşımın kızı olacakmış ona başladım :) isteyen olursa yapar kargolarım yiğenlerim için ama :)
CHNB ablam yazmayı unuttum sana çok çok teşekkür ederim dr. a yazdıklarını not etmiştim gösterdim nerden duydun sen bunları dedi bir arkadaş bunları yaptır aklında soru kalmasın demişti dedim çok iyi tespit etmiş dedi bunlar yapılmış dedi preferk kanda kromozom analizi testi kalmış yaptırmak istersen dedi eşimde bende yaptırdık bakalım iki haftaya çıkar dediler sonuç.. sen hep bizlere destek oldun yanımızda oldun allahım yüzüne gülsün oğluşun gibi bi mucizen daha olsun ablacım..
HELLO nabersin cnm çok mu yoruyor yoksa çınar bey seni :)
CANDAŞ kuzum yollar çok fena buralar bile öyle soğukki aman geç olsun güç olmasın görüşmeniz cnm inşallah haftaya karlar erir.... adetin de bitiyormuş yeni ay yeni umut cnm
RENKLİ buarada çok çok geçmiş olsun dikkat et cnm nane limon kaynat ılıyınca bal kat iç çok iyi geliyor ben de ağır atlattım giribi üstelik ilça da kullanmamam gerekiyordu ark. verdi bu tarifi bende etkili oldu.
GÜNLÜK-LONELİNESS-MİNİCİKUMUT kızlar nabersniz
ha son olarak bahsettiğim kadının dün ölüm haberi geldi çok çok üzüldüm.. insan neye üzüleceğini de şaşırıyor çocuklar şimdi küçük ama ilerde babalarının kazayla annelerini öldürdüğünü nasıl karşılayacaklar acaba ya da adam bu vicdan azabıyla nasıl hayata tutnacakallahım hakkımızda ne yazdıysa hayırısını versin..
Günaydın kızlar, okuyorum yazdıklarınızı.
Yeni bir arkadaşımız katılmış. Geçmiş olsun. Buradaki arkadaşlar çok destek olurlar. En yakın zamanda inşallah yeniden olur...
Renkliatlas inşallah yeni yer, yeni bebek getirir sana canım.
Candaş canım nasıl gidiyor hayat. Hala numaranı tespit edemedim(
Lonelines hayal kurmak en doğal hakkınız canım. Çok engelleme kendini, tedirginlik normal...
Günlük canım, ben de oğlumun kıyafetlerinin çoğunu saklamıştım şimdi veriyorum kardeşimin bebeğine. Allah güle güle giydirmeyi nasip etsin...
Minicikumut Allah kabul etsin ben kaçırdım bu kısımları.
Ceza ailenle vakit geçirmek güzel ben de ailemleyim...
Minikler faydan olduysa ne mutlu. Ziya Beye mi gittin canım. İnşallah bir şey çıkmayacak ama biz tedbir alalım sonra tesadüfmüş deyip rahatlayalım...
Hello emzirme işi zor canım. Allah kolaylık versin... Gelemedim yanına da.
Nazlım sen de yoğunmuşsun.
İnşallah herkes iyidir Peppe, Dralp, Taf, Nuray...
abla ararım ben seni bugün, bulman zordur tabi.moralin nasıl ? Döndün mü hataya ?