Kürtajdan sonra hamile kalma şansı ne kadardır ?

• Konu Sahibi Konu Sahibi aylin_fatih
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
günaydın canım, saol.hadi hayırlı olsuun yeni dönemin yeni görev yerin.tatil ne güzelll :))
Dualarını bitirenler kim?Ben ve ablam bitirdik.
bende bitirdim canım, kendiminki bitmişti, cezanın bir kısmınıda okuyacaktım, okudum.onunkide bitmiştir sanırm.
mrb,ben cumartesi günü bebeğimi kaybettim kalbi durmuştu çok ama çok üzgünüm ne yapacağımı bilmiyorum
canım geçmiş olsun en zor zmanlar.biz hep burdayız sabır gerek şimdi moral gerek...
canıım çok üzüdüm ya, nasıl bi kader bu, gerçekten çocuklar ve özellikle baba için iyi şeyler olmaz gibi, kabullenmesi anlatması ne zor.vicdan azabı ayrı.Allah rahmet etsin, eşine ve çocuklarına bol sabırlar versin.çok pisi pisine ölüm be benim kardeşimde astsubay olacak dün diyoruz silahını temizlerken ayrı odada dur diye, dalga geçti bizimle ama kaza göze gelmiyo ki ee peki neresine gelmişti kurşun canım ? allah hayırlısını versin hakkımızda gerçketen.

abla ararım ben seni bugün, bulman zordur tabi.moralin nasıl ? Döndün mü hataya ?

Chnb ablacım;Dualarımız hepimiz için.Sen umudunu kaybetme ne olursun.Umut hep var olsun hayatında..
Amin inşallah hepimize canım...

Amin ....

Sağ güzelim. Kardeşimdeyiz. Cuma ama Hatay havaalanı sel yüzünden kapalıymış. Ne zaman açılır bilmiyorum...

evet canım iyi gidiyor tablo ama grip oldum ya pek yorum yapamıyorum açıkcası.. bakalım yarın belli olur...bende testlere inanmamaya başladım...hayırlısı artık 2 kişi beni rüyasında gördü var bu işte bi hayır bakalım

mrb,ben cumartesi günü bebeğimi kaybettim kalbi durmuştu çok ama çok üzgünüm ne yapacağımı bilmiyorum
Allah sabır versin canım. çok geçmiş olsun.

sağol canım çok şükür iyiyim.
bir an önce test sonuçların çıkar inşallah da önünü görürsün sen de. başlarsın çalışmalara.

ay canım akşam izledik hatay havalimanı liman olmuş diye. aklıma sen geldin. nasıl döneceksin diye. inşallah çekilir sular.
canım aklıma ne geldi. istersen bebek işinde bi istiareye yat. bu kadar ciddi olduğunu bilmiyodum durumun ben. yani sendromlu çıkma ihtimali çok yüksekmiş. güzel rüya görürsen dua et son bi kez daha doğal dene derim. senin acılarını ancak yeni sağlıklı bir bebek dindirir. ama yine olumsuz bişey yaşanırsa oğluna sarılırsın canım. aklıma başka bişey gelmiyor. sen kendin için en doğru kararı verebilirsin. buna inanıyorum.

Kasıklarında falan ağrıların oluyormu atlascım?Rabbim İnşallah rüyalarına hayıra çıkaracaktır.

Hormon dengesi bozulmuş kadınn gördümü kaçmak lazım arkadaş

valla öyle kızgınım ki şuan... bu ay adet olursam dr a gidecektim gitmeyecem bacım...! çok fena kızdım..bu adama çocuk yapmak için uğraşmayacam artık yaa.. o uğraşsın.. konuşmayacam onla artık burnu sürtülsün salağın

gittim doktora ve gördümki orda kalp atışlarını duymak çook müthiş bi duyguymuş:)) çok şükür şu an herşey yolunda 7+4 günlük :)
doktorum korunmama gerek görmedi,ve kürtajdan hemen hemen 15 gün sonra tekrar hamile kaldm..

Amin inşallah hepimize canım...

Amin ....

Sağ güzelim. Kardeşimdeyiz. Cuma ama Hatay havaalanı sel yüzünden kapalıymış. Ne zaman açılır bilmiyorum...
evet bende izledim, allah kolaylık versin ya.inş çok uzun sürmeden açılır.okullar ne zman açılıyo pek i ?

Hormon dengesi bozulmuş kadınn gördümü kaçmak lazım arkadaş
kesinlikle :)
gerçekten hayatımızı bazen çok zorlaştırıyolar.anlamıyolar, çabalayan hep biz kadınlar.onlara göre hava hoş, hele birde sizde bilim adamlığı girince daahda sıkıntılı olyodur, sinirin geçsin önce bir.anlatmak istersen sakinleşceksen yaz rahatla canım, biz hazırız dşnlemeye.ama burnu sürtene dek konuşma o çatlasın :)

hayırlı olsun, sağlıcakla kavuşursun iinş.darısı başımıza.ben kürtajdan 15 gün sonra hamile kalmış olsaydım diye düşündüm ? bebeğim şuan dünyada 5 aylık olurdu.çok hızlıyım

kızlar selamın aleyküm

elimden geldiğince dönmeye çalışıyorum size bir günlük birde ceza kaldı bu aralar görüşemediğim. Bebeğin yoğunluğundan ziyade hayatıma çöreklenen kayınvalide faktörüyle uğraşıyorum, şu anda elinde cif petek ovuyor yer ovuyor :)

gelelim bana, öncelikle Çınar sağlıklı sıhatli kucağımda olduğu için çok mutluyum, hep dualarımda siz varsınız, Çınara diyorum kardeşlerine söyle teyzelerine gelsinler diye. İnşallah sizinde hepimizin güzel günleri gelecek.
Hastaneden çıktık sütle uğraştık sonra Çınar sarılık oldu sonra 1 hafta hemen hemen dr git gel, şu anda geriledi ama bakalım, Mama takviyesi yapıyorum. Sütüm az geliyor çünkü bu arada meme uçlarım deli dehşet emzireceğim zaman ağzıma bişi tıkıyorum. O kadar fena. Ayrıca Çınar ın bınıgıldağı küçükmüş gözetim altında tutulması gerekiyormuş birde onla ilgileneceğiz zor ve sıkıcı bir süreç Allaha emanet diyorum.

Gelelim durumlara kayınvalidem evi teslim aldı, alperi teslim aldı Çınarı yarım teslim aldı herşeyine evet diyorum geçiyorum. Ama evet derken ne kadar zorlanıyorum bilemezsiniz. Bizimkiler yani teyzem ve annanem hastalandılar kar yağdı derken hala gelemediler bana buda kayınvalidemin zoruna gitti hoş herkeisn zoruna gider ama ben alışkınım bizim aile yapmız böyle kolay kolay gönül koymayız birbirimize, birde zaman gösterecek bakalım. İşte sürekli laf çakıyor eve gelen misafire bir garip davranıyorlar falan babam geliyor kayınpederim bilgisayarda bubbles diye bir oyun var onu oynuyor çok garipler ama si..ir etmiş durumdayım. Bebeğimin sağlıklı olması huzurlu olması için elimden geleni yapıyorum kızlar. Evde tabak çanak yeri değişti yemek kafasına ne koyduysa onu yapıyor değiştiremiyorum fikrini. Sabit fikirli haa bu arada ev işi yapıyorum diye söylendiği bak seninkilerde gelmedi dediği için ben 4 günlük falanken ev işi yapmaya başladım.
veee SIKI DURUN akşamları yere yatak yaptı yatak odasına beraber aynı odada yatıyoruz.Sözüm ona yardım etmek için ama nafile bütün gece horlaya horlaya yanımda uyuyor. Sabah kalkıyor yada namaza yakın herkese her saat uyandım gibi şeyler diyor. Anlam veremiyordum ama sonradan baktım ki yıldızı olmak istiyor el divan pençe olayım istiyor bende gidene kadar dediği gibi olmaya gayret gösteriyorum. 10 gün daha kalacakken şubatın 20 sine kadar kalmayı planlıyor. Sabır için dua ediyorum sizde eksik etmeyin.
Temizlik derdimiz var birde ev bal dök yala olmak zorunda vss. Yıkayacağım çamaşıra kadar karışıyor, evime gelen misafire yine gelin diyecek kakdar evi sahiplenmiş durumda. Eşime sataşmadım daha sigara bırakıyor. Şubat 20 den fazla kalmamasını söyleyeceğim eşimle baş başa kalabilirsem.

hııhiç mi yardımı yok var tabbiii, evi beraber temizliyoruz, yemeği o yapıyor, evin düzeni ondan soruluyor :) bebeğin altını alıyor ama her fırsatta üstüne işiyor. Gideceği aklına gelidği zamanlarda ise bir hırçınlaşıyor ki sormayın gitsin. Sabır modundayım.

hiç mi komik olaylar yok :) 2 tanesini aklımda tuttum sizin için.

1) eve geldik hastaneden annanemde geldi. Sütüm yok diye kayganam diyor ben meme vereceğim şimdi keşke bende olsa falan. :))) ben ağlıyorum tabii deli gibi. Annanem bir laf koydu o gün bugün demiyor daha.
ver sema hanım memeni bir bakmışsın süt gelmiş, sen süt annesi babasıylada süt kardeşi olurlar :))))

2) hastaneye gittik, tabii hastane yada dr giderken hep bebeği o taşıyor o fırlıyor atlıyor falan :) neyse ben aşağı kattayım Çınar bunun kucağında üst katta duruyor. Bir geldim yüzünde güller açmış nedir dedim? ne oldu biliyor musun? yooo dedim. Kadının teki geldi ilk bebeğin mi dedi bana çok şaşrıdım yok gelinimin bebeği dedim kaıdn bana sana çok benziyor ay maşallah yaşını hiç göstermiyorsun dedi bende tüp bebek merkezinin önündeydin ya ondandır dedim.

Çınar ağlıyor, kayınvaldem surat astı şimdilik kaçıyorum çok öpüyorum sizi.

canım allah yardımcın olsun rabbim bi kolaylık veriri elbet..dayanılcak gibi deil ama ya sabır çek..eninde sonunda gidecek...

bu arada sana bir örnek anlatayım benim babannemle ilgili belki seni rahatlatır beterin beteri var derler yaa.o cinsten... annem bana hamile kalınca , babannem çok kıskanıyo,işler hep ona kalacak diye ,annemden yaklaşık bi 7 8 ay sonra hamile kalıyo benim benden 1 yaş küçük halam var sonracııma bu süt emme süt kardeş meselesi dedin yaa ben babamla süt kardeşim bacım.. küçük halam doğduktan sonra ben çok kıskanmışım, onu tutup kenara çekip babannemi emiyormuşum,babannemde zaten hazır emzirmeye lok lok emziriyormuş beni..bana diyo ki hala sen koca dana gibiydin emip duruyordun diyo ee sen verirsen çocuk emer... düşünsenize kızlar ben babamla süt kardeşim

Geçici bir süre Hello..Biraz daha sabır.Oğlunu paylaşmayı öğrendiği gibi bunuda öğrenecek İnşallah

canım, inş bıngıldak olayı sizi zorlayacak boyuta gelmeden topralar.çok güldüm yazdıklarına, helede tüp bebek bölümünün önünde aa ilk çocuğun mu lafına :) komik oluyolar ama farkında değiller, neyse ama az kalmış gidecek inş.eşinde sigara bırakma aşamasındaymış sen halledersin sabırla, rayına oturacak elbet.şu kayganalar neden ilk bebeklerde böyle bi havalara giriyolar anlamam.allaha emante olun.öpüyorum çokk.

canım :) komikmiş ya, bencede sen verirsen bebek emer elbet.hala diyo musun peki ? benimde dayımla kuzenlerimin arası aynı sizinki gibi hatta biri 4 , biri 3 yaş büyük. ya bu arada ben dün dairede evrak takibini çökerttim, 7 yılık kayıtlar vardı buhar oldu uçtu, kurtaramadık zavallıyı ( allahtan kimse bişey demedi, birkaç arkadaş geldi baktı bilgi işleme indirildi yok olmadı, foto yorumundaki allah belanı versine geçiş bundan, açıklayamadımda dün.

anamm kız geçmiş olsun..dün mü becerdin o işi...iyiki bişe dememişler valla..ne yapacaksınız? nasıl düzelcek?
hala demiyorum canım birlikte büyüdük kardeş gibi,benden küçük zaten..ama benden önce bebeği oldu

sorma ya, becermesi çok kolaydı direk sildim.ağdan bağlıydık, ana pc ben değildim etkilemez diye düşündüm farketmeksizin kimden silinirse silinsin gidiyomuş dosya.valla şükrediyorum bişey dememelerine, aslında bi bakıma iyi olmuş olabilir, eksik evraklar oluyodu fırça kayıyolardı, şimdi 2012 den itibaren olacak daha dikkatli olur kayıtlar.birkaç arkadaş sildiğim için teşekkür bil ettiler ya :)

tahmin ettim aslında bebeği olanmı diyecektim, vazgeçtim zaten sıkkınsın diye.bencede isimle hitap daha normal, hala demek tuhaf olurdu sanki.benim dayımın 1 yaş küçüğüde arada dayı der arada isim :) moralin düzeldi mi az ?

moralim iyi cnaım kocam geldi kkoydum önüne yemeğini ben yemiyom önceden yedim.. ağzımıda açmadım...burnunu sürttürcem sözde bakalım el mi yaman bey mi

kız iyi olmuş dosyaları haklaman helal olsun sana salla madem herkes memnun bencee

HAMILELERIMIZ !MASALLAH!
senemgy...

yamatake...

hellokity

alin84...

sinua...

Pileo...

taf...

günlük2011...

citaknuray...
loneliness...

dr_alb..

INSALLAH HAMILE KALIP UST LISTEYE TASINACAKLAR!!
nazlım...................................... 30 ocakyedik nazlımla çörek otlarını...şaşırttık ateş tablolarını..yorumlasın diye bekliyoruz, taf ın yollarını..
minikler........................................................... ? saglik ve sihhatle insallah

chnb........................................................... şubat hayırlısıyla gelecek bebeleri..umutla gözlüyor teyzeleri..chnbe üzülmesin hiç okuyoruz tefriciyeleri

ceza83.....................................................10 şubatceza yaptı kürleri,geçiyor çalışma günleri,alırız birlikte bebeğin beşiğine tülleri..

renkliatlas................................................1 şubat:125:renkli yiyor bal ile tarçını..çörek otuyla gelecek boy boy sıpaları...

_CandaS_...................................................... 29 şubat cancan almış bi ton mutfak gereci,mutfagında değişim süreci..yakında alacak bebek yürüteci

peppe...................................................... 2 şubatpeppe kiloları veriyor, dertleri de bir bir eriyor..bunu gören bebeleri ,koşa koşa peppeye geliyor

minicikumut...................................................... 9 şubatminicikle candaş olmuşlar bir, dizmişler tezgaha kırmızıları bir biirr..hele bebeler gelsin ,yoksa karnenize verecem 10 üzerinden 1

bacılar inşallah bu ay son kez paylaşıyorum bu haliyle alttakilerin üste çıkması an meselesidir...inşallahhh

Son düzenleme:
Günaydın hanımlar..

Burada çok kar vardı işe zar zor geldik bir şekilde.

Günaydın kızlar,

atlas her zamanki gbii süpersin ya bayılıyoruz tablolarına :) inş artık bitsin alttakiler üste geçsinn. inş sizlerden ümitliyim ben.

Minicikumut, günaydın canım, burda da hava -8 derece, kar yok buz var.soğukta geçenlerdeki kadar etkilemiyor, o donduğum gün derece -4 idi, alıştık galiba.sende çok dikkat et aman kayıp düşme.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…