Kürtajdan sonra hamile kalma şansı ne kadardır ?

• Konu Sahibi Konu Sahibi aylin_fatih
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
günaydın minnoşlar....candaşım benden umut yok dün lekelendim...aylin bile hamile of off

Candaşım dün akşam kardeşimle kartopu oynarken bir düşüşüm vardı ki tam komediBacaklarım balerin gibi 90 derece açıldı sonrada geriye doğru düştüm.Gülmektende kalkamadım bir süreKar üstüne düştüğüm için sorun yok.Sende soğuktan kendini koru canım meteorolojinin sayfasında -10 civarı gösteriyor Ankara'yı.Allah evi barkı olmayana birde sokak hayvanlarının yardımcısı olsun.

amin canım..o hayvancıklara yazık yaa bende bakıyorum kedicikler balkon altlarında büzüşmüş yatıyolar elden de bişe gelmiyor ne yazık ki...

günaydın kızlarrrr
ya ben ne zavallı bi insan oldum topiğe bile giremiorum sabahtan beri muhasebedeyim envanter yapıoruz yeminli mali müşavirimiz geldi adamda bi kıll beni çok sevio ama ay tam iş yapcas adam muhabbet etmeye çalışıo kaçtım en sonunda yanlarından

353782 Ovulation charts on FertilityFriend.com
ateşim düşmedi kızlar hala geçen aylarda bu zamanlar düşmüş ama hayırlısı bakalım

Nazlım tablon gayet iyi gidiyor..Hayırlı haberler bekliyoruz senden.İdrar testi yapmayacağını bildiğimden kan testini ne zaman yaptıracaksın diye sormak istiyorum sana

Nazlım tablon gayet iyi gidiyor..Hayırlı haberler bekliyoruz senden.İdrar testi yapmayacağını bildiğimden kan testini ne zaman yaptıracaksın diye sormak istiyorum sana

kız dün yaptım idrar testi ama negatif hafta sonuna kadar beklerim kuzum ateşimin durumuna göre ama hiç umudum yok bütün adet belirtilerm var bi mucize istiyorum inşallahhh sen naıslsın iyimisin eskisi gibi giremiorum işler hep çok hep çok sıkıldımmmm

Sen işyeriyle ilgili problemlerini yazınca diyorum ki içimden Şu kız bir an önce hamile kalsada şu iştende kurtulsaRabbim mucizesini İnşallah sana nasip eder Nazlım.

Sen işyeriyle ilgili problemlerini yazınca diyorum ki içimden Şu kız bir an önce hamile kalsada şu iştende kurtulsaRabbim mucizesini İnşallah sana nasip eder Nazlım.

ah canım ya yüreğine sağlık valla benim derdimde bu tazminatımıda bırakmak istemiorum eğer normal çıkarsam vermez ama gebelik falan dersem verir tazminatımı şimdi biriktirmek de istiyorum çocuk olursa bi kaç sene çalışmıcam allah hepimizn yardımcısı olsun

inşallah canım hayırlısıyla hamile kalda, sonrasında biraz çalışır para biriktirir ayrılırsın bebişine bişeyler alırsın paranla..

benim kırmızılar çoğaldı kızlar..

günaydın minnoşlar....candaşım benden umut yok dün lekelendim...aylin bile hamile of off
tünaydın canım, nasılsın ? moralin bozulmuş olabilir diye tahmin ediyorum ama ? bende isinir oldum o bile hamile, artık evdekilerinde bana bu sahnelerde acımaya başladığını hissettim, ne olacak böyle bizim halimiz, dün arkadaş yazmış kürtajdan 15 gün sonra hamile kaldım diye bizim 15 ay oldu neredeyse hala tık yok.ne kadersiziz bu konuda ya
ay canım yaa, allatan korunmalı dönemdesin, yoksa sen ve eşin başta olmak üzere herkesin ödü patlardı, karda düşmek güzelde buzda değil dimi :) eğlenmişsiniz ne güzel ya, biz hiç çıkmadık saf gibi, annem dedi çıkmadık çıksaydık diye ama soğuktan cesaret edemeik :) ben hava durumuna bakmamıştım bayağı olmuş soğuklar ya, dikkat edelim valla.allah yardımcıları olsun hakikaten hayvanların, yakacağı olmayanların.geçenlerde kağıt toplayanlar vardı o kadar üzüldüm ki ellerim dondu diyor biri, üzerlerinde mont bil yoktu.allah yardım etsin.sen nasılsın ?

ayyy canım hadi inş istikrrla ateşin yükselsin düşmesin, bu ay bari senin yüzün gülsün.sen bizim kervana katılma.çift basamaklı aylara geçmeden anne oluyoprum müjdesini ver inş...

ben dizinin o sahnsinde şu cümleyi kurdum hadi beee yok artık yaaa ama aşkım aylinde hamile allahım karımın aklını koru diye bi cüme geldi arkadan dizi onlar dizi inanma diyo:)kız bende istiyom müjde vereyim size ama cancanım bütün adet belirtileri varkende pek umutlanamıorumdoğrusu 2-3 gün daha böyle giderse ateşim o zaman umutlanabilirim taf gelse ne dicek bakalım:)

:) yazık :)) delirmeden i amile kalsaydık, benimde canım sıkıldı bi ark la konuşuyodum netten.hamileilkle ilgili filan, aklıma yapılanlar geldi yeminle gözlerim dolu dolu.saolsun canım amcamın gelini karnını şişerek ben yaptım oldu bak, hani seninki duygusunuda yaşattı.allahım ite köpeğe madara olduk, o doğuracak eli kulağında ve ben hala aynı yerdeyim.uzun zmandır iyiydim sayesinde berbat hissediyroum kendimi sen belirtilere bakma her gebelik aynı değildir diyo ya kızlari umarım bir örneğide sen olursun.
kıslar nasılsınız

bende durumlar aynı.

renklim ne durumda

hamileler napıyor

canım iyiyiz, takılıyoruz kendi halimizde, eski canlılığı yok bu ara topiğin.öpüyorum seni e çınarı

kıslar nasılsınız

bende durumlar aynı.

renklim ne durumda

hamileler napıyor

hoşgeldin canım...ben adet oluyorum daha sökülemedim ama gece oluyor genelde benim patlarım yani gece..

kız Allah yardımcısı olsun o insanların..ben bu havada markete bile gidemezken insancıklar kağıt topluyor ..of off Rabbim hepsine hayırlı işler sıcak sıcak çalışabilecekleri fabrikalarda işe girmeyi nasip etsin..

bacım aynen yaa banada acıyolar ,ben bu ay dr a gidecektim ya kocama kızdım gitmeyecem.. konuşmuyorum dünden berii.. ama dün gelince kıyafetlerini astı,masayı topladı makineye yerleştirdi laptopunu hiç açmadı, ben hiç konuşmadım ama,ağzımı açmadım,,gecede dötümü döndüm yattım ama içim içimi yedi dön sarıl şuna şap şup öp dedi içimden bi ses, sonra gururuma yenik düşdüm döndüm arkamı..dua ettim uykum kaçtı hepinize dua ettim ...benim bebeğim yok dün kanama oldu çok az damla bile değildi, bugün kahverengi akıntım çok,gecede patlarım benden pas bu ay..gelecek ay sadece çörek otu bal karşımını yaparım başka bişe yapmak istemiyorum hevesim kaçtı kızlar...candaşcım sen oldun mu adet?

geçmiş olsun canım. dikkat et kendine.

inşallah düşmez ateşin canım. test için moralini bozma. daha erken. çıkmaması çok normal.
inşallah bu ay listeye bir kişi olsa da eklenir. liste uzasın hamiş olmayan kalmasın.

candaşçım, ailen üstüne geliyosa, kendini rahatlatmak için bir süre erteledeğinizi söyleyebilirsin.
üzerinden baskı kalkmış olur. bebek olunca da sürpriz olur. nasıl olsa senin mazeretinde hazır. eşinden uzaktasın, yollarda zor olur falan diyebilirin.

chnb, ne haber?nasıl döneceksin?havalar çok kötüymüş.
burda kar yok. güya trakyadayız. aman olmasın. haftaya okula gideceğim:)

günlük, bi kaç gündür yazmıyosun merak ettim.
kittycim, okudum yazdıklarını. çok güldüm. hatta anneme de okudum böyle böyle yazmışlar diye. annem de kaynananı tutmasın mı:)yatak odasında yatma muhabbetine ne diyo biliyon mu, 40 gün adam yanına yaklaşmasın diye biri yatar lohusanın yanına diyo. eski zaman adeti diyo. ben de anneme kızdım, sanki biri yatmasa hemen bişey yapçaklar. yanına gitmezsin, gelip bir gece bile lohusalığımda yanımda kalmadı kaynanam derler diyo, kalınca da çok kaldı derler diyo. bu gelinlere yaranılmaz diyo:) potansiyel kaynana olarak yapıyo tabi bu yorumları.
ben sonuna kadar sana katılıyorum ve anlıyorum canım. ben de bu aralar bir haftadır fena kaşınıyorum karnımdan, belimden. çatlıyorum. krem aldım hemen sürüyorum. amacım çatlamamak değil aslında genetik, annemin karnı harita gibi. bekraken kilo alıp vermekten bile biraz çatlağım vardı. sadece kaşınmam dursun yeter. lierac diye bi krem aldım, sabah akşam sürüyorum. 2 saat falan iyi, aralarda yine çok kaşınıyorum. annem erkek çocuğu bu, daha çok şişeceksin diyor. bir şikayetim yok benim de, derdimiz bu olsun sadece, şükürler olsun, da merak ettim. sen neler yapmıştın?bir de sorması ayıp kaç kilo aldın toplamda?ben de söyliyim şimdiden 7 kilo:)3 aydır evde yatıyorum, bi iş yaptığım, kapı dışarı çıktığım yok. dediğim gibi ne çatlağı ne de kiloyu dert etmiyorum. yeter ki bebeğim iyi olsun.

kızlar selam

motivasyonumuz mu yok nedir* farkındayım topik eski coskusu yoktur.

citaknuray geldi mi

chnb olumsu olmuş çok üzüldüm hayırlısı tabiki.

lonileness canım benim çok çatlağım olmadı çok ilginç heryerimde önceden çatlak vardı. Lirac bana çok iyi geldi ayrıca bence bana çok iyi gelen dene istersen tatlı badem yağı kakao yağı bebek yağı 3 ünü karıştırıp sürdüm sürdüğüm zaman göbeğimi açıkta bıraktım.

badem yağını da çok araştırdım, ama kıllanma yapıyo diyolar diye vazgeçtim. bugün bi de kakao yağı aldım. bebe yağı da 1 aydır kullanıyorum duştan sonra. sen bu karışımı normalde de sürüyo muydun, yoksa sadece duştan sonra mı?
çınar paşamız nasıl?kırkbirkere maşallah. biz de o günleri görürüz inşallah.

canm sürekli sürdüm günde en az 10 kere falan yağlanıyordum ve göbeğim açık yağı çekmesini bekliyordum.gerçi çatlağım bir göbekte yok ama başka heryerde var hamilelikte bacağımda 2 tane var üst kısımda o kadar.

Çınarda iyi sanırım herşey üst üste geldi loneliness önce acil sezeryan sonra sarılık şimdi bıngıldak bakalım allah beterinden korusun diyorum. İnşallah sizinde o günleriniz gelecek. Cmt günü dr gideceğiz bakalım neler olmuş çok merak ediorum. :)
senin oğluşun nasıl kanamalar durdu değil mi?

bu arada kayınvalidem yine sağolsun geldi ama herşeyi yönetiyor öyle mutlu oluyor bende kendi kendime söz vermiştim çok huzurlular mutlular öyle göndersem onları Aydına içim çok rahat eder inşallah başarabilirim.

anneninde haklı olduğu noktalar var ama başa gelen çekiliyor.

durdu canım çok şükür.
iyi yakın semtte değiller. o zaman bıkardın. rahat olmazdın. sonuçta gidecekler günü gelince.
10 kere mi:)çokmuş.ama faydalı olmuş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…