- Konu Sahibi aylin_fatih
-
- #13.941
Günaydın kızlar,
atlas her zamanki gbii süpersin ya bayılıyoruz tablolarına :) inş artık bitsin alttakiler üste geçsinn. inş sizlerden ümitliyim ben.
Minicikumut, günaydın canım, burda da hava -8 derece, kar yok buz var.soğukta geçenlerdeki kadar etkilemiyor, o donduğum gün derece -4 idi, alıştık galiba.sende çok dikkat et aman kayıp düşme.
Candaşım dün akşam kardeşimle kartopu oynarken bir düşüşüm vardı ki tam komediBacaklarım balerin gibi 90 derece açıldı sonrada geriye doğru düştüm.Gülmektende kalkamadım bir süre Kar üstüne düştüğüm için sorun yok.Sende soğuktan kendini koru canım meteorolojinin sayfasında -10 civarı gösteriyor Ankara'yı.Allah evi barkı olmayana birde sokak hayvanlarının yardımcısı olsun.
günaydın kızlarrrr
ya ben ne zavallı bi insan oldum topiğe bile giremiorum sabahtan beri muhasebedeyim envanter yapıoruz yeminli mali müşavirimiz geldi adamda bi kıll beni çok sevio ama ay tam iş yapcas adam muhabbet etmeye çalışıo kaçtım en sonunda yanlarından
353782 Ovulation charts on FertilityFriend.com
ateşim düşmedi kızlar hala geçen aylarda bu zamanlar düşmüş ama hayırlısı bakalım
Nazlım tablon gayet iyi gidiyor..Hayırlı haberler bekliyoruz senden.İdrar testi yapmayacağını bildiğimden kan testini ne zaman yaptıracaksın diye sormak istiyorum sana
kız dün yaptım idrar testiama negatif hafta sonuna kadar beklerim kuzum ateşimin durumuna göre ama hiç umudum yok bütün adet belirtilerm var bi mucize istiyorum inşallahhh sen naıslsın iyimisin eskisi gibi giremiorum işler hep çok hep çok sıkıldımmmm
Sen işyeriyle ilgili problemlerini yazınca diyorum ki içimden Şu kız bir an önce hamile kalsada şu iştende kurtulsaRabbim mucizesini İnşallah sana nasip eder Nazlım.
ah canım ya yüreğine sağlık valla benim derdimde bu tazminatımıda bırakmak istemiorum eğer normal çıkarsam vermez ama gebelik falan dersem verir tazminatımı şimdi biriktirmek de istiyorum çocuk olursa bi kaç sene çalışmıcam allah hepimizn yardımcısı olsun
tünaydın canım, nasılsın ? moralin bozulmuş olabilir diye tahmin ediyorum ama ? bende isinir oldum o bile hamile, artık evdekilerinde bana bu sahnelerde acımaya başladığını hissettim, ne olacak böyle bizim halimiz, dün arkadaş yazmış kürtajdan 15 gün sonra hamile kaldım diye bizim 15 ay oldu neredeyse hala tık yok.ne kadersiziz bu konuda yagünaydın minnoşlar....candaşım benden umut yok dün lekelendim...aylin bile hamile of off
ay canım yaa, allatan korunmalı dönemdesin, yoksa sen ve eşin başta olmak üzere herkesin ödü patlardı, karda düşmek güzelde buzda değil dimi :) eğlenmişsiniz ne güzel ya, biz hiç çıkmadık saf gibi, annem dedi çıkmadık çıksaydık diye ama soğuktan cesaret edemeik :) ben hava durumuna bakmamıştım bayağı olmuş soğuklar ya, dikkat edelim valla.allah yardımcıları olsun hakikaten hayvanların, yakacağı olmayanların.geçenlerde kağıt toplayanlar vardı o kadar üzüldüm ki ellerim dondu diyor biri, üzerlerinde mont bil yoktu.allah yardım etsin.sen nasılsın ?Candaşım dün akşam kardeşimle kartopu oynarken bir düşüşüm vardı ki tam komediBacaklarım balerin gibi 90 derece açıldı sonrada geriye doğru düştüm.Gülmektende kalkamadım bir süre Kar üstüne düştüğüm için sorun yok.Sende soğuktan kendini koru canım meteorolojinin sayfasında -10 civarı gösteriyor Ankara'yı.Allah evi barkı olmayana birde sokak hayvanlarının yardımcısı olsun.
günaydın kızlarrrr
ya ben ne zavallı bi insan oldum topiğe bile giremiorum sabahtan beri muhasebedeyim envanter yapıoruz yeminli mali müşavirimiz geldi adamda bi kıll beni çok sevio ama ay tam iş yapcas adam muhabbet etmeye çalışıo kaçtım en sonunda yanlarından
ateşim düşmedi kızlar hala geçen aylarda bu zamanlar düşmüş ama hayırlısı bakalım
ben dizinin o sahnsinde şu cümleyi kurdum hadi beee yok artık yaaa ama aşkım aylinde hamile allahım karımın aklını koru diye bi cüme geldi arkadan dizi onlar dizi inanma diyo:)kız bende istiyom müjde vereyim size ama cancanım bütün adet belirtileri varkende pek umutlanamıorumdoğrusu 2-3 gün daha böyle giderse ateşim o zaman umutlanabilirim taf gelse ne dicek bakalım:)tünaydın canım, nasılsın ? moralin bozulmuş olabilir diye tahmin ediyorum ama ? bende isinir oldum o bile hamile, artık evdekilerinde bana bu sahnelerde acımaya başladığını hissettim, ne olacak böyle bizim halimiz, dün arkadaş yazmış kürtajdan 15 gün sonra hamile kaldım diye bizim 15 ay oldu neredeyse hala tık yok.ne kadersiziz bu konuda ya
ay canım yaa, allatan korunmalı dönemdesin, yoksa sen ve eşin başta olmak üzere herkesin ödü patlardı, karda düşmek güzelde buzda değil dimi :) eğlenmişsiniz ne güzel ya, biz hiç çıkmadık saf gibi, annem dedi çıkmadık çıksaydık diye ama soğuktan cesaret edemeik :) ben hava durumuna bakmamıştım bayağı olmuş soğuklar ya, dikkat edelim valla.allah yardımcıları olsun hakikaten hayvanların, yakacağı olmayanların.geçenlerde kağıt toplayanlar vardı o kadar üzüldüm ki ellerim dondu diyor biri, üzerlerinde mont bil yoktu.allah yardım etsin.sen nasılsın ?
ayyy canım hadi inş istikrrla ateşin yükselsin düşmesin, bu ay bari senin yüzün gülsün.sen bizim kervana katılma.çift basamaklı aylara geçmeden anne oluyoprum müjdesini ver inş...
:) yazık :)) delirmeden i amile kalsaydık, benimde canım sıkıldı bi ark la konuşuyodum netten.hamileilkle ilgili filan, aklıma yapılanlar geldi yeminle gözlerim dolu dolu.saolsun canım amcamın gelini karnını şişerek ben yaptım oldu bak, hani seninki duygusunuda yaşattı.allahım ite köpeğe madara olduk, o doğuracak eli kulağında ve ben hala aynı yerdeyim.uzun zmandır iyiydim sayesinde berbat hissediyroum kendimiben dizinin o sahnsinde şu cümleyi kurdum hadi beee yok artık yaaa ama aşkım aylinde hamile allahım karımın aklını koru diye bi cüme geldi arkadan dizi onlar dizi inanma diyo:)kız bende istiyom müjde vereyim size ama cancanım bütün adet belirtileri varkende pek umutlanamıorumdoğrusu 2-3 gün daha böyle giderse ateşim o zaman umutlanabilirim taf gelse ne dicek bakalım:)
kıslar nasılsınız
bende durumlar aynı.
renklim ne durumda
hamileler napıyor
kıslar nasılsınız
bende durumlar aynı.
renklim ne durumda
hamileler napıyor
kız Allah yardımcısı olsun o insanların..ben bu havada markete bile gidemezken insancıklar kağıt topluyor ..of off Rabbim hepsine hayırlı işler sıcak sıcak çalışabilecekleri fabrikalarda işe girmeyi nasip etsin..tünaydın canım, nasılsın ? moralin bozulmuş olabilir diye tahmin ediyorum ama ? bende isinir oldum o bile hamile, artık evdekilerinde bana bu sahnelerde acımaya başladığını hissettim, ne olacak böyle bizim halimiz, dün arkadaş yazmış kürtajdan 15 gün sonra hamile kaldım diye bizim 15 ay oldu neredeyse hala tık yok.ne kadersiziz bu konuda ya
ay canım yaa, allatan korunmalı dönemdesin, yoksa sen ve eşin başta olmak üzere herkesin ödü patlardı, karda düşmek güzelde buzda değil dimi :) eğlenmişsiniz ne güzel ya, biz hiç çıkmadık saf gibi, annem dedi çıkmadık çıksaydık diye ama soğuktan cesaret edemeik :) ben hava durumuna bakmamıştım bayağı olmuş soğuklar ya, dikkat edelim valla.allah yardımcıları olsun hakikaten hayvanların, yakacağı olmayanların.geçenlerde kağıt toplayanlar vardı o kadar üzüldüm ki ellerim dondu diyor biri, üzerlerinde mont bil yoktu.allah yardım etsin.sen nasılsın ?
ayyy canım hadi inş istikrrla ateşin yükselsin düşmesin, bu ay bari senin yüzün gülsün.sen bizim kervana katılma.çift basamaklı aylara geçmeden anne oluyoprum müjdesini ver inş...
geçmiş olsun canım. dikkat et kendine.Candaşım dün akşam kardeşimle kartopu oynarken bir düşüşüm vardı ki tam komediBacaklarım balerin gibi 90 derece açıldı sonrada geriye doğru düştüm.Gülmektende kalkamadım bir süre Kar üstüne düştüğüm için sorun yok.Sende soğuktan kendini koru canım meteorolojinin sayfasında -10 civarı gösteriyor Ankara'yı.Allah evi barkı olmayana birde sokak hayvanlarının yardımcısı olsun.
inşallah düşmez ateşin canım. test için moralini bozma. daha erken. çıkmaması çok normal.günaydın kızlarrrr
badem yağını da çok araştırdım, ama kıllanma yapıyo diyolar diye vazgeçtim. bugün bi de kakao yağı aldım. bebe yağı da 1 aydır kullanıyorum duştan sonra. sen bu karışımı normalde de sürüyo muydun, yoksa sadece duştan sonra mı
çınar paşamız nasıl?kırkbirkere maşallah. biz de o günleri görürüz inşallah.
durdu canım çok şükür.canm sürekli sürdüm günde en az 10 kere falan yağlanıyordum ve göbeğim açık yağı çekmesini bekliyordum.gerçi çatlağım bir göbekte yok ama başka heryerde var hamilelikte bacağımda 2 tane var üst kısımda o kadar.
Çınarda iyi sanırım herşey üst üste geldi loneliness önce acil sezeryan sonra sarılık şimdi bıngıldak bakalım allah beterinden korusun diyorum. İnşallah sizinde o günleriniz gelecek. Cmt günü dr gideceğiz bakalım neler olmuş çok merak ediorum. :)
senin oğluşun nasıl kanamalar durdu değil mi?
bu arada kayınvalidem yine sağolsun geldi ama herşeyi yönetiyor öyle mutlu oluyor bende kendi kendime söz vermiştim çok huzurlular mutlular öyle göndersem onları Aydına içim çok rahat eder inşallah başarabilirim.
anneninde haklı olduğu noktalar var ama başa gelen çekiliyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?