- 29 Mart 2010
- 6.066
- 72
- 163
- Konu Sahibi aylin_fatih
-
- #13.961
amin canım allah yardımcıları olsun.boşver iyi yapmışsın, barışmakla.ölümlü dünya :) benim aklıma hep o gelir, küs geçirdiğim anlarda inadımı kıramam ama o arada ya ona bişey olsa bi kere sarılamadan gitse naparım desemde kıramam damarımı bazenhoşgeldin canım...ben adet oluyorum daha sökülemedim ama gece oluyor genelde benim patlarım yani gece..
kız Allah yardımcısı olsun o insanların..ben bu havada markete bile gidemezken insancıklar kağıt topluyor ..of off Rabbim hepsine hayırlı işler sıcak sıcak çalışabilecekleri fabrikalarda işe girmeyi nasip etsin..
bacım aynen yaa banada acıyolar ,ben bu ay dr a gidecektim ya kocama kızdım gitmeyecem.. konuşmuyorum dünden berii.. ama dün gelince kıyafetlerini astı,masayı topladı makineye yerleştirdi laptopunu hiç açmadı, ben hiç konuşmadım ama,ağzımı açmadım,,gecede dötümü döndüm yattım ama içim içimi yedi dön sarıl şuna şap şup öp dedi içimden bi ses, sonra gururuma yenik düşdüm döndüm arkamı..dua ettim uykum kaçtı hepinize dua ettim ...benim bebeğim yok dün kanama oldu çok az damla bile değildi, bugün kahverengi akıntım çok,gecede patlarımbenden pas bu ay..gelecek ay sadece çörek otu bal karşımını yaparım başka bişe yapmak istemiyorum hevesim kaçtı kızlar...candaşcım sen oldun mu adet?
canım saol, yok ailem hiç üstüme gelmiyor, sadece üzüldüklerini ve ellerinden bişey gelmediklerini farkediyorum.konuşmuyoruz da bu konuyu, sonuçta aynı evdeyiz bazı şeyler gizlenemiyor.mesela dün babam şşey diyor, bi komşu sormuş torun yok mu daha ? (ilk olacak olursa) çocuklar kavuşamadı nasıl olsun demiş, kendilerince üzülmemen için destek veriyolar ama dışa vurmasanda için kahrediyor.mesela amcamın gelini karnını gere gere çıkmıştı sokağa ben hamileyim emek içn, benim istediğimi ve olmadığını biliyodu, o an içime taş oturdu resmen, insanlar ne kadr acımasız dedim.ama napalım yazgıların önüne geçilmiyor, inş bizlerde görürüz o günleri.geçmiş olsun canım. dikkat et kendine.
inşallah düşmez ateşin canım. test için moralini bozma. daha erken. çıkmaması çok normal.
inşallah bu ay listeye bir kişi olsa da eklenir. liste uzasın hamiş olmayan kalmasın.
candaşçım, ailen üstüne geliyosa, kendini rahatlatmak için bir süre erteledeğinizi söyleyebilirsin.
üzerinden baskı kalkmış olur. bebek olunca da sürpriz olur. nasıl olsa senin mazeretinde hazır. eşinden uzaktasın, yollarda zor olur falan diyebilirin.
chnb, ne haber?nasıl döneceksin?havalar çok kötüymüş.
burda kar yok. güya trakyadayız. aman olmasın. haftaya okula gideceğim:)
günlük, bi kaç gündür yazmıyosun merak ettim.
kittycim, okudum yazdıklarını. çok güldüm. hatta anneme de okudum böyle böyle yazmışlar diye. annem de kaynananı tutmasın mı:)yatak odasında yatma muhabbetine ne diyo biliyon mu, 40 gün adam yanına yaklaşmasın diye biri yatar lohusanın yanına diyo. eski zaman adeti diyo. ben de anneme kızdım, sanki biri yatmasa hemen bişey yapçaklar. yanına gitmezsin, gelip bir gece bile lohusalığımda yanımda kalmadı kaynanam derler diyo, kalınca da çok kaldı derler diyo. bu gelinlere yaranılmaz diyo:) potansiyel kaynana olarak yapıyo tabi bu yorumları.
ben sonuna kadar sana katılıyorum ve anlıyorum canım. ben de bu aralar bir haftadır fena kaşınıyorum karnımdan, belimden. çatlıyorum. krem aldım hemen sürüyorum. amacım çatlamamak değil aslında genetik, annemin karnı harita gibi. bekraken kilo alıp vermekten bile biraz çatlağım vardı. sadece kaşınmam dursun yeter. lierac diye bi krem aldım, sabah akşam sürüyorum. 2 saat falan iyi, aralarda yine çok kaşınıyorum. annem erkek çocuğu bu, daha çok şişeceksin diyor. bir şikayetim yok benim de, derdimiz bu olsun sadece, şükürler olsun, da merak ettim. sen neler yapmıştın?bir de sorması ayıp kaç kilo aldın toplamda?ben de söyliyim şimdiden 7 kilo:)3 aydır evde yatıyorum, bi iş yaptığım, kapı dışarı çıktığım yok. dediğim gibi ne çatlağı ne de kiloyu dert etmiyorum. yeter ki bebeğim iyi olsun.
selam canım, inş sorunsuz k.valideni gönderirisin :)canm sürekli sürdüm günde en az 10 kere falan yağlanıyordum ve göbeğim açık yağı çekmesini bekliyordum.gerçi çatlağım bir göbekte yok ama başka heryerde var hamilelikte bacağımda 2 tane var üst kısımda o kadar.
Çınarda iyi sanırım herşey üst üste geldi loneliness önce acil sezeryan sonra sarılık şimdi bıngıldak bakalım allah beterinden korusun diyorum. İnşallah sizinde o günleriniz gelecek. Cmt günü dr gideceğiz bakalım neler olmuş çok merak ediorum. :)
senin oğluşun nasıl kanamalar durdu değil mi?
bu arada kayınvalidem yine sağolsun geldi ama herşeyi yönetiyor öyle mutlu oluyor bende kendi kendime söz vermiştim çok huzurlular mutlular öyle göndersem onları Aydına içim çok rahat eder inşallah başarabilirim.
anneninde haklı olduğu noktalar var ama başa gelen çekiliyor.
günaydın kızlarrrrr
353782 Ovulation charts on FertilityFriend.com
<ateşim hala güzel yarında böyle olursa e artık test yaparım yani:)hiç umudum yok ama inşallah süpriz olurr
ayy hadi inş dün gece sana dua etim valla, kızın ateşi düşmese keşke diye.