Kürtajdan sonra hamile kalma şansı ne kadardır ?

• Konu Sahibi Konu Sahibi aylin_fatih
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
amin canım allah yardımcıları olsun.boşver iyi yapmışsın, barışmakla.ölümlü dünya :) benim aklıma hep o gelir, küs geçirdiğim anlarda inadımı kıramam ama o arada ya ona bişey olsa bi kere sarılamadan gitse naparım desemde kıramam damarımı bazen bende adet oldum bittim canım, benimde canım çok sıkkın ve aynı şekilde hevesim kaçtı.insanlar çocuk muhabbeti yapıyor yarım kaldığımı hissediyorum, kızı babasına aşık annesi oğluna laflarıi, imrendirdiği kadarda üzüyor.ya hiç olmazsa sorusu gelmeden de olmuyor, ya uzun yıllar bekletirse diyorum, zor bi süreç.allah dualarını dualarımızı kabul etsin, inançsızlık gibi olmasında ne dualar ediyoruz ya yok vakit değişmiyo bence, 1 yıldır nerdeyse hafız olduk / oldum.ama hala bekliyoruz, elimden geldiğince hergün yasin okuyorum 3 aylık bi gebelik duası var onu okuyorum 1,5 saat sürüyo.herşey yapıyoruz ama kısmet etmeyince etmiyo işte.dün ark la konuştum kızı var 9 aylık benden 1,5 ay önce hamile kalmıştı.ister istemez aklıma geliyo bizim bebeklerde, hayırlısı demekten başka çare de yok.ee peki dr a gitcen mi bu ay ? bence git erteleme.. eşinle birleştiğinizden beri kaçıncı ayınız bu ?
canım saol, yok ailem hiç üstüme gelmiyor, sadece üzüldüklerini ve ellerinden bişey gelmediklerini farkediyorum.konuşmuyoruz da bu konuyu, sonuçta aynı evdeyiz bazı şeyler gizlenemiyor.mesela dün babam şşey diyor, bi komşu sormuş torun yok mu daha ? (ilk olacak olursa) çocuklar kavuşamadı nasıl olsun demiş, kendilerince üzülmemen için destek veriyolar ama dışa vurmasanda için kahrediyor.mesela amcamın gelini karnını gere gere çıkmıştı sokağa ben hamileyim emek içn, benim istediğimi ve olmadığını biliyodu, o an içime taş oturdu resmen, insanlar ne kadr acımasız dedim.ama napalım yazgıların önüne geçilmiyor, inş bizlerde görürüz o günleri.
selam canım, inş sorunsuz k.valideni gönderirisin :)
günaydın kızlarrrrr
353782 Ovulation charts on FertilityFriend.com
<ateşim hala güzel yarında böyle olursa e artık test yaparım yani:)hiç umudum yok ama inşallah süpriz olurr

ayy hadi inş dün gece sana dua etim valla, kızın ateşi düşmese keşke diye.

Canım benim sana tavsiyem bol bol su içmen. Ben bebe yağı dışında hiçbir şey sürmedim. Ama günde en az üç litre su içtim. Resmen bardak bardak saya saya hem de. Bu sayede ne çatlağım oldu, ne göbeğim kaldı doğumdan sonra. Hep sezaryenden sonra ne yaparsan yap göbeğin kalır diyenler inanamadılar. Üç ay olacak doğum yapalı. Ama diyorum, hepsini su içmeye, bol bol yürümeye borçluyum. Su içten destekliyor cildini, elastikiyetini arttırıyor. Su içmezsen, ne sürersen sür çatlar cildin. Şimdi kış ayları. Belki üç litre fazla gelir ama en az iki-iki buçuk litre içmeye çalış. Özellikle mineralli su. Valla damdan düşenin halini damdan düşer anlar diye naçizane paylaşıyorum bildiklerimi. Kolaylıklar sana...

senin dua eden yüreğini yirim ben yirim ben kızzz pek umudum yok son dakka golü yicem kırmızlardan gibi gelio ama hadi hayırlısı bakalımmm birebir adet belirtileri yaşayıp hamile kalan az insan vardır heralde

Günaydın kızlar..

Nasılsınız bakalım?Havalar çok soğuk donuyoruz resmen:18:

Kizlar moralim cok bozuk.35 gun oldu hala regli olmadim.Tik yok resmen.Kurtaj olali ne kanamam oldu ne regli oldum.
Doktor 50 gun bekle olmazsan gel dedi.Daha basima neler gelicek cok korkuyorum Resmen yasamak istemiyorum (

senin dua eden yüreğini yirim ben yirim ben kızzz pek umudum yok son dakka golü yicem kırmızlardan gibi gelio ama hadi hayırlısı bakalımmm birebir adet belirtileri yaşayıp hamile kalan az insan vardır heralde
ben çok duydum valla inş biride sen olursun, işlerin hafiflemedi mi daha ?
Günaydın kızlar..

Nasılsınız bakalım?Havalar çok soğuk donuyoruz resmen:18:
günaydın, bizde aynı.akşam kaloriferleri 70-80 de yakıyoruz, üzerimize battaniye alıyoruz boğazımıza kadar çekiyoruz, az açılsa buz tutuyoruz.hiç böyle soğuk görmemiştik uzun zmandır sizde aynısınız muhteelen ..Allah yardımcımız olsun cümleten.onun dışında nasılsın ?
Kizlar moralim cok bozuk.35 gun oldu hala regli olmadim.Tik yok resmen.Kurtaj olali ne kanamam oldu ne regli oldum.
Doktor 50 gun bekle olmazsan gel dedi.Daha basima neler gelicek cok korkuyorum Resmen yasamak istemiyorum (

ccanım bizim kızlardanda 40-50 güne adet olud, stres yapma.d unda demiş hem, inş çok gecikmeden adet olursun, birde korundunuz mu ? gebelik ihtimali varsa hani ?

CandaS cim nerde be canim.Benim kasik agrim cok oldu.Yeni yeni duruluyor.Esim yanima yanasmadi bile.
Bu operasyon ikimizi de cok sarsti.Hem bebegimden oldum hem sagligimdan.
Tum bunlar duzelirmi nasil duzelir hic umudum kalmiyor gitgide ((

Candaşım hemen hemen Ankara ile iklimimiz aynı.24 yaşındayım ilk defa böyle soğuk görüyorum.Resmen açık kalan ufacık noktası bile üşüyor insanın.Her yer buz,her yer ayaz.Çok şükür ki gidecek bir evimiz var.Isıtma şansımız olan evler hemde..Şu soğuklar duyarlı olan beni dahada duyarlı hale getirdi.Allah kimseyi evsiz,barksız,yuvasız bırakmasın.Sizlerden ricam evlerinizdeki kurumuş ekmekleri ıslatarak camlarınızın önüne koymanız.Evet biraz kirlenecektir camlarınız ama o küçücük kuşlara çok büyük sevap işlemiş olacaksınız.

Rolle;Ben kürtajdan 38 gün sonra adet oldum.İnsan olana kadar bayağı geriliyor ama olacaksındır elbet.Herşeyin tedavisi,çözümü var.Senin yaşadığın süreçleri hepimiz yaşadık.Her birimiz yaralı bir kuş misali buraya sığındık.Ve şimdi kanatlarımız iyileştikce hepimiz mutluyuz,umutluyuz.Doğum yapanlar,hamile olanlar var aramızda.Umut ve sabır..Yüreğini ferah tut.Herşey güzel olacak de kendine.Herşey Allah'tan.Bizler o ne yazdıysa onu yaşayacağız.Eminim Rabbim hakkımızda en hayırlısını yazmıştır.

sağol canım. 2 içiyorum herhalde ben de.
derdim çatlmak değil, kaşıntı yapıyor çok. elim karnımda.

nazlım, ateş düşmemiş. süper haber.

rollecim, sabır canım.ilk aylar zor geçiyor.

miniklerden de haber yok, neler yapıyosun?

candaşçım, Allah bir gün kabul edecek inşallah dualarını. bir de tez zamanda olsun diye eklemeyi unutma istiyorsan bir de öyle dene.
herşeyin bir zamanı var canım. sen sabırla devam et dualarına.

CandaS cim nerde be canim.Benim kasik agrim cok oldu.Yeni yeni duruluyor.Esim yanima yanasmadi bile.
Bu operasyon ikimizi de cok sarsti.Hem bebegimden oldum hem sagligimdan.
Tum bunlar duzelirmi nasil duzelir hic umudum kalmiyor gitgide ((
düzelecek canım, ama biraz sabır lazım.inş en yakın zmanda adet olursun ve ardındanda bebeğine kavuşursun beklemeden.

öyle canım, Allah yardımcısı olsun herkesin.Bizlerde elimizden geldiğince koyuyoruz camlarımızın önüne, balkona.Dikkat etmekte fayda var.

Saol canım, inş allah kabul edenlerden eylesin, ben bunu derken duayla olmuyor demek istemiyorum.hani sizler anarsınız zatende bazı şeylerin vakti dolması şart demekki, ister dua olsun ister olmasın.tez zamanda konusunda da bi ara eklerdim onu hep, sonra korktum açıkçası.Tez olur kötü our mu gibi şeytani düşüncelerde çıkmadı değil, ama zaten hayırda şerde allahtan.bundan sonrA artık tezleri eklerim herhalde, 15. deneme bu ay dile kolay.sen çok iyi anlarsın diye tahmin ediyorum ilk gebeliğinde beklemiştin galiba.

Hepinize cok tesekkur ederim kizlar.Cok destek oluyorsunuz.Insallah soylediginiz gibi kotu gunler gecip gider.
Dilerim sizler gibi normale donebilirim bende.
minicikumut cok haklisin.Ben bugun ekmek koydum iceri gittim geldim saniyede gelip yemisler.
Birde yemedigimiz artmis yiyecekleri (ama kesinlikle bozuk degil tabiiki) mesela bos yogurt kabidir,peynir kabidir koyup
coplerin yanina birakiyorum.Mutalaka bir kedicik veya bir sokak kopegi bulup yiyor.Onların kimsesi yok yardım etmek
boynumuzun borcu bence.
Hepinizden Allah razı olsun.Benim icin dua lutfen edin..

Arkadaşlar sonunda evime gelebildim. Sabah daadet oldum. Üstten bakabildim yazdıklarınıza. Öpüyorum sizleri...

herkeze iyi günler kolay gelsin kızlar....

candaş, geçmiş olsun canım iş yerineki kaza kötü olmuş ama varır bundada bir hayır:)) adaşım nasıl bu arada selam söyle ellerinden öperim...

nazlım, ateşler başa vurdu inmez inşallah canım bu ay birinizden güzel haber çıksın inşallah...

renkliatlas, sende kırmızıları görmüşsün yeni ay yeni umut diyelim bunun stresi eşinle ilişkinize yansımış kısa zamanda düzelir aranız umarım...

hellom, canımçok şükür iyiyim sizinde iyi olmanıza sevindim hiççç kasma canım bırak kaynanan ne yapmak istiyorsa yapsın daha öncede bahsetmiştim sana moralini bozarsan sütünde az olur mama takviyesi yapıyormuşsun hangi mama milupa kullanmanı öneririm her dr farklı veriyor bende sana milupa diyorum:)) çınarın bıngıldağıyla ilgili bişey yazmışsın bunu hiç duymamıştım ama bir problem olduğunu düşünmüyorum ve o bölgeye sakın dokunmayın canım özellikle gelen misafirlerde çocuklara dikkat et çünkü çocukların ilk dokundukları yerlerden biri orasını kolla canım....allahım sana sabır versin bu dönem gerçekten zor ama geçecek canım benim...benim kaynanamda eltimde aynı odada yatmışlar ben buna izin vermedim şöyle kaynanam bendede kaldı kalmadı değil salonda yattı aynen seninki gibi horluyordu kızım ağlıyordu ben kalkıyor ona mama yapıyordum kaynanam hala horluyordu:)) 20 gğn sonra eşime dedim annene gerek yok gitsin rahat rahat yatsın evinde sonra gitti...sende idare et canım seninkinin evi uzak hemen gidemez sonrasında herşey senin düzenine göre olacak hiç sıkıntı yapma...

minikler, almanyada ne işin var canım hayırdır....

ceza, nerelerde, nasılsın?

chnb, hoşgelin canım nasılsın?oğlun nasıl canım?

loneliness, canım giremedim eşim evdeydi...iyisin inşallah...canım ben kızımda karnıma vazelin sürmüştüm ama beyaz olanından birisi söylemişti hiç çatlağım olmadı sadece duş sonrası sürerdim kaşınırken tırnaklarınla kaşıma çatlak daha çok olur demişlerdi bende hep ovalıyordum avuç içimle...ayrıca annen demişya erkek daha çok şişeceksin benim kızımda karnımı görsen inanamazdın kesin 3üz derdin erkek kızla ilgisi yok bence bu hamileliğimdede karnım ilk kızıma göre çok az bendede kaşıntı var ama hiç bişey sürmedim şimdiye kadar özellikle yan taraflarım kaşınıyor kimininde bünyesiyle alakalı amcamın kızıda krem kullandı fakat hertaraftan çatladı sen tabii kaşıntı için soruyorsun inşallah çabuk geçer canım kaşıdıkça kaşıması geliyor insanın dimi:))

nuray, ne yaptı aceba dr gittinmi?

pileooo, duy sesimizi nerelerdesin?nasılsın?

bende, cumartesiden beri eşim sadece 1 gün işe gitti 4 gündür evdeydi bugün tekrar başladı giremedim bu nedenle...kızım doya doya karda vakit geçirdi...babasıyla oynadılar...tabii şimdi biraz grip gibi geçirmeye çalışıyorum bakalımatlatıcaz inşallah dünden beri poğaça istiyor...bugün beraber yaptık kızımla...bense duygusal patlamalardayım bazen saçma sapan şeyler düşünüp eşime kızıyorum sonra ağlıyorum hiç sorun yokken adam ne olduğuna anlama veremiyor tabii:))bebek hareketlerini hala hissedemiyorum bazen bunu düşünüyorum saatlerce 2 hafta var kontrole ne bileyim yaa göğüs uçlarıma bakıyorum koyu olmuş bundan teselli buluyorum konuşuyorum anneye bişeyler yap yaşadığını bileyim diyorum bazen miyom geliyor aklıma kızıma onu büyütme sakın ayağınla vur gitsin benim kızım büyüsün falan diyorum sağlıkla alsaydım kucağıma bebeğimi başka bişey istemiyorum...tvde çok basit bir duygusal konuşma olsa başlıyorum ağlamaya:)) belim ayakta falan durunca çok ağrıyor bazen adım bile atamıyorum kızım hemen koşup yanıma geliyor anne iyimisin diyor ben küçükken böyleydim annem gripte olsa ağlardım anneme bişey olacak sanırdım....eşime bazen kızıyorum eskisi gibi uzatmıyorum zaten o hiç uzatmadığı için genelde hemen konuşuyoruz ama ona cinsiyet konusundaki kırgınlığım hala geçmiş değil bugün kontrol ne zaman diye sordu:)) bu arada bebeğim hep sağ tarafımda duruyor kızımda hiç hissetmemiştim bunda eğilemiyorum bazen sağ taraftan bişey batıyor sanki...oda benim bebeğim:))

kızlar herkese merhaba.. geçmişi okumadım.. dün neler oldu neler , üstün körü anlatıyorum kayganam ve küçük kaynım kayganam üzerinden 10 bin lira kredi çekmişler yemişler.. yine 5 bin lira çekmek için başvurmuş...küçük kaynımında yurt parasını biz ödüyorduk parayı yollamıştık sene başı geçen sene o parayı yemiş yurt parasını ödememiş, abimler ödeyecek demiş kaçmış , mezun oldu üni den..5 bin lira borç takmış yurda adamlar peşinde... kadını hemen yanımıza almamız lazım yoksa daha beter borca batacak, ev aradık sabahtan beri çok perişanız kızlar.. ev 1+1 olmasa şimdi getircez ama kişi için çok dar bura,bide sigara içiyo.. dua edin nolur.. gece adet oldum ona mı üzüleyim bunlara mı bilmiyorum...

bi süredir tlf dan takip ediyordum chnb ablaya çok üzüldüm çok geçmiş olsun burada birçok kişiye desteklerini esirgemiyorsun inşallah en kısa zamanda bebeğin seninle olur doğum yapan,bebeğinin cinsiyetini öğrenen ve tedaviye başlayan arkadaşlara da hayırlı olsun hepinizin adını çok sevindim lütfen dualarınızda da bize de yer verin kürtajımın üzerinden 1 ay geçti regl oldum eskiden olduğu gibi 28. günde oldum ve 6 gün sürdü bilmiyorum yanlış mı yapıcam ama ben bu ay korunmayı bırakmayı düşünüyorum inşallah hakkımızda hayırlısı olur...

yaaaa neden milletin takıklarını biz çekiyoruz yarabbim yaa...renkliciğim allah yardım etsin canım...şimdi onların borcunuda sizmi ödeyeceksiniz? kaynın nerde peki? yaa geçen bizdede aynı konuya benzer bir konu vardı... görümcem hanım abilerini dinlemedi evlenirken yıldırım aşkıyla evlendi şimdi kocası doğru düzgün çalışmıyor geçen geldi ağladı sızladı ne bu yaa benimde çocuğum var ben niye yalancı bir adamın karnını doyurayım yaa bide kocası geçmiş karşımıza ben kardeşinizi kimseye muhtaç etmedim diyor pişmiş pişmiş eşimde öyle saf öyle yufka yürekliki yardım edelim diyor maaşı alınca daha bişey demedim maaşı alınca konuşucam...yaa sen kardeşimizi kimseye muhtaç etmediysen bu kız niye gelmiş ağlıyor daha 1,5 yıllık evliler çocukta oldu bileziklerin hepsini satmış adam 2 aydır boş ev kira offff offff adam laf cambazı kocamın tarafı enayiliklerine doymasın ahhh herşeye nasıl kanıyorlar yaaa ben bir konuşabilsem ama bana laf düşmediği için konuşamıyorum sonrasında eşimin gözlerini açamak için adamın yaptığı laf cambazlıklarını ortaya döküyorum biraz açıldı eşim ama oda hep bebeğin ne günahı var düşüncesinde...offf offf canım sen konuyu açınca yaram deşildi söyleyecek öyle çok şey varki allah yardım etsin sanada canım iyikide evin küçükmüş canım yanına gelse rahat edemezdin...hayırlısı olsun:..

canım ya, allah kolaylık versin.milletin zevkinin sefasını hep bizler gibiler çekiyo işte yeni hayatınız inş sizi sıkıntıya sokmaz, ama yapacakta bişey yok.izmirde yaşıyodu kaygana değil mi ? hayır üniv mezunu madem bu adam, hem kazancı yok hem harcaması çok, bu güven nerden gelir ki anlamam !

zaten ah bi laf düşse, birde eşlerin saflığı olmasa ne güzel olurdu hayat.

Datlum, senin 1 çocuğun mu vardı ?

sorma canım biz dişimizden trnağımızdan arttıralım bunlar hayatlarnı yaşamak maksadıyla alsın çar çur etsinler olmayan paraları harcasınlar.. ceremeside bize kalsın... kaynanam o paraları sigaraya sucuğa lokantalara kebabçılara harcamıştır canım.. düşün biz daha iyi eşyalar alalım diye bekliyoruz biraz daha 1+1 evde tıkıştık,kadın çatır çatır çeksin harcasın ne diyelim Allah belasını versin diyorum başka bişe diyemiyorum vermişte zaten.. ruh hastası manyak.. kaynımda bil. programcılığı mezunu adanadan.. şimdi kırklarelinde kız arkadaşı orda diye gitmiş manyak lcw de kasiyerlik yapıymuş bu kadar mal yanii.. borçları kapatmak için anasını tehdit etmiş 5 binlik daha kredi çektiriyomuş kadına..kadında yalan söylüuo beni tehdit ediyo öldürecek diyo.. kaynımı arıyoruz oda yok öyle bişe diyo 2 laflarının biri yalan ccnaım...kız arkadaşıyla kadının kredi kartını almış kullanmışalr 1500 lirada ona gelmiş..amerikadaki abisini aradı eşim oda delirdi annesini aramış bu ton kızmış küfür etmiş...abisi dedi bir an önce alın şu manyağı yanınıza dedi dedik 1+1 evde alamayız ev bakacaz dedik, kadın sigara içer fos fos gelse burda bizi deli eder,aynı yerde oturamayız.. buraya alınca abisi bize 150 lira yollayacak onun kirasının yarısı yani,en azından tek bize yük olmayacak..ay oda dönse artık hep bize kaldı yükü, eltim dönecekmiş yaza ama boşanacaklar onlar sanırım görümceminde kredilerden haberi var oda dememiş ,eşim kızdı dedim ben abi sana diyo başka bişe demiyo..hepsi ayrı manyak.. kaynımın borcunu kayınpederim ödeyecek...ama kaygananın borcu kendi emekli maaşından kesiliyo bi boğazına bakacaz kadının..elinden kartları alacaz, harçlık verecez hatta hiç vermeyecez ..bi ev beeğendik bu oturduğuumuz sitenin karşısında gelir bizde yer gider ,sigara da aldırmayacam ona krize mi giriyo ne b.k yiyoosa yesin umrumda değil...

Renkliatlas canım ya hepsine üzülmekte haklısın. Allah yardımcın olsun.

Günlük oğlan iyi uyuduk gelince. İnşallah güzel olacak senin için her şey...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…