Kürtajdan sonra hamile kalma şansı ne kadardır ?

• Konu Sahibi Konu Sahibi aylin_fatih
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
günlükcüm kayınpederimle kayganam 2010 da boşandılar. kayınpederim dediki kartlarını alın beş kuruş vermeyin ona ben 30 sene öle idare ettim manyağı, eline harçlık verin o kadar dedi.. bide benim ailemi uyarmasını söylemiş eşime, semanın ailesine bulaşmasın onlara gider yalan yanlış şeyler anlatır acındırır para toplar milletten askıntı olur insanlara demiş.. eşim herkese anlatacak sakın dediklerine inanmayın kimse para vermesin ona diye anlatacak ..ay kızlar düşünsenize aslında bu kadın tam bakırköylük ama gitmiyo,başedemezsek şikayet edip hastaneye kapattırcaz akıl hastanesine B planımız o.

hayır canım çocuğum yok 2 aylık hamileydim kalp atışı durduğu için geçen ay kürtaj oldum.

kızlar kardeşim gelmişti üç gün kaldı pc manyağı laptopıma el koydu eşimde diğer pc de bende sıkıntıdan patladım sesimi de çıkaramadım ara ara facee bakabildim göğüs kanseri nedeniyle mesajlaşma sistemi oluşturulmuş mesajını hepinize ulaştırmaya çalıştım ama yine bahsedeyim aylara karşılık gelen şehir isimleri var doğum tarihin ayın kaçıysa o kadar süre doğum ayının karşılık geldiği şehire gidiyorum die yazıyorsun :) erkeklerden mesaj içeriği gizleniyor daha önce sütyen rengi ve çantayı nereye koyarsınız gibi etkinliklerde vardı belki hatırlarsınz

ben ilaçları kullanmaya devam ediyorum adet olamadım henüz olduğumda 4. günü kontrole gidecem

renkli cnm senin için çok üzüldüm bak şu işe ya eşine kavuştun tayin işi oldu tam düzen kurdum derken br de kaygana allah ferahlık versin cnm bir de eşin ailesi olunca tepkini de net ortaya koyamıyorsun günlükün dediği gibi laf düşmüyor işte

chnb ablacım evine dönmüş ne güzel hayırlısıyla geçmişsiniz valla haberlerde havalimanını gösteriyor aklım size takılmıştı burda da kış şartları çok ağır geçiyor

loneliness cnm memleket kar altında :) burda dolmuş güzergahını değiştirmiş tepelere çıkmıyor :) biz de kardeşi yolcu etmeye çıktık donduk sivastan sonra ilk defa ayak parmaklarımın donduğunu hissetim :)

candaş kuzum adetin bitmiş bol umutla yola devam ve kavuşmadan da milletin lafına kulak verme.. benimde kaygana soruyomuş oğluna çocuk dşünmüyonuzmu die biz ikinci düşüğü söylemedik tabi eşim test yaptırıp sonra düşüncez dedi içimden diyorumki sanki ilkinde çok sahip çıktı da şimdi soruyor yine kendisi için soruyordur çocuk olunca ona bakamıycazya hıh ben şimdide bakmayı düşünmüyorum hamileyken önüne meyve tabağını alıp içine sokulup yediği geliyor aklıma anne tehlikem var bebek gelişmiyor dediğimde kaç ordan heralde küçük olacak daha ne kadarlık o dediği bir de yol tarif edişi düz yol uzun sürer yapılan yoldan gidin 1-2 km sonra düzeliyor die taşlı yola ikna etmeye çalışması.. sonucu böyle acı olmasaydı söylediği hersöz unutulup gidecekti ama maalesef şimdi bebeğimi sevmeyen önemsemeyen herkese kırgınlık ve nefret dugusu içindeyim

ceza bi ara memlekte gidiyorum yazmıştı dönmedimi

günlük cnm yakın olsaydınız kızınla kar topu oynamaya gelirdim burda oynayacak arkadaş bulamadım :)

hellom nasılsın cnm kayganana öfkelendiğini okumuştum cnm s.et oğluşuna tutun sarıl görmezden gel kolay değil inan seni anlayabiliyorum ama elimizden bişey gelmiyor..

canım hem de ne beklemek...tam 21 ay. bir de gittiğimiz doktorlardan doğal olmaz, tüp bebek cevabını alarak, ve kendi ailem dahil kimseye söyleyememek. normal sperm sayısı 20 milyon olması gerekirken biz de 3 milyondu. elimden gelen herşeyi yaptım. bu forumdan çok yararlandım, çok şey öğrendim. mail yoluyla kaan aydos diye bi hoca buldum, erkek infertilitesinde, o tedavi verdi, doğal olma ihtimali %3 diyerek. bir de bende de sorun çıktı, basit de olsa ameliyat oldum. polip alındı. ve eşime kulandığımız ilaçların 2.ayında hamile kaldım.bu süre içerisinde etmediğim dua kalmadı. artık olmazsa yaz tatilinde tüp yaptıracaktık, çünkü tam 2 yıl olacaktı. öyle bile tutacağı şüpheliydi yani. öyle bi psikoloji ki bazen kendimi hiç çocuğum olamayacğı ihtimaline alıştırmaya çalışıyodum. her telefonda çocuk soran arkadaşlarımla bağlantıyı kestim. memleketime bile artık gitmem çocuğum olmazsa diyordum. çünkü insanlar yüzümden önce karnıma bakıyordu bişey var mı diye.
ilk bebeğimi kaybettiğime çok çok üzüldüm tabi. ama hiç hamile kalamamak kadar kötü değildi. böyle en azından umudum oldu. 2 sene sonra olsa da doğal hamile kalabilmiştim, ve uğraşırsam yine olur dedim hep. bir kere başardık, 2.ye daha kolay olur dedim. inancım arttı doğal yoldan hamile kalabileceğime. herşeyi tekrardan aldık. çok şükür 2. ye 6.ayımda geldi. ama kendini inandırmak ve çabalamak çok önemli. hiç bişey yapmdan bekleseydim tüple bile hamile kalamazdım. çünkü önemli olan varolan sorunların çözülmesi. tüp bebek çözüm değil.
inşallah benim kadar uzun olmaz bekleyişin. ama dediğim gibi çabalamak gerekiyor. doktor işlerin ne durumda en son?bir doktor arıyodun ankarada?

canım iyidir inşallah kızın. kız çocukları erkeklere göre daha güçlü oluyomuş hayata sarılmada. chnbden duymuştum.
eşin nasıl bu kızınlar oynuyorsa yenisini de benimseyecek, çok sevecek.
hareket bazen hissediyo gibiyim. ama çok belirgin değil. varla yok arası. ya da bana öyle geliyo.belirgin olması için 20 haftdan sonra diyolar. endişelenme canım.

chnb, hoşgeldin. özledik seni.

minikler, güya trakyadayız. çok az yarım saat kadar sabah yağdı buraya. tvde görüyoruz karı. ben de sevmem soğuğu.

kizlar selam herkese ,.. bugun kontrole gittim ama kontrol olamadim. Fatih hastanesinin sistemi bozukmus. Elektrikler gidip gelidigi icin ultrason cihazi calismiyormus. moralim baya bozuldu. bizde Batikentte Bilgi hastanesi var. Ordan randevu aldim yarina. Insallah oraya gidicem...

renklicim adet olmussun hayirlisi olsun canim , diger konu icinde Allah yardimciniz olsun canim opuyorum
nazlim atesler hiicc inmesin insallah
gunlukcum sen nasilsin? nasil gidiyor gerci yazini okudum merak ediyodum bende seni.. ayni haftalardayiz da nerdeyse degisikleri sende merak ediyorum valla... bende fazla hissedemiyorum bebisi.. bazen kasiklarimdan pitpitlar duyuyorum ama duzenli degil.. bigun duysam bigun duymuyorum.. acaba diyorum gaz sancisi falan mi? bbu arada kac kilo aldin.. yaa ben galiba 8 kiloya ulastim.. bugun tartildim 67 kilo geldim. ne yalan soyliyim moralim bozuldu , kayinvalideme diyorum diyete baslicam yedirme bana hicbisi...Turkiyeye geleli baya yiyorum tabii, ama herzaman dedigimiz gibi insallah saglikli olmasi icin dua ediyorum.. birde bende hic kasinti yok gibi. kakao yagi aldim ama kullanmiyorum.. gercekten insanin anatomik yapisindan kaynaklaniyor galiba. ablamla karnimin yapisi ayni..bbirde yazmistim hic kiz yok gibi diye... iste bi gulumuz sen varsin canim yaaa...hic yok gibi sadece 1 tane prensesimiz var.. sakin darilma canim olurmu:)) insalah yarin haberdar ederim

gecmisi okuyamadim cok.. son 2-3 sayfayi okudum .. opuyorum herkesi

lonelinescim nasilsin? iyigeceler canim.. bu haftalarda hissediyosan super canim valla bende zarzor hissediyorum... kendimi zorluyorum, kendimi dinliyorum anca belki 1-2 bisi issediyorum.. ablamda diyor neden acaba hissetmiyosun o zaman dahada bi strese giriyorum .. Ankarada cok sooguk yaa.. bugun ayaklarimi isitamadim hastanede dondum

chnb ablacim hosgeldin evine

günaydın kızlarr herkesin kandili ve cuması mubarek olsun rabbim sesimizi duysun bize hayırlı sağlıklı evlatlar nasib etsin inşallahhh
ben dün test yaptım negatif malesef ateşim hala düşmedi sanırım grip olucam bu yüzden ateşim yüksek çıkıo aklıma başka bişi gelmio
353782 Ovulation charts on FertilityFriend.com

Herkese Günaydın kızlar.Öncelikle herkesin kandili mübarek olsun.Rabbim bu mübarek günün hürmetine hepimize sağlıklı evlatlar versin.

Nazlım sende bende idrar testi mağdurlarıyız biliyorsun.Eğer ki gün içinde olmazsan gidip bir kan tahlili baktırmanı öneririm canım.Ne olduğu ortaya çıksın ki ona göre hareket et canım.

Renkliatlascım ne diyeyimde teselli edeyim seni bilemedim.İnsanların bencilliğini bizlermi ödeyeceğiz diye soruyorum kendime.Benim eşimin abiside bir işte tutunamayan bir tip.3 tane çocuğu var.Kayınvalidem yetimlikle büyütmüş çocuklarını.Eşinden kalan 250 lira civarı bir maaş alıyor sadece.Birde iğne oyası yapıp satıyor.Yıllarca bağ,bahçede çalışmış.Bir şekilde büyütmüş çocuklarını.Eşimin abisinin dünya umurunda değil.Çocukların istekleri bitmek bilmiyor.Kaynanam elinde ne varsa ona vermek zorunda kalmış.Son kalan bileziğinide birikmiş 6 aylık kirası için bozdurdu.Adam kıymet biliyor mu?Hiç sanmam.Kaynanamda çocuklara kıyamıyor.

Ben çocuk yaşımdan beri çalışıyorum kızlar.Eşim 2 ay önce abisinin cep telefonu faturasını yatırmıştı,dün akşam borcundan kapandı diye yine ödemiş.Yaa çokmu önemli her biri 70-80 lira ama kendimi enayi gibi hissediyorum bazen.Ben herşeyime dikkat ediyorum.Cep telefonumu bile idareli kullanıyorum ki gereksiz harcama olmasın.Çünkü yeni evlendik ve çoğu şeyi kendimiz yaptık.Ama öyle geliyor ki uzaktan bile huzurumuzu bozacaklar.

Renklicim kaynananda aklını başına alsın.Hastaysada tedavisini olsun.Kimse kimsenin borcunu ödemek zorunda değil.HELEKİ ZEVKE YAPILMIŞ BİR BORCU!İdareli olmayı öğrensin oda.Ben gönlümce harcayım düğer çocuklarım öder nasılsa diye düşünmek nasıl bencilce.Kızıyorum kızlar.Bazı şeyler aklıma geldikce sinirleniyorum.Düğünümüzden 1 ay kadar önceydi.Abisi aradı eşimi diyor ki:''Sizin düğün için kredi çekiver sen bana ver ben bütün masrafları onla hallederim,sonra aydan aya size öderim''Neyle ödeyeceksin be adam.İşin yok gücün yok.Maksat alacaktı bizden 20.000'i harcayacaktı bizde şimdi onun borcunu ödeyecektik.Eşim banka bana kredi vermiyor diyip konuu kapattırdı.

Eminim herkeste vardır böyle hikayeler.Ama bazen senin durmun gibi can yakıcı olabiliyor renklicim.Mübarek kandil günü Rabbim yardımcın olsun.Bu üzüntüleri unutturacak sağlıklı bir evlat versin.

beklicem kuzum mevsimsel bi gecikme falanda olabilir stres yaptıımdanda olabilir bi kaç gün daha bekliyelim bakalım neler olacak

canım ya, geçrten kötü olmuş.ben özellikle k.validenin oraya yerleşmesine üzüldüm, böyle insnalar evet düzelmez huzur kaçırır, ama bencede sen bildiğini oku, sigara yasağı koy, kartlarını alın.demekki kadın bundan anlıyor, eşinle arana girmemesi için gerekenleri saygı çercevesinde yaparsın bence.sorumsuz insnalardan nefret ediyorum ya abisininde sizin yanınızda otursun demsi çok bencilce, neyse ev tutup paylaşmayı iyi akıl etmişsiniz.gerçekten herkes çok bencil kendini düşünüyor, küçük kardeşe diyecek lafım yok lcw ye şehir dışına çalışmaya gitmiş ya zaten mantıksız hareket ettiği belli, yoruma değmez ama can sıkar.sana bol sabırlar diliyorum umarım herşey düzelir.ya birde b planınıza bayıldım :) inş ailene de bulaşmaz çünkü aileninde sen gibi iyi niyetli insanlar olduğuna emiim, geri çeviremeyebilriler.
hayır canım çocuğum yok 2 aylık hamileydim kalp atışı durduğu için geçen ay kürtaj oldum.
topiklerin birinde aynı kullanıcı adında bi kız vardı, o musun acaba dedim ? biraz olaylıydı, eşi aldatmış baba evine gitmiş 9 aylık hamile, sonra adam kandırmış tekrar glmiş, konuyu hatırlayamadım ama dönüşüne şok olmuştum gidiş sebebi çok ciddiydi, onun için sordum.inş tez kavuşursun bebeğine, korunuyomusun şuan ?
canım benim ya, işte can ortağı olduk biz boşa değil ya cümlelerimizi tamamlıyoruz resmen.eden bulsun.insn öz torunu için nasıl bu kadar vurdumduymaz olabilir ? dediğin gibi azıcık içten sevinçlerini görseydiik unutulurdu herşey.ama içleri dışa yansıyor.yazık onlara.ve şu lafını tuttum ilk fırsatta eşimin ailesi duyacak diyeceğim. bebeğimi sevmeyen önemsemeyen herkese kırgınlık ve nefret içndeyim.en doğru laf.inş bizlerde mükafatlarımza kavuşuruz.nasılsın onn dışında ?
canım ya birkere de hatırlattım sana, ne zorlu yollar.çabalamak ve evet inanmk şart.çok güçlü olmasada evet brgün anne olacağım diyorum, ama asla olmama ihtimaline karşıda ayaktayım.Allah o asla kısmına kimseyi denk getirmesin inş.şuanda araştırmalara hala devam, eşimde bende mart başında izne ayrılcaz, o zman gideceğiz dr a.ama özel mi devlet mi karar veremedik ? herks kendince iyi bir dr dior herhangi birilerine ama sorun aynı değil ki, o yüzden güvenemiyoruzçama aklımda bir isim oluştu özelden, yalnız onunda hastası çok olduğundan en fazla 10 dk bakıyromuş, anne gibi bi prof. diyro güvendiğim bir ark.bilmiyroum kime kısmet olacak gidişmiz. ay canım ya evvler bile buz, gece yatakta her yanım sarılı katlarca giyiyorum ama yine buz.ki sen çooook çoook dikkat et bebeğinede kendined....
canım bence çok ümitlenme, be senin idrar testlerine asla güvenmiyroum.hamile olma ihtimalin yüksek :) taaaffff koş yardıma.

günaydın, olmaz mı hem kendi ailemden hem eşimin ailesinden var maalesef.bazı insanların kaderi resmen, başkalrının yaptığının bedelini ödemek.

cancanım kocam dün akşam dioki getir bakayım o testi belki sen görmemişindir 2.çizgi vardır silik milik ilk bebektede zor görünüodu diyo anam dedim bende o göz varmı:)tafda gelmedi kız valla yorumlardı
dün akşam bi haber aldım bide eşimin arkadaşının karısı hamileymiş kızlar konuştuık 19 aylık bebeği var o doğduundan beri korunuolarmış 1 kere korunmamışlar hamile kalmış ki bu kız 15 günde bir adet görüyo ne ara yumurtladın da döllendide bebek oldu insan şaşaırmadan edemiyo bacım

:) inş 2. Si görünmemiştirde kandan cee der size :) maşallah kızında hızına diyecek yok, ay valla bunlar bize nispet yapmaya hamile kalıyolar :) ve her dizide hamileler çekilmiyor

:) inş 2. Si görünmemiştirde kandan cee der size :) maşallah kızında hızına diyecek yok, ay valla bunlar bize nispet yapmaya hamile kalıyolar :) ve her dizide hamileler çekilmiyor

kız vallahi dizi film falan izleyesim gelmio
hele dün akşam bi kanalda bebek firarda vardı eşim kurtlar vadisini zilio orda bi kadın bebeğini kaybetti başka bi adam bebek sevio polatın karısı hamile :)yuh dedim yaa hayat bize sabretmeyi öğretiyo candaş bunun başka bi açıklaması yok rabbim şükürmü etces küfürmü etces onu deniyo sınıyo imtihan ediyo bizi biz sınavlarımızı başarıyla tamamlarız inşallahhh geçen bi topikte okudum kız kürtajdan tam 2 sene sonra doğal yolla hamile kalmış kısmetten öte yol yok kuzum

Nazliiiiiim yettim gari
Canim atesin evet guzel testte negatif gormussun ama senin bugun adetin gelmezse anlaki yumurtan ffin cizdigi gunden 3 gun sonra catlamis yani 25. gun :26:
Bu demek oluyor ki sabirla 2 gun daha bekleyecegiz zaten bu iki gunde atesin kendini belli edecek

herkese teşekkürler destlekleriniz için... candaşım saol inşallah iyi olur herşey, ev tutmayacaz aslında biz büyük eve çıkacaz, onu bizim 1+1 e koyacaz, abisi kiranın yarısını yollayacak öyle plan ama dün yine deişti kadın gelmem de gelmem dedi illallah etti.. lanet olsun, dibe vurana kadar batana kadar devam edecek elde var sıfır olunca bize gelir o.. bende dedim ki biz çıkalım kendi evimizi kiraya verelim, umrumda değil ne hali varsa görsün, eşim diyoki bi kaç ay sonra gelir diyo o zaman dedim stüdyo bi daire tutarsn abinle ortaklaşa ödersiniz dedim ne diyim... yapacak bişe yok ...valla başa belaa ama ben B planının uygulanmasını istiyorum yani B planı A planı olsun diyorum.. benim ailemide kandırır o manyak kadın para almaya kalkışır insanlardan helede babannem ve dedemden onları temelli kandırır..biz olmadan oraya gitmesine izin vermeyecez öğretmeyecez yolu, bizle arabayla gelir başka başka yollardan gideriz ki kendisi öğrenmesin yolu yoksa başka çaresi yok insanlara askıntı olur...

ee sizler ne yapıyonuz ?? candaşım naslsın valla sormuyorum kimseyi kendi derdim aldı başını gitti... kestane balı aldım bu sefer kestane balıyla yapcam kürü..

cumanız ve kandiliniz mübarek olsun arkadaşlar. Allah tüm dualarımızı kabul etsin.

kız ben sana yetişemedimmmm:)bebeğim ben adetimin 23.günü doktora gittim vajinal muaynemi oldum smear testi yaptırdım o gün yumurtam çatlamıştı yani 22.gün 25.gün değil başka yumurtamda yoktu
loneliness saol kuzumm

slm kizlar.kac gundur takip edemiyorum.yarin evimdeyim insallah.evimi de sizleri cok ozledim.dondugumde sizden ayrintili bir gecmis ozeti isteyecegim.hepinizi optum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…