- Konu Sahibi aylin_fatih
-
- #13.981
canım ya, allah kolaylık versin.milletin zevkinin sefasını hep bizler gibiler çekiyo işteyeni hayatınız inş sizi sıkıntıya sokmaz, ama yapacakta bişey yok.izmirde yaşıyodu kaygana değil mi ? hayır üniv mezunu madem bu adam, hem kazancı yok hem harcaması çok, bu güven nerden gelir ki anlamam !
zaten ah bi laf düşse, birde eşlerin saflığı olmasa ne güzel olurdu hayat.
Datlum, senin 1 çocuğun mu vardı ?
Saol canım, inş allah kabul edenlerden eylesin, ben bunu derken duayla olmuyor demek istemiyorum.hani sizler anarsınız zatende bazı şeylerin vakti dolması şart demekki, ister dua olsun ister olmasın.tez zamanda konusunda da bi ara eklerdim onu hep, sonra korktum açıkçası.Tez olur kötü our mu gibi şeytani düşüncelerde çıkmadı değil, ama zaten hayırda şerde allahtan.bundan sonrA artık tezleri eklerim herhalde, 15. deneme bu ay dile kolay.sen çok iyi anlarsın diye tahmin ediyorum ilk gebeliğinde beklemiştin galiba.
canım iyidir inşallah kızın. kız çocukları erkeklere göre daha güçlü oluyomuş hayata sarılmada. chnbden duymuştum.herkeze iyi günler kolay gelsin kızlar....
candaş, geçmiş olsun canım iş yerineki kaza kötü olmuş ama varır bundada bir hayır:)) adaşım nasıl bu arada selam söyle ellerinden öperim...
nazlım, ateşler başa vurdu inmez inşallah canım bu ay birinizden güzel haber çıksın inşallah...
renkliatlas, sende kırmızıları görmüşsün yeni ay yeni umut diyelim bunun stresi eşinle ilişkinize yansımış kısa zamanda düzelir aranız umarım...
hellom, canımçok şükür iyiyim sizinde iyi olmanıza sevindim hiççç kasma canım bırak kaynanan ne yapmak istiyorsa yapsın daha öncede bahsetmiştim sana moralini bozarsan sütünde az olur mama takviyesi yapıyormuşsun hangi mama milupa kullanmanı öneririm her dr farklı veriyor bende sana milupa diyorum:)) çınarın bıngıldağıyla ilgili bişey yazmışsın bunu hiç duymamıştım ama bir problem olduğunu düşünmüyorum ve o bölgeye sakın dokunmayın canım özellikle gelen misafirlerde çocuklara dikkat et çünkü çocukların ilk dokundukları yerlerden biri orasını kolla canım....allahım sana sabır versin bu dönem gerçekten zor ama geçecek canım benim...benim kaynanamda eltimde aynı odada yatmışlar ben buna izin vermedim şöyle kaynanam bendede kaldı kalmadı değil salonda yattı aynen seninki gibi horluyordu kızım ağlıyordu ben kalkıyor ona mama yapıyordum kaynanam hala horluyordu:)) 20 gğn sonra eşime dedim annene gerek yok gitsin rahat rahat yatsın evinde sonra gitti...sende idare et canım seninkinin evi uzak hemen gidemez sonrasında herşey senin düzenine göre olacak hiç sıkıntı yapma...
minikler, almanyada ne işin var canım hayırdır....
ceza, nerelerde, nasılsın?
chnb, hoşgelin canım nasılsın?oğlun nasıl canım?
loneliness, canım giremedim eşim evdeydi...iyisin inşallah...canım ben kızımda karnıma vazelin sürmüştüm ama beyaz olanından birisi söylemişti hiç çatlağım olmadı sadece duş sonrası sürerdim kaşınırken tırnaklarınla kaşıma çatlak daha çok olur demişlerdi bende hep ovalıyordum avuç içimle...ayrıca annen demişya erkek daha çok şişeceksin benim kızımda karnımı görsen inanamazdın kesin 3üz derdin erkek kızla ilgisi yok bence bu hamileliğimdede karnım ilk kızıma göre çok az bendede kaşıntı var ama hiç bişey sürmedim şimdiye kadar özellikle yan taraflarım kaşınıyor kimininde bünyesiyle alakalı amcamın kızıda krem kullandı fakat hertaraftan çatladı sen tabii kaşıntı için soruyorsun inşallah çabuk geçer canım kaşıdıkça kaşıması geliyor insanın dimi:))
nuray, ne yaptı aceba dr gittinmi?
pileooo, duy sesimizi nerelerdesin?nasılsın?
bende, cumartesiden beri eşim sadece 1 gün işe gitti 4 gündür evdeydi bugün tekrar başladı giremedim bu nedenle...kızım doya doya karda vakit geçirdi...babasıyla oynadılar...tabii şimdi biraz grip gibi geçirmeye çalışıyorum bakalımatlatıcaz inşallah dünden beri poğaça istiyor...bugün beraber yaptık kızımla...bense duygusal patlamalardayım bazen saçma sapan şeyler düşünüp eşime kızıyorum sonra ağlıyorum hiç sorun yokken adam ne olduğuna anlama veremiyor tabii:))bebek hareketlerini hala hissedemiyorum bazen bunu düşünüyorum saatlerce 2 hafta var kontrole ne bileyim yaa göğüs uçlarıma bakıyorum koyu olmuş bundan teselli buluyorum konuşuyorum anneye bişeyler yap yaşadığını bileyim diyorum bazen miyom geliyor aklıma kızıma onu büyütme sakın ayağınla vur gitsin benim kızım büyüsün falan diyorum sağlıkla alsaydım kucağıma bebeğimi başka bişey istemiyorum...tvde çok basit bir duygusal konuşma olsa başlıyorum ağlamaya:)) belim ayakta falan durunca çok ağrıyor bazen adım bile atamıyorum kızım hemen koşup yanıma geliyor anne iyimisin diyor ben küçükken böyleydim annem gripte olsa ağlardım anneme bişey olacak sanırdım....eşime bazen kızıyorum eskisi gibi uzatmıyorum zaten o hiç uzatmadığı için genelde hemen konuşuyoruz ama ona cinsiyet konusundaki kırgınlığım hala geçmiş değil bugün kontrol ne zaman diye sordu:)) bu arada bebeğim hep sağ tarafımda duruyor kızımda hiç hissetmemiştim bunda eğilemiyorum bazen sağ taraftan bişey batıyor sanki...oda benim bebeğim:))
canım iyidir inşallah kızın. kız çocukları erkeklere göre daha güçlü oluyomuş hayata sarılmada. chnbden duymuştum.
eşin nasıl bu kızınlar oynuyorsa yenisini de benimseyecek, çok sevecek.
hareket bazen hissediyo gibiyim. ama çok belirgin değil. varla yok arası. ya da bana öyle geliyo.belirgin olması için 20 haftdan sonra diyolar. endişelenme canım.
chnb, hoşgeldin. özledik seni.
minikler, güya trakyadayız. çok az yarım saat kadar sabah yağdı buraya. tvde görüyoruz karı. ben de sevmem soğuğu.
Herkese Günaydın kızlar.Öncelikle herkesin kandili mübarek olsun.Rabbim bu mübarek günün hürmetine hepimize sağlıklı evlatlar versin.
Nazlım sende bende idrar testi mağdurlarıyız biliyorsun.Eğer ki gün içinde olmazsan gidip bir kan tahlili baktırmanı öneririm canım.Ne olduğu ortaya çıksın ki ona göre hareket et canım.
canım ya, geçrten kötü olmuş.ben özellikle k.validenin oraya yerleşmesine üzüldüm, böyle insnalar evet düzelmez huzur kaçırır, ama bencede sen bildiğini oku, sigara yasağı koy, kartlarını alın.demekki kadın bundan anlıyor, eşinle arana girmemesi için gerekenleri saygı çercevesinde yaparsın bence.sorumsuz insnalardan nefret ediyorum yasorma canım biz dişimizden trnağımızdan arttıralım bunlar hayatlarnı yaşamak maksadıyla alsın çar çur etsinler olmayan paraları harcasınlar.. ceremeside bize kalsın... kaynanam o paraları sigaraya sucuğa lokantalara kebabçılara harcamıştır canım.. düşün biz daha iyi eşyalar alalım diye bekliyoruz biraz daha 1+1 evde tıkıştık,kadın çatır çatır çeksin harcasın ne diyelim Allah belasını versin diyorum başka bişe diyemiyorum vermişte zaten.. ruh hastası manyak.. kaynımda bil. programcılığı mezunu adanadan.. şimdi kırklarelinde kız arkadaşı orda diye gitmiş manyak lcw de kasiyerlik yapıymuş bu kadar mal yanii.. borçları kapatmak için anasını tehdit etmiş 5 binlik daha kredi çektiriyomuş kadına..kadında yalan söylüuo beni tehdit ediyo öldürecek diyo.. kaynımı arıyoruz oda yok öyle bişe diyo 2 laflarının biri yalan ccnaım...kız arkadaşıyla kadının kredi kartını almış kullanmışalr 1500 lirada ona gelmiş..amerikadaki abisini aradı eşim oda delirdi annesini aramış bu ton kızmış küfür etmiş...abisi dedi bir an önce alın şu manyağı yanınıza dedi dedik 1+1 evde alamayız ev bakacaz dedik, kadın sigara içer fos fos gelse burda bizi deli eder,aynı yerde oturamayız.. buraya alınca abisi bize 150 lira yollayacak onun kirasının yarısı yani,en azından tek bize yük olmayacak..ay oda dönse artık hep bize kaldı yükü, eltim dönecekmiş yaza ama boşanacaklar onlar sanırımgörümceminde kredilerden haberi var oda dememiş ,eşim kızdı dedim ben abi sana diyo başka bişe demiyo..hepsi ayrı manyak.. kaynımın borcunu kayınpederim ödeyecek...ama kaygananın borcu kendi emekli maaşından kesiliyo bi boğazına bakacaz kadının..elinden kartları alacaz, harçlık verecez hatta hiç vermeyecez ..bi ev beeğendik bu oturduğuumuz sitenin karşısında gelir bizde yer gider ,sigara da aldırmayacam ona krize mi giriyo ne b.k yiyoosa yesin umrumda değil...
topiklerin birinde aynı kullanıcı adında bi kız vardı, o musun acaba dedim ? biraz olaylıydı, eşi aldatmış baba evine gitmiş 9 aylık hamile, sonra adam kandırmış tekrar glmiş, konuyu hatırlayamadım ama dönüşüne şok olmuştum gidiş sebebi çok ciddiydi, onun için sordum.inş tez kavuşursun bebeğine, korunuyomusun şuan ?hayır canım çocuğum yok 2 aylık hamileydim kalp atışı durduğu için geçen ay kürtaj oldum.
canım benim ya, işte can ortağı olduk biz boşa değil ya cümlelerimizi tamamlıyoruz resmen.eden bulsun.insn öz torunu için nasıl bu kadar vurdumduymaz olabilir ? dediğin gibi azıcık içten sevinçlerini görseydiik unutulurdu herşey.ama içleri dışa yansıyor.yazık onlara.ve şu lafını tuttum ilk fırsatta eşimin ailesi duyacak diyeceğim. bebeğimi sevmeyen önemsemeyen herkese kırgınlık ve nefret içndeyim.en doğru laf.inş bizlerde mükafatlarımza kavuşuruz.nasılsın onn dışında ?kızlar kardeşim gelmişti üç gün kaldı pc manyağı laptopıma el koydu eşimde diğer pc de bende sıkıntıdan patladımsesimi de çıkaramadım ara ara facee bakabildim göğüs kanseri nedeniyle mesajlaşma sistemi oluşturulmuş mesajını hepinize ulaştırmaya çalıştım ama yine bahsedeyim aylara karşılık gelen şehir isimleri var doğum tarihin ayın kaçıysa o kadar süre doğum ayının karşılık geldiği şehire gidiyorum die yazıyorsun :) erkeklerden mesaj içeriği gizleniyor daha önce sütyen rengi ve çantayı nereye koyarsınız gibi etkinliklerde vardı belki hatırlarsınz
ben ilaçları kullanmaya devam ediyorum adet olamadım henüz olduğumda 4. günü kontrole gidecem
renkli cnm senin için çok üzüldüm bak şu işe ya eşine kavuştun tayin işi oldu tam düzen kurdum derken br de kayganaallah ferahlık versin cnm bir de eşin ailesi olunca tepkini de net ortaya koyamıyorsun günlükün dediği gibi laf düşmüyor işte
chnb ablacım evine dönmüş ne güzel hayırlısıyla geçmişsiniz valla haberlerde havalimanını gösteriyor aklım size takılmıştı burda da kış şartları çok ağır geçiyor
loneliness cnm memleket kar altında :) burda dolmuş güzergahını değiştirmiş tepelere çıkmıyor :) biz de kardeşi yolcu etmeye çıktık donduk sivastan sonra ilk defa ayak parmaklarımın donduğunu hissetim :)
candaş kuzum adetin bitmiş bol umutla yola devam ve kavuşmadan da milletin lafına kulak verme.. benimde kaygana soruyomuş oğluna çocuk dşünmüyonuzmu die biz ikinci düşüğü söylemedik tabi eşim test yaptırıp sonra düşüncez dedi içimden diyorumki sanki ilkinde çok sahip çıktı da şimdi soruyor yine kendisi için soruyordur çocuk olunca ona bakamıycazya hıh ben şimdide bakmayı düşünmüyorum hamileyken önüne meyve tabağını alıp içine sokulup yediği geliyor aklıma anne tehlikem var bebek gelişmiyor dediğimde kaç ordan heralde küçük olacak daha ne kadarlık o dediği bir de yol tarif edişi düz yol uzun sürer yapılan yoldan gidin 1-2 km sonra düzeliyor die taşlı yola ikna etmeye çalışması.. sonucu böyle acı olmasaydı söylediği hersöz unutulup gidecekti ama maalesef şimdi bebeğimi sevmeyen önemsemeyen herkese kırgınlık ve nefret dugusu içindeyim
ceza bi ara memlekte gidiyorum yazmıştı dönmedimi
günlük cnm yakın olsaydınız kızınla kar topu oynamaya gelirdim burda oynayacak arkadaş bulamadım :)
hellom nasılsın cnm kayganana öfkelendiğini okumuştum cnm s.et oğluşuna tutun sarıl görmezden gel kolay değil inan seni anlayabiliyorum ama elimizden bişey gelmiyor..
canım yacanım hem de ne beklemek...tam 21 ay. bir de gittiğimiz doktorlardan doğal olmaz, tüp bebek cevabını alarak, ve kendi ailem dahil kimseye söyleyememek. normal sperm sayısı 20 milyon olması gerekirken biz de 3 milyondu. elimden gelen herşeyi yaptım. bu forumdan çok yararlandım, çok şey öğrendim. mail yoluyla kaan aydos diye bi hoca buldum, erkek infertilitesinde, o tedavi verdi, doğal olma ihtimali %3 diyerek. bir de bende de sorun çıktı, basit de olsa ameliyat oldum. polip alındı. ve eşime kulandığımız ilaçların 2.ayında hamile kaldım.bu süre içerisinde etmediğim dua kalmadı. artık olmazsa yaz tatilinde tüp yaptıracaktık, çünkü tam 2 yıl olacaktı. öyle bile tutacağı şüpheliydi yani. öyle bi psikoloji ki bazen kendimi hiç çocuğum olamayacğı ihtimaline alıştırmaya çalışıyodum. her telefonda çocuk soran arkadaşlarımla bağlantıyı kestim. memleketime bile artık gitmem çocuğum olmazsa diyordum. çünkü insanlar yüzümden önce karnıma bakıyordu bişey var mı diye.
ilk bebeğimi kaybettiğime çok çok üzüldüm tabi. ama hiç hamile kalamamak kadar kötü değildi. böyle en azından umudum oldu. 2 sene sonra olsa da doğal hamile kalabilmiştim, ve uğraşırsam yine olur dedim hep. bir kere başardık, 2.ye daha kolay olur dedim. inancım arttı doğal yoldan hamile kalabileceğime. herşeyi tekrardan aldık. çok şükür 2. ye 6.ayımda geldi. ama kendini inandırmak ve çabalamak çok önemli. hiç bişey yapmdan bekleseydim tüple bile hamile kalamazdım. çünkü önemli olan varolan sorunların çözülmesi. tüp bebek çözüm değil.
inşallah benim kadar uzun olmaz bekleyişin. ama dediğim gibi çabalamak gerekiyor. doktor işlerin ne durumda en son?bir doktor arıyodun ankarada?
ay canım ya evvler bile buz, gece yatakta her yanım sarılı katlarca giyiyorum ama yine buz.ki sen çooook çoook dikkat et bebeğinede kendined....lonelinescim nasilsin? iyigeceler canim.. bu haftalarda hissediyosan super canim valla bende zarzor hissediyorum... kendimi zorluyorum, kendimi dinliyorum anca belki 1-2 bisi issediyorum.. ablamda diyor neden acaba hissetmiyosun o zaman dahada bi strese giriyorum .. Ankarada cok sooguk yaa.. bugun ayaklarimi isitamadim hastanede dondum
chnb ablacim hosgeldin evine
canım bence çok ümitlenme, be senin idrar testlerine asla güvenmiyroum.hamile olma ihtimalin yüksek :) taaaffff koş yardıma.günaydın kızlarr herkesin kandili ve cuması mubarek olsun rabbim sesimizi duysun bize hayırlı sağlıklı evlatlar nasib etsin inşallahhh
ben dün test yaptım negatif malesef ateşim hala düşmedi sanırım grip olucam bu yüzden ateşim yüksek çıkıo aklıma başka bişi gelmio
353782 Ovulation charts on FertilityFriend.com
Renkliatlascım ne diyeyimde teselli edeyim seni bilemedim.İnsanların bencilliğini bizlermi ödeyeceğiz diye soruyorum kendime.Benim eşimin abiside bir işte tutunamayan bir tip.3 tane çocuğu var.Kayınvalidem yetimlikle büyütmüş çocuklarını.Eşinden kalan 250 lira civarı bir maaş alıyor sadece.Birde iğne oyası yapıp satıyor.Yıllarca bağ,bahçede çalışmış.Bir şekilde büyütmüş çocuklarını.Eşimin abisinin dünya umurunda değil.Çocukların istekleri bitmek bilmiyor.Kaynanam elinde ne varsa ona vermek zorunda kalmış.Son kalan bileziğinide birikmiş 6 aylık kirası için bozdurdu.Adam kıymet biliyor mu?Hiç sanmam.Kaynanamda çocuklara kıyamıyor.
Ben çocuk yaşımdan beri çalışıyorum kızlar.Eşim 2 ay önce abisinin cep telefonu faturasını yatırmıştı,dün akşam borcundan kapandı diye yine ödemiş.Yaa çokmu önemli her biri 70-80 lira ama kendimi enayi gibi hissediyorum bazen.Ben herşeyime dikkat ediyorum.Cep telefonumu bile idareli kullanıyorum ki gereksiz harcama olmasın.Çünkü yeni evlendik ve çoğu şeyi kendimiz yaptık.Ama öyle geliyor ki uzaktan bile huzurumuzu bozacaklar.
Renklicim kaynananda aklını başına alsın.Hastaysada tedavisini olsun.Kimse kimsenin borcunu ödemek zorunda değil.HELEKİ ZEVKE YAPILMIŞ BİR BORCU!İdareli olmayı öğrensin oda.Ben gönlümce harcayım düğer çocuklarım öder nasılsa diye düşünmek nasıl bencilce.Kızıyorum kızlar.Bazı şeyler aklıma geldikce sinirleniyorum.Düğünümüzden 1 ay kadar önceydi.Abisi aradı eşimi diyor ki:''Sizin düğün için kredi çekiver sen bana ver ben bütün masrafları onla hallederim,sonra aydan aya size öderim''Neyle ödeyeceksin be adam.İşin yok gücün yok.Maksat alacaktı bizden 20.000'i harcayacaktı bizde şimdi onun borcunu ödeyecektik.Eşim banka bana kredi vermiyor diyip konuu kapattırdı.
Eminim herkeste vardır böyle hikayeler.Ama bazen senin durmun gibi can yakıcı olabiliyor renklicim.Mübarek kandil günü Rabbim yardımcın olsun.Bu üzüntüleri unutturacak sağlıklı bir evlat versin.
cancanım kocam dün akşam dioki getir bakayım o testi belki sen görmemişindir 2.çizgi vardır silik milik ilk bebektede zor görünüodu diyo anam dedim bende o göz varmı:)tafda gelmedi kız valla yorumlardı
dün akşam bi haber aldım bide eşimin arkadaşının karısı hamileymiş kızlar konuştuık 19 aylık bebeği var o doğduundan beri korunuolarmış 1 kere korunmamışlar hamile kalmış ki bu kız 15 günde bir adet görüyo ne ara yumurtladın da döllendide bebek oldu insan şaşaırmadan edemiyo bacım
:) inş 2. Si görünmemiştirde kandan cee der size :) maşallah kızında hızına diyecek yok, ay valla bunlar bize nispet yapmaya hamile kalıyolar :) ve her dizide hamileler çekilmiyor
Nazliiiiiim yettim gari
Canim atesin evet guzel testte negatif gormussun ama senin bugun adetin gelmezse anlaki yumurtan ffin cizdigi gunden 3 gun sonra catlamis yani 25. gun :26:
Bu demek oluyor ki sabirla 2 gun daha bekleyecegiz zaten bu iki gunde atesin kendini belli edecek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?