Kürtajdan sonra hamile kalma şansı ne kadardır ?

• Konu Sahibi Konu Sahibi aylin_fatih
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
günaydın kızlar...

nuraycığım, canım yok ne kızması kızımı istersenizde vermem ona göre damatlarım çoğalıyor...babamız büyük kızıma talip olanlara hep der oğlu okusun kendini kurtarsın evi arabası olsun öyle gelsin kapıma bende derimki senin kızın bişey olamazsa o zaman napıcan benim kızım dr olacak diyor hep:)) canım bende 7-8 kilo aldım müsaitim zaten bu konuda:)) doğuma kadar 100 ü bulursun diyor eşim...hissetmeye gelince aynen senin dururmundayım bazen ara ara hissediyor gibiyim damar atması gibi gün oluyorki hiç hissetmiyorum...kızımda 16. haftada başlamıştı bu hiss bu kızımdada 18.haftadayım ama belirgin bişey yok sende endişelenme 22. haftaya kadar yazıyordu dün bbiraz okudumda seninle aramızda 2 hafta var...hadi bakalım bugünki haberini bekliyoruz canım...

nazlımmm, sen teste negatif yazınca ilk aklıma gelen ne oldu biliyormusun? yaa bu kız hamile değilken test pozitif çıkıyordu şimdi hamile sanırım test negatif çıkmış...inşallah öyledir canım hayırlısı ve sağlıklısı olsun....

renkliatlas, allahım ne verirse hayırlısını versin inşallah kısa zamanda düzeltirsiniz durumu...

minicikumut, canım aynen senin gibiyim telefonumu bile idareli kullanıyorum düğünümüzü kendimiz yaptık bende çalışıyrdum eşimle beraber benim ailem oturma gurubunu aldı onun ailesi bize ev verdi ama 7 yılı geçti evliyim verdikleri ev burnumdan geldi sağolsun bir eltim var onun sayesinde dün yazmıştım belki okumuşsundur görümcem şimdi aileye sarmış durumda kocası tam bir yalancı şu anda işsiz bir ara eşimle çalışırken yeni evliymişte pazar günü çalışmazmış senin bir sürü borcun var böyle bir lüksün yok senin sevinmelisinki daha çok para kazınıcam diye utanmaz birde diyormuşki milletin evi var arabası var pazar günü bile işe gidiyor benim eşimden bahsediyor eee sende git seninde olsun ahhhh bir laf düşse bana neler sayarım ama içim içimi yiyor konuşamıyorum diye bende senin gibi haksızlıkla bizden para çıkınca kendimi enayi gibi hissediyorum...allahım uzak tutsun bizi onların şerrinden yarabbi...

candaş, canım buralarda soğuk ama orası gerçekten çok soğuk allah yardımcınız olsun evi olmayanlarada yardım etsin allahım...

dün kim yazmıştı kuşlara ekmek, ben onu her zaman yaparım çok bayat yada köflenmiş ekmeğimi hep koyarım cam kenarına çöpe atmak kadar günah bişey yok çok üzülüyorum bunu yaptıklarını görünce...karfurda çalışırken bir gün öncesinden kalan ekmeklerin çöpe atıldığını görmek içimi nasıl acıtırdı onca ekmek dışarı koysalar insanlar alır onları ama onlar çöpe atıyor offf aklıma geldi yine içim acıdı yaaa...

minikler, canım anladım şimdi ayy birden öyle yazınca hayırdır aceba bişeymi oldu dedim:)) geldimi kaynanan?

canım hiççç bişey yapmak istemiyor...çalışanlar kızacak şimdi bana:)) büyük kızımla kahvaltımızı yaptık o alt kata gitti bizde küçük kızımla oturuyoruz:)) ablası sürekli sorular soruyor artık biber ağzına sürmez sevmiyor...ben kahvaltıda yiyince diyorki anne kardeşimdemi yedi evet diyorum ıyyy nasıl yiyo onu anne? bişeyi bana vermediği zaman kardeşin yemesinmi diyorum al anne al diyor şimdilik iyi ama doğunca ne olacak inşallah böyle devam ederde problem yaşamak istemiyorum...eşimi benden çok kıskanıyor dün akşam eşim bana yaslandı bende öptüm onu başladı hııhhh anne ben artık seni sevmiyorum sana inanmıyorum güvenmiyorum kıskandım diyemiyor utandım diyor:)) sen babamı benden daha çok seviyorsun bende hayır anneciğim olurmu öyle şey deyip sarılıyorum kulağına diyorumki babana sakın söyleme ben seni daha çok seviyorum nasıl hoşuna gidiyor kahkaha atıyor falan allahım onlar bir içim sular masum melekler...sen arkadaşlarımada yaşat bu güzel duyguyu yarabbim hayırlısıyla ve sağlıklısıyla nasip et...benimle oturup dizi izliyor ve birbirlerini sevenleri söylüyor eğer bir dizide bebek varsa onu kesinlikle izliyor ama bebek olmayan dizileri izlemiyor bizede izletmiyor sürekli isimlerini soruyor evlenceklermi diyor bazen çok takılmasın diye tv izlemiyoruz hayatımız ona göre akıp gidiyor anlayacağınız...

isim benzerliği canım allah korusun herkesi böyle bir durumdan.evet korunmayı bıraktım hayırlısı olur inşallah hepimiz bebeklerimize kavuşuruz.

heryerde varlar sakarya fıratta da kız hamile, çubuk çift çizgi olmuş diyo ( acaba ben ne zman derim demeden edemedim, geçen kendimi test yaparken 2. çizgiyi görürken uyandım nasıl olur ama hiç ümidim yoktu mucize bu diyorum, eşim balık görmüş,, 2 tane, tabirinde çocuğunuz olacak yazıyor.işimiz rüyalara kaldı gerçekte kavuşamıyrouz ya bebeklerimize :/ evet biliyorum kürtajdan çok sonra hamile kalanlarda varmış yaşadıkça duydukça öğreniyoruz, inş mutlu haberlerinide bekliyoruz.
inş herşey güzel olur canım ya, bencede mantıklı siizn evi ona vermek.inş ailene çok musallat olmaz ya, zor günler seni bekliyor gibi, sabırlı ol tamammı ?
cumanız ve kandiliniz mübarek olsun arkadaşlar. Allah tüm dualarımızı kabul etsin.
amin kandilimiz mübarek dualarımız gerçek olsun inş.
slm kizlar.kac gundur takip edemiyorum.yarin evimdeyim insallah.evimi de sizleri cok ozledim.dondugumde sizden ayrintili bir gecmis ozeti isteyecegim.hepinizi optum.
bizde seni özledik canım pzt bol bol görüşmek dileğiyle :)
canım soğuk valla, kızını yerim ben :) ayy annnem iyi unuttum geçen yazmayı onunda selamı var çook :) isminizin anlamını bilmiyodum ben ne güzel isminiz var ya sizin, güneşin doğuş vaktiydi galiba ? destina tam aile kadını olcak desene, bebeksiz filme hayır şimdiden başlamış :)) maşallah ona.
isim benzerliği canım allah korusun herkesi böyle bir durumdan.evet korunmayı bıraktım hayırlısı olur inşallah hepimiz bebeklerimize kavuşuruz.

galiba, allah esirgesin hepimizi inş.allah mübarek günnü yüzü suyu hürmetine dileklerimizi kabul etsin inş canım

kızlar 10.000 salavat dileklerin kabulü için okunuyor sanırım, bizlerinde durumu malum.bu gecede mevlüt kandili, hepimiz 1000 er tane okuyabilir miyiz ? yeni aklıma geldi, ben zaten günde 1000 tane okuyorum, salavatın fazlasıda zarar etmez elbet, ben yasin okuyacağım, onun da duası olur hem.

Herkesin kandili mübarek olsun.öpüyroum iyi haftasonları.

saol canım seninde kandilin mubarek olsun.. salavat okumak çokk iyi bende salavatlar arası dua edildiğinde kabul olur diye biliyorum...inşallah bu kandilde dualarımız kabul olur ben adetliyim sadece salavat dua felan okurum... allah kabul etsin canım dualarını kuranlarını ibadetini.. bu arada eşim dr a gidelim diye ısrar ediyor bugün arayacakmış dr u,, 6 aydır olmaması normal değil diyo...hayırlısı ne diyim götürürse giderim.. ben hevesimi kaybettim feci bi enerji düşmesi yaşıyorum..umudum da azaldı

Hepimizn cumasını ve kandilini kutluyorum...

geçmiş olsun canım çok doğru bi yerdesin, burda bi aile ortamı var hepimiz aynı şeyi yaşadık..
kaç haftalıktı? normal düşük mü yaptın yoksa kürtajta yaptılar mı?
tesekkur ederim 10 haftalıktı ama 8 haftadan sonra gelısememış goruntusu oyleymıs tam 8 haftalıkken gıtmıstım ve kalp sesını duymustuk muhtemelen ondan sonra durdu kalbi. dusuk yapmadım dusmesı ıcın ılac verdıler 8 saat bekledım ama dusmedı tam kurtaj olacagım esnada kanamam basladı zaten işlem baslamak uzereydı ve kısa surede bıttı((

tesekkur ederım ben dr'a nedenının arastırılamsı ıcın ne yapmak gerekır dıye sordum bu gıbı ılk durumlarda yaılmasına gerek gorulmuyor eger ıkıncısınde de aynı sey olursa arastırıyoruz dedı aynı seyı tekrar mı yasamam gerekır?? sızler hangı testlerı yaptırdınız gerekırse gıdıp baska bır yerde yaptırmayı deneyecegım

lonecimmm nasıl güzel paylaşımlar bunlar
demek artık çatlaklar için araştırılmaya girilmiş ne mutlu sana
çok sevindim senin adına kocaman olmuşsnuz maşallah
bu arada ben ikinci gebeliğim olmasına rağmen çatlamadım
tek kullandığım şey bebe yağı pahalı kremlere hiç gerek yok

kızlar bugün hepimiz için bol bol dua ettim herkesin kandili mübarek olsun ve allah dualarımızı kabul etsin inşallah..

yarın benim için beklenen gün yani kayganamlar geliyor eltim ve kaynım bırakacaklarmış hep birlikte gelecekler yani sonrasında da kayganalar kış çıkana kadar bizdeler artık bir dua da biran önce havalar düzelsin die edecem :) malum insan sevmediği kişilerle uzun süre yaşamak zorunda kalınca sinir sisteminde hasarlar oluşuyor renkli bacım şu kayganaları ne yapmalı kaynar kazana atmalı :) ben bugünden sitrese başladım nasıl davranacağımı bile bilemiyorum içimden ona karşı dirhem sevgi yok tam tersine üstelik ama eşimi çok çok seviyorum ve ailesine kötü davranacağım korkusu taşıyor bu kaygısını da gösteriyor onu da üzmek istemiyoum ama offf minikler offf
bir de yapmacık yapmacık anne demek çok zoruma gidecek

nazlım cnm ya sen hala idrar testlerine güven taşıyormusun tamam belki gerçekten negatif buna da hazırlıklı ol herzaman için ama şimdiden güven duymadığın bişeyle üzülmeye başlama en azından allah büyüktür cnm hayırlı zamanda verecek inşallah kucağımız boş kalmayacak bugün de dualarımı mesajlarınızdan aldığım fikirle tez zamanda die ettim..

kyzeynep testleri özelde her zaman yaptırabilirsin ilk mi die kimse sormuyor ama devlet nedense ilklerimizi normal karşılıyor ikinci tehlikeyi göze alıyor yaptırdığım testlerin isimlerini tek tek hatırlamıyorum dosya arabada duruyor chnb ablacım yardımcı olur sanırım ben ondan almıştım isimleri ama genel olarak hormon testleri ve genetik testler yapılıyor ben araştırma hastanesinde iki tüp kan vermiştim sanırım hormon tahlilleri yapılmış onlarla özelde de kromozom analizi için eşimle birlilte birer tüp kan verdik başka bişeye şimdilik gerek yok dedi dr. buarada ben ikinci kayıbımı da yaşadığım için yaptırdım terstleri ama aklım olsaydı ilkinde yaptırırdım şunu da söyleyim ilkinde kayıp yaşayıp ama şuanda sağlıklı hamilelik yaşayan ve hatta doğum yapan arkadaşlarımız da var

günlük cnm çok bilmiş kızını çok çok öpüyorum okurken gülümsetti beni yazın abimleri ziyarete gitmiştik daha 1 buçuk yaşındaki yeğenim anne babanın el ele tutşmasında dünyayı yıkıyordu kız çocukları babayı çok kıskanır ama destina anneyi kıskanmış sanırım :) yine çok şanslısın:)

hilal canm sana da şimdiden hayırlı yolculuklar

candas cnm asla die bişeyi düşünüp kendine zulüm etme hele bir eşine kavuş düzenini kur bak nasıl gelecek kereta hem güzel de bir karar almışsınız için de rahatlar inşallah dr işine kalmadan gelir dileğimiz bu tabiki

günaydın kızlarrr
353782 Ovulation charts on FertilityFriend.com
görüldüğü üzere ateşim çakılmış durumda:)hayırlısı olsun inşallahhh diyorum diyecek bişey yok adet olurum bugün artık yine yine yiner çokkkkkk işim var 125 kişiiyi arayıp bakiyenis bu kadar mutabıkmıyız demem lazım

nazlim kolay gelsin bilirim o isleri bende 3 sene muhasebede calistim:)))

miniklercim canim dedigin gibi sevmedigin kisilerle yasamasi zor ama kocani seviyosan birazcik katlanacan ne yapalim canim. Allah yardimcin olsun

kizlar bende doktor randevuma gittim.. bebisimizi gorduk.. alin size pipim dermis gibi bi gosterdiki anlatamam cok guldum.. baya keyfi yerindeydi. Bacak bacak ustune atmis oturuyordu once..sonra duzeltti bacaklari iyiydi yani kisacasi. bende rahatlamis oldum.. Sali gunu gibi Istanbula gecicez. Bugunde misafirlige gidicez. Insallah gorusmek uzere baybay

selamlar

geçmiş kandiliniz mübarek olsun kızlar,

ne var ne yok değişiklik var mı?

eğer yarın vaktim olursa günlüğü arıyacağım, Cezacım senin telefonun bende yok onun için geri dönüş yapamıyorum sana.

citaknuray Allah tamamına erdirsin canım, herşeyin yolunda olduğuna çok sevindim.

kızlar biz bugün dr gittik kafam karma karışık hala biraz toparlanırsam yazacağım size.

hepinizii öpüyorum.

kızlar haftaiçi dr a gidecez ya biz eşimle hangi testleri yaptırmam gerek? bu arada benim adetlerim çok azaldı bugün 3. gün ama hi kan yok leke bile yok...2 gün kanama oldu o kadar

kızlar haftaiçi dr a gidecez ya biz eşimle hangi testleri yaptırmam gerek? bu arada benim adetlerim çok azaldı bugün 3. gün ama hi kan yok leke bile yok...2 gün kanama oldu o kadar

Renkliatlascanım dr m ile yazışıyordum oradan sana yazdım ama aynı anda gönderemedim. Kusuruma bakma.

Bence sperm testi yaptır eşine yurt dışından haber gelmedi mi?Yaptırmıştı ya eşin. Fsh, lh, plolaktin bakarlar. Belki rahim filmi önerirler.

Adetinin azaldığını dasöyle. Benim de az canım 3. günüm bugün. Az benim de... Dün biraz oldu...

Biliyorsun ben takıntılıyım amh değerine de baktır. İyi bir dr ye git bence...

günaydın kızlar ben geldimmmmmmmmmmmmm. evimdeyim çok şükür. öyle özlemişim ki evimi. insanın kendi evi gibi yok.geçmişi okuyup yazmaya çalışacağım ancak biri bana özetlerse daha da iyi olur.

iki haftalık tatilim bitti.bildiğiniz gibi doktora gittim özele ankarada. bizim tanıdık aynı zamanda, ankarada ve kırşehirde tüp merkezi var. başıma gelenleri anlattım,ultrasyonla baktı. herşey çok normal polistik overden korkuyordum yok dedi. hormon tahlilleri, toxo ve rubella testi istedi. yapılacak testleri gerekirse 3 e ayırdı. 1. bölümü bitirdik çok şükür temiz çıktı. ancak diğerlerini şimdilik yapmayı o da uygun görmedi. 1 ay sonra hamile kal dedi bana. memlekete gelince testleri yaptırmıştım. haftanın birkaç günü kırşehirde,sonuçları göstereyim dedim bu hafta gelmeyecekmiş. haftaya onun hastanesinden tekrar randevu alacakmışım. ben bu hafta gidiyorum dedim.o zaman telde görüşürüz dedi salladı.ben de tahlilleri yaptırdığım hastanenin doktoruna gittim. herşeyin nornal olduğunu korunmayı bırakabileceğimi söyledi. ancak ankaradaki doktorum 1 ay daha beklememi söylemişti. vitamin, çinko falan vermişti. bunları bir ay kullan korunmayı bırak demişti. ancak kırşehirdeki doktor da sadece folik asit yeterli dedi.kafam karmarışık oldu. dün eve döndüm tam da yumurtlama dönemindeyim kaçırmak istemedim. allahıma dualarımı edip korunmayı bıraktım. yanlış mı yaptım bilmiyorum, beklemelimiydim onu da bilmiyorum. anlayacağınız kafam karmakarışık ve bütün testleri yaptırmadan korunmayı bıraktığım için pişman olmaktan korkuyorum. allahıma sığındım, neden bilmiyorum ama bu sefer sağlıklı olacağına inanıyorum. hata mı ettim sizce.tekrar aynı şeyleri yaşamaktan da korkuyorum. neyse kızlar allahım hayırlısını versin hepimiz için.

chnb cim saol canım tahmin ettim meşgul olduğunu...iyi bi dr bulduk canım üniversite hastanesinde.. adetlermin azalması canımı çok sıkıyor canım.2 gün adet oldum o kadar 3 aydır felan böyle,öncesi böyle değildi ..yurtdışındaki sonuçlar gelmedi canım daha

Canım çoğu arkadaşımız sonraki hamileleğini sorun yaşamadan geçirdi. Hamile kalırsan tedbir amaçlı coraspin kullanımını sor dr ne...

Canım yazdım sana gönderemedim aynı anda 2 kişiyle konuşmayı bilmiyorum. Üniversite hastanesi dr si yönlendirir seni test konusunda. Adet azalması şikayetim nedeniyle bana Doç. Dr. Arda Lembet fsh, lh, e2, amh testi yaptır dedi. amh yi burada tıp fakültesi yapmıyor diğerleri sggk geçen özelde ücretsiz amh 160 tl idi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…