- Konu Sahibi aylin_fatih
-
- #14.001
canım ya, geçrten kötü olmuş.ben özellikle k.validenin oraya yerleşmesine üzüldüm, böyle insnalar evet düzelmez huzur kaçırır, ama bencede sen bildiğini oku, sigara yasağı koy, kartlarını alın.demekki kadın bundan anlıyor, eşinle arana girmemesi için gerekenleri saygı çercevesinde yaparsın bence.sorumsuz insnalardan nefret ediyorum yaabisininde sizin yanınızda otursun demsi çok bencilce, neyse ev tutup paylaşmayı iyi akıl etmişsiniz.gerçekten herkes çok bencil kendini düşünüyor, küçük kardeşe diyecek lafım yok lcw ye şehir dışına çalışmaya gitmiş ya zaten mantıksız hareket ettiği belli, yoruma değmez ama can sıkar.sana bol sabırlar diliyorum umarım herşey düzelir.ya birde b planınıza bayıldım :) inş ailene de bulaşmaz çünkü aileninde sen gibi iyi niyetli insanlar olduğuna emiim, geri çeviremeyebilriler.
topiklerin birinde aynı kullanıcı adında bi kız vardı, o musun acaba dedim ? biraz olaylıydı, eşi aldatmış baba evine gitmiş 9 aylık hamile, sonra adam kandırmış tekrar glmiş, konuyu hatırlayamadım ama dönüşüne şok olmuştum gidiş sebebi çok ciddiydi, onun için sordum.inş tez kavuşursun bebeğine, korunuyomusun şuan ?
canım benim ya, işte can ortağı olduk biz boşa değil ya cümlelerimizi tamamlıyoruz resmen.eden bulsun.insn öz torunu için nasıl bu kadar vurdumduymaz olabilir ? dediğin gibi azıcık içten sevinçlerini görseydiik unutulurdu herşey.ama içleri dışa yansıyor.yazık onlara.ve şu lafını tuttum ilk fırsatta eşimin ailesi duyacak diyeceğim. bebeğimi sevmeyen önemsemeyen herkese kırgınlık ve nefret içndeyim.en doğru laf.inş bizlerde mükafatlarımza kavuşuruz.nasılsın onn dışında ?
canım yabirkere de hatırlattım sana, ne zorlu yollar.çabalamak ve evet inanmk şart.çok güçlü olmasada evet brgün anne olacağım diyorum, ama asla olmama ihtimaline karşıda ayaktayım.Allah o asla kısmına kimseyi denk getirmesin inş.şuanda araştırmalara hala devam, eşimde bende mart başında izne ayrılcaz, o zman gideceğiz dr a.ama özel mi devlet mi karar veremedik ? herks kendince iyi bir dr dior herhangi birilerine ama sorun aynı değil ki, o yüzden güvenemiyoruzçama aklımda bir isim oluştu özelden, yalnız onunda hastası çok olduğundan en fazla 10 dk bakıyromuş, anne gibi bi prof. diyro güvendiğim bir ark.bilmiyroum kime kısmet olacak gidişmiz.
ay canım ya evvler bile buz, gece yatakta her yanım sarılı katlarca giyiyorum ama yine buz.ki sen çooook çoook dikkat et bebeğinede kendined....
canım bence çok ümitlenme, be senin idrar testlerine asla güvenmiyroum.hamile olma ihtimalin yüksek :) taaaffff koş yardıma.
günaydın, olmaz mı hem kendi ailemden hem eşimin ailesinden var maalesef.bazı insanların kaderi resmen, başkalrının yaptığının bedelini ödemek.
heryerde varlarkız vallahi dizi film falan izleyesim gelmio
hele dün akşam bi kanalda bebek firarda vardı eşim kurtlar vadisini zilio orda bi kadın bebeğini kaybetti başka bi adam bebek sevio polatın karısı hamile :)yuh dedim yaa hayat bize sabretmeyi öğretiyo candaş bunun başka bi açıklaması yok rabbim şükürmü etces küfürmü etces onu deniyo sınıyo imtihan ediyo bizi biz sınavlarımızı başarıyla tamamlarız inşallahhh geçen bi topikte okudum kız kürtajdan tam 2 sene sonra doğal yolla hamile kalmış kısmetten öte yol yok kuzum
inş herşey güzel olur canım ya, bencede mantıklı siizn evi ona vermek.inş ailene çok musallat olmaz ya, zor günler seni bekliyor gibi, sabırlı ol tamammı ?herkese teşekkürler destlekleriniz için... candaşım saol inşallah iyi olur herşey, ev tutmayacaz aslında biz büyük eve çıkacaz, onu bizim 1+1 e koyacaz, abisi kiranın yarısını yollayacak öyle plan ama dün yine deişti kadın gelmem de gelmem dedi illallah etti.. lanet olsun, dibe vurana kadar batana kadar devam edecek elde var sıfır olunca bize gelir o.. bende dedim ki biz çıkalım kendi evimizi kiraya verelim, umrumda değil ne hali varsa görsün, eşim diyoki bi kaç ay sonra gelir diyo o zaman dedim stüdyo bi daire tutarsn abinle ortaklaşa ödersiniz dedim ne diyim... yapacak bişe yok ...valla başa belaa ama ben B planının uygulanmasını istiyorum yani B planı A planı olsun diyorum.. benim ailemide kandırır o manyak kadın para almaya kalkışır insanlardan helede babannem ve dedemden onları temelli kandırır..biz olmadan oraya gitmesine izin vermeyecez öğretmeyecez yolu, bizle arabayla gelir başka başka yollardan gideriz ki kendisi öğrenmesin yolu yoksa başka çaresi yok insanlara askıntı olur...
ee sizler ne yapıyonuz ?? candaşım naslsın valla sormuyorum kimseyi kendi derdim aldı başını gitti... kestane balı aldım bu sefer kestane balıyla yapcam kürü..
amin kandilimiz mübarek dualarımız gerçek olsun inş.cumanız ve kandiliniz mübarek olsun arkadaşlar. Allah tüm dualarımızı kabul etsin.
bizde seni özledik canım pzt bol bol görüşmek dileğiyle :)slm kizlar.kac gundur takip edemiyorum.yarin evimdeyim insallah.evimi de sizleri cok ozledim.dondugumde sizden ayrintili bir gecmis ozeti isteyecegim.hepinizi optum.
canım soğuk valla, kızını yerim ben :) ayy annnem iyi unuttum geçen yazmayı onunda selamı var çook :) isminizin anlamını bilmiyodum ben ne güzel isminiz var ya sizin, güneşin doğuş vaktiydi galiba ? destina tam aile kadını olcak desene, bebeksiz filme hayır şimdiden başlamış :)) maşallah ona.günaydın kızlar...
nuraycığım, canım yok ne kızması kızımı istersenizde vermem ona göre damatlarım çoğalıyor...babamız büyük kızıma talip olanlara hep der oğlu okusun kendini kurtarsın evi arabası olsun öyle gelsin kapıma bende derimki senin kızın bişey olamazsa o zaman napıcan benim kızım dr olacak diyor hep:)) canım bende 7-8 kilo aldım müsaitim zaten bu konuda:)) doğuma kadar 100 ü bulursun diyor eşim...hissetmeye gelince aynen senin dururmundayım bazen ara ara hissediyor gibiyim damar atması gibi gün oluyorki hiç hissetmiyorum...kızımda 16. haftada başlamıştı bu hiss bu kızımdada 18.haftadayım ama belirgin bişey yok sende endişelenme 22. haftaya kadar yazıyordu dün bbiraz okudumda seninle aramızda 2 hafta var...hadi bakalım bugünki haberini bekliyoruz canım...
nazlımmm, sen teste negatif yazınca ilk aklıma gelen ne oldu biliyormusun? yaa bu kız hamile değilken test pozitif çıkıyordu şimdi hamile sanırım test negatif çıkmış...inşallah öyledir canım hayırlısı ve sağlıklısı olsun....
renkliatlas, allahım ne verirse hayırlısını versin inşallah kısa zamanda düzeltirsiniz durumu...
minicikumut, canım aynen senin gibiyim telefonumu bile idareli kullanıyorum düğünümüzü kendimiz yaptık bende çalışıyrdum eşimle beraber benim ailem oturma gurubunu aldı onun ailesi bize ev verdi ama 7 yılı geçti evliyim verdikleri ev burnumdan geldi sağolsun bir eltim var onun sayesinde dün yazmıştım belki okumuşsundur görümcem şimdi aileye sarmış durumda kocası tam bir yalancı şu anda işsiz bir ara eşimle çalışırken yeni evliymişte pazar günü çalışmazmış senin bir sürü borcun var böyle bir lüksün yok senin sevinmelisinki daha çok para kazınıcam diye utanmaz birde diyormuşki milletin evi var arabası var pazar günü bile işe gidiyor benim eşimden bahsediyor eee sende git seninde olsun ahhhh bir laf düşse bana neler sayarım ama içim içimi yiyor konuşamıyorum diye bende senin gibi haksızlıkla bizden para çıkınca kendimi enayi gibi hissediyorum...allahım uzak tutsun bizi onların şerrinden yarabbi...
candaş, canım buralarda soğuk ama orası gerçekten çok soğuk allah yardımcınız olsun evi olmayanlarada yardım etsin allahım...
dün kim yazmıştı kuşlara ekmek, ben onu her zaman yaparım çok bayat yada köflenmiş ekmeğimi hep koyarım cam kenarına çöpe atmak kadar günah bişey yok çok üzülüyorum bunu yaptıklarını görünce...karfurda çalışırken bir gün öncesinden kalan ekmeklerin çöpe atıldığını görmek içimi nasıl acıtırdı onca ekmek dışarı koysalar insanlar alır onları ama onlar çöpe atıyor offf aklıma geldi yine içim acıdı yaaa...
minikler, canım anladım şimdi ayy birden öyle yazınca hayırdır aceba bişeymi oldu dedim:)) geldimi kaynanan?
canım hiççç bişey yapmak istemiyor...çalışanlar kızacak şimdi bana:)) büyük kızımla kahvaltımızı yaptık o alt kata gitti bizde küçük kızımla oturuyoruz:)) ablası sürekli sorular soruyor artık biber ağzına sürmez sevmiyor...ben kahvaltıda yiyince diyorki anne kardeşimdemi yedi evet diyorum ıyyy nasıl yiyo onu anne? bişeyi bana vermediği zaman kardeşin yemesinmi diyorum al anne al diyor şimdilik iyi ama doğunca ne olacak inşallah böyle devam ederde problem yaşamak istemiyorum...eşimi benden çok kıskanıyor dün akşam eşim bana yaslandı bende öptüm onu başladı hııhhh anne ben artık seni sevmiyorum sana inanmıyorum güvenmiyorum kıskandım diyemiyor utandım diyor:)) sen babamı benden daha çok seviyorsun bende hayır anneciğim olurmu öyle şey deyip sarılıyorum kulağına diyorumki babana sakın söyleme ben seni daha çok seviyorum nasıl hoşuna gidiyor kahkaha atıyor falan allahım onlar bir içim sular masum melekler...sen arkadaşlarımada yaşat bu güzel duyguyu yarabbim hayırlısıyla ve sağlıklısıyla nasip et...benimle oturup dizi izliyor ve birbirlerini sevenleri söylüyor eğer bir dizide bebek varsa onu kesinlikle izliyor ama bebek olmayan dizileri izlemiyor bizede izletmiyor sürekli isimlerini soruyor evlenceklermi diyor bazen çok takılmasın diye tv izlemiyoruz hayatımız ona göre akıp gidiyor anlayacağınız...
isim benzerliği canım allah korusun herkesi böyle bir durumdan.evet korunmayı bıraktım hayırlısı olur inşallah hepimiz bebeklerimize kavuşuruz.
kızlar 10.000 salavat dileklerin kabulü için okunuyor sanırım, bizlerinde durumu malum.bu gecede mevlüt kandili, hepimiz 1000 er tane okuyabilir miyiz ? yeni aklıma geldi, ben zaten günde 1000 tane okuyorum, salavatın fazlasıda zarar etmez elbet, ben yasin okuyacağım, onun da duası olur hem.
Herkesin kandili mübarek olsun.öpüyroum iyi haftasonları.
tesekkur ederim 10 haftalıktı ama 8 haftadan sonra gelısememış goruntusu oyleymıs tam 8 haftalıkken gıtmıstım ve kalp sesını duymustuk muhtemelen ondan sonra durdu kalbi. dusuk yapmadım dusmesı ıcın ılac verdıler 8 saat bekledım ama dusmedı tam kurtaj olacagım esnada kanamam basladı zaten işlem baslamak uzereydı ve kısa surede bıttıgeçmiş olsun canım çok doğru bi yerdesin, burda bi aile ortamı var hepimiz aynı şeyi yaşadık..
kaç haftalıktı? normal düşük mü yaptın yoksa kürtajta yaptılar mı?
tesekkur ederım ben dr'a nedenının arastırılamsı ıcın ne yapmak gerekır dıye sordum bu gıbı ılk durumlarda yaılmasına gerek gorulmuyor eger ıkıncısınde de aynı sey olursa arastırıyoruz dedı aynı seyı tekrar mı yasamam gerekır?? sızler hangı testlerı yaptırdınız gerekırse gıdıp baska bır yerde yaptırmayı deneyecegımgeçmiş olsun cnm inşallah çabuk toparlanırsın ve tez zamanda tekrar annelik duygusunu tadarsın
kızlar yazamıyorum ama okuyorum bende değişen bişey yok ilaçlara devam adet olunca 4. günü kontrole çağırdı bende sabırsızlıkla adet olmayı bekliyorum..NAZLIM VE RENKLİ adet ve hamişlik belirtilerini ayırt etmek kolay değil TAF da ateş tablolarını güzel yorumlamış haydi bakalım kızlar rast gele :)
duaları bitirdiğimi dün yazmıştım yine tekrarlayım.. buara atkıya merak saldım abimin kızına yaptım yolladım eski komşu çocuğuna yaptım bu haftaiçi verecem bir de okuldaki hamiş arkadaşımın kızı olacakmış ona başladım :) isteyen olursa yapar kargolarım yiğenlerim için ama :)
CHNB ablam yazmayı unuttum sana çok çok teşekkür ederim dr. a yazdıklarını not etmiştim gösterdim nerden duydun sen bunları dedi bir arkadaş bunları yaptır aklında soru kalmasın demişti dedim çok iyi tespit etmiş dedi bunlar yapılmış dedi preferk kanda kromozom analizi testi kalmış yaptırmak istersen dedi eşimde bende yaptırdık bakalım iki haftaya çıkar dediler sonuç.. sen hep bizlere destek oldun yanımızda oldun allahım yüzüne gülsün oğluşun gibi bi mucizen daha olsun ablacım..
HELLO nabersin cnm çok mu yoruyor yoksa çınar bey seni :)
CANDAŞ kuzum yollar çok fena buralar bile öyle soğukki aman geç olsun güç olmasın görüşmeniz cnm inşallah haftaya karlar erir.... adetin de bitiyormuş yeni ay yeni umut cnm
RENKLİ buarada çok çok geçmiş olsun dikkat et cnm nane limon kaynat ılıyınca bal kat iç çok iyi geliyor ben de ağır atlattım giribi üstelik ilça da kullanmamam gerekiyordu ark. verdi bu tarifi bende etkili oldu.
GÜNLÜK-LONELİNESS-MİNİCİKUMUT kızlar nabersniz
ha son olarak bahsettiğim kadının dün ölüm haberi geldi çok çok üzüldüm.. insan neye üzüleceğini de şaşırıyor çocuklar şimdi küçük ama ilerde babalarının kazayla annelerini öldürdüğünü nasıl karşılayacaklar acaba ya da adam bu vicdan azabıyla nasıl hayata tutnacakallahım hakkımızda ne yazdıysa hayırısını versin..
badem yağını da çok araştırdım, ama kıllanma yapıyo diyolar diye vazgeçtim. bugün bi de kakao yağı aldım. bebe yağı da 1 aydır kullanıyorum duştan sonra. sen bu karışımı normalde de sürüyo muydun, yoksa sadece duştan sonra mı?
çınar paşamız nasıl?kırkbirkere maşallah. biz de o günleri görürüz inşallah.
kızlar haftaiçi dr a gidecez ya biz eşimle hangi testleri yaptırmam gerek? bu arada benim adetlerim çok azaldı bugün 3. gün ama hi kan yok leke bile yok...2 gün kanama oldu o kadar
günaydın kızlar ben geldimmmmmmmmmmmmm. evimdeyim çok şükür. öyle özlemişim ki evimi. insanın kendi evi gibi yok.geçmişi okuyup yazmaya çalışacağım ancak biri bana özetlerse daha da iyi olur.
iki haftalık tatilim bitti.bildiğiniz gibi doktora gittim özele ankarada. bizim tanıdık aynı zamanda, ankarada ve kırşehirde tüp merkezi var. başıma gelenleri anlattım,ultrasyonla baktı. herşey çok normal polistik overden korkuyordum yok dedi. hormon tahlilleri, toxo ve rubella testi istedi. yapılacak testleri gerekirse 3 e ayırdı. 1. bölümü bitirdik çok şükür temiz çıktı. ancak diğerlerini şimdilik yapmayı o da uygun görmedi. 1 ay sonra hamile kal dedi bana. memlekete gelince testleri yaptırmıştım. haftanın birkaç günü kırşehirde,sonuçları göstereyim dedim bu hafta gelmeyecekmiş. haftaya onun hastanesinden tekrar randevu alacakmışım. ben bu hafta gidiyorum dedim.o zaman telde görüşürüz dedi salladı.ben de tahlilleri yaptırdığım hastanenin doktoruna gittim. herşeyin nornal olduğunu korunmayı bırakabileceğimi söyledi. ancak ankaradaki doktorum 1 ay daha beklememi söylemişti. vitamin, çinko falan vermişti. bunları bir ay kullan korunmayı bırak demişti. ancak kırşehirdeki doktor da sadece folik asit yeterli dedi.kafam karmarışık oldu. dün eve döndüm tam da yumurtlama dönemindeyim kaçırmak istemedim. allahıma dualarımı edip korunmayı bıraktım. yanlış mı yaptım bilmiyorum, beklemelimiydim onu da bilmiyorum. anlayacağınız kafam karmakarışık ve bütün testleri yaptırmadan korunmayı bıraktığım için pişman olmaktan korkuyorum. allahıma sığındım, neden bilmiyorum ama bu sefer sağlıklı olacağına inanıyorum. hata mı ettim sizce.tekrar aynı şeyleri yaşamaktan da korkuyorum. neyse kızlar allahım hayırlısını versin hepimiz için.
chnb cim saol canım tahmin ettim meşgul olduğunu...iyi bi dr bulduk canım üniversite hastanesinde.. adetlermin azalması canımı çok sıkıyor canım.2 gün adet oldum o kadar 3 aydır felan böyle,öncesi böyle değildi ..yurtdışındaki sonuçlar gelmedi canım daha
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?