Kürtajdan sonra hamile kalma şansı ne kadardır ?

• Konu Sahibi Konu Sahibi aylin_fatih
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Günaydıın arkadaşlar benim ümidim bir sonraki aya kaldı arkadaşlar çok üzülüyorum...

sakın üzülme hayırlısı ile bebişler gelcek.... olsun en azından sunu unutmayalım düzenli adet görebiliyoruz ve yumurtlamamız oluyor bir daha ki ay olur denemelere devam slongan buydu sanırsam

TAF canım bir gelişme varmı? günaydınnn bu arada

günaydın
yarın belli olacak herşey heyecanla bekliyorum vallahi :18: ateşim yüksek çıkarsa ümitleneceğim idrar testini 6sında yaparım tabi ateşim yüksek çıkarsa:26: o yüzden beklediğinm gün olarak 6 sını vermiştim kasığım 3 gündür rahatsız göğsüm de dün sabahtan beri kürtajdan sonra ilk defa bu kadar ciddi ciddi şişti hayırlısı kısmet bekleyip göreceğiz :97:

Günaydıın arkadaşlar benim ümidim bir sonraki aya kaldı arkadaşlar çok üzülüyorum...

üzülme prenciğim ama erken gelmiş adetin:26: inşallah en hayırlı zamanda gelecek meleklerimiz

pollyannaa haber ver adet ne durumda gelen giden var mı?:18::26:

vay be cemile hamile(öyle bir geçer zaman ki) aslı hamile(kavak yelleri)....filmlerde herşey ne kadar kolay...
valla bende aynı şeyi dedim, hatta ne yalan söyleyim moralim bozuldu.Demek ki istemeyince işler kolaylaşıyomuş...

Dün dayım bizdeydi 38 yaşında, 1 çocuk daha olsun istiyorum dedi.Yengem için acaba olur mu ki diye soruyo anneme filan, bizde dedik ki muhtemelen 8 yıla kadar olur sonra riske girer.Dayımda bizim ki doğurmaya meraklıdır hemen olur onun dedi, ulan dedim bi biz yapamıyoruz bu işi herkes çatır çatır doğuruyo.. Yengem de dayımdan büyük üstelik ve kaç kere kürtaj oldu ...

Ne diyeyim bizde 1 tane yakalasaydık artık 2. olmasada razı gelcez heralde ama neyse ümitsiz kalmayalım yinede....

Canım cann sağolsun, inş öbür aya umut olsun .....

Benimde bugün yarın olacak, muhtemelen adet olcam ağrısı başladı bile, hoş adet ağrısıyla bebek ağrısı nerdeyse aynı ama ben bebeğe yoramııyroum pek.Allah biliyo ya anneler günü hesiyesi olsun, hediyemzi gönder diyorum.Ama kısmet tabi... Olmadı babalar günü hediyemiz olsun bari :)

mart ayında gelişmeyen gebelik yüzünden kürtaj oldum.nisan ayında normal reglim oldu herşey yolundaydı.tabikide korunuyorum.fakat bu ay regl olmam gerekirken kahverengi lekelenmelerim var.bu kötü birşeyin habercisi midir? yaşayan var mı?

öncelikle günaydın candaşcım...
bende bu ay senin gibiyim ama benim kürtajım 21 ocakta olmuştu sonra bir türlü düzene girmedi yani normalde hep 28-29 günde olurken şimdi şaştı bu değer:) 36 gün felan sürüyor bu ay denedik ama yumurtlama tarihimi bilmediğim için netlik yok anlıyacağın eli kulağında benim sancılar var bakalım hayırlısı olsun ikimiz içinde...

umarım senin sancıları bebiş yapıyırdur ki eğer sen yumurlamayı gördüysen ama sunu unutma elbette bizde anneler gününde o duyguyu çookkk yasıyacağız eminim buradaki herkes bunu yasıyacak inş.

canım valla doktorlar diyor ya kürtajdan sonra 3 ay diye haklılar bence anca rahim kendini toparlamaya başlıyor kahverengi lekeleri takip et eğer kanamayla sonuçlanmassa bir doktoruna sor ama korkulacak bişey yoktur sanırım içini ferah tut zaten korunuyormuşsun

pollyannaa haber ver adet ne durumda gelen giden var mı?:18::26:

Günaydın canım, yok henüz çok şükür.. ama korkuyorum.. düşük sonrası adet düzensizliğini kafaya taktım(( normalde 26-27-28 günde olan döngümün bugün 31.günü. ben 3 mayısı en son gün olarak yazdırmıştım... offff bilmiyorum kafam fena bulanık

hımm bu durumda yumurtlama gününü tam tespit edip beklemek insanın içini biraz daha rahatlatıyor keşke sizler de ateş ölçme işine girseniz o kadar güzel bir yöntemki yumurtlama gününü gördüğünüz için adetin ne zaman geleceğini biliyorsunuz daha ne olsun

AMİN CANIM HAYIRLISI OLSUN İNŞ HEPİMİZ İÇİN...

keşke bebek ağrıları olsa ama hiç his yok içimde sanmıyorum olduğunu ama rabbin elinde herşey o derse olur, beklemsekte hissetmesekte varsa vardır değil mi ? inş canım inş hepimiz bu duygu birgün yaşarız hayırla, sağlıkla, mutlulukla....Elbet birgün....

Bu düzen bozulması bende de var malesef, eksiden 28 de bir olurdum saati bile aynıydı..Şimdi en son 32 günde oldum, 5 mayısta olcam gösteriyo otomatik hesaplayıcıi o da 30.gün oluyor fakat 33. güne dek olmazsam beklentilerim başlar...Hayır gebelik olmadığını geçiyorum da adt şaşması çok sinir bozucu oluyo ....İnş senden de güzel haberler alırız, snin beklenmeyen günün ne zamandı canım ?

Canım hayra yoralım hayır olsun, belki minik bi can olmaya başlamıştır içerde.Beklediğimiz haberi senden alırız bakarsın :) ama kafanın karışmasında çok haklısın canım ya dengemiz bozuldu of

candaşcım benim beklenmeyen günüm aslında 30 gün dersem 7 mayıs ama geç olacaksam 11 mayısı bile bulur işte polyannanın dediği gb bu sarkmalar kötü bizim yumurtlama sasıyor bende aynı senin gb saatini bile bilirdim eskiden 1 gün geçse tamam hamileyim dedim ki ilk hamileliğimde öyle olmuştu bakalım anlayacağın bu hafta ve öbür hafta basına kadar beklicem(beklenmeyen günü)

Anladım canım evet ya maalesef adet gecikmeleri herşeyi şaşırtıyor.İnş o adetin hiç gelmezde bi melek haberi verirsin bize :))

polyannacım kafanı rahatlat bence olsun 1 gün bile geçse gebelik için ihtimallar yükselir eğer imkanın varsa bir kan testi yaptır idrarda belki vermez ama kanda kesin sonuç veriyor biliyorsun zaten ama içime bebiş varmış gb doğdu hadi hayırlısı inş.mutlu haberleri bekliyoruz

Anladım canım evet ya maalesef adet gecikmeleri herşeyi şaşırtıyor.İnş o adetin hiç gelmezde bi melek haberi verirsin bize :))

ya ben birde inanılmaz sabırsız bir bayanım candaşcım ayın daha 29unda gittim kan verdim ama tabi sonuç negatif ama lab. kızlar testin sonucuna birde numune tekrar edilebilir demişler ilk defa böyle bişey geldi basıma sonuç 0 olsada bunu niye dediler bilmiyorum normalde değer 5 ten yukarı olması gerekiyor.sordum telefonla kimse bir açıklama yapmadı sen benden önce verirsin inş. ben burdaki herkesin hamiş olmasını çoooookkkk istiyorummm tabi sağlıklı bir biçimde...

Önce inş amin demekle başlayayım hepimiz için :) Canım bence haklısında aslında neden dediler acaba? Ya birde istiyoruz ya herşeyden bir anlam çıkarıyoruz sanırım ama bildikleri birşye var demekki öyle bişey demişler, bende hiç duymamıştım çünkü.Canım inş sende hamişsindir, bazen tıpta şaşan durumlar var, belkide hamilesindir ve meleğin sana naz etmiştir.Hadi bakalım inş öyle olsun :))

aynen dediğin gb bir işaret ama benim bünye masallah en soğuk günlerde bile cayır cayır yanar vucut ısımı ölçmekle yapamam gittim ovülasyon aldım bir ay boyunca o tahmini günler haricindede baktım hiç öyle çift çizgi yakalamadım hatta ovülasyon testlerini kullandığım ay hamile kalmıştım ki ben yumurtlamadım heralde pas geçti bu ay derken anlıyacağın bana yaramıyor bu ay da bi değişiklik yapayım dedim akıntıyı inceledim aaaannaaa ne göreyim sanki ben ona dikkat edeceğimi biliyomuş gb masallah her gün sakır sakır geldi yokkk yoookkk ben en iyisi adetten bir hafta sonra gün aşrı deneyim neye elimi atsam kuruttum :)......

candaşım birde bu psikolojiye girince her detayı tamam hamileyim diye yorumluyoruz oda biraz yanıltıyor ben şimdi kendi kendime işte sancı varsa yokk yokkk deyip odaklanmamak için çaba sarfediyorum. ama inş bu ay bebiş yoksa mayısta doktorun eşliğinde şu yumurtayı takip etcem yapcak bişey yok onu bulup denk getirmek lazımm bide benim eşim doktor cerrah genelde gün aşırı nöbetleri var yanımda değil herif uykusuz yorgun geliyor diyemiyorum zaten sızıp kalıyor koltukta:).... benim bir kadın doğumcuyla iş birliğinde çalışma yapmam gerek sanırsam:)....

evet maalesf o psikolji var hep, ben 2 ay bayağı yoğun yaşadım ondan sonra hiçbir belirtiyi bebeğe yormamaya karar verdim.Şuanda da belirtiler var ama adet belirtisi farzediyroum çünkü birebir aynı ağrılar.Canım ya hakketen işin zor adamı zaten arada bir görüyosundur nasılda yoğun çalışıyodur, neyse sen bi işbirliği yap, öbür aya bebek sana selam etsin karnından :))

Bu arada bizde eşimle tayinciyiz, hafta sonları görüşüyoruz sadece.Buhafta adet olcam diye görüşmeyeceğiz.YAni bizimde denk getirmemiz zor aslında ama hırs yaptım mayısın 14 ile 22 arası izin alcaz ikimzi bölüşerek.Birde presedle deneyeceğiz artık o arada bebeği yakalarsak yakaldık, yakalayamazsak bırakıyorum uğraşmayı.1 yılı doldurduğumuzda yine olmazsa ciddi tedavi yöntemleriyle ilgilenmeye başlarım artık ....

hello kitty, senem kızlar nerelerdesiniz?

TAf alttan gördüm seni :) Nasılsın ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…