Günaydıın arkadaşlar benim ümidim bir sonraki aya kaldı arkadaşlar çok üzülüyorum...
TAF canım bir gelişme varmı? günaydınnn bu arada
Günaydıın arkadaşlar benim ümidim bir sonraki aya kaldı arkadaşlar çok üzülüyorum...
valla bende aynı şeyi dedim, hatta ne yalan söyleyim moralim bozuldu.Demek ki istemeyince işler kolaylaşıyomuş...vay be cemile hamile(öyle bir geçer zaman ki) aslı hamile(kavak yelleri)....filmlerde herşey ne kadar kolay...
mart ayında gelişmeyen gebelik yüzünden kürtaj oldum.nisan ayında normal reglim oldu herşey yolundaydı.tabikide korunuyorum.fakat bu ay regl olmam gerekirken kahverengi lekelenmelerim var.bu kötü birşeyin habercisi midir? yaşayan var mı?
pollyannaa haber ver adet ne durumda gelen giden var mı?:18::26:
Günaydın canım, yok henüz çok şükür.. ama korkuyorum.. düşük sonrası adet düzensizliğini kafaya taktım(( normalde 26-27-28 günde olan döngümün bugün 31.günü. ben 3 mayısı en son gün olarak yazdırmıştım... offff bilmiyorum kafam fena bulanık
AMİN CANIM HAYIRLISI OLSUN İNŞ HEPİMİZ İÇİN...öncelikle günaydın candaşcım...
bende bu ay senin gibiyim ama benim kürtajım 21 ocakta olmuştu sonra bir türlü düzene girmedi yani normalde hep 28-29 günde olurken şimdi şaştı bu değer:) 36 gün felan sürüyor bu ay denedik ama yumurtlama tarihimi bilmediğim için netlik yok anlıyacağın eli kulağında benim sancılar var bakalım hayırlısı olsun ikimiz içinde...
umarım senin sancıları bebiş yapıyırdur ki eğer sen yumurlamayı gördüysen ama sunu unutma elbette bizde anneler gününde o duyguyu çookkk yasıyacağız eminim buradaki herkes bunu yasıyacak inş.
Günaydın canım, yok henüz çok şükür.. ama korkuyorum.. düşük sonrası adet düzensizliğini kafaya taktım(( normalde 26-27-28 günde olan döngümün bugün 31.günü. ben 3 mayısı en son gün olarak yazdırmıştım... offff bilmiyorum kafam fena bulanık
candaşcım benim beklenmeyen günüm aslında 30 gün dersem 7 mayıs ama geç olacaksam 11 mayısı bile bulur işte polyannanın dediği gb bu sarkmalar kötü bizim yumurtlama sasıyor bende aynı senin gb saatini bile bilirdim eskiden 1 gün geçse tamam hamileyim dedim ki ilk hamileliğimde öyle olmuştu bakalım anlayacağın bu hafta ve öbür hafta basına kadar beklicem(beklenmeyen günü)
Anladım canımevet ya maalesef adet gecikmeleri herşeyi şaşırtıyor.İnş o adetin hiç gelmezde bi melek haberi verirsin bize :))
ya ben birde inanılmaz sabırsız bir bayanım candaşcım ayın daha 29unda gittim kan verdim ama tabi sonuç negatif ama lab. kızlar testin sonucuna birde numune tekrar edilebilir demişler ilk defa böyle bişey geldi basıma sonuç 0 olsada bunu niye dediler bilmiyorum normalde değer 5 ten yukarı olması gerekiyor.sordum telefonla kimse bir açıklama yapmadı sen benden önce verirsin inş. ben burdaki herkesin hamiş olmasını çoooookkkk istiyorummm tabi sağlıklı bir biçimde...
hımm bu durumda yumurtlama gününü tam tespit edip beklemek insanın içini biraz daha rahatlatıyor keşke sizler de ateş ölçme işine girseniz o kadar güzel bir yöntemki yumurtlama gününü gördüğünüz için adetin ne zaman geleceğini biliyorsunuz daha ne olsun
Önce inş amin demekle başlayayım hepimiz için :) Canım bence haklısında aslında neden dediler acaba? Ya birde istiyoruz ya herşeyden bir anlam çıkarıyoruz sanırım ama bildikleri birşye var demekki öyle bişey demişler, bende hiç duymamıştım çünkü.Canım inş sende hamişsindir, bazen tıpta şaşan durumlar var, belkide hamilesindir ve meleğin sana naz etmiştir.Hadi bakalım inş öyle olsun :))
candaşım birde bu psikolojiye girince her detayı tamam hamileyim diye yorumluyoruz oda biraz yanıltıyor ben şimdi kendi kendime işte sancı varsa yokk yokkk deyip odaklanmamak için çaba sarfediyorum. ama inş bu ay bebiş yoksa mayısta doktorun eşliğinde şu yumurtayı takip etcem yapcak bişey yok onu bulup denk getirmek lazımm bide benim eşim doktor cerrah genelde gün aşırı nöbetleri var yanımda değil herif uykusuz yorgun geliyor diyemiyorum zaten sızıp kalıyor koltukta:).... benim bir kadın doğumcuyla iş birliğinde çalışma yapmam gerek sanırsam:)....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?