- Konu Sahibi aylin_fatih
-
İyi etmişsin tatlım. Ben de yeniyıla onlarla girdim :) Bodrum'da yaşıyoruz. Gece oldukça hareketliydi burada. Ailemizle yemeğimizi yedik ve sokağa fırladık :) Düşükten beri işe gidip gelmek dışında hiçbir şey yapmamıştım. İçimden gelmiyordu. Ama anladım ki ruhum ancak iyileşmiş. Gece ve çocuklar iyi geldiselammmmmm
ii akşamlar canım..
kadın=alışveriş diyebiliriz:)ben öğrencilerime öyle pahalı hediyeler almadım ya çam sakızı...mutlu oldular ama..nasıl geçti yılbaşı tatilin?öptm
CEza; canım sanırım adet oluyorum.Bu ay yattı :) demekki dr. un dediği kadar da çok çok çok yüksek ihtimal yokmuş :) Neyse hayırlsıı inş, sağlıklı ve ömürlü olsunlar da sonra gelsinler dimi :) ama tabi çokta beklemesşnler bizi :)
Her dönemde olma ihtimali %25 diye duymuştum. Bir sonraki aya olmama ihtimali azalmış oldu böyleceSabrına ve neşene nazar değmesin canım Bebişler geldiklerinde bizi mutlu ve sevimli görmeliler değil mi
Canım ya saol :)bencede yeni meleklerimiz bizi neşeli görmemeliler ki bırak gitmek istemesinler hiç :) aslında biraz da üzülmedim değil ama bu ay olmadıysa vardır bi hayrı dedim.Hep duam şuydu, eğer yeni melekte gidecekse bu ay gelmesin, 1 ay daha bekletsin ama gitmesin.Ondan tesellim var yani )
Bu arada bende biraz evvel test yaptırdım ama sonuç yarın çıkacak.Dr. a adetimin geciktiğini ve normalden çok az geldiğini söyledim.Dilerim kist / enfeksiyon falan yoktur. Bakalım sonuç ne olacak?
Canım sende çalışmalara devam ediyosun dimi ? Kendini toparlamanada ayrıca çok sevindim.Sen üniv.de mi hocasın canım? Minimum 18 yaşında öğrencilerim demişsin ya.
selam arkadaslar ben araniza yeni katildim.bende 30 aralikta bebegimin son iki kalp atisini duydum,sonra bize veda etti ve bir gun sonra kurtaj oldum .acim buyuk sizler gibi bende tekrar denemek istiyorum doktorum 4ay sonra dedi.benim merak ettigim benim doktorum beni hemen dogum konturol hapina baslatti.aranizda varmi hemen dogum konturol hapina baslayan .
Bu arada oluruna bıraktım ben. Korunmuyorum. Tüm raporlarım temiz. Kendimi iyi hissediyorum diye rahat bıraktım. Sanırım yumurtlama faaliyeti başlıyor, 25 gün oldu düşük yapalı. Kasıklarımda hafif ağrı, göğüslerde de şişkinlik oluştu bu birkaç gündür. Senin dediğin gibi, beni yine terketmeyecekse gelsin. Hatta hoş gelsin, sefalar getirsin
selam arkadaslar ben araniza yeni katildim.bende 30 aralikta bebegimin son iki kalp atisini duydum,sonra bize veda etti ve bir gun sonra kurtaj oldum .acim buyuk sizler gibi bende tekrar denemek istiyorum doktorum 4ay sonra dedi.benim merak ettigim benim doktorum beni hemen dogum konturol hapina baslatti.aranizda varmi hemen dogum konturol hapina baslayan .
benim de kürtajdan sonra 18. günden sonra akıntım çoğaldı ve yaklaşık 21. gün gibi akıntıyla beraber kasık ağrım oldu heralde o zamanlar yumurtlama oldu:44: ateşle takip ettim ağrıdan ertesi gün ateşim ortalamanın üstüne çıktı ama sonraki günler düştü aynı seyirde devam ediyor normalde yumurtlasaydım yüksek devam etmeliydi tam anlamadım yani yumurtlayıp yumurtlayamadığımı:26: bakalım eğer yumurtladıysam 14 ocak gibi adet olmam lazım:97:
banada aslında aynısını dedi ama biz eşimle tayinciyiz ve 2 haftada görüşebiliyoruz.Sizinki özel durum olduğundan eşinin dikkatli korunması gerek dedi.Ama biz 1,5 ay sonra bıraktık.Aynısı gibi 4 ay korun dedi ama illa gebelik dersen 2 aydan evvel olmasın dedi.Biz 1,5 yaptık.İlk deneme hüsran çıktı :) Üstelik korunurken hamile kalmıştım ben :)selam arkadaslar ben araniza yeni katildim.bende 30 aralikta bebegimin son iki kalp atisini duydum,sonra bize veda etti ve bir gun sonra kurtaj oldum .acim buyuk sizler gibi bende tekrar denemek istiyorum doktorum 4ay sonra dedi.benim merak ettigim benim doktorum beni hemen dogum konturol hapina baslatti.aranizda varmi hemen dogum konturol hapina baslayan .
Anladım canım yelpaze epey genişmiş hakketen :) Canım ya allah gönlüne göre versin, gelsn sefa gelsin hoşgelsin minik sıplar :) Ama gerçekten beklemek zor bişeymiş henüz bilmesemde yıllarca beklemenin ne kadar acı olduğuna aklımın yetmeyeceğini anladım.Dilerim kimsenin kucağı boş kalmasın .
Hayırlısı için dua etmek lazım, çok haklısın. İnşallah sorun yoktur. Ben dershanede rehber öğretmenim. Aslında benimkilerin yaş aralığı 11-25. SBS gruplar, üniversiteye hazırlananlar, mezunlar, bir de kpss için hazırlananlar. KPSS'cilere öğrenme psikolojisi anlatıyorum. Yelpaze geniş yani :)
Bu arada oluruna bıraktım ben. Korunmuyorum. Tüm raporlarım temiz. Kendimi iyi hissediyorum diye rahat bıraktım. Sanırım yumurtlama faaliyeti başlıyor, 25 gün oldu düşük yapalı. Kasıklarımda hafif ağrı, göğüslerde de şişkinlik oluştu bu birkaç gündür. Senin dediğin gibi, beni yine terketmeyecekse gelsin. Hatta hoş gelsin, sefalar getirsin
Ben de aynısını düşünüyorum. Gerçekten bu kadar çok istediğimi bilmiyordum, İnsan o sevinci yaşayıp da kaybedince daha kötü oluyor. Benim annem de benden önce doğum yapmış, 1 saat yaşayıp ölmüş bebek. 3 ay sonra da bana hamile kalmış. Beni teselli etmek için mi artık bilmem, o yaşasaydı sen olmazdın, iyi ki sen olmuşsun diyor. Umarım öyle güzel çocuklara sahip oluruz ki, iyi ki varsın der, yaşadığımız sıkıntıları unuturuz.banada aslında aynısını dedi ama biz eşimle tayinciyiz ve 2 haftada görüşebiliyoruz.Sizinki özel durum olduğundan eşinin dikkatli korunması gerek dedi.Ama biz 1,5 ay sonra bıraktık.Aynısı gibi 4 ay korun dedi ama illa gebelik dersen 2 aydan evvel olmasın dedi.Biz 1,5 yaptık.İlk deneme hüsran çıktı :) Üstelik korunurken hamile kalmıştım ben :)
Anladım canım yelpaze epey genişmiş hakketen :) Canım ya allah gönlüne göre versin, gelsn sefa gelsin hoşgelsin minik sıplar :) Ama gerçekten beklemek zor bişeymiş henüz bilmesemde yıllarca beklemenin ne kadar acı olduğuna aklımın yetmeyeceğini anladım.Dilerim kimsenin kucağı boş kalmasın .
Ben de aynısını düşünüyorum. Gerçekten bu kadar çok istediğimi bilmiyordum, İnsan o sevinci yaşayıp da kaybedince daha kötü oluyor. Benim annem de benden önce doğum yapmış, 1 saat yaşayıp ölmüş bebek. 3 ay sonra da bana hamile kalmış. Beni teselli etmek için mi artık bilmem, o yaşasaydı sen olmazdın, iyi ki sen olmuşsun diyor. Umarım öyle güzel çocuklara sahip oluruz ki, iyi ki varsın der, yaşadığımız sıkıntıları unuturuz.
İyi etmişsin tatlım. Ben de yeniyıla onlarla girdim :) Bodrum'da yaşıyoruz. Gece oldukça hareketliydi burada. Ailemizle yemeğimizi yedik ve sokağa fırladık :) Düşükten beri işe gidip gelmek dışında hiçbir şey yapmamıştım. İçimden gelmiyordu. Ama anladım ki ruhum ancak iyileşmiş. Gece ve çocuklar iyi geldiBu arada benim çocuklar minimum 18 yaşında! Arkadaş oldular bana da sayelerinde atlattım. Öyle işte... Sen nerede öğretmensin? Ne öğretmenisin?
ii akşamlar canım..senin öğrenciler büyükmüş..onlara ne hediye alsan beğenmezlerde:)benimkiler köy çocuğu..sınıf öğretmeniyim aydın da görev yapıyorumm canım. yeni bir bebekle ruhumuz daha çabuk iyileşecek:)ama sağlıklı bir bebekle tabii.Rabbim sağlıklı sıhhatli versin tüm isteyen arkadaşlarıma..
Memnuniyetin ötesinde benimkiler sayıca çoklar; 450 kadar :) Ama sınıf öğretmenliği ayrı bir keyif. Yakınmışız. Ben de Bodrum'dayım. Şanslıyız bu konuda. Ben dershanede çalışıyorum ama.Allah kısmet eder de bebeğimiz olursa bir süre bırakıcam. İnşallah olur da bunları düşünmesi kalır sadece bizeAmin güzel duaların için.
merhaba arkdaslar
bende sizler gibi ilk defa istenilen gebeliğimde 8.haftada kalp atışlarının durmasıyla 3 ocakta kurtaj oldum..benimkisi bastan regl tarihime gore cok geriden gelişimini devam ettiren bir gebelikti ben yinede 6 hafta 6 gunlukken hafifte olsa kalp atısını gorunce mucadelemi sonuna kadar vermek istedim..nerdeyse 2 hafta düşük tehlikesi (kahverngi kanamalrım oldu) var dendi horman takviyesi yapan ilaçtan 1,5 kutu bitirdim..10 gun bulantı yasadım ama saglıksız bir bebek ki dediler vucut atmak istedi...ctesi kontrol için doktora gidecem ..1 ay sonra tekrar kalabilirsin demişti ama 3 ocak regl tarihi kabul ediliyorsa 15 gun sonra yumurtlama gercekleşir mi acaba?kurtaj sırasında bir sorun da yaşamadım dedi...15 gun sonra denesek yanlıs bişey mi yaparız acaba?kendimi toparladım cunku isteğim geri geldi daha da uzatmak istemiyorum...
geçmiş olsun canım..doktorun ne önerdi?ayrıca kürtajdan 1 hafta sonra bir daha git ultras. baksın doktor bir sorun yoksa tavsiye eder ya da 3 ay bekle der..bana beklemene gerek yok dedi mesala
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?