Kürtajdan sonra hamile kalma şansı ne kadardır ?

• Konu Sahibi Konu Sahibi aylin_fatih
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
hilalcim içini rahat tut korkularla yaşamak da olmuyor inşallah ikinci bebeğini sağlıklıca ve tez zamanda kucağına alırsın

renkli cnm testleri yazacaktım ama ben chnb nin dediği gibi bi dosya oluşturdum birinci ve ikinci bebeğimden neler yapıldıysa sırasıyla içinde bu yapılan testler ve notlarımda onun içinde ve onlar hep birlikte arabada kalıyor :) güzel yanı ise chnb ablacım yardımına koşmuş..

nazlım cnm moralini yüksek tutmaya bak hep söylüyorum belki kızıyorsunuz ama hayırlı zamanda gelsin lütfen allah ikinci acıyı kimseye yaşatmasın bende çok aceleciydim ama bak ne kadar süre beklemek zorunda kaldım cnm benim hepimizin yüzü gülecek sen yine kalan tahlil felan varsa içini rahatlatmak için yaptırabilirsin şuan ben daha huzurluyum boş beklemek bişey yapamamak da insanı yıpratıyor

kızlar bende dün akşam üstü adet oldum dr. bana 4. günü gel demişti salı mı gitsem yoksa çarşamba mı ? bundan sonra tedavi sürecimiz başlıyor diğer yaptırdığımız testler de temiz çıkarsa yumurta tembelliğini baz alarak redavi başlatacak sanırım.. ve okuduğum kadarıyla yumurta tembelliği olanlar hamile kalamıyormuş bana da hamile kalıyosun vücut büyütemiyor dedi haklı aslında gelişim ilkinde çok yavaştı bunda hiç olmadı neyse yaza kadar yolu var yaza kadar bi çaresi olmazsa bi dr. değişikliği daha yaparız :)

sağol canım.inşallah bende o sorunsuz geçirenlerden olurum. bu arada deneme olmamış sanırım. çok üzüldüm.çok geçmiş olsun.allahım hepimiz için hayırlısını versin.

inşallah canım benim. inşallah hepimiz hamile kalır ve sağlıcakla alırız kucağımıza.inşallah senin tedavi süreci de güzel geçer canım. allah yardımcın olsun.

Kizlar merhabalar nasilsiniz? 40 gune yaklasicam nerdeyse hala regli olmadim moralman cok kotuyum.
Doktor 50 gun bekle dedi insallah olurum dicem ama hersey oyle tersine isliyorki hicbiseyden umudum kalmadi.Hicbir belirtide yok.
Bazen sinirden oturup agliyorum.
hilalcim hakkinda hayirlisi olsun.Benim doktorum bir adet gecirdikten sonra cocuk dusunebilirsiniz demisti oyuzden erken olacagini sanmiyorum.
chnb sende az adet oldugunu yazmissin.Ben zaten normaldede az adet goren biriydim. 2 gun adet gormek yeterli diye biliyorum
cunku o konuyla ilgili zamnınd abirkac doktora gidip danismistim.Morlaini bozma yani bosuna.
Bana dua edin cok caresiz vaziyetteyim ya

herkese iyi akşamlar kızlar..yaklaşık 1 haftadır yoktum..nasılsınız?renklicim hastalanmışsın..lh.prolaktin bu ikisine mutlaka baktır derim adetin 3. günü..nazlım seninde ateşin düşmüş hayırlısı diyelim..yorulduk artık dimi.açıkcası ben yoruldum..benden sonra evlenen hatta ben hamileyken çocuk düşünmüyoruz diyenlerin kucakları doldu..isyan etmiyorm tabii ama üzülüyorum..Allahım isteyen herkese tez zamanda sağlıklı sıhhatli hayırlı evlatlar nasip eder inşallah..offfff..efkarlandım.Allahtan yarın okul başlıyor,kafamı dağıtırm bari...bu hafta çok yoğundum misafrlerimiz vardı..eşimin dedesi geldi,annesi babasıda vardı..onlar gitti arkadaşlarımız geldi derken bitti tatil..ama ilk defa evimde tatil geçirdim..
herkese güzel bir hafta diliyorum..günaydın herkese....

teşekkür ederim canım. inşallah bi sıkıntı yoktur ve regl olursun. stres yapma içini ferah tut.hepimiz için hayırlısı olsun.dualarımız seninle.

hoşgeldin canım. insanın evinde olması güzel dimi. ben evimi çok özlemişim. yorulduk canım evet ama üzülme lütfen allahım yüzümüze bakacak inşallah.

Son düzenleme:
merhabalar hilal hoşgeldin korunmayı bırakmışsın hayırlısı olur inşallah bebeğin bekletmeden seninle olur doktorum bana 2 ay korunma vermişti ama bu ay reglim normal döngüsünde olunca bende korunmayı bıraktım hakkımızda hayırlısı artık..

hoşbulduk canım nasılsın. evet bıraktım ama korkular şimdiden başladı. inşallah bebişlerimiz bekletmeden gelirler. çok istiyorummmmmmmmm.

teşekkürler canım sen nasılsın tatil bitti maraton başlıyor yine:)) bende çok istiyorum canım allah isteyen herkese nasip etsin.bende de tedirginlik çok korunmayı erken bıraktım allah pişman etmesin .senin de testler temiz çıkmış ne güzel sra bebişlerde artık.

iyiyin canım bende sağol. evet tatil bitti çabucak. ama özledim okulu. bu ay benim olma ihtimali çok az yumurtlama döneminin yarısını memlekette kaçırdım. bakalım hayırlısı. bi kısım testleri yaptırdım onlar temiz çıktı. inşallah daha önemli bi sorun yoktur da bebeğim gelir. pişmanlığa gelince ben de korkuyorum ancak allahım yüzümüze bakar inşallah.gelsin bebişler artık.

kızlar az önce kafama takıldı doktor bana tetradox diye bi antibiyotik vermişti.5 kapsül kullanmıştım sadece geçen hafta,onu kullanmayı salı günü bıraktım. dün korunmadık eşimle. az önce kafama takıldı hamilelikte tehlikeliymiş. acaba önce yuttuğumun etkisi olur mu. çok kötü hissettim şimdi kendimi napıcam ya hamile kalırsam.

Hilal Datlum hayırlısıyla gelsin kuzucuklar... Biri çinkoyu sormuştu.Şimdi yeni çalışmalara göre tavsiye ediliyor... Bbebğin hareket gelişimine katkısı varmış.

günaydın kızlarrr mutlu haftalar
ben dün adet oldum hayatımda ilk kez 38 günde hastalandım hayırlısı olsun dşiyerekten umud ediorum yeniden ama biraz yoruldum

günaydın kızlar,

nazlım geçmiş olsun, yeni ay yeni umut inş.yoruldun sende.

ceza, duygularını sanırım bizde yaşıyoruz, inş bizlerinde sırası gelecek.gerçekten zor.

atlas, canım inş dr uğrun olur bebeğin gelir, ee peki inş birşey yokturda muhtemelen, o zman aşılama filan düşüncen mi ?

minikler, kayganalarla nasıldı durumlar ?

günlük, naber ?

chnb, nasılsın ?

hilal, yeni denemelere başlıyosun galiba inş uğurlu olsun.

kıtty, canım öenmli bişey yoktur inş.

datlum, naber?

nuray, oğluşun pipisiyle cevap vermiş size :))

lonellines nasılsın ?

hayırlı haftalar olsun herkeslere, ben 3 gündür istihare namazı kılıyorum.ne gördün deseniz koca bi hiç diyebilrim.7 gün kılınırmış birde bu nnamaz, ilk gün solucan gördüm, 2. gün trajikomikti, k.validemle ormandayız beyazlar içinde kadın, karnını tutuyo hamileymiş gibi, hayrdır diyorum hamileyim diyo, ee nasıl olur dedim, çok uğraştık istedk aylarca olmadı, en son dr a gittik iğne vurdu o ay hamile kaldım diyo, eşime diyorum annen bil hamile ağlar mısın gülermisin, bizim suçumuz ne diyorum. 3. günün rüyasını hiç hatırlamıyorum.Halamda rüyasında hamile olduğumu görmüş, ama işte sadece rüya.gerçeği resmen hayal.

Merhaba kızlar hepinize.Yorucu bir haftasonundan sonra başladı yeni hafta.Umarım hepiniz iyisinizdir

selam kızlar. kimsecikler yok galiba. sizlerin okulu açıldı, hepiniz calışmaya başladınız. bana rapor verdiler. bende istirahate cekildim(
hepiniz iyisinizdir umarım...

Merhaba kızlar hepinize.Yorucu bir haftasonundan sonra başladı yeni hafta.Umarım hepiniz iyisinizdir
günaydın, çok mu yoruldn :)
selam kızlar. kimsecikler yok galiba. sizlerin okulu açıldı, hepiniz calışmaya başladınız. bana rapor verdiler. bende istirahate cekildim(
hepiniz iyisinizdir umarım...

selam canımi, hayırdır neden rapor verdiler ? bebekle ilgili herşey yolundadır umarım ...

günaydın, çok mu yoruldn :)

selam canımi, hayırdır neden rapor verdiler ? bebekle ilgili herşey yolundadır umarım ...

çok şükür canım şuanda herşey yolunda. persembe aksam nöbetçiydim. kanamam oldu nöbette. kadın doğumcular yatış yaptılar. plasenta rahim ağzına çok yakın duruyomus. düşük tehdidim vardı bebek normaldi. 2 gün hastanede kaldım şimdide 2 hafta rapor verdiler işte. dinleniyorum. kanamam durdu çok şükür canım...
inşalllah tekrarını yaşamam(

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…