Canım çoğu arkadaşımız sonraki hamileleğini sorun yaşamadan geçirdi. Hamile kalırsan tedbir amaçlı coraspin kullanımını sor dr ne...
Canım yazdım sana gönderemedim aynı anda 2 kişiyle konuşmayı bilmiyorum. Üniversite hastanesi dr si yönlendirir seni test konusunda. Adet azalması şikayetim nedeniyle bana Doç. Dr. Arda Lembet fsh, lh, e2, amh testi yaptır dedi. amh yi burada tıp fakültesi yapmıyor diğerleri sggk geçen özelde ücretsiz amh 160 tl idi.
hilalcim içini rahat tut korkularla yaşamak da olmuyor inşallah ikinci bebeğini sağlıklıca ve tez zamanda kucağına alırsın
renkli cnm testleri yazacaktım ama ben chnb nin dediği gibi bi dosya oluşturdum birinci ve ikinci bebeğimden neler yapıldıysa sırasıyla içinde bu yapılan testler ve notlarımda onun içinde ve onlar hep birlikte arabada kalıyor:) güzel yanı ise chnb ablacım yardımına koşmuş..
nazlım cnm moralini yüksek tutmaya bak hep söylüyorum belki kızıyorsunuz ama hayırlı zamanda gelsin lütfen allah ikinci acıyı kimseye yaşatmasın bende çok aceleciydim ama bak ne kadar süre beklemek zorunda kaldım cnm benim hepimizin yüzü gülecek sen yine kalan tahlil felan varsa içini rahatlatmak için yaptırabilirsin şuan ben daha huzurluyum boş beklemek bişey yapamamak da insanı yıpratıyor
kızlar bende dün akşam üstü adet oldum dr. bana 4. günü gel demişti salı mı gitsem yoksa çarşamba mı ? bundan sonra tedavi sürecimiz başlıyor diğer yaptırdığımız testler de temiz çıkarsa yumurta tembelliğini baz alarak redavi başlatacak sanırım.. ve okuduğum kadarıyla yumurta tembelliği olanlar hamile kalamıyormuş bana da hamile kalıyosun vücut büyütemiyor dedi haklı aslında gelişim ilkinde çok yavaştı bunda hiç olmadı neyse yaza kadar yolu var yaza kadar bi çaresi olmazsa bi dr. değişikliği daha yaparız :)
Kizlar merhabalar nasilsiniz? 40 gune yaklasicam nerdeyse hala regli olmadim moralman cok kotuyum.
Doktor 50 gun bekle dedi insallah olurum dicem ama hersey oyle tersine isliyorki hicbiseyden umudum kalmadi.Hicbir belirtide yok.
Bazen sinirden oturup agliyorum.
hilalcim hakkinda hayirlisi olsun.Benim doktorum bir adet gecirdikten sonra cocuk dusunebilirsiniz demisti oyuzden erken olacagini sanmiyorum.
chnb sende az adet oldugunu yazmissin.Ben zaten normaldede az adet goren biriydim. 2 gun adet gormek yeterli diye biliyorum
cunku o konuyla ilgili zamnınd abirkac doktora gidip danismistim.Morlaini bozma yani bosuna.
Bana dua edin cok caresiz vaziyetteyim ya
herkese iyi akşamlar kızlar..yaklaşık 1 haftadır yoktum..nasılsınız?renklicim hastalanmışsın..lh.prolaktin bu ikisine mutlaka baktır derim adetin 3. günü..nazlım seninde ateşin düşmüş hayırlısı diyelim..yorulduk artık dimi.açıkcası ben yoruldum..benden sonra evlenen hatta ben hamileyken çocuk düşünmüyoruz diyenlerin kucakları doldu..isyan etmiyorm tabii ama üzülüyorum..Allahım isteyen herkese tez zamanda sağlıklı sıhhatli hayırlı evlatlar nasip eder inşallah..offfff..efkarlandım.Allahtan yarın okul başlıyor,kafamı dağıtırm bari...bu hafta çok yoğundum misafrlerimiz vardı..eşimin dedesi geldi,annesi babasıda vardı..onlar gitti arkadaşlarımız geldi derken bitti tatil..ama ilk defa evimde tatil geçirdim..
herkese güzel bir hafta diliyorum..günaydın herkese....
merhabalar hilal hoşgeldin korunmayı bırakmışsın hayırlısı olur inşallah bebeğin bekletmeden seninle olur doktorum bana 2 ay korunma vermişti ama bu ay reglim normal döngüsünde olunca bende korunmayı bıraktım hakkımızda hayırlısı artık..
teşekkürler canım sen nasılsın tatil bitti maraton başlıyor yine:)) bende çok istiyorum canım allah isteyen herkese nasip etsin.bende de tedirginlik çok korunmayı erken bıraktım allah pişman etmesin .senin de testler temiz çıkmış ne güzel sra bebişlerde artık.
günaydın, çok mu yoruldn :)Merhaba kızlar hepinize.Yorucu bir haftasonundan sonra başladı yeni hafta.Umarım hepiniz iyisinizdir
selam kızlar. kimsecikler yok galiba. sizlerin okulu açıldı, hepiniz calışmaya başladınız. bana rapor verdiler. bende istirahate cekildim(
hepiniz iyisinizdir umarım...
günaydın, çok mu yoruldn :)
selam canımi, hayırdır neden rapor verdiler ? bebekle ilgili herşey yolundadır umarım ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?