- Konu Sahibi aylin_fatih
-
- #14.041
canım çok geçmiş olsun, inş tekrarını yaşamazsın.of bu bebeklerde hep yüreğimizi ağzımıza getiriyorlar.mümkün oldunca kalkmıyosundur zaten, çok dikkat et kendine, dualarımız seninke olsun.allaha emanet olun.çok şükür canım şuanda herşey yolunda. persembe aksam nöbetçiydim. kanamam oldu nöbette. kadın doğumcular yatış yaptılar. plasenta rahim ağzına çok yakın duruyomus. düşük tehdidim vardı bebek normaldi. 2 gün hastanede kaldım şimdide 2 hafta rapor verdiler işte. dinleniyorum. kanamam durdu çok şükür canım...
inşalllah tekrarını yaşamam(
Candaşım yatılı misafirim vardı.Haliyle yorucuydu ama keyifliydide
Hava 2 gündür bahar gibi şu an 12 derece.Yaz gibi geliyor o kadar soğuktan sonraAma havalar yine soğuyormuş Candaş,kar geliyormuş
minicikumut nasılsın. sen bilirsin canım. ben geçen hafta antibiyotik kullanmıştım tetradox diye en son salı günü kullandım. cumartesi de korunmadım. o hapların zararı olur mu bana içimi bi korku sardı(((
İyiyim Hilal teşekkür ederim.Tetradoxu akne tedavisi içinmi kullandın?Genelde tetradoxu hamile kalmayı düşünenlere pek tavsiye etmezler.Ama korunmayı bırakmadan ilacı vücudundan atmış olabilirsin.Umarım bir zararı olmaz.Gebelik durumunda mutlaka doktoruna danışırsın.Küçücük bir ihtimali bile atlamamak gerek diye düşünüyorum.
günaydın kızlar,
nazlım geçmiş olsun, yeni ay yeni umut inş.yoruldun sende.
ceza, duygularını sanırım bizde yaşıyoruz, inş bizlerinde sırası gelecek.gerçekten zor.
atlas, canım inş dr uğrun olur bebeğin gelir, ee peki inş birşey yokturda muhtemelen, o zman aşılama filan düşüncen mi ?
minikler, kayganalarla nasıldı durumlar ?
günlük, naber ?
chnb, nasılsın ?
hilal, yeni denemelere başlıyosun galiba inş uğurlu olsun.
kıtty, canım öenmli bişey yoktur inş.
datlum, naber?
nuray, oğluşun pipisiyle cevap vermiş size :))
lonellines nasılsın ?
hayırlı haftalar olsun herkeslere, ben 3 gündür istihare namazı kılıyorum.ne gördün deseniz koca bi hiç diyebilrim.7 gün kılınırmış birde bu nnamaz, ilk gün solucan gördüm, 2. gün trajikomikti, k.validemle ormandayız beyazlar içinde kadın, karnını tutuyo hamileymiş gibi, hayrdır diyorum hamileyim diyo, ee nasıl olur dedim, çok uğraştık istedk aylarca olmadı, en son dr a gittik iğne vurdu o ay hamile kaldım diyo, eşime diyorum annen bil hamile ağlar mısın gülermisin, bizim suçumuz ne diyorum. 3. günün rüyasını hiç hatırlamıyorum.Halamda rüyasında hamile olduğumu görmüş, ama işte sadece rüya.gerçeği resmen hayal.
selam kızlar. kimsecikler yok galiba. sizlerin okulu açıldı, hepiniz calışmaya başladınız. bana rapor verdiler. bende istirahate cekildim(
hepiniz iyisinizdir umarım...
çok şükür canım şuanda herşey yolunda. persembe aksam nöbetçiydim. kanamam oldu nöbette. kadın doğumcular yatış yaptılar. plasenta rahim ağzına çok yakın duruyomus. düşük tehdidim vardı bebek normaldi. 2 gün hastanede kaldım şimdide 2 hafta rapor verdiler işte. dinleniyorum. kanamam durdu çok şükür canım...
inşalllah tekrarını yaşamam(
merhaba arkadaşlar nasılsınız?
Rabbim isteyen herkese nasip etsin,bende ağustosdan beri korunmamıştım her ay acaba oldumu varmı derken yalancı gebelik belirtileri yaşadım.Artık aralıkda hiç beklemezken hamile olduğumu öğrendim.Birazda kafanın rahat olması gerekiyo sanırım,biz nekadar inat edersek onlarda o inatla gelmiyo.
İnşallah isteyen tüm arkadaşların güzel haberlerini en kısa zamanda alırız.
herkese slm. uzun zamandır yazamadım. hala çalışıyorum. izne ayrılamadım. daha doğrusu sözleşmem devam ettiği için süremin dolmasını bekliyorum. şükür ki sıkıntım yok da çalışabiliyorum. tabi bel ağrılarımı saymazsam. şubatın sonuna doğru bitecek sözleşmem. sonrasındada inşallah bebişim gelecek. tabi erken gelmezse:) sizde ne var ne yok. kityyim doğum yaptı herşey yolundadır inşallah. topiği hiç takip edemiyorum artık( akşam eve gidince yemekten hemen sonra uzanıyorum çünkü belim feci şekilde sancılanıyo. tüm gün ya ayakta ya da sandalye de oturmak çok zor bana.. yemeği bile akşam yerken şekilden şekle giriyorum. neyseki tek sıkıntımız sırt ağrısı. ama öyle belimin heryeri ağrımıyo sadece sağ tarafım ağrıyo. anneannem kuluncun sana batıyo normal diyo:)) dr a hiç sormadım bile. bide benim dr sezeryan yapmak istiyo gibi. cmtesi kontrol var. netleşecek sanırım. ama senin çatın dar normal doğum yapamazsın dedi. çatımı ölçmeden. kürtajımı yapmıştı ama o zamandan bu zamana çatımı hatırlayacağını sanmıyorum:)) suratıma bakarak çatın dar dedi. neyse hayırlısı olsun bakalım. bizden haberler böyle. hepinizi öpüyorum.
kızlar selam
yorgun savaşçı geldi.
sizlerden haberler nasıl, regl olundu yeni aya umutla başlandı. En kısa sürede sağlıkla uzun ömürle gelsin nazlı bebeklerimiz.
Doktora gidecekler vardı? ne durumdalar.
Minicikumut 6 ay bekleyecek misin?
chnb nasıl oldu
renklim atama ne oldu
nazlım aöf sınavları yaklaşıyor
candaşım selamlar
pileo allah tamamına erdirsin.
pepe kilo verme ne durumda
dr alp geçmiş olsun,
lone liness nasılsın kaşıntı geçti mi?
sinua
citaknurayım selamlar herkese
günlükkk kuzum nasılsın kıslar nasıl
unuttuklarım kusuruma bakmasın,
bende haberler göğüs ucum deli gibi acıyor hala geçmedi, çınar efendi çok kilo almamış, bıngıldak normal dedi ama 20 şubatta dr var. Kayınvalidemle sanki ev idaresi ve ekonomisi dersi alıyor gibiyim sanki yeni gelinim evin şekli şemali deişti he diyip susuyorum, Eşim derseniz mala bağladı adam akşam eline alıyor teleofnunu geçiyor tv karşısına ohhhh ohhh ona da bir tırnak geçircem ama susuyorum. Sütüm azıcık geliyor sanki.
bende durum budur. Geçmiş kandilinizi kutluyorum, Hepimiz için dua ediyorum MEVLAM DUALARIMIZI KABUL EYLESİN.
yardımcı olabilceğim bir şeyler var mı? hepinizi öpüyorum.
ankarada doktora gittiğimde doktor akıntım var diye tetradox verdi. 1 ay daha korunduktan sonra gebe kalabilirsin demişti. memlekete geldiğimde doktorun istediği testleri yaptırdım temiz çıkınca buradaki doktor korunmayı bırakabilirsin deyince, ankaradaki doktoru aradığımda beni salladı ilgilenmedi. bende korunmayı bırakmaya karar verdim. ancak salı günü kestiğim antibiyotiğin zararı olabileceğini hiç düşünemedim aptal ben aradan 4- 5gün geçti diye. dün kafama takılınca baktım içim içimi yiyor şuan. ya hamile kalırsam. aptallığıma doymayım kendi ellerimle mahvettim yine her şeyi.
Hilalcim doktorunla görüş.Büyük bir sıkıntı olacağını sanmıyorum
çok az kalmış doğumuna :) alah bir avazda kurtarsın diyelim, dr un işinede belki sezeryan gelmiştir, yinede hayırlısı önemli olan senin ve bebeğinin sağlıklı olması.seni özlüyoruz onun dışında pekte değişiklik yok.herkese slm. uzun zamandır yazamadım. hala çalışıyorum. izne ayrılamadım. daha doğrusu sözleşmem devam ettiği için süremin dolmasını bekliyorum. şükür ki sıkıntım yok da çalışabiliyorum. tabi bel ağrılarımı saymazsam. şubatın sonuna doğru bitecek sözleşmem. sonrasındada inşallah bebişim gelecek. tabi erken gelmezse:) sizde ne var ne yok. kityyim doğum yaptı herşey yolundadır inşallah. topiği hiç takip edemiyorum artık( akşam eve gidince yemekten hemen sonra uzanıyorum çünkü belim feci şekilde sancılanıyo. tüm gün ya ayakta ya da sandalye de oturmak çok zor bana.. yemeği bile akşam yerken şekilden şekle giriyorum. neyseki tek sıkıntımız sırt ağrısı. ama öyle belimin heryeri ağrımıyo sadece sağ tarafım ağrıyo. anneannem kuluncun sana batıyo normal diyo:)) dr a hiç sormadım bile. bide benim dr sezeryan yapmak istiyo gibi. cmtesi kontrol var. netleşecek sanırım. ama senin çatın dar normal doğum yapamazsın dedi. çatımı ölçmeden. kürtajımı yapmıştı ama o zamandan bu zamana çatımı hatırlayacağını sanmıyorum:)) suratıma bakarak çatın dar dedi. neyse hayırlısı olsun bakalım. bizden haberler böyle. hepinizi öpüyorum.
aynen :)Hava 2 gündür bahar gibi şu an 12 derece.Yaz gibi geliyor o kadar soğuktan sonraAma havalar yine soğuyormuş Candaş,kar geliyormuş
selam canım, inş bıngıldak aynı şekilde sorunsuz devam eder, bende iyiyim.kaygana için normaldir herhalde :) otoriteyi sevmeyen var mıdır ki ?kızlar selam
yorgun savaşçı geldi.
sizlerden haberler nasıl, regl olundu yeni aya umutla başlandı. En kısa sürede sağlıkla uzun ömürle gelsin nazlı bebeklerimiz.
Doktora gidecekler vardı? ne durumdalar.
Minicikumut 6 ay bekleyecek misin?
chnb nasıl oldu
renklim atama ne oldu
nazlım aöf sınavları yaklaşıyor
candaşım selamlar
pileo allah tamamına erdirsin.
pepe kilo verme ne durumda
dr alp geçmiş olsun,
lone liness nasılsın kaşıntı geçti mi?
sinua
citaknurayım selamlar herkese
günlükkk kuzum nasılsın kıslar nasıl
unuttuklarım kusuruma bakmasın,
bende haberler göğüs ucum deli gibi acıyor hala geçmedi, çınar efendi çok kilo almamış, bıngıldak normal dedi ama 20 şubatta dr var. Kayınvalidemle sanki ev idaresi ve ekonomisi dersi alıyor gibiyim sanki yeni gelinim evin şekli şemali deişti he diyip susuyorum, Eşim derseniz mala bağladı adam akşam eline alıyor teleofnunu geçiyor tv karşısına ohhhh ohhh ona da bir tırnak geçircem ama susuyorum. Sütüm azıcık geliyor sanki.
bende durum budur. Geçmiş kandilinizi kutluyorum, Hepimiz için dua ediyorum MEVLAM DUALARIMIZI KABUL EYLESİN.
yardımcı olabilceğim bir şeyler var mı? hepinizi öpüyorum.
Hilal dr ni ara sor canım kafan rahat eder.
çok az kalmış doğumuna :) alah bir avazda kurtarsın diyelim, dr un işinede belki sezeryan gelmiştir, yinede hayırlısı önemli olan senin ve bebeğinin sağlıklı olması.seni özlüyoruz onun dışında pekte değişiklik yok.
aynen :)
selam canım, inş bıngıldak aynı şekilde sorunsuz devam eder, bende iyiyim.kaygana için normaldir herhalde :) otoriteyi sevmeyen var mıdır ki ?
hayırlı olsun abbla yeni dönemin, bende iyiyim.bi dr araştırdım ona gideceğim, bi ark danda varsa daha iyi bir dr önerisi onu bekliyroum.onun dışında aynı.oğlun nasıl ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?