Kürtajdan sonra hamile kalma şansı ne kadardır ?

• Konu Sahibi Konu Sahibi aylin_fatih
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
merhaba arkadaşlar nasılsınız?

Rabbim isteyen herkese nasip etsin,bende ağustosdan beri korunmamıştım her ay acaba oldumu varmı derken yalancı gebelik belirtileri yaşadım.Artık aralıkda hiç beklemezken hamile olduğumu öğrendim.Birazda kafanın rahat olması gerekiyo sanırım,biz nekadar inat edersek onlarda o inatla gelmiyo.

İnşallah isteyen tüm arkadaşların güzel haberlerini en kısa zamanda alırız.

canım çok geçmiş olsun, inş tekrarını yaşamazsın.of bu bebeklerde hep yüreğimizi ağzımıza getiriyorlar.mümkün oldunca kalkmıyosundur zaten, çok dikkat et kendine, dualarımız seninke olsun.allaha emanet olun.
Candaşım yatılı misafirim vardı.Haliyle yorucuydu ama keyifliydide

misafir güzel oluyor gerçekten, bizde de çok olur.yatılııdr ve neredeyse hergün. o durumda ne yalan söyleyim çok kötü oluyor, oturma odamız yok ev ancak bize yetiyor yatmalık, gelen olunca salonda filan.hergün banyoda giyinmekten nefret ettim :) ama yinede güzel, allah kapı çalanın yokluğunu göstermesin kimselere. Kar kalktı mı ? bura süper bugün, hem sıcaklık iyi hem güneşli, karlarda duruyo ama.

herkese slm. uzun zamandır yazamadım. hala çalışıyorum. izne ayrılamadım. daha doğrusu sözleşmem devam ettiği için süremin dolmasını bekliyorum. şükür ki sıkıntım yok da çalışabiliyorum. tabi bel ağrılarımı saymazsam. şubatın sonuna doğru bitecek sözleşmem. sonrasındada inşallah bebişim gelecek. tabi erken gelmezse:) sizde ne var ne yok. kityyim doğum yaptı herşey yolundadır inşallah. topiği hiç takip edemiyorum artık( akşam eve gidince yemekten hemen sonra uzanıyorum çünkü belim feci şekilde sancılanıyo. tüm gün ya ayakta ya da sandalye de oturmak çok zor bana.. yemeği bile akşam yerken şekilden şekle giriyorum. neyseki tek sıkıntımız sırt ağrısı. ama öyle belimin heryeri ağrımıyo sadece sağ tarafım ağrıyo. anneannem kuluncun sana batıyo normal diyo:)) dr a hiç sormadım bile. bide benim dr sezeryan yapmak istiyo gibi. cmtesi kontrol var. netleşecek sanırım. ama senin çatın dar normal doğum yapamazsın dedi. çatımı ölçmeden. kürtajımı yapmıştı ama o zamandan bu zamana çatımı hatırlayacağını sanmıyorum:)) suratıma bakarak çatın dar dedi. neyse hayırlısı olsun bakalım. bizden haberler böyle. hepinizi öpüyorum.

Hava 2 gündür bahar gibi şu an 12 derece.Yaz gibi geliyor o kadar soğuktan sonraAma havalar yine soğuyormuş Candaş,kar geliyormuş

Hava 2 gündür bahar gibi şu an 12 derece.Yaz gibi geliyor o kadar soğuktan sonraAma havalar yine soğuyormuş Candaş,kar geliyormuş

minicikumut nasılsın. sen bilirsin canım. ben geçen hafta antibiyotik kullanmıştım tetradox diye en son salı günü kullandım. cumartesi de korunmadım. o hapların zararı olur mu bana içimi bi korku sardı(((

İyiyim Hilal teşekkür ederim.Tetradoxu akne tedavisi içinmi kullandın?Genelde tetradoxu hamile kalmayı düşünenlere pek tavsiye etmezler.Ama korunmayı bırakmadan ilacı vücudundan atmış olabilirsin.Umarım bir zararı olmaz.Gebelik durumunda mutlaka doktoruna danışırsın.Küçücük bir ihtimali bile atlamamak gerek diye düşünüyorum.

Hello seni gördüm altta umarım Çınarda senden iyisindir.Doktordan sonra kafanın karıştığını yazmışsın neler olduğunu anlatmak istersen paylaş canım

kızlar selam

yorgun savaşçı geldi.

sizlerden haberler nasıl, regl olundu yeni aya umutla başlandı. En kısa sürede sağlıkla uzun ömürle gelsin nazlı bebeklerimiz.
Doktora gidecekler vardı? ne durumdalar.
Minicikumut 6 ay bekleyecek misin?
chnb nasıl oldu
renklim atama ne oldu
nazlım aöf sınavları yaklaşıyor
candaşım selamlar
pileo allah tamamına erdirsin.
pepe kilo verme ne durumda
dr alp geçmiş olsun,
lone liness nasılsın kaşıntı geçti mi?
sinua
citaknurayım selamlar herkese
günlükkk kuzum nasılsın kıslar nasıl
unuttuklarım kusuruma bakmasın,

bende haberler göğüs ucum deli gibi acıyor hala geçmedi, çınar efendi çok kilo almamış, bıngıldak normal dedi ama 20 şubatta dr var. Kayınvalidemle sanki ev idaresi ve ekonomisi dersi alıyor gibiyim sanki yeni gelinim evin şekli şemali deişti he diyip susuyorum, Eşim derseniz mala bağladı adam akşam eline alıyor teleofnunu geçiyor tv karşısına ohhhh ohhh ona da bir tırnak geçircem ama susuyorum. Sütüm azıcık geliyor sanki.

bende durum budur. Geçmiş kandilinizi kutluyorum, Hepimiz için dua ediyorum MEVLAM DUALARIMIZI KABUL EYLESİN.
yardımcı olabilceğim bir şeyler var mı? hepinizi öpüyorum.

ankarada doktora gittiğimde doktor akıntım var diye tetradox verdi. 1 ay daha korunduktan sonra gebe kalabilirsin demişti. memlekete geldiğimde doktorun istediği testleri yaptırdım temiz çıkınca buradaki doktor korunmayı bırakabilirsin deyince, ankaradaki doktoru aradığımda beni salladı ilgilenmedi. bende korunmayı bırakmaya karar verdim. ancak salı günü kestiğim antibiyotiğin zararı olabileceğini hiç düşünemedim aptal ben aradan 4- 5gün geçti diye. dün kafama takılınca baktım içim içimi yiyor şuan. ya hamile kalırsam. aptallığıma doymayım kendi ellerimle mahvettim yine her şeyi.

Okula başladım canım benim bugün. İyiyim. Sen nasılsın?

selam kızlar. kimsecikler yok galiba. sizlerin okulu açıldı, hepiniz calışmaya başladınız. bana rapor verdiler. bende istirahate cekildim(
hepiniz iyisinizdir umarım...

Canım rahimağzı uzunluğunu ölçtürüyorsun değil mi?

Maşallah. Bu sefer güzel olsun her şey inşallah...

A canım zorbu zamanlardaçalışmak ama az kalmış. Hadi bakalım...

Amin canım. İyiyim, gelemedim sana kardan dolayı:)) Çınarı öpüyorum. Takma bir şeyi. Stres sütün en büyük düşmanı. Stres ve uykusuzluk...

Hilal dr ni ara sor canım kafan rahat eder.

Hilalcim doktorunla görüş.Büyük bir sıkıntı olacağını sanmıyorum

Hilalcim doktorunla görüş.Büyük bir sıkıntı olacağını sanmıyorum

doktoru da arayamıyorum bir ay daha korun demişti ne diyeceğim şimdi. adet olana ya da olmayana kadar kafayı yiycem böyle giderse. stresten dün hiç uyuyamadım, bugün karnımda sürekli bi ağrı.hamile kalmayım diye dualar edicem bu sefer de. nasıl böyle bir hata yaptım bilmiyorum kızıyorum kendime çok kızıyorum.

çok az kalmış doğumuna :) alah bir avazda kurtarsın diyelim, dr un işinede belki sezeryan gelmiştir, yinede hayırlısı önemli olan senin ve bebeğinin sağlıklı olması.seni özlüyoruz onun dışında pekte değişiklik yok.
aynen :)
selam canım, inş bıngıldak aynı şekilde sorunsuz devam eder, bende iyiyim.kaygana için normaldir herhalde :) otoriteyi sevmeyen var mıdır ki ?
Hilal dr ni ara sor canım kafan rahat eder.

hayırlı olsun abbla yeni dönemin, bende iyiyim.bi dr araştırdım ona gideceğim, bi ark danda varsa daha iyi bir dr önerisi onu bekliyroum.onun dışında aynı.oğlun nasıl ?

Hilall birsey olmaz merak etme.Hamile oldugunu ogrenene kadar pekbirsye olmaz demisti bana doktorum.Ogrendikten sonra dikkat edilmesi gerekiyormus.
Hem daha olusum asamasinda olan birseyi neden antibiyotik etkilesinki.Doktoruna tabiiki sor en kisa zamanda ama icini ferah tut birsye olacagini sanmiyroum.

hilal canım önce sana yazayım şuanda hamile olan arkadaşım var diş tedavisi görecekti adet günü kan tahlili verdi negatif çıktı diş tedavisi gördü ama adet olmamıştı dr. a gitti sürpriz yeni döllenen bir bebiş var demiş ve çok şükür ki hiç etkilemedi kullandığı antibiyotikler yani tahlilleri temiz çıktığı için söylüyorum herşey allahtan cnm içini rahat tut bencede döllenmeden sonra dikkat etmek gerekir die düşünüyorum..

kızlar nasılsınız yeni haber yok sanırım dr. alp gelmiş hoşgelmiş :) senin ufaklık da mı yaramazlık yapıo annesi bizim topiğin bebişleri neden böyle nazlılar ya önce gelmek içi,n nazlanıyorlar sonra anne karnında yaramazlık yapıyorlar :)

pileo gelmiş hoşgelmiş cnm art anneleritopiğie göz attım artıı doğum iyice yaklaşmış herkes çanta hazırlaama telaşında duygulandım çok okuyamadım bi dularını steyebildim ilk bebeğimin tertipleri gelmeye hazırlanıyor vayy be.. sağlıkla sıhatle kucağına almayı nasip etsin cnm maşallah maşallah

candas canm kaygana ile nasıl olunurki :) şaka bir tarafa da duygularımı dışarı vuruyorum sanırım bugün eşimle tartışacaktık nerdeyse ama elimde değil eşime onlar sadece senin ailen ve saygı duyuyorum daha fazlasını bekleme dedim ve zaman tanı içimdekileri atayım dedim.. ne biriktirmişim içimde vay be kim yoğurdum ekşi der tabi :) ona da hak veriyorum bir ay sabredecem sanırım mart gelince giderler..

hello cnm ya seni çok iyi anlıyorum annem dolabımı bile toplamazdı eşyalarımın yerinin değişmesinden nefret ettiğimi bilirdi ama.......... ele ne konuşabiliyorsun ne de susabiliyorsun.. şuan ben sinirlensemde kendime ediyorum farkındayım ama sen hem kendine hem de çınara yazık edersn cnm sarıl oğluna kokla mis gibi unut diğeri ne yaparsa yapsın..

nazlım günlük ceza chnb renkliatlas hepinize kucak dolusu sevgilerimi gönderiyorum

yarın dr. kontrolü için bursaya geçecez yani yarın dr.u bi ararım 3. gün çağırmıştı sanırım yarın 3 oluyo :) inşallah doğum kontrool hapı felan vermeye kalkamz bi sorun da ıkmaz çalışmalara başlatır.. buarada kızlar size bişey anlatacam dün acayip bi baş ağrısı çıldıracaktım nerdeyse yemek felan yiyemedim yattım sabah kalktım aynı ağrı devam mutfağı ışığını açtım deli gibi bi yanıp bi sönüyo neyse okula gider gitmez nazar duası okuttum pat die kesildi ağrı bizimkiler evi çok beğenmişlerdi eve geldim eşim birde ayna duvar saatimiz var onun düştüğünü söyledi :) dedim nazar var tütsü yapacam eve :) ben de dua okutunca geçti ağrım dedim bozuldu ama ben ilk bebeğimde de anasının nazarından şüphelendiğimi yazmıştım vardır o mesajlarım hala duruyordur bunlar da pekiştiriyor uzaklarda bişey aramama gerek yok aslında benim uğursuzluğum aynı evin içinde

hilalcim ben hamileliğimden önce regl döneminde diş çektirmiştim morfin ardından antibiyotik falan hamileliği öğrenincede tabi bi telaş dr a defalarca sordum bişey olurmu die hamilelikten önce kullanmışsın bişey olmaz demişti çevredeki arkadaşlara da sordum hamile olduğunu bilmeden kullananlar bile varmış bişey olmadı dediler senki 5 gün önce bırakmışsın sıkıntı yapma kendine bişey olmaz inşallah.benim de bi sorum olacak sizlere hamile olduğumda ben bebeği sağ tarafımda hissettim hep kürtajda da sağ kasığım ağrıdı şimdi tam yumurtalama günlerinde bikaç gündür sağ kasığımda batan bi ağrı var kist mi acaba daha önce regl den sonra böyle bir ağrım olmamıştı.

Sağ olasın. Canım Ankara hakkında pek bilgim yok canım. Topiklerden araştır istersen ama normal dr ye gitme bence. Ya tüp bebek drsine ya da riskli gebelik drsine(perinatolog) git. Geçen Hello yayınlamıştı Ankaradaki dr leri arştır istersen. Ama Doç. Dr. Serdar Ceylaner gelmişti buraya ben görüştüm hoşuma gitmişti. Daha öncede yazmıştım bu dr yi araştır istersen. Bence erteleme fazla..

rolle, minikler, datlum sağolun canlarım. inşallah dediğiniz gibi olur korkularım çok.psikolojik olarak mide bulantıları başladı daha iki gün olmuuşken. dualrınızı esirgemeyin lütfen.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…