Kürtajdan sonra hamile kalma şansı ne kadardır ?

• Konu Sahibi Konu Sahibi aylin_fatih
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

çok geçmiş olsun canım.
dinlen sakın kalkma. sen doktorsun zaten, sana akıl vermek gibi olmasın:)
ben de aynı şeyi yaşadım canım. plesantadan kanamam oldu 13. haftada. çok şükür progestan iğne ve fitille durdu.

kızlar ben de çalışmaya başladım. çok şükür iyiyim. elimden geldiğince kendimi yormamaya çalışıyorum. sınıf sistemimiz var Allahtan.
oturuyorum sınıfımda. merdiven in çık yapmıyorum mümkün olduğunca. inşallah böyle devam ederim. tek sıkıntım uyku. akşam eve gelince 2 saat kadar uyudum.

nazlım, rahim kendini hazırlıyor derler böyle olunca. umudunu bırakma. ama birazcık kafanı rahatlatmaya çalış.

chnb, nasılsın?tüm öğretmenarkadaşlarım, dönemininiz hayırlı olsun.
bir akç sayfa okudum ama çok geçmişe gidemedim.

candaş, rüyan hayra çıksın inşallah. çok kimseye anlatmamanı tavsiye ederim.
kittycim, epey fayda etti lierac. oğlumuz nasıl?bu hayata uyum süreci nasıl gidiyor.
minikler, misafir 10 kısmetiyle gelir, birini yer, 9unu bırakır derler. zor ama sabır canım. nazara ben de çok inanırım. gerçekten var. ben de çocukluğumda nazardan hastanede yatanlardanım. 3 gün hastanede yattım. hiç bişey bulunmadı tahlillerde. iyi diye taburcu ettiler. ama ben gözlerimi açamıyorum. evdeki 12. günümdü yatarak, herkes beni dolaşmaya geliyodu, belki ölürüm diye. bir komşumuz bana kurlun döktü ve yarım saatte ayağa kalktım.

Senin de hayırlı olsun canım. İyiyim bugün yoğun bir şekilde derse başladım. Sen de iyisin maşallah. Fazla yorma gelince dinlen bol bol...

Bana da nazar değerdi. Senin gibi gözümü açamadan hep kabuslar görür sayıklardım bana da kurşun döktüler ve geçti. Sen sünyan muskası takıyor muydun? Bu ara buna takmış durumdayım...

günaydın kızlar dün hiç yazamadım bıktım bu işlerden ben bu ay üzülmedim desem yeridir insan alışıomuş candaşım seni iyi anlayabiliorum şuan istanbulda yaşaytan bi arkadaşım var eşi varikosel ameliyatı oldu 3 senelik evli bebekleri olmadı hala bana dün akşam dediki senin umudun var 1 kez oldu bebeğin şükret ben napayım 5 ablası var hepsi çoluk çocuğa karıştı biri hamile bu arkadaş kaldı ay çok üzüldüm hakkımızda hayırlısı kızlar hepinizi öpüyorum benim çok işim var yine

canım allah kolaylık versin, evet erkeklerede hak veriyoruz ama maalesef yaşantılar sabrımızı tüketmiş, dayanamıyoruz ki, onlar umarım bizlerden daha güçlü çıkarda hep idare ederler, eşinede bol sabırlar diliyorum o yüzden.dediğin gibi bazen uğursuzluğu dışarda araamak yersiz, dibimizden çıkıyor.ama allah düşünen,n gönlüne göre versin fesadıda iyiliği de.yeni döneminde başladı hayırlı olsun inş dönemi kapatana dek sağlıcakla hamilelik haberlerini alırız, umarım herşey yolundadır ve çalışmaların başlar.
Bende dün tv izlerken bi diş haberi dinledim, tr nin dişten sınıfta kaldığını söylerken dişlerime bakayım ddedim.tembel ben :) kurbandan beridir ağrıyan bi dişim var ama ağrıyan yerde çürük olmaz diye düşündüm hep, tam iki dişin arası.çürümüş ( dr a gidip dolgu filan yaptırayım bari dedim, ama antibiyotik verir mi diye düşünmeden edemedim, verirse haftasonu çalışma günü onu etkiler mi filan soruları türedi, sonra da dedim ya ammannn en fazla 1 ay daha geriye atar, zaten sadece iğne vurursa çalışmayıda etkilemez.yarın dişçideyim :))

hellonın dr ları kaydettim ablacım, onlar daha çok devletteydi, bizimde vakit sıkıntısı olduğu için özelden baktım, içime sinen bir dr var.buldum yani.o da tüp bebekte ihtisaslı, tutumu anlatıldığı gibiyse beklentime cevap verecek.snin önerdiğin dr da çok iyi aslında ama sanırım orası sgk ile çalışmıyor gibi okudum, sgk dan varsa orayıda tercih edebilrim.haberini beklediğim arkadaşta uzun uğraşlar sonucu ikizlerine kavuştu doğum izninde, gebeliğe engeller durumları varmış, onun referansıda benim için önemli, artık gecikmeyecek inş.mart başı dr dayız, kaçarı kalmadı.
saol canım, teşekkürler uyarın için.hayırlı olsun yeni dönemin, inş sıkıntısız bir dönm olsun, kısmetse senin doğum hangi aya gelecekti ?

canım günaydın, arkadaşın için rabbim mucizelrini yaratsın inş.onun durumu çok daha zor gerçekten.keşke beni anlayamasaydın ya, sende alıştın işte en zor alışkanlığa bebeğin gelmemesine inş bizlerin birgün yüzü güler.

herkesler günaydın, nasılsınız kızlar ?

günaydın kızlar... bende bugünlerde çok yoğunum eşyalarımızı aldık ama kiralık ev yok daha bakıyoruz..eşyalarıımız 20 25 gün sonra gelecek, ev bulmamız lazım... bugün milli eğitime gidecem okulum daha belli olmadı en yakın 40 dk lık bi okul açılmış boş olarak merkezde açık yok..ya bekleyecem 1 dönem yada gidiş geliş yapacam , ama öyle evde yatarak maaş almakta zoruma gider.hiç bana göre değil..dün kötü bi haber aldım tekirdağda bir öğrencim ölmüş kazada..çok üzüldüm hala etkisindeyim..öpüyrum dua edin kzlar özellikle ev bulma konusunda dualarınızı esirgemeyin

Kızlar hamile kalmamanızın nedeni basit bir şey de olabilir. Mesela prolaktin hormonunuzun ya da fsh değerinizin yüksekliği gibi. Bence önce bunlara baktırın.

canım öncelikle, öğrencinin için çok üzüldüm bende ailesine ve sizlere allah sabır versin mekanı cennet olsun inş sizde evinizi çabuk bulursunuz, eşyalarınıda hayırlı uğurlu olsun.k.validen geldimi size ? iş içinde hayırlısı olsun, en fazla 1dönem sıkıntılı olur, sene başına merkeze geçersin inş canım
Kızlar hamile kalmamanızın nedeni basit bir şey de olabilir. Mesela prolaktin hormonunuzun ya da fsh değerinizin yüksekliği gibi. Bence önce bunlara baktırın.

ablam ben ona birkaç kere baktırmıştım sanırım en son eylülde baktırdım, herşey normal değerindeydi.ama tabi yinede baktırmak gerek.

dinlenmeye çalışıyorum canım. bana da progesteron iğne yapıldı yatarken. şimdi fitil kullanıyorum çok şükür olmadı bi daha.

canım bu tetradoxun yarı ömrü yani vücuttan atılma süresi kısadır. hem sen neredeyse 1 hafta sonra ilişkiye girmişsin. gebelik olsa bile bu ilaç plasenta yoluyla bebeğe geçer. bebek henüz rahmine tutunma döneminde olacak. plasenta bile yok ortada. ben bi sorun olacağını düşünmüyorum. çok çok düşük bi ihtimal bence boşuna stres yapma. bebiş olduysa bile stresten düşer Allah korusun...

Aylar sonra dr a gitmeye ikna oldum, içime sinen bir dr buldum.Kadere bak ki adam artık sadece tüp bebek tedavisi için hasta kabul ediyormuş ( şimdi tekrar ara dur işin yoksa ( zaten sonuçlar iyi çıkarsa bu gidişle direkt tüp bebek yaptırcam, usandım ya ne bu böyle

minikler canım bana hoşgeldin demiş... hoşbulduk:)) hakkatenn benim bebiş de cok yaramaz çıktı. ultrasonda hiç durmuyo masallah:)) ama kanama da yapıyo beni strese sokuyo sıpa. annem bile bi doğsun soracam ben ona diyo:))

chnb ablacım rahim ağzı uzunluğum normalmiş. açıklığım falan da yoktu. plasenta çok öndeymiş. zamanla yer değistirir dedi doktor.

üzülme canım yaa bak bende öyleyim.. bizde randevu aldık yarın gidiyoruz dr a..hayırlısıyla hallolur inşallah..

kızlar nasılsınız? iyi günler herkeze....

hellom canım, kocalara doğumdan sonra bir tuhaflık çöküyor anlamaya çalışma:)) biz eşimle nerdeyse hergün tartışırdık güya ömrümüzün en mutlu günlerine yeni başladık:)) kaynananada bişey söylememekle en iyisini yapıyoorsun canım boşver... sen çınarla iyi ol yeter ...

chnb, canım maraton tekrar başladı sizin için allah kolaylık versin...lonelinese sormuşsun ama bende cevap vermek istedim...sübyan duası bende taşıyorum canım...

candaş, rüyaların hayır olsun solucan dedinde bende bugün rüyamda solucan gördüm:)) zaten hiç uyumuyorumki hep rüya hep rüya çok yorgunum bu yüzden...

nazlım, biliyorum artık sizede sıkıntı geldi ve bizler hep sizin içinde dua ediyoruz kızlar allahım bu sabrınızın mükafatını verecek biz ne desekte üzülüyorsunuz biliyorum bizde bu yollardan geçtik kolay değil beklemek ,allahım hepimize hayırlısını ve sağlıklısını nasip etsin...

loneliness, hayırlı olsun canım çalışmaya başladın...sen bebişi hissediyormusun canım?ben bazen evet bazen hayır bebeğim hep sağda duruyor kızımda bunu hiç hssetmemiştim sürekli ağrılarım sağda oluyor haftaya kontrol var bakalım hayırlısı olsun...

hilal, canım bence boşuna strese giriyorsun daha dur bebek olduysa bile daha döllenme aşaması bile tamamlanmadı canım alemsin yaa korkma korkma dua et hiç bişeycik olmaz allahın izniyle...bizde iyiyiz canım sağol iki gündür kızlarımla geziyorum havayı iyi gördüm...

minikler, sen başım ağrıyo yazmışsın ya hemen dedim kesin nazar diye bende çok inanırım...ve annemlere ne zaman gitsem esnemekten ağzım kapanmaz...hemen anneme okuturum kendimi...eşim ve kızımın yıldızları çok düşük anında nazar değer hele kızım bu yaşa geldi hala düşer bir tarafına bişey olur...iyiki okutmuşsun canım kendini allah korusun o baş ağrısı dayanılcak gibi değil bence kaynanan gidene kadar sen kendini hep okut canım:))sizlerin yine yılda bir geliyor benim altlı üstlüyüz canım:)) gerçi ilk zamanlar problem yaşadıkta şimdi allaha şükür haftada bir iniyoruz aşağı eşimden dolayı karışamıyor ilk evlendiğimde çok istedide sağolsun eşim karıştırmadı onlarda alıştılar komşu gibiyiz:))

dr alp, geçmiş olsun canım...hepimiz korkarak geldik bu günlere allahım sağlıkla kucağımıza almamızı nasip etsin...seninde 3 ay olmuş maşallah canım allah tamamına erdirsin...

pileooo, seni dersaneden götürcekler hastaneye...canım dikkat et yaa ben bu ayda bel ağrısından ölüyorum çok otursam yada ayakta kalsam yatınca kalkamıyorum bir süre nasıl bir sancı giriyor...maşallah oğluna bitirdiniz nerdeyse yaa birer birer geliyor topiğimizin uğurları ayyy nasıl mutlu oluyorum bir bilsen...

nuray pipiniz hayırlı olsun:)) kesinleşti yani canım...dönüşe az kaldı sanırım iyi yolculuklar...

renkliatlas, hayırlı olsun yeni eşyalar inşallah istediğiniz gibi bir evde bulursunuz canım ...ahh ahhh son zamanlarda hep halim oldu şu ev işi bizim görümce sağolsun işleri karıştırınca evim çok büyük ve çok güzel bir yerde çıkarsam böyle geniş bir ev olsun isterim ama tabii önce yaptığım masrafın hakkını almadan bırakmam burayı:)) canım başınız sağolsun çok üzücü bir durum gerçekten allahım ailesinede sabır versin biz onları dünyaya getirmek için ne mücadeleler veriyoruz ne zorlukla büyütüyoruz bir çıpıda gidiyorlar allah kimseye göstermesin....

ceza, özlettin kendini...tatilini evde geçirmek güzel olsa gerek yeni maratonunuz hayırlı olsun...

Canım sevindim genelde ileri hafta kayıbı olmayınca pek bakmıyor dr ler. İyi olmuş baktır ara ara. İyi olmana sevindim...

Canım benim üzülme olacak biraz sabırsızız yalnızca. İnşallah bu son adetindir hamile kalırsın bu ay hayırlısıyla...

Canım benim inşallah ev bulursun. Öğrencine de çok üzüldüm...

Baktırdıysan tamam. Bu değilse başka sorunlara yoğunlaşırsın. Belki de sorun da yoktur. Hangi dr idi? Topikler bak canım Ankarada iyi dr mutlaka vardır. Sen yine gidebilirsin ona bence hemen tüp yapacak değil ya? Tüp bile olsa önce neden olmadığını bulmak lazım. Yoksa sebebsiz infertileite olur. Bece ara sor...

Günlükçüğüm ben de taşımak isterim ama nerede yapılıyor bilmiyorum. Doğru birini bulmak lazım sanırım ben cevşen esmaül hüsna taşıyorum...

taf, seni gördüm nabersin?

minicikumut, sende misafir sonrası yeni ve yoğun bir haftaya girmişsin inşallah yorucu olmaz..tedavi nasıl gidiyor?yiğenin kesin bell oldumu kızıma arkadaşmı yani?

ayyy benim kızım ne kadar komiksin sen yaaa...evcilik oynuyor bana diyorki anne şakacıktan sen benim annemmişsin tamammı...oyyy oyyy gülemiyorumda gülünce sinirleniyor...onun kocası işten geç gelmiyormuş bana diyorki sizin kocanız ne zaman geliyor canım...size kahve yapalımmı? içermisiniz?

Günlükcüm sağol canım iyiyim çok şükür.Adet olmayı bekliyorum ama sağ kasığımda bir batma hissi var anlamlandıramadığım.Garip ama hamile kaldığımdada böyle olmuştu.Tam diş tedavisinin ortasında böyle birşey olmaz sanırım:18:Ama ben idrar yolu enfeksiyonu yaşarım sürekli onunla ilgilide olabilir diye düşünüyorum.Hamile kalmam çok çok düşük bir ihtimal çünkü.Yeğenime kız dedi doktor ama 1 hafta sonra kontrolleri var bakalım ne diyecek doktoru?Bu sefer kesin bir sonuç söyler diye tahmin ediyorum.

Senin kızda bir alem günlükEvcilikler tamamen hayal dünyalarını ve bilinçaltı düşüncelerini ortaya koyuyor.Eşin işten geç dönüyorsa ona takılıyor olabilir küçük hanım

chnb, canım komşumun çookkk eskiden tanıdığı bir hoca varmış ona yatırdık...biz burda geçen bu konuyu konuştuk ama sanırım sen istanbuldaykendi canım...

üzülme canım yaa bak bende öyleyim.. bizde randevu aldık yarın gidiyoruz dr a..hayırlısıyla hallolur inşallah..
canım ya nolcak halimiz bilmiyorum ki, inş dr içine siner seninde ve bu ayda artık uğrun olur dilerim

bilmiyorum ki ablacım, tekrar arayıp sorayım o zman belkide randevu verebilirler.çok dr var da hangisi işte ? birinin iy dediğine diğer kötü demiş, birkaç isim var şuanda yine.epeydir tarıyorum topikleri, genelde tüp bebek ihtisaslılara bakıyorum.çok mucizevi bir dr olarakta timur gürgan tavsiye edilmiş. ama onun fiyatlarıda çok uçuk.şimdilik varsa sadece sorun tespit edilsin, zaten olması zorsa para pul mühim değil eninde sonunda gitcez, gerçi iş o kadar uzarsada biraz önceki bahsttiğim dr a giderim herhalde.neyse devam edeyim ben araştırmaya.

canım çok sağol, evet senin rüyalarında maşallahı var :)) hayır olsun seninkide, o fıstığın kocasınıda kendisinide yerim ben yaa :)) dün aklıma geldi, elfida destina diye sayıkladım durdum :)) nasılsın ? bulantılar bitti artık değil mi ?

hayırlısı olsun canım ,dediğin gibi enfeksiyondanda olabilir birde havalar çok soğuktuya üşütmüşte olabilirsin...ablan içinde hayırlısı olsun ...
evet canım söylediği herşey eşimle benim konuştuklarım yaşadıklarımız...yada çevremde arkadaşlarla konuştuklarımız...oyun oynarken bile bizi dinliyor...abimin oğlu var veledi uzun zamandır görmemiştim dün amcamın kızına gittik annem bakıyor abimin çocuklarına onlarda geldiler çağan halacığım hoşgeldin dedim öptüm bu kadar kızım çıldırdı seni sevmiyorum artık konuşma benimle anneciğim yanıma gel konuşalım dedim hayır gelmicem istemiyorum seni falan nasıl trip yaptı kıskandı...sonra aradan zaman geçti kim benim yanıma gelse kızım önce koşuyor yanıma yaklaştırmıyor kimseyi falan amcamın kızıda dediki sessizce abla sen yandın bebek olunca kıskanır anlamında..4 çocuk oynuyorlar sen o oyunun içinden geldi anne sen neden yandın dedi teyzem dedi:)) bende dedimki kızım çayı getiricekmişte yanma dikkat et dedi teyzen dedim:)) aşırı meraklı ben ve eşim öyle değiliz çocukluğumda bile öyle değildim annemin dizinin dibinden ayrılmazdım...kızım kaynanamlara çekmiş onlar felaket meraklılar...bir yönden iyi ama bazı yönlerdende kötü...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…