- Konu Sahibi aylin_fatih
-
- #14.061
çok şükür canım şuanda herşey yolunda. persembe aksam nöbetçiydim. kanamam oldu nöbette. kadın doğumcular yatış yaptılar. plasenta rahim ağzına çok yakın duruyomus. düşük tehdidim vardı bebek normaldi. 2 gün hastanede kaldım şimdide 2 hafta rapor verdiler işte. dinleniyorum. kanamam durdu çok şükür canım...
inşalllah tekrarını yaşamam(
çok geçmiş olsun canım.
dinlen sakın kalkma. sen doktorsun zaten, sana akıl vermek gibi olmasın:)
ben de aynı şeyi yaşadım canım. plesantadan kanamam oldu 13. haftada. çok şükür progestan iğne ve fitille durdu.
kızlar ben de çalışmaya başladım. çok şükür iyiyim. elimden geldiğince kendimi yormamaya çalışıyorum. sınıf sistemimiz var Allahtan.
oturuyorum sınıfımda. merdiven in çık yapmıyorum mümkün olduğunca. inşallah böyle devam ederim. tek sıkıntım uyku. akşam eve gelince 2 saat kadar uyudum.
nazlım, rahim kendini hazırlıyor derler böyle olunca. umudunu bırakma. ama birazcık kafanı rahatlatmaya çalış.
chnb, nasılsın?tüm öğretmenarkadaşlarım, dönemininiz hayırlı olsun.
bir akç sayfa okudum ama çok geçmişe gidemedim.
candaş, rüyan hayra çıksın inşallah. çok kimseye anlatmamanı tavsiye ederim.
kittycim, epey fayda etti lierac. oğlumuz nasıl?bu hayata uyum süreci nasıl gidiyor.
minikler, misafir 10 kısmetiyle gelir, birini yer, 9unu bırakır derler. zor ama sabır canım. nazara ben de çok inanırım. gerçekten var. ben de çocukluğumda nazardan hastanede yatanlardanım. 3 gün hastanede yattım. hiç bişey bulunmadı tahlillerde. iyi diye taburcu ettiler. ama ben gözlerimi açamıyorum. evdeki 12. günümdü yatarak, herkes beni dolaşmaya geliyodu, belki ölürüm diye. bir komşumuz bana kurlun döktü ve yarım saatte ayağa kalktım.
canım allah kolaylık versin, evet erkeklerede hak veriyoruz ama maalesef yaşantılar sabrımızı tüketmiş, dayanamıyoruz ki, onlar umarım bizlerden daha güçlü çıkarda hep idare ederler, eşinede bol sabırlar diliyorum o yüzden.dediğin gibi bazen uğursuzluğu dışarda araamak yersiz, dibimizden çıkıyor.ama allah düşünen,n gönlüne göre versin fesadıda iyiliği de.yeni döneminde başladı hayırlı olsun inş dönemi kapatana dek sağlıcakla hamilelik haberlerini alırız, umarım herşey yolundadır ve çalışmaların başlar.hilal canım önce sana yazayım şuanda hamile olan arkadaşım var diş tedavisi görecekti adet günü kan tahlili verdi negatif çıktı diş tedavisi gördü ama adet olmamıştı dr. a gitti sürpriz yeni döllenen bir bebiş var demiş ve çok şükür ki hiç etkilemedi kullandığı antibiyotikler yani tahlilleri temiz çıktığı için söylüyorum herşey allahtan cnm içini rahat tut bencede döllenmeden sonra dikkat etmek gerekir die düşünüyorum..
kızlar nasılsınız yeni haber yok sanırım dr. alp gelmiş hoşgelmiş :) senin ufaklık da mı yaramazlık yapıo annesibizim topiğin bebişleri neden böyle nazlılar ya önce gelmek içi,n nazlanıyorlar sonra anne karnında yaramazlık yapıyorlar :)
pileo gelmiş hoşgelmiş cnm art anneleritopiğie göz attım artıı doğum iyice yaklaşmış herkes çanta hazırlaama telaşında duygulandım çok okuyamadım bi dularını steyebildim ilk bebeğimin tertipleri gelmeye hazırlanıyor vayy be.. sağlıkla sıhatle kucağına almayı nasip etsin cnm maşallah maşallah
candas canm kaygana ile nasıl olunurki :) şaka bir tarafa da duygularımı dışarı vuruyorum sanırım bugün eşimle tartışacaktık nerdeyse ama elimde değil eşime onlar sadece senin ailen ve saygı duyuyorum daha fazlasını bekleme dedim ve zaman tanı içimdekileri atayım dedim.. ne biriktirmişim içimde vay be kim yoğurdum ekşi der tabi :) ona da hak veriyorum bir ay sabredecem sanırım mart gelince giderler..
hello cnm ya seni çok iyi anlıyorum annem dolabımı bile toplamazdı eşyalarımın yerinin değişmesinden nefret ettiğimi bilirdi ama.......... ele ne konuşabiliyorsun ne de susabiliyorsun.. şuan ben sinirlensemde kendime ediyorum farkındayım ama sen hem kendine hem de çınara yazık edersn cnm sarıl oğluna kokla mis gibi unut diğeri ne yaparsa yapsın..
nazlım günlük ceza chnb renkliatlas hepinize kucak dolusu sevgilerimi gönderiyorum
yarın dr. kontrolü için bursaya geçecez yani yarın dr.u bi ararım 3. gün çağırmıştı sanırım yarın 3 oluyo :) inşallah doğum kontrool hapı felan vermeye kalkamz bi sorun da ıkmaz çalışmalara başlatır.. buarada kızlar size bişey anlatacam dün acayip bi baş ağrısı çıldıracaktım nerdeyse yemek felan yiyemedim yattım sabah kalktım aynı ağrı devam mutfağı ışığını açtım deli gibi bi yanıp bi sönüyo neyse okula gider gitmez nazar duası okuttum pat die kesildi ağrı bizimkiler evi çok beğenmişlerdi eve geldim eşim birde ayna duvar saatimiz var onun düştüğünü söyledi :) dedim nazar var tütsü yapacam eve :) ben de dua okutunca geçti ağrım dedim bozuldu ama ben ilk bebeğimde de anasının nazarından şüphelendiğimi yazmıştım vardır o mesajlarım hala duruyordur bunlar da pekiştiriyor uzaklarda bişey aramama gerek yok aslında benim uğursuzluğum aynı evin içinde
hellonın dr ları kaydettim ablacım, onlar daha çok devletteydi, bizimde vakit sıkıntısı olduğu için özelden baktım, içime sinen bir dr var.buldum yani.o da tüp bebekte ihtisaslı, tutumu anlatıldığı gibiyse beklentime cevap verecek.snin önerdiğin dr da çok iyi aslında ama sanırım orası sgk ile çalışmıyor gibi okudum, sgk dan varsa orayıda tercih edebilrim.haberini beklediğim arkadaşta uzun uğraşlar sonucu ikizlerine kavuştu doğum izninde, gebeliğe engeller durumları varmış, onun referansıda benim için önemli, artık gecikmeyecek inş.mart başı dr dayız, kaçarı kalmadı.Sağ olasın. Canım Ankara hakkında pek bilgim yok canım. Topiklerden araştır istersen ama normal dr ye gitme bence. Ya tüp bebek drsine ya da riskli gebelik drsine(perinatolog) git. Geçen Hello yayınlamıştı Ankaradaki dr leri arştır istersen. Ama Doç. Dr. Serdar Ceylaner gelmişti buraya ben görüştüm hoşuma gitmişti. Daha öncede yazmıştım bu dr yi araştır istersen. Bence erteleme fazla..
saol canım, teşekkürler uyarın için.hayırlı olsun yeni dönemin, inş sıkıntısız bir dönm olsun, kısmetse senin doğum hangi aya gelecekti ?çok geçmiş olsun canım.
ben de aynı şeyi yaşadım canım. plesantadan kanamam oldu 13. haftada. çok şükür progestan iğne ve fitille durdu.
kızlar ben de çalışmaya başladım. çok şükür iyiyim. elimden geldiğince kendimi yormamaya çalışıyorum. sınıf sistemimiz var Allahtan.
oturuyorum sınıfımda. merdiven in çık yapmıyorum mümkün olduğunca. inşallah böyle devam ederim. tek sıkıntım uyku. akşam eve gelince 2 saat kadar uyudum.
nazlım, rahim kendini hazırlıyor derler böyle olunca. umudunu bırakma. ama birazcık kafanı rahatlatmaya çalış.
chnb, nasılsın?tüm öğretmenarkadaşlarım, dönemininiz hayırlı olsun.
bir akç sayfa okudum ama çok geçmişe gidemedim.
candaş, rüyan hayra çıksın inşallah. çok kimseye anlatmamanı tavsiye ederim.
kittycim, epey fayda etti lierac. oğlumuz nasıl?bu hayata uyum süreci nasıl gidiyor.
minikler, misafir 10 kısmetiyle gelir, birini yer, 9unu bırakır derler. zor ama sabır canım. nazara ben de çok inanırım. gerçekten var. ben de çocukluğumda nazardan hastanede yatanlardanım. 3 gün hastanede yattım. hiç bişey bulunmadı tahlillerde. iyi diye taburcu ettiler. ama ben gözlerimi açamıyorum. evdeki 12. günümdü yatarak, herkes beni dolaşmaya geliyodu, belki ölürüm diye. bir komşumuz bana kurlun döktü ve yarım saatte ayağa kalktım.
günaydın kızlar dün hiç yazamadım bıktım bu işlerden ben bu ay üzülmedim desem yeridir insan alışıomuş candaşım seni iyi anlayabiliorum şuan istanbulda yaşaytan bi arkadaşım var eşi varikosel ameliyatı oldu 3 senelik evli bebekleri olmadı hala bana dün akşam dediki senin umudun var 1 kez oldu bebeğin şükret ben napayım 5 ablası var hepsi çoluk çocuğa karıştı biri hamile bu arkadaş kaldı ay çok üzüldüm hakkımızda hayırlısı kızlar hepinizi öpüyorum benim çok işim var yine
canım öncelikle, öğrencinin için çok üzüldüm bendegünaydın kızlar... bende bugünlerde çok yoğunum eşyalarımızı aldık ama kiralık ev yok daha bakıyoruz..eşyalarıımız 20 25 gün sonra gelecek, ev bulmamız lazım... bugün milli eğitime gidecem okulum daha belli olmadı en yakın 40 dk lık bi okul açılmış boş olarak merkezde açık yok..ya bekleyecem 1 dönem yada gidiş geliş yapacam , ama öyle evde yatarak maaş almakta zoruma gider.hiç bana göre değil..dün kötü bi haber aldım tekirdağda bir öğrencim ölmüş kazada..çok üzüldüm hala etkisindeyim..öpüyrum dua edin kzlar özellikle ev bulma konusunda dualarınızı esirgemeyin
Kızlar hamile kalmamanızın nedeni basit bir şey de olabilir. Mesela prolaktin hormonunuzun ya da fsh değerinizin yüksekliği gibi. Bence önce bunlara baktırın.
çok geçmiş olsun canım.
doktoru da arayamıyorum bir ay daha korun demişti ne diyeceğim şimdi. adet olana ya da olmayana kadar kafayı yiycem böyle giderse. stresten dün hiç uyuyamadım, bugün karnımda sürekli bi ağrı.hamile kalmayım diye dualar edicem bu sefer de. nasıl böyle bir hata yaptım bilmiyorum kızıyorum kendime çok kızıyorum.
Aylar sonra dr a gitmeye ikna oldum, içime sinen bir dr buldum.Kadere bak ki adam artık sadece tüp bebek tedavisi için hasta kabul ediyormuş( şimdi tekrar ara dur işin yoksa ( zaten sonuçlar iyi çıkarsa bu gidişle direkt tüp bebek yaptırcam, usandım ya ne bu böyle
Canım sevindim genelde ileri hafta kayıbı olmayınca pek bakmıyor dr ler. İyi olmuş baktır ara ara. İyi olmana sevindim...minikler canım bana hoşgeldin demiş... hoşbulduk:)) hakkatenn benim bebiş de cok yaramaz çıktı. ultrasonda hiç durmuyo masallah:)) ama kanama da yapıyo beni strese sokuyo sıpa. annem bile bi doğsun soracam ben ona diyo:))
chnb ablacım rahim ağzı uzunluğum normalmiş. açıklığım falan da yoktu. plasenta çok öndeymiş. zamanla yer değistirir dedi doktor.
günaydın kızlar dün hiç yazamadım bıktım bu işlerden ben bu ay üzülmedim desem yeridir insan alışıomuş candaşım seni iyi anlayabiliorum şuan istanbulda yaşaytan bi arkadaşım var eşi varikosel ameliyatı oldu 3 senelik evli bebekleri olmadı hala bana dün akşam dediki senin umudun var 1 kez oldu bebeğin şükret ben napayım 5 ablası var hepsi çoluk çocuğa karıştı biri hamile bu arkadaş kaldı ay çok üzüldüm hakkımızda hayırlısı kızlar hepinizi öpüyorum benim çok işim var yine
günaydın kızlar... bende bugünlerde çok yoğunum eşyalarımızı aldık ama kiralık ev yok daha bakıyoruz..eşyalarıımız 20 25 gün sonra gelecek, ev bulmamız lazım... bugün milli eğitime gidecem okulum daha belli olmadı en yakın 40 dk lık bi okul açılmış boş olarak merkezde açık yok..ya bekleyecem 1 dönem yada gidiş geliş yapacam , ama öyle evde yatarak maaş almakta zoruma gider.hiç bana göre değil..dün kötü bi haber aldım tekirdağda bir öğrencim ölmüş kazada..çok üzüldüm hala etkisindeyim..öpüyrum dua edin kzlar özellikle ev bulma konusunda dualarınızı esirgemeyin
canım öncelikle, öğrencinin için çok üzüldüm bendeailesine ve sizlere allah sabır versin mekanı cennet olsun inş sizde evinizi çabuk bulursunuz, eşyalarınıda hayırlı uğurlu olsun.k.validen geldimi size ? iş içinde hayırlısı olsun, en fazla 1dönem sıkıntılı olur, sene başına merkeze geçersin inş canım
ablam ben ona birkaç kere baktırmıştım sanırım en son eylülde baktırdım, herşey normal değerindeydi.ama tabi yinede baktırmak gerek.
Aylar sonra dr a gitmeye ikna oldum, içime sinen bir dr buldum.Kadere bak ki adam artık sadece tüp bebek tedavisi için hasta kabul ediyormuş( şimdi tekrar ara dur işin yoksa ( zaten sonuçlar iyi çıkarsa bu gidişle direkt tüp bebek yaptırcam, usandım ya ne bu böyle
canım yaüzülme canım yaa bak bende öyleyim.. bizde randevu aldık yarın gidiyoruz dr a..hayırlısıyla hallolur inşallah..
bilmiyorum ki ablacım, tekrar arayıp sorayım o zman belkide randevu verebilirler.çok dr var da hangisi işte ? birinin iy dediğine diğer kötü demiş, birkaç isim var şuanda yine.epeydir tarıyorum topikleri, genelde tüp bebek ihtisaslılara bakıyorum.çok mucizevi bir dr olarakta timur gürgan tavsiye edilmiş. ama onun fiyatlarıda çok uçuk.şimdilik varsa sadece sorun tespit edilsin, zaten olması zorsa para pul mühim değil eninde sonunda gitcez, gerçi iş o kadar uzarsada biraz önceki bahsttiğim dr a giderim herhalde.neyse devam edeyim ben araştırmaya.Canım sevindim genelde ileri hafta kayıbı olmayınca pek bakmıyor dr ler. İyi olmuş baktır ara ara. İyi olmana sevindim...
Canım benim üzülme olacak biraz sabırsızız yalnızca. İnşallah bu son adetindir hamile kalırsın bu ay hayırlısıyla...
Canım benim inşallah ev bulursun. Öğrencine de çok üzüldüm...
Baktırdıysan tamam. Bu değilse başka sorunlara yoğunlaşırsın. Belki de sorun da yoktur. Hangi dr idi? Topikler bak canım Ankarada iyi dr mutlaka vardır. Sen yine gidebilirsin ona bence hemen tüp yapacak değil ya? Tüp bile olsa önce neden olmadığını bulmak lazım. Yoksa sebebsiz infertileite olur. Bece ara sor...
taf, seni gördüm nabersin?
minicikumut, sende misafir sonrası yeni ve yoğun bir haftaya girmişsin inşallah yorucu olmaz..tedavi nasıl gidiyor?yiğenin kesin bell oldumu kızıma arkadaşmı yani?
ayyy benim kızım ne kadar komiksin sen yaaa...evcilik oynuyor bana diyorki anne şakacıktan sen benim annemmişsin tamammı...oyyy oyyy gülemiyorumda gülünce sinirleniyor...onun kocası işten geç gelmiyormuş bana diyorki sizin kocanız ne zaman geliyor canım...size kahve yapalımmı? içermisiniz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?