- Konu Sahibi aylin_fatih
-
- #14.081
candaş, canım dr olayınada şans yani diyorum belkide bu bir işarettir bişey yoktur yani herşey normaldir canım...ovulasyon testini kullanıyormusun? bende iyiyim canım çok şükür bu miyom tarafı ağrı yapıyor ama takmamaya çalışıyorum...kızım iyi olsunda ağrı çekmeye razıyım diyorum...mide bulantılarımda çok şükür bitti insan herşeye ne çabuk alışıyor sanki o bulantıları yaşayan ben değilim hiç hatırlamıyorum bile sizin bebelerde gelsin göbüşünüze inan bu yaşadığınız sıkıntıların hepsini unutacaksınız....kızım bitirim yaaa bir cümleleri var hayretle bakıyorum bazen...artık herşeyi kullanmasınıda biliyor geçen babama diyorki dede hadi açtım pcden oyun gel oyna babamda dediki kızım ben onun tuşuna bile nasıl basılır onu bilmemki yaa dede ben sana gösteririm çok kolay nasıl bilmiyorsun:)) feciler feci...eşim isim konusunda şu an bişey demiyor herkez soruyor bence o hala bir umut bu ay tam kesin kızmı erkekmi diye düşündüğü için bişey demiyor söylemedide öyle tahmin ediyorum..dr dedi kesin kız diye ama haftaya kontrolden sonra isim hakkında konuşmaya başlar:)) ahhh canım kocam geçende diyorki bizim olsun kız olsun:))
hayırlısı olsun canım ,dediğin gibi enfeksiyondanda olabilir birde havalar çok soğuktuya üşütmüşte olabilirsin...ablan içinde hayırlısı olsun ...
evet canım söylediği herşey eşimle benim konuştuklarım yaşadıklarımız...yada çevremde arkadaşlarla konuştuklarımız...oyun oynarken bile bizi dinliyor...abimin oğlu var veledi uzun zamandır görmemiştim dün amcamın kızına gittik annem bakıyor abimin çocuklarına onlarda geldiler çağan halacığım hoşgeldin dedim öptüm bu kadar kızım çıldırdı seni sevmiyorum artık konuşma benimle anneciğim yanıma gel konuşalım dedim hayır gelmicem istemiyorum seni falan nasıl trip yaptı kıskandı...sonra aradan zaman geçti kim benim yanıma gelse kızım önce koşuyor yanıma yaklaştırmıyor kimseyi falan amcamın kızıda dediki sessizce abla sen yandın bebek olunca kıskanır anlamında..4 çocuk oynuyorlar sen o oyunun içinden geldi anne sen neden yandın dedi teyzem dedi:)) bende dedimki kızım çayı getiricekmişte yanma dikkat et dedi teyzen dedim:)) aşırı meraklı ben ve eşim öyle değiliz çocukluğumda bile öyle değildim annemin dizinin dibinden ayrılmazdım...kızım kaynanamlara çekmiş onlar felaket meraklılar...bir yönden iyi ama bazı yönlerdende kötü...
canım bu tetradoxun yarı ömrü yani vücuttan atılma süresi kısadır. hem sen neredeyse 1 hafta sonra ilişkiye girmişsin. gebelik olsa bile bu ilaç plasenta yoluyla bebeğe geçer. bebek henüz rahmine tutunma döneminde olacak. plasenta bile yok ortada. ben bi sorun olacağını düşünmüyorum. çok çok düşük bi ihtimal bence boşuna stres yapma. bebiş olduysa bile stresten düşer Allah korusun...
Hilalcim, çok teşekkürler canım.hepimiz şu ara sıkıntılı dönemdeyiz galiba.allah başta chnb olmak üzere hepimizin yüzünü güldürsün inş.nasılsın, tatil nasıl geçti ?günlük sağol canım benim. Kayıp olduktan sonra tam da bekleme süresini bitirmişken hamile kalırsam benim hatamdan dolayı bebeği kaybetmek ya da ters bi durum olması çok ağır gelir.o yüzden korkuyorum.inşallah dediğiniz gibi olur boşuna takıyorumdur. Allahım yüzüme bakar. Kızın çok şeker ya öp benim yerime bol bol.
Nazlım kolay gelsin canım.biraz daha sabır canım.
Renkliatlas canım bulursunuz inşallah evi.okulun da seni zorlamayacak bi yer olur umarım. Kıyamam ya öğrencine çok üzüldüm yavrum benim.
Candaşcım inşallah istediğin gibi gerçekten iyi bi doktor bulursun bve güzel haberlerini alırız.
Minicikumut, chnb, datlum, dr.alb,ceza, loneliness kızlar selamlar hepinize. Benim için dualarınızı esirgemeyin.
ediyroum canım, şu 2 ay için beklentim yoktu denk gelmedik ama diğerlerinde genelde beraberdik, umarım o sıkıntıda yoktur.bir ihtimalde şöyle var, eşim geldiğinde mesela yumurtlama pazar günüyse cumartesi o ilk spermler harcanmış oluyr, afedersin çok açık yazıyorum.işte 2. Güne sayı yeterli gelmiyoda olabilir filan.haklısın eşim olsa evet kafaya daha çok takmalıyom da ama bizim gibi aynı şeyleri yaşayan ve 3-5 aya hamile kalanlar daha çoğunlukta, o zman bizde problem oladabilir kısmı işin içine giriyor.neyse artık bindik bir alemede gideriz inş iyi yerlere :) şimdi ark dan da haber geldi, o da tüp bebek kliniğine gitmiş, özel muayenehaneler gibi ücretler ama kız çok memnunum mutlaka tavsiye ediyrum dedi.ve sizler gibi sıkıca şu konuda tembihledi, mutlaka kan pıhtılaşması testi yaptır diye.akşam eşimle konuşayım.randevuyu halldeyim yarına.yani son umutta hala bende diyroum ki inş alınan randevu bebeği görmek için kullanmaya nasip olur.ama nerdeee ....minicikumut, bende defne ismini çok seviyorum ama dayımın torununun adı:) eşim bizde pek beğenmez isim konusunda destinada offf bir liste yapmıştımki sorma en sonunda destinada karar kıldık ama o da doğana kadar pek şey değildi şimdi kızımın ismine gelen iltifatlardan dolayı pek mutlu kendileri:))
candaş canım, sen önce şu yumurtlama takibini eşinle beraber olduğunuz günlere göre taki et derim rahimde yapışıklık falan bence yok öyle birşey sen bu yumurtlamayı takip et ondan sonra bir problemmi vara takıl bence o günlerde beraber olamadıktan sonra beiş nasıl gelsinki dimi ama:)) üzme kendini yorma kafanı öyle şeylerle canım benim...
Hellom, yaa anne olmak gerçekten yorucu helede ilk zamanlar hayırlısıyla geçsin şu günler yaza ferahlayıp oğlunla ora senin bura benim gezer durursun artık:))
arkadaşlar banada bir el atın ya kurtajdan sonra 40.gunum bugun hala regli olmadim(
geceleri uyuyamiyorum bazen aglamaktan helak oluyorum.
Benim vucudun sigortalari atti sanirim birdaha hamile olamiycakmiyim acaba cok uzgunum(
doktor bekle diyorda nereye kadar acaba daha basima neler gelicek(
Arkadaşlar banada bir el atın ya kurtajdan sonra 40.gunum bugun hala regli olmadim(
Geceleri uyuyamiyorum bazen aglamaktan helak oluyorum.
Benim vucudun sigortalari atti sanirim birdaha hamile olamiycakmiyim acaba cok uzgunum(
Doktor bekle diyorda nereye kadar acaba daha basima neler gelicek(
Arkadaşlar banada bir el atın ya kurtajdan sonra 40.gunum bugun hala regli olmadim(
Geceleri uyuyamiyorum bazen aglamaktan helak oluyorum.
Doktor bekle diyorda nereye kadar acaba daha basima neler gelicek(
ediyroum canım, şu 2 ay için beklentim yoktu denk gelmedik ama diğerlerinde genelde beraberdik, umarım o sıkıntıda yoktur.bir ihtimalde şöyle var, eşim geldiğinde mesela yumurtlama pazar günüyse cumartesi o ilk spermler harcanmış oluyr, afedersin çok açık yazıyorum.işte 2. Güne sayı yeterli gelmiyoda olabilir filan.haklısın eşim olsa evet kafaya daha çok takmalıyom da ama bizim gibi aynı şeyleri yaşayan ve 3-5 aya hamile kalanlar daha çoğunlukta, o zman bizde problem oladabilir kısmı işin içine giriyor.neyse artık bindik bir alemede gideriz inş iyi yerlere :) şimdi ark dan da haber geldi, o da tüp bebek kliniğine gitmiş, özel muayenehaneler gibi ücretler ama kız çok memnunum mutlaka tavsiye ediyrum dedi.ve sizler gibi sıkıca şu konuda tembihledi, mutlaka kan pıhtılaşması testi yaptır diye.akşam eşimle konuşayım.randevuyu halldeyim yarına.yani son umutta hala bende diyroum ki inş alınan randevu bebeği görmek için kullanmaya nasip olur.ama nerdeee ....
dr. 52. Güne kadar bekle demişti değil mi sana ? Canım uykuların kaçmasın durumlar kişisel olabiliyor, dr un dediyse vardır bildiği, eğer tatmin olmuyorsan başka bir dr a daha danış derim naçizhane.ama azcık daha sabret, 52. Günü bekle.
Hilalcim, çok teşekkürler canım.hepimiz şu ara sıkıntılı dönemdeyiz galiba.allah başta chnb olmak üzere hepimizin yüzünü güldürsün inş.nasılsın, tatil nasıl geçti ?
hilale ne oldu kızlar anlamadım.
Rolle ben kürtajdan sonra 65.günümde farlutral ile regl oldum sonrasında yine regl olamadım yine ilaç kullandım sonra galiba yine ilaç kullandım. 4. regl den itibaren de 35.38. günlerde regl oluyordum.
hilale ne oldu kızlar anlamadım.
Rolle ben kürtajdan sonra 65.günümde farlutral ile regl oldum sonrasında yine regl olamadım yine ilaç kullandım sonra galiba yine ilaç kullandım. 4. regl den itibaren de 35.38. günlerde regl oluyordum.
hellocum selam canım. nasılsın.biraz zor günler yaşıyorsun sanırım. olsun çınarın yanında ya takma bişey kafana. bana neler mi oldu sorma canım. korunmayı bırakmadan en son 5 gün önce antibiyotik kullanmıştım. hamile kalırsam bi zararı olur mu diye korkuyorum.
Canim bilgilendirmen icin sagol.Peki suan normal regli goruyormusun kendiliginden?
Birde buna ne sebep oluyormus yani neden olunmayabiliyor biliyormusun?
canım benim allaha emanet, mevlam korur hem benim arkadaşım söktürücü kullanmıştı hamileyken hiç bişi olmadı. Duamızı eksik etmeyelim eskiler ne der bilirsin sen hamile olduğunu anlayana kadar melekler korurmuş :) Anam çok zor değilde süt gelmedi geldi sarılık vs. derken rutin işler
canım ben 9. ayımda hamile kaldım şu anda yeni lohusa olduğum için sanırım sezeryandan 40 gün sonra regl olurum.
kist yoktur bence, bekle biraz daha dr git söktürücü verir rahim kalınlaşmamış olabilir vucudun toplar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?