- Konu Sahibi aylin_fatih
-
- #14.101
inşallah canım allahım hayırlısını versin, bişey olmaz umarım. allahım daha büyük zorluklardan korusun canım. güzel anne bebeğini bol bol öp yerime. kendinize iyi bakın.
günlük sağol canım benim. kayıp olduktan sonra tam da bekleme süresini bitirmişken hamile kalırsam benim hatamdan dolayı bebeği kaybetmek ya da ters bi durum olması çok ağır gelir.o yüzden korkuyorum.inşallah dediğiniz gibi olur boşuna takıyorumdur. allahım yüzüme bakar. kızın çok şeker ya öp benim yerime bol bol.
nazlım kolay gelsin canım.biraz daha sabır canım.
renkliatlas canım bulursunuz inşallah evi.okulun da seni zorlamayacak bi yer olur umarım. kıyamam ya öğrencine çok üzüldüm yavrum benim.
candaşcım inşallah istediğin gibi gerçekten iyi bi doktor bulursun bve güzel haberlerini alırız.
minicikumut, chnb, datlum, dr.alb,ceza, loneliness kızlar selamlar hepinize. benim için dualarınızı esirgemeyin.
Arkadaşlar banada bir el atın ya kurtajdan sonra 40.gunum bugun hala regli olmadim(
Geceleri uyuyamiyorum bazen aglamaktan helak oluyorum.
Benim vucudun sigortalari atti sanirim birdaha hamile olamiycakmiyim acaba cok uzgunum(
Doktor bekle diyorda nereye kadar acaba daha basima neler gelicek(
Hilalcim, çok teşekkürler canım.hepimiz şu ara sıkıntılı dönemdeyiz galiba.allah başta chnb olmak üzere hepimizin yüzünü güldürsün inş.nasılsın, tatil nasıl geçti ?
ediyroum canım, şu 2 ay için beklentim yoktu denk gelmedik ama diğerlerinde genelde beraberdik, umarım o sıkıntıda yoktur.bir ihtimalde şöyle var, eşim geldiğinde mesela yumurtlama pazar günüyse cumartesi o ilk spermler harcanmış oluyr, afedersin çok açık yazıyorum.işte 2. Güne sayı yeterli gelmiyoda olabilir filan.haklısın eşim olsa evet kafaya daha çok takmalıyom da ama bizim gibi aynı şeyleri yaşayan ve 3-5 aya hamile kalanlar daha çoğunlukta, o zman bizde problem oladabilir kısmı işin içine giriyor.neyse artık bindik bir alemede gideriz inş iyi yerlere :) şimdi ark dan da haber geldi, o da tüp bebek kliniğine gitmiş, özel muayenehaneler gibi ücretler ama kız çok memnunum mutlaka tavsiye ediyrum dedi.ve sizler gibi sıkıca şu konuda tembihledi, mutlaka kan pıhtılaşması testi yaptır diye.akşam eşimle konuşayım.randevuyu halldeyim yarına.yani son umutta hala bende diyroum ki inş alınan randevu bebeği görmek için kullanmaya nasip olur.ama nerdeee ....
dr. 52. Güne kadar bekle demişti değil mi sana ? Canım uykuların kaçmasın durumlar kişisel olabiliyor, dr un dediyse vardır bildiği, eğer tatmin olmuyorsan başka bir dr a daha danış derim naçizhane.ama azcık daha sabret, 52. Günü bekle.
canım benim allaha emanet, mevlam korur hem benim arkadaşım söktürücü kullanmıştı hamileyken hiç bişi olmadı. Duamızı eksik etmeyelim eskiler ne der bilirsin sen hamile olduğunu anlayana kadar melekler korurmuş :) Anam çok zor değilde süt gelmedi geldi sarılık vs. derken rutin işler
canım ben 9. ayımda hamile kaldım şu anda yeni lohusa olduğum için sanırım sezeryandan 40 gün sonra regl olurum.
kist yoktur bence, bekle biraz daha dr git söktürücü verir rahim kalınlaşmamış olabilir vucudun toplar
candaş bacım hele bi de hele sen neler soracan dr a?? benim dr bayanmış doçentmiş, kocası başhekim üniversitede eşim tanıyor kocasını..inşallah iyidir ,bayan dr sevmiyorum ama bakalım inşallah bu iyidir..sende inşallah iyi bi dr bulursun benim gitmek istediğim dr ankaraya gitmiş 8 aylığına mı ne..doçentti oda, şansım yok benimde kuzum kısmet işte...senle benim sanki göbeğimiz bir kesilmişkız bu arada hala okulum belli değil bi ton saçmalıkla uğraşıyorum evde tutmadık.. of of.. dua edin kızlar hakkımda en hayırlı okul hangisiyse orası olsun..hepsi uzak en yakın 2 yer var 40 dk , en azından o iki yakından biri olsa iyi olur.diğerleri allahın dağıı ama yinede hayırlısı olsın diyorum
hello_kitty bilmiyordum canim lohusa oldugunu bebegin analı babalı saglikla buyusun insallah.
Hilalcim sende takma kafana hicbirsey olmaz Allah'ın koruduğunu ne bozabilirki.
Bende opuyorum sizi.
Allah herkesin gönlündekini versin canım. İlaç konusunda bence de dert etme. İnşallah bu ay hamile kalırsın...
Tam olarak kaç güne kadar bekle dedi? Ben de 26. günü olmuştum kürtajda sonra. Herkeste farklı oluyormuş. Kızların dediği gibi için rahat değilse başka bir dr ye de sor. Hatta bu kadınlar kulübü dr lerine de sorabilirsin...Ben sormuştum bir kere.
Canım amin. Allah herkese gönlündekini versin. Dr ye gitme kararına en çok sevinenlerdenimdeir herhalde biz kul olarak elimizden geleni yapalım. Allah bilir tabi gerisini:))
Canım ben de 40 ım çıkınca hemen adet oldum ilk oğlumda. Sonra her ay oldum. Sakın süt korur filan deme. Korunma çarelerine bak. Ben 5ay sonra spiral taktırdım ufak tefek yan etkileri dışında memnun kaldım 5 sene korundum ve çıkardıttım 3 hafta sonra erken doğum yaptığım oğluma hamile kaldığımı öğrenmiştim canım.
Canım sana ve Candaşa tavsiyem tüm sorularınızı bir liste yapın yazın. Unutuluyor sonra. Bir de testlerinizi öğrenci sunum dosyası var ya ona yerleştirin. Çok rahatlık oluyor ve sizin için de rahatlık oluyor. Hatta varsa diğer bebeğinizin ultrason görüntülerini filan da koyun. Ben her şeyi koymuştum her şeyime bakmıştı bizim işe yaramaz dediğimiz şeyden bir şey çıkarabiliyor dr ler...
chnb bana 50 gun bekle dedi en son.Kurtajdan mi kaynakli vucutmu ne yapacagini sasirdi anlamadim.
Belirtilerimde yok sisme vs.Buradaki doktora sorsan doktoruna sor diyecegi icin sormanin bir faydasi yok.Beklemekten baska carem yok suan icin.
Benim gibi kimsede cikmadi forumda.Insallah hersey yoluna girer.
chnb bana 50 gun bekle dedi en son.Kurtajdan mi kaynakli vucutmu ne yapacagini sasirdi anlamadim.
Belirtilerimde yok sisme vs.Buradaki doktora sorsan doktoruna sor diyecegi icin sormanin bir faydasi yok.Beklemekten baska carem yok suan icin.
minikler sagol canim.Tahlillerinin iyi gelmesine cok sevindim.
Acini hatirlatmak istemem ama bebeklerini neden kaybettigin belli oldumu?
kan tahlili mi yaptirdin yoksa trombofoli paneli vs gibi testlermi oldunuz?
rolle cnm çok kafaya takmışsın sitres yapma cnm belki sitres de geciktiriyordur için rahat edecekse bende tam 43. gün oldum ve hiç belirtisi yoktu aynı korku ve telaşı yaşadım üstelik ilk reglimi olmadan tatile çıktım iltihap felan kapmışmıyımdır die sonradan dert edinip durdum ama ikinci adetim 28 günde geldi ve üçüncü ayımda hamile kaldım ama onun da nasibi yokmuş öyle diyelim.....
kızlar bugün kontrolüm vardı ve benden bir güzel haber sizlere tahlillerim temiz çıktı doktor korunmayı bırak dedi folbiol ve glukofen die bir ilaç verdi ve üç ay da süre verdi üç ay içinde gebelik oluşmazsa son adetimin 3. günü çağırdı ama umut dolu konuştu ve içimde büyük umutlarım var bu defa sağlıklıca gelecek kuzum anacığına bu hafta adetim bitiyor net de hesapamaya göre 16-21 arası ovulasyon zamanım bu defa ovulasyon felan hesaplamayacağım kaderimi zorlamak istemiyorum gelmek isterse gelsin ben hasretle bekliyorum dr. 10 gün gecikme olursa görüşüyoruz dedi test de en azbir hafta geçmeden yapmayacağım tabi geçerse olursa bekletmezse ......
nuraycım ya ben gözden kaçırmışım yazmamışım gözünaydın canım cinsiyet belli olmuş bir paşa daha geliyor ha ne güzel
renkli cnm bu dönem sana uğurlu gelsin hem güzel bi okula(gönlünden geçene) atan hem de o okula karnında miniğinle gidip gelmek nasip olsun
candas cnm ben şimdi testleri yaptırdımya içim öyle huzurlu ki bu bişey olmayacak sağlıklı olacak anlamı taşımıyor tabiki ama elimden geleni yaptım demenin rahatlığını taşıyorum cnm iyi bir dr ddiğin gibi kişiden kişiye değişiyor benim için akademik bilgisinden çok kalbi olan bir dr. gerekliydi sanırım buldum inşallah sende sana umut aşılayacak ve bebek müjdesini verdirecek bir dr ile karşılaşırsın..
nazlım hemen sana teşekkürlerimi yolluyorum bacım allah razı olsun senden allah göbüşünü ikizlerle doldursun inşallah bugün içimde tarifsiz bir mutluluk var belki bu defa öncekiler gibi erken gelmeycek ama içimdeki ses sağlıklı gelecek seni bırakmayacak diyor.....
loneliness cnm okula başlamışsın allah ikinizede sağlık versin hayırlı uğrğulu olsun dönemimiz
chnb ablacım yine dosyadan bahsetmişsin önce sana teşekkür ediyorum senden duyup öyle bir dosya yapmıştım dr.um da baştan savma bi iş yapmadı tek tek baktı neler yapıldığına kızlara da öenriyorum siz unutsanız dosya unutmuyor :)
günlük cnm ben de cevşen taşıyorum bir de cevşen kitabı aldım içindeki duaları okuyorum ama diğerini yaptıracak bir yer bulamadım ama cevşen de çok çok rahatlattı sanki ve anladımki bende çokçabuk nazara geliyorum bir dahaki hamilelğimi allah nasip ederse sizinle ve eşimle paylaşacağım üç aylık oluncaya kadar da annem de dahil kimseye söylemeyeceğim..hatta eşim tarafına doğumdan sonra söylemek isterdim ama :) bu isteği eşime açıklamak çok zor olur sanırım :):):)
minicikumut cnm kız teyzesi olucan ne güzel bende kız halasıyım ölürüm youna yiğenimin böyle ne alıp yollasam die düşünüyorum telefonda bana bir iki şarkı söylüyor dğnyaları veriyor bana doğum hediyesi olarak da beşiğini almıştım bir gün kendi çocuklarımız içinde almak nasip olur inşallah tekrar gözün aydın cnm allah sağlıklıca kavuşmayı nasip etsin
hilal canım nasipten ötesi yok ve hamile kalmanın nezor olduğunu bizler burda gördük yaşadık eğerki gelecem dediyse buyursun gelsin cnm içini rahat tut dua et seninle olacak korkulardan uzak kalmaya bak
hello cnm yeni resimlerine bakarken çok duygulandım benimde o kıyafetlerle bir resmim var hala duruyor ama sadece o kıyafetlerle hediyesi yok bizdeinşallah allahım bizlerede oradan bebekle çıkmayı nasip eder... bişey merak ettim doğumu sende izleyebildinmi birinden duymuştum üstte ayna oluyor doğumu izliyorsun die
ceza dr. alp nasılsınız kızlar
peppe ne yaptı acaba?
canım çok sevindim temiz çıkmış testlerin. canım trombofoli paneli de yapıldı?kan pıhtılaşmasıyla ilgili. onlarda da bazı genlere bakılıyor.tşk ederim cnm hormon ve kromozom analizi yapıldı cnm onlar da temz çıktı dr. yumurta tembelliğinden şüphelendi tedavimizi ona göre götüreceğiz dediğine göre yumurtluyorum ama yumurta bebeği geliştiremiyor şimdi iki tane ilaç verdi birini zaten ezberledik artık folbiol :) diğeri de glukofen.. neden bundan şüphe duydu ondanda bahsedeyim kilo alımı sordu son zamanlarda hızla kilo almaya başladım tüylenme ve akne varmı die baktı sordu tüylenme de maşallahım var aknede de iki yıl önce tedavi görmüştüm artık yoktu ama bugünlerde ağır sitres altındayım bir tane fırlamış :) bu ilaç kilo kaybına da neden oluyormuş en çok o yanına sevindim :)
canım çok sevindim temiz çıkmış testlerin. canım trombofoli paneli de yapıldı?kan pıhtılaşmasıyla ilgili. onlarda da bazı genlere bakılıyor.
çalışmalara başlıyomuşsun. hadi rast gele inşallah arkadaşım.
arkadaşlar merhaba 17 aralıkta boş gebelik nedeniyle kürtaj oldum. dr 3 ay korunma verdi. adetlerim hep düzenlidir ve 24-25 günde 1 olurum. kürtajdan 24 gün sonra 10 ocakta normal regl oldum, bu ayın 4ü gibi olmam gerekiyordu fakat tık yok vücudumda ne regl ne hamilelik belirtisi var, normalde reglimden 1 hafta önce göğüslerim şişerdi anlardım şu an hiçbir şey yok düne kadar şeffaf akıntım vardı o da kesildi tam yumurtlama günümde korunmasız ilişkimiz oldu kazara. acaba hamile miyim diye 3 tane idrar testi yaptım hepsi negatif biraz daha bekleyip dr'a gitmeyi düşünüyorum sizce ne olabilir?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?