Kürtajdan sonra hamile kalma şansı ne kadardır ?

• Konu Sahibi Konu Sahibi aylin_fatih
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
canım ben senin hotmailine attım, sen istanbula gitmeden önce. pıhtılaşma topiğindne bir arkadaş gönderdi. onu yazıcıdan çıkartım, annem muska gibi dikti. taşıyorum canım. 2. kanamamdan beri taşıyorum.bak mailine, gelmediyse bi daha atarım.

candaşçım,inşallah temmuz 10 gibi doğum Allah kısmet ederse. mayısın ortalarına kadar çalışacağım inşallah, iyi olayım da çalışayım gerçekten. insanın psikolojisi düzeliyor.

kitty, gitti gidiyordan aldım 33e geldi tanesi, 3 kutu aldım.
bi de külotlu çorap sipariş ettim. çalışmaya başladığım için. sade pantalonla biraz üşüyorum. ama daha gelmedi.

günlükçüm, bana 10uncu haftalardan beri bişeyelr hissediyom gibi geliyodu.ama çok arada.
ama son 3-4 gündür net hissediyorum maşallah. her gün. özellikle okuldayken çok oynuyor. eşim diyoki bu çocuk okulu sevmedi mi acaba, yoksa çok mu sevdi diyor:) bi de bazen gece uykudan da uyanıyorum hissedince. maşallah hareketli çok. bi de ben bu forumda okumuştum, erken hissetmeye başlayınca erkek diyolardı. topik vardı onla ilgili. bir de 12. haftalarda resmen ultrason görüntülerinden hissettim erkek olduğunu. iri yapısı var ve sanki hareketleri erkek gibi. hoş hiç kız görmedim ama. sanki dışarda gibi yaramazlık yapıyodu içerde çeşit türlü.
buna benziyodu

hilalcim, senin de hayırlı olsun çalışmların. rast gelsin inşallah. sağlıklı birşekilde olur. içini rahat tut.

Son düzenleme:
canım pıhtılaşmayı gösteren çok çeşit test var. genelde bir ikisini yapıyolar. pıhtılaşma zamanı, aktvitesi falan.
ama önemli olan genle ilgili olanlar.
bak bakalım şunlar var mı?Antitrombin III eksikliği Protein C eksikliği Protein S eksikliği Faktör V Leiden mutasyonu Aktive protein C rezistansı Protrombin (Faktör II) gen mutasyonu MTHFR gen mutasyonu (Metilen tetrahidrofolat redüktaz) Hiperhomosisteinemi Trombomodulin mutasyonu Faktör 12 eksikliği

bunlar yoksa bunları da yaptır canım. çünkü 2 düşük bana da pıhtılaşma ihtimalini hatırlatıyor.inşallah yoktur. ama yine de sorayım dedim, çünkü çok önemli.

canım göremedim ama hamile kalırsam sorayım die not aldım pıhtılaşma varsa zaten öğrendikten sonra iğne veya aspirin kullanılıyor sanırım bir de chnb için bahsettiğin dua kişiye özelmi oluyor değilse bana da yollar mısın cnm aklımda zaten de buralarda bildiğin gibi birilerine güvenmek çok zor

saol canım ama ben diğer bebeğin ultrasonlarını tahlillerini hep yırttım attım görmeyeyim diye... şimdi nasıl pişmanım ...neyse artık bundan sonra tahlilleri hep saklarım...saol canım senin dedğin şeyleri yazdım tahlilleri bakalım yarın ne diyecek dr ..

buarada bebeşin hareketleriyle ben burdayım anne merak etme mesajları yolluyorum sanırım maşallah canım iyi olmanıza gerçekten çok sevindim

herkese iyi geceler

Canım benim ben bulamadım.Özelden atar mısın garantiolsun?

Minikler sevindim canım benim. Ziya beye gittin sanırım...

sağol canım inşallah. sen ve bebişimiz de iyi sanırım. allahım daha güzel günlerini göstersin.

Kızlar Merhaba..Hepinize Günaydınn

Minikler;Testlerinin temiz çıkmasına çok sevindim.Yeğenim için daha annesinin karnındayken sevdiriyor kendini zilli bakalım doğunca neler olacak

kızlar herkeslere günaydın emekçi kardeşiniz iş başında yine size yazmadan işim rast gitmez:)yazıp hemen kartela odasına geçip 5 tane kartela yetiştirmem lazım size yaptıklarımın fotosunu yollarım bi gün dünden beri 250 parça kumaş kesmişim tırtıklı el makasıyla ellerim acıyo artık neyse sağlık olsun

minikler canım kuzumm nasıl sevindim anlatamam sırıta sırıta okudum yazını ziya bey insana mutluluk huzur veriyo daim olsun inşallahh dualarım seninle kuzum görüşelim artık yaww

herkese mutlu günler kızlarrr bugün işlerimi bitircem inşallah yarın siiznleyim

Merhabalar kızlar. Dersim boş. Herkes iyidir umarım. Biz de bu ay doğal denemeye karar verdik büyük korkularla. Dualarınızda bana da yer verin ne olur...

günaydın kızlar....

minikler, canım bu aya umutlarımız yavaş yavaş yeşeriyorr allahım çok şükür sana yarabbim...canım nasıl sevindim yaa hep siz bizim için sevindiniz artık bizde sizin için sevinelim allahım duy sesimizi....

chnb, güzel iki haberle başladım güne allahıma binlerce şükür olsun ...sen doğal yolla deyince ne bileyim yaaa çok çok sevindim allahım yüzünüzü güldürsün kızlar hayırlı ve sağlıklı evlatlar versin inşallah...

nazlım, çalışkan arkadaşım benim:))kolay gelsin...

minicikumut, merhaba canım...

candaş, hayırdır nerdesin cano?

hilal, canım sen ankaradayken tatilde yani burayada bir kar yağdı kızım eşimle bol bol oynadı fotoları koyarım bir ara...güya bugün burasıda kar gösteriyor ama yağmur var...kar bir yöndende kötü oldu burada herkeze bir doğalgaz faturası geldi bizede dahil sorma gitsin:)) sen evdesin tadını çıkar dicem ama özlemişsin okulu...

tüm kızlara sevgiler selamlar....

ben kaçar pazara gitmem lazım offf yorucu olacak ama mecburum...

meraba konunuza pat diye girdim ama bildiğim şeyide paylaşmak istedim kusuruma bakma arkadaşım bende ilk bebegimi kaybettim ikincisine hamileyim allah nasip ederse bende hamile kalınca doktoruma sordum acaba bende kan pıhtılaşması varmıdır diye doktorumda çok geç artık hamilesin o hamile kalmadan önce yapılcak bişi dedi bilgin olsun hamile kalmadan önce baktır istersen hamileyken en fazla kan sulandırıcı hap veriyorlar arkadaşımında 3. düşügü doktor kan sulandırıcı hap verdi şimdi tekrar hamile umarım hepimiz bebeklerimizi sag saglim kucagımıza alırız:))

kızlar günaydın,neler yapıyosunuz??bayadır giremedim nete,hello doğurmuşş allah analı babalı büyütsün inşallahhh,ömrü güzel olur inşallah.pileo'nunda yaklaşmıştır heralde,hala çalışıyomuşş.günlükcüm seniinde prensesin olcakmış sanırım çk sevindm,çünkü benim çevremde prensesler çk az bu sene hep erkek oluyo sanırsammmcandaşcım sende iyisin inşallah,diğer kızlar da pek uğramıyo galiba artık ceza,nuray,nazlım,taf??beni sorarsanız iyi diyelim şükredelim bugünlere , geri sayıma bende başlıyorum artık sanırsam 7 aylık oldum hala inanamıyorum sanki hep böle gidecek gibi geliyo ,geceleri artık zor uyuyorm,sanırım uykusuz gecelere şimdiden hazırlık yaptırıyolar veletler:1hepinizi çk öpüyorm allaha emanet olun byeeee

sen sorunca sınavdaymış gibi hissedip unuttum :)) dur toparlayım yazarım sana özel olarak :) evet bayan dr lar biraz sinir ediyolar inasnı ama inş iyidir bu, bazılarıda gerçekten çok abla anne gibi, inş bu da öyledir ve içten hissederek yardımcı olur sana.inş en yakın yer olur yinede canım ya hergünde zor olur ama mecburen
çok saol ablam, gerçekten senin en çok sevinip destekleyeceğini düşünmüştüm bu kararı alınca, yanılmadım :) inş herşey iyi olur diyelim, olmazsada artık erken sayılmasada ortalama bi zamanda derdimizi öğrencez ...

canımmm :)) denemelere start vermişiz inş :) hayırlısıyla kuzun gelsin sana, sağlıcakla :) haklısın elimizden geleni yapalımda gerisi mukadderat.bende inş o rahatlıpa erişcem az kaldı :)) müjdenide tez verirsin inş be arkadaşım..
canım biraz daha bekle olmadı kan ver, ama 2 gün sonra yenilemen gerek, değer artıyosa hamile olabilirsin, bence ihtimalde yüksek yani.hayırlısı olur inş...
oo maşallah az kalmış inş :) hayırla sağlıkla gelsin.iyi olsun yaramazlık yapsın razıyız dimi :)
Merhabalar kızlar. Dersim boş. Herkes iyidir umarım. Biz de bu ay doğal denemeye karar verdik büyük korkularla. Dualarınızda bana da yer verin ne olur...
ablam çok sevindim bende yaa , inş allahım yüzünü güldürsün tıp şaşırsın inş .. o % 50 den iyi olan ihtimalle bebeğine kavuşursun dilerim, dualarımızın ilk ismi artık sensin eminim buna.inş yolun hayırlı ve umutlu olur :)
nazlımda epeydir giremeyince topik bana kaldı dimi :) yokluğum anlaşılmış :)) canım dişçiye gittim sadece röntgen çektirebildim.2 çürüğüm varmış.1 ini göremezdin zaten dedi, 2 hafta sonra dolguya gitcem, bebekte inş dişlere naz ediyodurda gelmiyodur, onlar iyi olunca sıpada gelir inş :)) hey allahım ya ne hallere düştük :)) sen nasılsın şekrim :) bugün içim kıpır kıpır ya aslında çokta yoruldum ama :) hani namaz kılıyorum demiştim ya bebek için 7 gün kılınırmış, sonra ilk içine doğan şey yaşanırmış filan.öyle yazıyodu, bende 3 gündür kıldım dün kılmadım artık bıraktım o işle olmaz dedim, 1 gece hariç hep güzel rüyalar gördüm, candaş hamile kalcaksın yakındır inş demeye başladım, umut doldum resemn :) ama yakın dediğim tarihte en erken haziran temmuz :) inş üzerimde kalır bu ruh hali.

ooo kimleri görüyoruz :)) nasılsın canım, aras bey nasıllar inş ? galiba hazırlıyo yaramazlar annelerini uykusuzluğa :)

canım ben de öyle biliyorum açıkçası.
ama bazı değerler sabit, sonuçta genlere bakılıyor ve insanın geni hamile kalınca değişmez. ama gen dışında değerlerde var. sanırım onlar değişiyomuş.
sana doktor hangi değerine bakıp pıhtılaşma normal dedi ki acaba?bir de şöyle bak, koagulasyon diye bi bölüm var mı testlerinde.bölüm bölüm oluyo ya onlar. eğer varsa bana orda yazılanları yaz bakalım.
olmadı doktorun numarası varsa tel açıp sorarsın, böyle böyle testler varmış diye. çünkü düşük tekrarında ilk bakılan şey bu canım fakülteye gittiğinde. mesaj kutun dolu bu arada canım, ondan mesaj gitmiyor sana.

chnb cim, dualarım seninle. stres yapmazsan olacağına inanıyorum ben senin. bence şöyle yap, aklında olsun,elinden geleni yap olması için, ama çok fazla kafana takma. kendini rahatlatmaya çalış biraz.

nazlımcım, kolay gelsin. işlerin yoğun olması bi bakıma iyi oluyor. kafanı dağıtmış olursun birazcık.

candaş, altta ismini gördüm. sen neler yapıyosun.

günlükçüm, hayırlı pazarlar. dikkat et kendine canım, fazla yük taşıma.
ben de genelde oturuyorum okulda. öğrencilere çalışma kağıdı veriyorum. masada anlatıyorum. tahtaya yazı yazdığım yok.
ne olursa olsun kollamak lazım. ama günler daha çabuk geçiyor okulda. benim de şu an dersim boş.

sinua, senin de az kalmış. Allah hayırlı doğumalr nasip etsin vaktinde inşallah. her dönemin kendine göre sıkıntıları vardır elbet. kittyden biliyoruz, doğuma kadar hep bişeyelr vardı stres yapıalcak. doğurdu yine keza emzirme falan. ama hayat öyle güzel. yeterki derdimiz bu olsun diyorum ben. Allaha bin şükür.
bugünlerde topikte bi aktifleşmeş var, herkes tatilden döndü. inşallah haberler de pe peşe gelir. seviniriz.
cezadan haber yok galiba. kaçırmadıysam okumadım hiç yazdığını.

lonelines, iyiyim canım, dişlerim çürümüş sabah ona gittim geldim, keyfimde yerinde :) sen nasılsın ? okul nasıl gidiyor, öğrencilerin özlemiştir seni eminim :)

Sağ ol canım. Çok korkarak yazdım. İnşallah yüzde 50 ihtimal olan iyi kısım olur...

Canım sağolasın. Sen yaz soruları. Tek tek sor hatta cevabını da sen neot et dr cevaplayınca. İnşallah her şey güzel olur. Hiç sorun çıkmaz.Eşin de gidecek değil mi? Ona da test yaparlar sperm testi...

Allah ibadetlerini kabul etsin...

chnb cim, dualarım seninle. stres yapmazsan olacağına inanıyorum ben senin. bence şöyle yap, aklında olsun,elinden geleni yap olması için, ama çok fazla kafana takma. kendini rahatlatmaya çalış biraz.

.

Canım benim sağ olasın. İnşallah heyırlısıyla sağlıklı bir evlat sahibi olurum. Kız olursa sorun pek olmayacakmış genetikçi dedi. Kızı bulabilir miyim sence? Taktikleri değerlendirmek lazım. Günlük sen ne yaptın canım bu konuda?

Duayı da özele atar mısın canım?

candaşım, geçmiş olsun canım inşallah ağrı yapmıyordur canım...

loneliness,sağol canım pazara gittim geldim bide 3. katta oturuyorum mecburen 3 seferde taşıdım eşim işte olunca bana aşağıda bırak ben akşam çıkartırım diyorda ben bırakamıyorum ne bileyim kedi falan kapı açık kalırda diye:)) evet senin için çalışmak daha iyi vakit geçmesi açısından...benim kızım olduğu için zaten vakit nasıl geçiyor anlamıyorum:)) iyi yapıyorsun çok kalkma ayağa canım...

chnb, allahım o zaman inşallah sana kız nasip eder canım...ben hiç bir bebeğimde taktik uygulamadım canım yaptığım tek şey tutsun diye ilişki sonrası yastık koymak oldu canım ilk kızımdada, oğlumdada, bu kızımdada böyle oldu bide ilginçtirki 3 bebeğimde adetten 1 hafta önce tutmuş hepsinde dr sattan 1 hafta daha büyük gözüküyor demişti:)) ama cinsiyet 2 si kız biri erkek...eşimde hiç birinde extra hiç bişey kullanmadı...eşim sigara içiyor bu arada...bide biz akşam yatmadan önce genelde hamile değilken hep keyif kahvesi içeriz eşimle, kızımı uyutup yanında tatlıyla nescafe içerdik sonrada yatak odası:)) etkilimidir bilmiyorum bazen kızlar kahve iç falan diyorlardıya benim eşime bebek için şunu iç bunu ye desem hayatta yapmaz biliyorum...kızımı uyuttuktan sonra keyif için yaptığımız bişeydir bu birde ben kahvesini çok az koyarım sütü fazladır yada süt tozu eşimde kahvesini çok koyar öyle seviyor...belkide bir etkisi vardır bilemedim...allahım sana sağlıklı evlat senin için kız sorun olmayacakmış demek allahım onu nasip etsin sana canım hep dualarımda olacaksınız...

sinua, bende ilk bebeğimde hep hayal gelirdi kızım doğdu ama ben hala bu bizimmi falan derdim eşime çok değişik bir duygu kızım 3 yaşına gelene kadar anneyim derdim ama hala değişik gelirdi şimdi 2. sinde öyle oldu alışana kadar hayal gibi yaa...canım evet benim prensesim olacak allahım bize bunu nasip etti çok şükür benim çevremdede hep erkek var canım üstelik 2. leri erkek birincisi kız olan kişilerin cinsiyeti duyduklarında verdikleri tepkiden bıktım artık OLSUN diyorlar bu ne demek yaa...pazarda karşılaştım erkek torunu oldu öncekide kızdı...benimkini duyunca erkek olsaymış daha iyiymiş dedi...böyle kişilere allahım affetsin ama büyüyünce görücez hayırlımı yoksa hayırsızmı olacak diyee geçiriyorum içimden...insanları ne kadar etkiliyorlar bide hamileyim yaa düşünerek konuşun dimi...bende hep şöyle dua ediyorum allahım çocuklarımı hayırlı birer evlat et, karşılarına çıkacak evlatlarıda hayırlı et yarabbim...kızlarımı vereceğim damatlar hayırlı olsun onlarda benim evladım olacaklar...işte böyle canım...senin de oğluna kavuşmana az kaldı canım hayırlısıyla inşallah...

Son düzenleme:

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…