- Konu Sahibi aylin_fatih
-
- #14.121
canım ben senin hotmailine attım, sen istanbula gitmeden önce. pıhtılaşma topiğindne bir arkadaş gönderdi. onu yazıcıdan çıkartım, annem muska gibi dikti. taşıyorum canım. 2. kanamamdan beri taşıyorum.bak mailine, gelmediyse bi daha atarım.Senin de hayırlı olsun canım. İyiyim bugün yoğun bir şekilde derse başladım. Sen de iyisin maşallah. Fazla yorma gelince dinlen bol bol...
Bana da nazar değerdi. Senin gibi gözümü açamadan hep kabuslar görür sayıklardım bana da kurşun döktüler ve geçti. Sen sünyan muskası takıyor muydun? Bu ara buna takmış durumdayım...
canım pıhtılaşmayı gösteren çok çeşit test var. genelde bir ikisini yapıyolar. pıhtılaşma zamanı, aktvitesi falan.canım çok teşekkür ederim inşallah bu defa üzmeden gelir sıpacıktest isimlerine bakmadım ama dr.a sordum pıhtılaşma testin yapılmış sorun görünmüyor dedi hamile kalırsam tekrar soracam aspirine felan gerek varmı die tabi
canım pıhtılaşmayı gösteren çok çeşit test var. genelde bir ikisini yapıyolar. pıhtılaşma zamanı, aktvitesi falan.
ama önemli olan genle ilgili olanlar.
bak bakalım şunlar var mı?Antitrombin III eksikliği Protein C eksikliği Protein S eksikliği Faktör V Leiden mutasyonu Aktive protein C rezistansı Protrombin (Faktör II) gen mutasyonu MTHFR gen mutasyonu (Metilen tetrahidrofolat redüktaz) Hiperhomosisteinemi Trombomodulin mutasyonu Faktör 12 eksikliği
bunlar yoksa bunları da yaptır canım. çünkü 2 düşük bana da pıhtılaşma ihtimalini hatırlatıyor.inşallah yoktur. ama yine de sorayım dedim, çünkü çok önemli.
Allah herkesin gönlündekini versin canım. İlaç konusunda bence de dert etme. İnşallah bu ay hamile kalırsın...
Tam olarak kaç güne kadar bekle dedi? Ben de 26. günü olmuştum kürtajda sonra. Herkeste farklı oluyormuş. Kızların dediği gibi için rahat değilse başka bir dr ye de sor. Hatta bu kadınlar kulübü dr lerine de sorabilirsin...Ben sormuştum bir kere.
Canım amin. Allah herkese gönlündekini versin. Dr ye gitme kararına en çok sevinenlerdenimdeir herhalde biz kul olarak elimizden geleni yapalım. Allah bilir tabi gerisini:))
Canım ben de 40 ım çıkınca hemen adet oldum ilk oğlumda. Sonra her ay oldum. Sakın süt korur filan deme. Korunma çarelerine bak. Ben 5ay sonra spiral taktırdım ufak tefek yan etkileri dışında memnun kaldım 5 sene korundum ve çıkardıttım 3 hafta sonra erken doğum yaptığım oğluma hamile kaldığımı öğrenmiştim canım.
Canım sana ve Candaşa tavsiyem tüm sorularınızı bir liste yapın yazın. Unutuluyor sonra. Bir de testlerinizi öğrenci sunum dosyası var ya ona yerleştirin. Çok rahatlık oluyor ve sizin için de rahatlık oluyor. Hatta varsa diğer bebeğinizin ultrason görüntülerini filan da koyun. Ben her şeyi koymuştum her şeyime bakmıştı bizim işe yaramaz dediğimiz şeyden bir şey çıkarabiliyor dr ler...
canım ben senin hotmailine attım, sen istanbula gitmeden önce. pıhtılaşma topiğindne bir arkadaş gönderdi. onu yazıcıdan çıkartım, annem muska gibi dikti. taşıyorum canım. 2. kanamamdan beri taşıyorum.bak mailine, gelmediyse bi daha atarım.
candaşçım,inşallah temmuz 10 gibi doğum Allah kısmet ederse. mayısın ortalarına kadar çalışacağım inşallah, iyi olayım da çalışayım gerçekten. insanın psikolojisi düzeliyor.
kitty, gitti gidiyordan aldım 33e geldi tanesi, 3 kutu aldım.
bi de külotlu çorap sipariş ettim. çalışmaya başladığım için. sade pantalonla biraz üşüyorum. ama daha gelmedi.
günlükçüm, bana 10uncu haftalardan beri bişeyelr hissediyom gibi geliyodu.ama çok arada.
ama son 3-4 gündür net hissediyorum maşallah. her gün. özellikle okuldayken çok oynuyor. eşim diyoki bu çocuk okulu sevmedi mi acaba, yoksa çok mu sevdi diyor:) bi de bazen gece uykudan da uyanıyorum hissedince. maşallah hareketli çok. bi de ben bu forumda okumuştum, erken hissetmeye başlayınca erkek diyolardı. topik vardı onla ilgili. bir de 12. haftalarda resmen ultrason görüntülerinden hissettim erkek olduğunu. iri yapısı var ve sanki hareketleri erkek gibi. hoş hiç kız görmedim ama. sanki dışarda gibi yaramazlık yapıyodu içerde çeşit türlü.
buna benziyodu
hilalcim, senin de hayırlı olsun çalışmların. rast gelsin inşallah. sağlıklı birşekilde olur. içini rahat tut.
canım ben senin hotmailine attım, sen istanbula gitmeden önce. pıhtılaşma topiğindne bir arkadaş gönderdi. onu yazıcıdan çıkartım, annem muska gibi dikti. taşıyorum canım. 2. kanamamdan beri taşıyorum.bak mailine, gelmediyse bi daha atarım.
candaşçım,inşallah temmuz 10 gibi doğum Allah kısmet ederse. mayısın ortalarına kadar çalışacağım inşallah, iyi olayım da çalışayım gerçekten. insanın psikolojisi düzeliyor.
bi de külotlu çorap sipariş ettim. çalışmaya başladığım için. sade pantalonla biraz üşüyorum. ama daha gelmedi.
günlükçüm, bana 10uncu haftalardan beri bişeyelr hissediyom gibi geliyodu.ama çok arada.
ama son 3-4 gündür net hissediyorum maşallah. her gün. özellikle okuldayken çok oynuyor. eşim diyoki bu çocuk okulu sevmedi mi acaba, yoksa çok mu sevdi diyor:) bi de bazen gece uykudan da uyanıyorum hissedince. maşallah hareketli çok. bi de ben bu forumda okumuştum, erken hissetmeye başlayınca erkek diyolardı. topik vardı onla ilgili. bir de 12. haftalarda resmen ultrason görüntülerinden hissettim erkek olduğunu. iri yapısı var ve sanki hareketleri erkek gibi. hoş hiç kız görmedim ama. sanki dışarda gibi yaramazlık yapıyodu içerde çeşit türlü.
buna benziyodu
hilalcim, senin de hayırlı olsun çalışmların. rast gelsin inşallah. sağlıklı birşekilde olur. içini rahat tut.
Kızlar Merhaba..Hepinize Günaydınn
Minikler;Testlerinin temiz çıkmasına çok sevindim.Yeğenim için daha annesinin karnındayken sevdiriyor kendini zilli bakalım doğunca neler olacak
canım göremedim ama hamile kalırsam sorayım die not aldım pıhtılaşma varsa zaten öğrendikten sonra iğne veya aspirin kullanılıyor sanırım bir de chnb için bahsettiğin dua kişiye özelmi oluyor değilse bana da yollar mısın cnm aklımda zaten de buralarda bildiğin gibi birilerine güvenmek çok zor
sen sorunca sınavdaymış gibi hissedip unuttum :)) dur toparlayım yazarım sana özel olarak :) evet bayan dr lar biraz sinir ediyolar inasnı ama inş iyidir bu, bazılarıda gerçekten çok abla anne gibi, inş bu da öyledir ve içten hissederek yardımcı olur sana.inş en yakın yer olur yinede canım ya hergünde zor olur ama mecburencandaş bacım hele bi de hele sen neler soracan dr a?? benim dr bayanmış doçentmiş, kocası başhekim üniversitede eşim tanıyor kocasını..inşallah iyidir ,bayan dr sevmiyorum ama bakalım inşallah bu iyidir..sende inşallah iyi bi dr bulursun benim gitmek istediğim dr ankaraya gitmiş 8 aylığına mı ne..doçentti oda, şansım yok benimde kuzum kısmet işte...senle benim sanki göbeğimiz bir kesilmişkız bu arada hala okulum belli değil bi ton saçmalıkla uğraşıyorum evde tutmadık.. of of.. dua edin kızlar hakkımda en hayırlı okul hangisiyse orası olsun..hepsi uzak en yakın 2 yer var 40 dk , en azından o iki yakından biri olsa iyi olur.diğerleri allahın dağıı ama yinede hayırlısı olsın diyorum
çok saol ablam, gerçekten senin en çok sevinip destekleyeceğini düşünmüştüm bu kararı alınca, yanılmadım :) inş herşey iyi olur diyelim, olmazsada artık erken sayılmasada ortalama bi zamanda derdimizi öğrencez ...Canım amin. Allah herkese gönlündekini versin. Dr ye gitme kararına en çok sevinenlerdenimdeir herhalde biz kul olarak elimizden geleni yapalım. Allah bilir tabi gerisini:))
Canım sana ve Candaşa tavsiyem tüm sorularınızı bir liste yapın yazın. Unutuluyor sonra. Bir de testlerinizi öğrenci sunum dosyası var ya ona yerleştirin. Çok rahatlık oluyor ve sizin için de rahatlık oluyor. Hatta varsa diğer bebeğinizin ultrason görüntülerini filan da koyun. Ben her şeyi koymuştum her şeyime bakmıştı bizim işe yaramaz dediğimiz şeyden bir şey çıkarabiliyor dr ler...
candas cnm ben şimdi testleri yaptırdımya içim öyle huzurlu ki bu bişey olmayacak sağlıklı olacak anlamı taşımıyor tabiki ama elimden geleni yaptım demenin rahatlığını taşıyorum cnm iyi bir dr ddiğin gibi kişiden kişiye değişiyor benim için akademik bilgisinden çok kalbi olan bir dr. gerekliydi sanırım buldum inşallah sende sana umut aşılayacak ve bebek müjdesini verdirecek bir dr ile karşılaşırsın..
peppe ne yaptı acaba?
canım biraz daha bekle olmadı kan ver, ama 2 gün sonra yenilemen gerek, değer artıyosa hamile olabilirsin, bence ihtimalde yüksek yani.hayırlısı olur inş...arkadaşlar merhaba 17 aralıkta boş gebelik nedeniyle kürtaj oldum. dr 3 ay korunma verdi. adetlerim hep düzenlidir ve 24-25 günde 1 olurum. kürtajdan 24 gün sonra 10 ocakta normal regl oldum, bu ayın 4ü gibi olmam gerekiyordu fakat tık yok vücudumda ne regl ne hamilelik belirtisi var, normalde reglimden 1 hafta önce göğüslerim şişerdi anlardım şu an hiçbir şey yok düne kadar şeffaf akıntım vardı o da kesildi tam yumurtlama günümde korunmasız ilişkimiz oldu kazara. acaba hamile miyim diye 3 tane idrar testi yaptım hepsi negatif biraz daha bekleyip dr'a gitmeyi düşünüyorum sizce ne olabilir?
oo maşallah az kalmış inş :) hayırla sağlıkla gelsin.iyi olsun yaramazlık yapsın razıyız dimi :)canım ben senin hotmailine attım, sen istanbula gitmeden önce. pıhtılaşma topiğindne bir arkadaş gönderdi. onu yazıcıdan çıkartım, annem muska gibi dikti. taşıyorum canım. 2. kanamamdan beri taşıyorum.bak mailine, gelmediyse bi daha atarım.
buna benziyodu
ablam çok sevindim bende yaa , inş allahım yüzünü güldürsün tıp şaşırsın inş .. o % 50 den iyi olan ihtimalle bebeğine kavuşursun dilerim, dualarımızın ilk ismi artık sensin eminim buna.inş yolun hayırlı ve umutlu olur :)Merhabalar kızlar. Dersim boş. Herkes iyidir umarım. Biz de bu ay doğal denemeye karar verdik büyük korkularla. Dualarınızda bana da yer verin ne olur...
nazlımda epeydir giremeyince topik bana kaldı dimi :) yokluğum anlaşılmış :)) canım dişçiye gittim sadece röntgen çektirebildim.2 çürüğüm varmış.1 ini göremezdin zaten dedi, 2 hafta sonra dolguya gitcem, bebekte inş dişlere naz ediyodurda gelmiyodur, onlar iyi olunca sıpada gelir inş :)) hey allahım ya ne hallere düştük :)) sen nasılsın şekrim :) bugün içim kıpır kıpır ya aslında çokta yoruldum ama :) hani namaz kılıyorum demiştim ya bebek için 7 gün kılınırmış, sonra ilk içine doğan şey yaşanırmış filan.öyle yazıyodu, bende 3 gündür kıldım dün kılmadım artık bıraktım o işle olmaz dedim, 1 gece hariç hep güzel rüyalar gördüm, candaş hamile kalcaksın yakındır inş demeye başladım, umut doldum resemn :) ama yakın dediğim tarihte en erken haziran temmuz :) inş üzerimde kalır bu ruh hali.günaydın kızlar....
minikler, canım bu aya umutlarımız yavaş yavaş yeşeriyorr allahım çok şükür sana yarabbim...canım nasıl sevindim yaa hep siz bizim için sevindiniz artık bizde sizin için sevinelim allahım duy sesimizi....
chnb, güzel iki haberle başladım güne allahıma binlerce şükür olsun ...sen doğal yolla deyince ne bileyim yaaa çok çok sevindim allahım yüzünüzü güldürsün kızlar hayırlı ve sağlıklı evlatlar versin inşallah...
nazlım, çalışkan arkadaşım benim:))kolay gelsin...
minicikumut, merhaba canım...
candaş, hayırdır nerdesin cano?
hilal, canım sen ankaradayken tatilde yani burayada bir kar yağdı kızım eşimle bol bol oynadı fotoları koyarım bir ara...güya bugün burasıda kar gösteriyor ama yağmur var...kar bir yöndende kötü oldu burada herkeze bir doğalgaz faturası geldi bizede dahil sorma gitsin:)) sen evdesin tadını çıkar dicem ama özlemişsin okulu...
tüm kızlara sevgiler selamlar....
ben kaçar pazara gitmem lazım offf yorucu olacak ama mecburum...
kızlar günaydın,neler yapıyosunuz??bayadır giremedim nete,hello doğurmuşş allah analı babalı büyütsün inşallahhh,ömrü güzel olur inşallah.pileo'nunda yaklaşmıştır heralde,hala çalışıyomuşş.günlükcüm seniinde prensesin olcakmış sanırım çk sevindm,çünkü benim çevremde prensesler çk az bu sene hep erkek oluyo sanırsammmcandaşcım sende iyisin inşallah,diğer kızlar da pek uğramıyo galiba artık ceza,nuray,nazlım,taf??beni sorarsanız iyi diyelim şükredelim bugünlere , geri sayıma bende başlıyorum artık sanırsam 7 aylık oldum hala inanamıyorum sanki hep böle gidecek gibi geliyo ,geceleri artık zor uyuyorm,sanırım uykusuz gecelere şimdiden hazırlık yaptırıyolar veletler :1hepinizi çk öpüyorm allaha emanet olun byeeee
meraba konunuza pat diye girdim ama bildiğim şeyide paylaşmak istedim kusuruma bakma arkadaşım bende ilk bebegimi kaybettim ikincisine hamileyim allah nasip ederse bende hamile kalınca doktoruma sordum acaba bende kan pıhtılaşması varmıdır diye doktorumda çok geç artık hamilesin o hamile kalmadan önce yapılcak bişi dedi bilgin olsun hamile kalmadan önce baktır istersen hamileyken en fazla kan sulandırıcı hap veriyorlar arkadaşımında 3. düşügü doktor kan sulandırıcı hap verdi şimdi tekrar hamile umarım hepimiz bebeklerimizi sag saglim kucagımıza alırız:))
günaydın kızlar....
chnb, güzel iki haberle başladım güne allahıma binlerce şükür olsun ...sen doğal yolla deyince ne bileyim yaaa çok çok sevindim allahım yüzünüzü güldürsün kızlar hayırlı ve sağlıklı evlatlar versin inşallah...
ben kaçar pazara gitmem lazım offf yorucu olacak ama mecburum...
sen sorunca sınavdaymış gibi hissedip unuttum :)) dur toparlayım yazarım sana özel olarak :) evet bayan dr lar biraz sinir ediyolar inasnı ama inş iyidir bu, bazılarıda gerçekten çok abla anne gibi, inş bu da öyledir ve içten hissederek yardımcı olur sana.inş en yakın yer olur yinede canım ya hergünde zor olur ama mecburen
çok saol ablam, gerçekten senin en çok sevinip destekleyeceğini düşünmüştüm bu kararı alınca, yanılmadım :) inş herşey iyi olur diyelim, olmazsada artık erken sayılmasada ortalama bi zamanda derdimizi öğrencez ...
ablam çok sevindim bende yaa , inş allahım yüzünü güldürsün tıp şaşırsın inş .. o % 50 den iyi olan ihtimalle bebeğine kavuşursun dilerim, dualarımızın ilk ismi artık sensin eminim buna.inş yolun hayırlı ve umutlu olur :)
nazlımda epeydir giremeyince topik bana kaldı dimi :) yokluğum anlaşılmış :)) canım dişçiye gittim sadece röntgen çektirebildim.2 çürüğüm varmış.1 ini göremezdin zaten dedi, 2 hafta sonra dolguya gitcem, bebekte inş dişlere naz ediyodurda gelmiyodur, onlar iyi olunca sıpada gelir inş :)) hey allahım ya ne hallere düştük :)) sen nasılsın şekrim :) bugün içim kıpır kıpır ya aslında çokta yoruldum ama :) hani namaz kılıyorum demiştim ya bebek için 7 gün kılınırmış, sonra ilk içine doğan şey yaşanırmış filan.öyle yazıyodu, bende 3 gündür kıldım dün kılmadım artık bıraktım o işle olmaz dedim, 1 gece hariç hep güzel rüyalar gördüm, candaş hamile kalcaksın yakındır inş demeye başladım, umut doldum resemn :) ama yakın dediğim tarihte en erken haziran temmuz :) inş üzerimde kalır bu ruh hali.
ooo kimleri görüyoruz :)) nasılsın canım, aras bey nasıllar inş ? galiba hazırlıyo yaramazlar annelerini uykusuzluğa :)
chnb cim, dualarım seninle. stres yapmazsan olacağına inanıyorum ben senin. bence şöyle yap, aklında olsun,elinden geleni yap olması için, ama çok fazla kafana takma. kendini rahatlatmaya çalış biraz.
.
benimde düşükten sonra düzenli oldu adetim ama ikinci ayımda biz testlerimizi yaptıralım die gittik usg de bir sürprizle karşılaştık nur topu gibi bir kistim oluşmuştu dr.um ilaç verdi 15 günde söküldü bugün kontrolüm vardı temizlenmiş kürtaj ve düşüklerden sonra oluşabiliyor bu ihtimali de düşün ama geç döllenme de olabilir kanda tahlil yaptır emin ol derim allah gönlüne göre versin..
canım biraz daha bekle olmadı kan ver .!.:teşekkür ederim kızlar bugün gittim kan verdim yarın alıcam sonucunu ama büyük ihtimalle hamile değilimdir diye düşünüyorum çünkü 3 tane test yaptım bariz negatifti bilemiyorum beni düşündüren şey hiçbir adet belirtisi de yok bunun nedenini merak ediyorum niye böyle oldu göğüslerimde şişlik ağrı vs yok bu ay hiç olmadı, karnımda hafif ağrı olurdu olmadı ne biliyim hiçbir şey yok korkuyorum açıkçası dr pzt gel dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?