Kürtajdan sonra hamile kalma şansı ne kadardır ?

• Konu Sahibi Konu Sahibi aylin_fatih
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Ah canım o tepkileri boş ver. Allah sağlıklı kılsın. Ben sen kız deyince erkek olsaydı diye geçirdim yalan yok ama neden? Genelde diğer topikten biliyorum arkadaşlar hep kaybettikleeri cinsiyet neyse o olsun istediler.Onun için. Bizim de eşim de x bir kromozom yy 2 kromozom var ya. Benden x gelecek, eşimdeki tek x gelirse yani kız olacak. Kromozom fazlası olmayacak. Diğer türlü yy ler 2 tane ya. Benden bir x ondan 2 yy o zaman süper erkek sendromu oluyor. Ama o da yaşamla bağdaşan sendrommuş. Dıştan belli olmuyormuş. Beni daha çok korkutan embriyolarımdan biri down çıktı onu da yaşıma bağladı bir genetikçi.Diğeri de eşimde ayrıca ne olduğu belli olmayan marker kromozom denen bir fazla kromozom var o da olabilir dedi bu sonuca etkili.İnşallah düşmez ve sağlıklı bir bebek olur.... İşte ihtimaller, ihtimaller...

Tktikleri okudum:))

Saol ablacım, eşimle birlikte gideceğiz, benim en çok ya varsa dediğim iki şey, işte birisi sperm sayısı düşüklüğü, ikincisi rahim yapışıklığı.hayırlısı olur inş.allah cümlemizin ibadetlerini kabul etsin.
yok canım pek ağrı yapmıyor, kurban bayramından beri sert basamıyorum, ilk başta etlerden dedim ama öürüktenmiş :) taktikleri değerlendirelim, kahve zaten bayağı etkiliymiş.

canım birde adetin düzeni değişiyor zman zaman kürtajdan sonra sarkabiliyor arada.belki sıradan gecikmedir, ama sen yinede teste güvenme her zman idrar doğru sonuç vermiyor.burda yaşayan ark.lar oldu.

inş x kromozomuyla gebe kalırsın ablam, ve o down kısmıda hiç rastlamaz.oğluna ne zman test yaptıracaksınız? öyle demiştin sanki.

Candaşım sağ ol. Oğlana test yaptırdım geçen çarşamba günü. 10 gün sonra denmişti sonuç için. Cuma arayacağım. Hayırlısı artık...

sayfalara bakmaya calıştı ama hepsine bakmak mumkun degıl gıbı kurtaj olduktan sonra doktorunuz ne dedı sıze....nr zaman hamıle kalınıyor...

chnb, canım tabiiki her anne bir kızı bide oğlu olsun ister...bizde cinsiyetini bilmeden önce öyle istiyorduk...ve dediğin gibi kayıbım erkek olunca dahada bir istek oluyor insanda ama nasibimizde kızlarımız varmış...sen istanbuldaydın sanırım ilk öğrendiğimde eşime çok kırıldım...hayırlısı olsun diyor ama içten içede erkek istiyor kızımdaki heyecan yok onda şu anda bazen çok üzülüyorum ağlıyorum...oda diyroki neden erkek istiyorum onuda bilmiyorum...aslında ona kızmamam lazım çünkü her anne baba gibi oda istiyordu bir kızımız var oğlumuz olsaydı diye sanki ben geçirmedimmi aklımdan tabiiki geçirdim ama şu anda zaten hamilelik pisikolojisinden dolayı duygularım alt üst oluyor...tabiiki sağlıklı olsun allah korusun yaa bir problem olsa o zaman erkekde olsa kızda olsa onun cinsiyetini gözümüz bile görmez...allahım sağlıklı evlatlar versin...bu devirde kızı erkeğide kalmadı zaten erkeğin yaptığı herşeyi kızda yapıyor:)) senin durumunda aslında kızı yakalarsan gerçekten süper canım yaa vallahi kızlarım gibi allahım sanada kız nasip etsin yarabbim...aslında erkekteki x kromozomunu kadına çekecek bir taktik varmıdır bunu araştıralım belki vardır böyle birşey:))

candaş, ağrı olmaması güzel canım en azından çürük yanında acı çekmiyorsun...

sayfalara bakmaya calıştı ama hepsine bakmak mumkun degıl gıbı kurtaj olduktan sonra doktorunuz ne dedı sıze....nr zaman hamıle kalınıyor...

Genelde bir adet beklenmesini tavsiye ediyorlar.Bazen 3 diyen de var... Geçmiş olsun...

Canım benim sakın üzülme.Tabiki dediğin gibi herkes bir kız bir erkek ister. Çünkü annenin de babanın da iki ayrı cinsle paylaşacağı şeyler farklı. Tabi en önemlisi sağlıklı olması. Ben sağlıklı olsun farketmez diyorum. Erken doğan oğlumun erkek olduğunu öğrenince kız değil diye üzülmüştüm. Hatta eşim 3. yü yaparız kız olur dedi.Ben de asla dedim büyük konuştum. Çünkü bulantılar beni mahfetmişti. Ama bak onu erken doğurdum sonra da düşük yaptım. Allah keder yaşatmasın kimseye. Ben sağlıklı olsam 3 tane yapardım. Biraz büyüyünce bu kızın 3. dene. Kız da olsa erkek de olsa 3 çocuk güzel fikirmiş:))

durumumuz elverirse düşünürüz belki ama biz hep 2 çocuk diyorduk...dediğin gibi asla dememek lazım allah bilir herşeyi hep 2 dedik ama bakarsın korunurken bile hamile kalırım orasını bilemeyiz...kısmet...senin durumun farklı canım bu yüzden kız olması çok iyi olur bizler cinsiyetten çok sağlıklı olmasını istiyoruz eşlerimzde üzülüyor ama bizim yaşadıklarımız onların yaşadığından çok çok farklı canım bu yüzden bizi anlamaları mümkün değil...eşimin bir arkadaşının eşide hamile onunda bir kızı var buda kız olacak arkadaşı eşime 3. erkek diyor eşimde diyorki garanti değilki oda kız olursa:)) o zaman arkadaşının cevabıda 3 kızımız var cennetliğiz:)) diyor...allahım hayırlısını versin...oğlunada test yaptırmışsın inşallah bişeycik çıkmaz canım sonucunda...

Günlükçüğüm, tabi hiç büyük dememek lazım. İşte ben:) Allah aratmasın kimseye. 3 de olabilir nedn olmasın Allah sağlıklısını versin de. Eşine de çok kızma onun da içinden öyle geçiyor demek ki... Benim eşim de beni anlamıyor.Bana kalsa gücüm yettiğince pgt ile devm ederdim. Ama eşim istemiyor. Maddi manevi yıkım oluyor. Ama beni ne kadar anlıyor. Ben tekrar düşük yapsam ya da sıkıntılar olsa bebekte, benim kadar üzülecek mi?Diyorum ya erken doğum yapalı hiç güzel bir şekilde uyuyabildim mi? Hayır. Hep bu düşünceler... Allah sağlıklı ve hayırlısını versin canım...

kızlar selam... dr a gittik çok şükür, ama adetin 3. günü gel dedi çok ilgilendi eşimin arkadaşları çoktu fakültede başka branştaki hocalar vardı karıkoca bizi karşıladılar kadın doğumcunun telefonunu verdiler kadını aradım , gelince arayacam dedi, hemen aradı beni,,burda hava çok kötü kar tipi acaip.. kadın bu kar tiipide geldi hemen, görüştük işte saolsun ,Allah razı olsun çok ilgilendi ,dr lar suratına bakmıyo insanın o yüzden hep moralim bozulurdu umudum biterdi. bu sefer öyle olmadı eşimin arkadaşı zaten anlatmış , dr hanım direk zaten düşük ne zaman olmuştu kaç haftalıktı felan diye sordu direk , adetin 3. günü gel dedi tahlilleri yapalım dedi ama önceki akşam mutlaka beni ara dedi , haber verip geliyorum deyip gidecem. eşimden spermiogram istedi. yarın eşim gidecek ama biz 1 haftadır adet oldum olalı bişe olmadığından spermler sağlıksız olur.. 48 saat cinsel perhiz sonrasında eşin tahlile gitsin dedi.p.tesi gider eşimde ona göre hesaplarız hayırlısıyla..
okul içinde milli eğitime gittim 40 dk yakınlıkta 2 okul var ilçelerde 2 tercih yaptım.. atama müdür hayatımda gördüğüm en kıl adam benden önce bi bayan öğrtmeni ağlattmış ben girdim banada şarladı..Allahın belası ..soru sormakta yasak bunlara.. madem sorulara yanıt vermeyecen ne yapmaya orda müdür oldun...başkasına kızıp hırsını benim gibi saflardan alıyo..adam başörtüsü düşmanı benden önce şarladığı bayan öğretmende başörtülüydü , sonra ben girdim adam iyice dellendi hem başörtülü hem il emrine kalmış,hem bişe bilmiyo soru soruyoo of yaa ağlancak halime gülüyorum kızlaaaaarrrr...

Renkliatlasçığım dr görüşmenin iyi geçmesine sevindim. Senden ne testler stedi. fsh, prolaktin filan mı 3. günü gel dediğine göre. Bu ay korunmayacaksın ama di mi?

Diğerini de salla gitsin... Üzülmeye değmez...

Renkliatlasçığım dr görüşmenin iyi geçmesine sevindim. Senden ne testler stedi. fsh, prolaktin filan mı 3. günü gel dediğine göre. Bu ay korunmayacaksın ama di mi?

canım daha istemedi tahlilleri 3. gün gel dedi eğer haftasonuna denk gelirse 3. gün dedi ya 4. yada 2. gün gel dedi. dedim 2 gün oluyorum adetlerim çok kısaldı dedim 3. gün kanama yok dedim farketmez dedi. önce bi yumurtlama hormonlarına bakalım dedi sonra eğer gerekirse rahim filmi çekeriz dedi. eşindende spermiogram alalım dedi ,bakalım bi ne var ne yok ne yapabiliriz dedi.

chnb korunmayacam canım bu ay.. bide baktın hamile kaldım gittim hayrlısı inşallah... sende doğal deneyecekmişsin snaırım çok okuyamadı geçmişi...hayırlısı olsun canım ya. bi dahaki ay yapılan testleri yazarım burda bakalım neler olacak

Anladım canım...

Loneliness msn ni açtım duayı gönderir misin? Nasılsın canım?

kızlar selamlar

geçmişi çok okuyamadım kaşla göz arasında giriyorum nete :)

[Bloneliness[/B] lirec iyi geldiğine sevindim, senemin dediği gibi bol bol su maden suyu ayrıca tekrar ısrar ediyorum ama kakao,tatlı badem yağı karıştır sür eğer varsa bebek yağıda ekle inan çok rahatlıyacaksın sonraki dönemde sanki göbek deliğini biri çekiyor gibi oluyor. Hareketler başladı mı? İsim olarak ne düşünüyordun. Bende külotlu çorap almıştım çok rahat edemedim sonra kullandığım opak çorabın kenarlarına kesikler attım o daha rahat oldu. Habere bişiler diyorum ama kusura bakma akıl vermek değil zaten her kafadan bir ses çkıyor sırayla deniyor. Asıl şunu not alabilrsen umarım sanda çok faydası olur. Meme ucu ağrısı acısı varya hiçbir acıya benzemiyor. Çınarın emzirme saatlerinde ben ondan önce ağlıyordum. Hoş hala acıyor ama medicasol diye bir merhem ile bepantene karıştırdım dr söyledi onu sür diye o iyi geldi.%100 olan acıyı %40 kadar düşürdü diyebilirim.

günlük canım defne ismine bayıldım bayıldım bayıldım. Değişirsede eminim güzel isim bulursun bulursunuz. Hala pazara mı gidiyorsn aman günlükcüm sen biliyorsundur gerçi bana kızma ama ne olur son aylar iş güç yapma gerçekten dinlen, tüm hamilelere diyorum son zamanlarda ben çok yorulmuştum biliyorsunuz kuçunamim kordona dolandı kağan olabilir yerleri daralıyor ya dedi aman bırakın evi ..k götürsün vallahi. Destinamı öpüyorum.

sinua canım sağolasın, way maşallah 7 aylık olmuşsun. Allah tamamına erdirsin.

ceza nerelerdesin

candaş cici geçmiş olsun sağllıklı dişler güzel gülüşler diliyorum.

rrenklim ay vallahi dr gittiğine çok sevindim en azından bir yola girmiş oldun gör bak çok uzun tedavi görmeyeceksin kitty demişti dersin

chnb hayırlı olsun

nazlım emekçi işçi bayramını sana özel kutlayalım

minikler dr gittin mi? canım ameliyatı yukarıdaki tavandan ışıktan görüyorsun yansıma gibi çok bakmadım ama kesildiğini bebeğin çıkarıldığını hissediyorsun. İnşallah sizler sağlıkla sıhatle normal doğum yaparsınız da sezeryan sonrası ayağa kalma işiyle ilgilenmezsiniz.

rolle nabersin biraz daha iyi misin? dr aradın mı

minicikumut canım diş tedavisi nasıl sürüyor.

pepecim ne haber

citaaknurayım

pileo

taf

hillal durumlar nasıl.

saol canım inşallah hayırlısı olur... kızlar dua edin olur mu inşallah iyi olur benim için...keşke bu ay hamile kalsam ...eşimle konuştuk morali çok bozuk yurtdışından geldi adaptasyon sorunu yaşıyor boş boş oturuyorum verimli olamıyorum diyor,henüz labratuar felan hazır değil proje yazıyolar.. arkadaş çevresi hep isveçteydi burda sudan çıkmış balığa döndü ..bide bende huysuzluk yapıormuşum destek olmuyormuşum.. hamile kalsaymışım en azından bi eğlencemiz olacaktı diyo..çok mutsuzum diyo, birazcık ben alışana kadar destek ol hayatımı zorlaştırma diyor... dua edin kızlar valla canım çok sıkılıyo kocamın bu haline..üzülüyorum ..senin için geldim diyo senin ailen burda arkadaşların burda burda doğdun büyüdün ama hala huysuzluk yapıyorsun huzursuzsun diyor bana...bende bu atama stresi bebek olmuyo o stres var dedm.. benide anla diyor benim sorunum daha büyük sen atanacaksın bitecek derdin , benim öyle dğeil diyo burası beni tatmin etmezse gideriz diyor...hiç böyle huzursuz görmemiştim kocamı..ne yapacam bilmiyorum

hellokitty sagol canim iyi olmaya calisiyorum.Biliyorsun beklemedeyim.
Sen nasilsin?

renkli canım eşine bende hak veriyorum geçen sene burası bana cehennemdi yenş gelindim eşime alışamadan yeni okul yeni şehir üstüne üstlük 20-25 gün eşimle yalnız kalabildim ramazan tatili sonrasında geldiler 2 ay kaldılar biraz iste gittiler yine geldiler ama artık boğazlanıyorum sanmıştım hiç bişeye uyum sağlayamamak dertleşmek için bile kimseyi bulamamak gurbeti yaşamak çok zor gerçekten ben de eşimden aşırı ilgi bekler olmuştum okul saatini gözlüyordum 5 dk geç gelse saatler geçti sanıyordum bebişlerimiz gelecek cnm öncelikle mutluluğumuz yerinde olsun okul işi de gönlüne göre olsun cnm

hello cnm bepanten bende kullandım dudaklarım için kullanıyordum cilt tedavisinde :) acayip çatlıyordu dudaklarım ve merhem bir gecede yumuşacık yapıyordu hala çantamda taşıyorum çocuklarda felan yara görürsem ilk yardım olsun die :) bi ark bahsetmişti izledim demişti bir arkadaşımda epiduralsezeryan olmuştu ama yarıda dayanamamış kendini sıkmaya başlayınca uyutmuşlar :)ama o izlemekten bahsetmemişti neyse sağlık olsun aldınya çınarı kucağına sapasağlam çok şükür allah nazarlardan korusun ve bizlere de yaşatsın bu güzel anları inşallah bu arada kayganan gitti mi nasılsınız bizde durumlar fena

candas diş tedavin için geçmiş olsun cnm benimde bi dişçiye gitmem gerek ama korkular bırakmıyor hala süt dişlerini taşıyan nadir insanlardanım ben :) iki tane ön dişimde çürüme başlamıştı dr. a gittim rontgende baktı süt düşü bunlar kök yok dedi ama düşene kadar kullan dedi çünkü tamamen ön dişlerin yapılması gerekecekmiş estetik dolgu yaptı idare ediyoruz :) eşim dalga geçiyor hamileyken düşecekler öle gezeceksin diyor :)

kılzar moralim bozuk kaygana ile atıştık.. allahım düşman başına böylesi .... allah bi çene vermiş oturduğu yerden yer bitirir insanı...... kızlar dua edin lütfen havalar çabuk düzelsin ..

çok yazacaklarım vardı ama öyle sinirliyimki

kızlar hepinize selam olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…