candaşım, geçmiş olsun canım inşallah ağrı yapmıyordur canım...
loneliness,sağol canım pazara gittim geldim bide 3. katta oturuyorum mecburen 3 seferde taşıdım eşim işte olunca bana aşağıda bırak ben akşam çıkartırım diyorda ben bırakamıyorum ne bileyim kedi falan kapı açık kalırda diye:)) evet senin için çalışmak daha iyi vakit geçmesi açısından...benim kızım olduğu için zaten vakit nasıl geçiyor anlamıyorum:)) iyi yapıyorsun çok kalkma ayağa canım...
chnb, allahım o zaman inşallah sana kız nasip eder canım...ben hiç bir bebeğimde taktik uygulamadım canım yaptığım tek şey tutsun diye ilişki sonrası yastık koymak oldu canım ilk kızımdada, oğlumdada, bu kızımdada böyle oldu bide ilginçtirki 3 bebeğimde adetten 1 hafta önce tutmuş hepsinde dr sattan 1 hafta daha büyük gözüküyor demişti:)) ama cinsiyet 2 si kız biri erkek...eşimde hiç birinde extra hiç bişey kullanmadı...eşim sigara içiyor bu arada...bide biz akşam yatmadan önce genelde hamile değilken hep keyif kahvesi içeriz eşimle, kızımı uyutup yanında tatlıyla nescafe içerdik sonrada yatak odası:)) etkilimidir bilmiyorum bazen kızlar kahve iç falan diyorlardıya benim eşime bebek için şunu iç bunu ye desem hayatta yapmaz biliyorum...kızımı uyuttuktan sonra keyif için yaptığımız bişeydir bu birde ben kahvesini çok az koyarım sütü fazladır yada süt tozu eşimde kahvesini çok koyar öyle seviyor...belkide bir etkisi vardır bilemedim...allahım sana sağlıklı evlat senin için kız sorun olmayacakmış demek allahım onu nasip etsin sana canım hep dualarımda olacaksınız...
sinua, bende ilk bebeğimde hep hayal gelirdi kızım doğdu ama ben hala bu bizimmi falan derdim eşime çok değişik bir duygu kızım 3 yaşına gelene kadar anneyim derdim ama hala değişik gelirdi şimdi 2. sinde öyle oldu alışana kadar hayal gibi yaa...canım evet benim prensesim olacak allahım bize bunu nasip etti çok şükür benim çevremdede hep erkek var canım üstelik 2. leri erkek birincisi kız olan kişilerin cinsiyeti duyduklarında verdikleri tepkiden bıktım artık OLSUN diyorlar bu ne demek yaa...pazarda karşılaştım erkek torunu oldu öncekide kızdı...benimkini duyunca erkek olsaymış daha iyiymiş dedi...böyle kişilere allahım affetsin ama büyüyünce görücez hayırlımı yoksa hayırsızmı olacak diyee geçiriyorum içimden...insanları ne kadar etkiliyorlar bide hamileyim yaa düşünerek konuşun dimi...bende hep şöyle dua ediyorum allahım çocuklarımı hayırlı birer evlat et, karşılarına çıkacak evlatlarıda hayırlı et yarabbim...kızlarımı vereceğim damatlar hayırlı olsun onlarda benim evladım olacaklar...işte böyle canım...senin de oğluna kavuşmana az kaldı canım hayırlısıyla inşallah...
Saol ablacım, eşimle birlikte gideceğiz, benim en çok ya varsa dediğim iki şey, işte birisi sperm sayısı düşüklüğü, ikincisi rahim yapışıklığı.hayırlısı olur inş.allah cümlemizin ibadetlerini kabul etsin.Sağ ol canım. Çok korkarak yazdım. İnşallah yüzde 50 ihtimal olan iyi kısım olur...
Canım sağolasın. Sen yaz soruları. Tek tek sor hatta cevabını da sen neot et dr cevaplayınca. İnşallah her şey güzel olur. Hiç sorun çıkmaz.Eşin de gidecek değil mi? Ona da test yaparlar sperm testi...
Allah ibadetlerini kabul etsin...
Canım benim sağ olasın. İnşallah heyırlısıyla sağlıklı bir evlat sahibi olurum. Kız olursa sorun pek olmayacakmış genetikçi dedi. Kızı bulabilir miyim sence? Taktikleri değerlendirmek lazım. Günlük sen ne yaptın canım bu konuda?
Duayı da özele atar mısın canım?
yok canım pek ağrı yapmıyor, kurban bayramından beri sert basamıyorum, ilk başta etlerden dedim ama öürüktenmiş :) taktikleri değerlendirelim, kahve zaten bayağı etkiliymiş.candaşım, geçmiş olsun canım inşallah ağrı yapmıyordur canım...
loneliness,sağol canım pazara gittim geldim bide 3. katta oturuyorum mecburen 3 seferde taşıdım eşim işte olunca bana aşağıda bırak ben akşam çıkartırım diyorda ben bırakamıyorum ne bileyim kedi falan kapı açık kalırda diye:)) evet senin için çalışmak daha iyi vakit geçmesi açısından...benim kızım olduğu için zaten vakit nasıl geçiyor anlamıyorum:)) iyi yapıyorsun çok kalkma ayağa canım...
chnb, allahım o zaman inşallah sana kız nasip eder canım...ben hiç bir bebeğimde taktik uygulamadım canım yaptığım tek şey tutsun diye ilişki sonrası yastık koymak oldu canım ilk kızımdada, oğlumdada, bu kızımdada böyle oldu bide ilginçtirki 3 bebeğimde adetten 1 hafta önce tutmuş hepsinde dr sattan 1 hafta daha büyük gözüküyor demişti:)) ama cinsiyet 2 si kız biri erkek...eşimde hiç birinde extra hiç bişey kullanmadı...eşim sigara içiyor bu arada...bide biz akşam yatmadan önce genelde hamile değilken hep keyif kahvesi içeriz eşimle, kızımı uyutup yanında tatlıyla nescafe içerdik sonrada yatak odası:)) etkilimidir bilmiyorum bazen kızlar kahve iç falan diyorlardıya benim eşime bebek için şunu iç bunu ye desem hayatta yapmaz biliyorum...kızımı uyuttuktan sonra keyif için yaptığımız bişeydir bu birde ben kahvesini çok az koyarım sütü fazladır yada süt tozu eşimde kahvesini çok koyar öyle seviyor...belkide bir etkisi vardır bilemedim...allahım sana sağlıklı evlat senin için kız sorun olmayacakmış demek allahım onu nasip etsin sana canım hep dualarımda olacaksınız...
sinua, bende ilk bebeğimde hep hayal gelirdi kızım doğdu ama ben hala bu bizimmi falan derdim eşime çok değişik bir duygu kızım 3 yaşına gelene kadar anneyim derdim ama hala değişik gelirdi şimdi 2. sinde öyle oldu alışana kadar hayal gibi yaa...canım evet benim prensesim olacak allahım bize bunu nasip etti çok şükür benim çevremdede hep erkek var canım üstelik 2. leri erkek birincisi kız olan kişilerin cinsiyeti duyduklarında verdikleri tepkiden bıktım artık OLSUN diyorlar bu ne demek yaa...pazarda karşılaştım erkek torunu oldu öncekide kızdı...benimkini duyunca erkek olsaymış daha iyiymiş dedi...böyle kişilere allahım affetsin ama büyüyünce görücez hayırlımı yoksa hayırsızmı olacak diyee geçiriyorum içimden...insanları ne kadar etkiliyorlar bide hamileyim yaa düşünerek konuşun dimi...bende hep şöyle dua ediyorum allahım çocuklarımı hayırlı birer evlat et, karşılarına çıkacak evlatlarıda hayırlı et yarabbim...kızlarımı vereceğim damatlar hayırlı olsun onlarda benim evladım olacaklar...işte böyle canım...senin de oğluna kavuşmana az kaldı canım hayırlısıyla inşallah...
canım birde adetin düzeni değişiyor zman zaman kürtajdan sonra sarkabiliyor arada.belki sıradan gecikmedir, ama sen yinede teste güvenme her zman idrar doğru sonuç vermiyor.burda yaşayan ark.lar oldu.teşekkür ederim kızlar bugün gittim kan verdim yarın alıcam sonucunu ama büyük ihtimalle hamile değilimdir diye düşünüyorum çünkü 3 tane test yaptım bariz negatifti bilemiyorum beni düşündüren şey hiçbir adet belirtisi de yok bunun nedenini merak ediyorum niye böyle oldu göğüslerimde şişlik ağrı vs yok bu ay hiç olmadı, karnımda hafif ağrı olurdu olmadı ne biliyim hiçbir şey yok korkuyorum açıkçası dr pzt gel dedi
Ah canım o tepkileri boş ver. Allah sağlıklı kılsın. Ben sen kız deyince erkek olsaydı diye geçirdim yalan yok ama neden? Genelde diğer topikten biliyorum arkadaşlar hep kaybettikleeri cinsiyet neyse o olsun istediler.Onun için. Bizim de eşim de x bir kromozom yy 2 kromozom var ya. Benden x gelecek, eşimdeki tek x gelirse yani kız olacak. Kromozom fazlası olmayacak. Diğer türlü yy ler 2 tane ya. Benden bir x ondan 2 yy o zaman süper erkek sendromu oluyor. Ama o da yaşamla bağdaşan sendrommuş. Dıştan belli olmuyormuş. Beni daha çok korkutan embriyolarımdan biri down çıktı onu da yaşıma bağladı bir genetikçi.Diğeri de eşimde ayrıca ne olduğu belli olmayan marker kromozom denen bir fazla kromozom var o da olabilir dedi bu sonuca etkili.İnşallah düşmez ve sağlıklı bir bebek olur.... İşte ihtimaller, ihtimaller...
Tktikleri okudum:))
sayfalara bakmaya calıştı ama hepsine bakmak mumkun degıl gıbı kurtaj olduktan sonra doktorunuz ne dedı sıze....nr zaman hamıle kalınıyor...
chnb, canım tabiiki her anne bir kızı bide oğlu olsun ister...bizde cinsiyetini bilmeden önce öyle istiyorduk...ve dediğin gibi kayıbım erkek olunca dahada bir istek oluyor insanda ama nasibimizde kızlarımız varmış...sen istanbuldaydın sanırım ilk öğrendiğimde eşime çok kırıldım...hayırlısı olsun diyor ama içten içede erkek istiyor kızımdaki heyecan yok onda şu anda bazen çok üzülüyorum ağlıyorum...oda diyroki neden erkek istiyorum onuda bilmiyorum...aslında ona kızmamam lazım çünkü her anne baba gibi oda istiyordu bir kızımız var oğlumuz olsaydı diye sanki ben geçirmedimmi aklımdan tabiiki geçirdim ama şu anda zaten hamilelik pisikolojisinden dolayı duygularım alt üst oluyor...tabiiki sağlıklı olsun allah korusun yaa bir problem olsa o zaman erkekde olsa kızda olsa onun cinsiyetini gözümüz bile görmez...allahım sağlıklı evlatlar versin...bu devirde kızı erkeğide kalmadı zaten erkeğin yaptığı herşeyi kızda yapıyor:)) senin durumunda aslında kızı yakalarsan gerçekten süper canım yaa vallahi kızlarım gibi allahım sanada kız nasip etsin yarabbim...aslında erkekteki x kromozomunu kadına çekecek bir taktik varmıdır bunu araştıralım belki vardır böyle birşey:))
candaş, ağrı olmaması güzel canım en azından çürük yanında acı çekmiyorsun...
Renkliatlasçığım dr görüşmenin iyi geçmesine sevindim. Senden ne testler stedi. fsh, prolaktin filan mı 3. günü gel dediğine göre. Bu ay korunmayacaksın ama di mi?
kızlar selamlar
geçmişi çok okuyamadım kaşla göz arasında giriyorum nete :)
[Bloneliness[/B] lirec iyi geldiğine sevindim, senemin dediği gibi bol bol su maden suyu ayrıca tekrar ısrar ediyorum ama kakao,tatlı badem yağı karıştır sür eğer varsa bebek yağıda ekle inan çok rahatlıyacaksın sonraki dönemde sanki göbek deliğini biri çekiyor gibi oluyor. Hareketler başladı mı? İsim olarak ne düşünüyordun. Bende külotlu çorap almıştım çok rahat edemedim sonra kullandığım opak çorabın kenarlarına kesikler attım o daha rahat oldu. Habere bişiler diyorum ama kusura bakma akıl vermek değil zaten her kafadan bir ses çkıyor sırayla deniyor. Asıl şunu not alabilrsen umarım sanda çok faydası olur. Meme ucu ağrısı acısı varya hiçbir acıya benzemiyor. Çınarın emzirme saatlerinde ben ondan önce ağlıyordum. Hoş hala acıyor ama medicasol diye bir merhem ile bepantene karıştırdım dr söyledi onu sür diye o iyi geldi.%100 olan acıyı %40 kadar düşürdü diyebilirim.
günlük canım defne ismine bayıldım bayıldım bayıldım. Değişirsede eminim güzel isim bulursun bulursunuz. Hala pazara mı gidiyorsn aman günlükcüm sen biliyorsundur gerçi bana kızma ama ne olur son aylar iş güç yapma gerçekten dinlen, tüm hamilelere diyorum son zamanlarda ben çok yorulmuştum biliyorsunuz kuçunamim kordona dolandı kağan olabilir yerleri daralıyor ya dedi aman bırakın evi ..k götürsün vallahi. Destinamı öpüyorum.
sinua canım sağolasın, way maşallah 7 aylık olmuşsun. Allah tamamına erdirsin.
ceza nerelerdesin
candaş cici geçmiş olsun sağllıklı dişler güzel gülüşler diliyorum.
rrenklim ay vallahi dr gittiğine çok sevindim en azından bir yola girmiş oldun gör bak çok uzun tedavi görmeyeceksin kitty demişti dersin
chnb hayırlı olsun
nazlım emekçi işçi bayramını sana özel kutlayalım
minikler dr gittin mi? canım ameliyatı yukarıdaki tavandan ışıktan görüyorsun yansıma gibi çok bakmadım ama kesildiğini bebeğin çıkarıldığını hissediyorsun. İnşallah sizler sağlıkla sıhatle normal doğum yaparsınız da sezeryan sonrası ayağa kalma işiyle ilgilenmezsiniz.
rolle nabersin biraz daha iyi misin? dr aradın mı
minicikumut canım diş tedavisi nasıl sürüyor.
pepecim ne haber
citaaknurayım
pileo
taf
hillal durumlar nasıl.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?