Kürtajdan sonra hamile kalma şansı ne kadardır ?

• Konu Sahibi Konu Sahibi aylin_fatih
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
minikler saol canım eşime destek olmalıyım..bunu anladım...bide bebek derdi var bana diyoki bebeğimiz olsaydı en azından bi amacımız olurdu eğlencemiz olurdu,yada hamile kalsan farklı olurdu herşey bi gayem olurdu diyo..
sende kaygananı çok takma canım..benim kaynanamda keşke diğer cadı kaynanalrdan olaydıda başımıza böyle kredi borçları bi ton dertleri kalmayaydı...başımıza açmadık iş bırakmıyo rezil ediyo çevreye insanlara.. orda bakkallara çakallara kırık kırık borç yapmış hepsine oğullarım bana bakmıyo beni dövüyolar demiş düşünsenize beterin beteri var kızlar..

minicik burdada feci kar var gece elektirikler kesildi ..bekledik gelmedi bizde gecemizi romantik ortamda geçirdik mum ışıgında..

Chnb, inş oğlunun sonuçları çok iyi çıkar.bi oh çekersin dilerim ki.gerçekten 3 çocuk fikrine bende katılıyroum, ben çok istiyorum keşke nasip olsa hepimize 2-3-4..

günlük, teşekkürler ağrılı diş zor gerçekten.

atlas, canım öncelikle hayırlı olsun dr uğurlu gelsin, içine sinmiş ilk karşılaşmada ne güzel.sonuçlarda umarım mutlu eder seni ve eşini,eşin adapte sorunu yaşıyor sanırım, haklı oda.sende gerginsin ama dikkat et üzerine gitmememye çalış derim bende, demek o da artık takamaya başlamış bebek olayını,onlarda yansıtamasalarda içlerinde fırtına kopartıyorlar bence.dün eşime şunu dedim, gideceğim dr tüp bebek ihtisaslı veya riskli gebelik uzmanı olmak zorunda, her dr bize uygun değil deyince cinlendi.hee durumdayız ya diye.bayağı takıyoamuş bu konuyu, ama anlatınca anladı haklısın dedi.senin eşinle yaşadığın olayda eşinin üzüldüğünü belirtmiş zaten.hayırlısı ve tez vakitte inş..müdürde sinirmiş gerçekten onunla mı çalışacaksınız şimdi onu anlaadım? birde cevaplayamadım geçen sorduğunu, benim dr a soracağım bişeyde yok ya.düşünüyorum düşünüyroum gelmiyo.

alıntılamadan geçmek istemedim.
hepimizin kafa aynı basıyo, bende aynısını temenni ettm dün :)

kıtty, teşekkürler canım.doğum fotolarına bayıldım, gerçekten duygulndım bende.

minikler
, canım ay inş hamileyken felan düşmez, ne kötü olur düşünsene :) düşüncede işin zor komple değişecekmiş aa benim birde 20 lik dişim ameliyat edilcekmiş, çıkarken anlamadım bile ağrıda olmadı.bizim sülale ağrısız çıkarırmış dişi.darısı olursa çocuklarımıza :) şimdi çalışmalara başladınız mı canım ?

minicikumut, hilal, taf, lonelines,nazlı, nuray, senem, yamateke,peppe, rolle günaydınlar herkes.adını unuttuklarımdan özür diliyorum.

Son düzenleme:
günaydın herkeze...

hellom, defneyi minicikumut söylemişti bende çok beğeniyorum ama eşim olumsuz:)) elfida var şu anda ama karar tam verilmiş değil...canım benim arıcam ben seni bugün...

minikler, yüz göz olma canım bozma moralini bırak ne söylerse söylesin onlar cahilliklerinden yapıyorlar ne yapıyorlarsa....kaynanamdaki lafları bir duysan türkçesi çok bozuk ikide bir diyorki kızım kıskançya bebek olunca bu onu boğdurur...cümleye bak ağlarmısın gülermisin sürekli kızımın yanında bunu söylüyordu eşim kızdı en sonunda bi daha böyle şeyler söylemeyin diye...o konuşmaya başlayınca mekan değiştir mutfağa git iş yap yatak odana git uzan canım yorgunum de yoksa çekilmez canım...bende sezeryan epidural oldum ama ben hiç tavana bakmadım yansıma varmıydı aceba:)) zaten korktuğum için ben görmek istemiyorum falan diye konuşuyordum anestezi uzmanıyla adam benimle sohbet ediyordu canın acırsa söyle bayıltıcam seni dedi karşıya bir baktım dr kızımı bana doğru tutmuş gösteriyordu...hellonun dediği gibi dikilirken falan hissediyorsun çok değişik bir duygu....

loneliness, kaşıntın devam ediyormu karnın çokmu büyüdü canım benimde ilkinde öyleydi ama şimdi zaten göbek vardı:)) çokda büyümedi kaşıntımda yok ama dediğim gibi tırnaklarınla kaşıma canım...

renklicim, senin içinde bir ohhh çekelim...drlar rahatlatıyor insanı çok sevindim canım bence bişey çıkmıcak canım hadi inşallah hamile olarak gidersin dra...eşinede gerçekten çok üzüldüm çok haklı sende ona destek ol canım onun mutlu olabileceği şeyleri yap canım gezin sürekli zamana ihtiyacı var sende üzerine gitme mutlu olmadığın zamanda bile mutluymuş gibi davran canım...

nzlım ve candaş, yine yoksunuz kızlar....

minicikumut, buradada kar yağıyor ama tutacak gibi değil havada çok soğuk...allahım çalışanlara ve dışarda kalanlara yardım etsin...

rolle, canım sen adet olacakmıyım diye düşünerekte geciktiriyor olabilirsin...hep şunu düşün adet olucam ve tekrar korunmayı bırakıp bebek için çalışmaya başlayacağım deyip mutlu olmaya çalış inan çok faydası olacak...geçmişi düşünerek sadece acı çekersin ileriye dönük yapabileceğin herşey suya düşer psikoloji herşey demek bu durumda canım mutlu ol yeni bebelerin için onları düşün ve bunun için çabala...bak bizlerde hep karamsar olsaydık sadece hayatı kendimize ve eşimize zehir etmiş olurduk ama her adet sonrası yeni ay yeni umut dedik kolaylıkla hamilede kalmadık yanlış anlama 8. ayda öğrendim hamileliğimi birçok arkadaşımız 7-8 ay bekledik ...ve hala bekleyen arkadaşlarımız var zaman zaman karamsar olsalarda burada moral veriyoruz birbirimize vermek zorundayızda bizi sadece bizler anlıyoruz çünkü...

hilal nerelerdesin?

dr alb, nasıl oldun?

canım valla eşlerimiz çok takıor belli etmiyolar ama...benim ki bide adaptasyon sorunu yaşıyor..dün çok üzüldüm huysuzluk yaptığıma..artık dikkat edecem en azından alışana kadar.. canım o müdürle çalışmayacam o milli eğitimde atama müdürü tam bi mal araştırmalarıma göre adam akp den torpil istiyomuş milli eğtim müdürü olmak için mal olduğu için heralde yapmıyolar diye düşünüyorum. ee benide böyle kapalı görünce heralde akp li felan mı sanıyor anlamadım her sakallı deden değildir demek lazım herife..dünki kapalı bayanla otobüste karşılaştık seslendi bana inince arkadan, meğerse hemen benim çaprazımda bi sitede oturuyormuş..kız ağlıyor görseniz , bu adam 2 senedir beni perişan etti diyo,ilçe emrinde ordan oraya sürükleniyorum diyo..valla dedim bende sürüklenmemek için tercih yaptım keşke tercih yapsaydın dedim..telefonlarımızı aldık görüşelim dedim bakalım kızı nereye göndercekler yazık valla kendime üzülürken bide ona üzüldüm...tanıdığım yok torpilim yok diyo..canım dedim ben çanakkakleliyim bi ton tanıdığım var haberde yollattım dedm tanıdıklarla, şube müdür tanıdığımız hısım akrabamız bu adamı bildim bileli tanıyorum bu atama müdürünü, hangi okullar açık biliyorum...ama adam nuh diyo peygamber demiyo.. tanıdıklarla haber ettik ama ne dedik merkezde açık okul var niçin açmıyorsunuz dedik , bana torpil yapın demedim tabiki.. açmıyom demiş adam.. eşimle gittik dedik diyoki açmıyorum ihtiyaç yok okulda diyo , mal...neysee ben tercihlerimi yaptığım halde buralar dolar seni yollarım çana bayramiçe diyo...

candaşcım dr içime sindi ...inşallah sende iyi bi dr bulursun.. ama benimki riskli gebelik tüp bebek uzmanı deil sanırım ama doçent ..bayan olmasıda tedirgin etmişti beni ama çok sıcak davrandı bana, bide personel eşlerine öncelik varmış onu yeni öğrendim yani sıra beklememe gerek yokmuş canım...o yüzden ben gidince hemen 1 numarayı vermişler..iyi oldu bunu öğrendiğim bilmiyordum..

sen ne zaman gideceksin? ben gittim hiç bişey sormadım çünkü dr hanım zaten önceden bilgi almış benimle ilgili.personelin kahvaltısı varmış biz dra gidecez diye gitmedik.. dr kahvaltıya gitmiş, keşke gitseydik, orda demişler hüseyin hoca size eşini getirdi ama siz burdasınız felan demişler, eşimin arkadaşı anlatmış durumu,düşük yaptığımı felan. işte ön bilgi olunca bişe sormadan o sordu bana herşeyi, bakalım neler olacak bacım 1 ay daha bekleyecez inşallah beklemeden gelir bebik

günlükcüm saol canım.. bu arada defne ismini bizde eşimle çok beğeniyoruz bide eylül

günlük, giremedim bugün.bi rüya gördüm etkilendim galiba hiç te aklımda yoktu arkadaş.eski sevgili diyelim.kucağımda yeğenim var, çocuğum sanıyor, eğer evet deseydin evlenebilirdik diyor, gözlerinden çok etkileniyrum filan.uyanınca kendimi kötü hissettim, kendisi evlenilecek biri olmadığı gibi uhdem filan da değildi, eşime ihanet etmiş gibi hissettim resmen.asla kıyaslamam bile eşimle.şoktaydım galiba yazamadım :) canım sezeryanda değişik bi olay demekki, ben hepsinden tırsıyorum normal sezeryan epidural genel hiç farketmez, nasıl çıkacaksa artık.keşke olsada dayanır gerçi o da ayrı.hee bu arada yeğenim kucağımda demiştim ya, resmen annesi gibi hissediyrum, eskiyle konuşurken içimden şunuda geçiriyorum annelik kimbilir ne güzel br duygudur, yeğenimde bile hissedebildim, birgün bizimde olur mu ki filan derken manyak bizimde olabilirdi dedi.hasstr dedim bende desemde inanma çok etkilendim ya, ağlatacaktı beni yani o derece.dedim herhalde faceden filan arkadaşlık gönderdi, rüyamda bi yandanda onu düşünüyroum kabul etsem eşim çok kızar haklı olarak etmesem asalında neler yapıyo merakta ediyorum.uyuz eşimin canını çok sıkmıştı, evlenmiş bi zilliyle (aldatmış oğlanı) boşanmışlar.aaa ne kadar uzattım ama :))

atlas,
canım ynede onun elinden geçecek iş desene, malmış cidden hem karşısın hem neden torpili o taraftan bakıyon dimi, ya kabul edip oturacan yerinde yada saf değiştirceksin karaktersizsen :) kızın işide zormuş, inş senin ki o kadar sürmeden çözülür.belki eş dost yardımcı olur.eşinde inş çabuk toparlar ve dilerimki toparlamasına sebepte minik bi kalp, minik bi bebek olur :)

Son düzenleme:
kızlar günaydın nasılsınız. herkese selamlar.burda yine öyle kar yağıyor ki sormayın.

günlükcüm erkek olsaydı tabi güzel olurdu ancak o güzel iki kızın sana ileride yoldaş olacak. ne mutlu sana. başkalarının lafına kulak asma boşver.

renkliatlas canım bizim camiada ne yazık ki bu tür insan çok.boşver bir daha nerde karşılaşacaksın kolay kolay. allahım onları bildiği gibi yapsın. bu arada korunmayı bırakmışsın.inşallah güzel haberler gelir. eşini de anlamaya çalış.inşallah biran önce alışır buralara. sana ihtiyacı var.

hellocum iyiyim canım. bekliyoruz bakalım adeti. bu ay umudum yok ama öbür ay gümbür gümbür gelicem inşallah allahın izniyle:))))siz nasılsınız. çınar beyimiz nasıl. kolay gelsin.

minikler tatlım sıkma canını. 10 şey söylüyorsa 5 ini duyma boşver. sen takmadığın için o sinir olsun. inşallah biran önce giderler.allah yardımcın olsun.

günaydın candaş geçmiş olsun canım. diş problemi var yanlış anlamadıysam.

nazlım senin kadar çalışan yoktur herhalde kıyamam. dön artık aramıza.

rolle nasılsın canım. sıkıntılarını atmışsındır inşallah üzerinden.

minicik umut sen nasılsın canım. diş tedavisi nasıl gidiyor.

chnb sende doğal yollardan hamile kalmaya karar vermişsin. çok sevindim canım. allahım en kısa zamanda yüzünü güldürsün inşallah.

loneliness bebşimiz nasıl, sen nasılsın. kendinize iyi bakın.

kızlar bişey soracam. hello resimleri atmış ya. ben nerden görcem onları. buraya mı attı.

bir de psikolojik olarak eski hamileliğmdeki belirtileri yaşıyorum sormayın. bel ve kasık ağrısından uyanıyorum o kadar. ne kadar istiyorsam 5 günde erken gebelik beliertilerim başladı . benden başka yoktur bu kadar erken hisseden:))))ah ah kulladığım ilacın zararı olmadığıne emin olsam bir de bu ay gelse bebiş. ne güzel olur.

Son düzenleme:
kızlar saba tümerin konuğu ibrahim saraçoğlu. kolay hamilelik ve kolay doğum küründen bahsediyor bilginize.

ah kuzm inşallah bebiş gelir minnacık elleriyle bizi tutar bunalımdan çıkartır... canım bu saatten sonra eş dost akraba da işlemez yazdım ilçeleri zaten bu adamın elinden kurtulayım diye,en azından uzakda olsa okulum belli olur gider gelirim..ordan oraya beni görevlendirmesinden se yerim yurdum belli olsun..

:) bende ona benzer manyak manyak rüyalar görüyorum aynı hisleri yaşıyrum insan eşini aldatmış gibi hissediyor ...boşver unut gitsin eşlerımızın tırnağı olamaz onlarrr

canım face de var resimler, face varsa ekle kıtty ve bizleri, ordan görürsün.inş erkenden hissetmş olursun :) neler çıkmıyo ki belirtilerde.inş tez vakitte bebeğin gelir ve ilk ve son denemen olurdilerim :)

anladım canım hayırlısı ya, bence de görmektense gitmek gelmek daha mantıklı.çok kötü bu rüyalarda hakket :) unuttum bile :)
canım bende izledim ama uyguladık yaa bişeye yaramadı..soğan kürü aslan pençesi yok incir yok keçiboynuzu.. sonuç ortada tıhh yok

ya yok ya valla yaramıyo, dün keçiboynuzu aldım, 2 tane yedim akşam.sabah arkadaşın yanına indim çok enerjiğim dedim gülüyo keçiboynuzunun etksi mi diye :) keşke bebek için yarasa gerçekte.

tamam canım ekleyim.seni buldum sanırım. elinde bağlamayla sen misin o.

tamam canım buldum sanırım seni. elinde bağlamayla olan sen misin

kızlar çok kötüyüm. ağlamaktan bıktım artık. az önce bi haber aldım. aslında çok güzel bi haber. burda 2-3 günde bir sürekli görüştüğümüz arkadaşlarımız var. kadın hamileymiş. şimdi onu aramam lazım hayırlı olsun diye ama elim telefona gitmiyor.nolur kızmayın bana elimde değil.haberi ilk duyduğumda allahım sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin dedim. ama açıp ne diyeceğim boğazımda düğümlenir kelimeler.ya tekrar hamile kalamzsam sürekli oyanımdayken napıcam ben. benim hamile olduğumu öğrendiklerinde eşi bu dünyaya çocuk getirilir mi demişti. şimdi eşi hamile. kendisini çok da severim, çok da sevindim ama nasıl soracam ne konuşcam onunla bundan sonra. uzun zamandır iyiydim bugün yine duygu patlaması yaşıyorum.allahım içimde en ufak kötü bişeyy yok ancak ağladığım için bile affet yarabbim.

canım bi kaç gün sonra ara...bende olsam öyle olurdum.. açıkcası insanların bebekleriyle ilgili bişey anlatmalarına bile tahammülüm yok..benimde arkadaşım hamile hiç ama hiç aramıyorum... ultarasonda ki şeyleri anlatıyo resimleri yolluyor..bende üzülüyorum biraz anlayışlı olunması lazım ama insanlar empati kuramıyorlar.. sonuçta hamile kalan o mutlu ve huzurlu biz öyle değiliz ilgiye ve dikkate ihtiyacımız var.. anlayışlı olsunlar...

kız hilal beni de bul kızz :) bahh candaşın bağlamalı fotosuna yorum yapan sema benim

bilmiyorum canım çok yanıyor.bu arada seni de buldum canım.istek gönderdim kabul eyle:))

tamam canım ekleyim.seni buldum sanırım. elinde bağlamayla sen misin o.
benim canım, o sırada facedeydim yakaladım hemen :)
canım benim aldığın ilk haber galiba bu, duyguların çok normal.çoğumuzu bunları yaşadık.açıklama bile, senin yüreğinin güzelliğini hepimiz anlıyoruz ama neden biz demedende edemiyrouz, bi süre zorluğu olacak umarım sen bu zorluğa alışmadan müjdeni verirsen herşey çok daha kolay ilerleuyecek, yok bizim yolumuzda sabırla bekleyenlerden olacaksan işte zaman ister istemez sabrı öğretiyor alışıyosun, ama biz ilk ihtimalde yoğunlaşalım.ağla, açıl rahatla.bende son zmanlarda sıkıntılıyım, her gördüğüm bebeğe allahım bize de nasip eder misin demeden duramıyrum bebek görünce ağlayasım geliyo o çocuğa sarılarak ama ne çare ki gelen mevladan

ne güzel anlaşıyoz :))

Son düzenleme:

evet neden benim bebeğim yaşamıyor diye sormadan edemiyorum. aldığım ilk haberdi evet bu kadar yakın çevremden.allahım hayırlısını versin ne diyebilirz ki.

bu arada burada 2 aydır konuşuyoruz sizinle sadece kelimelerle.ancak resimlerde sizi görmek çok duygulandırdı beni,zaten duygu patlaması yaşıyorum yapmayın bana bunu:)))

bu arada sadece kelimelerle derken yanlış anlaşılmasın. gönüller birdi tabi ancak görsel olarak görmek de apayrıymış.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…