- Konu Sahibi aylin_fatih
-
- #14.161
alıntılamadan geçmek istemedim.chnb korunmayacam canım bu ay.. bide baktın hamile kaldım gittimhayrlısı inşallah... sende doğal deneyecekmişsin snaırım çok okuyamadı geçmişi...hayırlısı olsun canım ya. bi dahaki ay yapılan testleri yazarım burda bakalım neler olacak
Chnb, inş oğlunun sonuçları çok iyi çıkar.bi oh çekersin dilerim ki.gerçekten 3 çocuk fikrine bende katılıyroum, ben çok istiyorum keşke nasip olsa hepimize 2-3-4..
günlük, teşekkürler ağrılı diş zor gerçekten.
atlas, canım öncelikle hayırlı olsun dr uğurlu gelsin, içine sinmiş ilk karşılaşmada ne güzel.sonuçlarda umarım mutlu eder seni ve eşini,eşin adapte sorunu yaşıyor sanırım, haklı oda.sende gerginsin ama dikkat et üzerine gitmememye çalış derim bende, demek o da artık takamaya başlamış bebek olayını,onlarda yansıtamasalarda içlerinde fırtına kopartıyorlar bence.dün eşime şunu dedim, gideceğim dr tüp bebek ihtisaslı veya riskli gebelik uzmanı olmak zorunda, her dr bize uygun değil deyince cinlendi.hee durumdayız ya diye.bayağı takıyoamuş bu konuyu, ama anlatınca anladı haklısın dedi.senin eşinle yaşadığın olayda eşinin üzüldüğünü belirtmiş zaten.hayırlısı ve tez vakitte inş..müdürde sinirmiş gerçekten onunla mı çalışacaksınız şimdi onu anlaadım? birde cevaplayamadım geçen sorduğunu, benim dr a soracağım bişeyde yok ya.düşünüyorum düşünüyroum gelmiyo.
alıntılamadan geçmek istemedim.
hepimizin kafa aynı basıyo, bende aynısını temenni ettm dün :)
kıtty, teşekkürler canım.doğum fotolarına bayıldım, gerçekten duygulndım bende.
minikler, canım ay inş hamileyken felan düşmez, ne kötü olur düşünsene:) düşüncede işin zor komple değişecekmiş aa benim birde 20 lik dişim ameliyat edilcekmiş, çıkarken anlamadım bile ağrıda olmadı.bizim sülale ağrısız çıkarırmış dişi.darısı olursa çocuklarımıza :) şimdi çalışmalara başladınız mı canım ?
minicikumut, hilal, taf, lonelines,nazlı, nuray, senem, yamateke,peppe, rolle günaydınlar herkes.adını unuttuklarımdan özür diliyorum.
ah kuzm inşallah bebiş gelir minnacık elleriyle bizi tutar bunalımdan çıkartır... canım bu saatten sonra eş dost akraba da işlemezgünlük, giremedim bugün.bi rüya gördüm etkilendim galiba hiç te aklımda yoktu arkadaş.eski sevgili diyelim.kucağımda yeğenim var, çocuğum sanıyor, eğer evet deseydin evlenebilirdik diyor, gözlerinden çok etkileniyrum filan.uyanınca kendimi kötü hissettim, kendisi evlenilecek biri olmadığı gibi uhdem filan da değildi, eşime ihanet etmiş gibi hissettim resmen.asla kıyaslamam bile eşimle.şoktaydım galiba yazamadım :) canım sezeryanda değişik bi olay demekki, ben hepsinden tırsıyorum normal sezeryan epidural genel hiç farketmez, nasıl çıkacaksa artık.keşke olsada dayanır gerçi o da ayrı.hee bu arada yeğenim kucağımda demiştim ya, resmen annesi gibi hissediyrum, eskiyle konuşurken içimden şunuda geçiriyorum annelik kimbilir ne güzel br duygudur, yeğenimde bile hissedebildim, birgün bizimde olur mu ki filan derken manyak bizimde olabilirdi dedi.hasstr dedim bende desemde inanma çok etkilendim ya, ağlatacaktı beni yani o derece.dedim herhalde faceden filan arkadaşlık gönderdi, rüyamda bi yandanda onu düşünüyroum kabul etsem eşim çok kızar haklı olarak etmesem asalında neler yapıyo merakta ediyorum.uyuz eşimin canını çok sıkmıştı, evlenmiş bi zilliyle (aldatmış oğlanı) boşanmışlar.aaa ne kadar uzattım ama :))
atlas, canım ynede onun elinden geçecek iş desene, malmış cidden hem karşısın hem neden torpili o taraftan bakıyon dimi, ya kabul edip oturacan yerinde yada saf değiştirceksin karaktersizsen :) kızın işide zormuş, inş senin ki o kadar sürmeden çözülür.belki eş dost yardımcı olur.eşinde inş çabuk toparlar ve dilerimki toparlamasına sebepte minik bi kalp, minik bi bebek olur :)
kızlar saba tümerin konuğu ibrahim saraçoğlu. kolay hamilelik ve kolay doğum küründen bahsediyor bilginize.
canım face de var resimler, face varsa ekle kıtty ve bizleri, ordan görürsün.inş erkenden hissetmş olursun :) neler çıkmıyo ki belirtilerde.inş tez vakitte bebeğin gelir ve ilk ve son denemen olurdilerim :)kızlar bişey soracam. hello resimleri atmış ya. ben nerden görcem onları. buraya mı attı.
bir de psikolojik olarak eski hamileliğmdeki belirtileri yaşıyorum sormayın. bel ve kasık ağrısından uyanıyorum o kadar. ne kadar istiyorsam 5 günde erken gebelik beliertilerim başladı . benden başka yoktur bu kadar erken hisseden:))))ah ah kulladığım ilacın zararı olmadığıne emin olsam bir de bu ay gelse bebiş. ne güzel olur.
anladım canım hayırlısı ya, bence de görmektense gitmek gelmek daha mantıklı.çok kötü bu rüyalarda hakket :) unuttum bile :)ah kuzm inşallah bebiş gelir minnacık elleriyle bizi tutar bunalımdan çıkartır... canım bu saatten sonra eş dost akraba da işlemezyazdım ilçeleri zaten bu adamın elinden kurtulayım diye,en azından uzakda olsa okulum belli olur gider gelirim..ordan oraya beni görevlendirmesinden se yerim yurdum belli olsun..
:) bende ona benzer manyak manyak rüyalar görüyorum aynı hisleri yaşıyrum insan eşini aldatmış gibi hissediyor ...boşver unut gitsin eşlerımızın tırnağı olamaz onlarrr
canım bende izledim ama uyguladık yaa bişeye yaramadı..soğan kürü aslan pençesi yok incir yok keçiboynuzu.. sonuç ortada tıhh yok
canım face de var resimler, face varsa ekle kıtty ve bizleri, ordan görürsün.inş erkenden hissetmş olursun :) neler çıkmıyo ki belirtilerde.inş tez vakitte bebeğin gelir ve ilk ve son denemen olurdilerim :)
anladım canım hayırlısı ya, bence de görmektense gitmek gelmek daha mantıklı.çok kötü bu rüyalarda hakket :) unuttum bile :)
ya yok ya valla yaramıyo, dün keçiboynuzu aldım, 2 tane yedim akşam.sabah arkadaşın yanına indim çok enerjiğim dedim gülüyo keçiboynuzunun etksi mi diye :) keşke bebek için yarasa gerçekte.
canım face de var resimler, face varsa ekle kıtty ve bizleri, ordan görürsün.inş erkenden hissetmş olursun :) neler çıkmıyo ki belirtilerde.inş tez vakitte bebeğin gelir ve ilk ve son denemen olurdilerim :)
anladım canım hayırlısı ya, bence de görmektense gitmek gelmek daha mantıklı.çok kötü bu rüyalarda hakket :) unuttum bile :)
ya yok ya valla yaramıyo, dün keçiboynuzu aldım, 2 tane yedim akşam.sabah arkadaşın yanına indim çok enerjiğim dedim gülüyo keçiboynuzunun etksi mi diye :) keşke bebek için yarasa gerçekte.
kızlar çok kötüyüm. ağlamaktan bıktım artık. az önce bi haber aldım. aslında çok güzel bi haber. burda 2-3 günde bir sürekli görüştüğümüz arkadaşlarımız var. kadın hamileymiş. şimdi onu aramam lazım hayırlı olsun diye ama elim telefona gitmiyor.nolur kızmayın bana elimde değil.haberi ilk duyduğumda allahım sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin dedim. ama açıp ne diyeceğim boğazımda düğümlenir kelimeler.ya tekrar hamile kalamzsam sürekli oyanımdayken napıcam ben. benim hamile olduğumu öğrendiklerinde eşi bu dünyaya çocuk getirilir mi demişti. şimdi eşi hamile. kendisini çok da severim, çok da sevindim ama nasıl soracam ne konuşcam onunla bundan sonra. uzun zamandır iyiydim bugün yine duygu patlaması yaşıyorum.allahım içimde en ufak kötü bişeyy yok ancak ağladığım için bile affet yarabbim.
canım bi kaç gün sonra ara...bende olsam öyle olurdum.. açıkcası insanların bebekleriyle ilgili bişey anlatmalarına bile tahammülüm yok..benimde arkadaşım hamile hiç ama hiç aramıyorum... ultarasonda ki şeyleri anlatıyo resimleri yolluyor..bende üzülüyorum biraz anlayışlı olunması lazım ama insanlar empati kuramıyorlar.. sonuçta hamile kalan o mutlu ve huzurlu biz öyle değiliz ilgiye ve dikkate ihtiyacımız var.. anlayışlı olsunlar...
kız hilal beni de bul kızz :) bahh candaşın bağlamalı fotosuna yorum yapan sema benim
benim canım, o sırada facedeydim yakaladım hemen :)tamam canım ekleyim.seni buldum sanırım. elinde bağlamayla sen misin o.
canım benimkızlar çok kötüyüm. ağlamaktan bıktım artık. az önce bi haber aldım. aslında çok güzel bi haber. burda 2-3 günde bir sürekli görüştüğümüz arkadaşlarımız var. kadın hamileymiş. şimdi onu aramam lazım hayırlı olsun diye ama elim telefona gitmiyor.nolur kızmayın bana elimde değil.haberi ilk duyduğumda allahım sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin dedim. ama açıp ne diyeceğim boğazımda düğümlenir kelimeler.ya tekrar hamile kalamzsam sürekli oyanımdayken napıcam ben. benim hamile olduğumu öğrendiklerinde eşi bu dünyaya çocuk getirilir mi demişti. şimdi eşi hamile. kendisini çok da severim, çok da sevindim ama nasıl soracam ne konuşcam onunla bundan sonra. uzun zamandır iyiydim bugün yine duygu patlaması yaşıyorum.allahım içimde en ufak kötü bişeyy yok ancak ağladığım için bile affet yarabbim.
canım bi kaç gün sonra ara...bende olsam öyle olurdum.. açıkcası insanların bebekleriyle ilgili bişey anlatmalarına bile tahammülüm yok..benimde arkadaşım hamile hiç ama hiç aramıyorum... ultarasonda ki şeyleri anlatıyo resimleri yolluyor..bende üzülüyorum biraz anlayışlı olunması lazım ama insanlar empati kuramıyorlar.. sonuçta hamile kalan o mutlu ve huzurlu biz öyle değiliz ilgiye ve dikkate ihtiyacımız var.. anlayışlı olsunlar...
kız hilal beni de bul kızz :) bahh candaşın bağlamalı fotosuna yorum yapan sema benim
benim canım, o sırada facedeydim yakaladım hemen :)
canım benimaldığın ilk haber galiba bu, duyguların çok normal.çoğumuzu bunları yaşadık.açıklama bile, senin yüreğinin güzelliğini hepimiz anlıyoruz ama neden biz demedende edemiyrouz, bi süre zorluğu olacak umarım sen bu zorluğa alışmadan müjdeni verirsen herşey çok daha kolay ilerleuyecek, yok bizim yolumuzda sabırla bekleyenlerden olacaksan işte zaman ister istemez sabrı öğretiyor alışıyosun, ama biz ilk ihtimalde yoğunlaşalım.ağla, açıl rahatla.bende son zmanlarda sıkıntılıyım, her gördüğüm bebeğe allahım bize de nasip eder misin demeden duramıyrum bebek görünce ağlayasım geliyo o çocuğa sarılarak ama ne çare ki gelen mevladan
ne güzel anlaşıyoz :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?